Jump to content
tomine

Blackburn Rovers 2013/2014

Recommended Posts

Vaikea sanoa mitä tässä pitäis odottaa joukkueelta, seurajohdolta nyt ei voi yhtään mitään järkevää päätöstä venailla.. tällä kaudella 2013/2014 lienee tuollainen keskikastin sakissa pörrääminen aika realistista.

 

Lopulta manageriksi on valkkautunut Gary Bowyer. Joka on siis pitkään ollut Akatemien puolella valmentaja ja nuorien pelaajien kouluttajana kyseisessä seurassa.. joten omat junnut lienevät erityisen tyytyväisiä tähän valintaan. Tiedä sitten riittääkö rahkeet hommaan pidemmän päälle ?

 

Sopivan taktiikan löytäminen tuntuu olevan ylivoimainen tehtävä.. Big Sam tuhosi aikoinaan keskikentän melkoisen toaalisesti ja sitä ei oikeastaan ole vieläkään.. kausi oltaisiin todennäköisesti aloitettu 4-4-2 taktiikalla jossa Rhodes olis saanut pre-seasonilla hyvässä iskussa olleen DJ Campbellin rinnalleen mutta DeeJii meni sitten loukkaantumaan vähän pidemmäksi toviksi.. enkä oikein näe että Rhodes & Best kaksikko pystyisi toisiaan oikein tukemaan millään tavalla duona siellä kärjessä..

 

.. joten saas nähdä palataanko vanhaan 4-2-3-1 taktiikkaan.. ongelmana on vaan se että noi kolmen hyökkääväkeskikenttä on ollut lähtökuopissa eikä ole juuri treenipeleissä pelannut kuten vaikkapa Formica, Rochina noh edelleen nuo seurassa ovat.. sitten on tietysti vanha sotaratsu Dunn (joka vetelee nokosiaan vai liekö kätöseensä vuodesta toiseen sairastuvalla) toki jätkällä ois kunnossa ollessaan edelleenkin annettavaa..

 

..aivan viime päivinä ennen kauden alkua tuli sitten keskikentän keskustaan joka on suurin murheenkryyni ollut jo monta kautta putkeen, erityisesti sitten Tugayn lopetttamisen ja Savagen lähdön.. tulijat olivat Hullin suunnalta, Johnny Evansin veli sekä joku Skottien U-21 pelaaja.. noita skotteja (Hanley & Sir Rhodes) alkaa olemaan jo melkoinen liuta vaikka Goodwillie nyt ainakin alkukaudeksi muualle lainattiinkin..

 

..aiemmin keskikentälle tuli Judge ja Marrow. Jotka ovat kummatkin akatemiassa jo ähränneet aikanaan. Judge oli siihen aikaan kun oli sen verran kova pelaajamateriaali kasassa niin ei oikein saanut kunnon näytönpaikkaa tuolloin, jotain jämäminuuttiesiintymisiä mutta taso ei tuolloin Valioliigaan riittänyt.. saas nähdä mitenkä nyt sitten kasvattajaseurassaan astetta alemmalla tasolla.

 

..muita tulijoita jo mainittujen lisäksi..

Todd Kane tuo nuori Chelsean laitapakki, jatkoi lainaansa seurassa.
Matt Kilgallon tuli Sunderlandista puolustukseen toppari lähinnä mut huseeraa joskus laitapakkina vähemmän onnistuneesti.
Simon Eastwood varamokeksi (järjestysnumero varalla vielä hakusessa),
Lee Williamson jatkoi soppariaan, tiedä oliko kovin fiksua kenenkään kannalta
Chris Taylor tuli laitapelaajaksi, jotain yksittäisiä väläyksiä esittänyt
Tommy Spurr vasenlaitapakki jostain Doncasterista, oli niiden kapteeni mutta riittäkö taso yhtikäs mihinkään ?
  

 

Lähtijöitä on ollut yllättävän vähän ainoastaan Martin Olsson joka meni Norwichiin sekä toki melkoisesti flopannut ja fanien vihansa niskaansa kerännyt Danny Murphy.. muita joista on pyritty pääsemään eroon on ollut ainakin Givet, Formica, Etuhu.. ai niin lähti sieltä niitä jotain Portugalilaisia joiden nimiä ei enää kunnolla muista kun ei ne oikein esiintyneet missään muualla kuin joulutervehdysvideossa viime jouluna, toki pari noita vielä jäikin.. yhdessä ilmeisesti jotain potentiaalia (Nunes) toinen joka jäi ei ole kelvannut mihinkään (Rosado)..

 

..ajoittain Dann on sitten muuten ollut huhuissa että oltais ollut joku jopa kiinnostunut mutta mitään kummempaa ei ole konkretisoitunut.. yllättäen myös Paul Robinson pitelee edelleen numeroa 1 vaikka lienee sivussa vielä melkoisen tovin, olikohan jonkin keuhkoveritulpan tai vastaavaan takia jonka jossain vaiheessa viime kautta sai.

 

 

1 Paul Robinson
2 Todd Kane (Chelsea)
3
4 Matt Kilgallon (Sunderland)
5 Grant Hanley
6 Jason Lowe
7 Josh King
8 David Dunn
9 Leon Best
10 DJ Campbell
11 Jordan Rhodes “he scores when he wants”
12 Morten Gamst Pedersen
13 Simon Eastwood (Portshmouth)
14 Markus Olsson
15
16 Scott Dann
17 Lee Williamson
18 John O’Sullivan
19 Chris Taylor (Millwall)
20 Dickson Etuhu
21 Alex Marrow (Crystal Palace)
22 Bradley Orr
23 Ruben Rochina
24 Josh Morris
25 Alan Judge
26 Raheem Hanley
27 Adam Henley
28 Anthony O’Connor
29
30 Fabio Nunes
31 Gael Givet
32 Diogo Rosado
33 Mauro Formica
34 Jake Kean “uskokaa poies, en oo sukuu Stevenille !”
?? Corry Evans (Hull)
?? Tom Cairney  (Hull)
?? Tommy Spurr (Doncaster)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peli sitten aloittettiin 4-4-1-1 taktiikalla..

 

--------------------Rhodes----------------
------------Rochina------------------------

 

Judge------Marrow----Lowe-----King

 

Spurr-------Hanley------Dann----Kane

 

--------------------Kean------------------------

 

 

Ensimmäisellä puoliajalla yllättäen vieraat olivat se paljon hanakampi joukkue joka halusi palloa ja hyökätä, vaikkei kotijoukkuekaan nyt ihan hevillä siitä pallosta ois luopunut.. Lady Luck sitten pyllisteli pariin otteeseen kun Judge pisteli takakulmasta sijoituksen hitusen ohitse, sekä kulmasta Rhodes pääsi mainiosti puskemaan mutta vahingossa sattui Derbyn pelaaja olemaan sopivasti tiellä ja pelasti heidät takaiskulta..

 

..Rochina loukkaantui, lieko jokin käsi tai olkapäävamma ja vähän vakavampikin ilmeisesti kun taidettiin happeakin siellä tarjota joten todennäköisesti hieman pidempi tauko sitten pelaamishommista edessä espanjalaisella. Tuolloin Best tuli hänen tilalleen ja pelasi astetta korkeammalla kärjessä kuin Rochina muttei ihan niin ylhäällä kuin Rhodes kuitenkaan.

 

Lopussa sitten Marrow päätti tehdä helvetin idioottimaise & täysin järjettömän käsivirheen ja lahjoittaa kotijoukkueelle pilkun ja päästää sitä kautta Derby matsissa johtoon.. tuon jälkeen sitten kotijoukkue sai hitusen paremmin otetta pelistä ja Kean joutui vielä kertaalleen venymään huipputorjuntaan ennen taukovihellystä.

 

Tuohon helvetin tyhmään rankkariin asti Rovers oli se Energisempi ja Hallitsevampi joukkue joka vei peliä.. mutta se sitten vähän lamautti. Siihen nähden että toi keskikentän keskusta on aivan järkyttävää kurapaskaa (Lowe & Marrow) niin Rovers pelasi yllättävän hyvin ! Jos siihen pari pelimiestä saadaan, tai onko näistä Hullin pelaajista nyt sit johonkin ? niin ei Rovers kyllä putoamaan millään tule, jotta keskikasti kutsuu..

 

..yksi todella hyvä keskikentän keskustan pelaaja (CM) sekä yksi hyvä laitalinkki jos löytyis vieläsiirtomarkkinoilla, niin ei tuo nousutaisto ainakaan pudostusvääntöjen osaltakaan välttämättä kovin kaukana ois.

 

 

Toinen puoliaika..
 

Pelattiin sitten lähemmäs 4-4-2 taktiikalla ja se olikin alussa vähän hakemista mutta mitä pidemmälle peli eteni sen paremmin Best alkoi kärjestä löytyä.. sillä on voimaa ja massaa melkoisesti kropassaan joten pystyy suojaamaan ja pitämään palloa ihan kivasti sen saadessaan, harmi vaan että on jopa Kankeampi Kuin Kuqi, hitusen sellaisen köntyksen oloinen olemus jätkällä, vaikka lopussa sitten ihan kivasti taivuttikin.. toisekseen Josh King on tuolla keskikentän laidalla täysin turisti ja turhake. Tosin ei sille oikein muutenkaan mitään hyvää pelipaikkaa ole ? jos jalkapalloa pelataan..

 

..silti vieraat pistivät kotijoukkueen ajoittain ihan ahtaalle ja tunnin kohdalla hieman hitaasti paikalle kiiruhtanut Best kävi melkeinpä maaliviivalta tuikkaamassa pallon tolpan kautta takas kentälle.. ja hetkeä myöhemmin Kean sai taas ansaita palkkaansa ja korotusta siihen hamuten..

 

..reilun tunnin jälkeen sitten koulutukseltaan aito ja alkuperäinen laitalinkki (taylor) sentään lykättiin Kingin tilalle.

 

Viimeiseksi reiluksi kympiksi sitten Marrow otettiin pois ja tilalle heitettiin numero 45 Cairney

 

Välillä homma meinasi jo karata vähän turhan rankkareiden hakuisiksi kalasteluiksi vierailta, joista yhden olisi voinut viheltkääkin kun Rhodesin selässä roikuttiin mutta pari muuta kalastelu yritystä oli ihan turhanpäiväisiä käsienlevittelyitä.

 

Lopulta pelikellon 89minuutilla maailmassa näyttää sentään jotain oikeuttakin olevan, sen verran selkeästi parempi joukkue kokonaisuudessaan Rovers läpi pelin kuitenkin oli että vähintäänkin ansaittu tasoitus sieltä tuli kun Taylor keskitti laidalta ja Best pisteli ilmasta puolivolleystä verkon perukoille.

 

-------

 

Muutamia pelaajapoimintoja...

 

Alan Judge, tosi pienikokoinen pelaaja mutta helvetin iso sydän. Haluaa koko ajan palloa, olla pelissä mukana.. lisäksi vielä suht vikkelästi käyvät jalat.

 

Jason Lowe, tämä paskaläjä on jo nähty. Ei mitään annettavaa jalkapallokentällä. Ei pysty tuomaan hyökkäykseen mitään, puolustussuuntaan kahtelee mitä vastutajat tekee tai antaa helpoilla pallonmenetyksillä ilmaisia lahjoja vihulle. Muistuttaa tosi paljon erästä Keith Andrewsia mutta jopa vielä huonompi ? ja se on jonkinlainen saavutus surkeudessa.

 

Alex Marrow, täysin älyttömän lahjarankkarin antoi muuten täysin mitäänsanomaton.

 

Tommy Spurr, ihan jees esitys, huomattavasti parempi kuin odotin, nousi hyvin tukemaan hyökkäystä ja rohkeasti. Myös puolustaminen sujui ihan kelvollisesti, paremmin kuin kummaltakaan Olssonilta oman pään luutiminen.

 

Leon Best, hitaasta ja varsin kankeasta alusta lämpeni tämän matsin aikana ihan kiitettävästi ja loppua kohti paranti huimasti otteitaan. Viime kauden tuhosi loukkaantuminen, oisko tällä kaudella annettavaa sit ? Sais vähän Rhodesille paineen poistattajaa ettei sen tarvitse kärjessä kaikkea tehdä ja pelkästään vastuuta siitä maalinteosta ottaa.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Danny Murphy? Lopettiko? Entä Paul Robinson, onko yhä ykkönen? Gael Givet tuttu vahvistus vai vahvistus? Kumpi Olsson jäi, se pitempään vai lyhempään ollut. Gamstin rooli? Dann ollut jo pitkään, muistanko oikein?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taitanee Murphy nykyään pelata Leedsissä (en mene ihan takuuseen mutta tuollainen käsitys), kiukutteli kun jätettiin tuossa viime keväänä kokonaan pelaavasta kokoonpanosta pois katsomon puolelle niin lähti sitten ovet paukkuen kävelemään kesken kaiken.. fanienkin kanssa oli jonkin sorttisia sanaharkkoja useampia jo pidempään niin lähti ovet paukkuen, jonka jälkeen Gary Bowyer hyllytti sen.. sillä ois vielä ollut sopimusta ollut mutta yhteisymmäryksessä sen saivat lopulta purettua.

 

 

Paul Robinsonilla tais olla jokin pieni leikkaus (viime kaudella), oisko ollut jotain selkään liittyvä.. siitä tais sitten saada jonkin veritulpan kehoonsa tai jotain vastaavaa ja joutui tosi pitkään huilimaan. Eikä ole vieläkään pelikuntoinen, tosin Kean ois todennäköisesti kumminkin ollut ykkösvahti.. sen verran kelvollisesti nuorukainen pelannut kun tilaisuuden sai ja juurikaan ei Robbon perään porukat enää haikaile.. oltiin sitä jo myymässä ennen sitä leikkaustakin, kiitos suuren palkkakulun.

 

Robinson oli tänään Sky Sportsilla töllössä kommentaattorina ennen peliä ja höpötteli siellä mm. Gary Bowyeristä jossa tuossakin uutisessa muutama siteeraus.. sekä Jordan Rhodesista, josta ei tuossa ole mainittu..
http://www1.skysports.com/football/news/11096/8854845/derby-v-blackburn-paul-robinson-impressed-by-rovers-sub-leon-best

 

 

Givetillä on ollut rytmihäiriöitä sydämessä ja joutui viime kaudella jonkin pelin sen takia jättämään keskenkin ja tulemaan pois kentältä ja jouduttiin seuraamaan miten se siitä tokenee. Sen lisäksi ei oikein viihdy Englannissa juurikaan ja jonkin sortin henkisiä ongelmiakin kait. Vielä palkkalistoilla, todennäköisesti sen verran suuri palkka että ei saada helposti myydyksi. Toki jos sen kentälle laittaa niin aina parhaansa tekee joten siinä mielessä ammattimainen veijari. Mutta ei varsinaisesti enää kuulu suunnitelmiin, lähinnä noiden henkisten sopeutumisvaikeuksien takia, vaikkei ole pois suljettukaan etteikö vielä pelaisi myös Roversissa.

 

Kehnompi ruottalainen jäi elikkäs Marcus. Tosin Martinin otteet olivat aika kehnoja viime kaudella että ei sinänsä edes jäänyt surettamaan lähtö. Ihan ok pelaaja mutta huono puolustamaan laitapakiksi ja tehokkuutta ei tarpeeksi taas laitalinkiksi. Mielestäni oli hitusen yliarvostettu pelaaja, toki parempi kuin veljensä jolle en juurikaan näe käyttöä, ellei suuri loukkaantumissuma iske.

 

 

Judge jakeli erikoistilanteita tänään, Spurr näyttää viskaavan palloa ihan hemmetin pitkälle.. joten Mortenin eväät taitaa olla syöty. Jalka on sen verran hiipunut ja GB hakee nuoria nälkäisiä kavereita jatka pystyvät repimään, raastamaan, juoksemaan vaikka sillä apinanraivolla jos ei muuten ja toki siinä sivussa myös syöttelemäänkin ja jalkapalloakin vähän pelaamaan.

 

Tämän päivän pelistä GB kommentoi :

"You the character, the spirit and the desire that has been questioned about these players before and they shone through today.

 

"They were a credit to the club, it is the start of a rebuilding process and it is a decent start and I felt we deserved more."

 

..tänäänhän MGP ei mahtunut edes penkille, joten kertonee aika paljon. Heppu haluaa hiljalleen ajaa omat luottopelaajansa sisään seuraan.

 

 

Dann tuli elokuussa 2011 Roversiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näyttäis että jotain tälläistä vois tällä tämän hetkisen poppoon kanssa olla tarjolla, jos sattuis porukat olemaan kunnossa mutta noita pidempiaikaisia (kuukausi tolkulla kestäviä) loukkaantumisia nyt sitten on DJ ja Rochina.. sekä lyhyempiaikaisiakin useampia.. puolustus näyttäis olevan aika hyvässä jamassa ja tuo topparikaksikko näytti aika vakuuttavalta eilen, varsinkin Hanley tuntuu nouseen aivan uudelle tasolle ja jätkässä voi olla sellaiseksi Samba/Jones’maisiksi veijariksi jopa aineksia, tehnyt nyt muutamia todella huikeita nousuja keskeltä ja niiden päätteeksi antanut vielä nappisyötötkin, suhteellisen vahva jässikkä ja kelpo pääpelaaja ja asenne on hurja, vetää aina 110% omien puolesta mutta ei sorru kuitenkaan mihinkään järjettömyyksiin.. jos pystyy nykyisen tasonsa pitämään niin tammikuussa taatusti Valioliiga seuroja perässä useampikin.

 

Eilinen oli siinä mielessä hyvin lupauksia antava että oltiin pitkät tovit antavana osapuolena, viime kaudella lähes 99% ajasta oltiin melkeinpä ihan ketä vastustajaa vaan pelkästään ottavana osapuolena, joten yleisilme koko joukkueella oli aivan erilainen kuin missään vaiheessa viime kaudella. Saa vaan nähdä että onko toi hetken hurmos vai pystyykö ne tuolla intensiteetillä vetämään koko kauden läpi, jos pystyy niin ei tämä nyt lainkaan pahalta näyttänyt. Toki loukkaantumiset tuottavat kyllä melkoisia ongelmia, jos niitä alkaa ropisemaan.

 

 

-------------Rhodes--------------------------
---------------( DJ)----------Best------------
----------------------------(Rochina)-------


Judge-------?Evans?--------?Cairney?-----Taylor
(Morris)----(Marrow)--------(Lowe)-------(King)

 

 

Spurr-----------Hanley----------Dann--------Kane
(Kilgallon)----(Kilgallon)------(Givet)------(Henley)

 

------------------------Kean-----------------------------
--------------------(Eastwood)------------------------

 

 

sitten jää vielä varastoon…
Pedersen
Williamson
Olsson
Formica
Nunes
Orr
Rosado
Etuhu
Robinson

 

..sekä junnuja..
O’Connor
Raheem Hanley
O’Sullivan
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näkyi Blackburnin kausi alkaneen 1-1 -tasurilla. Taitaa olla Blackburnille aika haasteellinen urakka kiivetä nousijoiden joukkoon tänäkin vuonna. Blackburnin yksi ongelma näyttää olleen se, että sillä on aika kapea kannattajapohja, mutta sitä samaa vikaahan sillä suunnalla on myös mm. Wiganilla ja Boltonilla. Seuroja on muutaman kilometrin välein ja sitten katsojista kilpailee vielä nippu rugby-seuroja sekä alueen isoja seuroja (ManU, Liverpool esim.) Vaikka eiväthän ne lipputulot nykyään ole olennaisin tulo, mutta tokihan se helpottaisi vähän, jos olisi vaikka 10000 X 30 puntaa joka kierros enemmän tuloja kotipeleissä, Minulle tulee Blackburnilta postia koko ajan ja niissä näyttää olevan keskeistä yrittää saada erilaisilla tempauksilla väkeä ostamaan lippuja. Ewoodissa olen käynyt vain kerran katsomassa peliä eikä oikein huvita mennä uudelleen, jos on jotain muuta vaihtoehtoa tarjolla. Se Blackburn oli aika kamala paikka ja yhteydet Liverpoolista katsottuna ovat paremmat moneen muuhun paikkaan. Esim. Bolton ja Wigan ja Manhester City ovat siksi niitä paikkoja, joista haen ensin reissuun lisäpelejä ja Blackburn on sitten se lähes viimeinen vaihtoehto. Mitä nyt olen kuullut, niin Burnley on ehkä vielä ikävämpi mesta kuin Blackburn, mutta en ole käynyt katsomassa. Mutta joskus voisi olla hauska kokea paikallispelin hurmaa, kun Blackburn ja Burnley kohtaavat. Ja onhan siellä nyt paljon muitakin paikallispelejä, kun Champparissa on neljä B:tä ja W pieneltä alueelta (siis Blackburn, Blackpool, Bolton, Burnley ja Wigan). Vai oliko vielä joku muu? Prestonhan taitaa palloilla sarjaporrasta alempana nyt?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jep, eikä minuakaan kiinnosta mennä kattomaan jotain v*tun Liverpoolin pelejä.

Minua kyllä kiinnostaisi mennä katsomaan Blackburnin pelejä ja siksihän olen siellä käynytkin, että kiinnostaa. Mutta Blackburn kaupunkina oli sellainen, että siellä en oikein viihtynyt, ja siksi ei ole tullut käydyksi toista kertaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toppariosastolle lisää äijiä.. toivottavasti ei tarkoita sitä että joku ois lähtökuopissa jo valmiina kipaisemaan muualle ? tai no jos on Givet jonka siirto Italiaan meni puihin jokin aika sitten, niin mikäpä siinä sitten..

 

Tämä jannu pelas kuulemma niin pre-seasonilla kuin Brockhallilla suljettujen ovien takana useamman todella mainion pelin (maalejakin teki puolustajaksi melkoisen monta noissa) ja moni pelejä katselleet kehuivat jäbän otteita erittäin pirteiksi, joten voi olla ihan kelpo lisä puolustukseen.

 

Tosin seurajoukkueista ei oikein mitään juurikaan mairittelevaa korttia ole pöytään valtiksi iskeä tähän astiselta peli uralta, viimeksi Amerikan maalla palloillut.

 

Kamerun jätkän kansallisuus ja kuuluisasta futissuvusta sieltä.. nimittäin Yann on Kamerunin maajoukkueen maalivahdin Jacques Songo’o poika, joka teki uraa mm. Derportivossa. Myös veli Franck on ammattifutaaja.

 

http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/football/blackburn_rovers/news/10592444._/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joopa joo.. nyt on sitten noita hyökkäyspään mahdollsiet erinäiset variaatiot sitten kertaheitolla heitetty romukoppaan :( ja "kaikki" joudutaan taas pohtimaan uusiksi mitäs nyt sitten tehdään..

 

Rochina on sitten abauttarallaa neljä kuukautta sivussa tositoimissa.. pois sijoiltaan mennyttä olkapäätä joudutaan operoimaan leikkaamalla jne….. joten kausi käytännössä piloilla, eikä siirtoakaan täten tuli kun jotkin alemman kastin espanjalaisseurat olivat pojan kintereillä kovastikin.

 

DJ Campbell on pari(sen) kuukautta ? mahdollisesti poissa, liekö hänenkin kausi hyvin pitkälti paketissa. Tuollaisen jälkeen enää vaikeata paluuta tehdä kuin vasta seuraavalla kaudella.. kuten vaikkapa Best edellisellä kaudella osoitti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vähemmän yllättäen, kuten jo aiemmin mainitsinkin niin GB:n kuvioissa ei ole tilaa enää Pedersenille ja lähtölaskenta alkanut..

http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/football/10594845._/

 

 

Aikoinaan kun huippuvuosiaan pisteli menemään niin hienoa että kuitenkin pysyi seurassa kun tuolloin isommistakin seuroista kysyntää oli.. myös useampi maali on aivan unohtumattomia, lähes taidetta ! mutta aika aikansa kutakin ja viime vuosina homma on ollut jo pysyvät laskusuhdanteinen..

 

 

Noiden seuraavien lisäksi ainakin Norwichia vastaan ja paria muutakin pisteli sellaisia maaleja joita ois voinut kevyesti kauden maaleiksi tituulerata tuosta vain...

 

https://www.youtube.com/watch?v=uh5svgIwYl4

 

https://www.youtube.com/watch?v=GfnguvECOMo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carlisle – Rovers  .. sitä Liiga Cuppia sit ja alkupään kierrosta tahkotaan.

 

 

Elikkäs tähän pienemmän Cupin avukseen (joka kantaa tänä vuonna nimeä Capital One Cup) oli tehty avaavaan kokoonpanoon kahdeksan muutosta sitten ensimmäisen sarjamatsin.. mutta aika tuolla ”samalla kuviolla” koetettiin tahkota kuitenkin…

 

 

--------------------------------King-----------------
----------------Dunn--------------------------------

Olsson-------Cairney-----Marrow------Taylor

Morris--------Givet--------Songo’o------Kane

---------------------Eastwood----------------------

 

..vaihdossa..
Kean, O’Connor, Judge, Nunes, Lowe, Best, Rhodes

 

 

 

Dunn näytti käyneen parturissa (ja tässä matsissa kapteenikin oli), jottei tukka liikaa ilmavirrasta kiinni nappaamalla menoa hidasta. Oli tässä sit erikoistilanteiden jakelija. Toinen tärkeä havainto.. Givetillä on taas melkoisen mehevä parta kasvatettuna.. se kun on aina yllätys millaisessa naamakarvoituksessa mies kulloin kentälle eksyy, varsinkin viime aikoina kun on sen verran pitkiä taukoja esiintymisten välillä ollut.

 

Alussa haettiin erittäin paljon vasenta laitaa ja Josh Morris pistettiiin kirmaamaan kerta toisensa perään vauhtiin. Myös muutaman kulman josta vajaan kymmenen minsa kohdalta ihan kelpo hämminki syntyi mutta pallo ei tietään kuitekaan ei puskusta eikä myöhemmin laukauksestakaan verkonperukoille tietään löytänyt.

 

Kotijoukkueeella oli innokkuutta kovasti mutta vierailla astetta enempi kokemusta astetta kovemmista koitoksista (vaikka ikään kuin kakkosmiehistö Roversilla avasi) joten suht tasaista peliä.. Roversin toppariparin peli ei kovin saumatonta ollut ja ihmekkös tuo kun melkoisen tuntematon kaksikko toisilleen siellä.. nuoruus ja kokemus kuitenkin paiskasi kättä yhteen siellä suunnalla..

 

..hyökkäyssuuntaan Rovers oli avausjaksolla varsin mielikuvitukseton eikä oikein mistään suunnalta mitään ”kovin kummoista” ollut tarjolla.. tosin kehnon alun jälkeen alkoi kumminkin hyökkäysiä saada, lähinnä laidalta aina nousten vauhdilla ja sieltä maalille keskitystä hakien.. joka kieltämättä näillä kärjillä (jotka tämän pelin aloittivat) vähän (tai vähän enemmänkin) toivottoman oloista puuhaa.

 

Kotijoukkue siirtyikin vajaan vartin kohdalla kulmapotkusta johtoon kun King & Taylor hävisivät oman maalinsa edessä ihan 100-0 pääpallon.. kaksikon välistä pääsi tumma heppu vapaasti pistelemään pallon pussiin. 1-0

 

18minsan kohdalla.. vasemmalta laidalta King nousi ja tarjoili taas kerran hanakkaasti puolustajan tontilta nousseelle Morrisille kelpo paikan mutta pallo takakulmasta ylitse maalin.

 

Hiljakseen Rovers alkoi myös keskikentän osalta päästä astetta paremmin peliin (20minsa tienoilla ja siitä eteenpäin) mukaan eikä vieraille kaikki kaikessa ylöspäin pelattaessa ollut vasempana laitapakkina mainiosti huhkinut Josh Morris.. myös Taylor sai oikealta laidalta pistettyä muutaman kelpo keskityksen maalille..

 

..24minsaa ja Songoo pääsi kuin varkain kokeilemaan ilmasta volleyta hiukan rankkurajan ulkopuolelta mutta maalivahdin hyppysiin pallo jäi, ihan kelpo veto kuitenkin. Tuntuu tämä Kamerunin U-21 toppari kuitenkin heti paikan tullen melkoisen hanakkaasti nousemaan.

 

Loput ensimmäisestä puoliajasta meni lieväkseltään vieraiden hallinnassa mutta selkeille maalipaikoille pääseminen tuntui olevan melkoisen työn ja tuskan takana.. enempi sellaisia onnenkantamoispomppuja, jotka eivät sitten kuitenkaan lopulta vieraille loppuun asti pomppineet.. varsinkin oikea laitapakki Kane oli melkoinen pettymys (kuten avauspelissäkin), liian heikkoa työskentelyä (okei juoksee ja yrittää) mutta syöttelytyöskentely on luvattoman heikkoa paineettomissakin tilanteissa.

 

35minsaa vieraiden kulmapotku joka löysi maniosti Taylorin joka pääsi takakulmalta vapaasti muiden varjosta yllättäen puskemaan mutta yläriman kautta ylitse.

 

Reilu nelkytä, Dunn tarjoili rauhassa ihan kelpo paikan mutta kokovartalokipsissä olevan King ei oikein sitten päässyt tilanteen tasalle missään vaiheessa.

 

Kotijoukkue hyökkäsi myös tuossa välissä useamman kerran ihan suht vaarallisen oloisesti.

 

Huolestuttavinta tosiaan tuo keskikentän keskustassa pelaavien pelaajien täysin mitäänsanomaton ja päämärätön haahuilu.. Marrow lähinnä piteli nivustaan yhdessä vaiheessa, siinäpä se mitä sai aikaan ekalla jaksolla.. Cairney, kaippa se kentällä oli ? ..

 

..ensimmäisellä puoliajalla ainoastaan Morris näytti sellaisia otteita että näistä kentällä aloittaneista jannuista ansaitsis saada avaukseen paikan seuraavaan matsiin. Noh Dunn verkkaisella köpöttelyllään kans pari paikkaa rakenti kun pystyy pitämään palloa ja sillä vielä ihan kelpo syötönkin siihen päälle tarjoamaan.

 

 

Puoliajalla kentälle tuli sitten Lowe, nivushinkkaaja Marrowin tilalle. Lowe vaikka lähinnä keskiympyrän tienoilla syöttövalikoimaansa esittelee, sai parissa minuutissa jo kuitenkin enempi aikaan kuin Marrow koko ensimmäisellä puoliajalla, mitä pallon syöttämiseen tulee.

 

Toisen puoliajan alussa (50min) vieraattivat astetta hanakkaampaa otetta.. pallo kimpoili aika kauaksi Cairneylle jonka veto muutti muutttii Carlislen pakista ja meni onnekkaasti maaliin. 1-1

 

52min ja vieraille pilkku kun King kaadettiin.. surkean pilkun pisti helposti moken käsien ulottuville Dunn

 

Pari minsaa lisää ja kulmapotkusta taas kerran Taylor kyykyttää kotijoukkeen pelaajaa pääpallossa ja takakulmalta sisään 1-2  .. tällä kaudella Rovers tulee olemaan vaarallinen erityisesti kulmapotkuissa ! jota se ei ole ollut vuosikausiin ! Taylor vaikuttaa todella mainiolta pääpelaajalta, eikä vain tämän pelin perusteella.. Rhodes, Hanley ja Dann on myös erittäin hyviä päällä.

 

Hetkeä myöhemmin Roversin porukat erityisesti King vetelee ihan käsittämätöntä ”omaa lepsua showta” kulman jälkitilanteessa kun pitäis purkaa tilanne helposti ja sen seurauksena kotijoukkue pääsee puskemaan takatolpalta keskityksen jälkeen tasoituksen 2-2

 

Aivan käsittämättömän paska peli Kingiltä, joten ei mitään uutta sieltä suuunnalta. Melkoinen turhake kentälle päästää oikein missään tilanteessa. Jonkin verran on nopeutta löytyy, mutta ei yhtikäs mitään muuta.

 

Maalin jälkeen Rovers kuitenkin pysyi aktiivisempana joukkueena ja pyrki hyökkäämään eikä sen kummemmin päätään pensaasen painanut.. tosin ei kotijoukkuekaan joka sai taas maalistaan hitusen lisää energiaa juuri kun Rovers oli saamassa vähän vahvempaa otetta pelistä.

 

Reilu seitkytä minsaa ja Cairney pääsi vaparista koettamaan onneaan, ihan ok yritys mutta sen verran pienestä kulmasta että maalivahti sai torjuttua. Mitä pidemmälle ottelu eteni niin sitä enempi Cairney myös  kulmia alkoi jakelemaan.. Dunnilta tais loppua kunto jolkotella kulmalipulle.

 

75minsaa ja kotijoukkueella hyvä paikka mutta jollain ihmeellä onnistuivat olla tekemättä maalia tilanteesta.

 

86minsalla kotijoukkueen pelaaja torjui käsillään Kingin vedon kun suojasi itseään mut aika hyvin kropassa kiinni, joten parempi vaan ettei tuollaisesta rankkaria tullut.

 

90minsaa.. taas ihan järkyttävää puolustamista vierailta.. täysin ilmaiseksi paikka kotijoukkueelle ja syöksypuskulla maalivahdin käsien (upean torjunnan) kautta tolppaan.

 

 

Peli meni sitten jatkoajalle.. periaatteessa kaikkein surkein tulos.. Taylor lähinnä väsyttää turhaan itseään tärkeää viikonlopun sarjakotiavausta varten.. Morris tuskin avaukseen pääsee kun Spurr ja Judge lienevät edelleen nokkimisjärjestyksessä edellä mutta penkiltä sit tarvittaessa. Muille tietysti sitä riemua kun saavat sitten vähän enempikin peliaikaa vyölleen kerättyä.

 

.. Judge sitten lykättiin jatkoajan alkajaisiksi kentälle, pois tuli Olsson.. jota ei juurikaan kentällä näkynyt, ainakaan pahemmin siellä suunnalla missä majaili..

 

..pari minsaa kun oli jatkoaikaa pelattu, kentälle lykättiin Rhodes ja vaihtoon tuli Dunn.

 

Jatkoaikaa oli pelattu 5minsaa, kulman jälkeen pallo jäi kotijoukkueen maalin eteen pyörimään ja ajautui Judgelle joka tykitti pallon voimalla varmasti verkkoon. 2-3

 

..9minsaa jatkoaikaa takana kun Cairney sai toisen keltaisensa ja joutui ulosajetuksi.

 

Heti perään kulma kotijoukkueelle ja tuntuu tuo kulmista selviytyminen kummallekin olevan todella kinkkistä puuhaa tässä matsissa ! ja mainio laukaus tuli taas kun ei purkua kuulunut mutta myös mainio torjunta.

 

Jatkoajan jälkimmäisellä puoliskolla Eastwood oli selvästi työllistetympi vieraiden maalipuiden välissä ja otti pari mainiota torjuntaa/koppia.

 

23minsaa jatkoaikaa takana ja laidalta spurtattiin, Kane (bensan ollessa loppu) ei pysynyt hepun kyydissä alkuunkaan ja sieltä pallo takakulmaan. 3-3

 

 

 

Rangaistuspotkukisa…

Judge maali
Carlisle ei maalia yli
Lowe maali
Carlisle maali
Rhodes maali
Carlisle goal
Taylor ei maalia yli
Carlisle maali
Morris ei maalia ylärima
Carlisle maali
 

Pisimmän mahdollisen kaavan kautta sitten jatkopaikka lohkesi lopulta kotijoukkueelle (Carlisle)

 

 

Jotain plussaa pelistä niin Morris oli hyvä läpi pelin ja varsinkin toisella jaksolla Taylor pääsi erittäin hyvään vauhtiin ! jätkä vaikuttais olevan Kunnon Laitalinkki ja hitusen sellaisen vanhan ajan :) niin jalalla kuin päällä pelattaessa. Muut voi enempi vähempi kahtella peiliin ja ihmetellä että mitä sitä tänään tuli kentällä esitettyä, eipä oikein mitään mainitsemisen arvoista.. toki laskuista pois jätetty jätkät jotka tulivat kentälle vasta jatkoajan alkaessa.. vaikkapa juuri Judge täräytti maalin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No joo.. nyt en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa tuon (IS) Urheilu Brittifutis 2013/2014 liitteen edessä kun lukee mitä suoranasta p*skaa ne on siellä Roversia ”analysoineet”..

 

.. joo ihan hyvä Rhodesista ei sanaakaan mainittu, ei ilmeisesti muutenkaan edes avaukseen kuulu.. eikä näiden mukaan Hanley myöskään.. Sitten siellä on Ihannekokoonpanossa avaukseen merkattu mm. Givet, Pedersen, Etuhu, Orr, Robinson ja Dunn laitalinkkinä.

 

Eipä ole näköjään siellä suunnalla taidettu ”pariin kauteen” Roversin pelejä millään tavoin seurata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saapi nähdä mitä tästä case MGP:stä nyt sitten kehkeytyy.. elikkä jätkä haluais itse vielä loppuun asti sopimuksensa tahkota..

http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/football/blackburn_rovers/news/10605943._/

 

 

..sinällään kaksijakoiset fiilikset, toivottavasti ei kyse ole nyt siitä että Roversista tippuu sen verran massiivista palkkaa että se olis ainoa syy tähän sitoutuneisuuteen nyt sit tällä hetkellä !? kuten heti osa fanisakista epäilevän sormensa sinne suuntaan kärkkäästi osoittaa.

 

Toki jätkä kunnon läksiäiset ansaitsisi, kun sen verran unohtumattomia kokemuksia silloin huippuvuosinaan kuitenkin tarjosi seuralle..

 

..paikkaa ei taida tällä hetkellä kuitenkaan joukkueesta olla tarjolla GB:n kuvioissa, kun vauhti ei vaan enää yksinkertaisesti riitä laidalla pelaamiseen ja keskelle kyllä taidot ja pelinäkemys mutta siinäkin roolissa hieman verkkainen.. tosin jos Cairney ja Evans osoita jotain elkeitä että olisivat hyviä keskikenttäfutaajia niin eipä MGP nyt oikein millään tavoin heikompikaan ole kuin Lowe ja Marrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hitusen on nihkeästi lähtenyt liikkeelle kun tuo Cairney sai vielä pelikieltoa tuosta Cupin pelistä ja missas sit muutaman sarjamatsin..

 

Kotona tuli sitten Nottinghamille todella tasaisen pelin jälkeen tappio 0-1 joka ois voinut kääntyä ihan kummalle vain voitoksi.. voittomaali tuli aivan pelin viimehetkillä ja meni maalivahti Keanin piikkiin aika totaalisesti.

 

Vieraissa heikko esitys Doncasterille, jota valmentaa ex-Rovers peluri Paul Dickov.. varsin tylyin 2-0 lukemin eikä hommassa ollut juuri hurraamista.. tosin Doncaster on aloittanut yllättävän hyvin joten liekö vetää kiimassa ja hurmiossa nämä muutamat alkukauden pelit ja siitä alkaa sitten hyytymään kun kausi etenee.. ainakin Wiganin kanssa tais pelata 2-2 tuotakin peliä johtivat jo parilla maalilla ja viimeksi pistivät Charltonin ihan maanrakoon heti ensimmäisen puolituntisen aikana.

 

Kotona sitten Barnsley jonka pitäis olla suhteellisen köykäinen joukkue tälle sarjatasolle kaikkinensa.. pääsivät kuitenkin kuin varkain vieraat tässäkin matsissa johtoon, vaikka peli oli jo tuohon asti ollut kotijoukkueen täydellistä dominointia.. johtoon menemisen jälkeen heidän topparinsa kuitenkin ajettiin suoralla punaisella (Y’ves M’Voto) pihalle kun alimpana pelaajana kaatoi Rhodesin joka ois kirmannut yksikseen karkuun.. siitä tulleesta vaparista sit Rovers tasoitti ja loppu olikin sitten Roversin näytöstä ja meni menojaan pelissä joka päättyi lopulta lukemiin 5-2 ..

 

..Roversin maaleista vastasi Cairney, Rhodes x2, King, Kane

http://www.101greatgoals.com/gvideos/blackburn-5-barnsley-2-championship/

 

 

Saas nyt nähdä mihinkä suuntaan tuo laiva tuosta lähtee keikkumaan.. tällä hetkellä tuo keskikentän keskusta tuntuu olevan lähinnä Cairneyn harteilla ja se nyt ei pidemmässä juoksussa oikein riitä.. kaikki huhutkin tuppaavat olemaan lähinnä vain laitalinkkejä tai kärkimiehiä ja noita keskikentän keskellä pelaavia jannuja toistaiseksi pyörinyt tosi vähän.. tuo kieltämättä hitusen ihmetyttää.

 

 

Lähtijöinä tässä välissä on ollut Mauro Formica joka siirtyi Meksikon sarjaan pelaamaan.. Pedersenin siirto Turkkiin on todella lähellä, taitaa olla jo käynyt siellä medicalissa mutta sinettiä ei vielä ole siirrolle isketty.

 

 

Seuraavaksi ois kotona vastassa Bolton, joka ei myöskään ole tainnut ihan toivomallaan tavalla kautta saada käyntiin potkaistua.. joten melkoisen kiivas ja tulinen taisto lienee edessä kun kumpikin haluaa taatusti erityisen paljon 3 pistettä tuosta pelistä napsasta.. jo ”paikallispelin” takia mutta myös sarjataulukkoa hieman mieleisemmäkseen muokatakseen ja voitolla kumpainenkin ois ihan kelvollisissa asemissa lähtemässä kohti pitkää ja raastavaa kautta ja erityisesti ”auringonvalottomia” kuukausia kohti.

 

 

Paul Robinsonin mietteitä..
Paul Robinson on his comeback from a blood clot and back surgery
http://www1.skysports.com/football/news/11676/8888658

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elikkäs MGP sitten hyvästeli fanit ja lähti haikein mielin kuten seuraavasta haastattelusta kuvastuu..

http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/football/blackburn_rovers/news/10635433._/

 

..tuolla seuraavassa linkissä mukana myös hiukan audiopätkää kuunneltavissa..

http://www.thebee.co.uk/news/local-news/1056511/morten-says-goodbye/

 

----------------------------------

 

Tulopuolella sitten tuli ilmeisesti laitalinkkinä (vasempana) viihtyvä Ben Marshall, ilmeisesti tarvittaessa onnistuu myös keskellä ja liekö oikeallakin tuollainen hyökkäävän keskikentän rooli..

http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/football/10637827._/
 

..ja sieltähän se tulla tupsahti.. 22-vuotias joten ei ainakaan vielä iällä pilattu, teki neljävuotisen sopimuksen sitten kertaheitolla.. ilmeisesti aiempien seurojen fanien mielipiteitä lukemalla niin potentiaalia pitäisi olla todella melkoisesti, tosin ongelmana ilmeisesti se tasaisuus että jää liian välähdyksittäin tapahtuvaksi nuo huikeat suoritukset ja sitten saattaa pidempään vaellella varjojenmailla ja tais jotain fanienkin kanssa olla eripuraa jossain vaiheessa uraa jne… myös valmentajan kanssa ilmeisesti joutui nyt sitten Leicesterissä hiukan tukkanuottasille ja sukset ilmeisesti pahasti menivät kaksikolla ristiin jonka takia siirto oli tapahtuva, tais kuinkin viime kaudella kun Leicester nousukarsintoihin tiensä raivasi niin yksi heidän avainpelaajistaan tuolloin oli.. jotkut vertasivat hitusen David Bentley’hin, tosin ilmeisesti hitusen vikkelämpi kipittäjä ja enempi laidalle orientoitunut veikko kuin Bentley taas itse halusi pelata keskellä, vaikka parhaat esitykset häneltä laidalta saatiin aikoinaan.

 

http://www.rovers.co.uk/news/article/marshall-joins-rovers-ranks-1020367.aspx

 

…kaukaa näyttää jätkä noita vetojansa viljelevän..
http://www.youtube.com/watch?v=D0gR4yfq0fI

 

-------------------------------------

 

Aktiivisesti ollaan työntämässä lisää pelaajia ulospäin, varsinkin Marshallin tulon jälkeen noi laitureiden lainalle/myyntiin pistämisyritykset eivät yllätä pätkääkään.. Fabio Nunes ois sellainen että koetetaan löytää hänelle lainaseura jonne voitais tyrkätä.. sitten Givet, Orr sekä ilmeisesti myös  Marcus Olsson (ois tulilinjalla) koetetaan saada kokonaan häippäsemään seurapelaajalistoilta.. tosin jos kaikista eroon päästään niin luulis että ainakin Valioliigasta jotain oltais hanakkaasti lainalle tuomassa sit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Morten moves on

Posted: Thu 29 Aug 2013

Author: rovers.co.uk

Long-serving Rovers midfielder Morten Gamst Pedersen has today completed his free transfer move to Kardemir Demir Celik Karabukspor in Turkey on a two-year deal.

 

The 31-year-old Norwegian international joined Rovers from Tromso in August 2004 after being signed by former manager Graeme Souness for a fee in the region of £2m.

 

Pedersen blossomed into one of the Premier League’s most consistent performers on the left side of midfield, popping up with some spectacular strikes – including a famous brace in the 2-1 win over Manchester United at Old Trafford in September 2005 – as well as countless assists.

 

The set-piece specialist would go on to make 349 appearances in a Rovers shirt, scoring 48 goals.

 

Rovers boss Gary Bowyer paid special tribute to the popular midfielder, saying: “Morten has been a truly great servant to this club over the past nine years. His loyalty, professionalism and dedication were second to none.

 

“He was low maintenance, he never caused us any problems and he was always available for selection, so he was a great role model for the younger lads.

 

“He goes with our very best wishes for the future.”

 

After bidding a fond farewell to players and staff at Ewood Park, Morten said: “This club has been a part of my life for nine years and I have given everything.

 

“There have been some good times and some bad times, but I think the fans and the club will have more good memories of me than bad.

 

"I want to play football – that is the main reason for me leaving. Of course it has been tough the last couple of years. I've always shown my love for the club and for the fans. I've made friends for life.”

http://www.rovers.co.uk/news/article/morten-moves-on-1022732.aspx

 

 

Pari mainiota videota jotka on MGP:n kunniaksi väsätty...

Morten: Great memories

http://www.youtube.com/watch?v=J6cCzL78oso

 

Magical Morten

https://www.youtube.com/watch?v=J8HzZoYfbUU

Share this post


Link to post
Share on other sites

Palkkamenot näyttävät sitten kertaheitolla, jos ei nyt sentään romahtavan, niin tulevan alaspäin melkoisella vauhdilla.. kun kallispalkkaisia konkareita lähtee nyt sitten parikin samalla oven avauksella.. elikkäs Gael Givet siirtyi takaisin kotimaahansa..

 

Au revoir Gael
Posted: Fri 30 Aug 2013
Author: rovers.co.uk

 

Gael Givet has today left Blackburn Rovers and signed for French division 2 side Arles-Avignon.

The former France international ends his four-and-a-half years at Ewood Park after signing for his hometown club.

 

Signed initially on loan in January 2009 from Olympique Marseille, impressive defensive displays saw Rovers make the move a permanent one that summer.

 

A fans favourite for his wholehearted displays both at left-back and in the centre of defence, Givet went on to make 133 appearances, scoring five goals.

 

"I want to say thank you to the club and to the fans," said Givet.

 

"Before Blackburn, I enjoyed my football in Monaco - I played in the Champions League final - but my first three years in the Premier League with Blackburn were the best moments of my career.

 

"It was an amazing experience for me and one I will never forget. Blackburn Rovers will always have a big place in my heart and I am sad to be leaving, but last season was hard for me and I think it is better for me and my family to go back to France.

 

"But once again, I say thank you to the club for giving me a chance to play in England and thank you to the fans for your support - I will never forget it."

 

Rovers boss Gary Bowyer paid tribute to the Frenchman, adding: "Gael was very popular amongst the supporters, because he always gave 100%, which is something we’re trying to get back to now.

 

"We have all enjoyed his warrior-like performances over the past four-and-a-half years and the 1-0 victory at home to Huddersfield last season, which was the one full game he played for me, I thought he was outstanding.

 

"We’re sad to see him leave, but he was eager to return to France and he wants to play more football at this stage in his career, which we fully understand, so I think this is the best solution for both parties."

http://www.rovers.co.uk/news/article/au-revoir-gael-1019396.aspx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aloitus 11 .. kun vastassa oli Ewood Parkille vierailulle tullut Bolton

 

-------------------------------Rhodes-----------------------
-----------------Dunn----------------------------------------

King----------Cairney--------Lowe-------------Marshall

Spurr----------Dann-----------Hanley----------Kane

---------------------------Kean----------------------------

vaihdossa.. Eastwood, Kilgallon, Morris, Evans, Judge, Taylor, Best

 

 

Peli alkoi puolin ja toisin todella hyvällä temmolla ja vauhdilla mentiin tilanteisiin. Kotijoukkue otti ohjat käsiinsä ja hallitsi peliä mutta ensimmäinen todella vaarallinen tilanne tuli kymmenen minsan kohdalla kun kotijoukkueen pakit uinuivat ruususen unta ja vieraiden jannu pääs läpi mutta Kean teki todella huipputorjunnan..

 

..tuon jälkeen kotijoukkue otti entistä selvemmin ohjat käsiinsä ja oli alussa jo painostanut mutta lopulta King kirmas hirmuista kyytiä laidaltaan karkuun ja pisteli takaviistoon matalan syötön, Dunn nappasi pallon haltuun ohitti nätisti vastustajan pakin ja vastustamattomasti takakulmaan 1-0 tyylikäs maali ja muutoinkin eritysesti King oli vauhdissa ensimmäisellä jaksaolla ja niitä äärimmäisen harvoja kertoja kun jätkä on oikeasti pelannut hyvin ! Tässä hänen nopeutensa toi koko ajan päänvaivaa vierailijoille.

 

Noh, hetkeä myöhemmin tuli vieraiden pakeille jotain ihmehörhellystä ja pallo päättyi kuin päättyi lopulta Rhodesin jalkoihin ja siitä takakulmaan lähti verkko ja verkko heilui 2-0

Puolentunnin paikkeilla.. Rovers vei peliä todella selvästi ja joku laukoi rangaistualueen kulman tietämiltä ja vieraiden maalivahti sai venytettyä sen verran näppejään väliin että torjunnan kautta pallo tolppaan ja siitä takaisin peliin mutta harmittavasti niin ettei Rhodes päässyt haaskalle enää.

 

43minsaa pelattu ja Rhodes pääsi taas tykittämään mainiosti mutta vieraiden maalivahti veti unelmapelastuksen lähes yläkulmasta venyttäen.

 

44minsaa ja pientä sekavuutta taas Roversin alakerrassa niin pakkien kuin Keanin osalta ja lopulta pallo ajatui Boltonin pelaajalle joka pääsi nousemaan suht vapaasti rankkualueen laidalta maalille ja pistämään vastustamattomasti takakulmaan.

 

Pelillisesti kotijoukkue oli ensimmäisellä puoliajalla se hallitsevampi ja loi enempi mainioita maalintekopaikkoja.. mainiot paikat olivat 4-2 mutta tosiaan taukotilanne taululla oli 2-1

 

Kotijoukkue pelasi kuitenkin energisesti, oli aktiivisempi niin pallollisesti kuin ilmankin palloa.. ja laidoilta nousi nopeasti joka tuotti vieraille harmaita hiuksia kerta toisensa perään. Kaksi kertaa kuitenkin omassa päässä todella helppoja virheitä puolustamisessa ja pakka oli levällään mutta noin muutoin oli selvästi kotijoukkueen heiniä ensimmäinen puoliaika.. kieltämättä noi puolustuksen nukahtaminen on sen verran kroonista ollut koko alkukauden ja monet viime vuodetkin että se vähän huolestuttaa. Tosin eipä noista keskikentän keskustan jätkistä hirveästi noille puolustajille ole apua, että pelkästään puolustajia ei voi noista ”nukahteluista” syyttää.. mut vaikeaksi se jalkapallossa pärjääminen menee jos antaa vastustajille aina ihan ilmaisia tilanteita ja maaleja lahjaksi useamman per peli. Varsinkin kun itse tehnyt omien maaliensa eteen todella töitä ihan rutkasti, tosin kahdessa viime matsissa on ihan kiitettävästi myös tehty.

 

Toisen puoliajan alku oli kokonaisuudessaan kotijoukkueelta aika kaameat menoa katsella ja sinivalkoisten puolustus oli ihan hujan hajan kenttää ja meinas vieraat päästä puolesta kentästä yksikseen karkuun.. 51minsan kohdalla joku kotijoukkueen pakki pelasti maaliviivalta kun Kean oli pelattu jo ihan ulos tilanteessa todellisten paniikkihörhöilyjen seurauksena.

 

Hiljalleen Rovers sai kuitenkin jonkilaista tolkkua peliinsä ja sai vähän palloakin taas pidettyä ja homma tasoittui.. samalla tehtiin 58minsalla vaihto kun Evans tuli kentälle ja Dunn lähti vaihtopenkillä pelin loppua kahtelemaan.

 

62minuutilla joku Aasialainen vieraiden pelaaja vei Roversin Kanea mielinmäärin ja tarjoili Spearingille paikan, jonka GB ois halunnut Roversiin mutta pelaaja itse halusi mieluummin Boltoniin siirtyä.. jonkin pakin kautta kuitenkin hitusen maalin ohitse lopulta veto.

 

Jos ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue vei peliä todella vahvasti ja sitä oli todella ilo seurata.. niin ote katosi kyllä puoliajalla aivan totaalisesti.. toisen puoliajan alku aivan hirveätä katseltavaa kotijoukkueen faneille.. kotijoukkueen peli loppui kuin seinään ja vieraat taas veivät peliä aivan mielin määrin, joten osat vaihtuivat aivan totaalisesti..

 

..onhan Roversilal todella nuori joukkue nyt jalkeilla mutta ei näin kaksijakoisesti voi pelata. Mikä on ollut ikävä kyllä monesti tavaramerkkinä jo iät ja ajat aina siellä kun Valioliigassa Europaikoista tappelivat, joten sinällään ei uutta.. tuolloin monesti toinen puoliaka oli todella hyvää peliä ja toinen sitten vaisua. Monesti vaihtelee myös se että pelataanko alussa hurmiossa vai herätäänkö pelaamaan sitten vasta toisella puoliajalla.

 

66minuutilla debytantti Marshall vaihtoon ja Taylor tilalle. Muutaman keskityksen Marshall ensimmäisellä puoliajalla tarjosi mutta ei mikään täydellisen ikuimuistoinen ensiesiintyminen ja varsinkin toisella puoliajalla katos aivan totaalisesti kuvasta, tosin samaisen katoamistempun teki muutkin kotijoukkueen pelaajat.

 

Kuin varkain Rovers sai kontrolloidun hyökkäyksen aikaan (69minuutilla) ja melkoisen sekamelskan päätteeksi pallo ajautui lopulta hitusen rankkualueen ulkopuolelle josta Evans veti ilmasta aivan unelmatykin maalin yläkulmaan ! aivan huikea laukaus ! 3-1

 

80minsaan asti mentiin sitten vieraiden hallitessa, vaikka muutaman hyökkäyksen Roversskin sai aikaan heti tuon maalinsa jälkeen, mutta mitään ihan himrmuisua mylläköitä hekään eivät enää saanet liukuhihnatahtia luotua, King nousi laidalta keskelle ja pääsi tykittämään sydämensä kyllyydestä mutta hituisen alakulmasta ohitse.. King nousi melkein identtisesti heti toisen kerran peräkkäin mutta tällä kertaa pakki venytti jalkansa tielle.

 

83minuuttia kun Kane kirmas laidalta karkuun ja vieraiden keskittyessä jahtaamaan jo yli-innokkaasti parin maalin takaa-ajo asemissa, niin Rhodes pääsi vapaasti maalin edestä tuikkaamaan 4-1

 

Minuutti edellisestä ja kentälle tuli Morris ja vaihtoon King. Joka on saanut otteisiinsa aivan uutta virtaa ja puhtia, ja mikä parasta vähän tehojakin siihen viimeiseen syöttöönsä ! niin edellisessä kuin tässä matsissa. Jotta jos tätä tahtia pystyy jatkamaan niin kannattaa pitää, jopa avauksessa (toivottavasti nyt kun laidalle tullut uusia jannuja niin kilpailutilanne pelipaikasta pitää tason tästä eteenkinpäin nyt sit).. alkanut jo oikeasti vahvasti epäilemään että ois miehen voinut myydä kun niin heikosti on jo pitkän aikaa pelannut.

 

 

Ensimmäinen puoliaika oli kokonaisuudessaan todella vakuuttavaa ja hyvää peliä, tosin pari puolustuksen nukahdusta sattui mutta muutoin kokonaisuutena todella hyvä.

 

Toinen puoliaika taas pelillisesti ajoittain todella heikkoa, vastapainona sitten kuitenkin aivan huikea unelma volley siellä joka sitten toi vähän taas hengitystilaa enempi.

 

Kokonaisuudessaan voitto oli kuitenkin ansaittu, ehkei ihan noin selvin numeroin (4-1) nyt sentään kuitenkaan, sen verran mainion ekan nelivitosen jälkeen toinen nelivitonen oli sitten pelillisesti niin paljon vaisumpi.

 

 

Jos sitä sais vielä siirtomarkkinoilta pari vahvistusta/ringin leventäjää (jota ovat hakusessa ja muutamasta ylimääräisestä vielä eroonkin pääsis) ja pelipaikoista entistä tiukemman taistelun joukkueen sisälle joko lainoilla tai ostoilla, GB:n viime päivien kommenttien perusteella ois pieni yllätyskin jos ei ketään enää edes lainalle tulis.. niin ei tuossa enää kyllä nousumahdollisuudetkaan kovin kaukaista haihattelua olis. Tosin vaatii sen että hankinnat osuvat nappiin ja istuvat joukkueeseen saumattomasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suuri yllätys olis jos jotain tapahtuis nyt sitten Roversin osalta tämän ikkunan osalta, mutta melko odotettavaa on että kun tuo lainaikkuna aukeaa tovin kuluttua uudestaan niin sieltä koetetaan pari palasta saada mukaan lisää joukkueeseen liitettyä..

 

..ilmoilla aiemmin oli että mm. yksi hyökkääjä ois ollut hakusessa, tuolloin mahdollisesti jopa Best ois ollut mahdollisesti tulilinjalla kun jätkällä suht iso ego (kroonisesti penkillä istuskelemaan kuitenkin) ja sitä kautta motivaatio voipi ajan kanssa kadota, kun Rhodes kuitenkin se ykkösvaihtoehto sinne kärkeen ja pelaaja jonka ympärille uutta tulemista koetetaan rakentaa. Toki jos hepun pää kestää sen "kakkosena olemisen" ja pitää itsensä hyvässä vireessä niin henkisesti kuin fyysisesti ja osoittaa todellisia joukkueen eteen panostamista nyt sit, niin ihan mainio mies siinä hommassa ois stunttaamassa ajoittain kun ei Rhodes kuitenkaan pysty kaikkia pelejä pelaamaan täyttä aikaa vaan huilia hänellekin ois aina välillä suotava..

 

..joten enempikin jos siirtomarkkinoilta tulee niin ois Jordanille hakusessa sellainen kärkipari jonka kanssa homma mahdollisimman hyvin toimis, DJ on kuitenkin vielä arvoitus tosikoitoksissa vaikka pre-seasonilla (yllättävän) mainiosti esiintyikin. JR kun ei millään ilveellä  Bestin kanssa ole ”toisiansa täydentävä duo” tai sitten GB on taikuri jos sellaisen formationin saa jalkeille noista pelaajista..  vaikkei nyt ihan samasta puusta sentään kaksikko kuitenkaan veistetty ole.. siltikin huomattavasti vikkelämpää kaveria siihen avuksi Rhodesille tarvittais.. jotain Cardiffin kärkimiestä oli jo kahtelemassa (Joe Mason), en kyllä osaa yhtään mitään tuosta jannusta sanoa millainen on ? ainakin nuori joten hyvinkin todennäköistä, GB kun tuntuu haluavan rakentaa nyt todella nuoren oman joukkueen ja siitä sitten muokata oman joukkueensa.. tosin oli niin pitkään jo Akatemian puolella tekemisistä niin senkin takia varmaan noita nuoria joukkueeseen nyt keräilee ja toki ovat hitusen edullisempia monesti kuin jo kokeneemmat..

 

..myös lainalle oltais avosylin ottamassa vastaan pelaajia, kunhan Valioliigan seurat alkavat pistelemään pelaajiansa lainoille sarjaporrasta alemmaksi jos ei vielä tänään niin sitten muutaman viikon päästä viimeistään kun sävelet alkavat olemaan hitusen selvempiä jokaisella joukkueella..

 

..tuo lainasiirtoaika on sitten tämän illan jälkeen viikon verran ummessa ja aukeaa taas uudelleen sen jälkeen ! ja GB on ilmoittanut että jos sieltä sopivia pelaajia on tarjolla niin lainalle kyllä otetaan myöhemminkin oikeanlainen mies oikeanlaiseen rooliin joukkuetta vahvistamaan.

 

Monet epäilee että tuossa uutisessa mainitulla listalla saattais olla yhtenä nimenä mm. ManUn Jesse Lindgard sitten pari muutakin nimeä ollut ilmoilla useamman kerran.. keskikentälle parin pelaajan nimet pyörineet, tosin ne ovat sitten ihan samalta sarjaportaalta että ne ois kyllä sit ostoja eikä lainoja..
 

http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/10644346._/

 

-----------------

 

Senior Venky's source saying that Owners looking into Bowyer request for a bit more additional funds to further strengthen squad!

 

----------------

 

Wigan teki sitten jonkin aivan totaalisen huumoritarjouksen Rhodesista, minkähän lie takia tuollaisilla naurettavilla pelletarjouksilla edes koettavat.. kokeilevat ilmeisesti tuolla tarjotulla summalla niin kepillä umpibetonia.. tosin aika monelta suunnalta tuo sittemmin kerettiin lytätä että tämän uutisen osalta SSN on kirjoittanut puhtaasti sanottuna ihan paskaa ja ei pidä paikkaansa…
 

http://www1.skysports.com/football/news/11095/8903137/

---------------------

Lähtöpuolella on täksi päiväksi merkattu tähän mennessä Bradley Orr, tosin ainoastaan lainalle ja sekin vain vuodenvaihteeseen kestävä joten ei kovin pitkäkestoinen ainakaan näin alkuunsa, niin ja kohteena Blackpool … onpahan muuten tuohon uutiseen jätkästä melkoisen kuvan laittaneet, noin varoituksen sanana hivenen heikkohermoisimmille...
 

http://www.rovers.co.uk/news/article/orr-joins-the-seasiders-1031284.aspx

 

-------------------------

Tällä hetkellä saattais.. saas nähdä onko tilanne sama tai jotenkin muuttunut kun brittiläisten keskiyö siellä kelloon lyö.. tai sitten kuukauden päästä…..  noh tällä htekellä ilmeisesti jotain tälläistä ois suunnitteilla… noista pelaajista Williamson, DJ, Henley ja Kilgallon siis toistaiseksi olleet loukkantumistensa takia koko alkukauden sivussa…

 

…noi kaikki laiturit oikeastaan sellaisia että voivat pelata kummalla laidalla vaan ja varsinkin King on pelannut viime ajat vasemmalla, suht mainiosti joten vahvasti kärkkyy avauksen paikkaa.. sitten vielä Judge ja Marshall myös keskemmälläkin tarvittaessa (mutta eivät kuitenkaan, jos taktiikkana on 4-4-2 tai 4-4-1-1 niin eivät keskikentän keskustaan kovin ideaaliasia vaihtoehtoja ole) voivat pelata mieluummin siellä hyökkääjien ja keskikenttäpelaajien välissä jos keskemmällä halajavat olla..
 

 

------------------------------------------Rhodes---------------------------
-------------------------------------------(Best)----------------------------
-------------------------DJ---------------------------------------------------
---------------------(Dunn)-------------------------------------------------

Marshall-----------Cairney-----------Williamson--------------Taylor
(Judge)-------------(Evans)-------------(Lowe)------------------(King)

 

Spurr----------------Hanley-------------Dann------------------Kane
(Morris)-----------(Kilgallon)--------(Songo’o)-------------(Henley)

----------------------------------Kean------------------------------------
------------------------------(Eastwood)--------------------------------

..sitten jää vielä varastoon.. Marrow, O’Sullivan, Etuhu, Robinson, Ribeiro .. myös Rochina mutta on todella pitkään poissa. Vaikea sanoa onko GB:llä vielä suunnitelmia enää minkäälaisia sitten Robbon varalle kun toipuu aikanaan ? tai koetellaanko Rochinaa vielä pitää vai päästä hänestä eroon ? riippuu ilmeisesti enempi siitä pelaajan omasta mahdollisesta lähtöhalukkuudesta mitä hänen kohdalla tullaan aikanaan tekemään, sen verran pidempää kuitenkin huilua että se ei kovin ajankohtaista tällä hetkellä ole.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nuo iki-ihanat pelaajien parhaat ystävät, agentit.. näköjään sitten Venky’siä vedettiin oikein kunnolla höplästä kun Jerome Anderson, Steve Kean ja kumppanit saivat vapaasti rellestää kun kanapojat olivat ihan ulapalla kaikesta jalkapalloon liittyvästä..

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/blackburn-rovers/10290996/Blackburn-Rovers-were-biggest-spenders-on-agents-fees-in-the-Championship-last-season-despite-underperforming.html

 

 

Here, Press Association Sport breaks down how much each club spent.

Championship

Blackburn £3,538,034
Cardiff £1,836,193
Wolves £1,676,300
Crystal Palace £1,345,913
Leeds £1,283,234
Nottingham Forest £1,208,850
Hull £929,535
Brighton £869,988
Bolton £611,900
Ipswich £551,878
Watford £546,250
Derby £533,081
Burnley £531,487
Sheffield Wednesday £487,800
Bristol City £467,115
Huddersfield £459,670
Leicester £407,300
Middlesbrough £365,947
Millwall £233,400
Charlton £227,170
Birmingham £203,100
Barnsley £169,360
Peterborough £83,800
Blackpool £0

Total £18,567,305

 

 

League One

Bournemouth £688,666
Coventry £252,256
Preston £199,605
Brentford £177,806
Crawley £133,520
Swindon £128,326
MK Dons £100,545
Notts County £95,965
Sheffield United £84,647
Doncaster £76,900
Colchester £50,135
Stevenage £40,660
Leyton Orient £37,155
Yeovil £36,265
Shrewsbury £33,351
Scunthorpe £31,126
Bury £23,924
Oldham £20,169
Portsmouth £20,000
Carlisle £16,700
Tranmere £10,000
Walsall £3,300
Crewe £0
Hartlepool £0

Total £2,261,020

 

League Two

Rotherham £106,383
Chesterfield £92,418
Fleetwood £91,445
Bradford £62,026
Port Vale £59,250
Bristol Rovers £58,886
Southend £35,003
Northampton £29,270
Wycombe £25,396
Exeter £22,720
Plymouth £16,500
Oxford £13,520
Cheltenham £12,140
York £11,500
Aldershot £8,060
Gillingham £7,500
Dagenham £6,750
Rochdale £6,240
Torquay £5,000
Burton £4,030
Accrington £0
AFC Wimbledon £0
Barnet £0
Morecambe £0

Total £674,037

 

---------------------------

 

 

Todelliset “laatu”lehdet sitten tarjoilevat enempikin noita ManU junnuja mahdolliselle lainalle tulevaksi..

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-starlet-adnan-januzaj-2254334
..sekä..
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2414372/Manchester-Uniteds-Michael-Keane-wanted-loan-Blackburn.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×