Jump to content
Sign in to follow this  
JupeZ

PowerPlay Manager

Recommended Posts

PowerPlay Manager.. tunnetaan myös lyhennettynä: PPM. Niinkuin nimestä voi päätellä kyseessä on selainpohjainen managerointipeli.

Oman referal linkkinikin pätkäisen tähän: http://www.powerplaymanager.com/r225272

Toki jos ei nuin jaloa tekoa halua tehdä niin voi myös käyttää tätä paljaampaa linkkiä: http://ppm.powerplaymanager.com/


Valmiit lajit sekä valmistumisvuosi:
- Jääkiekko (2009)
- Jalkapallo! (2010)
- Käsipallo (2013)

Seuraavaksi valmistuvasta lajista ei ole vielä tietoa.

Managerointipelien tapaan raha ratkaisee ja sitä pääsee toki myös paljon pyörittelemään. Se mihin rahansa käyttää on sitten jokaisen oma asia. Oheistiloja/areenaa voi rakennuttaa tai pelaajia ostella/myydä markkinoilla. Pelaajia ei tosin voi suoraan vaihtaa toisen joukkueeseen, eikä pelaajia voi vaihdella keskenään, vaan kyseiset heput menevät markkinoiden kautta kaupaksi, jolloin muillakin halukkailla on mahdollisuus huutaa pelaajaa itselleen isommalla summalla. Sisältää myös taktiikoiden säätelyä... pelaajien treenaamista... yms. kaikkea kivaa managerointipelien tapaan :) 

Varoitan kuitenkin, että kyseisessä pelissä mikään ei tapahtu hetkessä. Areenan/oheistilojen rakentamiseen kuluu jopa yli 100 päivää viimeisillä tasoilla. Eikä edes oikeilla euroilla saa minkäänlaista ylilyöntiasemaa muihin käyttäjiin nähden! 

Itse olen ko. peliä pelannut nimenomaan jo vuodesta 2009 lähtien. Mikäli joku tästä nyt innostuu pelaamaan niin voi minulta kysellä jos jotain kyseltävää ilmenee icon_e_biggrin.gif Voisin toki tähän myös alkaa luettelemaan miten on mahdollisimman tehokasta aloittaa... mutta eikös se juurikin ole hauskinta "noobina" aloittaa ja oppia virheistä!

 

Kun rekisteröitte kyseiseen peliin ja luotte juokkueen -> otatte haltuune jonkun "team nonamen" tai managerinsa menettäneen joukkueen, yleensä alhaiselta sarjatasolta (IV) Managerin vaihdoksen yhteydessä edellisen managerin panostukset katoavat täysin ja aloitatte ns. puhtaalta pöydältä, mutta otteluita olette jo mahdollisesti pelanneet koska kaudet rullaavat pelissä menemään ;)

Ps. Googlen kuvahausta löytyy kuvia pelistä mikäli niitä kaipaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×