Jump to content
Lineker

Evertonin kesän siirrot ja huhut.

Recommended Posts

Martinezin ensimmäiseksi hankinnaksi huhuillaan Chelsean Victor Mosesta.Martinez tuntee miehen hyvin Wigan ajoilta ja olis varmasti hyvä vahvistus Evertoniin.Ikää miehellä vasta 22-vuotta ja jokusen maalinkin teki Wiganissa,tuskin kuuluu Mourinhon suunnitelmiin Chelseassa joten voi irrota ihan inhimilliseen hintaankin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En mä nyt ainakaan keksi mitään syytä miksi Moses ei sopisi Morinhon suunnitelmiin.

 

Samanlainen pelaaja mitä oli Salomon Kalou jota Mourinho piti ihan hyvässä arvossa. Ei Moses varmasti mikään startteri tule Mourinhon jengissä olemaan, mutta erittäin hyödyllinen pelaaja rotaatioon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Harvinaista herkkua ku äijää paukkaa sisään minkä ehtii. Saapa nähdä et noinkohan onnistuu RM pitämään entisetki vielä sisässä. Kovaahan Bainesia ja Felliä tässä on viety vaikka mihin. Sisään tulleet pelaajat on kyllä ollu ihan hyviä vahvistuksia. Varsinki tämä uusin lainapelaaja vaikuttaa todella sähäkältä. Itse odotan mitä Johnny tekee kesän aikana, koittaako uutta nousua uuden valkun kans vai lähteekö muualle. Voihan se olla et kaverin päivät on Evertonissa luetut, näin yleensä käy meikän suosikeille joukkueessa :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fellaini ja Ani menetettiin ja korvaajaksi McCarthy.Lisäksi kauden lainoilla Lukaku ja Barry.

 

Ei paskempi ikkuna,noin 10 miljoonaa puntaa jäikin rahaa myynneistä.

Lukaku on hyvä lainaus Evertonin ikuiseen maalintekijä pulaan ja toivottavasti tekee yhtä hyvin maaleja kuin viime kaudella W.B.A:ssa.

Barry myös varmasti hyvä haku keskikentälle jos se poistaa Osmanin sieltä,itse en tosin henk.koht. ole miehestä ikinä paljon perustanut.

 

Fellainia jään kyllä ikävöimään ja sitä pehkoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fellainia jään kyllä ikävöimään ja sitä pehkoa.

Manchesterissa on niin paljon enemmän katsojia, että sitä vessanharjaa kaivattiin siellä kipeämmin. Ja teillä on niin siistiä muutenkin, tiedän Goodison Parkissa ohi kulkiessani kerran isolla hädällä käyneenä, ettei noin iso pehko ole mitenkään välttämätön.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kattos perkele ja oikein virallisilla sivuilla!!!Evertonin puolelta tätä ei pahemmin aiemmin hehkuteltu huhuissa.

 

Vielä kun Ranskatietäjät kertoo minkälaisesta pelaajasta on kysymys,itse tiedän sen verran et taitaa olla kolmatta metriä pitkä????

Tuo ainakin erikoistilanne pelotetta :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tällaista rustailin tuonne Monacon puolelle:

Monaco on 2014 tammikuun siirtoikkunassa ollut kilpakumppanejaan aktiivisempi ja pelaajia on liikkunut niin sisään seuraan kuin uloskin seurasta.

 

Hyökkäystä vahvistettiin, kun Radamel Falcao, Valere Germain, Emmanuel Rivière ja Anthony Martial saivat seuraa Anzhi Makhachkalasta. Norsunluurannikolainen yli kaksimetrinen Lacina Traoré siirtyi seuraan 8.8 miljoonan punnan (10.6 miljoonan euron) hintaan. Traoréa ollaan viemässä nyt lainakomennukselle loppukaudeksi monissa huhuissa, mutta uskoisin mahtuvan nokkimisjärjestyksessä Falcaon taakse tai kolumbialaisen rinnalle Claudio Ranierin suosimissa formaateissa, joita ovat lähinnä 4-4-2 ja 4-3-1-2. Traorélle hyvä siirto ja 23-vuotias kärki saattanee puhjeta pikkuhiljaa kukkaan. Kyseessä ei ole mikään pääpalloja ahmiva hyökkääjä, vaan Traoré on koostaan huolimatta nopea, kykenee haastamaan vastustajia ja on pystyvä tekemään ratkaisuja boksin ulkopuoleltakin.

Paha kuitenkaan paljoa on pelaajasta kertoa, kun ei ole Ranskan maalla vielä otteluakaan pelannut.
 
Venäjällä Kuban Krasnodarissa ja Anzhi Makhachkalassa maaleja tuli 67 otteluun 31 kappaletta, kun Traoré pelasi Venäjän Valioliigassa ikävuodet 21-23.
 
Romanian CFR Clujiin siirtyi norsunluurannikkolaisseurasta Stade d'Abidjanista 18-vuotiaana ja Clujissa voitti Romanian Liigan, Romanian Cupin ja Romanian Supercupin kahdesti. Kotimaassaan maalisaldo oli 17-vuotiaana 19 maalia 27 otteluun ja Clujissa 14 maalia 44 otteluun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

L'Equipe kertoo Evertonin olevan kiinnostunut Montpellierin Stamboulista, joka on yksi Ranskan Ligue 1:n varmimmista liikkujista.

 

Everton follows Stambouli

 

Benjamin Stambouli, who will leave Montpellier this summer a year before the end of his contract, is courted by Newcastle and Everton. According to our information, the Liverpool club came to supervise several times.this was a year before the end of his contract, is courted by Newcastle and Everton. According to our information, the Liverpool club came to supervise several times.

 

Aikaisemminhan kirjoittelin tuolla Ranskan suunnalla seuraavasti...

 

Benjamin Stambouli (Montpellier HSC)

Benjamin Stambouli on toinen pelaaja, jonka on vaikea uskoa jäävän Montpellieriin ensi kaudeksi. Myös 24-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta ollaan kiinnostuneita niin Ranskan sisällä kuin ulkomaillakin.

 

Saksalaisseura VfL Wolfsburg on nimetty yhdeksi kiinnostuneeksi ja Ranskasta vastaava olisi Saint-Etienne. Molempien kohdalla sanotaan kuitenkin hintapyynnön tulevan eteen, sillä kumpikaan seura ei ole valmis maksamaan pelaajasta 3 miljoonaa euroa enempää. Hintapyyntöhän on Montpellierin suunnalta 5 miljoonaa euroa.

 

Todennäköisin seura tuleekin olemaan Olympique Lyon. Lyonin kapteeni Maxime Gonalons on pyörinyt huhuissa moniin seuroihin, etunenässä Napoliin. Niin kuin Gonalons, Stambouli on myös puolustava keskikenttäpelaaja ja alla on myös useampaa ottelua keskuspuolustajana kuten tämänhetkisellä Lyon-kapteenillakin. Gonalonsin lähtiessä löytyisi varmasti tuollaisen 5 miljoonan euron kokoinen lohko, jonka voisi käyttää jo valmiiksi katsottuun korvaajaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everton are in talks over a possible season-long loan of AS Monaco striker Lacina Traoré.

 

France Football uutisoi, että Everton olisi kiinnostunut Lacina Traorén lainaamisesta ensi kaudellekin Monacosta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everton are in talks over a possible season-long loan of AS Monaco striker Lacina Traoré.

 

France Football uutisoi, että Everton olisi kiinnostunut Lacina Traorén lainaamisesta ensi kaudellekin Monacosta.

 

Ei oikeen osaa sanoa tähän yhtään mitään. Aika vähäisiksi jäi näytöt kaverilla. Toisaalta hyökkääjä ja lainalla niin eihän se mistään pois sinänsä ole.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Melkoisen hiljaista on Evertonin kesän siirtorintamalla,aasiaan vaikuttaa varmasti se että Martinez on kesälomalla ja kommentoimassa jollekin tv-kanavalle meneillään olevia MM-kisoja.

Barryn kanssa väännetään sopimusta ja jopa neljän vuoden pahvista on ollut puhetta,neljä vuotta on minusta ehkä hieman jo liikaa mutta joku 2+1 olisi ihan OK.

 

Sitten mikä tärkeintä,iki Everton Tony "Hibbo" Hibbert on tehnyt 2 vuoden jatkosopimuksen :mrgreen:  ei varmaankaan pelaa enää yhtään liigamatsia jos ei aivan älytöntä loukkaantumissumaa tule,jokunen pilipali cupin matsi saattaa tulla.Onhan mies kuitenkin pukukopissa tärkeä hengenluoja ja varmasti siirtyy uransa jälkeen jonkinlaiseen tehtävään Evertoniin.

 

Colemanin kanssa uusi paranneltu sopimus joka pitää miehen seurassa 2019 asti ja McCarthyn ja Barkleyn kanssa uusia sopimuksia väännetään.Melko hyvältä näyttää kun nuoret sidotaan joukkueeseen ja tässä on hyvä runko tulevaisuudeksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt on vihdoin Evertoniin saapunut Bosnian maajoukkueen 21-vuotias puolustaja/alempi keskikenttä Muhammed Besic.Olisikohan tässä vähän kirittäjä Colemanille ja Barry/McCarthy kaksikolle.Ei varmaan hirveästi tule peliaikaa vielä ensi kaudella saamaan.

 

Pikkuhiljaa alkaa huolestuttamaan tämä Evertonin hyökkääjä tilanne,minkään Arouna Koneen varassa pelkästään ei kauteen voida lähteä.Kovasti on erilaisia huhuja liikkeellä mutta mitään ei vaan tapahdu.No luotto Martineziin on kova,kyllä sieltä vielä joku pelimies tulee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä, hyvä et tulee uusia pelaajia. Tuskin kuitenkaa tulee kovasti peliaikaa saamaan, niinkuin mainitsit. Hyökkääjää todellaki tarvisi, useamman ku yhden vieläpä. EIköhän sieltä jotain tuu lainalla vähintään. 

 

Mielenkiintoista nähdä millaisessa kunnossa Gibson tulee takaisin ja mikä on miehen panos. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo Gibson on nyt saanut huilata =) joten on aika haastaa Barry ettei se tule Evertoniin vaan nostamaan isoa palkkaa.Kyllähän noille keskustan alemmille paikoille on ihan hyvin tunkua nyt kun Besickin sinne hankittiin.Kukaan noista ei oikein sovi laitaan eikä keskustassa mihinkään kymppipaikan rooliinkaan mut onneksi Besic sopii pakiksi keskelle ja oikealle.Eurooppaliigan takia pelejäkin tulee reilusti lisää joten tuskin noita pelaajia liikaa on vaikka suht samantyyppisiä ovatkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vahvojen huhujen mukaan Everton ja Chelsea ovat päässeet sopuun Romelu Lukakun siirtokorvauksesta, mikä olisi Evertonin siirtoennätys eli £24 miljoonaa. Summaa ei tietenkään makseta heti kokonaan vaan siirtosumma määräytyy erilaisten pykälien täyttyessä.

Hinta on tietysti kova, mutta olisihan tuo Evertonilta hyvä diili. Lukaku on tehnyt jo parina kautena kovia maalimääriä Valioliigassa ja on Evertonille tuttu pelaaja. Jos miehen kehitys menee odotettuun suuntaan niin parin kolmen kauden päästä joku hullu voi maksaa jopa tuplat joten senkään puolesta siirto ei ole kovin riskaabeli. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tätä Lukaku diiliä on nyt väännetty koko kesä eikä mitään varmaa ole vieläkään saatu aikaiseksi.Alkaa jo nyppiä koko keissi.Mutta jotain hyvääkin,Ross Barkley teki uuden 4 vuotisen sopimuksen ja se takaa ettei mies ainakaan halvalla ole lähdössä,sekä varmasti sen että pelaa tän kauden ainakin Evertonissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Barkleyn soppari on kyllä hyvä uutinen. Jos lähtee niin lähtee aika isolla rahalla. Toisaalta Barkley on aika lädin oloinen kaveri et tiedä vaikka haluais pelata Evertonissa, jos vaan hyvää menestystä saatais aikaan. Tosin, vähän samaa sanoin joskus aikoinaan Rooneystä :D

 

Lukaku keissiin ei taida tulla selvyyttä siirtoikkunan viimeisiä hetkiä. Hieman tosiaan turhauttaa tuo jankkaaminen. Bobbyn mukaan "9" peluri on tulossa varmasti, mut kuka tää sitten onkaa ni jää nähtäväksi. Mielellään Lukakun ottaisin, vaikka nyt tuolla mainitsemalla summalla. Tietää mitä sais.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ilmeisesti keulin Lukakun kanssa vähän turhan aikaisin ja saksalainen Wolfsburg on liittynyt mukaan kamppailuun Lukakusta. Wolfsburg osti viime tammikuussa Kevin De Bruynen, joten ainakin heillä on kokemusta asioimisesta Chelsean kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Belgialaislehdistö DH uutisoi, että Romelu Lukaku kirjoittaa 5 vuoden sopimuksen Evertonin kanssa ja hinnaksi arvioidaan £25 miljoonaa. Tuohon päälle sitten jonkinlaiset bonukset, niin eiköhän homma hoidu. Viikkopalkka tulisi olemaan £75,000 luokkaa.

 

Romelu itse on jo Twitterissä ehtinyt postaamaan kuvaa tekstillä: "Time to write a new chapter....."

 

Saksalainen VfL Wolfsburg on ollut valmis tarjoamaan Lukakusta £22 miljoonaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HLN kertoo summaksi 30m£ joka kuulostaa realistisemmalta.

 

Olisi ollut kiva nähdä Lukakun nousevan Chelsean ykköshyökkääjäksi, mutta pääkoppa ei vielä tunnu kestävän kilpailua pelipaikasta ja kaiken sen shaiban jälkeen mitä mies on medialle laukonut on tämä mahdollinen siirto enemmänkin helpottava kuin harmittava uutinen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mikä on HLN? Vaikkei otsikon aiheeseen kuulukaan, niin on pakko todeta, että perhan Chelseassa osataan neuvotella siirtosummat kohdalleen...

Mitä Evertoniin taas tulee niin Barkley ja Lukaku ovat aika kova kaksikko jos siirto menee läpi. Siinä on kaksi isoa, voimakasta, vahvaa ja toisaalta myös taitavaa, juoksuvoimaista ja modernia jalkapalloilijaa joiden yhteispeli toimi jo viime kaudella ihan mallikkaasti. Evertoniltakin kova statement pistää oma siirtoennätys uusiksi ja vielä aika suurella marginaalilla. Roberto Martinezin on täytynyt tehdä melkoinen vaikutus Bill Kenwrightiin, että hän suostuu rahoittamaan tälläisen kaupan.

Vähän jo ehdin julistamaan, että Everton putoaa heikomman materiaalinsa vuoksi kärkikamppailusta, mutta Lukakun hankkiminen nostaa osakkeita jo melko mukavasti. Tähän kun isketään Martinezin taktinen kyvykkyys niin Everton lienee kova tekijä myös ensi kaudella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×