Jump to content
Sign in to follow this  
wayne

tiistai 3/1 21.55 Arsenal - Man United [CANAL+ SPORT]

Recommended Posts

Tulee vähän aikasin mutta niinhän se pitääkin, kuuma taistelu tulossa :twisted:

 

Loukkaantumiset: Clichy ja Cole - Heinze

Arsenalilla puolustuksessa, kuten todettua, vaikeuksia ja vastaavasti Unitedin hyökkäyspeli on sujunut. Ronaldonkin jalat alkaa lämmetä.

Tästä voitto kotiin ja Arsenalin Mestarien liiga- haaveille kolaus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vesi kielellä odotellaan huomista 8) Ferguson ilmeisesti säästeli muutamia avainpelaajia huomiselle, ja antoi heille lepoa Bolton pelin aikana. Toivotaan että huomenna on kaikilla sata lasissa :twisted:

 

Nämä on taas näitä matseja jotka PITÄÄ VOITTAA! Viimeinen reissu highburylle nähkääs :wink: Samanlaista vääntöä tiedossa kuin viime aikoina yleensä. Erotuksena se että Vieira parkuu nykyään Italiasta käsin. Taas on tuomarilla kädet täynnä töitä ja torikokouksia pidettäneen taas ympäri kenttää.

 

Avaukseen toivotaan seuraavia herroja:

 

---------------------------------VDS-----------------------------------

--Neville---------------Rio-------------Brown----------------Micky--

--Ronaldo----------Smithy------------Scholesy------------Giggsy--

------------------Rooney-------------------RVN-----------------------

 

Mielelläni näkisin myös Sahan kärjessä, ja Richardsonin HYÖKKÄÄVÄSSÄ ROOLISSA. Ole - jos on kunnossa - niin penkiltä sisään lopussa :twisted:

 

Viime vuoden vastaava matsi oli upeaa katsottavaa. Samanlainen esitys lämmittäisi mieltä 8)

 

Muistin virkistykseksi:

 

Manchester United - Arsenal kaudelta 2004-2005

 

United vs. Arsenal compilation by Zhaban

 

:D :D :D :D :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin, huominen peli tuntuu jotenkin oudolta ilman Keanoo ja Vieiraa. Onpa maailma muuttunut viimeisen vuoden aikana!

 

Nämä ovat näitä pelejä, joissa hetken kunto mitataan. Kyseessä on molemmille joukkueille ja niiden faneille iso ottelu, ja vaikka viimeaikaisten otteiden puolesta olemme ehkä jopa ennakkosuosikkeja, voi tässä käydä ihan miten vain. Voittoa voisi puolestani lähteä tavoittelemaan Alixin kokoonpanolla. Tämän jälkeenhän on taas ilmeisesti lepoa luvassa, sillä FA-Cupissa nähtäneen nuorempaa sakkia kentällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei jaksais enää millää odottaa...Mäki lähtisin tolla Alixin kokoonpanolla, mutta laittaisin Mickyn vaihtoon, ja Richardson tilalle. Nyt on sitten mielenkiintoista seurata kamppailua Ronaldo vs Van Persie. Kun on täälläkkin sanottu Van Persien olevan parempi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä Smithy ja Rooney antaa Lontoon pojille Keanon "perintöä" kunnioittaen kunnolla jaloille :twisted: :twisted:

 

Ronaldo jatkaa varmaankin oikealla ja Giggsyä tällaisissä peleissä juuri tarvitaan, joten se jättäisi Parkin taas vaihtoon.. Scholesin ja Smithyn tervehtyminen olis todella tärkeä, sillä mielestäni nyky-Unitedin paras CM- kaksikko. Vasen pakki on vähän hakusessa, jos halutaan nousuja molemmilta laitapakeilta sitten Richardson jatkaa, mutta Mickeytä voisi käyttää paremmin Henry co. pysäyttämiseen..

 

Ruud laittaa pari sisään ja kolme pistettä lähtee highburyltä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jännä peli tulossa. Molemmat ovar paranteneet otteitaan huomattavasti, alkukaudesta. Molempien maalinteko on toiminu hyvin viime peleissä joten, ratkaisut tehdään puolustuspäässä. Manulla on etulyönti asema siinä, että meidän tarvii saada pysäytetyksi lähinnä vain Henry, kun taas Arsenalin pitää pysäyttää Rooney, RVN ja tietenki Rio.

 

Alixin näyttämä kokoonpano, taitaa olla se millä tänään pelataan. Pakko voiton paikka taas. Chelsea kun ei näemmä kompuroi. Asenteet ovat varmasti tänään kohdillaa joten, heitetään että Manu vie 3-1 (Rooney, Ronaldo, Scholes // Henry.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loukkaantumiset: Clichy ja Cole

Arsenalin listaan voidaan lisätä vielä Ljungberg (virus) ja Van Persie (polvi), molemmat pois huomisesta matsista..

 

Toivottavasti vältytään loukkaantumisilta ja otetaan tämän vuoden ensimmäiset kolme pistettä mukaan Highburylta.

Saa Wenger sitten ottelun jälkeen selitellä tappiota parin avainpelaajan puuttuessa :twisted:

 

Ottelun ainokainen tulee pilkulta Nistelrooyn saattelemana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todellakin mielenkiintoinen peli tulossa. Toivottavasti nyt nähdään enemmän jalkapalloa kuin tappelemista, tosin se voi olla vaikeata kun nämä kaksi joukkuetta tapaavat. Vähän outoa kun ei ole Keanea eikä Vieiraa mukana.

 

Alixin tarjoama kokoonpano oli samanlainen ku mitä itse kaavailin. Mietiskelin hieman, että kumpaa peluuttaisi, Ronaldoa vai Parkia, niin päädyin johtopäätökseen että kyllä Ronaldo kannattaa laittaa. Hänellä on aina hyvä päivä kun Arsenal on vastassa ja uskon että saa pahaa jälkeä aikaiseksi Arsenalin puolustuksessa.

 

Arsenalilta poissa pienellä varauksella, Van Persie ja Ljungberg. Etenkin Van Persien mahdollinen poissaolo on paha isku Arsulle, mutta hyvä meille :wink:

 

Arsun peli viime matsissa Villaa vastaan oli melko surkeaa katsottavaa, toisin kuin ManUn peli Boltonia vastaan oli mahtavaa. Mutta varmasti vastassa on kova Arsenal.

 

Uskon kuitenkin ManUn voittoon. 2-1 maalit iskee RvN ja Giggsy. Arsulle maalin tekee Silvestre :roll:

 

Jos vaikka pääsis kattomaan oikein telkusta matsin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jännityksellä iltaa jo odotellaan. Toivottavasti samanlainen matsi kuin viime vuonna :twisted:

 

Alixin laittama kokoonpano näyttäis hyvältä. Mickey vasemmaksi pakiksi, koska tänään kuitenkin sinne tarvitaan enemmän puolustava pelaaja, eli ei mielellään Richardsonia.

 

Keskikenttä juuri tuollaiseksi. Ja hyvissä ajoin Park kentälle.

 

Jospa tänä vuonna löytyisi joku uusi taistelupari Keanon ja Vieran tilalle. Vaikka Smith - Fabregas 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä alkaa jännittää jo kunnolla..

 

Joo, toi avaus näyttää ihan kivalta. Ja vielä kun siihen lisätään se, että oikealla laidalla nähdään taisteluparina C.Ronaldo vs. Pascal Cygan, nouse suu pieneen hymyyn.. :D

 

Tasanen matsi tulossa..jos jotain veikkais tässä vaiheessa, niin laitan 1-2.

 

Ja smith näyttää tänään.. :twisted: ..jälleen kerran.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arsenalilta on tänään sivussa Freddie Ljungberg viruksen takia, sekä Robin Van Persie jolla syynä on polveen tullut tälli Villa pelissä. :twisted: Gilberto Silva saattaa ehkä olla kehissä, mutta ei ole varmaa.

 

Lähde: BBC

 

Aika nuorella ja kokemattomalla keskikentällä joutuvat lähtemään matsiin. Tämän luulisi olevan meille pienoinen etu. Pires toki laidalla kokenut kaveri. Pitää varoa ettei hän pääse rankkarialueelle kaatuilemaan.

 

Niin, ja meidän osalta Scholesin, Brownin, ja Smithin pelaaminen on hieman epävarmaa... Saisivat jo julkistaa ne kokoonpanot :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alle tunti pelin alkuun!!! Sais alkaa jo.. :twisted:

 

Ei se meidänkään keskikenttä kovin vahvalta ja kokeneelta näytä jos sekä Scholes että Smith ovat sivussa.. Ja jos vielä Brown on poissa niin puolustuksessa olisi Richardson.. Toivotaan että ainakin jompikumpi parista Scholes/Smith pystyy pelaamaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin.. Päivän ekassa canal-matsissa rankuilla turpaan..

 

Mutta sit tähän tärkeämpään peliin.. Toivottvasti ei Richardsonia tarvi sinne pakin paikalle pistää. Hyvä hyökkäksissä, mutta oman pään pelissä jatkuvasti jäljessä. O'Shea vasen pakki, Rio ja Silvestre keskustaan..

 

RvN näyttää tänään mallia ja heittää pari.. Rooney säestää yhdellä ja vastustaja tekee yhden pelin jo ratkettua.. Siis 1-3.. United!!!!!!

 

http://www.unitedrant.co.uk/archives/2005/02/thierry_henry_m_1.html

 

Loppuun viä muistutus viime kauden vastaavasta....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arsenal

J Lehmann, B Lauren, K Toure, S Campbell, P Cygan, R Pires, F Fabregas, G Silva, A Hleb, J Reyes, T Henry

Subs: D Bergkamp, M Flamini, P Senderos, M Almunia, E Eboue

 

Man Utd

E Van der Sar, G Neville, R Ferdinand, W Brown, M Silvestre, C Ronaldo, D Fletcher, J O'Shea, R Giggs, W Rooney, R van Nistelrooy

Subs: T Howard, L Saha, J Park, P Bardsley, G Pique

 

 

 

Katse kiinnittyy keskikentän keskustaan... Ei Scholesya eikä ennen kaikkea Smithyä, joka olis ollut täydellinen tähän otteluun...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai ai.. Jotenkin rupes nyt hirvittään toi kaksikko O'Shea-Darreni tossa keskellä... Edes toinen kaksikosta Smith/Scholes olis vähän rauhottanu tilannetta. No katellaan ja toivotaan parasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan hyvä eka jakso. harmi kun puoliaika tuli, koska juuri näytti Manu saavan otteen peliin. Ronaldo olisi voinut vetää omasta paikastaan kohti maalia edes. Muuten Ronaldo on pelipäällä. Arsenal pelailee pikkunättiä mutta todella vaarallisia tilanteita ei ole tullut. Kunhan Arsenalin pystysyötöt ja nopeat vastaiskut estetään niin hätää ei ole.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipas ensimmäiset 40minuuttia aika surkeeta peliä ManU:lta.. Arsenal hallitsi peliä paikka paikoin totaalisesti.. Ja sai luotua pari todella loistavaa maalipaikkaa.. Lisäksi Henryn vapari oli todella hieno.. Sitten viimeisen 5minuutin aikana ManU pääsi peliin mukaan.. Ja ennenkaikkea Ronaldo mokasi miljoonan taalan paikan!! Jos ei tyhmä maali kelpaa niin ei väkisin.. Noh, toinen puoliaika kaiken muuttaa voi.. :twisted: Vielä kun saataisiin tohon O´Shean tilalle pelaaja niin keskikenttäkin voisi toimia hieman paremmin.. Mies ei vaan kertakaikkiaan saa yhtään mitään aikaiseksi.. Fltecheriin verrattuna kaveri oli ensimmäisen puoliajan näkymätön kuin haamu.. Eipä vain oikein penkilläkään taida olla siihen paikalle ketään muuta..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielestäni Manu oli ensimmäiset 35-40 minuuttia aivan pihalla. Varsinkin Silverste oli aivan varjoissa. Ronaldo oli selvästi parhaalla pelipäällä molemmista joukkueista, ja saikin muutaman kerran pelin hienosti Arsenalin päätyyn, toki siittä paikaista mikä hänellä oli aivan lopussa olisi maalin voinut tehdä. Oli jännä nähdä, että Ronaldo pelas Oikealla ja Giggs vasemmassa laidassa, näytti peli toimivan näinkin päin. Voisivat välillä vaihtaa lennosta laitoja, niin saisivat vähän Arsenalin nelikko alakerrassa sekaisin.

 

Tästä on hyvä jatkaa, Park Fletcherin tilalle ja Saha RVN:n tilalle, toivottavasti vaihdot tulevat ajoissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli jännä nähdä, että Ronaldo pelas Oikealla ja Giggs vasemmassa laidassa, näytti peli toimivan näinkin päin. Voisivat välillä vaihtaa lennosta laitoja, niin saisivat vähän Arsenalin nelikko alakerrassa sekaisin.

 

Tästä on hyvä jatkaa, Park Fletcherin tilalle ja Saha RVN:n tilalle, toivottavasti vaihdot tulevat ajoissa.

Ihan pakko mutta normaaliahan on että Ronaldo on oikealla ja Giggs vasemmalla... No kuitenkin oli jännä nähdä pelaajat "väärällä" puolella. Toimi mielestäni ihan hyvin.

 

Juu vaihdot ajoissa ja Fletcher pois ja Park tilalle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli jännä nähdä, että Ronaldo pelas Oikealla ja Giggs vasemmassa laidassa, näytti peli toimivan näinkin päin. Voisivat välillä vaihtaa lennosta laitoja, niin saisivat vähän Arsenalin nelikko alakerrassa sekaisin.

 

Tästä on hyvä jatkaa, Park Fletcherin tilalle ja Saha RVN:n tilalle, toivottavasti vaihdot tulevat ajoissa.

Ihan pakko mutta normaaliahan on että Ronaldo on oikealla ja Giggs vasemmalla... No kuitenkin oli jännä nähdä pelaajat "väärällä" puolella. Toimi mielestäni ihan hyvin.

 

Juu vaihdot ajoissa ja Fletcher pois ja Park tilalle.

*offtopic*

Niinpä tietenkin... Meni puolet vähän sekaisin :D Eli tarkoitin, että jännä nähdä että Ronaldo pelaa _vasemmassa_ laidassa ja Giggs _oikeassa_ laidassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Turhauttava peli. Manu oli selvästi parempi, varsinkin toisella puoliajalla ja paikkoja luotiin, mutta kertaakaan ei saatu palloa häkkiin. Varmaan viidellä pelaajalla oli mahdollisuus tehdä maali, mutta pallo vaan ei pomppinut tänään meille. Ei jaksa ruveta vääntämään mitään syvä analyysia, mutta parempi se tasuri on kuin tappio. Ero Chelseaa vaan _taas_ kasvoi kahdella pisteellä.

Ronaldo rupeaa pelamaan sillä tasolla mitä häneltä odotetaankin. Ylivoimaisesti pirtein Unitedin kokoonpanosta. Paikkojakin oli ja kyllä hän niitä loikin. Arsenalin pakit olivat hätää kärsimässä lähes poikkeuksetta, kun Ronaldolla oli pallo. Tänään myöskään hän ei ollut purnaamassa jos hänet kaadettiin, eikä vaparia näkynyt... hyvä niin.

 

 

*** Ronaldo

** Rooney

* VDS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×