Jump to content
Lineker

Everton kausi 2013/2014

Recommended Posts

Jos sitä yrittäisi tänne jonkinlaista kauden avausta aloittaa.

 

Kausi aloitetaan uudella managerilla ja muutamalla uudella pelaajalla.

 

Maalivahti osastolle tuli Howardille nyt kunnon kirittäjä 23-vuotias Joel Robles,tuskin vielä tällä kaudella ykkösen paikkaa ottaa mutta cupissa saa luultavasti vastuuta.

 

Puolustukseen Martinez toi Wiganista ilmaisella siirrolla Antolin Alcarazin,mies tosin on ollut loukkaantunena koko harjoituskauden joten ei vielä näyttöjä Evertonissa.Sitten puolustukseen on tulossa omista junnuista pre-seasonilla muutaman hyvän pelin pelannut 19-vuotias John Stones.Muuten mennään samalla linjalla kun viime kaudellakin,uskon että Baines ei lähde mihinkään Evertonista ja saamme nauttia Leightonin hienoista nousuista tälläkin kaudella.

 

Keskikentälle ei ole tullut minkäänlaista vahvistusta ja Fellainia ollaan kovasti viemässä pois Evertonista.Toisaalta Fellainista saisi hyvin rahaa ja keskikenttää voisi vahvistaa useammalla pelaajalla mutta Felli on myös yleisön suosikki ja erittäin hyvä pelaaja.Jos Fellaini jää niin Osmanille on ainakin saatava korvaaja ja yksi mies vielä olisi hyvä tuomaan syvyyttä koska Gibson ei täyttä kautta pysy kunnossa.Laidat ovat ok kunnossa Pienaarin ja Mirellaksen osalta ja tämä Espanjan lainaihme Deulofeu voi ilmeisesti pelata myös laitaa.

 

Hyökkäykseen tuli Kone,ei vielä harjoituspeleissä esittänyt mitään ihmeitä ja Jelavic oli niissä selvä ykköstykki joka teki ihan hyvin maalejakin.Toivottavasti Jela saa maalitilinsä auki heti avauspelissä liigassakin,ettei tule samanlaista kuivaa kautta kun viimekaudella.Anichebe tuuraa hyökkäyksessä hyvin ja tekee ne muutamat tarvittavat maalit vaihdosta tullesssa.Tästä Deulofeusta ei oikein osaa sanoa mitään,mieletön talentti ja tulee pelaamaan varmasti,mutta kuinka paljon????

 

Harjoituspeleistä tuli voittojakin ja eri taktiikoita Martinez kokeili useita mutta ei se kauhean hyvin mennyt.Martinezin 3-4-3 taktiikka taisi toimia parhaiten.

 

 

Tässä nyt jonkinlaista kauden avausta ja nyt olisi toiveissa vähän aktiivisuutta tänne Everton osioonkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kausi alkaa ens lauantaina Norwitsin vieraissa Evertonin osalta,alkaa siis pitkästä aikaa hiema "helpommalla" pelillä kausi mut mut eipä näy anaalilta eikä MTV3 katsomolta molemmissa tulee samat pelit. täytyy varmaan katsella joltain pikselimössö Streemiltä.eipä oo tullut katseltua streemeiltä pelejä vuosiin, et jos joku vois laittaa osoitteita..? harjoituspelejä en nähnyt mut huolettaa jos Jela oli se paras maalin tekiä ,ainaskin viimekaudella se oli tosi SURKEA pelimies kaikin tavoin !! ja toivotaan että Fellaini jäis .. :howler: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yksi tapa on googlettaa live streams Norwich vs. Everton. wiziwig.tv:sta voit myös kokeilla etsiä.

 

Kävin vilkaisemassa wiziwigia, mutta siellä eivät olleet viikonloput brittipelit nyt vielä. Maanantain City-Newcastle oli kyllä listalla. Katsele lavantakina jompsin kumpsin niitä virtoja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei oo vielä oikeen uskaltanu ottaa kantaa suuntaan taikka toiseen. Fellainin ja Bainesin kohtalo sanelee aika paljon kääntyykö kesän siirrot plussalle vai miinukselle. Fellaini ollu jotenki aneeminen, tiedä sitten mistä johtuu. Onko mieli jo muualla vai mikä vaivaa.

 

Eka peli ei paljoa vielä lupaillu, tosin jotain positiivistaki mahtu joukkoon. Toivottavasti Distin korvataan Heitingalla ja Osman ihan sama kenellä. Barkley on ottamassa hyvää roolia joukkueessa. RM:n puheissaki ollu mukava huomata et kaverista vastuun myötä ollaan oikeasti kehittämässä kaveria. Mirallas on mun papereissa se kaveri joka tulee lyömään itsensä läpi aivan eri tavalla kuin viime kaudella. Tähän lasken paljon, toivottavasti pysyy ehjänä.

 

Pakko avautua vielä lopuksi, hieman nimittäin on ottanu pattiin ku valioliiga hd kanavat poistu tv tarjonnasta. Oliki ne niin kätevät. Saapa nähdä mitä sitä jaksaa keksiä, ei ihan hirveästi noita streameja innostais taas alkaa ettimään ja katsoon. Tosin näyttää siltä et se on pakko :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itellä vähä sellanen aavistus että Baines ei lähde mihinkään mut Fellainin joku Manu voi vielä viime metreillä ostaa jos eivät muita saa.

Kauden avaus oli ihan Evertonmainen tasuri vieraissa heikonpaansa vastaan.Pallonhallinta Evertonille 70/30 mut kaveri pääsi parista surkeesta puolustuksen virheestä rokottamaan.

Ite en kyllä lähtisi Distiniä Heitingaan vaihtamaan jos Heitinga jatkaa samaa rataa kun viime kaudella,Distin on kohtuu varma pakki jolla nopeus ei ole hidastunut yhtään vaikka ikää on tullut.Osmanin korvaamisesta olen täysin samaa mieltä :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Melkein yhtä vituiks on menny kun Jeesuksella pääsiäinen!!!

 

Kolme matsia kautta takana ja kolme pojoo,kaks viimestä peliä 0-0 nysväystä.

 

Ei auta vaikka sitä palloa hallitsee näennäisesti,tosin paikkojakin jonkin verran luodaan mutta kun kukaan ei laita niistä sisään.

Mirellas aivan kuutamolla ollut joka matsissa ja tän kauden piti olla sen läpimurto,ei hyvältä näytä.

Fellaini/Osman kaksikko alenpana keskikentällä ei vakuuta,Fellaini menee siellä vähän hukkaan ja Osmanista ei ole siellä vääntämään.Gibsonia odotellessa.

Barkley on ollut kohtuu hyvä mutta saisi luopua pallosta vähän nopeammin.

Eilisen viiden minuutin perusteellaa minkä Espanjan poikanen Deulofeu oli kentällä niin voisi saada kyllä enemmänkin peliaikaa.

Jelavic/Kone kärjistä ei ole ollut juurikaan hyötyä.

 

Eikös sieltä ole maajoukkue tauko tulossa???Maalintekoharjoituksia!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin,tulihan se kauden avausvoitto.

1-0 kaatui Chelsea kotona.

Ei ehkä kauneimmalla tavalla mutta ei kyllä missään vaiheessa minkään jyrän alla oltu.

 

Barry oli hyvä ja korvasi Fellainin oikein loistavasti,Naismith oli päässyt avauskseen kun Pienaar jostain syystä puuttui kokonaan kokoonpanosta ja kiitti syntymäpäivänään luottamuksesta ja teki maalin.

 

Chelsea pyöritti aika ajoin näyttävästi mutta ei mitään kovin vaarallista aikaiseksi saanut.

Loppua kohden Chelsean miehillä otteet vähän kovenivat ja parikin ukkoa olisi voitu ajaa pihalle,puolustuksen alinpana se vessaharjan näköinen kaveri kaatoi alimpana pelaajana Mirellaksen joka olisi päässyt yksin läpi ja Obi Mikel otti Barkleyta ottelun lopussa toisen keltaisen arvoisesti mutta ei Howard lappua nostanut.

 

Toivottavasti tää voitto antaa Evertonille hyvää buustia tulevaan,nyt ei neppailtu turhia vaan haettiin se voitto kunnon taistelulla.

COYB!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä ekapuoliaika Evertonilta mut kirosin heti alussa ku Jela &Nais oli aloituksessa mut NE teki voittomaalin Selskin puolustuksen mennessä jo tauolle ,hyvä niin, Selski tuli tokalle puolajalle 10+ lasissa mut Hauwardi +puolustus hoiti taas hommansa, Onneksi Lukaku tulee seuraavissa peleissä hoitamaan maalin teon kärjessä, toivotaan.....tästä on hyvä jatkaa kautta ! Barry oli yllättävän hyvä just ton tasoista keskikenttämiestä tarvittiin ku Käkkäräpää lähti!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se olis sitten pelipäivä ja vastassa Tottenham.

Voitolla olisi mahdollisuus nousta sarjassa toiseksi ja mm. ohi Poolista/Spursista.

Olisi joukkueen itseluottamuksen kannalta äärimmäisen tärkeä voitto.

 

EVERTON XI: Howard; Coleman, Jagielka, Distin, Baines; McCarthy, Barry; Mirallas, Osman, Pienaar; Lukaku

 

SUBS: Robles, Oviedo, Jelavic, Naismith, Barkley, Stones, Deulofeu

 

Tuloveikkaus 2-0 Lukaku x 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään ois voitto loistava juttu Evertonille noustais taulukossa tosiaan toiseksi,jos voitto tulee ni tilaan kyl taas yhden pelipaidan täytyyhän Lukakulle saada vähän palkkaa maksettua.saan varmaan sit noi paitarahat voittaja+pitkä+tulosvedosta jee !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipahan kauhea derby,viihdyttävä tietenkin mutta Evertonin erikoistilanne pelaaminen oli täyttä kuraa.Heti ekasta Poolin kulmasta maali kun Coutinho oli unohtunut kaikilta vapaaksi ja Suarezin vaparissa muuri suunnilleen väisti että pallo sai kiertää maaliin.Viimeisen Poolin maalin jotenkin vielä sulattaa mutta sekin erikoistilanteesta.Mirellas olisi törkeästä taklauksestaan Suarezia kohtaan  ansainnut suoran punaisen mutta onneksi nyt selvisi keltaisella.Lukaku paremmalla viimeistelyllä olisi voinut kyllä ratkaista pelin moneen kertaan ja Barkley voisi alkaa luopumaan siitä pallosta vähän aikaisemmin.Kaikenkaikkiaan oli avaimet voittoon mutta paska maku tästä jäi.Lisää harjoitusta tohon erikoistilanne pelaamiseen,puolustamisessa sekä hyökkäyksessä.Vaikka kulmasta Lukaku tänään maalin tekikin niin onhan Evertonin vaparit ja kulmat tällä hetkellä ihan paskaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olihan taas kunnon matsi,Evertonhan pelaa aina vaan paremmin kun kausi pitenee ja vastustajat kovenee.kyl toi Martines on aika Velho ja Oviedo ja Deulafeu myös ,Baines on jättänyt kyllä liikaa Oviedoa varjoon alan jopa tsemppaa Oviedoa enemmän mut koko joukkue on tällä hetkellä hitsautunut tosi hyvin yhteen.kun vaan sama taistelu jatkuisi vähemmän kovia joukkueita vastaan, tästä on hyvä jatkaa Fulhamin kaatoon jeeeeee !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä. Nyt näyttää hyvälle, kunhan tosiaan heikompia vastustajia vastaan pelataan samallalailla ja napsitaan pisteet niistä pois. Siihenhän se yleensä on kaatunut ku kontataan helpompia vastustajia vastaan. Suunta näyttää hyvälle ja Oviedo on kyllä ollu kova "paikkaaja". Aloituskokoonpanot ja reagointi vaihtojen muodossa on miellyttäny. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään voitto Swanseasta,ei ehkä niin hyvällä pelillä mutta vierasvoitto kumminkin.

Tällä hetkellä kaksi pistettä kärkeä jäljessä ja seuraavat viisi peliä valioliigassa Sunderland,Southampton,Stoke,Norwich ja W.B.A tällä pelillä näistä peleistä on hyvät mahdollisuudet ottaa ihan täydet pisteet.Muilla kärkijoukkueilla on vielä pelejä keskenään ja ne varmasti menettävät pisteitä,joten Evertonilla on hyvät mahdollisuudet vaikka koko liigan kärkeen.COYB!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nonnii,puolessa välissä Martinezin ajan ensimmäistä kautta ja ei paljon valittamista ole.

Voi sanoa ettei kyllä Moyesia ja sen pelitaktiikoita ole ikävä.

Kukaan Everton fani tuskin näin hyvää alkua kaudelle odotti,4 sija valioliigassa ja pienellä tuurilla voisi Everton olla jopa korkeammalla.

Monta matsia jotka olisivat Moyesin aikana päättynyt tasuriin on Martinezin opeilla kääntynyt voitoksi.Ainut peli missä ei oikein ollut jakoa oli Man City vieraissa.Kauden ekat kolme tasuria voidaan laittaa kuherruskuukauden piikkiin.

 

Barry,McCarthy ja Lukaku ovat osoittautuneet kaikki loistohankinnoiksi ja Barry luultavasti vielä jääkin Evertoniin,koska miehen sopimus Man Cityn kanssa loppuu tähän kauteen.Lukakun Chelsea luultavasti ottaa takaisin kiljuen tämän kauden jälkeen.

 

Mukavasti vielä Coleman on noussut aivan valioliiga laitapuolustajien eliittiin ja Oviedo paikkasi loukkaantunutta Bainesia paremmin kuin loistavasti,Colemania voisi sanoa huippuhankinnaksi miehestä maksettiin 2009 kokonaista 60 tuhatta puntaa.Barkley on ottanut paikkansa loistavasti keskikentältä ja Osmania ei tarvitse enää peluuttaa avauksessa.

Nyt pientä loukkaantumis sumaa,Jagielkan,Deulofeun,Gibsonin ja Koneen muodossa mutta onneksi rinki on laajempi kuin edellisillä kausilla ja suht päteviä korvaajia löytyy.

Ainut jonkinlainen pettymys on ollut Mirallas joka ei ole päässyt vielä oikein sellaiseen vireeseen mitä viime kauden lopulla odoteltiin,onneksi on vielä aikaa sekin korjata.

Naismith on sympaattinen taistelija joukueessa ja juoksee koko pelin henkensä edestä mutta taidot ei riitä oikein tälle tasolle,voisi olla viimeistään kesällä myynti edessä.Heitingalla myynti saattaa olla edessä jo Tammikuussa jos vaan joku huolii,saisi Everton siitäkin jonkun pennosen ennen sopimuksen loppumista.Hibbertille peliaika voi olla aika vähissä jos loukkaantumisia ei tule lisää.

 

Siinäpä ne taitaa olla tärkeimmät Everton leiristä tällä erää.COYB!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo olishan tossa mistä ammentaa,Jelavic vaan taidetaan pitää kun on toi hyökkäysosasto aika kapee.Heitingahan on oikeesti hyvä pelaaja,se valittiin kannattajien keskuudessa jopa vuoden pelaajaksi pari vuotta sitten.Sit vaan tapahtu jotain ja itseluottamuksen mukana hävis pelitaidotkin.Alko tulee kauheita mokia ja penkki kutsui.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Auien McGeadyn hankinta vahvistettiin tänään: http://www1.skysports.com/football/news/11671/9111470/transfer-news-everton-sign-aiden-mcgeady-from-spartak-moscow

Hyvä hankinta ja tuo sitä kaivattua laajuutta hyökkäyspäähän. Erittäin nopea ja kohtuu taitavakin pelaaja aiheuttaa varmasti harmaita hiuksia monelle liigapakille. Ensisijaiseti oikealla laidalla viihtyvä irlantilainen voi mielestäni napata ihan hyvin avauksenpaikan Mirallasilta. McGeady olisi ollut saatavissa ilmaiseksi kesällä, mutta Martinez päätti hankkia miehen jo nyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo erittäin hyvä veto Evertonilta,tuo kilpailua keskikentälle.Alkoi Mirallasillekin heti peli maistua,maali Norwichia vastaan vaparista.McGeady maksoi  Evertonille alle miljoonan.Parempi oli maksaa nyt vähän kun kilpailla muiden kanssa kesällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jelavic lähti siis. Kone ei nyt ole juuri parempi. Lukaku ei tällä menolla taida jäädä ensi kaudeksi. Kyllähän teillä rosteri huutaa omaa hyvää hyökkääjää. Niitä vaan on vaikea löytää. Onkos mitään ajatusta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koneesta ei ehtinyt paljon kuvaa muodostamaan kun mies jo loukkaantui,mutta eihän se mikään ykköskorin hyökkääjä ole.

Kauhean vähän on ollut edes huhuja uudesta hyökkääjästä,jotain Lukakun tapaista nuorta Belgi hyökkääjää on scoutattu.

Martinez on kyllä ollut heti alusta asti sen verran yllätyksellinen kaveri että mitä vain voi vielä tulla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×