Hyppää sisältöön


Kuva
* * * * * 1 ääntä

FC Zenit St Petersburg


 • Kirjaudu vastataksesi
150 vastausta aiheeseen

#21 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 24.08.2013 - 13:29

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella Sarjamatsin muodossa kohtasivat sitten yhdestä useammasta pääkaupungin seuroista.. vastassa tällä kertaa Moskovan seuroista Dynamo

 

Pitänee varmaan mainita että Dynamon valmentajana toimii Dan Petrescu. Pelissä heillä oli vaihtopenkillä mm. Andrei Voronin.. avauksesta löytyi mm. Luke Wilkshire, jonkin sortin ”puolisuomalainen” ? Boris Rotenberg, ..pelaajalistoilla kummittelee myös nettilässä nimiä kunte  Kevin Kuranyi sekä Yuri Zhirkov, mut ei ainakaan tässä pelissä ollut edes penkillä kyseinen kaksikko.. taisipa siellä myös ”kohupoika” Denisov kans palloilla Dynamon riveissä.

 

 

Avaus oli kieltämättä hitusen yllättävä ja jonkin verran ”kierrätystä” tuntui olevan ilmassa..

 

---------------------------Arshavin-----------------------------
Danny---------------------------------------------------Shatov

-----Witsel------------Shirokov-----------Tymoshchuk----

Ansaldi-----Hubocan------Lombaerts--------Smolnikov

-------------------------Lodygin--------------------------------
 

vaihdossa.. Baburin, Neto, Anyukov, Khodjaniyazov, Mogilevits, Zyryanov, Lukovic, Bystrov, Bukharov, Kerzhakov, Vasyutin, Solovyov

 

 

Ensimmäiset kymmenen minsaa oli suht vauhdikasta ja tasaista, jossa hallinta ja menosuunta pelissä vaihtui alituiseen.. liekö kunnon jopa rankkasade piiskasi pelaajien kinttuihin kunnolla vauhtia jotta lämpimänä paremmin pysyivät.. sade siitä sitten hiljakseen hiipui kun peli eteni mutta sen verran kenttä märäksi jäi että muutamia varsin mittavanpituisia liukutakleja nähtiin nurmenpinnassa pelaajien liukuessa.

 

Vieraat pyrkivät alusta asti suht aktiiviseen otteeseen mutta mitä pidemmälle homma eteni, kotijoukkue oli kuitenkin se joka hitusen enempi palloa piteli. Mitään totaalisista ja todella selkeää hallintaa ja niskalenkkia vastutajasta ei kuitenkaan kotijoukkuekkaan kunnolla saanut.

 

Ensimmäisen puoliajan loppupuolella, onnistui kotijoukkueen jannu kiertämään Lodyginin mutta veto jäi sen verran löysäksi kohti maalia että Zenitin kenttäpelaaja sai puskemalla estettyä maalin synnyn maalin edustalta.

 

Joten melkoisen tasaisissa merkeissä mentiin ensimmäiset 45 minuuttia.. kotijoukkue oli ajoittain astetta vaarallisemman oloinen hyökkäyksiä, vaikka aika nihkeää heilläkin todellisiin maalipaikkoihin asti pääseminen lopulta oli.

 

Hyökkäyksestä puuttui ei yksittäisten pelaajien juonikkuus vaan yhteispeli ja selkeä suunnitelma jota oltais systemaattisesti haettu. Arshavin ei tuollaiseen ”keskimmäisen kärjen” rooliin sovi, eikä yhteispeliä vaikkapa Shatovin kanssa ollut juurikaan, tosin uusi pelaaja joukkueessa tämä jälkimmäinen joten ei sinällään yllätys, varsinkin kun laitapakkikin oli siellä laidalla uus jeppe joukkueesa.. keskikentän kolmikko taas vaihteli todella paljon paikkoja tilanteen mukaan dynaamisesti keskenään pelin tuoksinassa.

 

Reilu tunti ja pallo jäi ”pomppimaan” ees sun taas vieraiden maalin eteen ja siitä lopulta kotijoukkue pääsi tinttaamaan pallon vastustamattomasti yläkulmaan, tosin siinä matkalla vielä kimmokettakin otti puolustajan jalan kautta. 1-0

 

Oikeastaan minkäänlaista kunnollista ”loppukiriäkään” ei sitten vieraat saaneet aikaiseksi luotua.. oikeastaan koko pelin ajan kotisjoukkueen maalivahdilla ei ollut juurikaan osaa eikä arpaa pelin kulussa, sai aika rauhassa siellä katsella ja nautiskella autiopaikalta oman joukkueen hallittua peliä...

 

Sitten kuin tyhjästä, taisi kotijoukkue olla jo tuudittautuneena helppoon voittoon ja laskivat jo kolmea pistettä itselleen lisää sarjataulukkoon.. salamaniskuna 90+2 minuutilla, vieraat onnistuivat laidalta nousemaan ja nätin vippaussyötön jälkeen  puskemalla pallo vielä jatkettiin nätisti maalin eteen josta Kerzhakov pääsit vapaasti puskemaan 1-1 ..  jonka jälkeen tuli saman tien loppuvihellys.. tasoitus ei kyllä peliin nähden ollut yhtään ansaittu joten melkoinen ”lahjapiste” sieltä Zenitille tuli ja kotijoukkueen pelaajat ja fanit taatusti äärettömän pettyneitä tähän..

 

..Zenitiltä todella ponneton peli kokonaisuudessaan, ei oikein punaista lankaa ja kunnon otetta löytynyt peliin missään vaiheessa. Liekö sitten viikolla pelattu peli Portugalissa ja puolittain jo varmistettu jatkopaikka Mestareiden Liigaan mukaan, loi vähän liiankin hyvänolontunteen ja vei puhtia niin henkisesti kuin fyysisestikin. Omassa sarjassa toki alkukaudella muutoinkin olleet hivenen heikkoja noi vieraspelit, kotona sitten kulkenut astetta paremmin.  Pelistä itsestään ei oikein jäänyt Zenitille mitään muistelemisen arvoista kätöseen, tai no tuo tasoitus oli ihan tyylikkäästi tehty ja ainoa asia (yksi hyökkäys) mitä pelistä tosiaan ylipäätään voi muistella ilman päänsärkyä.


 • MrEskola tykkää tästä

#22 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 28.08.2013 - 19:51

Kotijoukkue pääsi sitten melkoisen jopa "leppoisista" asetelmista toiseen osaotteluun kun alla oli vieraista 1-4 voitto.. joten suurin ongelma oli pääkopan sisällä että sen verta sitä tahtoa ja intoa löytyis puristaa, jotta ei ihan juosten hommaa kusastais omille kintuille.

Mitään suurempaa kierrätystä ei avaukseen lähdetty pistämään mutta tuntuu että aina pientä muutosta Spalletti pelistä toiseen tekee ja äärimmäisen harvinaista tuntuu olevan että ihan sama kokoonpano aloittais peliä toisensa perään..

 

 

-----------------------------Bukharov--------------------------------
Danny---------------------------------------------------Mogilevets

----Witsel-----------------Shirokov--------------Tymoshchuk---

Smolnikov------Lombaerts-------Neto---------Anyukov

-----------------------------Lodygin-----------------------------
 

Vaihdossa… Baburin, Hubocan, Lukovic, Khodjaniyazov, Zyryanov, Arshavin, Kerzhakov

 

 

Ensimmäiset minuutit tuntuikin kotijoukkueelle olevan hitusen ”tervanjuontia” ja tilanteet pelattiin vähän sinne päin ja todella puolihuolimattomasti ja pari vaarallista paikkaa vieraat heti alkuun saivat.

 

Mitä pidemmällle ensimmäinen puoliaika eteni niin kotijoukkuekin pääsi välillä hätyyttelemään vieraiden maalia mutta melko pitkälti vierailijat olivat se huomattavasti aktiivisempi ja yritteliäämpi joukkue kokonaisuudessaan kentällä.. tosin aivan huipputekopaikoille ei vieraillakaan kovin montaa kertaa asiaa ollut.. sen verta kotijoukkue kuitenkin puolusti että avopaikkoihin nyt ei sentään kävelemällä menty..

 

..tosin kun vieraat eivät sitä kavennusta siihen alkuun saaneet niin mitä pidemmälle puoliaika eteni niin sellainen puolivillaisen pelailun maku suuhun väkisinkin hiipi. Kun ei mitään kynsienpureskeluun oikeuttavaa jännityspakettia ollut näköpiiriin ilmestyväksi.

 

Vajaan puolentunnin kohdalla kuitenkin kotijoukkue kävi niittäämässä viimeisinkin niitin kun Smolnikov nousi hyvin vauhdilla laidasta ja hieno syöttö takaviistoon josta Danny oli hipsinut paikalle, mainiosti pakki harhautettiin edestä vauhdilla pois ja varma viimeistely takakulmaan, tyylikäs maali ja 1-0 kotijoukkueelle.

 

Toisen puoliajan alkuun sitten Danny täräytti illan toisensa jäätävän kylmällä ja kauniilla chippauksella maalivahdin ylitse.. tosin tilanteen rakentelu meni vähän siihen malliin että vaikuttiko paitsiossa ollut Zenitin pelaaja millään tavalla peliin kun pitkällä paitsiossa hortoili mutta päätti olla sitten koskematta palloon joka siitä kuitenkin suht läheltä meni.. makuasioita sinänsä, onneksi ei juurikaan enempiä ratkaissut ja lopputuloksena Kaunis&Nätti viimeistely 2-0 Viimeistään tässä vaiheessa jo alkoi sitten lähinnä odottelu että milloin kotijoukkueen fanit pääsevät räjäyttämään ilon vielä toiseen potenssiin kun loppuvihellys sieltä aikanaan ilmoille kajahtais.

 

Kuuskytäviis minsaa, laidalta keskitystä (Anyukov) ja Bukharov pääsi aivan maalivahdin edestä täysin vapaasti puskemaan 3-0

 

Minuutti edellisestä ja todella hassunnäköinen maali.. varsin kaukaa lähtenyt veto, ei kovin kova ja muutenkaan kovin onnistunut liekö sen verran pakin jalasta muutti suuntaa ? että korkeaan polviasentoon etutolpalle jähmettynyt Lodygin kahteli ihmeissään kun pallo menikin lopulta aivan toiseen kulmaan. 3-1 Maali oli sen verran koomisen oloinen ja näköinen tapaus että pieni vierasjoukkueen kannattajaporukkakin näytti siitä itselleen mukavasti hupia saavan.

 

Seuraavasta hyökkäyksestä ois kotijoukkueelle vislata rankkarin kun Anyukov keskitti matalan ja vieraiden pakki heittäytyi pötkölleen ja käsivarteenhan se pallo lopulta päätyi mutta vain kulmopotku tuloksena ja siitä ei sen enempiä.

 

Loppupuolella matsia erityisesti kentälle vaihdosta hitusen aiemmin tullee Kezhakov ja Arshavin koettivat hanakkaasti antaa näyttöjä valmentajalleen ja itselleen avauksenpaikkaa hamuta mutta suht laihoin tuloksin. Muutama läheltä piti sommitelma toki mutta eipä mitään kovin ihmeitä kuitenkaan vaikka aktiivisuutta ilmassa olikin..

 

..tai no Arshavin pilkun sai hankittua joukkueelleen 78minuutilla kun Bulharovin näpsäkän pääpallojatkon päätteeksi alkoi rankkualueen sisällä kikkailemaan ja jalat alta vedetiin. AA itse ampui rankkarin varmasti oikeaan alakulmaan, moken pompatessa päinvastaiseen suuntaan 4-1  .. olipa siellä vielä myöhemmin saksari yritystäkin AA:lta.

 

82minuuttia, laidalta tuli keskitys ja maalinedustalla Neto hävisi pääpallon ihan satanolla ja vieraiden pelaaja pääsi helposti puskemaan kavennusta ilmoille. 4-2

 

 

Ensimmäinen osaottelu päättyi siis 1-4 ja toinen taasen 4-2 joten yhteismaalein 8-3 Zenit eteni Mestareiden Liigan lohkovaiheeseen ja lohkojen arvonnat ovat siis huomenna, torstaina.

 

 

Ehkei tämä nyt niin vakuuttava esitys kokonaisuudessaan ollut että suuret joukkueet kyllä vapisis juurikaan mutta lohkovaiheessa kotona jos peli talvella kulkee niin kyllä Zenit voi olla varsin kinkkinen vastus ihan kenelle tahansa mutta vieraskentillä pelit ovat olleet aika vaisuja että sieltä voi olla pisteiden keruu työn ja tuskan takana. Monesti kuitenkin haastajana ja nöyrästi kuitenkin lähtenevät peliin kuin peliin lohkovaiheessa sitten.. kotikentällä hyökkäyspelin sujuvasti rullaamaan saaminen on se edellytys millä joukkue voi pärjätä (omiin menee kuitenkin hitusen liikaa ja monesti aivan liian helppoja turhan paljon), muutama yksilö on hyvän illan sattuessa kyllä teknisesti sen verran lahjakkaita palloilijoita ja yksilötaidoiltaan että pallo kyllä verkkoon tiensä saattaa sutjakkaasti löytää.. varsinkin Shirokovin ja Dannyn salakavalat nousut ovat viime aikoina se kaikista suurin ase ollut. Vielä kun jätkillä tuntuu olavan viimeistelytilanteessa malttia ja taitoa melkoisesti.

 

Niin tanskalaiset kuin portugalilaiset kaatuivat matkalla yllättävän selkein yhteislukemin mutta aivan koko totuutta peleistä noi numerot nyt eivät kuitenkaan ihan sentään kerro. Toki paikka Lohkopeleihin vähintäänkin ansaittu, että ei ne numerot nyt vaikka todella mairittelevat ovatkin niin sentään ihan valhettakaan ole.


 • MrEskola tykkää tästä

#23 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 29.08.2013 - 18:42

Mestareiden Liigan lohkot kaudella 2013/2014

 

 

Ryhmä A
Manchester United
Shakhtar Donetsk
Leverkusen
Real Sociedad

Ryhmä B
Real Madrid
Juventus
Galatasaray
Köbenhavn

Ryhmä C
Benfica
PSG
Olympiacos
Anderlecht

Ryhmä D
Bayern Munchen
CSKA Moscow
Manchester City
Viktoria Plzen

Ryhmä E
Chelsea
Schalke
Basel
Steaua Bucaresti

Ryhmä F
Arsenal
Marseille
Dortmund
Napoli

Ryhmä G
Porto
Atletico Madrid
Zenit
Austria Wien

Lohko H
Barcelona
AC Milan
Ajax
Celtic#24 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 01.09.2013 - 13:25

Zenitin kotimatsi, jo aikoja sitten tähän matsiin loppuunmyydyllä kotistadionilla ja vieraaksi saapui Moskovan suunnalta Lokomotiv

 

Vierasjoukkueen pelaajien nimilistasta pläräilemällä silmiin osuu joitain tuttuja nimiä.. mm.. Maicon (ei se kuuluisin ”painos” näistä tosiaankaan mutta varsin pirteästi tämäkin ”versio” kentällä esiintyi), Roman Pavluchenko, Victor Obinna, Vedran Corluka, Felipe Caicedo, Dame N’Doye, Lassana Diarra, Alberto Zapater.. tuon lisäksi näyttäis olevan vielä brassi maalivahti ja pari muutakin tuontiveikkoa joten melkosien kansainvälisen ryhmän ovat kasanneet.. toki liuta venäläisiäkin mahtuu mukaan.

 

 

Kotijoukkueen avaus.. Hulk jatkaa edelleen sairastuvalla, toivottavasti ei lähde nyt sitten maajoukkueen matkaan vaan saa rauhassa pistellä paikat kuntoon.. Ansaldi taasen (keltaiset) korttitilin täyttymisen takia pelikiellossa.

 

------------------------------Kerzhakov------------------------------------
Danny-------------------------------------------------------------Arshavin

------Witsel----------------Shirokov-------------------Zyryanov-------

Hubocan-----------Neto-------------Lombaerts----------Smolnikov

------------------------------Lodygin----------------------------------------

 

vaihdossa.. Baburin, Vasyutin, Bukharov, Shatov, Fayzulin, Rodic, Anyukov, Lukovic, Bystrov, Tymoshchuk, Khodjaniyazov, Mogilevets

 

Ensimmäinen puoliaika, kuten koko peli palloiltiin varsin hienossa säässä ja kentän kuntokin antoi puitteet täyden katsomon kera hienolle pelille kaikkinensa.

 

Alusta asti kotijoukkue lähti varsin tiukasti hakemaan johto-osumaa ja muutaman minuutin jälkeen ensimmäinen paikka tulikin kun Witsel nousi mutta ajautui sen verran pieneen kulmaan että maalivahti sai peitettyä aika helposti ja homma kuihtui kokoon.

 

Reilun kuuden minuutin kohdalla meinasi tunteet hieman roihahtaa kun Kerzhakov ja Corluka ottivat ensin pelitilanteessa hitusen yhteen ja sen jälkeen homma jäi kytemään ja meinasi käsirysyksi mennä sitten pelitillanteen ulkopuolellakin. Kumpikin sai tilanteesta keltaiset kerättyä itselleen.

 

Hetkeä myöhemmin tilanteisiin melkoisen surutta meneminen sai jatkoa kun Witsel törmäsi vieraiden numero 85 kanssa yhteen ilmassa korkealla ja kovaa kun samaan palloon pomppasivat rynnistämällä ja Witsel tipahti ikävästi nurmenpintaan mutta kumpikin pystyi jatkamaan peliä pienen hengenvedon ja linkuttelun jälkeen.

 

Kymmenen minsaa ja Danny & Arshavin pelasivat mainiosti yhteen mutta Shirokovin viimeistely jäi hieman viivittelyksi ja hieno hyökkäys lopulta ei päättynyt edes laukaukseen..

 

..siitä nopea vastaisku vieraille ja Hubocan joutui rikkomaan vieraille suht hyvästä paikasta vapari, keskeltä vähän rangaistusalueen ulkopuolelta. Upea kuti lähtikin mutta tolppaan meni ja siitä melkein maaliviivaa pitkin Lodyginin jalkoihin josta onnekkaasti pallo takaisin peliin eikä omiin steppaillen tai kimmoten.. Lodyginin hämmentyneenä paikaan pyörien  melkein maaliviivalla.

 

Vieraat saivat innon päälle ja vauhdikkaasti ja nopeasti vastahyökkäillen saivat innon päälle peliinsä ja Neto rikkoi laidalla ja sai keltaisen.. heti perään vieraat ottivat keltaisen todella pahasti myöhässä tulleen taklauksen perään.

 

Joten melkoista korttishowta ensimmäinen vartti tarjosi, muutaman upean maalintekopaikan ja todella kovia taklauksia useampia.

 

17minsaa ja Arshavin nousi mainiosti, mainio syöttö Kerhakovilla joka jätti vielä mainiommin pallon takaisin  mutta todella heikko viimeistely yritys AA:lta (laukaus räikeästi maalista ohitse) todella hyvästä paikasta.

 

Sitten mentiin pitkät tovit varsin vauhdikkaasti suht tasaisissa merkeissä, vuorotellan kumpaankin suuntaan mutta aivan huippuvaarallisille tekopaikoille ei kumpikaan kyennyt pääsemään.. toki sellaisilla hilkulla olevia sitäkin enemmän..

 

..yritys molemmilla oli kova koko ajan ja kaikki tuntui porhaltavan ihan satalasissa joka tilanteessa.. varsinkin vieraiden 11 oli kärjessä todella ärhäkkä ja hanakka tapaus hakeutumaan laukausupaikoille ja vetokin lähti vikkelään.

 

40minuuttia ja Shirokovilta jälleen kerran todella upea ja oikein ajoitettu taustanousu todella mainiosti maalille, laidasta matala keskitys jonka Kerzhakov (jota kiinnosti tässä pelissä pitkästä aikaa ravata sitten oikein kieli vyön alla joka ikiseen tialnteeseen ja ajoittain mihen otteissa ollut lepsuilu oli tässä matsissa todellakin tipotiessään ja jalat tikkas mukavasti läpi ensimmäisen puoliajan) kävi juoksemalla mainiosti hakemassa lähemmäs kulmalipulta.. vieraiden 85 sitten kampitti Romanin ja kotijoukkueelle rangaistuspotku ja vierailijoille punainen kortti..

 

..rangaistuspotkun veti itse Shirokov. Joka laittoi pallon maaliin. 1-0

 

Vielä juuri ennen taukovihellystä kummallakin oli todella mainiot paikat siunaantumassa mutta viimeiset syötöt tai viimeistely sen verran ontui etteivät lukemat muuttuneet.

 

 

Toisen puoliajan alkuun vieraat koettivat pistää aluksi lisää vaihdetta silmään ja yllättää kotijoukkue ns. housut kintuissa mutta alkurynnistyksen jälkeen kuitenkin kotijoukkue, yhden miehen ylivoimalla otti väkisinkin pelin hallinnan ja ohjat selvästi haltuunsa..

 

..kävipä myös AA mainiosti korjaamassa helpon pallonmentyksensä ja lähti ärhäkkäästi puolustamaan kulman jälkeen jossa vieraat ois saattaneet päästä todella vaaralliseen vastahyökkäykseen.

 

Heti tuon jälkeen AA:n tilalle tuli Shatov kentälle. Harmittavasti tuntui että tämän jälkeen kotijoukkue lopetti pelaamisen hyökkäyssuuntaan ja se todellinen palo ja voittamisen halu otteista katosi tyystin.

 

Sen jälkeen kotijoukkuekin pelasi melkoisen varovaisesti ja vieraat pyrkivät jos yhtään paikkaa oli nopeasti iskemään vastaan mutta aika yksityisyrittelijäisyydeksi se meni ja vieraiden joukkuepeli ei hyökkäyspäässä oikein ottanut luonnistuakseen.. joten upean ensimmäisen puoliajan jälkeen toinen jäi sitten astetta vaisummalle tasolle kummaltakin joukkueelta..

 

..toki vieraat pyrkivät parhaansa tekemään ja muutaman potentiaalisen vaaratilanteen saivatkin luotua. Kotijoukkueen peli tyrehtyi valitettavaksi virkamiesmäiseksi ”pallotteluksi”, jollain tapaa jopa ajankulutteluksi viimeisen puolituntisen ajan.. jossa on aina vaarana se että jossain vaiheessa pallo ei pompi omille tai jollain ote sen veran herpaantuu että tilanne tulee.

 

69minuutin kohdalla, kulman jälkitilanteesta melkoinen sekemalska maalin edessä  ja rankkualueen ulkopuolelta lopulta vierailta laukaus lähti, joka osui jotain Zenit pelaajaa käteen ja siitä sitten rankkari vieraille. Pallo varmasti maaliin vaikka Lodygin ei kaukana ollut tarjuntaakaan.. joten tilanne 1-1 Myöhemmin kun hidastusta hinkattiin (sopivasta kulmasta) niin saattoipa olla että ei siinä edes tainnut käsivirhettä olla vaan pallo tuli suoraan munille/säkeille meloisella voimalla.. jota tuki myös se että melkoisen tuskaisesti pelaaja siinä tilanteessa jäi kentän pinnalle kierimään, ilmeisesti ei ollut edes tällä kertaa mitään filmaustakaan..

 

..samalla vaihto ja Shirokov pois kentältä ja tilalle Bystrov

 

Suunnilleen 80minsan paikkeilla sitten kotijoukkue taas vaihtoi ja koetti löytää uutta ryhtiä & rytmiä kun sen omalla hölmöilyllään pelin tuoksinassa kadotti.. pois kentältä tuli Wtisel ja tilalle Fayzulin

 

Oikeastaan mitään ollennaista yksikään näistä vaihdoista ei tuonut ja AA oli selvästi vaarallisempi kuin kentälle tulleet, Shatov ehkä näistä vaihtomiehistä se pirtein ja hanakkain oli palloa itselleen saamaan ja edes jollain tapaa peliin vaikuttamaan.

 

85minuutilla Danny kuitenkin osoitti taas huikeaan henk.kohtaista taitoaan ja laidasta vastustajien pakki vipuun oikein kunnolla ja mainio syöttö rankkupilkun tietämille, jossa päivysti täysin vapaana Zyryanov (ensimmäistä kertaa tänään tämänkin hepun kentällä huomasi olevan) joka pisteli pallon varmasti maalii. tilanne 2-1

 

Maalin jälkeen pelin viime hetkillä ja yliajalla Danny tuntui olevan kentällä se pelaaja kotijoukkueesta joka pystyi palloa pitämään ja kuljettamaan eikä sitä heti vihuille menettämään.. muiden hermoillessa ja hötkyillessä heti pallon saatuaan.

 

 

Hitusen on nyt tuo Shirokov tuon aivan huikean jaksonsa jälkeen ollut ”eksyksissä” tuossa ns. peliä tekevässä roolissaan ja niitä vapauttavia syöttöjä kärkeen ei ole enää saanut kohdilleen napsumaan mitä aiemmin veteli useamman per matsi. Tosin pelasikin sillä tasolla että ei sen ylläpitäminen loputtomasti kovin todennäköistä voinutkaan olla.. tänään kuitenkin taas aivan huikea taustanousu missä mies tuntuu olevan tällä hetkellä varsin mestarillisella tasolla.. mutta kokonaisuutena homma ei ole toiminut, syötöt menevät aivan minne sattuu tällä hetkellä.

 

 

Vaikeaa tuntuu olevan ainakin näin alkukaudesta Moskovalaisjoukkueiden kanssa vääntäessä. Liekö sitten hieman kenkää ja päätä puristaa liikaakin juuri näissä matseissa.. niin tai näin niin todella vauhdikas ja tasainen peli varsinkin ensimmäisen puoliajan ! toisella puoliajalla valitettavasti kotijoukkue vajosi sitten hiljalleen ruususen uneen ka todella lepsutteluun, asenne jäi pukusuojaan tauolla..  varsinkaan loppua kohti miespylivoimalla pelaten joukkue oli todella pitkät tovit todella saamaton.. tietysti lukuun ottamatta tuota yhtä välähdystä, kun Danny oman taito-showsa pystyyn pisteli.


 • MrEskola tykkää tästä

#25 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 14.09.2013 - 20:09

Tällä kertaa Zenitin vieraaksi saapui Terek Groznyi ja kyllähän sielläkin näytti nimilistaa selailemalla olevan melkoinen konkkaronkka eri maiden kansallisuuksia pelaajistossa edustettuna.. varsinkin puolalaisia näytti olevan useampiakin mutta myös brasseja useampi, uruguaylainen, belgialainen, romanialainen ja toki sellä venäläisiäkin sekaan mahtui.. ai niin, tottakait pakkikalustosta kuten myös avauksesta löytyi Juhani Ojala, joka pelasi vieraiden topparina (vasemmalla puolella) ja ajoittain vasempana laitapakkina.

 

 

Suhteellisen perusavaus kotijoukkueella..

 

---------------------Kerzhakov-------------------------
Danny-----------------------------------------Arshavin

-----Witsel--------Shirokov©-------Fayzulin-------

Smolnikov-------Neto------Hubocan-------Anyukov

-----------------------Lodygin-----------------------------

vaihdossa populaatiota riitti kerrakseen… Baburin, Vasyutin, Ansaldi, Lombaerts, Bukharov, Shatov, Zyryanov, Lukovic, Bystrov, Tymoshchuk, Khodjaniyazov

 

Ennen peliä ilmoitettiin että Hulk olis pelikuntoinen mutta liekö haluttiin tässä vielä säästellä ja erityisesti niitä voimia miehen keräillä tulevia koitoksia varten, nyt oli kuitenkin vastassa sieltä häntäpäästä katsottuna jos ei nyt aivan ”kärkiporukka”, niin melkein.

 

 

Pelin alkupuoliskon ajan kameran aina välillä kuvatessa Spallettia, hemmo istuskeli poikkeuksellisen apaattisen näköisenä ja oloisena vaihtopenkillä.. mikäpä lie mieltä kovasti kaihertanut.

 

10minsaa ja paha takaisku kotijoukkueelle kun palloa puolihuolimattomasti kurkotellut Shirokov taisi venäyttää nivusensa.. palasi kuitenkin muutaman minsan jälkeen kentälle, pelasi kuitenkin vielä ensimmäisen puoliajan loppuun mutta tauolla jäi vaihtopenkin puolelle.. todella paha menetys kuitenkin jos joutuu olemaan pidempäänkin sivussa niin kotikenttiä kuin Mestareiden Liigan matseja silmällä pitäen.  

 

Ensimmäisen vartin ajan kotijoukkueen meno oli yllättävän hengetöntä ja yleensä alussa ollut kova prässäys vastustajalle puuttui aivan totaalisesti ja palloa piteli keskentällä vieraat pitkiä toveja todella rauhassa.

 

Vartin paikkeilla kotijoukkueelta nopea vastaisku jonka pisti hyvin käyntiin AA ja meni vielä viimeistelemäänkin mainiosti paikan hakien mutta veto/jatkotökkäisykurkotus tai mikä lie oli onneton. Joten vähän viitteitä että oli siellä kaksikin jouetta kentälle sentään saapunut.

 

18minsaa ja Arshavin pääsi keskeltä laukomaan todella tulisesti kohti takayläkulmaa, maalivahti kuitenkin sen verran hyvin sijoittunut että sai hyvällä torjunnalla sen kulmapotkuksi pistettyä.

 

20minsaa ja Kerzhakov kuritti vieraita.. Arshavin tarjosi todella näppärän ja upean pienen syötön (samaan aikaan harhauttaen ja heti perään syöttäen tai peräti kummatkin asiat yhtä aikaa tehden) josta numero 11 pääsi tykittämään pallon etualakulmaan rankkarialueen sisäpuolelta 1-0

 

34minsaa Kerzhakov koettaa suoraan vaparista vetää, mainio matala veto joka osuu tolpan sisäreunaan mutta kimpoaa siitä kuitenkin kentän puolelle takaisin peliin.

 

40minsaa Shirokov tarjoili laidasta nousseelle Smolnikoville paikan ja todella hyvä laukaus mutta kulma oli jo sen verran pieni että moke sai torjuttua mutta vain vaivoin.

 

42minsaa.. laidalta keskitys maalille Karzhakovin toimesta, jonne oli salakavalasti hipsinyt Danny joka sai täysin rauhassa puskea pallon voimalla sisään maalin edestä, kaikkien muiden vain seisoskellessa ja ihmetellessä tilannetta jossain kaukaisuudessa. 2-0

 

45minsaa.. laidalta vahva nousu ja kotijoukkueen toppari hävisi niin nopeudessa kuin kovuudessa vieraiden numero 10:lle joka oli heidän pirtein jannunsa läpi ensimmäisen puoliajan ja yritteliäs vaikkei nyt mitään todella erityistä hänkään loihdittua saanut.. maalin edustalta tai läheisyydeltä ei tuntunut löytävän kuitenkaan vieraiden muita pelaajia, ei mailla eikä halmeilla näkynyt.. tais olla joku Kanu nimeltään tämä heidän numero 10, tosin ei se nigerialainen vanhus vaan joku brassi.

 

Puoliaika päättyi siihen kun vieraiden numero 5 kävi todella kuumana ja heppua rauhoitteli pitkälti Zenitin pelaajat kerta toisensa perään.

 

 

Mitä  pidemmälle ensimmäinen puoliaika eteni sitä enempi pallo alkoi viipyä ja viihtyä kotijoukkueen hallussa. Vaikutti että vieraat eivät oikein edes uskoneet että voisivat pelistä oikeasti yhtään mitään saada kotiinviemisiksi vietyä.

 

 

Toisen puoliajan alkajaisiksi kentälle asteli Shatov ja pukukoppiin oli jäänyt loukkaantumisen vuoksi sitten Shirokov. Toivottavasti ei pidempää huilia luvassa ois.

 

Jopa hitusen yllättäen vieraat tuntuivat tauolla löytäneen taas vähän tekemisen meininkiä ja uskoa itseensä ja unten maille vajonnut kotijoukkue oli ajoittain pyörityksessä, ei kuitenkaan varsinaisesti hätää kärsimässä ja puolustusvelvoitteet suht hyvin hoideltiin mutta tuntui että kärjessä ja keskikentällä ainoastan AA jaksoi edes vähän yrittää ja väläytellä kun palloa itselleen sai ja ajoittain jopa puolusti yllättävän hanakkaasti..

 

..vaikkapa Witsel tuntui vetelevän ihan puolivaloilla melkein koko matsin ajan. Kerzhakov oli ihan ärhäkkä jos muut vaan saivat hänelle sinne kärkeen asti sitä palloa toimitettua.

 

57minsan kohdalla Witselkin innostui pari rivakampaa juoksuaskelta peräkkäin ottamaan ja nätti harhautus siihen päälle lujassa vauhdissa onnistuneesti, mutta veto takakulmasta ohitse.

 

64minsaa.. nättiä laitapelaamista useamman pelaajan toimin oikealla laidalta kotijoukkueen toimesta, nopeilla syötöillä sahattiin vieraiden pakit ihan kuutamolle ja lopulta Dannylle oivallinen tekopaikka mutta laukaus epäonnistuu totaalisesti.

 

66minsaa.. vieraiden moke töpeksii totaalisesi ja pakki vielä päälle oikein kunnolla purkupallon kanssa ja lopulta Kerzhakov nostaa maalivahdin ylitse mutta samalla tyhjyyttään ammottaneen maalinkin ohitse myöskin.

 

70minsaa.. todella syvältä omalta puolelta lähtee vieraiden läpisyöttö ja puolittaiseen läpiajoon veiraiden kärkipelaaja, aivan viime hetkellä kotijoukkuee pakki ehättää sen verran koipeaan väliin pistämään että viimeistelystä lähtee täysin voima mutta silti meinaa pompata jo maahan istahtaneen Lodyginin ylitse, sen verran voimattomaksi ja matalaksi pomppu kuitenkin jäi että Yuri sai istualteenkin venytettyä pallon juuri ja juuri hyppysiinsä…

 

…hetkeä myöhemmin vierailta todella tulinen kaukoveto joka viuhuu tolppaan, siitä takas maalille keskistys ja Lodygin vetäisee hihastaan aivan unelma syöksytorjunnan.

 

Aluksi vartin verran vieraat jaksoivat uskoa toisen puoliajan alussa mutta mitään todellista huippupaikkaa eivät kuitenkaan onnistuneet luomaan ja se vauhti siitä sitten hiipui... tosin pienen hiljaisemman tauon jälkeen vielä tuon 70minsa kohdalla saivat taas kuin taikaiskusta jostain uutta virtaa ja uskoa. Liekö tuossa tilanteessa yksi mainio onnistunut syöttö loi aivan uutta uskoa taas tekemiseen ja aivan eri meiningin jalkoihinsa löysivät.

 

81minuutilla vieraiden Kanu haki hyvin paikan maalin edestä mutta sentit ja pomppu jäivät sen verran vajaaksi että olis päässyt tasapainoisesti puskemaan.

 

88minsaa.. Ojala todella myöhässä tullut taklaus ja vapari kotijoukkueelle, suht kaukaa kuitenkin, Kerzhakov vetää hirmuisen tykin mutta suoraan keskelle maalia laakpallona yläriman alla, jossa maalivahti jo valmiiksi venailee mutta silti joutuu sen ainoastaan nyrkkeilemään maalin ylitse, sen verran viuhuva veto oli.

 

 

Pelin päätyttyä Witsel päätti taas pitkästä aikaa ottaa muutaman hölkkäaskeleen ja kävi heittämässä oman pelipaitansa katsojien sekaan, heidän suureksi iloksi :)

 

 

Sellainen perusvoitto, joka ei kovin ihmeitä tarjonnut kotijoukkueen osalta noin pelillisesti.


 • MrEskola tykkää tästä

#26 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 18.09.2013 - 22:37

Melkoisen haastavan avauksen sitten pisti Mestareiden lohkovaiheessa heti alkuunsa taivaansinisille, kun kenties lohkon ykkössuosikki Atletico Madrid sai luvan ottaa Zenitin vieraaksi..toki varmasti myös Portolla oma mielipiteensä tuohon sanottavana.

 

 

Sairastuvalta siltä osin hyviä uutisia että Domenico Criscito tuossa jokunen viikko sitten palas jo Italiasta takaisin Pietariin, joten todella pitkän loukkaantumisen jälkeen on taas paluu kentille hänen kohdallaan hitusen lähempänä.. tosin harmi jos Shirokov nyt joutuu huilailemaan pidempään tai tulee tuollainen ”vammakierre”. Hulk sentään palasi pienen tauon jälkeen taas kentille.

 

FC Zenit in English @fczenit_en
We found out today that Gareth Bale is living in the same hotel as us in Madrid. Do you think that's a good omen for Zenit?

 

 

 

Zenitin avaus..

 

----------------------------Kerzhakov-----------------------------
----Danny----------------------------------------------Hulk------

-----------------Witsel-------------Zyryanov---------------------

Ansaldi-------------------------------------------------Smolnikov
------------Lombaerts----Neto-----Hubocan-------------------

----------------------------Lodygin-------------------------------

 

vaihdossa.. Baburin, Lukovic, Shatov, Fayzulin, Bystrov, Tymoshchuk, Arshavin


Kotijoukkue Atletico Madrid avas seuraavilla pelaajilla…
Courtois - Miranda - Juanfran - Filipe Luis - Godin - Gabi - Suarez - Turan - Koke - Villa – Adrian

 

 

Nyt oli tosiaan hitusen erityylinen tuo formaatti millä lähdettiin, siitä perustutusta 4-3-3 poiketen aika erikoisella 3-2-2-2-1 periaatteessa tai voishan tuon periaatteessa täräyttää jopa todella erikoiseen 5-2-3

 

Noh ilmeisesti syynä se että todella paljon haluttiin vierasjoukkueelta pistää mihiä alakertaan jotta siltä osin saatais kotijoukkueen rynnistys alussa hyydytettyä.. nimittäin Witsel haki todella alhaalta palloa ja hyvä ettei suunnilleen toppareiden tasolle valunut.. ajoittain myös jopa Dannykin jopa valahti todella alas, harvoin heppua noin pitkällä omalla puoliskolla näkee, Hulk siellä on aiemmissakin peleissä silloin tällöin nähnyt joten hänen bongaamisensa melkoisen alhaalla puolustuslinjan apuna välillä ei niin suuri ihmenäky ollut, tosin johtui vain siitä koko Zenitin pakka valui välillä aivan liian alas ja kotijoukkue jauhoi sen väkisin ihan liian puolustvoittoiselle kannalle jotta hyökkäämisestä olisi juuri mitään tullut vieraiden osalta mitä pidemmälle ensimmäinen jakso eteni..

 

..periaatteessa noi laitapakit pelas jopa winger roolia ja hyökkäsivät heti paikan tullen todella hanakkaasti ja varsinkin tämä Ansaldi oli vieraiden todellinen valopilkku läpi ensimmäisen puoliajan, niin puolustus kuin hyökkäyssuuntaan mennessä.. jos tuollaisia otteita pystyy esittämään niin peliaikaa kyllä irtoavan ja ei ihme että on päässyt jo Argentiinan maajoukkueessakin muutaman pelin pelaamaan.

 

 

Ensimmäisen vartin aikana kumpikin joukkue, kotijoukkue toki enemmän veteli lähinnä kaukolaukauksia kun vieraat sen oman rangaistusalueen rajan muurasivat umpeen suht onnistuneesti.

 

Kotijoukkue kuitenkin piti selvästi enempi palloa ja vieraat pyrkivät nopeisiin vastaiskuihin aina heti pallon saatuaan.. tosin liian useiksi jäi kuitenkin vain perin pelaajan harteille (vieraiden hyökkäykset) kun tarpeeksi porukkaa ei meinannut oikein keritä kunnolla mukaan.. toki vieraatkin ajoittain palloa hieroivat ja saivat syöttöjä monenmonituista peräkkäin omilleen mutta tuolloin pallo oli lähempänä aina keskiympyrää kuin vastajana maalia, kun taas Atletico Madrid sitten hinkkasi palloa ees taas huomattavasti lähempänä rankkarialuetta. Kotjijoukkueelta jäi lähinnä mieleen ”partajooseppi” Arda tuuhean partansa takia..

 

Lopulta sitten erikoistilanteesta 39minuutilla kotijoukkue iski kun kulmapotku löysi etutolpalta käsittämättömän vapaaksi jääneen Mirandan pään, jolla oli helppo homma puskea etukulmasta sisään. 1-0

 

 

Puoliajalla tehtiin vieraiden toimesta yksi vaihto, joka olikin melkoisen erikoinen kun Kerzhakov tuli pois kärjestä, noh ei välttämättä se mikään jymypaukku mutta se että tilalle tuli  keskikenttäpelaaja Shatov. Kuitenkin ensimmäisellä puoliajalla hyökkäyspeli vierailta lähinnä loisti poissaolollaan, ainoastaan pari vaparia suhteellisen kaukaa ja ne kariutuivat heikkoihin Hulkin suoriin vetoihin..

 

..no juupa juu.. sitten grafiikkaan tulikin korjaus ja se olikin Neto joka tuli pois kentältä ja sitä myöden ihmestystä tähän vaihtoon muuttuikin aika totaalisesti :D

 

 

Toisen puoliajan alkuun sitten vieraat lähtivätkin astetta rohkeammin myös pelaamaan/hyökkäämään ja kahdeksan ekan minuutin aikana tekivät jo useamman vaarallisen hyökkäyksen kuin koko ensimmäisellä puoliajalla yhteensä..

 

..erikoistilanteet kuitenkin poikkeuksetta olivat vieraille todella kinkkisiä kerta läpi ottelun ja aina jokaisesta kulmapotkusta tai vaparista tuli joko suoraan tai sitten pallo jäi pomppimaan kotijoukkueelle vaarallinen hässäkkä vieraiden maalin eteen.

 

55minsaa, laidalta (melkeinpä päätyrajalta) mainio keskitys takatolpalle (Ansaldi) ja Kerzhakovilta hyvä pusku kohta takakulmaa takaisin mutta kotioukkueen maalivahdilta huikea venytys alakulmasta.

 

57minsaa ja Hulk vetäisi aivan huikean tykin ! etukulmasta sisään täydestä juoksuvauhdista ! hieman rankkarialueen ulkopuolelta 1-1

 

Vieraat vaikuttivat kuin aivan uudestitsyntyneeltä joukkueelta verrattuna todella vaisuhkoon ensimmäiseen puoliaikaan.. aivan uudella ryminällä, vauhdilla ja uskalluksella pelata tulivat toiselle puoliajalle. Asioita jotka puuttuivat totaalisesti ensimmäisellä puoliajalla vieraiden pelistä. Varmasti tuohon vaikutti osaltaan myös tuo taktinen muutos ryhmittymässä huomattavasti hyökkäävämpään formiin kun oli periaatteessa pakkokin kun tappiolla olivat.. onneksi Spalletti uskalsi muutta huomattavasti pelaavammaksi ja sitä myöden hyökkäävämmäksi tuota joukkkuettaan.

 

61minsaa.. vaparasti ylläettäen Kerzhakov vetää upeasti kohti yläkulmaa mutta ylärima pelastaa, varmasti kaikki odottivat Hulkin vetoa mutta varsinkin edellisessä pelissä upeita vapareita laukonut Kerzhakov sai myös mahdollisuutensa myös tässä matsissa ja hyvä niin.

 

63minsaa.. vapari kotijoukkueelle jonka jälkeen pallo jää taas ihmeflipperimäisesti pomppimaan miten sattuu vieraiden maalin eteen ja lopulta Arda saa sen sitten sohittua sisään, pallon kimpoilessa ja pomppiessa minne sattuu ja miten sattuu aikansa. 2-1

 

66minsaa.. kotijoukkueelle rankkualueen kaarelta todella vaarallisesta paikasta vapari mutta Lodygin torjuu mainiosti.

 

73minsaa Arshavin kentälle ja niin usein kentällä taikurimaisesti itsensä pelistä toiseen totaalisesti kadottava Zyryanov vaihtoon.

 

79minuuttia.. johtomaalinsa jälkeen taas juonesta vahvasti kiinni saanut kotijoukkue iski peliin lopullisen niitin.. Zenitin oikea laita vuoti (vielä kun ”lihamuuri” oltiin alakerrasta siirretty ylemmäksi, niin puolustuksen haavoittuvuus tuli taas ilmi) varsinkin toppari ja oikea laitapakki höntyili ja siitä pääsi helposti keskeltä pujahtamaan läpi ja sijoitus tuikkaus varmasti verkon perukoille. 3-1

 

Loppumatsi olikin sitten pelailua ja vierailta loppui jo usko ja yritys, mitä toisen puoliajan alkupuoliskolla vielä rutkasti oli tarjolla.. viis minsaa ennen loppua Hulk tuli vielä vaihtoon, sai kolhun jalkaansa, toki jaktoi peliä mutta varmasti varotoimenpide tehtiin siltä istumalta.. tilalle kentälle meni Bystrov..

 

90+1minsaa Danny vielä pisti nätin pystysyötön jonne kipas Ansaldi mutta kotijoukkueen maalivahti torjui.#27 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 22.09.2013 - 20:22

Rostov – Zenit

 

 

Zenitin matka vei tällä kertaa Rostov’in vieraaksi. Taitaapa olla seura jossa David Bentley tuossa jokunen aika sitten käväs jonkin aikaa lainalla pelailemassa.

 

Kotijoukkueelta löytyi tuttuja nimiä mm. maalivahtina Kroatian maajoukkueessa esiintynyt Stipe Pletikosa, puolustuksessa näytti olevan useampia Afrikkalaisia kansallisuuksia edustettuna (Xulua ja Loloa).. kärjestä löytyi mm. Etelä-Korealaista väriä ja eräs Florent Sinama-Pongolle (tosin ranskalaista ei ainakaan tässä pelissä sitten avauksessa tai penkillä ollut). Kovinkaan ”nimekkäältä” ryhmältä joukkue ei noin pelkästään nimilistaa katselemalla vaikuttanut.. Kotijoukkueen numero 10 (Dzyuba) oli kärjessä kyllä melko kolossaalinen ilmestys, noin kokonsa puolesta..

 

..se ei kuitenkaan ole joukkuetta alkukaudesta estänyt saalistamasta kelpomäärän pisteitä ja kumpikin lähti peliin sarjataulukko katsomalla ihan kelpotilanteista.. Voitolla matsista Zenit nousis tasapisteisiin kärkipaikalle yhdessä Spartakin ja CSKA:n kanssa ja ohittais Moskovan joukkueista myös Lokomotivin. Rostov taasen voitollaan nousisi ”jaetulle” nelossijalle Zenitin kanssa tasapistesiin, ohittaen Krasnodarin.

 

 

Vieraiden avaus..

------------------------Kerzhakov------------------------
Danny-------------------------------------------------Hulk

-----Witsel----------Fayzulin---------Arshavin---------

Ansaldi-------Lombaerts------Hubocan------Smolnikov

--------------------------Lodygin----------------------------


vaihdossa.. huomionarvoista lienee mainita että D.Criscito on tehnyt nyt paluun jo penkille ja varmasti havittelee paikkaa joukkueesta.. Baburin, Neto, Khodjaniyazov, Criscito, Bystrov, Solovyov, Mogilevets, Tymoshchuk, Shatov, Zyryanov, Bukharov

 

 

 

Vieraat aloittivat ihan räväkästi ja vajaan parin minsan jälkeen Kerzkakov kipas itselleen nätisti pystypallon (joka pistettiin suoraan kotijoukkueen käsittämättömästä rajaheitosta suoraan Zenitin pelaajalle) maalivahdin nenän edestä mutta kierto meni sen verran pieneen kulmaan että ulkotolppaan/sivuverkkoon veto sitten meni.

 

Ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana vieraat ottivat niin pallon kuin kentän selvästi haltuunsa ja saivat muutaman läheltä piti tilanteen ihan näppärillä syöttökombinaatioilla luotua mutta maaliin asti pallo ei tietään löytänyt.. pystysyöttöjä tuli useampaankin otteeseen mutta läheltä piti tilanteita kummoisemmaksi ne eivät edistyneet.

 

Kuitenkin koko ensimmäisen jakson vieraat olivat se joukkue joka todella Selvästi peliä hallitsi ja muutaman suht vaarallisen paikan loi ja tukuttain läheltä piti tilanteita.. kotijoukkueelta ei oikein jäänyt mieleen ensimmäistäkään kunnollista hyökkäystä.

 

42minsaa laidalta mainio nousu Ansaldilta, syöttö Arhsavinille joka käänti maalin eteen loistavasti ja kuin manulle illallinen tarjottiin tyhjä maali Kerzhakoville mutta mies lähemmäs kompuroi enempi omiin jalkoihin ja todella onneton hipaisu palloon josta se kimposi lähemmäs toista sivurajaa kuin maalia. Karsea moka, josta olisi pitänyt helposti pistää pallo verkkoon.

 

 

Toisella puoliajalla… heti tuntui sama meno jatkuvan ja ohjakset täysin Zenitillä, vieraat rakensivat melkein heti aloituksesta paikan oivallisesti muutamalla näppärällä ja nopealla syötöllä keskelle, mutta viimeistely jäi aivan onnettomaksi sutaisuksi, taas kerran tässä pelissä. Tällä kertaa sutaisu vuorossa oli Danny.

 

50 minsaa ja Hulk toi pitkän kuljetuksen suht vapaasti, sen päätteeksi puolustuslinjan taakse pieni tökkäys ja tällä kertaa Danny ehätti juuri ja juuri palloon ja pisti vastaantulevan maalivahdin kainalon alta lukemiksi 0-1 ja samalla soihdut palamaan vierasjoukkueen fanien keskuudessa. Tosin pakko myöntää että melkoisesti oli lievän paitsion tuoksua ilmassa, varsinkin kun uusinnoista tilannetta kelailtiin.

 

Maalin jälkeen vielä hetkisen ajan vieraat eivät jääneet juurikaan laakereillaan lepäilemään vaan pitivät pallon hallinnan edelleen aivan totaalisesti itselleen ja kotijoukkue ei tuntunut oikein saavan yhtään ainutta kunnolla kontrolloitua hyökkäystä aikaiseksi oikeastaan koko ensimmäisen 60 pelatun minuutin aikana.. jo edes hetkittäin pallon saaminen omalla joukkueelle oli heille työn ja tuskan takana ja jos saikin niin juurikaan syöttöjä eivät meinanneet edes kunnolla omalla puoliskollakaan saada omilleen annettua..

 

..hiljakseen hekin jonkusen hyökkäyksen saivat kun oli pakko lähteä sitä tasoitusta hakemaan mutta se avasi vierailla taas nopeita vastaiskupaikkoja.

 

66minsaa vasemmalta laidalta tuli Dannylta mainio pystysyöttö josta Arshavin meni keskeltä läpi ja vaikka kylkeen vielä joku jostain päräyttikin kiinni lopussa niin pieni pystypaini kotijoukkueen pakin kanssa päättyi pienemmän miehen eduksi ja pallo reppuun AA:n toimesta. 0-2

 

75minsaa ja kotijoukkueelle todella vaarallisesta paikasat vapari.. kilpistyi kuitenkin muuriin.

 

77minsaa Ansaldi laidalta upea nousu taas kerran, jätkästä on nousemassa nopeasti meikäläisen uusi suosikki ! matala keskitys takatolpalle josta Hulk pääsi pistämään tyhjiin ihan vapaasti ja rauhassa. 0-3

 

81minsaa taas todella vaarallisesta paikasta kotijoukkueelle vapari, tällä kertaa ylärimaan helähti.

 

84minsaa .. aivan huikeaa syöttörallia vierailta (neljä/viisi todella upeaa syöttöä perätysten joidenka seurauksena vieraiden koko puolustus oli aivan ulapalla) ja sen päätteeksi aivan tyhjiin (keskeltä) pääsi pistämään Fayzulin. Tosin eräs noista syötöistä hitusen aiemmin haiskahti aika pahastikin paitsiolta.. ei liputtettu kuitenkaan joten lukemiksi 0-4

Tämä peli nyt käytännössä oli alusta loppuu vieraiden jos nyt ei aivan totaalista näytöstä niin täydellista hallintaa joka tapauksessa.

 

 

Tilanne on tällä hetkellä ihan ok jos sarjataulukko pelkästään vilkuilee..

 

..kuitenkin joukkue kaipaisi edelleen sitä todellista johtavaa topparia ja samalla puolustuksen tukipilaria ! ja keskikentän maestroa, Shirokov pystyy upeita syöttöjä jakelemaan ja taustanousuja tekemään mutta sellaiseksi kokonaisvaltaiseksi liideriksi ei taida kuitenkaan rahkeita olla.. Shirokovin ja Witselin rinnalle sellaiselle ois tilausta. Joku vahva target kärki ois kans mukava lisä..

 

..noille paikoille jos sais kolme laadukasta vahvistusta, niin tuo nykyinen joukkue nousisi jo todella hyvälle tasolle.#28 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 25.09.2013 - 18:12

Krylya Sovetov – Zenit

 

 

Melkoisen tiukka ottelutahti nyt menossa kun niin Venäjän Liigassa tahkotaan melkoisella kyydillä ja Mestareiden Liiga siihen vielä päälle nyt sit.

 

Tällä kertaa Zenit matkasi vierasmatsiin Krylya Sovetov nimistä joukkuetta vastaan. Kotijoukkueella ei hirveästi varsinaisia ”nimimiehiä” pelaajalistoilla vilissyt.. toki kansallisuuksia oli taas edustettuna vaikka mitä mm. Slovakia, maalivahti Jan Mucha joka käväs Evertonissa jonkin vuoden olemassa mutta peliaikaa ei siellä ykkösjoukkueesta paria hassua peliä lukuun ottamatta herunut. Kärjestä löytyy nuori jannu Luis Caballero jolla on satsi matseja kertynyt Paraguayn A-maajoukkueen riveissä.

 

 

Zenitin avaus.. jossa hitusen kierrtämisen makua kun seuraavaksikin todella tärkeä matsi edessä niin omassa sarjassa tulevana viikonloppuna (Moskovan Spartak ) kuin tulevalla viikolla Mestareiden Liigassa (Austria Wien).  Varsinkin toi keskikenttä oli vedettty melkoisen uudenlaiseen muottiin mitä tällä kaudelal on nähty auemmmin, mutta eipä ole Ukrainalaisesta ollut paluun jälkeen oikein mihinkään rooliin enää pelaamaan..  Shatov on laidalla ajoittain nopeudellaan kuskannut ihan kelvollisesti palloa hitusne ylempänä pelaten ja Zyryanov nyt onnistuu aina taikomaan itsensä kentälle ollessaan olemattomiin ja näkymättömäksi.

 

 

------------------------Hulk-------------------------

Danny-------------------------------------Bystrov

 

----Zyryanov-----Tymoshchuk----Shatov----

Ansaldi-----Lombaerts----Neto-----Anyukov

----------------------Lodygin----------------------

 

vaihdossa… Baburin, Criscito, Bukharov, Kerzhakov, Hubocan, Smolnikov, Fayzulin, Arshavin, Witsel, Rudakov, Mogilevets, Solovyov

 

 

 

Ensimmäinen puoliaika oli kokonaisuudessaan lievästi ja ajoittain vähän enempikin vieraiden hallintaa mutta mitään kunnon otetta ei kumpikaan toisesta saanut, jostain niskalenkistä nyt puhumattakaan.

 

 

Todella pitkästä aikaa Hulkia kokeiltiin myös siellä ihan kärjessä ja keskellä, mutta ainakaan tuolla tuella mitään tänään siitä alapuolella sai niin ei kovin ikimuistoinen ilta ollut tarjolla, sai niin vähän tukea sinne jotta aika usein joutui itse hakemaan palloa liian alhaalta.

 

Reilun kuudentoista minsan kohdalla oli maukasta paikkaa tarjolla Bystroville joka laidalta pääsi karkuun, tuli hitusen keskemmälle mutta vastaan tullut maalivahti veti tällä kertaa pidemmän korren. Bystrovin kannalta harmi kun ois nyt näytönpaikka ollut avauksessa mutta sitten missaa mainion maalipaikan, kun muutenkin otteet aika ponnettomia olleet ja mitä monesti vaihdosta kentälle tullut niin eipä ole juuri mitään ryhtiliikettä tuolloinkaan saanut aikaan kentällä kanssatovereihinsa, jätkän omista otteista nyt puhumattakaan.

 

22minuuttia, kotijoukkue iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta. Puolustus taas lepsuilemaan kauttaaltaan ja sitten Ansaldi jatkaa pelailemista kun muut ovat jossian huitsin nevadassa joten miehen ohitse syötetään helposti eikä ole edes lähelläkään paitsiota, helposti tuikkaus (haitilaiselta Reginald Goreauxilta) ohitse Lodyginin ja tilanne 1-0

 

Maalin jälkeen vieraat hetkeksi terävöittivät otettaan ja saivat kummaltakin laidalta ihan kelpo hyökkäykset aikaan mutta viimeiset syötöt tai viimeistely jäi uupumaan lopulta.. myös Hulk mäjäytti kelpo pommin keskeltä ja kaukaa mutta maalivahti torjui.

 

31minsaa, oisko ollut kulmapotku joka oli lähellä livahtaa kotijoukkueen maaliin suoraan mutta maalivahti sai kuin saikin kauhottua pallon maaliviivalta pois.

 

39minsaa Shatovilta hyvä nousu keskeltä mutta sijoitusmainen laukaus alakulmaan meni hitusen ohitse.

 

Tuon kotijoukkueen johtomaalin jälkeen vieraat saivat hitusen uutta virtaa peliinsä ja hakivat hanakkaasti tasoitusta ja saivatkin useamman kelpo paikan mutta tasoitusta ei kuitenkaan tullut. Siihen asti oli todella mitäänsanomatonta pallottelua vierailta.

 

 

Puoliajalla kentälle tuli Arshavin ja kentältä pois Zyryanov.

 

47minsaa.. Hulk vetäisee rankkarialueen sisäpuoltelta huikean pommin pomppaavasta pallosta, etukulmasta maan kautta vastustamattomasti sisään tykittäen. 1-1

 

48minsaa.. Hulk nätti&korkea vippaus koko puolustuslinjan seulstaan ja AA:lta näppärä haltuunotto mutta moke kerkesi sen verta vastaan tulemaan että ei saanut Arshavin enää viimeisteltyä.

 

50minsaa.. Shatov laukoo rankkualueen ulkopuolelta, laukaus ottaa pienen kimmokkeen puolustajan selästä ja menee ohitse hitusen hölmistyneen maalivahdin. 1-2

 

60minsaa vieraat oliva vieraiden johtomaaliin jälkeen lähteneet hanakkaammin hakemaan maalia mutta nopeasti se sitten kostautui.. nätti pitkä matala pystysyöttö/juoksupallo lähti Arshavinin koivesta, johon Hulk kirmas vastumattomasti kotijoukkueen pak(k)i(e)n ohitse ja pääsi tuikkaamaan takakulmaan. 1-3

 

67minsaa Bystrov pois kentältä ja tilalle tulla tupsahti tuuheine hiuspehkoineen Witsel.

 

78minsaa Shatov oikein intoutuu näköjään.. taas suht keskeltä tullaan, pieni siirto vielä keskemmälle  ja tulinen tykki yläriman kautta takakulmaan. 1-4

 

81minsaa Hulk tulee vaihtoon ja kentälle tulee todella pitkästä aikaa Criscito joka siis vihdoin ja viimein pahan jalkavammansa jälkeen taas pelikuntoinen.

 

 

 

------------------------------------------------------------

 

Noin muutoin Lodyginin huikeat otteet maalin suulla on huomioita ja mies on lisätty nykyään Venäjän maajoukkueen ryhmitykseen mukaan. Sai viime kesänä kansalaisuuden, miehellä taitaa olla myös samaan aikaan Kreikan paprut myös tilillään.

 

-----------------------------------------------------------

 

#Ask on Zenit-TV: Domenico Criscito (English subtitles)
http://en.fc-zenit.r...n/video/gl3691/


 • MrEskola tykkää tästä

#29 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 28.09.2013 - 18:09

Zenit – Spartak Moscow

 

Yksi kauden kohokohdista kun Zenitin vieraaksi saapui Spartak Moskovan suunnalta. Kovasti tuntuvat Zenitin seuran henkilökunnan taholta pitävän Juuri Tätä matsia sinä kaikkein rakkain/vihatuin akselin keihään kärjessä sijaitsevan.

 

Edellisen kauden (2012/2013) kohtaamisesta herkkupaloja, joka päättyi tuolloin massiivisesti 5-0 kotivoittoon.
http://en.fc-zenit.r...o/gl2911/stnew/

 

Spalletin mietteitä kohtaamisesta ennen matsia..
http://www.en.fc-zen...news/57738.html

 

 

Vierailta jos muutaman nimekkään ei venäläisiä poimii niin .. kärjestä löytyy Lucas Barrios, yllättävän paljon näitä paraquaylaisia tuolla Venäjän liigassa ja varsinkin hyökkääjiä. Tämä heppu kun alkaa olemaan jo suhteellisen kova nimi kaikkinensa ja pelannut aiemmin useamman kauden mm. Borussia Dortmundissa. Keskikentältä löytyy mm. Jurado jolla kokemusta niin Atletico Madridista kuin Schalkesta, Kim Källström jolta yhteen aikaan odotettiin ruotsissa todella paljon mutta aivan ole pystynyt kaikkia häneen kohdistuneita odotuksia lunastamaan urallaan, vaikka Lyonissa monta kautta putkeen tahkosikin.. melkoisen yllättävä nimi on irlantilainen Aiden McGeady joka tuttu Celticistä. Puolustuksesta vois poimia Marek Suchy joka kolkuttelee Tsekin maajoukkueen valmentajan ovella suht vakituisesti.

 

 

Zenitin avaus.. näköjään syntymäpäiväsankari saanut komennuksen penkille elikkäs Anyukov


-------------------------------Kerzhakov-------------------------------
-Danny-----------------------------------------------------------Hulk-

----Fayzulin-----------------Witsel---------------Arshavin---------

Ansaldi----------Lombaerts©-------Hubocan-------Smolnikov

------------------------------Lodygin------------------------------------


vaihdossa.. Baburin, Criscito, Bukharov, Neto, Shatov, Zyryanov, Anyukov, Bystrov, Tymoshchuk, Rudakov, Khodjaniyazov

 

 

 

Witsel on näköjään sitten vähän pistänyt pehkoaan uuteen muotoon.

 

Suht alkuun kotijoukkueelle kelpo paikka kun kulmapotkusta tulee tilanne toppari Hubocanille joka laukoo kivasti mutta vierasjoukkueen maalivahti venyy heti alkuunsa kelpo torjuntaan.

 

15minsaa pelattu, loistava pystysyöttö, Kerzhakov kirmaa keskeltä läpi karkuun ja nätti viimeistely alakulmaan.. harmi vain että paitsiolippu jököttää pystyssä avustavan kädessä kuin, tällä kertaa täysin syyttä suotta.

 

19minsaa Kerzhakov näyttäis olevan tänään erityisen vahvalla pelipäällä, Hulkin pieni pystysyöttö, siitä Kerzha harhauttaa nätisti rankkualueen rajan tuntumassa vastustajan pakin ja ”vähemmän nätti” veto maaliin, maalivahdin koivet jäivät totaalisen jumiin paikoileen naulittuna ja niitä hipoen pallo sit maaliin. 1-0  ”he's now Russia's all-time leading scorer!!!!”

 

28minsaa keskeltä pääsi suoraan syötöstä rankkarialueen rajantienoilta (Källström) tuikkaamaan kierteisen alakulmaan 1-1
 

Ensimmäinen puoliaika oli aika tasaista mutta kotijoukkueen hyökkäykset olivat todella nopeita ja kauttaaltaan johtivat paljon vaarallisempiin tilanteisiin kuin vieraiden hieman hitaahkosti nyhjätyt hyökkäykset, joten pallonhallinta meni vieraiden nimiin, myös kulmapotkut tuottivat päänvaivaa kotijoukkueelle useamman kerran.

 

 

52minsa Danny oli parkkeerannut maalin eteen jossa aikansa odotteli, lopulta sinne päin lähti hitaasti laahustaen pallokin tulemaan mutta lopulta sieltä jostain kaukaa joku pakki pölähti melkoisen liukutaklauksella takaapäin mutta puhtaasti palloon ja sai estettyä tilanteen että Danny ois päässyt vapaasti sohimaan maalin edestä pallon suht varmasti verkon perukoille.

60minsaa ja Shatov tuli kentälle, pois Arshavin.

 

62minsaa Oikealta laidalta mainio puolenvaihto Dannylle joka meni perille, siinä ja siinä oliko paitsio, saattoipa hyvinkin olla ettei ollut. Danny pääsi yksin maalivahdin kanssa ja pisti pallon maalin mutta lippu oli ylhäällä ja tilanteessa tais maalivahti olla lopettanut jo osittain pelaamisen mutta läpiajo ois tullut ilman kenties virheellistä liputusta.

 

68minsaa.. Hulk tykittää kaukaa nätin vedon rankkualueen rajalta suht keskeltä ! Riistää ensin itse pallon joukkueelleen ja vie paria pakkia miten tahtoo ja tyylikäs maali. 2-1

 

70minsaa.. seuraava hyökkäys aloituksesta ja todella lepsua peliä omassa päässä ja Smolnikovia vietiin ja suht läheltä maalin edestä vieraat pistävät aivan liian helposti pelin heti tasoihin, maalintekijänä Movsisyan. 2-2

 

71minsaa, seuraava hyökkäys heti tasoitus maalin jälkeen tällä kertaa toiseen suuntaan.. ja kotijoukkue taas todella lähellä mennä johtoon. Laidalta keskitys ja kuka lie voittaa pääpallon mutta joku pakki tai maalivahti siellä edessä.. melkoinen härdelli vieraiden maalilla kaikkinensa mutta lopulta pallo ei vieraiden maaliin millään tietään löydä.

 

75minsaa Fayzulin pois kentältä ja tilalle Zyryanov.

 

81minsaa laidalta nousu jonkun Zenit pelaajan toimesta, ensin antoi jokin näppärästi mennä jalkojen välistä kun laidasta syöttö keskelle tuli, Danny otti seuraavana sit pallon ja näppärä syöttö keskelle josta Shatov pääsi tykittämään vastustamattomasti 3-2

 

84minsaa Danny pääse karkuun keskeltä yksikseen kun Hulk imaisee samaan läjään pari vastustajan pakkia ensin ja pistää pienen näppärän syötön, Danny kiertää melkoisen sivuun kun ohittaa maalivahdin mutta sateen liukastattamalla kentällä onnistuu kuitenkin pistämään vielä pallon tyhjiin. 4-2

 

Sitten kelaillaan sitä ”ensimmäistä” Kerzhakovin ”maalia”, joka hylättiin siis paitsiona ja siitä todettiin että ei paitsio ollut.

 

 

Toisella puoliajalla sitten kotijoukkue ei saanut alkuun laisinkaan niin hyvin pelinjuonesta kiinni kuin mitä ensimmäisellä ja ensimmäisen puoliajan todella nopeat ja suht useat vastaiskut jäivät valitettavasti keräilyharvinaisuuksiksi toisella puoliajalla.. tosin kun tuli ne 2-1 ja 2-2 maalit peräkkäin niin toi nopea tasoistus sit sai aivan uutta puhtia, pontta ja vauhtia kotijoukkueeseen ja sen jälkeen peli taas lähti rullaamaan varsin mukavasti..

 

..joten lopulta varsin mukavasti jo kolmannessa peräkkäisessä pelissä mitä Venäjän sarjaa nyt ovat todella tiiviiseen tahtiin pelattu niin Zenitillä neljä tehty maalia per matsi vihulaisten verkkoon mikä on enemmän kuin huikeata jälkeä ! tosin omiinkin on nyt sitten mennyt nousevassa tahdissa, tosin vastuskin tasaisesti noussut noissa kolmessa matsissa, varsinkin tähän viimeiseen.


 • MrEskola tykkää tästä

#30 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 02.10.2013 - 22:09

Zenit – Austria Wien

 

Jos Mestareiden Liigan lohkovaiheessa ensimmäinen peli olis ollut ennalta arveltuna kaikista vaikein niin nyt toisessa matsissa toisesta ääripäästä sitten elikkäs kotipeli ja vieraaksi saapui Austria Wien.

 

Sinällään kuitenkin toi jo painetta kun eka pelin hävisivät niin jos tästä ei kolmea pistettä irtoais niin jatkopaikka Mestareiden Liigassa alkais jo pahasti lipsua käsistä, kenties jopa se Europa Ligankin paikka.. jos se kolmonen sieltä sinne enää menee, ainakin joskus mennyt.

 

 

Kotijoukkueen avauksesta puuttui uutena sairastupalaisena Ansaldi joka ei saanut lekurilta lupaa pelamiseen, Shirokov oli palannut vaihtopenkillä hitusen pidemmältä keikaltaan vuorostaan..


-------------------------Kerzhakov--------------------
---Danny-------------------------------------------Hulk----

------------Fayzulin-------Witsel-----------Shatov-----

Smolnikov-----Lombaerts-----Hubocan----Anyukov

-------------------------Lodygin--------------------------

 

vaihdossa.. Baburin, Criscito, Neto, Tymoshchuk, Shirokov, Bystrov Arshavin

 

 

Ensimmäisellä puoliajalla vieraat pitivät huolen miehittämällä oman alueen sillä määrällä miehiä että kotijoukkue ei  siitä läpi päässyt ja harvoin nopeisiin vastaiskuihin. Pari läheltä piti tilannetta tuli mutta yleensä Smolnikov laittoi laidasta heikon viimeisen syötön tai keskityksen maalille kun laadukkaalla ois voinut verkko heilua. Hulk vetäs kerran tolppaan ja pisti kerran vieraiden maalivahdin kunnolla torjumaan.. vieraat pääsivät pari kertaa ihan kelvollisesti nopeaan vastaiskuun ja erään niistä tarjosi FAyzulin aivan karmealle sivuttaissyötöllä keskiviivan pinnassa.. pallo oli kuitenkin kotijoukkueella alituiseen mutta vieriaden puolustusmuurin lopullisessa murtamisessa oli melkoisia pongelmia vaikka pallo ajoittain ihan vauhdikkaasti liikkuikin..

 

..jotain 43minsaa ja Witsel sai melkoisen naurettavan suoran punaisen kortin.. joten belgialainen keskikentän moottori ja monipuolinen työjuhta on nyt ilmeisesti myös Porto vieramatsin pelikiellossa. Saas nähdä kuinka tuo muuttaa sitten toisella jaksolla vaikkapa pallon hallitsemista joukkueiden välillä.

 

70minsan kohdalla Zenitille tuli mainio paikka useamman pelaajan voimin mutta melkoiseksi vastuusiirtelyksi (Shirokov, Arshavin, Hulk) homma meni ja lopulta pallo ja tilanne pomppi ohitse kuin varkain.

 

 

Toisella puoliajalla homma sitten tasoittui aika paljon ja kummallekin omat suht mainiot paikat siunaantui, Pallonhallinta meni melkoisen tasan toisella jaksolla kun Zenit sitä ensimmäisellä puoliajalla vei mielinmäärin.

 

 

Lohkon sävelet lienevät nyt melkoisen selvät Atletico Madrid meni jo ja Porto todennäköisesti vielä menee menojaan ja nämä kaksi seuraa sitten ratkovat kolmannen sijan lohkosta.#31 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 06.10.2013 - 15:43

Tom Tomsk – Zenit

 

 

Siperiaan vei sitten taivaansinisten vieraspelimatka tällä kertaa. Kotijoukkueen pelaajistosta oikein vaikea sanoa yhtikäs mitään nimien perusteella, paljon venäläisiä ja jonkin verran ulkomaalaisia myös sekaan mahtuu.

 

TT aloitti sarjan heikosti ja olivat tosi pitkään nollakerholaisena jumbona mutta nyt näyttää saalistaneen 8 pistettä hyvin nopeaan tahtiin ja noussut jopa useammankin sijan sarjataulukossa.. näyttäis nykyään jumboksi tipahtaneen Anzhi joka pisti niin pelaajistossa kuin siellä johtoporstaassa kaikki hyrskyn myrskyn. Niin tai näin niin historiankirjojen perusteella kyseinen Tomsk ollut yleensä varsin kinkkinen vastus Zenitille aikojen saatossa.

 

Suhteellisen perusavari, mitä nyt Hulk taas palasi piikkiin.. saas nähdä kuinka Lodyginillä menee. Noissa Mestareiden Liigan matseissa vaikkei nyt ole suoranaisesti imuttanutkaan niin oudon epävarma ollut että pallot tipahtelevat näpeistä oudosti ja muuta ei niin kovinkaan varmoja otteita mutta maaleina ne eivät toki niissäkään peleissä kostautuneet mutta liekö sitten niistä niin vähän kokemusta niin jännittää vähän enempi kuin mitä Venäjän sarjan matseja..

 

..topparikaksikoksi näyttää nuo tämänkin päiväiset avarinheput muokkautuneet ja Neto tuntuu tipahteneen aika pysyvästi tuosta ykkösavarista sivuun.. myöskään Tymoschukille ei tunnu joukkueesta roolia avauksesta löytyvän vaan jämä minuutit lienevät tulevaisuudessakin jätkän rooli joukkueessa. Käjressä taasen Bukharov pelasi kärjessä alussa tosi paljon mutta viime aikoina ei hänelläkään ole juurikaan kentälle asiaa ollut, ei edes vaihdosta.


---------------------Hulk-----------------------
----Danny--------------------------Arshavin---

---------Zyrianov---Witsel---Shatov----------

Criscito----Hubocan---Lombaerts---Smolnikov

------------------Lodygin--------------------------

 

vaihdosssa.. Baburin, Rudakov, Anyukov, Lukovic, Neto, Bystrov, Fayzulin, Tymoshchuk, Mogilevets, Bukharov

 

 

Ensimmäinen puoliaika..

Varsin hauskan ja idyllisen näköinen stadion tuolla porukalla..

 

..peli alkoi noin muutoin hiljaisella hetkellä, johon syy ? liekö jokin kotijoukkueen pitkäaikainen henkilökuntaan kuulunut tai vastaavaa sit menehtynyt.

 

Ai niin kaikkkein oleellisin meinasi päästä unohtumaan.. Witsel on taas vapauttanut lettinsä liehumaan, liekö tuhannen voltin sähärillä ?

 

Vajaa 3minsaa, läpisyöttö Arshavinille mutta paitsioksi tuomitittiin ja tilanteen päätös jää sitten ikuiseksi arvoitukseksi.

 

17 minsaa, Arshavinilta pieni nätti ”vippaus”syöttö puolustuslinjan taakse jonne Hulk kipas ja kävi pistämässä pallon maaliin eleettömän varmasti. 0-1

 

40minsaa Arhavinilta näppärä kantapääjatkosyöttö josta Hulk pääsi mianiosta paikasta vetämään, veto tolppaan ja siitä sitten pallo kimposi kuin tarjottimelle Dannylle joka pisteli sen maalin edestä verkon perukoille. 0-2

Kotijoukkue oli ajoittain jopa hallitseva osapuoli, mut lähinnä eräs moppitukka sieltä lähinnä kaukovetoja veteli jotta kunnon lähietäisyydelle maalista kotijoukkueella oli vaikeata päästä. Vieraatkaan eivät mitään kummoista esittäneet enempikin laiskanpulleaa löntystelyä ja vain se kaikken vähiten tehtiin.. Arshavinilta muutama näppärä taidonnäyte erityisesti pelisilmästä kun pari todella näppärää ja vapauttavaa syöttöä joukkuetovereillensa tarjosi.. noin muutoin muutama nopean vastaiskun mutta kaikkinensa aika vaisuksi jäi ensimmäinen puoliaika kummankin osalta.

 

 

Toisen puoliajan alkuun Neto pääsi heti kentälle etsimään itseään, liekö tässä oli toiveena että saatais jätkälle itseluottamusta edes jonkisen verran takaisin löytymän ja tottakait siinä samalla pelituntumaa. Sen verran aseettomilta kotijoukkue kuitenkin ensimmäisellä puoliajalla vaikutti, että välttämättä ei pystyisi enää tosissaan vieraita haastamaan.

 

57minsaa mainiosti oikealta laidalta jauhettu tilanne, joku Zenitin jätkä oli takatolpalla mutta syöttö sen verran taakse että ei sieltä päässyt tyhjiin ohjaamaan.

 

63minsaa nopea vastaisku kun Witsel jakaa mainiosti palloa oikeaan laitaan, sieltä Arshvain kuljettaa ja siirtää pallo rankkupilkkua kohti, joku Zenitin jätkä (Danny) jatkaa todella näppärästä suoraan kantapäällä rankkupilkun paikkeille, jonne sen ensimmäisen syötön antanut ja samalla vastaiskuun joukkueensa pistäny Witsel on kipassut syöttönsä jälkeen, siitä sitten maalivahdin käsien kautta pallo liruen hiljaksiin maaliin asti. 0-3

 

Vieraat kyllä yrittivät ja hanakkaasti tekivät sen minkä pystyivät mutta tasoero pelaajien välillä oli sen verran suuri että niitä paria perushälinäsutina paikkaa kummoisempia eivät saaneet luotua.

 

 

 

Juuri tällä hetkellä näyttää sarjataulukon kannalta ihan hyvältä Zenitin kannalta, varsinkin kun todella yllättäen varsinkin tuo viime kauden mestari CSKA on alkanut konttamaan oikein kunnolla viime matseissa, heillä kuitenkin noin paperilla pitäisi ainakin ennen kauden alkua olla se kovin sakki noista Moskovalaisjoukkueista ja koko liigassakin... tosin Anzhin pelaajakadon jäljiltä noi muut Moskovalaisseurat saivat todella paljon ja kovia vahvistuksia sit kans..

 

..toki kausi on vielä ihan kesken ja ties mitä kerkiää tapahtua. Mutta kun ottaa huomioon että kauden alla tuo viime kauden Cupin sekä Mestarin välinen taisto meni ihan ”tennislukemin” tuolle CSKA:lle ja siinä matsissa ne suorastaan ”nylkivät” Zenitin siellä kentällä elävältä.. vielä tuonkin jälkeen aloittivat mainiosti sarjan ja Zenit kompuroiden mutta nyt on Zenit päässyt hienoon liitoon viime aikoina Venäjän sarjassa.#32 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 14.10.2013 - 09:22

Tuossa Lodyginin haastattelua tarjolla…

 

Zenit`s new goalkeeper, who came to the club out of nowhere in June, has since become the most effective goalkeeper in Russia and made the Russian national team. Lodygin told “Our Zenit” magazine about how he twice moved from the Russian city of Vladimir to Greece, lived on a chemical diet, predicted penalty kicks, and almost went to play for Spartak.

http://en.fc-zenit.r...news/57790.html#33 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 18.10.2013 - 19:53

Zenit – CSKA

 

 

Erittäin tärkeä peli jo tässä vaiheessa kautta ! voitolla kotijoukkue Zenit pääsisi jo pitkälle karkumatkalle, joka saattaisi olla äärimmäisen tärkeätä loppukaudesta kun pisteitä katsastetaan. Varsinkin kotona mitä enempi kolmen pisteen voittoja noista moskavalaisseuroista napsii niin sen parempi. Tuntuu vähän olevan tällä hetkellä Pietari vastaan ne lukemattomat pääkaupungin seurat.. toki sinne jokin muukin yrittelijä joukkoon mahtuu mutta aika orvoksi siinä tuntuvat jääneen toistaiseksi.

 

Moskovasta siis vieraaksi saapui tällä kertaa CSKA joka on häkellyttävästi pelannut Venäjän sarjassa jo neljä peräkkäistä peliä tekemättä maalia. Sen tason joukkueesta ja puolustavasta mestarista kuitenkin kyse.

 

 

CSKA:n avauksen pelaajat… Chepchugov; Nababkin, Ignashevich, V.Berezutski, Schennikov; Zuber, Milanov, Wernbloom, Honda, Tošić, Musa

..sekä heidän vaihtopenkkinsä.. Akinfeev, Vasin, A.Berezutsky, A.Gonzalez, Rahimić, Vitinho, Bazelyuk, Doumbia

 

 

 

 

Zenitin avaus..

-----------------------------------Hulk----------------------------------
Danny-------------------------------------------------------Arshavin

----Witsel-------------------Shirokov---------------Zyryanov-----

Criscito------------Neto-------------Lombaerts--------Smolnikov
 

---------------------------------Lodygin-----------------------------------

 

 

Ennen alkukautta kauteen lähtenyt ykkösvahti Malafeev näyttää tehneen paluun pitkän loukkaantumisen jälkeen mutta paljon saa huhkia ja vakuuttaa treeneissä jotta avauksen paikan saa itselleen taas lunastettua.. hiukan yllättäen sen sijaan Ansaldi ja viime aikoina hyvin esiintynyt Shatov olivat penkillä, tosin toi Shatov on sellainen hyvä energinen vaihtoehto myös tuoda penkiltä lisää virtaa ja vauhtia joukkueelleen antamaan, voi vielä pelata useammalla eri pelipaikalla että jos ei jollain peli kulje niin voi vaihtaa keskikentällä käytännössä kenenkä tilalle vain myös Neton aloituspaikka oli hitunen yllätys sen verran heikosti on alkukaudella kuitenkin pelannut..¨

 

..vaihdossa.. Malafeev, Vasyutin, Ansaldi, Bukharov, Kerzhakov, Hubocan, Shatov, Fayzulin, Anyukov, Lukovic, Bystrov, Tymoshchuk

 

 

 

Ensimmäinen puoliaika.. ai niin pelaajien astellessa kentälle, ihan kivasti katsomo “tulessa” melkoiselta pätkältä ja hetken kuluttua savutkin oli melekoista luokkaa..

 

..noin muutoin ei sää kyllä suosinut, melkoisen kolkko tuuli ”mereltä” ja vettäkin meinasi tihutella ajoittain hitusen reippaammin pelaajia piiskaten.

 

reilut 9minsaa.. Dannylta kaukoveto jonka vieraiden maalivahti vaivoin torjuu ja haaskalle tulee useampi Zenit pelaaja ja pallo verkkoon mutta laukauksen lähtiessä kyseiset heput olleet paitsiossa joten lippu liehuu.

 

vajaa 16minsaa.. Shirokov taas kerran todella salakavala ja täydellisesti ajoitettu nousu, jos AA yritti tuollaista syöttöä niin aivan huikea nerokas oivallus Hetkessä ! tai sitten sutaisu vaan epäonnistui totaalisesti ? noh Shirokov poimi pallon itselleen puolustuslinjan takaa, kiersi maalivahdin sivustaan joka vastaan tuli mutta ei kerinnyt tarpeeksi ja pisteli pallon käytännössä tuhjään maaliin ! 1-0 Upea maali ja todella nopeasti oivallettu ! vaikka tilanne melkoisen sekavasti ”liikkeelle lähti” kaikkinensa.

 

26minsaa.. näppärä pystysyöttä AA:lta, joku jatkaa suoraan ja koettaa saada Danny läpi mutta sen verran pitkälle menee että Dannyn kurkotuksen onnistuu CSKA:n maalivahti torjumaan.

 

28minsaa, Zenitin puolustus ihan pihalla ja vieraiden pelaaja pääsee maalin edestä (kun oikealta laidalta tulee syöttö) aivan vapaasti koettamaan ohjausta mutta liukkaalla kentällä kompuroi omia aikojaan ja pallo lähinnä liruu Lodyginin ulottuville.

 

36minsaa vieraille siunaantui hyvä paikka mutta tykittivät omaa selvästi paitsiossa ollutta pelaajaa päin, ois muuten todennäköisesti veto mennyt tolppaan.

 

39minsaa, pallo pomppii ja kimpoilee kotijoukkueen rangaistusalueen tuntumassa, lopulta mainio laukaus kohti alakulmaa mutta upea torjunta Lodyginilta alakulmasta.

 

41minsaa.. jälleen vierailta viuhuva laukaus rankkualueen sisältä mutta hitusen takakulmasta ohitse.

 

44minsaa, Arshavinilta hyvin pallo haltuun, rauhoittaa ja mainio avaava syöttö vielä päälle, joka menee lopulta Hulkille, mies pyörähtelee ja jallittelee rankkualueen rajalla vieraiden heppuja useamman ihan solmuun ees taas ja lopulta sitten nätti nostosijoitus takakulmaan !! 2-0 Kaunis maali kaikkinensa.

 

 

Ensimmäinen puoliaika oli ehkä näennäisesti suht tasainen, mutta kuitenkin kotijoukkue hallitsi ajoittain todella selvästi sitä (30minsaa) ja vei tuolloin käytännössä suurimman osan ajasta, ajoittain jopa yllättävän vahvastikin niin pallon kanssa kuin ilman.. todella häkellyttävä ero siihen miten joukkueet vielä ”kenraalissa” mikä lie Cupissa kun kohtasivat, niin tällä kertaa tahti oli aivan toisenlainen kentällä.. tuo siis erityisesti ensimmäiset 30minuuttia, sen jälkeen jos ei nyt hallinta aivan totaalsesti niin ainakin vaaralliset hyökkäykset menivät vieraiden nimiin loput 15minuuttia ensimmäisestä puoliajasta.. varsinkin viimeisen 10minuuttisen aikana vieraat sitten veivät jo aika selvästi ajoittain ja kotijoukkue oli aika helisemässä ajoittain..

 

..todella vauhdikasta peliä kuitenkin kummaltakin vaikeissa olosuhteissa.

 

 

 

Toinen puoliaika alkoi heti kättelystä asti todella vauhdikkaasti myös ja mentiin päästä päähän ja kummallekin siunaantui useampi ”läheltä piti” tilanne syntyä.. varsinkin Arshavin tuntui olevan tänä iltana hyvässä vedossa ja liukkaalla kentällä liikkui todella sulavasti, pallo pysyi hallussa erittäin hyvin ja pelasi aina pallon saatuaan erittäin järkevästi omilleen.. joten hitusen ihmettelen miksi mies otettiin 54minuutilla vaihtoon, tilalle tuli maalintekoon kykenevä monitoimimies Shatov.. ehkä sitä puolustussuuntaan haluttiin lisää juoksuvoimaa.

 

vajaa 56minsaa Hulk vetää kierteisen (hitusen löysän) vaparin kohti alakulmaa mutta vieraiden maalivahti liimaa mainiosti pallon hyppysiinsä.

 

vajaa 58minsaa.. laidalta keskitys joka menee suoraan Hondalle (joka täysin vapaana) rankkupisteen tienoille mutta löpö jatko suoraan Lodyginin syliin.

 

Näitä hyviä paikkoja ja kelpo hyökkäyksiä tulee suunnilleen joka minuutti vuoronperään päästä päähän niin ei vaan enää pysty kirjoittamaan ylös :D

 

65minsaa.. jotain ihmettä siellä taas tapahtuu ja pallo melkein pomppii Zenitin maaliviivaa pitkin mutta siellä oikealla puolella eikä ylitä maaliviivaa.

 

reilu 68minsaa.. mainio kaukolaukaus vierailta jonka Lodygin vaivoin torjuu ja napsii kuin napsiikin vielä pudottamansa reboundin lisäksi itselleen, saaden monosta kyynärpäähänsä samalla..

 

..samalla vaihto 70minsaa, pois Shirokov ja tilalle Fayzulin

 

73minsaa, melkoista väenpaljoutta kotijoukkueen rangaistualueen tutumassa, meinaa tulla loistava paikka mutta viime hetkessä jokin Zenitin jätkä kurkottaa palloon ja saa tökättyä sen kulmaksi ennen kuin vieraiden pelaaja ois päässyt sen mainiosti paikasta todennäköisesti verkonperukoille pistämään.

 

74minsaa, mainio nopea vastaisku ja upea laidanvaihto josta Shatov karkuun, koettaa vipata vastaantulevan maalivahdin ylitse ja se epäonnistuu aika pahasti ja reilusti ohitse maalista.

 

85minsaa vaihto viel.. pois Danny ja tilalle Bystrov

 

90+1minsaa.. vasemmalta laidalta kelpo veto kotijoukkueelta jonka vieraiden maalivahti torjuu suoraan toiselle puolella viistoon mutta Bystrovin veto jää todella kehnoksi ja menee heppoisena suoraan maalivahdin syliin. Todella tuskasta on tuo Bystrovin tekeminen ollut tällä kaudella, pari kelpo paikkaa on tullut mutta ei oikein mikään tunnu miehellä onnistuvan.

 

 

Äärimmäisen vauhdikas ja tilannerikas peli kokonaisuudessaan, jossa mentiin eikä meinattu reilut 90minuuttia, vaikka olosuhteet kaikkensa tekikin että mahdollisimman vaikeaksi homma olis kentällä mennyt.

 

Todella Maukas voitto Zenitille !#34 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 24.10.2013 - 17:33

Porto – Zenit

 

 

avaus 11

---------------------Hulk-------------------------------
Danny---------------------------------------Arshavin

----Fayzulin-------Shirokov---------Shatov-------

Ansaldi------Neto------Lombaerts-----Smolnikov

--------------------Lodygin----------------------------

penkkiveikot.. Vasyutin, Criscito, Hubocan, Zyryanov, Bystrov, Tymoshchuk, Kerzhakov
 

 

Porton avaus.. Helton - Otamendi - Mangala - Danilo - Alex Sandro - Gonzalez - Lica - Fernando - Herrera - Josue - Martínez

 

 

Jaahas vierasjoukkue sitten vielä heräsi ”viimeisellä mahdollisella hetkellä”, tällä kertaa myös ripauksella  tuurin avulla varustettuna takaisin taistoon mukaan jopa jatkopaikasta, tosin mukavaa vaihtelua siihen edelliseen ML liigan matsin tuomarointiin verrattuna.. tosin tällä kertaa nyt punainen oli sentään noin sataa kertaa ”ansaitumpi”.  

 

Nyt äärimmäisen massiivinen peli tulee olemaan kun Pietarissa myöhemmin kyseiset joukkueet kohtaavat, eiköhän Atletico Madrid mennyt jo menojaan mutta nyt toisesta sijasta tulee sitten oikein kunnon vääntö parhaimmillaan.. toki tässä tuo todella aikainen ulosajo todella tasoitti tietä vieraille kolmen pisteen hakuun, toki sitten toisessa matsissa taas Zenitillä tulee olemaan kotietu puolellaan.

 

 

Vajaa kuusminsaa HHerrera ensin vetäs nurin Hulkin kun Porton ex-pelaaja oli karkaamassa ja näin HH sai keltaisen kortin, vaparista sitten lähti liian innolla vastaan ja sai heti toisen keltaisen perään.

 

Tuohon asti vieraat olivat olleet yllättävänkin aktiivisia ja pyrkivät jopa viemään peliä heti alusta asti.. hitusen yllättäen tuo ulosajo kuitenkin herätteli kotijoukkuetta varsin aktiivisesti palloa niin pitämään kuin karvaamaankin.

 

10minsan kohdalla kuitenkin vierailla pari läheltä piti tilannetta ja kapellimestareina hääräsivät niin Shirokov kuin Hulk mutta pienestä oli kiinni etteikö verkot ois heiluneet.

 

19minsaa kotijoukkueelta vastapalloon hirmuinen tykki, mutta ”ristikossa” paukkui ja kentälle takaisin kimmonnutta riparia ei saanut ohjattua myöskään joku Porton äijä sisään, sen verran vauhdilla pallo tolpasta/rimasta takaisin hepulle kimposi.

 

Jottain abauttiarallaa ennen puolituntista, Dannylle pelattiin ihan kelpo vetopaikka, useammalla nopealla syötöllä laidalta hinkkaamalla mutta veto oli heikko.

 

38minsaa, ihan kelpo vastaisku joka lopussa hiipui vähemmän nopeaksi ja harkitummaksi ja hitaammaksi rakneteluksi mutta ihan näppäriä syöttöjä ja paikan petausta mutta lopulta Shirokovin veto meni aika räikeästi ohitse.

 

 

56minsaa.. kotijoukkueen pakilta aivan ihmeellinen&katastrofaalinen kuljetus poikittain omassa päässä alimmaisena pelaajana ja pallo karkaa, Hulk vie pallon mennessään ja pääsee yksin läpi mutta, veto menee mutta maalivahti venyttää jalkatorjuntaa ja pallo hitusen sitä kautta ohitse takakulmasta.

 

Noin yleisesti toisella puoliajalla miesylivoima alkoi näkyä siinä että Zenit piteli pitkiä toveja palloa itsellään ja Porto tietyllä tavalla hitusen ”vetäytyi” enempi kuoreensa.. pyrkien tilaisuuden tullen enempi sitten nopeisiin vastaiskuihin.

 

65minsaa.. Hulkin hirmuinen laakavapari tosi kaukaa, kuitenkin suoraan moken”hyppysiin” joka joutui vaan hirmukudin nyrkkeilemään takaisin kentälle.

 

vajaa 70minsaa.. Hulkin kierteinen kaukaa kohti etukulmaa meinaa yllättää kotijoukkueen maalivahdin joka oli meinannut lähteä ”seikkailemaan” mutta sai torjuttua lopulta tilanteen kulmaksi.

 

..pari minsaa edelliseen lisää ja taas viuhuva vapari mutta tällä kertaa ihan suoraan moken napaan joka sai pallon liimattua.

 

Kotijoukkueen numero 17 oli suht vikkeläjalkainen veikko ja varsinkin vastaiskuihin lähti kuin salama.

 

78minsaa.. kotijoukkueen viuhuva veto hitusen rankkarialueen ulkopuolelta, yläriman kautta kuitenkin pallo katsomon puolelle.

 

85minsaa.. laidalta keskitys, pääpallon käy nappasemassa kotijoukkueen toppareiden ja maalivahdin nenän edestä Kerzhakov joka puskee pallon takakulmaan. 0-1

 

88minsaa, kotijoukkueen kulma mutta Lodygin poimii mainiosti.. hetkeä myöhemmnin kulmapotkuhässäkässä pallon sijaan puskettiin Lodygynilta otsa auki.

 

 

 

Koko matsin ajan Hulk oli todella hyvässä vireessä, mainioita vahvoja nousuja ja todella taistelua ja yritystä löytyi vanhaa seuraansa vastaan todella paljon. Ehdottomasti koko pelin hahmo ja pelasi sillä tasolla mitä häneltä odotetaan, vaikkei nyt itse verkkoa heilutellutkaan mutta kaikin puolin mainio matsi brassilta. Tosin sen kolmen pisteen kotiin nappaamiseen vaadittiin kuitenkin puhdas kärki sinne ylös kun Kerzhakov sitten sen vapauttavan maalin suht lopussa penkiltä tuli tekemään.#35 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 221 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 01.11.2013 - 14:38

Andrey Arshavin valittu Zenitin kuukauden pelaajaksi.

 

On se mukava nähdä, että Andrey on ollut jälleen pelipäällä - no jonkun aikaakin jo. Koosteesta voi kyllä hieman osoittaa sormella joukkuetovereita, sillä eipä kovin kaunista tulosta saa aikaan, vaikka kentän maestro kaikkensa heidän eteen tekeekin. Sinänsä kyllä hieman harhaanjohtava käsitys, sillä on Zenitin otteet ajoittain kyllä todella hyvännäköistä mitä nyt sopii tämäntasoiselta seuralta odottavankin.

 

Mukana myös Hulkin hienohko maalikin tältä kuukaudelta, johon törmäsin hehkutuksen merkeissä aikaisemmin interwebseissä.


Football is like chess, only without the dice.


#36 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 03.11.2013 - 20:16

Tuossa Arshavinin haastattelua tekstin muodossa ja enkuksi.. vaihtelee todella paljon matsista toiseen noi AA:n otteet, voi tulla peli että on ihan ulkona ja ei pääse oikein palloon käsiksi mutta sitten tulee väliin maagisia pelejä joissa otteet kauttaaltaan todella hyviä..

 

Andrey Arshavin: “Wenger told me to keep playing football”

http://en.fc-zenit.r.../ct3/57884.html

 

..toinen pieni pähkinä on purtavaksi siltä osin kun Hulk ois siellä oikealla laidalla parhaimmillaan, ei siellä piikissä kärjessä. Tällöin ei taas AA:lle löydy paikkaa ainakaan avauksesta. Tosin myös tuo kärkimiehen paikka siinä on vähän hakusessa.. Kerzhakov on hyvä pelaaja (pärjää varsin mainiosti Venäjän sarjassa) mutta jos vastaan tulevat maailman huiput illasta toiseen ja tähtäin seuralla siellä aivan huipulla, niin silloin ei hänellä taso enää aivan riitä siinä roolissa.

--------------------------------------------------------------------------

 

Mainion Porto vieraissa voiton jälkeen sitten ollut vähän nihkeämpää Zenitillä..

 

..ensin vieraissa Ural matsi jossa Hulk hankki rankkarin mutta sen tuhlasi ja kotijoukkue sitten meni vielä hetken päästä johtoon matsissa. Loppupuolella Shirokov kuitenkin nousi ratkaisijan rooliin ja teki kaksi  taidokasta & tyylikästä osumaa ja Zenit haki niiiden turvin täyden pistepotin ja vierasvoiton lukemin 1-2

 

..tuon jälkeen oli Venäjän Cupin peli jossa vastassa oli alasarjaoista joukkue nimeltä Tuymen ja vieraiden palava halu ja motivaatio oli aika hukassa tuossa matsissa ja puhdas 2-0 tappio ja ulos Cupista sen siliän tien.

 

..sitten taas Venäjän Liigaa kotimatsin muodossa jossa vastaan tuli Amkar ja vieraat menivät siinäkin johtoon mutta Danny tasoitti pelin, varsinkin toisella puoliajalla oli Zenitiltä todella vaisua peliä ja ajoittain vieraat jopa veivät matsia oikein kunnolla, aivan lopussa jotain kipinää kotijoukkue sai mutta maaliksi asti se yritys ei enää konkretisoitunut..

 

..liekö tuossa matsissa oli jo ajatukset tulevassa äärimmäisen tärkeässä (jos Mestareiden Liigassa jatkopaikkaa halajaa) tulevan keskiviikon kotikoitoksessa Portoa vastaan. Tai sitten nyt vaan on hitusen nihkeämpi jakso taas omassa sarjassa (joka ei kuitenkaan vielä ole kovin dramaattisina pistemenetyksinä ilmennyt kuitenkaan), kuten jokaisella joukkueella jossain vaiheessa kautta.#37 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 06.11.2013 - 21:07

Zenit – Porto

 

Joo’o.. jos oli Hulk viime pelissä aivan huikeassa iskussa ex-seuraansa vastaan niin tässä toisessa kohtaamisessa esitys oli aika luiokaton, vaikka maalin tekikin jonka avulla pisteet tasattiin.

 

Ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueelta aivan luokaton, toki ei Porto nyt ihan heikko sakki ole että ei sen puolen jotta kyllähän siinä vastustajan hyvyyttäkin oli kun todella ärhäkkäästi pelin aloittivat heti alkuvihellyksestä. Näytti hitusen siltä että kaikki kotijoukkueen pelipaitaa kantavat hepu siellä pelikentällä pakoilivat vastuuta ja pelkäsivät palloa tai jos sen saivat niin olivat aivan paskat housussa ihan jäässä ja jähmeinä.. kotijoukkueen pelaamisesta ei oikein ensimmäisellä jaksolla tullut yhtään mitään ja liike puuttui ihan totaalisesti. Maalinsuulla myös Lodygin tuntuu jännittävän ihan käsittämättömästi näitä Mestareiden Liigan matseja vaikka toisella puoliajalla jo näytti että osaa se jotain siellä maalilla huseeratakin, siis myös positiivisella tavalla.

 

Toisella puoliajalla kotijoukkue sitten pääsi vähän paremmin juonesta kiinni ja varsinkin vaihdosta tullut Arshavin toi sitä vauhtia, voisiko sanoa että jopa ”kumpaankin suuntaan” ja homma alkoi enempi näyttää perinteiseltä Zenitin peliltä että vauhtia ja vaarallisia tilanteita tulee liukuhihnalta kumpaankin päähän mitä pidemmälle peli eteni.

 

Hulk sitten veti todella heikon rankkarin toisella puoliajalla 1-1 tilanteessa, vähän ihmettelin kun pääsi sitä laukomaan kun hitusen aiemmin tuolla omassa sarjassa tuhri myös pilkun, tuolloin veti suht heppoisesti kans mutta sillä kertaa ihan kokonaan maalin ohitse. Tällä kertaa löpö suoraan maalivahdille.

 

Ottelussa loukkaantumisten takia vaihdettiin niin Danny kuin Witsel että saas nähdä mitä seuraavassa Venäjän Liigan matsissa lykätään kentälle kun menevät tärkeään matsiin Spartakin vieraaksi.

 

Mestareiden Liigassa tämä jätti käytännössä vielä täysin sen toisen paikan auki.. jos Atletico Madrid pystyisi tänään jo varmistamaan jatkopaikkansa Wienin kustannuksella niin Zenitillä ois viel kotipeli seuraavaksi Atleticoa vastaan, joten Zenitille vois olla hyvä jos ne ois jo varmistaneet tämän illan jälkeen jatkopaikkansa ja viimeinen matsi sitten Wienin vieraana. Tällä hetkellä Porto siis hengittää siinä pisteen perässä Zenitin niskaan, eikä Wienikään nyt vielä täysin ulkona ole, varsinkaan matemaattisesti katseltuna.


 • MrEskola tykkää tästä

#38 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 12.11.2013 - 20:07

Spartak - Zenit

 

Surkeakuntoisella pelialustalla sitten räpellettiin ihan kiivaskin matsi.. noin muutoin(kin) peli pelattiin tyhjälle katsomolle.

 

..keltaiset kortit viuhuivat heti ensi hetkestä lähtien. Noin muutoinkin vauhtia ja vaarallisia tilanteita viuhui niin maalintekopaikkojen kuin taklauksien muodosta varsin mukavasti.. erään kovemman taklauksen jälkeen Lombarts jouduttiin ottamaan mm. vaihtoon, tilanteesta ois voinut kevyesti heittää punaisen mutta keltaisella Spartakin pelaaja selvisi.

 

Vieraat menivät johtoon Kerzhakovin osumalla. 0-1

 

Tuon jälkeenkin sitten tarjottiin rankkaria Zenitille mutta Hulk kävi se tuhrimassa ja hepulle jo kolmas perättäinen epäonnistunut rankkari, kauankohan tuon annetaan niitä vielä tuhria menemään.. hetki tuon jälkeen oli vielä toinenkin mainio paikka vierailla lisätä..

 

..mutta kun ei kelvannut niin kotijoukkueelle kelpas kahteenkin otteeseen ja käänsivät sitten ensimmäisellä puoliajalla pelin edukseen 2-1 ..vielä ensimmäisen puoliajan lisäajalla saivat mainion paikan ja Lodygin oli jo kierretty mutta pakki ehti maaliviivalta pelastamaan.

 

Heti toisen puoliajan alkuun Zenitin puolustus taas ihan hujan hajan ja tuntui että Neto kun tuli kentälle niin Hubocanin kanssa ei yhteistä säveltä löytynyt alkuunkaan.. joten kotijoukkue rokotti heti melkeinpä kättelyssä 3-1 ennen kuin vieraat edes olivat toisella puoliajalle heränneet.

 

Tuo jälkeen vieraat sitten heräsivät vihdoin pelaamaankin ja hakivat hanakkaasti kavennusta luoden tukin ihan kelvollisia maalintekotilanteita.. lopulta reilun tunnin jälkeen, juuri rankkualueen ulkopuolelta vihelletystä vaparasti Hulk pommitti suoraan vastustamattomasti pallon verkon perukoille. 3-2

 

Tuo jälkeen sitten veiraiden vauhti taas vähän hiipui ja lopullinen takaa-ajo jäi aika vaisuksi, vajaa kymppi ennen loppua taas puolustus oli melkoista reikäjuustoa ja kotijoukkue kävi niittaamassa pelin lukemiin 4-2

 

 

Tilanne kärkipäässä taas tiivistyi mukavasti sarjassa, kun Zenit edelleen piikkipaikalla mutta siinä imussa vaatimattomasti neljä seuraa Moskovasta koettaa pistää vilkkua päälle ja rinnalle kiilailla.#39 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 12.11.2013 - 20:07

Where to find Zenit players in social media

http://en.fc-zenit.r...news/57964.html#40 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 25.12.2013 - 16:12

Maalikimaraa alkukaudelta..

 

All Zenit goals in the first half of the 2013/2014 season: Part 1

http://en.fc-zenit.r...n/video/gl3843/

 

All Zenit goals in the first half of the 2013/2014 season: Part 2

http://en.fc-zenit.r...o/gl3846/stnew/

 

All Zenit goals in the first half of the 2013/2014 season: Part 3

http://en.fc-zenit.r...n/video/gl3849/


0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää