Jump to content
Sign in to follow this  
*Yang*

Liverpoolin Champions League voitto ja Liverpool yleensä..!

Recommended Posts

Tuo finaali tullaan varmasti muistamaan aina, oli upea matsi ja Liverpoolilta upea nousu!

Oliko teidän mielestä Liverpoolin voitto ansaittu? Oliko Liverpool OIKEASTI paras?

Omasta mielestäni oli, upea nousu ja muutenkin hyvin pelasi joukkue Championsissa.

 

Itse joukkueeseen:

Nimilista yksi maailman parhaista, hyökkäys aivan huippu, samoin keskikenttä, ja puolustus...

 

Mielipiteitä!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liverpoolin...

 

Voitto oli tietysti ansaittu. Redsit tekivät enemmän maaleja, kuin vastustaja merda-milan, vaikkakin vasta pilkulla. Oikeasti paras? No tottakai. Päihitti finaalissa merda-milanin. Futiksessa maalien määrä ratkaisee voittajan, ei se, kumpi pelaa näyttävämpää peliä tai kummalla on kovemmat "nimet" kentällä. On se niin yksinkertaista pojat. Ja enkuilta se onnistuu pitämään peli yksinkertaisena, välillä jopa liiankin yksinkertaisena. Mitä joukkueeseen tulee, niin siitä on varmasti niin monta mielipidettä, kuin on perseenreikiä. Mutta totuus on se , että joukkueessa oli istanbulissa vain muutama huippunimi ja yksi huippuvalmentaja. On ne "paremmat" joukkueet ja ennakkosuosikit ennenkin kaatuneet finaaleissa. Peli-illan vire ja fiilis ratkaisee. Veni vidi vici. Ai niin, olin unohtaa. -Miten ihmeessä united-supporteri voi hehkutta poolia noin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varmaan hienoimpia CL-finaaleita pitkään aikaan, vaikka onhan jokainen finaali oma elämyksensä. Mahtava nousu 0-3 tappio asemasta tasapeliin varsinaisella peliajalla. Milanhan pyöritteli lopussa aika lailla ja lähellä oli, ettei pallo olisi livahtanut Dudekin ohitse, mutta aina löytyi puolustaja joka potkaisi pallon pois maaliviivalta. Ja saihan Hyypiäkin varmasti mukavan sulan hattuunsa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jotain kommentteja Poolin nykytilasta:

-Peli on parantunut sitten Houllierien ajoista, itseä ainakin kuvotti katsoa sitä peliä.

-En edelleenkään ole mikään Poolin pelityylin fani, mutta tulosta näyttäisi tulevan ihan mukavasti. En kuitenkaan usko, että tuolla porukalla tullaan Valioliigaa lähivuosina voittamaan. Eri asia on UCL, jonne ehkä Englantilainen pelityyli + espanjalaiset voivat olla hyvä yhdistelmä..se kai viimevuotisen UCL-voiton takana olikin.

-Nykypoolista löytyy useita tärkeitä lenkkejä, joilla voi rakentaa hyvän joukkueen tulevaisuutta ajatellen: Alonso, Gerrard, Reina, Sissoko ainakin heti tuli mieleen. Hyökkäyskalustosta en ole niinkään vakuuttunut.

-yhtä asiaa kuitenkin toivon/pyydän: Nelonen, näyttäkää UCL-joukkueiden pelejä tasapuolisesti, eikä aina Poolia mahdollisuuden tullen, vaikka siellä suomipoika pelaakin!!!

 

Kiitos ja tavataan huomenna OT:lla!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×