Jump to content
Haltsu

Newcastle United 2013-2014

Recommended Posts


Posted Image

NEWCASTLE UNITED F.C.

KAUSI 2013-2014Voi sitä sanoin kuvaamatonta tunnetta, kun erotuomari vihelsi viimeisen vihellyksensä toukokuun 19. päivänä St. James’ Parkilla niin ottelun, kuin myös kauden päättymisen merkiksi. Se oli sellainen kausi jota ei kovin mielellään muistele. Tällöin ajattelin, että eihän tästä voida enää mennä muuta kuin ylöspäin, niinpä niin…

FARSSISTA FARSSIIN

Kauden päätyttyä niin seurajohdolla, kuin myös Alan Pardew’lla oli yhteinen kauden päätöspalaveri, jossa oli määrä käydä läpi asioita, joihin kuluneella kaudella kompastuttiin. Miksi niin kävi, mitä oltaisiin voitu tehdä toisin, jne. Tässä tapaamisessa kannattajien silmissä yhdessä vuodessa liigan parhaimman managerin tontilta liigan huonoimpiin managereihin tipahtaneelle Pardew’llekin mainittiin, että olisi mahdollista hankkia seuraan henkilö, joka vastaisi jatkossa kaikista hankinnoista, rekrytoinneista sekä muista jalkapalloon liittyvistä asioista. Niin sanottu ”director of football”, joka mahdollistaisi Pardew’n keskittymisen ainoastaan valmentamiseen.

Viikko-pari kyseisen palaverin jälkeen, kantautui lehdistölle tieto eräältä sydänvikaiselta fossiililta, joka oli kertonut omatoimisesti medialle olevansa Newcastlen uusi DoF. Kukaan, ei yksinkertaisesti kukaan, ollut uskoa silmiään, kun tähän työhön liitettiin nimi ”Joe Kinnear”. Se vanha seniili jonka suu pitäisi pestä saippualla. Tässä vaiheessa, tai oikeastaan vielä pariin seuraavaan päiväänkään, ei kuultu mitään seuran suunnalta. Oli vain Kinnearin sanat, pelottavat sellaiset.

Pari päivää myöhemmin, kun myrsky oli laantunut edes vähäsen tuon surullisen kuuluisan talkSPORTin haastattelun jälkeen, saatiin seuraltakin viimein vahvistus Kinnearin nimeämiseen. 65-vuotias irlantilainen sai kolmen vuoden pestin uudessa työssään. Päivää myöhemmin toimitusjohtajana koko Mike Ashleyn aikakauden ajan toiminut Derek Llambias ilmoitti eroamisestaan. Syytä tähän on vaikea sanoa, joidenkin mukaan tämä olisi saanut tarpeekseen tuosta radiohaastattelusta, jossa Kinnear puhutteli tätä hiukan vähättelevään sävyyn, niin kuin monia pelaajiakin.

Tähän päivään mennessä ei manageri Alan Pardew’lta olla vieläkään kuultu sanaakaan asiaan liittyen. Tämä hiljaisuus kertookin varmasti kaiken oleellisen miehen mietteistä koskien Kinnearin paluuta Newcastleen. Pardew tiesi kyllä, että DoF olisi seuraan tulossa, mutta missään vaiheessa ei ollut puhetta siitä, että tämä herra tulisi olemaan tämä kyseinen Mike Ashleyn vanha kaveri. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että Llambiasin lisäksi ainoa lähtijä seuran henkilökunnasta olisi seuran lääkintäkuntaan kuulunut Davey Henderson, joka pakkasi eilen laukkunsa siirtyäkseen Hibernianiin. Mikäli on paikallislehtiä uskominen, ovat sekä pääskoutti Graham Carr sekä myöskin Pardew käyneet keskusteluita Ashleyn kanssa asemastaan seurassa, joiden perusteella kaksikko olisi jatkamassa Newcastlessa.

Mitä tämä Kinnearin tulo nyt sitten käytännössä tulee tarkoittamaan Newcastlessa? Ennen vanhaan siirroista vastasi pääosin vahvan taustan talousasioista omaava Derek Llambias, joka tunnettiin Pardew’n tavoin ”yes-manina”, miehenä joka ei uskaltaisi sanoa Ashleylle yhdestäkään asiasta vastaan. Llambiasin työ oli yhdessä sihteeri Lee Charnleyn kanssa saada diilit / sopimukset pakettiin. Nyt tämä homma on Kinnearin vastuulla. Hän tulee vastaamaan siitä, että pelaajat saadaan hankittua joukkueeseen, lähettää muille seuroille tarjoukset sekä neuvottelee sopimukset. Talousasioista mies ei tiedä yhtään mitään, joten ehkäpä uusi toimitusjohtaja olisi syytä hankkia, joka toimisi normaalin työnkuvansa lisäksi eräänlaisena assistenttina Kinnearille.

Graham Carrin työ on edelleen identifoida pelaajat listalle, joista sitten poimitaan ne kaikista sopivimmat yksilöt ns. siirtokohteiksi. Niistä valinnoista vastaavat Kinnearin lisäksi niin Pardew kuin myös Carr, joten päätökset tullaan tekemään jatkossakin yhdessä. Se mikä tässä Kinnearin tulossa voi olla positiivista on se, että mies omaa edes jonkinlaista tietämystä jalkapallosta, kun taas Llambias, joka tavallaan toimi eräänlaisena DoF:na ennen, ei tiennyt jalkapallosta yhtikäs mitään. Kinnear tietää edes jotain, tai ainakin tämä pystyy heittämään joitain varteenotettavia mielipiteitä niissä keskusteluissa, joissa siirtokohteita määritellään. Suorasanaisena tunnettu Kinnear uskaltaa takuuvarmasti sanoa myöskin vastaan Ashleylle, mikäli tämä meinaa hylätä tuon siirtokohdelistan. Kinnear on Ashleyn vanha ystävä, johon tämä voi luottaa. Llambias on niin ikään Ashleyn ystävä, mutta tämä ei ole persoonaltaan saman tyyppinen kuin Kinnear, semmoinen joka sanoo suoraan mitä ajattelee, tai uskaltaisi väittää Ashleylle vastaan. Siinäpä ne suurimmat tekijät Kinnearin tulossa.

JATKUUKO ALAMÄKI?

Uuteen kauteen voidaan lähteä jossain määrin samoissa tunnelmissa kuin lähdettiin myöskin tuohon 2011-2012 menestyskauteen. Yhteistä näissä on se, etteivät kannattajat odota mitään menestystä. Kesällä 2011 seura myi sen aiemmat avainpelaajat muualle, mikä tarkoitti sitä etteivät kannattajat odottaneet kaudelta minkäänlaista menestystä – joukkue pystyi pelaamaan ilman paineita. Nyt tilanne on aika lailla samanlainen, lähinnä viime kauden fiaskon sekä myöskin tämän Kinnear-saagan takia. Kannattajat eivät odota paljoa tulevalta kaudelta nytkään, mikä voisi tarkoittaa sitä että joukkue pystyisi pelaamaan nytkin ilman paineita. Toki on sitten niitäkin kannattajia, jotka vaativat menestystä noin surkean kauden jälkeen, mutta tämä osasto lienee kuitenkin se vähemmistö.

Kauden tavoittena on Kinnearin mukaan päästä vähintäänkin kymmenen parhaan joukkoon, mies kuitenkin painotti sen olevan minimivaatimus. Itse olen sitä mieltä, että sinne kahdeksan parhaan joukkoon on päästävä, pelkästään materiaalin perusteella se on se minimi mitä tältä joukkueelta tulisi vaatia, jossei enempääkin. Noin muutenkin seura on sen verran iso kokonaisuudessaan, ettei sen tulisi olla missään keskikastissa. Newcastle on maailman 20. arvokkain seura (7. Englannissa) ja sillä on Euroopan 10. korkein katsojakeskiarvo (3. Englannissa). Alan Pardew’n on saatava Newcastle voittamaan jälleen, mikäli haluaa voittaa Toon Armyn taas puolelleen. Vaikken itsekään miehen taktiikoista pidä, ei tässä silti auta muuta kuin toivoa että mies pystyisi tekemään uusiksi kauden 2011-2012 uroteon, eli totta kai toivon että Pardew menestyisi paremmin Newcastlessa. Tulevalla kaudella ei ole mitään europelejä häiritsemässä, joten keskittyminen voidaan kanavoida täydellisesti kotimaankilpailuihin. Muutama täsmähankinta hyökkäyspäähän, niin kauden 2011-2012 tapainen menestystarina olisi mahdollinen myöskin ensikaudella.

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että ainoa avainpelaajamme joka olisi mahdollisesti siirtymässä muualle, olisi Yohan Cabaye. Hatem Ben Arfasta ja Fabricio Coloccinista oli myös joitain huhuja, mutta siinä missä Coloccini on jo kertonut argentiinalaiselle tv-kanavalle jatkansa Newcastlessa, nyt myös paikallislehdet kertovat Ben Arfan haluavan sitoa itsensä Newcastleen uudella, pitkällä sopimuksella (nykyinen kestää kesään 2015 asti). Cabaye taas on nuoleskellut jonkin verran median kautta mm. Manchester Unitedin, AS Monacon kuin myös PSG:n suunnille. Tuosta kolmikosta mahdollisia, uusia osoitteita Cabayelle lienevät ainoastaan nämä Ligue 1:n seurat, jotka olisivat todennäköisesti valmiita maksamaan sen korkean hintapyynnön tästä. Nyt kun Laurent Blanc’kin on PSG:n managerina, on pariisilaisseura ottanut ainakin omissa silmissäni paalupaikan 27-vuotiaan värväämisen suhteen, näillä miehillä kun on tunnetusti hyvät suhteet keskenään. Toivotaan toki ettei Cabaye mihinkään lähtisi, yhtä laadukasta korvaajaa on erittäin vaikea saada Newcastleen viime kauden jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

JOUKKUE ENSI KAUDELLE (kursivoituna lähtökohtaisesti reserveissä olevat pelaajat):

 

Maalivahdit (Tim Krul, Rob Elliot, Jak Alnwick)

Tilanne on suhteellisen hyvä. 25-vuotias Tim Krul on tietenkin se ykköskassari, Rob Elliotin stunttaillessa tarvittaessa. Kolmosvahtina vielä viime kauten toiminut, 20-vuotisen taipeleensa Newcastlessa päättynyt Steve Harper poistuu seurasta Bosman-siirrolla. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Harperin paikan kolmosvaihtoehtona ottaisi parikymppinen geordie Jak Alnwick.

 

Puolustus (Fabricio Coloccini, Steven Taylor, Mapou Yanga-Mbiwa, Mike Williamson, Mathieu Debuchy, Ryan Taylor, James Perch, Davide Santon, Massadio Haïdara, Remie Streete, Curtis Good, Shane Ferguson, Kevin Mbabu)

Toppariosasto on aika vahva joukkueessa. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että vain Fabricio Coloccini on selvä avaaja, Steven Taylorin ja Mapou Yanga-Mbiwan taistellessa toisesta avauspaikasta. Mike Williamsonin tulevaisuus on epäselvä, mies on ilmeisesti myynnissä ja etunenässä Cardiff Cityn ollaan huhuiltu haluavan tämän joukkueeseensa. Mikäli Willo siirtyy, tulisi tilalle hankkia joku nuori/lupaava kaveri. Reserveistä laajuutta tarjoavat nuorukaiset Remie Streete, Curtis Good sekä Kevin Mbabu. Laitapakkiosasto on myöskin aika tasokas. Oikeapuolisko on Mathieu Debuchyn, kun taas vasemmasta tontista taistelevat Davide Santon sekä Massadio Haïdara. Ryan Taylor olisi luontevin varamies Debuchylle, mutta ensi kausi menee tällä vaparispesialistilla todennäköisesti kokonaan sivuun polvivamman takia. James Perch pystyy pelaamaan käytännössä jokaisella paikalla puolustuksessa. Vasemmaksi puolustajaksi Pardew'n papereissa muokattu, mutta myös vasempana laiturina pelaava Shane Ferguson siirtynee lainalle.

 

Keskikenttä (Yohan Cabaye, Moussa Sissoko, Vurnon Anita, Cheick Tioté, Hatem Ben Arfa, Sylvain Marveaux, Jonás Gutiérrez, Gabriel Obertan, Gaël Bigirimana, Dan Gosling, Haris Vučkić, Mehdi Abeid, Sammy Ameobi, Romain Amalfitano)

Keskustan tilanne on erinomainen, mutta laidalle voisi olla yksi laatuhankinta paikallaan. Yohan Cabaye, Moussa Sissoko sekä Cheick Tioté ovat lähtökohtaisesti ne avauksen miehet kun formaatti käsittää kolme keskustan miestä, monipuolisen Vurnon Anitan hengittäessä niskaan. Nuorukaisista Gaël Bigirimana lienee korkeimmalla Pardew'n papereissa, kun taas Dan Goslingin, Haris Vučkićin sekä Mehdi Abeidin kohtalona saattaa olla joko myynti tai laina. Laitaosasto on tähditetty Hatem Ben Arfan muodossa, joka ottaa itselleen oikean laidan. Vasemmasta puoliskosta kilpailevat Sylvain Marveaux sekä Jonás Gutiérrez, tarpeen tullen hyökkääjäksi enemmänkin luokiteltu Yoann Gouffran. Gabriel Obertanille sekä Romain Amalfitanolle ei ole minkäänlaista käyttöä, kumpikin joutuu todennäköisesti myyntiin. Sammy Ameobi löytänee itsensä lainalta jostain Mestaruussarja-tason joukkueesta.

 

Hyökkäys (Papiss Cissé, Yoann Gouffran, Shola Ameobi, Adam Campbell)

Papiss Cissén ollessa ainoa kovanluokan hyökkääjä, on selvää että tälle tontille kaivataan ainakin yksi vahvistus. Vaikka viime kausi oli tälle 28-vuotiaalle senegalilaiselle vaikea, tuskin se nyt on yhdessä kaudessa niin paljoa huonontunut. Kunhan vaan tarjoilu sekä itseluottamus saadaan kohdilleen, niin eiköhän se SC Freiburgin ja kauden 2011-2012 aikainen maalipyssy ala osua taas maalipuiden väliin vähän suuremmalla prosentilla. Yoann Gouffran oli positiivinen yllättäjä viime keväänä, mutta itse näen tämän roolin super-subina. Shola Ameobin tilanne on ollut kysymysmerkkien peitossa. Huhujen mukaan Alan Pardew haluaisi miehen jatkavan, mutta mies saattanee haluta siirtoa seuraan, jossa peliaikaa olisi säännöllisesti tiedossa. Adam Campbellilla on potentiaalia läpimurtoon ensi kaudella. Mikäli tilanne peliajan suhteen näyttää synkältä tammikuussa, saattaa lainadiili tulla kysymykseen.

 

KESÄN AIKATAULU

 

Keskiviikko, 3. heinäkuuta: Suurin osa pelaajista saapuu harjoituksiin

Torstai, 11. heinäkuuta: Pidennetyllä kesälomalla olleet Cheick Tioté, Yohan Cabaye, Hatem Ben Arfa, Mathieu Debuchy, Papiss Cissé sekä Fabricio Coloccini saapuvat harjoituksiin

 

Tiistai, 16. heinäkuuta: Motherwell F.C., Fir Park (kello 21:00)

Lauantai, 20. heinäkuuta: Rio Ave F.C., Estádio do Rio Ave (kello 20:00)

Tiistai, 23. heinäkuuta: F.C. Paços de Ferreira, Estádio da Capital do Móvel (TBA)

Sunnuntai, 28. heinäkuuta: Blackpool F.C., Bloomfield Road (kello 17:00)

Tiistai, 30. heinäkuuta: St. Mirren F.C., St. Mirren Park (kello 21:30)

Tiistai, 6. elokuuta: Rangers F.C., Ibrox Stadium (kello 21:45)

Lauantai, 10. elokuuta: S.C. Braga, St. James' Park (kello 20:00)

 

Lauantai, 17. elokuuta: Valioliiga alkaa vierasottelulla Manchester Cityä vastaan (koko otteluohjelma)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Päivitelläänpäs vähän viime aikojen tapahtumia. Viime tiistaina pelattiin siis kesän ensimmäinen treeniottelu Motherwellia vastaan. Newcastle voitti tuon ottelun lopulta lukemin 2-4 Yoann Gouffranin, Haris Vuckicin, Moussa Sissokon sekä Sylvain Marveaux'n maaleilla. Tv- taikka radiolähetystä ei otteluun ollut tarjolla, mutta paikallisten journalistien mukaan Newcastlen pelaaminen oli todella positiivista sekä rohkeaa, ja kaiken kaikkiaan hyvä suoritus. Alan Pardew'han on painottanut, että joukkueelle halutaan hankkia kesän preseasonilla selvä pelisysteemi, joka on silminnähden puuttunut aiemmin joukkueelta. Pardew haluaa joukkueen kykenevän luomaan enemmän painetta vastustajan puoliskolle sekä olemaan parempi pallonhallinnassa. Kuulostaa hyvältä, mutta sanojen muuttaminen teoiksi on kuitenkin toinen juttu...

 

Tosiaan toinen harkkaottelu pärähtää käyntiin tänään illalla kello 20.00 Suomen aikaan portugalilaisen Rio Aven vieraana. Rio Ave on toinen näistä lusitaanojengeistä jonka Newcastle kohtaa sen Portugalin leirillään, kun tiistaina Harakat saavat sitten vastaansa Paços de Ferreiran. Kolmas portugalilaisseura, jota vastaan tänä kesänä pelataan, on viime kesältäkin tuttu S.C. Braga, mutta tuo kamppailu nähdään sitten vasta kolmen viikon päästä St. James' Parkilla.

 

Paljon on ollut puhetta tästä Papiss Cissé - Wonga taistelusta, joka nyt sitten kulminoitui viikolla siihen päätökseen, ettei Cisséä päästetty ollenkaan matkaamaan muiden joukkuekavereittensa mukaan Portugaliin, vaan tämä käskettiin harjoittelemaan omatoimisesti Bentonin harjoituskeskuksessa. Kaikki varmasti tietävät Cissén olevan muslimi, ja islamiin perustuva Sharia-laki kieltää lainat, tai paremmin sanottuna "rahan tienaamisen toisen henkilön rahan avulla". Cissé ei ole julkisesti asiaa kommentoinut, eikä ole oikeastaan kukaan mukaan Newcastlesta, mutta eiköhän se tämän mielipide Wongasta ole jo muutenkin selvä. Vähän vaikea on ollut itselleni ymmärtää Cissén perimmäistä motiivia tähän boikottiin, sillä mitään ongelmia ei kuitenkaan ollut viime kaudella paitaa sponsoroineen Virgin Moneyn kanssa. Onhan ne nyt kuitenkin tavallaan erityyppisiä "rahafirmoja", mutta kumpikin kuitenkin tekee rahaa lainojen avulla. Onko tämä Wonga-keissi nyt sitten vaan eräänlainen tekosyy Cissélle savustaa itsensä ulos seurasta? Tässä vaiheessa haluan sanoa sen, että kunnioitan Cisséä ja eikä siinä, että ihminen haluaa noudattaa uskontonsa oppeja ole mitään väärää, mutta jotenkin tässä nyt ei kaikki natsaa ihan yhteen. MYM, Tioté sekä Sissoko ovat Cissén tavoin erittäin uskonnollisia kaveruksia, muttei heillä ole kuitenkaan ollut mitään ongelmia Wongan kanssa. HBA taas on muslimi, muttei kuitenkaan ihan niin "uskovainen", tai ainakin mies käy omien sanojensa mukaan silloin tällöin tinaamassa Newcastlen yössä. Oli miten oli, toivottavasti Cissén tapauksen suhteen päästäisiin pian sopuun, sillä miehen myyminen olisi kyllä todellinen isku Newcastlen kasvoihin. Se jättäisi hyökkääjätilanteen Yoann Gouffranin ja Shola Ameobin harteille.

 

Viikolla nähtiin jälleen uutta kuvaa ensi kauden kahdesta muuta pelipaidasta, alla oleva kuva on ilmeisesti peräisin jostain Puman mainoksesta. Täytyy kyllä sanoa, että mikäli Wonga tosiaan on muuttamassa logonsa mustavalkoiseksi, saattaisi tuo paita mennäkkin ostoon. Kaulus on kieltämättä erikoinen, kuten näkyy niin siinä on tuon valkoisen reunuksen yläpuolella vielä tuommoinen musta kolmio, kahdella valkoisella raidalla varustettuna. Itse pidän tuosta sinisestä vivahteesta tuossa paidassa, se on semmoinen väri jota ollaan nähty useampaankin otteseen eri vuosikymmenillä Newcastlen kotipaidassa. Selkäymys (tai se numero/nimi-alue) on ilmeisesti sellainen musta neliö, ainakin voisi kuvitella valkoisen pohjan käyvän paremmin. Noin kokonaisuudessaan paita on hieno, tosiaan mikäli sponsorilogo olisi tuon värinen niin ei ole mitään ongelmaa sen kanssa sitten. Voisi jopa sanoa tuon olevan (tämän kuvan perusteella) kauden 2011-2012 kotipaidan ohella tyylikkäin tekele, mikä Pumalta on ulos tullut. Vieraspaita (sininen) on tommoinen aika perusankea, eikä kolmospaitakaan nyt etumusta sen enempää kostuta. Mutta ehkäpä tuosta keltaisestakin saa sitten paremman mielipiteen väsättyä jahka sen näkee sitten pelaajan päällä.

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tosiaan toissapäivänä julkistettiin Newcastlen uusi kotipaita: 

 

0,,10278~12109726,00.jpg

 

Onhan tuo nyt aika helvetin hieno paita. Siniset viivat käyvät tuohon todella hyvin mielestäni, ainoa mikä tuossa nyt sitten sylettää on tuo Wongan ruma logo. Loppujen lopuksi paita on mustavalkoraidallinen ja sehän on se pääasia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen pelattiin viimeinen preseason-ottelu tältä kesältä. Kesän ainoassa ottelussa St. James' Parkilla vastaan asettui S.C. Braga, jonka kanssa nyhjättiin loppujen lopuksi 1-1 lopputulos. Newcastlen ainokaisesta vastasi Fabricio Coloccini suoraan KULMAPOTKUSTA. Vastaavaan ei ollakkaan kyetty kuin viimeksi sitten syyskuun 2011, jolloin Demba Ba osui Molineux'lla Wolverhamptonia vastaan.

 

Tässä Braga-pelissä puettiin muuten ylle tuollainen erikoisasu, Sir Bobbyn muistopäivän kunniaksi. Onpahan muuten hieno paita, mieluummin sitä tuon näkisi kauden kolmosasuna kuin sen keltaisen tekeleen, kyseessä on siis kuitenkin vain jonkinmoinen limited edition...

 

yohan-cabaye-braga-189x300.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja niin sitä vaan mennään taas huomenna! Cityn vieraaksi olisi siis tarkoitus mennä. Tuo Helsingin City-Arsenal antoi toiveita Harakka-kannattajalle positiivisesta tuloksesta maanantai-illan pelistä, mutta kuten Arsenal-Villa pelissä nähtiin, ei noita harjoituspelejä voida oikein kovin kummoisena kuntopuntarina käyttää. Näimpä siis odotuksissa on semmoiset 3-5 maalia isännille, vierailijoiden jäädessä nollille. Sydän sannoo että saumoja yllätykseen olisi, mutta järki on sitten täysin eri mieltä...

 

Huomisesta pelistä on varmuudella sivussa Loïc Rémy, Massadio Haïdara sekä pitkäaikaistoipilas Ryan Taylor. Kysymysmerkit leijuvat Davide Santonin yllä, tämä on kuitenkin mukana Manchesteriin lähteneessä ryhmässä. Mikäli italialainen ei ole pelikunnossa, ottanee viime keväänä loistavasti tuolla paikalla pelannut Mymmeli tämän paikan vasempana pakkina. Myöskin hurjasti tämän vuoden puolella kehittynyt ja pre-seasonilla loistanut, oman seuran kasvatti Paul Dummett kärkkyy Pardew'n mukaan avauspaikkaa vasemman pakin paikalle. Muutoinhan ryhmityksessä ei liene epäselvyyksiä, joten veikataanpa seuraavanlaista avauskokoonpanoa:

 

----------------------Krul

Debuchy---Saylor--Coloccini--MYM

----------------Tioté---Cabaye

Ben Arfa--------Sissoko-----Gutiérrez

--------------------Cissé

 

Tasuri olisi loistelias tulos näin etukäteen ajateltuna. Toivottavasti Pardew lähtisi vähän hyökkäävämmin liikkeelle tälle Etihad-reissulle kuin viime kertana. Vastaavanlainen, täysin puolustusvoittoinen taktiikka olisi tälläkin kertaa ihan tuhoontuomittu. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja tuosta!

 

Newcastle United (4-2-3-1): Krul; Debuchy, S.Taylor, Coloccini, MYM; Tioté, Jonás; Ben Arfa, Sissoko, Gouffran; Cissé

Vaihtopenkki: Elliot, Dummett, Anita, Marveaux, Obertan, Sammy Ameobi, Shola Ameobi

 

Ei näy Cabsia... Ja Anitan sorsiminen se vaan jatkuu!  :nono:

 

 

(Muuten, aiemmin tänään Fabricio Coloccini kertoi medialle aikovansa kunnioittaa sopimustaan ja pysyä Newcastlessa sen loppumiseen asti (kesään 2016 asti).)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei yhtikäs mitään saumoja, tosin eipä tuo ollutkaan mikään yllätys. Hyökkäyspelaaminen on yhtä surkeaa kuin viime kaudellakin, tosin eipä tuo ollutkaan mikään yllätys. Cissé räpläilee siellä taas muniaan tekemättä yhtikäs mitään hyödyllistä, tosin eipä tuo ollutkaan mikään yllätys. Kirsikkana kakun päällä puolustuksen totaalinen pupeltaminen, tosin eipä tuo ollutkaan mikään yllätys.

 

Vittu kun vituttaa... Tää kuvaa fiilistä parhaiten: http://www.youtube.com/watch?v=y1peKT0AcbU

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo tosiaan Debusilta varmaan paskin peli mitä tältä on nähty Harakka-nutussa, jopa paskempi kuin kevään Pool-kotitappiossa. Se on selvää että miehen vahvuudet ovat hyökkäyspäässä, mutta noustessaan kukaan ei tahdo muistaa tukea tämän selustaa. Esmes Tioté voisi sen sijaan että nousee sinne hyökkäyspäähän ottaa vastuulleen Debuchyn tukemisen. On totta että laitapakin ensisijainen tehtävä on PUOLUSTAA, mitä Debuchy ei viime pelissä tehnyt ja saa siitä kyllä ihan ansaitusti risuja, mutta kyllä siellä sen verran pitäisi muillakin pelaajilla raksuttaa päässä ja suojata tämän selusta kun semmoinen sauma tulee.. Tuo oikea laita oli kyllä törkeän huono eilen puolustussuuntaan, sieltä tultiin ihan autoimenaan lävitse.

 

Mun mielestä puhtaat paperit eilisestä saavat ainoastaan Krul, debyyttinsä tehnyt Dummett sekä ehkä myöskin Colo. Myöskin Hatemilla ja Sissokolla oli jonkinmoista yritystä. Krulilta jäätävän hyviä torjuntoja ja näyttäisi siltä, ettei mies aristele yhtään tuota olkapäätään enää, joka siis huhtikuussa lähti sijoiltaan. Dummettilta tosiaan hyvä esitys pahimpaan mahdolliseen paikkaan, esti kyllä todella hyvin Navasin keskitykset ynnä muut temput laidallaan. Kyllä minä tämä nuorukaisen laittaisin melkeinpä avaukseen jo ensi viikonlopun Hammers-pelissä, olettaen ettei Santon kerkeä kuntoutumaan (ja jos totta puhutaan niin eipä sinne edes muita vaihtoehtoja oikein olekaan Haïdaran ollessa toipilaana...). 

 

Noin muutenhan pelin kulku / lopputulos ei tainnut yllättää edes naapurin Teuvoa. City otti isännän otteen ihan alusta alkaen eikä kakkahousuiset Newcastlelaiset pysyneet millään taivaansinisten vauhdissa. Pallo poltteli hirveästi Newcastlen pelaajien jaloissa. Pardew kertoi pre-seasonilla, että ovat painottaneet lyhytsyöttöpelin sekä ihan sen yksinkertaisen pallonliikuttelun tärkeyttä, mutta eipä tuosta ainaakaan eilen ollut mitään tietoa. Varmaan puolet omien syötöistä karkasi suoraan City-pelaajille. 

 

Parisen viikkkoa olisi vielä tuota siirtoikkunaa jäljellä ja tänään nähtiin pelottavalla tavalla se tosiasia, ettei keskikentällä ole tarpeeksi luovuutta Cabsin poissaollessa. Vaikka Cabaye jatkaisikin vielä Newcastlessa siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeenkin, sinne keskikentälle tarvitaan lisää luovuutta ja semmoista, joka osaa syötellä. Tiotéa tungettiin eilen väkisinkin pois omasta rikkojan roolistaan, kun taas Gutiérrezista nyt ei tarvinne edes erikseen mainita. Anita pystyy antamaan niitä vapauttavia syöttöjä, muttei tältä niitä eilen kuitenkaan nähty. Helkkari kun olisi Barton vielä joukkueessa, juuri hänen sydäntään, sieluaan ja syöttötaitojaan tässä tarvittaisiin. Ja lienee myöskin sanomatta selvää, että tulevien hankintojen on oltava brittejä / irkkuja. Ihan vaan sen takia ettei nuo uudet ranskalaiset tunnu vieläkään ymmärtävän mitä Newcastle ja Valioliiga merkitsee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitäs mieltä Haltsu olet tosta punasesta? Mun mielestäni se oli aika oikee tuomio - se kävi aika kuumana sillä hetkellä ja odottelinkin että jotain tapahtuu.

 

Hauska oli Pardsin valittelu jälkeenpäin, kuinka koko tilanne oli aivan "out of character" ja että se kun on normisti niin "honest player". Heitäs tohonkin vaikka jokin kommentti jos viitsit, itelläni kun on jäänyt hemmosta mieleen vain sen pellehyppelyt vastustajan veskarin edessä.

 

Kova matsi tulossa lauantaina. Hammers ei perinteisesti ole Newcastlessa pärjännyt, ja nyt vielä ton vierasmyllyn jälkeen eka kotipeli. Siellä tulee joka poika nappulat edellä vastaan. Veikkaan n. seitsemää keltasta ja yhtä punasta yhteensä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo Taylor tosiaan unohtui mainitakkin. Sieltä tuli taas se sama 19-vuotias viikari esiin joka teki järjestään tyhmiä, junnumaisia virheitä. Punainen kortti meni ihan oikein, ei siitä mitään mutinaa synny. Olen kyllä Pardew'n kanssa samaa mieltä, ettei Saylor normaalisti noin käyttäydy. Ei se ole väkivaltainen pelaaja, tuo oli siis omastakin mielestäni "out of character". Mutta "honest player" se ei kuitenkaan ole, menee kait siihen pelaajaryhmään jota rakastat kun se pelaa sun joukkueessasi, mutta jota vastustajana sitten vihaat. Pikkusikaa näkyy tämän pelaamisessa usein, mutta eilinen oli kuitenkin jotain mitä en ole ennen nähnyt. Itse juuri pidän Taylorista sen takia että se on valmis tekemään kaikkensa Newcastlen eteen, vaikka se joissakin pahennusta aiheuttaisikin. Päivänään ihan maajoukkuetasoa, mutta nyt sitten tuon maaliskuisen maju-kutsun jälkeen taso on laskenut karmivalle tasolle.

 

Jännä miten kaikki luulee Newcastlen olevan hirveän sisuuntunut ja ärsytetty eilisen jälkeen. Itse en todellakaan usko voittoon lauantaina, Newcastle kun ei oikein koskaan pärjää Allardycen joukkueita vastaan. Se on niin varmaa, että Nobby tekee häkin. Toivon toki, että ilme olisi erilainen lauantaina, mutta ei oikeasti ole mitään syytä uskoa moiseen. Syy löytyy pelaajien motivaatiosta sekä Pardew olemattomista "man-management"-taidoista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen kato niin lähtökohtasesti et me pudotaan ja hävitään, mutta kyllä mä muutenkin uskon, että jos koskaan niin nyt niiden on pakko olla täynnä häpeetä. Saas nähdä, mutta ei se Hammersin saldo St. Jamesilla oikeen hyvä ole, niinkun ei viime kauden vierassaldokaan. Nollanollan ottasin oikeen mielellään.

 

Niin tai näin, paljon tulee oleen jännitteitä ex-pelaajien ja -managerien puolelta.

 

Sä et oikeen diggaa Pardsista?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sä et oikeen diggaa Pardsista?

 

Tää on erittäin paha. Persoonahan miehellä on mitä mainioin, ja on sen puoleen oikein sopiva Newcastleen. Eihän se mikään di Canio ole, mutta omanlaisensa väriläiskä kuitenkin. Ne tuuletukset viime kevään kotiottelussa Fulhamia vastaan (kun Cissé teki lisäajalla 1-0 voittomaalin) kertovat kaiken oleellisen miehestä.  :thumbsup1:

 

Syy miksi viime kauden päätyttyä (ja oikeastaan vielä nytkin) halusin Pardew'n ulos Newcastlesta johtui tuloksista. Vaikka olisi kuinka liigan kovin loukkaantumissaldo ja europelit rasittamassa joukkuetta, ei silti vain voida hävitä Sunderlandille 3-0 tai Liverpoolille 6-0 kotona. Nämä ovat vain ne räikeimmät tulokset viime kaudelta, sillä mukaan mahtui myöskin pupelluksia Readingille ynnä muille joukkueille, jotka Newcastlen TULEE voittaa - vaikka olisi Cabayet ja Ben Arfat lasaretissa. Kaikkea ei tietenkään voi aina voittaa se on ihan ymmärrettävää, mutta monesti on tullut mietiskeltyä että olisiko mies menettänyt pelaajien kunnioituksen. Niin monesti se peli-ilme oli luokkaa "ei vattu vois vähempää kiinnostaa", että väkisinkin nousi (ja edelleenkin nousee) kysymyksiä siitä, ovatko pelaajatkin menettäneet uskonsa Pardew'n kykyihin, aivan kuten leijonanosa kannattajistakin on. Eilinen oli taas esimerkki tuosta: pelaajien kuri oli aivan persiillään, ja muutenkin harvan pelaajan keskittyminen oli oikeasti pelikentällä. Siltä se näyttikin.

 

Tämä kauden alku on aikamoinen kiirastuli Hopeaketulle, sillä tuloksia on tultava ja välittömästi. Uskon, että suurin osa antaa anteeksi tämän City-pelin, sillä siitä nyt ei kukaan odottanut yhtikäs mitään kotiinvietäväksi. Ohjelma kuitenkin helpottuu hivenen nytten, joten enää ei PITÄISI olla mitään tekosyitä huonoille esityksille / tuloksille. Niitä tuloksia on nyt alettava tulemaan, uskon että Mike Ashley on samaa mieltä. Jos Pardew saa potkut, niin eipähän tarvitse kauaa pohtia seuraajaa...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joe-Kinnear.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaveri, joka yleensä tietää aika paljon oli sitä mieltä, että Pardsin paha tapa on juoksuttaa pelurinsa kesällä puhki. Totta vai tarua?

 

Itelläni jäi hemmosta ihan hyvä kuva, vaikka se romahti silloin Hammersissa ihan kokonaan. Kuria se ei osannut sielläkään pitää, muistetaan vaan kaikki uhkapeli- ym. sotkut siellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just nyt ei kyllä voi sanoa muuta kuin että säälittää. Ei siis yhtään mitään parannusta viime kauden loppuun. Eihän siinä joukkueessa ollut kuin yksi jalkapalloilija Tim Krul. Ihmeen hyvin se jaksoi taistella. Itsellä ainakin tahtoo joskus ote vähän lipsua, kun vastustaja vyöryy taukoamattomalla voimalla kohti maalia monen pelaajan rintamina ja omat miehet seilaavat ties missä. Vähän vitsuttaa saada palautetta hyvästä pelistä, jos taakse on mennyt 8. Pimperonko väliä fiilis meinaa tulla. Newcastlen kenttämiesten paras aikaansaannos taisi olla se syöttö, jolla saatiin Kompanyt lasarettiin. Siitä munapäät ja ja the lonely onen tai mikä sen nyt onkaan tällä hetkellä jängi kiittävät. Cityn onneksi niillä on Hullia ja sellaista nyt alussa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaveri, joka yleensä tietää aika paljon oli sitä mieltä, että Pardsin paha tapa on juoksuttaa pelurinsa kesällä puhki. Totta vai tarua?

 

En nyt sanoisi "tavaksi", sillä pelaajat ainakin ovat kommentoineet kesän pre-seasonia rankimmaksi pitkään aikaan. Pelaajien suusta on tullut sellaisia kommentteja, että viime kausina harjoitukset ovat olleet luvattoman löysiä, ja ovat siis olleet nyt tyytyväisiä tämän kesän pre-seasoniin, joka on ollut fyysisesti ilmeisesti aikamoisen rankka ja haastava. Pelaajistoa ollaan kuitenkin vaihdeltu harkkapeleissä sen verran, että tuskin mistään loppuunpalamisesta sen takia voida puhua.

 

Menisi normaalisti siirtotopikkiin, mutta pistetään nyt tällä kertaa tähän samaan viestiin. Alan Pardew, Graham Carr ja Joe Kinnear ollaan bongattu eilen ensiksi Newcastlen lentokentällä ja sen jälkeen Lyon-Sociedad -ottelussa. Bafetimbi Gomis on edelleenkin hyllytetty Lyonin ykkösmiehistöstä eikä miestä näin ollen eilen kentällä nähty, mutta joidenkin lähteiden mukaan Lyonin Yoann Gourcuff olisi kiinnostuksen kohteena Cabayen mahdolliseksi korvaajaksi. Itsellä miehestä viimeisimmät muistikuvat oikeastaan kesän 2010 kisoista, jolloin tämän kaveri taisi olla yksi niistä surullisen kuuluisista diivailijoista, jotka aiheuttivat sen silloisen floppauksen kyseisessä turnauksessa. Gourcuffhan oli Bordeaux'n aikoinaan todella kova tekijä, ja kovasti tätä uumoiltiin Zidanen manttelinperijäksi Ranskan maajoukkueen keskikentällä, mutta Lyoniin siirtymisen jälkeen miehen kurssi on ollut todella kovassa laskusuhdanteessa. Tavallaan voisi olla ihan mielenkiintoinen hankinta, sillä kyllä se pohjimmiltaan ihan pelimies on ja oikeassa ympäristössä voisi ehkä löytääkin vielä itsestään sen Bordeaux-ajan Gourcuffin. Nyt 27-vuotiaana mies on aika lailla "parhaassa iässä", mutta jokin tässä silti arveluttaa. Siirtosummasta ei ole oikeastaan mitään huhuja tarttunut silmään. Kyllä minä ehkä kuitenkin sijoittaisin ne rahat (ja todennäköisesti joutuisi sijoittamaan vähän enemmänkin) Wiganin James McCarthyyn, jolla on nuoresta iästään huolimatta Valioliiga-kokemusta, ja se on semmoinen tekijä mikä painaa ainakin omassa arvomaailmassa tolkuttoman paljon tällä hetkellä, kun puhutaan mahdollisista siirtyjistä Newcastleen. McCarthy on tietenkin lupaava pelaaja, ja tuntuisi siltä että miehen persoonakin voisi olla Gourcuffia parempi. McCarthysta on ollut vähän väliä huhuja, ehkäpä ne sitten konkretisoituvat mikäli Cabaye lähtee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HOOF THE LADS!

 

NUFC 4-4-2: Krul - Debuchy, Coloccini, Yanga-Mbiwa, Santon - Ben Arfa, Anita, Sissoko, Marveaux - Cissé, Sh.Ameobi

Subs: Elliot, Bigirimana, Dummett, Gosling, Gouffran, Vuckic, Sammy Ameobi

 

Ja kyllä kuten näkkyy, hyvin erilainen on avauskokoonpanollinen tänään kuin maanantai-iltana. Tioté ja Jonás ovat molemmat sivussa loukkaantumisen takia, minkä takia keskikenttä on varsin erilaisen näköinen. Ihan hyvän näköinen se onkin, Anitan lisäksi myöskin Marveaux'n avauspaikalle peukaloa. Santon palaa rinkiin ja näin ollen hienon debyytin maanantaina tehnyt Paul Dummett siis penkillä. Kärjessä Cissé ja Shola. Shola voikin olla ihan ok ratkaisu, onpahan edes jotain pääpelivoimaa tuolla kentällä nyt.

 

Ja mainitaan nyt vielä tuosta Cabayesta sen verran, että todella kovasti on miehen arvo ammattilaisena laskenut omissa silmissäni. Mistäköhän sille nyt taas maksettiinkaan... On se j*malauta kumma jos ei nuppi ole vieläkään muka kunnossa auttaakseen joukkuettaan - ja kaikki tämä yhden läppätarjouksen takia, haista nyt v*ttu Juhani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi vitura...... Mitä siellä nyt oli joku reilu 15 laukausta kotijoukkueelta, muttei yksikään maalia kohti. Lisäajalla Sammy Ameobin keso löyti tiensä lopulta tolppaan, josta suoraan Gouffranille, joka ei kerennyt reaktoimaan kunnolla vaan ampui pallon metristä yli maalin. Se oli oikeastaan ainoa kunnon tilanne isänniltä, vaikka ottelua (etenkin toista puoliskoa) selvästi hallitsivatkin. James Collins oli vastustajilta todella hyvä, ja katkoi kyllä tasaiseen tahtiin lähes tulkoon jok'ikisen keskityksen / noston Hammersien maalialueelta.

 

Toivottavasti noiden nallipyssyjen panos tänään herättäisi seurajohdon, jotta niitä vahvistuksia alkaisi sinne kärkeen pikkuhiljaa tulemaan. Shola&Cissé kaksikko oli luvattoman huono. Voi tietty ajatella että homma muuttuu kun Rémy astelee nurmelle, mutta kyllähän tuo sellaista Demban kaltaista pyssyä huutaisi ja kovaa. Cissén varaan ei näköjään voi vieläkään laskea liikaa, on niin mielialapelaaja kyllä. Mutta noin pelillisesti huomattavissa oli selkeä ryhtiliike maanantaihin katsottuna, mistä toki plussaa koko joukkueelle+managerille, mutta maaleillahan nämä pelit voitetaan. Vaikea niitäkään saada aikaiseksi jos et onnistu laukomaan kertaakaan 94 minuutin aikana maalia kohti.

 

Näin siis tällä kertaa. Tavallaan pistekin on enemmän mitä pelistä alkujaan odotin, mutta jälkeenpäin katsottuna luonnollisestikin ketuttaa ettei tuosta niitä kolmea pojoa raavittu. Seuraavan kerran olisi sitten Fulham vastassa, niin ikään St. Jamesilla, jolloin toivottavasti joukkue on saanut vahvistuksia. Myöskin joitain päätöksiä voisi sen Juhanin kanssa jo pikkuhiljaa tehdä. Tänään pärjättiin ihan hyvin ilman sitäkin (keskustassa Anita&Sissoko hyviä), mutta laatupelaajahan se silti on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No tulihan se voitto. Ameobin veljeksille kummallekin yksi häkki tältä illalta, molempiin syötöt tarjoili Sholan tavoin vaihdosta sisään tullut HBA. Vaikea peli kyllä, onneksi tuo Morecamben hurmos sitten laantui toiselle puoliajalle mentäessä. Erityismaininnan illan suorituksesta saa debyyttinsä tehnyt Curtis Good, joka oli kyllä todella vakuuttava ja kypsä pelissään. Tästä sitten jatketaan lauantain Fulham-kotipeliin. 

 

EDIT: Liigacupin kolmannen kierroksen otteluparit arvottu ja vastaan astelee Leeds United. Ihan kyllä mieluinen vastus, ja kun ottelu pelataan vieläpä St. James' Parkilla, saumat edetä tästä ottelusta jatkoon ovat hyvät.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kello 17 alkaa kotiottelu Fulhamia vastaan. Suurin puheenaihe ottelun alla on ollut tietenkin Yohan Cabayen osallistuminen päivän peliin, ja tällä hetkellä näyttäisi siltä että mies olisi kuin olisikin osallistumassa tähän. Pardew kertoi medialle viikolla käyneensä keskusteluja Cabsin kanssa, ja lopputulos näyttäisi siis olevan se että mies nähdään ainakin penkin puolella tänään. Miestähän ei valittu ollenkaan Ranskan maajoukkueen rinkiinkään juuri viime aikojen pelaamattomuutensa takia, ehkäpä sekin seikka oli sitten potkaissut miestä persuuksille ja pakottamaan tämän palaamaan takaisin työnsä pariin. Kohtahan se nähdään onko miekkonen avauksessa, eilen veti kuitenkin ihan normitreenit muun joukkueen mukana, eikä tuo liiemmin surulliselta näyttänyt:

 

 1230105_10151613109713443_235866871_n.jp

 

Itse olen ihastunut Cabsiin sen verran, että vaikka viime viikkojen lakkoilu onkin ollut tuomittavaa ja laskenut omaa arvostusta tätä kohtaan, pieni osa minusta vielä toivoisi miehen jatkavan Harakoissa. Jos se nuppi nyt on kuitenkin kääntynyt jo sen verran muualle, ei niitä semmoisia pelaajia kuitenkaan kannata väkisinkään joukkueessa pitää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Newcastle United (4-4-2): Krul; Debuchy, Coloccini ©, Yanga-Mbiwa, Santon; Ben Arfa, Anita, Sissoko, Marveaux; Shola Ameobi, Cissé

Vaihtopenkki: Elliot, Dummett, Gosling, Cabaye, Sammy Ameobi, Gouffran, Rémy

 

Eli tismalleen samalla avauskokoonpanolla mennään kuten West Hamiakin vastaan. Marveaux'lta tarvitaan nyt tasonnostoa kahteen edelliseen peliin katsottuna. Shola Ameobi & Papiss Cissé kaksikolta en odota vieläkään yhtään mitään hyödyllistä, sen verran surkea oli tuo parivaljakko myös viikko sitten. Positiivista on Tim Krulin avauspaikka (oli suuri kysymysmerkki ottelun alla), sekä Loïc Rémyn että Yohan Cabayen paikat vaihtopenkillä. Tulee olemaan muuten todella mielenkiintoista nähdä se kotiyleisön reaktio jos/kun Cabaye vaihdetaan kentälle. Tiedän, että itsekin vislaisin ja mylvisin minkä pystyisin, mutta fakta on se ettei se buuaaminen tee tässä vaiheessa yhdellekään pelaajalle hyvää, Cabayesta puhumattakaan.

 

Voitaneen puhua pienoisesta pakkovoitosta? Paineet kotijoukkueen niskassa alkavat olemaan jo aika suuret, vaikka kautta onkin pelattuna vasta kaksi ottelua. Alan Pardew tietää itsekin, että niitä tuloksia on tultava mikäli tämä mielii vielä voittaa kannattajakunnan puolelleen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verta, hikeä ja kyyneliä mutta niin se on vaan kauden ensimmäinen liigamaali sekä voitto tosiasia! Pelillisesti todella hyvä esitys, hurjaa eteenpäin menoa viime peleistä. Ainoa ongelma on edelleenkin tuo viimeinen ratkaisu, ja myös sekin ettei siellä boksissa tunnu koskaan olevan muita kuin Cissé silloin, kuin laituri laittaa kesoa sisään. Ei se Cissé pärjää mitenkään yksin Hangelandeja ja muita nahkamajakoita vastaan, erityisesti Sissokolta toivoisin vähän ryminää tuonne vastustajan laatikkoon. Noh, lopulta tarvittiin taas vähän Hatemin avustusta, joka päräytti kyllä taas semmoisen byyrin että oksat poies... Noin käy kun annat vastustajana tilaa sen vasurille.

 

Puolustuslinja oli todella, todella hyvä tänään. Erityisesti Debuchy ja Mymmeli pelasivat eittämättä parhaat pelinsä Harakka-paidassa, kerrassaan loistavaa dominointia kaksikolta. Vurnon Anita ja Sissoko olivat taas todella jämpti kaksikko siellä keskustan sydämessä. Anita on puhkeamassa kukkaan, joten lisää vaan minuutteja miehelle. On kyllä todella hyvä pelaaja nyt kun on Valioliigan fyysisyydenkin hoksannut, syötötkin lähtevät asennosta kuin asennosta millintarkasti omille. Sissokokin näytti siltä samalta mieheltä joka tuona helmikuisena iltana kolasi mm. Ashley Colen juoksuradaltaan kotivoitossa Chelseaa vastaan, loistavaa rymistelyä tänäänkin. Kärjessä alkoi tapahtumaan heti kun Shola lähti vaihtoon. Gouffranilla oli taas miljoonan punnan paikka viedä isännät johtoon, ja Cissékin puski ylärimaan. Loïc Rémy teki debyyttinsä siinä 78. minuutin kohdalla, jätti varsin hyvän kuvan itsestään vaikka vielä vähän puolikuntoinen onkin. Cabayekin tuli vaihdosta sisään siinä 70. minuutin kohdalla saaden aika ristiriitaisen vastaanoton Toon Armylta.

 

Tästä on loistava jatkaa. Seuraava peli onkin sitten Villa Parkilla, maajoukkuetauon jälkeen. Jospa tuossa pelissä olisi niitä vahvistuksiakin vähän enemmän mukana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai perkule mikä matsi tänään! Kyseessä siis Steve Harperin kunniaksi järjestetty hyväntekeväisyysottelu Newcastlen sekä AC Milanin välillä. Joukkueet otteluun ovat mitä herkullisimmat:

 

Steve Harper’s Newcastle XI squad: Steve Harper, Pavel Srnicek, Shay Given, John Beresford, Olivier Bernard, Nikos Dabizas, Brian Kilcline, Darren Peacock, Alessandro Pistone, Steve Watson, Joey Barton, Lee Bowyer, Nicky Butt, Lee Clark, Kieron Dyer, Ruel Fox, Keith Gillespie, David Ginola, Rob Lee, Liam O’Brien, Scott Sellars, Nolberto Solano, Steve Stone, Alan Thompson, Tino Asprilla, Peter Beardsley, Andy Cole, Les Ferdinand, Paul Kitson, Alan Shearer.

 

Milan Glorie squad: Sebastiano Rossi, Massimo Taibi, Franco Baresi, Alessandro Costacurta, Roberto Favalli, Paolo Maldini, Roberto Mussi, Massimo Oddo, Giuseppe Pancaro, Pietro Vierchowod, Ibrahim Ba, Zvonimir Boban, Angelo Carbone, Federico Giunti, Christian Lantignotti, Gianluigi Lentini, Mark van Bommel, Daniele Massaro, Christian Vieri, Paolo Di Canio.

 

Huhhuh! On Ginolaa, Sheareria, Beardoa, Colea, Ferdinandia, Asprillaa ..... !!!!!! Jo pelkästään Newcastlen legendojen näkeminen jälleen mustavalkoraitapaidassa nostattaa veden kielelle, mutta se että St. James' Parkin viheriölle astuvat heidän lisäkseen vieläpä mm. herrat nimeltä Costacurta, Maldini sekä Baresi niin ei voisi enää paljoa enempää pyytää. Tosiaan kuten näkyy, niin Newcastlen sakissa on mukana myös muutama aktiivipelaajakin. Bartonhan onkin jo twitterissään lämmitellyt di Caniota.. ;)

 

Kello 21 Suomen aikaan siis pelataan tämä matsi, toivottavasti löytyy hyvä streami!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno 1-2 voitto eilen Villa Parkilta. Ben Arfa oli taas aivan pitelemätön ja teki ihan mitä vain halusi. Mies teki ensimmäisen maalin, ja alusti sitten tuon Gouffranin voittomaalinkin. Pelillisesti ei suurta hätää ollut oikeastaan missään vaiheessa. Tim Krulilta heikko peli ja saa kyllä ottaa täysin kontolleen tuon Benteken tasoitusmaalin, kun mies empi kulmatilanteessa liian kauan. Parhaimmistoa oli Arfan lisäksi kyllä ehdottomasti MYM, joka alkaa kasvamaan todenteolla Valioliigan menoon. Myös Debuchylta vahvaa suorittamista. Tästä sitten jatketaan ensiviikonlopulle ja kotiotteluun Hullia vastaan, hyvältä näyttää!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×