Hyppää sisältöön


Kuva
- - - - -

Elokuvat (part 2)


 • Kirjaudu vastataksesi
547 vastausta aiheeseen

#541 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 03.04.2017 - 22:07

All You’ve Got

 

Harvemmin tulee kyllä urheiluleffoja, jossa on urheilulajina lentopallo mutta tälläpä kertaa olis sellainen harvinaisuus tarjolla.

 

High Schoolit mittelöivät mimmien kesken siitä kenen koulussa on paras lentisjoukkue. Vähemmän yllättäen taisto on melkoisen tulikivenkatkuista eikä vastustajia juurikaan hirveästi kunnioiteta, vaan mieluummin lyödään vielä lyötyä entisestään. Toinen näistä kouluista sattuu kumminkin palamaan poroksi ja kolme misua joutuu vaihtamaan sitten joukkuettaan pahimpien vihulaisten pelipaidan väreihin… joten kaunat pitäis pikku hiljaa pystyä hautaamaan ja alkaa yhteen hiileen puhaltamaan jotta mestarijoukkueen voisivat saada kasaan yhdessä… par muutakin perusklisetttä siihen päälle kuten ihastukset, läheisen menettäminen ja sen kestäminen ja siitä toipuminen joka ei toki kovin syvälliseksi paatokseksi mene sit.

 

Varsinaisesti mikään urheiluleffa tämä ei ole vaikka aluksi annetaan ymmärtää että lentiskentällä saatettais jopa suht kivasti aikaa jopa vietetään… harmi ettei sitten kuitenkaan ymmärretä antaa sitä puolta enempi katsojille…. vaan homma valahtaa sinne keskikastin high school teinilikkameininkiä ja kun MTV (MustiTeleVision) ollut leffan synnyssä suuressa roolissa niin musaa biisaa kans sitten.. yksi päänäyttelijöistä on Ciara, joka on ilmeisesti samalla jokin laulaja ? Melkoisen mitäänsanomattomat musahömpät sitten ottavat vallan kahvan kätöseensä, eikä siitä kunnolla luovu, ennen kuin on hitusen jo turhan myöhäistä. Joten urheilullinen puoli jää valitettavan vajaavaiseksi ja varsinaisia adreaniilintäyteisiä pelihetkiä ei olla filmille lopulta kovinkaan paljon tuotu, toki lopussa sinne palataan… harmi kun sellaiselle pätevä urheiluaiheinen lentisleffa ois kyllä kelevannut. Nyt tää on tätä perusteellista teinimeininki junnausta liiaksi lopulta, jota on iät ja ajat jo vatvottu..

 

..aivan lopun perusteella voisi helposti luulla että tämä perustui sinänsä tositarinaan ? tai sitten muuten vaan ovat tehneet ”tuollaisen lopun”, niitä kun harvemmin tehdään ellei ole oikeasti tosielämän henkilöt ollleet kyseessä.

 

Ainakin DVD:n kuvanlaatu on suht kehnoa suttua (varmaan kehnointa mitä on saanut itse koskaan todistaa omin silmin, alkaa vetämään jo VHS:lle vertoja), jotta siltä osin silmäkarkista jää valitettavan paljon napostelematta, kun useampi suht vetävän  näköinen misu kuitenkin leffassa esiintyy… tosin on myönnettävä että tuohon sentään hieman silmä tottui ja jos ei kuvanlaatu sentään mystisesti parantunut loppua kohden niin ei enää niin pahasti kuitenkaan silmiä raastanut.

 #542 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 06.04.2017 - 21:12

Justice League : Dark

 

Tavantallaajat alkavat näkemään peruskanssaihmiset pahoina demoneina jotka heitä jahtaavat ja he itsepuolustukseksi sitten viattomia ja puolustuskyvyttömiä kanssa ihmisiään.

 

Supersankarit aikansa pelastavat ihmisiä mutta muutoshan tuohon katastrofaaliseen tilaan olisi saatava aikaiseksi. Batman päättää ottaa yhteyttä John Constantineen (Matt Ryan)… heppu kutsuu lisäavuksi mm. Zatannan (Camilla Luddington), Etriganin… jotka ovatkin itse kukin meikäläiselle melkoisen tuntemattomia kaikkinensa. Constantine on lähinnä itselleni tuttu mitä oli Arrowin 4.tuotantokaudella… onhan hepusta taidettu joku leffakin vääntää mutta ei ole sitä tullut katsottua, eikä muutenkaan hemmon sarjiksiin tutustuttua..

 

..tässä miehellä kuitenkin todella suuri rooli.. oikeastaan JConstantine on kaikki kaikessa tässä ja täysin keskeinen hahmo muiden jäädessä sivuosaan auttamatta. Sitä kautta homma myös vetelee vähän tuollaisilla taika- ja henkimaailman asioilla, joita pitkälti myös nuo hemmon apurit edustavat. Kauttaaltaan eivät kuitenkaan kukaan oikein varasta showta sitten omiin nimiinsä joten siltä osin nuo uudet naamat jäävät unholaan suht pikaisesti, kun lopputektekstit alkavat ruudulla vieriä.. muutoinkin noista sankareista muodostuu melkoisen sekalainen seurakunta ja osasta ulkoisesti mieleen enempi tyyliä Mass Effect. Tokihan ne tiettyä tuoreutta tuovat taatusti monelle, ainisten pakollisten mutta aikojen saatossa hyväksihavaittujen vakiokasvojen rinnalle, kun sen verran harvemmin nähtyä sakkia, tai liekö tuolla Constantinen seikkailussa & maailmoissa vakiokasvoja ?

 

Äänirooleista voisi pomia nimen Camilla Luddington joka on siis toiminut kahdessa viimeisimmässä Tomb Raider pelissä Lara croftina, elikkäs antanut siellä pelien suunnalla tuossa uudessa rebootissa Laralle ”kasvot”, äänen, sekä animaatiot. Sentään tulevassa elokuvassa ei kyseistä mimmiä esitä sit kuitenkaan. Alussa nopsaan myös Rasario Dawson pyörähtää näyttäytymässä Wonder Womanin muodossa.

 

Sinällään suht peruskauraa, suht tuttua tarinaa pohjimmiltaan, suht synkkää sellaista vaikkei mikään huumoritajuton rypistys kuitenkaan kokonaisuudessaan ole kyllä sitä huumoriakin on ripaus siellä ja hyppysellinen täällä, astetta jos toistakin ei niin tunnetuilla naamoilla varusteltuna. Useammastakin DC:n animaatioleffasta tuttu Jay Oliva on tämän(kin) ohjaajana toiminut. Perusvarma ja toimiva kokonaisuus… tulee vähän mieleen että tämä John Constantine on vähän tummempi versio Doctor Strangesta, astetta mustemman magian pauloissa kieriskellessä nimittäin..

 

..taattua laatua muttei mitään klassikkokamaa sentään. Toki jos John Constantine kolahtaa hahmona, niin homma kolahtaa taatusti hitusen paremmin vielä.

 #543 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 09.04.2017 - 08:15

Texas Chainsaw 3D (2013)

 

Näitäkin näyttää aikojen saatossa tipahdelleen yllättävänkin paljon jo.. ilmeisesti seassa on mukana niin esiosaa kuin jokin uudelleenfilmatisointi ilmeisesti ensimmäisestä ja alkuperäisestä elokuvasta ja ties mitä.

 

Ennen tämän katsomista ei meikäläinen ollut ainuttakaan noista nähnyt.. tämä on toiseksi uusin (2013) peräti kahdeksasta elokuvasta siis. Alussa näytetään jostain aiemmista pieniä pätkiä sieltä täältä, liekö sitten siitä ihka ensimmäisestä (1974) jos pitäis arvailla.. tämä on kait sitten oikeasti sille ihka ensimmäiselle sitten suoraa jatkoa ja tämä unohtaa noi kaikki muut leffat siitä välistä sitten, yksi toki tämän jälkeen vielä tullut.

 

Tässä tuntuu perhe olevan kaikki kaikessa ja kaiken keskiössä… liekö suvussa tuntuu tämä mielenvikaisuus tällä kertaa hyvinkin tehokkaasti periytyvän.. nykypäivänä kuitenkin eräs mimmi (Alexandra Daddario) saa kuulla perineensä talon jostain ja päättääpä lähteä sitä ystäviensä kera katsomaan että mitä onkaan tullut perintönä saatua ?  

 

Kyllä vain onhan tämä todella uusimman Resident eVII pelin sielunveli ja miksei siskokin. Todella, todella, todella paljon otettu juttuja tästä kyseiseen peliin. Toki muistakin elokuvista. Yllättävänkin onnnistuneesti siellä suunnalla sit.

 

Moottorisaha kun alkaa heilumaan niin siinä ei paljon kainostella eikä vienostella vaan reteästi annetaan mennä ja näytetään verikekkereiden kera kiertelemättä ja kaartelematta. Tosin aika videopelimäisesti kuitenkin, jotta sillain yllättävän vähän häijyä kuitenkaan tekee vaikka herkut juuri omassa mahassa olisivatkin tankattuna.

 

Sen verran uudemmasta leffasta kyse että onhan ajan uudemman ajan muoti-ilmiökin eli twist saatu tarinaan mukaan sullottua. Moni ei tunnu siitä pitävän laisinkaan mutta meikäläinen piti ja se oli lopulta just oikea valinta tähän leffaan ja toi sitä kaivattua pirtsakkuutta kehiin. Sen verran pöljä tarina noin ylipäätään että sopi siihen yllättävän hyvin ! Lopulta tämä oli yllättävän katsottava, paljon parempi kuin mitä uskalsi odottaa etukäteen, eikä hommaa ole juuri laisinkaan rakennettu Daddarion rintavarustusten varaan, ei oikeastaan laisinkaan tavalla miten olisi saattanut pahimmillaan käydä.. onneksi tuo kuoppa on kierretty.

 #544 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 15.04.2017 - 07:41

Kun Tuntematon Soittaa

 

Jos on uskominen siihen mitä Hollywoodista tulee leffojen muodossa, niin yksi maailman vaarallisimmista ammateista lienee lapsien vahtiminen. Tuntuu että juuri heitä kaikenmaailman pösilöt tuntuvat erityisesti maalitauluikseen ottavan ! tosin tällä kertaa taru taitaa olla totta ihmeellisempää.

 

Paikka missä pentuja pitäisi tällä kertaa silmällä pitää on superuberhyper’mainen ”talo”, melkoinen luksuslukaali kaikkine herkkuineen siellä jossainmetsikön keskellä.. neliöissä ja sisustuksessa ei totta tosiaan ole pihtailtu kun kyseinen tönö on pystyyn pistelty.. alussa talon asukit (isukki ja äiti) esittelevät talon ja käskevät nauttimaan olostaan ja jääkaappikin ois täynnä ruokaa joten mikänä siinä.. tosin lapsia ei tässä vaiheessa viel oo näkynynnä, ei ensimmäistäkään… jonkisen ajan päästä tulee joukko erikoisia puhelinsoittoja ja siitä se sitten lähtee ! eikä kaikki ole ihan sitä ”miltä näyttäis”..

 

..alkupuoli tuntuu muistuttavan enempi jotain kummitustalo jutskaa (säikyttelyt) mutta muuttuu siitä sitten hiljalleen enempi perinteisen jännärin suuntaan, varsinkin kun puhelimilla ”leikittelemään” oikein todenteolla aletaan. Lopulta leffan pahis jää who & why ? tasolle.. eipä oikein minkäänsortin valaistusta sille asialle saada, jonkin sortin ”kasvot” hänelle lopulta kuitenkin annettiin mutta se siitä.. jo pelkästään tuon asian takia jää lopulta vähän mitäänsanomaton ja haahuileva olo katojalle, kun leffa ohitse on.  

 

Pääosassa lapsenvahtina toimii näyttelijä nimeltään Camilla Belle joka takakannen mukaan mainostetaan olleen mukana Jurassic Park : Lost World leffassa, joten liekö tuolloin vielä ollut lapsinäytellijä kun ei tässäkään vielä ikä ihan hirmuisesti hartioita kasaan paina.. muista näyttelijöistä voitaneen varmaan mainita Katie Cassidy joka on viimeaikoina tullut tutuksi Arrow tv-sarjasta. Ohjauksesta vastaa Simon West.

 #545 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 15.04.2017 - 07:42

Rogue One : A Star Wars Story

 

Harvassa on Star Wars leffoissa ne ”sankarit”, joita pohjustettu noin pienestä hamaan loppuun saakka tai jos onkin niin ovat vaatineet monta elokuvaa ympärilleen, nyt sellainen päräytetään poikkeuksellisesti yhden leffan ajan puitteissa… kuitenkin sillain kompakti paketti että on vain yhden leffan pläjäys eikä monta leffaa jatkuva pidempi eepos. Joten siltä osin jopa poikkeuksellinen Star Wars leffa kyseessä tämä ns. spin off loikka. Todella kivasti kuitenkin saatu nivottua siihen päätarinaan mukaan.

 

Jos edellinen Star Wars leffa oli onnistuneella tavalla nostalgiapommi ja kokosi mainiosti menneet yhteen, pitäen kuitenkin ehdan ja aidon SW hengen mainiosti yllä, tämä vetelee hitusen omaa uraansa mutta silti tämän tunnistaa mainiosti kyseiseen saagaan kuuluvaksi mutta silti täysin omaksi jutukseen. Tais porukat pelätä kun Disney ”otti homman nimiinsä” että lopullinen perikato olis koittanut mutta ovat kyllä nämä pari leffaa olleet todella positiivisia ylläreitä..

…menneisyyden juttuja on todella kunnioitettu oikealla tavalla ja käsitelty myös, jottei niistä ole painolastia tullut vaan enempikin voimavara… sen verran klassisia tapauksiakin siellä on että homma ei ihan helppoa ole ollut pitää näin hyvin ruodussa kuin mitä ovat toistaiseksi tehneet ja ripaus uutta tuulta (okei aika samantoistoa sinänsä, ehkäpä tämä naisten suuret pääosat ovat lopulta suurin muutos) mutta todella sitä perimmäistä seikkailullisuutta saatu kivasti hengen ja fiiliksen muodossa.. sehän se on kaikki kaikessa tälle sarjalle, olipa sitten jo vanha tuttu tai ihan tuoreeltaan mukaan matkaan hypännyt katselija. Kumpainenkin katselijaryhmä ja kaikki siltä väliltäkin varmasti saa ammennettua irti ainakin jotain, katselipa hommaa mistä perspektiivistä tahansa.

 

Hahmokatras sen verran uutta toki (vaikka jokunen vanha tuttukin menossa mukana on), että alussa vähän kestää että hommaan pääsee mukaan, toki alusta asti tämä mimmi jota esittää  Felicity Jones nousee heti esille alusta pitäen korkeimmalle jalustalle, jo pelkästään sen puolesta että mimmi esitellään jo ihan lapsuudestaan asti. Samalla heistä tulee etäisesti (kuitenkin todella etäisesti) mieleen myös Mass Effect 2 peli tai se retki mille heidän polkunsa heidät viekään tässä elokuvassa.. hassusti myös eräästä hahmosta tulee mieleen uusimman Mad Maxin eräs hahmo ja yhdessä kohdassa oli paikka jossa piti hieraista silmiä että ollaan nyt Taru Sormusten Herrasta menossa, joten tuollaisia hauskoja pieniä ”viittauksia” vähän muihinkin suuntiin.

 

Kuitenkin kun on "sivuloikka" jutskasta kyse vaikka Darth Vaderkin mukana menossa, niin kyllähän tuosta paistaa että astetta pienemmällä budjetilla ja pienimuotoisemmin toi on kuitenkin tehty kuin ne pääsarjan leffat.  Joten aivan niin isoihin sfääreihin ei päästä kuin sarjassa parhaimmillaan, myös tarina ei aivan sinne asti kanna minne olisi voinut.. asetelmat olis tarjonnut vielä paljon kovempaan trippiin mahikset.. tuossa kuitenkin tulee vastaan varmasti tuo kokonaisuus vastaan että koko perheen seikkailu on pakko olla ja liian tummaksi ja likaisen räkäiseksi sodaksi ei hommaa ole kuitenkaan alettu vetämään.. joka on hyvä omalla tavallaa mutta samalla myös se kaikista pahin rasite erityisesti minkään sortin uusiutumiselle…

 

..joten hitusen vajaaksi jäi että tästä mitään klassikkoa saataisiin aikaan, ihan kiva leffa kuitenkin SW avaruusfantasiointeihin.

 #546 Ole Gunnar

Ole Gunnar

  Senior Member

 • Members
 • 4 864 Viestit

Lähetetty 01.08.2017 - 23:55

True Romance 

 

Tony Scott nousi 80-luvulla kuuluisuuteen Top Gunin myötä, mutta lupaava ohjaaja halusi kokeilla siipiään muutenkin kuin isojen toimintaelokuvien ohjaajana. Kun nuori, uraansa aloitteleva ohjaajanalku nimeltä Quentin Tarantino tarjosi miehelle käsikirjoitusta uuteen elokuvaan, Scott päätti tarttua tilaisuuteen. Yhä tänäkin päivänä mietin miltä True Romance näyttäisi itse Quentinin ohjaamana, mutta enpä usko, että hän ainakaan paljoa olisi paremmaksi pistänyt. 

 

(Spoilerivaroitus) Clarence Worley elää vaatimattomasti Detroitin ankeassa lähiössä, jossa hän työskentelee sarjakuvakaupassa ja käy vapaa-aikanaan katsomassa martial arts-leffoja. Syntymäpäivänä leffateatteriin sattuu eksymään samaan aikaan Alabama-niminen neitokainen, ja pienen kommelluksen kautta kaksikko päätyy viettämään iltaa yhdessä. Clarencelle käy ilmi että Alabama toimii escorttina ja koko episodi oli järjestetty Clarencen työnantajan toimesta. Alabama tuntuu pelkäävän parittajaansa Drexliä, jonka Clarence haluaa saada pois päiviltä. Asiat eivät mene ihan suunnitelmien mukaan, ja Drexlin kuoltua Clarence nappaa vahingossa mukaansa väärän laukun. Niinpä Clarence ja Alabama lähtevät kaupungista mukanaan laukullinen kokaiinia sekä mafia perässään. 

 

Elokuvan tarinaa en pidä kovin omaperäisenä, mutta siinä piilee myös leffan koukku. Kun klisettä tulee kohtaus toisensa jälkeen melkeinpä jatkuvalla syötöllä, ei voi olla välttymättä ajatukselta, että tämä kaikki on tehty tarkoituksella. Pelkästään leffan päällimmäisenä teemana oleva rakkaustarina on todella ylitseampuva. Unohtamatta tummanpuhuvia lähiöitä, egoistista elokuvatuottajaa, mafiosoja, sekä melkein yhtä likaisia poliiseja. Kokonaisuuden täydentää kepeä tunnusmusiikki, joka tuo itselläni mieleen Leijonakuninkaan. Ei ehkä ole edes liioittelua sanoa, että leffa on kuin tiivistelmä kaikista koskaan tehdyistä imelistä rakkausleffoista sekä mafiaelokuvista. Joka tapauksessa kokonaisuus on äärimmäisen herkullinen ja viihdyttävä, ja mikä parasta - se toimii. Leffan über-väkivaltaisista kohtauksista voi sitten olla mitä mieltä tahansa. Itselleni ainoastaan Alabaman ja italialaisgangsterin välinen kohtaus meni vähän liikaa mässäilyksi, mutta muutoin väkivallalle löytyy oma paikkansa ja varsinkin loppukliimaksi on hyvinkin mieleenpainuva.

 

True Romance on yhtä paljon Quentin Tarantinon elokuva kuin Tony Scottin. Edellämainitun kynänjälki on selkeästi nähtävissä yksittäisiä vuorosanoja myöten. Kun perustat ovat näin tukevalla tasolla niin eipä siinä vaadita kuin hyvät näyttelijät viemään homma nätisti loppuun. Patricia Arquettella ja Christian Slaterilla on hyvää kemiaa pääparina. Arquettesta olen aina pitänyt näyttelijänä ja vaikka ulkonäköä löytyy, mimmi ei jää tässäkään vain seinäkoristeeksi. Siinä äänessä on vain sitä jotain. Slater sen sijaan ei suosikkeihini niin kuulu, mutta tähän elokuvaan vetää kuitenkin varsin onnistuneen ja jopa uskottavan roolin impulsiivisena Clarencena. True Romancen sivunäyttelijöistä löytyykin sitten sellainen määrä isoja tekijöitä että oksat pois: James Gandolfini, Gary Oldman, Chris Penn, Christopher Walken, Dennis Hopper, Tom Sizemoore, Samuel L. Jackson, Brad Pitt, ja niin edelleen. Oikein koskaan en ole kiinnittänyt varsinaisesti huomiota, mutta niin vain siellä on myös Val KIlmer merkattuna Elviksen haamun esittäjäksi. Brad Pitt puolestaan nähdään alati pilvessä olevana kämppiksenä. Elokuvan ehkäpä paras kohta on Christopher Walkenin ja Dennis Hopperin käsialaa: on se kumma, että noinkin simppelistä kohtauksesta voi saada näin paljon irti kovilla näyttelijöillä ja nerokkaalla kirjoittamisella. 

 

True Romance lukeutuu allekirjoittaneella kaikkien aikojen suosikkileffoihin, joten täysin objektiivista tekstiä tästä on vaikea saada tehdyksi. Eihän se silti nyt mikään virheetön paketti sentään ole. Juoni alkaa vähän laahaamaan puolivälin jälkeen, vaikkakin taso nouseekin taas loppua kohden. Jotkin kohtaukset ja vuorosanat vaikuttavat oudolla tapaa irrallisilta. Se ei toisaalta ole ihme, sillä elokuva on loppujen lopuksi Scottin visio toisen henkilön tekemästä tarinasta. Palaset ovat kuitenkin muutoin todella hyvin kohdillaan ja True Romancen maailmassa on jotain sellaista herkullista fantasiamaisuutta, jonka takia sen pariin palaa yhä uudestaan ja uudestaan. On myös aina ilo katsoa sellaisia elokuvia, joista välittyy valtaisa määrä energiaa ja tekemisen intoa, kuten True Romancen kohdalla on nähtävissä. 

 

4½ / 5

 

large_poiSl0TrVztSiN94qzcNzIvjhAG.jpg

 

 

Tuli tässä samalla muistettua, että Tony Scott kuoli vuonna 2012 tehtyään itsemurhan. Kevyet mullat. 


Not arrogant, just better.


#547 Ole Gunnar

Ole Gunnar

  Senior Member

 • Members
 • 4 864 Viestit

Lähetetty 02.08.2017 - 17:03

Texas Chainsaw 3D (2013)

 

 

Katsoin tämän vähän aikaa sitten ja vaikkei se nyt ihan täyttä kuraa ollut, dialogi ja näytteleminen olivat paikoitellen aika surkuhupaisella tasolla. En tiedä olisiko ilman Daddariota jaksanut loppuun saakka katsoa. No jäihän siitä se loppu myös mieleen creepyllä tavalla. Välillä tuntui että taloon mennyt porukka oli ihan täysiä idiootteja, olkoonkin että tällaisista elokuvilta ei muuta kannata odottaa kuin aivotonta viihdettä. 

 

Nykyään ylipäätään tehdään aika vähän hyviä kauhuelokuvia. Viimeisen kymmenen vuoden ajalta tulee äkkiseltään mieleen vain Martyrs sekä Cabin in the Woods. Uudemmista It Follows on saanut jonkin verran kehuja, joten sen voisi lähiaikoina katsastaa. 


Not arrogant, just better.


#548 Tolppa-Apina

Tolppa-Apina

  Senior Member

 • Members
 • 2 116 Viestit

Lähetetty 11.10.2017 - 20:31

Laitoin tuossa toiseen ketjuun hieman aiheeseen liittymättömän Jim Carreyn puheen. Tässä on tullut tutustuttua lapsuusaikojen suosikkinäyttelijän maailmankuvaan hieman viime aikoina (pääasiassa YouTuben kautta, toivottavasti sieltä joskus tulee omaelämänkerta..), ja täytyy tunnustaa, että ihailen häntä suuresti! Tähän voitte linkittää juttuja, kuinka Jim tartutti exäänsä pari seksitautia, ja ajoi tämän itsemurhaan, mutta kaikissa meissä on vikamme, ja tiedä sitä sitten miten siellä asiat ovat oikeasti menneet. 

 

Tänään tuli katsottua Truman Show, ja oli kyllä vaikuttavin elokuva, minkä olen pitkään aikaan katsonut. Jotenkin Trumaniin tuli eläydyttyä niin täysin kuin vain voi, ja loppuratkaisu sai jotenkin aikaan aivan uudenlaisen fiiliksen sisälläni. Ei sitä tiedä, minkä avaruusolentojen tv-ohjelmassa mekin elämme, mutta kenties ne asiat eivät tähtitaivaalla ole oikeasti sen kummemmin kuin täällä. Epätoivon keskellä on vain itsekin odotettava niitä hetkiä, jolloin asioiden todellinen laita paljastuu.


0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää