Jump to content
Sign in to follow this  
guido

Tappio!!!!

Recommended Posts

eipä ManUn peli hääviltä näytä.... kärkeen RNV:n avuksi on saatava joku maalinsylkijä!! Scholes on paljon parempi kärkien takana kun kärjessä. eipä paljon ollu kehumista wolves pelissä. ja kaiken huipuks Wes kaatuu niin verkko voi. no ehkä ens pelissä on jo uusia kuvioita pojilla!!! esitys wolvesia vastaan ei häikäissyt!!!! :evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tappio!

 

Kyllä.. Huono ottelu oli. Jotenkin on hengetöntä, vaikka yritystä onkin.

Uusi pelaaja toisi (tuo) varmaaan lisää yritystä joukkueeseen. Nyt Alex ostoksille. No, nyt ei voi muuta kuin odottaa että Chelski ja Arsu myös mogaavat... Eihän tässä vielä mitään olla menetetty, tarvitsemme välillä pikku "herätyksiä". :cry: Kirjoittavatkohan lehdet jo huomenna ManU:n kriisistä ja siitä, ettei RVN ole tehnyt PIIIIITKÄÄN aikaan maaleja...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se on se Brown. Se jätkä ei ole mitään muuta kuin potentiaalia. Joka matsissa täytyy kämmätä kerran oikein kunnolla. Ennemmin Gary toppariksi ja Brown laitaan siksi aikaa, että saisi edes kaksi peliä putkeen ilman totaalisia emämunauksia.

 

Joo, joo... Ollut poissa pitkään. Poissa tai ei - aina sama tarina. Jos se ei olisi Manchesterista, niin se pelaisi jo jossain Tottenhamin reserveissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tappio!!!!

 

eipä ManUn peli hääviltä näytä.... kärkeen RNV:n avuksi on saatava joku maalinsylkijä!! Scholes on paljon parempi kärkien takana kun kärjessä. eipä paljon ollu kehumista wolves pelissä. ja kaiken huipuks Wes kaatuu niin verkko soi. no ehkä ens pelissä on jo uusia kuvioita pojilla!!! esitys wolvesia vastaan ei häikäissyt!!!! :evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tappio

 

en lähetä foorumiin normaalisti copy/paste -juttuja, mutta tässä mun mielestä ERITTÄIN hyvä kommentti tän päivän matsista, ja meidän tän hetkisestä tilasta: It's not just a striker that we need but we also need a decent central defender especially now that Rio started his suspension. Wes brown is just not the natural replacement. He's prone to too many lapses which cost dearly. Own goals, miskicks, slips and so forth. Does anybody still believe that we do not miss Becks? Van the man must be desperate for a decent cross in. When was the last time we scored from a freekick? Some might say that past is past, but how we miss his touch especially when things are not going right. Today even Scholes was out of order. Fletcher is a waste of space. He's too slow to react, can't cross and can't dribble an opponent. Bellion is a better prospect any time. At least he's got technical abilities and he was very unlucky not to score today when he came on. I have a feeling that today we presented the championship to Arsenal, and I'm not writing this because of just today. I have been feeling that our football has not been that good lately and I was half expecting this to happen one time or another as too many times we rode our luck. I just did not expect it against the bottom of the table team. Well done Wolves.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tappio

 

Joo toi on hyvä sivu ja toi juttu on 100 % totta. Ikävää että to Lontoo ei taivu vaan niin hyvin :)

 

Että voi osallistua keskusteluun tuol ! Ymmärtää kyl mutta ei osaa kirjottaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

class of 67:n teksti on täysin oikeassa. Olin henk. koht. alunperinkin sitä mieltä, ettei Becksiä kannata myydä mut ykskaks pari huonoa peliä niin heti pois koska saf uskoi paikkaavansa sen keskivertopelaajilla. Nyt Ruud ei saa tarpeeksi palloja ylös. Skole, Giggs tykkää olla ylhäällä, Keano enempi alhaalla ja neljäs kk-pelaaja Klebe, Ronaldojr tai Fletcher kaukana Beckhamin tasosta. Täl hetkel United tarvii just tollasen pelaajan mut mistä sen sit hankit. Hyökkäys on tarpeeks hyvä kenelle vaan mut kun palloja ei tule tarpeeksi niin koita sit vedellä neljästkympist maaleja. Ja kyllä se Weskin parantaa kauden loppuun ,mutta kyl joku kokeneempi toppari ois tarpeen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Käsittämätön tappio, tuolla kokoonpanolla ei todellakaan pitäisi tulla tappiota tuollaista pikkujoukkuetta vastaan!! Eiköhän toi Brown kannata heittää Buttin kaveriks listalle.. Tänään Arsenal painaa uudestaan liigakärkeen ja Chelseakin pääsee liian lähelle!! Todellakin turha tappio :evil: Mitä Fergie vielä ihmettelee niitä pelaajaostoja, ei muuta ku vihko auki ja pari äijää lisää!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämän viikon Veikkaaja totesi, että ManU tuskin liukastuu heikon Wolverhamptonin asettamaan banaaninkuoreen. No, ei liukastunut mutta kompastui. Tai oikeastaan Wes Brown kompastui. En ole missään vaiheessa pitänyt Brownia sen tasoisena pelaajana, että hän kuuluisi ManU:n pelaavaan kokoonpanoon ja eilinen vain vahvisti mielipidettä. Ei ManU kuitenkaan esityksensä perusteella olisi ansainnut voittoa. Pelejä ei voiteta sarjataulukkoa tuijottamalla ja pelaamalla vähän sinne päin. On vastustaja sarjan paras tai huonoin niin voitto pitää ansaita tai ainakin tehdä voittoon tarvittavat maalit. Valitettavasti tänään Arsenal nappaa Valioliigan kärkipaikan ManU:lta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Tappio

 

Does anybody still believe that we do not miss Becks? Van the man must be desperate for a decent cross in. When was the last time we scored from a freekick? Some might say that past is past, but how we miss his touch especially when things are not going right. .

Tällaisia kommentteja minä olen odottanut lähes koko kauden ajan. En ole halunnut itse vaan kirjoittaa näin ilmeisestä asiasta.

Kaikki SAF:n fanit eivät vain halua myöntää että se vanha jäärä voi joskus tehdä vääriäkin päätöksiä :!:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tappio

 

No, ymmärrän kyllä sen tuskan, miten täällä nyt kirjoitetaan :)

Itseä kuitenkin jo nyt lohdutti, että Chelski jäi tasuriin kotonaan :lol: Arsu vie ykköspaikan, mutta kautta vielä jäljellä, ja tappion jälkeenhän tulemme aina Vihaisina takaisin 8) Muistellaan viime kautta... silloin oltiin jo tammikuussa lähes käytännössä "muka" hävitty liiga. Nyt ollaan kakkosena, jatkossa FA Cupissa, suht hyvä lohko UCL:ssa, joten kyllä tämä tästä! Eilinen tappio on jo LÄHES unohdettu, ja kohti uusia haasteita 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja Brown on myös pukenut maajoukkuepaidan päälleen vain sen vuoksi että pelaa Manussa!

Jos Becks olisi pelannut viime kaudella samalla tavalla kuin nyt pelaa Realissa niin häntä ei olisi myyty! Eihän hänen peli ollut mitään kummoista katseltavaa.

Nyt kun peli-ilo on löytynyt niin jälki on sen mukaista.

 

Mielikuvitus puuttui pelistä täysin. Peli oli liian ennalta arvattavaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

mielikuvitus puuttuu. Hyökkäykset on sellasta pään tahkomista seinään. Ja Wes Brownin kompurointi oli aivan kamalaa katseltavaa.

 

solskjaer, joka pelasi loistavasti viime kaudella, saattaa olla kaivattu apu hyökkäyspäähän. oikealle laidalle vaan kyseinen mies. osaa keskittää, syötellä ja tehdä oivallisia murtautumisia vastustajan puolustukseen

 

sain just dvs:n, jossa oli kaikki viime kauden maalit ja pakko sanoa, että becksia on kova ikävä!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tottakai Becksiä on ikävä kun katsoo pelkästään keskitysten totaalista luokattomuutta. Jostain syystä noita vapareita alle 25 metristä tulee tosin kyllä yllättävän vähän.

 

Jokin ei voi olla olematta pielessä, jos tässä taannoin pelin kolme parasta keskitystä tulivat kaikki Garyltä.

 

Jos Brown olisi liukkaalla kentällä klaarannut tilanteen, (siellä muuten oli moni muukin katollaan avustavaa erotuomaria myöten moneen otteeseen) sekään ei olisi auttanut siihen, että oma saldo näytti nollaa liigan eniten maaleja/ottelu päästänyttä porukkaa vastaan.

 

Lisäksi noin kaukaa tulleen sisäsyrjävedon laskeminen käsien välistä olisi aiheuttanut Barthezille melkoisen parjauskampanjan.

 

Oakes kyllä vakuutti muutamaan otteeseen ja kahdeksan miestä pallon alla on liian iso lihakasa yhdelle, tai jopa kahdelle kärjelle, kun keskityksiä ei saada perille. Syöttöpelillä sen muodostelman rikkominen oli mahdotonta.

 

Potkutekniikan perusteella uskoisin, että Klebersonilla olisi edellytyksiä auttaa tilannetta, jos vain sopeutuu laidalle. Nythän hänenkin siirtonsa on muuten selvityksessä, kun kaivetaan kaikki mahdollinen esiin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä Brownista vois hankkiutua suosiolla eroon jos puolustajatilanne ei olisi tämä minkälainen se tällä hetkellä on.

 

Viimeistely oli täysin perseestä, Kyllä Louis Saha tulee nyt tarpeeseen.

 

:twisted: :twisted: :twisted: : C.Ronaldo

:twisted: :twisted: : Keano

:twisted: : Scholesy

 

:evil: :evil: :evil: : Brown

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oikean laidan ongelma on ollut koko kauden siinä, että Ole on ollut kauan poissa. Luulen, että jos hän olisi ollut pelikuntoinen, ei Becksiä näin paljon kaivattaisi. Nyt oikealla laidalla on pelannut lähinnä Fletcher ja Ronaldo, jotka molemmat ovat kyllä varmaan paljon potentiaalia, mutta ainakaan itse en ole nähnyt kummankaan pelissä tänä vuonna kauheasti hypetettävää. Fletcher ei oikein mitään osaa kentällä tehdä (liikaa paineita?) ja Ronaldo pyörii näyttävästi, mutta täysin tehottomasti.

 

Mutta surkea peli ilmeisesti, itse en nähnyt, enkä varmaan paljosta paitsi jäänyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei tässä oo kyllä aikaa mihinkään kauden loppuun asti odotella että herra Brown alkaa parantaa otteitaan !!! Eikä Garykään ole mikään järin loistava. Ihmettelen vaan että miks ManU ei ostanut sitä van Buytenia vaan pitää ostaa joku hyökkääjä?? No, jos hyökkäys tekis tarpeeks maaleja, niin silloin puolustuksellahan ei ole niin suurta väliä, mutta kun Ferggu ei päästä edes kahta hyökkääjää samaan aikaan kentälle....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei jumalauta, oot vähän aikaa lomilla, niin ettet pääse koneen ääreen, niin eikö nää saa mee tumpuloimaan pari peliä :evil: . Tasurin Newcastlea vastaan jotenkin ymmärrän, mutta tappio Wolvesille, ei saatana. Ja jäätiin vielä maalitta molemmissa peleissä!! No nyt ollaan taas tarkkana töissä ja koneella, joten tuskin ne uskaltaa enää kämmiä noin pahasti. :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä Brownista vois hankkiutua suosiolla eroon jos puolustajatilanne ei olisi tämä minkälainen se tällä hetkellä on.

 

Viimeistely oli täysin perseestä, Kyllä Louis Saha tulee nyt tarpeeseen.

 

:twisted: :twisted: :twisted: : C.Ronaldo

:twisted: :twisted: : Keano

:twisted: : Scholesy

 

:evil: :evil: :evil: : Brown

C.Ronaldo jakaa mielipiteet enemmän kuin kukaan muu. Tässä viime kierroksen floppijoukkue soccerage.com:in mukaan: http://www.soccerage.com/en/13/s7297.html :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä Brownista vois hankkiutua suosiolla eroon jos puolustajatilanne ei olisi tämä minkälainen se tällä hetkellä on.

 

Viimeistely oli täysin perseestä, Kyllä Louis Saha tulee nyt tarpeeseen.

 

:twisted: :twisted: :twisted: : C.Ronaldo

:twisted: :twisted: : Keano

:twisted: : Scholesy

 

:evil: :evil: :evil: : Brown

C.Ronaldo jakaa mielipiteet enemmän kuin kukaan muu. Tässä viime kierroksen floppijoukkue soccerage.com:in mukaan: http://www.soccerage.com/en/13/s7297.html :roll:

Kukahan nuokin Soccerage.comin arvostelut tekee? Joku tyhmä cockney-runkkari vai? Kyllä C.Ronaldo oli Wolves-pelissä Unitedin ylivoimaisesti pirtein pelaaja, jos joku pitää valita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×