Jump to content
Sign in to follow this  
Tume

UCL 2013-14

Recommended Posts

Perustetaanpa tällekin nyt oma ketjunsa. Lohkoarvonnat siis suoritettiin tänään, ja sen tuloksena alkuasetelma näyttää tältä:
 

Group A
Man. United(ENG)
Shakhtar Donetsk(UKR)
Leverkusen(GER)
Real Sociedad(ESP)
 
Group B
Real Madrid(ESP)
Juventus(ITA)
Galatasaray(TUR)
København(DEN)
 
Group C
Benfica(POR)
PSG(FRA)
Olympiacos(GRE)
Anderlecht(BEL)
 
Group D
Bayern(GER)
CSKA Moskva(RUS)
Man. City(ENG)
Plzeň(CZE)
 
Group E
Chelsea(ENG)
Schalke(GER)
Basel(SUI)
Steaua(ROU)
 
Group F
Arsenal(ENG)
Marseille(FRA)
Dortmund(GER)
Napoli(ITA)
 
Group G
Porto(POR)
Atlético(ESP)
Zenit(RUS)
Austria Wien(AUT)
 
Group H
Barcelona(ESP)
Milan(ITA)
Ajax(NED)
Celtic(SCO)
 
Lohkoista A, C ja G lienevät ne "helpoimmat", ja F sekä H vaikeimmat. Mitään viime vuoden kaltaista kuolemanlohkoa ei tällä kertaa arvottu, mutta muutamia hyviä ottelupareja kyllä tullaan näkemään jo lohkovaihessa, mm Real - Juve, Bayern - City, Arsenal - Dortmund sekä "jokavuotinen" klassikko, Barca - Milan.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei mee nallekarkit koskaan tasan tässä leikissä. Noi korit on ihan ihmeellisesti jaettu. Millä ilveellä Dortmund on viime vuoden finalistina 3 korissa on ihan häkellyttävää ja Napoli nelosessa. Samalla ihmettelen, miten Arsenal on ykköskorissa, vaikka tulee playoffien kautta. No eipä auta itku markkinoilla.

 

A: Varmaan se toisiksi kovin lohko. ManU ennakkosuosikki lohkovoittoon, kakkossijasta sitten kova otatus. Periaatteessa kaikilla on mahdollisuus, mutta itse näen Leverkusen suosikkina kakkospaikalle. On ollut vakuuttava näin alkukaudesta. Sociedad ehkä sitten ennen Donetskia kärkkymässä jatkopaikkaa. Sociedadilla on kova nippu koossa ja pelaa joukkueena yhteen loistavasti. Kova hyökkäys, mutta saattaa kaatua kokemattomuuteen.

 

ManU

Leverkusen

Sociedad

Shahktar

 

B: No brainer. Juve ja Real selvästi jatkoon. Kööpenhaminalaiset lähtee tavoittelemaan vain sitä, ettei kotipeleissä tulisi rumia lukemia. Galatasaray pystyy kiusaamaan kotonaan jättejä, mutta ei jakoa jatkopaikoille. Kiimainen kamppailu Juve-Real tiedossa ja se tietenkin saa miehen kovaksi aina.

 

Juventus

Real Madrid

Galatasaray

København

 

C: PSG dominoi tätä ja jokin muu kuin 18 pisteen suoritus olisi pettymys. Toki Benfica voi olla vieraissa kova ja riippuu siitä, missä vaiheessa peli tulee, mikä on lopputulos. Benfica näistä sitten melkein yhtä selvä suosikki kakkospaikalle kuin PSG voittajaksi. Ei Anderlecht ja Olympiakos mitään pilipali tiimejä ole, mutta Benficalla on kuitenkin materiaalietu. Jätetään kuitenkin pieni portti auki vielä Olympiakokselle, kovana kotijoukkueena. Anderlechtille jää jämät.

 

PSG

Benfica

Olympiakos

Anderlecht

 

D: Bayernin ja Cityn kohtaaminen. Bayern on näyttänyt tällä kaudella niin heikolta, eikä täältä suunnalta löydy luottoa paskan vertaa Guardiolaan, niin on pakko heittää City lohkon kärkeen. Cityllä ei ole kulkenut Englannin rajojen ulkopuolella, mutta jospa nyt sitten iskostaisi. Joukossa ei hirveästi ole Euroopassa menestyneitä pelaajia, joten se ehkä saattaa vähän vaikuttaa edelleen. Jatkopaikat pitäisi ennakkoon olla selviä ja CSKA keskittyy kiusaamaan koleassa säässä isompiaan ja Plzen taistelee sitten Eurooppa liiga paikasta Moskovan kanssa tasaväkisesti.

 

City

Bayern

CSKA

Plzen

 

E: Chelsealla ihan älytön arpamunkero. Helppo lohko josta pitäisi leikiten mennä jatkoon. Ei varteenotettavia haastajia, kun Schalkellakaan ei ole kulkenut toistaiseksi mihinkään. Basel suosikkina toiselle jatkopaikalle. Schalke sitten kolmantena ja Steua viimoisena. Kova kamppailu varmasti nähdään kuitenkin kakkospaikasta.

 

Chelsea

Basel

Schalke

Steau

 

F: Kuolemanlohko. Arsenalin miehenä valahti kakka punttiin heti kun Napolin nimi luettiin. Paha mennä heittämään tästä arvioita, on sen verta tasainen lohko. Monen mielestä Marseille varmasti ennakkoon heikoin, mutta Marseille on vahvistunut kovasti ja peli kulkee. Helppoja pelejä ei ole yhtään ja kuka vain voi mennä jatkoon. Dortmund ei ole vielä toistaiseksi vakuuttanut Bundesligassa joten mielenkiintoinen nähdä miten finalistille käy. Arsenal kyllä nyt kaipaa niitä vahvistuksia selvitäkseen kunnialla tästä. Jos tärkeitä avauksen miehiä puuttuu ollaan heti kusessa näissä karkeloissa. Napoli on vahvistunut myös, vaikka Cavani lähti. Uudet hankinnat näyttivät kuitenkin tasonsa, kun Bologna kaatui 3-0. Kun on paha heittää mitään tästä niin mennään sillä mitä haluaisin nähdä tapahtuvan.

 

Arsenal

Marseille

Dortmund

Napoli

 

G: Ei mihinkä. Täyshöntsä lohko, jossa vain Atleticolla on mahdollisuus jatkoon päästessään edetä edelleen. Naurettavaa, että näinkin "heikko" lohko, vaikka kaikki kovia tiimejä ovatkin, voi muodostua. Porto on kovasti heikentynyt ja Austria Wien on ihan eri kastin joukkue kuin UCL-tason. Zenitin pitäisi mennä tästä toisena jatkoon, vaikka ei mikään järisyttävän kova jengi olekaan. Hyvä arpa kävi Zenitille. Atletico massiivinen suosikki tässä, kun peli näyttää kulkevan mallikkaasti.

 

Atletico

Zenit

Porto

Austria Wien

 

H: Ennakkoon Milan ja Barca kovimmat, mutta Ajax ja Celtic molemmat ilkeitä vastustajia, jotka voivat hyvänä päivänä vaikka voittaa molemmat suuret. Milan ja Barca kohtaavat taas ja täytyy myöntää että käy jo vähän tylsäksi :D Eipä tässä kait muuta mahdollisuutta kuin Barca ja Milan jatkoon. Celtic hyvänä kolmosena ja Ajax hännille. Celtic voittaa kotonaan joko Barcan tai Milanin.

 

Barca

Milan

Celtic

Ajax

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään se lohkovaihe sitten käynnistyy, TV-pelinä yllättäen ManU - Samikusen ja maksullisella puolella Bayern - Moskova ja Gala - Real.

 

Off-topic: Pitäisiköhän tämä aihe siirtää tonne muu maailma-ketjuun, jossa nämä aiempienkin vuosien keskustelut on käyty? Nyt meni vahingossa tämä tänne....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näyttää de Boer olevan kovasti pöyristynyt, että rankkari Balotellin paidastakiinnipitämisestä vislattiin ja sanoo että sellanen on normaalia puolustamista.

 

Vaikka kuinka olin että jes Ajax voittaa, niin tyhmä mikä tyhmä: paidastarepimisestähän just ohjeistettiin jokunen vuosi sitten, että se on aina keltanen kortti, koska se on yksi näitä fudiksen syöpiä ja ottaa tehokkaasti taitopelaajilta vauhdin pois.

 

Ja hei se rankkari erikseen: 8 (KAHDEKSAN!) Ajaxin pelaajaa jo pitkällä rankkarialueella, kun Balotelli rankkarinsa veti. Jos ei olisi mennyt maaliin, se olisi uusittu. Vitun pässit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajax-Milan oli yllättävän heikkotasoinen europelimatsi. Suoraan sanottuna 88 minuuttia täyttä roskaa, mutta loppuminuuttien maalit sentään toivat jotain iloa vaisuun matsiin. Rankkari oli kyllä täysin väärin tuomittu, uskomaton tuomarivirhe. Moisanderillakin yksi hyvä maalipaikka, veto kuitenkin hiukan maalin yli. Mosanderilta oli perusvarmaa peliä, harmi että joutui jättämään pelin kesken pienen loukkaantumisen takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lohkot saatu puoliväliin, ja useimmissa mennään ihan oletetulla tavalla. Toki joukkoon mahtuu muutamia yllätyksiäkin. Pikku katsaus tilanteeseen:

 

A-lohkossa Manu johtaa 7:llä pisteellä ja Leverkusen toisena 6:lla pisteellä, Donetskilla vielä hyvät saumat jatkoon mikäli voittaa tulevia pelejä. Tilanne suhteellisen auki voiton ja kolmostilan välillä, mutta ensi kierros kertonee jo paljon enemmän. Sociedad on sulanut täysin, ja möllöttää jumbona 0-pisteen kera.

 

B-lohkossa Real on kerännyt täyden potin, mutta toinen ennakkosuosikki Juve on sulanut täysin käsiin. Galatasaray on kakkosena 4 pisteellä, ja Juvella vain kaksi pistettä kolmesta matsista. Real voittaa oletetusti lohkon, mutta toisen jatkoonmenijän suhteen en lähtisi vielä veikkauksia tekemään... Juventuksen syksy on muutenkin ollut hyvin mollivoittoinen kahdesta huippuhankinnasta huolimatta, ja ellei peli ala pian rullata, niin ei hyvä heilu....

 

C-lohkossa PSG:n jatkopaikka näyttää jo käytännössä varmalta, toisena tasapisteissä Olympiaikos ja Benfica. Kumpi tahansa voi noista mennä toisena jatkoon

 

D-lohkossa Bayern jyrää oletetusti, ja City roikkuu kakkosena. Kun Moskovan vierailu on jo tehty, niin voisi olettaa taivaansinisten menevän toisena joukkueena jatkopeleihin.

 

E-lohkossa Chelsea ja Schalke odotetusti kärjessä, mutta tasapisteissä, ja uskoisin jatkoonmenijöiden pysyvän samoina loppuun saakka. Baselilla toki saumat, kun vain kaksi pistettä perässä johtokaksikkoa

 

F-lohkon tilanne on kutkuttavin: Dortmund, Arsenal ja Napoli tasapisteissä kahdella voitolla, Marseille jumbona nollalla pisteellä. Tämän lohkon ratkaisu venynee päätöskierrokselle, ja voipi mennä jopa maalierovertailuun, kun pelaavat niin sopivasti ristiin. Yksi kova tulee joka tapauksessa putoamaan jo tässä vaiheessa, mutta rahoille on näissä peleissä saanut vastinetta.

 

G-lohkon kärjessä on oletetusti Athletico Madrid puhtaalla pelillä, mutta toinen suosikki Porto on vasta kolmantena. Zenit miehittää kakkospaikkaa pisteen erolla, ja Venäjän talven sekä kahden kotiottelun turvin pitäisin Pietarilaisten jatkopaikkaa jopa todennäköisenä.

 

H-lohkossa Barca johtaa, ja Milan peesaa parin pisteen päässä. Celticillä on vielä saumat jatkoon, joskin hyvin ohuet sellaiset. Ajax lohkojumbona 1:llä pisteellä, joten hollantilaisia tuskin jatkokierroksilla nähdään...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jatketaan yksinpuhelua, kun muut eivät löydä/innostu tänne kirjoittamaan....

 

Lohkovaihe siis pelattu, ja saatiin ne pari yllätystäkin aikaan. Suurimpana pitäisin Juventuksen putoamista jatkopeleistä, joskin olosuhteet Galatasarayta vastaan päätöskierroksella pelatussa ottelussa olivat vähintäänkin haastavat. Se ei toki poista sitä tosiasiaa, että Juventuksen olisi pitänyt pelata alussa paremmin, kaksi pistettä kolmen kierroksen jälkeen on auttamattoman vähän.  Lisäksi Sociedadin ja Porton huonous yllättivät. Lohkoykkösistä ei löydy YHTÄÄN helppoa joukkuetta, joten lohkon kakkosilla voi olla kovat ajat edessä...

 

Kun jatkokierroksen arvonta suoritetaan maanantaina 16.12, niin korit ovat seuraavat:

 

Lohkovoittajat:
Manchester United, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Bayern München, Chelsea, Borussia Dortmund, Atletico Madrid ja FC Barcelona

Lohkokakkoset:
Arsenal, Manchester City, Bayer Leverkusen, Schalke, AC Milan, Olympiakos, Galatasaray ja Pietarin Zenit

 

Samassa lohkossa pelanneet ja saman maan joukkueet eivät voi joutua vastakkain, joten ManU ja Chelsea väistävät ne pahimmat, eli Arsenalin ja ManCityn. Lisäksi koviksi lohkokakkosiksi laskisin Milanin, ja sään puolesta Zenitin sekä Galatasarayn. Schalke ja Olympiakos lienevät ne kaikkien toivevastustajat, ja Leverkusen tullee hyvänä kolmosena. Jatketaan keskustelua siis maanantaina arvontojen jälkeen, ja spekuloidaan ketkä jatkavat ja ketkä eivät.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuossapa nuo parit sitten olisivat:

Atlético Madrid - AC Milan
Bayern München - Arsenal
Borussia Dortmund - Zenit
Chelsea - Galatasaray
Barcelona - Manchester City
Manchester United - Olympiakos
PSG - Leverkusen
Real Madrid - Schalke

 

Omat veikkaukset/toivomukset jatkoonmenijöistä boldattuna. Barca-ManC on erittäin kiimainen ottelupari, oikeastaan kumpi vaan voi mennä jatkoon. Bayern ei sekään pääse helpolla Arsua vastaan. Realilla, ManUlla ja Chelsealla suosiollinen arpaonni tällä kertaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muutama tosi hyvä taistelupari taas tuli, ja pari kovaa lähtee lauluun heti alussa.
 

Atlético Madrid - AC Milan

 

Athletico suosikki tässä parissa, mutta kuten mainittu, Espanjalaisilla on todella ohut materiaali, ja Milankin saattaa löytää sen peli-idean helmikuuhun mennessä... AC:lla kuitenkin rautainen kokemus eurokentistä sekä fanaattinen kotiyleisö, joten en vielä lähtisi laittamaan rahojani Athleticolle

Bayern München - Arsenal

 

Viime kauden toisinto. Arsenal VOI hyvänä päivänään tiputtaa Bayernin, mutta antaisin tolle sellaisen 20% mahdollisuuden. Laadukas ja iso rinki, joten edes pari loukkaantumista ei Bayernin junaa kaada

 

Borussia Dortmund - Zenit

 

Jos Dortmund selviää venäjän talvesta, ja ei kärsi enempää loukkaantumisia, niin eiköhän viime kauden kakkonen tästä jatkoon lähde.

Chelsea - Galatasaray

 

Drogba saapuu vielä kerran Bridgelle. Jose piiskaa joukkonsa lentoon, ja turkkilaiset joutuvat tyytymään kotimaan kenttiin loppukauden ajaksi.

Barcelona - Manchester City

 

Ehkä se kovin pari. Barca toki suosikki, mutta en välttämättä lyttäisi Cityä vielä. Taitoa löytyy sieltä niin paljon, että ainakin tiukille tulee menemään. Messin tervehtyminen/loukkaantuminen saattaa ratkaista tämän parin, sillä pelkän Neymarin joku Kompany vielä pystyy pitämään.

Manchester United - Olympiakos

 

Jos otteet jatkuu vähintään samanlaisena, niin eiköhän sieltä Kreikastakin saada voitto raavittua, ja matka kahdeksan parhaan joukkoon on varma...

PSG - Leverkusen

 

PSG:n materiaaliedulla en vain kykene näkemään, etteikö Samikusenin lähtö lauluun ole suht koht varmaa.

Real Madrid - Schalke

 

Vähän sama homma, Realia voisi laittaa pitkävedossakin aika huolella...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sellainen olo tällä hetkellä, että Galatasaray yllättää Chelsean. Ei olisi mikään ihme, ihan ok pelin pelasivat Juvea vastaan viikko sitten. Olosuhteet nyt olivat mitä olivat...Olympiakos-ManU myös ihan mielenkiintoinen ottelupari, Olympiakoksen ainoa toivo tulee olemaan fanaattinen kotiyleisö, mutta ManU tämän taitaa valitettavasti hoitaa...eihän sitä tiedä jos Olympiakoksen "barcan superjunnu" Saviola syttyisi hurjaan vireeseen juuri tässä ManU ottelun alla, niin mahdollisuus olisi kreikkalaisillakin! Arsenal - Bayern tietysti kuolemanottelu, Zenit tulee tod.näk nöyrtymään Dortmundille jos mitään kummempaa ei tapahdu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.mtv.fi/sport/jalkapallo/mestarienliiga/uutiset.shtml/2013/12/1843993/kannattajien-torttoily-toi-rangaistuksen-champions-league--seuroille

 

Eli UEFA on langettanut Zenitille ja Olympiaikokselle rangaistukseksi seuraavan UCL-matsin pelaamisen osittain tyhjille katsomoille, syynä kannattajien rasistiset huudot... Ainakin Kreikkalaisien ainoahko etu, fanaattinen kotiyleisö, tulee vähenemään, mikä tietää pelkästään hyvää Unitedille. Zenitin kohdalla etu ei liene niin merkittävä, vaan Venäjän talvi näyttelee pääosaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei loppujen lopuksi mikään yllätys nuo rangaistukset Zenitille ja varsinkaan Olympiakokselle. Joskus alkusyksystä YLE:ltä tulleessa PAOK:n mestarien liigan matsissa Schalkea vastaan Thessalonikin Toumba Stadion oli lähes kokonaan tyhjä, kun PAOK:n fanit olivat törttöilleet edeltävässä matsissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämän viikon pelien perusteilla vaikea nähdä, että joku yltäisi haastamaan Bayernia, PSGtä tai Barcelonaa. Real Madrid toki nyt on aina valmis mihin vain, mutta ei vaan jostain syystä tälläkään kaudella ole peli kulkenut odotetunlaisesti. Atletico oli mulle eilen suuri pettymys ja osoitti, ettei joukkue ole vielä valmis taistelemaan Euroopassa koviempien joukkueiden kanssa. Toki vierasvoitto San Sirolla on aina kova juttu, mutta oikeasti niillä oli vain se yksi paikka ja Milan siinä oli enemmän tuuliajolla kuin Atletico liekissä. Oikeutetusti tosta olisi Milanille voiton suonut tai ainakin tasapelin. Milan tällä kaudella sen verran suossa omassa liigassa, joten ei siihen peilaten vakuuttanut Atletin peli.

 

City ei yllättänyt ketään kun jäätyi kotonaan Barcaa vastaan ja melkoinen vuori kiivettävänä ja rehellisesti sanottuna en usko millään nousuun.

 

Chelsealle pitänee hieman pitää porttia aukia, koska Mourinho on paras voittamaan yksittäisiä otteluita kun tarve vaatii, mutta jotenkin en jaksa uskoa, ellei kovemmat tiimit sitten osu toistensa tielle ennen semifinaaleja.

 

"Sattumalta" Bayernilla, PSGllä ja Barcalla on kaikilla yli 90% syöttötarkkuus ainoina UCL-seuroina. Kaikilla periaatteessa samanlainen pelityyli ja tuo vaikuttaa ikävä kyllä olevan se, millä nyt Euroopassa myllätään, eli pidetään palloa ja sen jälkeen vielä pidetään palloa ja vielä pidetään palloa. Tylsäähän tuo välillä on. Kotiinpäin täytyy sen verran vetää, että PSG kyllä vähiten pelaa tuolla tavalla ja UCLssä se syöttöprossa tulee pitkälti myös siitä, että tappaa pelin tehokkaasti kun on päässyt johtoon. Barca ja Munchen taas hinkkaa ja hinkkaa ja hinkkaa koko pelin ajan oli tilanne mikä tahansa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paljon on kiinni arvonnoista ja senkin jälkneen vielä asetelmat ehtivät muuttumaan mahdollisten loukkaantumisten myötä. Mutta jos tässä vaiheessa pitäisi jotain veikata niin Bayernin heiniä vaikuttaisi nämä karkelot taas kerran olevan. Vakuuttavimmin pelannut joukkue tähän mennessä.

 

PSG päässyt tähän mennessä vielä helpolla, mutta kun rosterissa on useampi nimimies niin ei pariisilaisia voi poiskaan sulkea. Blancin taidot tullaan vielä mittaamaan kun vastaan asettuu kaikennäköistä taktikkoneroa.

 

Barcelona pelaa taas sillä tutulla tyylillään jossa hierotaan ja hierotaan kunnes vastustaja jossain tilanteessa nukahtaa ja Barca iskee siihen saumaan. Kuten tiistaina nähtiin niin Barcaa vastaan pelatessa pitää virheet pitää minimissä ja iskeä omista paikoista kovalla prosentilla. Cityn mokaili puolustuksessa ja Negredosta ei ihan ollut johtamaan vastahyökkäyksiä.

 

Chelsea tuntuu olevan näissä karkeloissa parhaimmillaan vaikka joukkue vuodesta toiseen dumataankin pois kärkikamppailusta. Keskikentällä Matic ei pysty näitä pelejä pelaamaan joten se heikentää Chelsean mahdollisuuksia. Tuon lisäksi kärkeen ei ole heittää varmaa maalintekijää joka ei tilannetta helpota. Kauden alussa nähtiin tasapäinen vääntö Supercupissa Bayernin kanssa joten ainakin silloin joukkueet olivat vielä samalla tasolla. Saa nähdä onko eroa kertynyt ja jos on niin kuinka paljon. Jotain Barcelonaa vastaan olisi kiva nähdä Chelsean pelaavan. Erikoistilanteissa Cahill, Terry, Luiz ja Ivanovic vastaan Barcan pikkumiehet ja vastahyökkäyksissä sitten Hazardin, Ramiresin, Williamin ja Eto'on nopeus voisi olla Barcalle melkoista myrkkyä.

 

Joku noista neljästä sen varmaan voittaa ja tässä vaiheessa Loisin rahani Bayernille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse nostaisin kanssa Chelsean tonne kärkikahinoihin. Galatasaray on heti alkuun kohtuu haastava pala, mutta Mourinho on tosiaan aika ässä näissä isoissa peleissä. Chelsean pelityyli kaikenlisäksi toimii paremmin jos vastustaja pitää palloa joten voisin kuvitella, että esim. Barca tulisi jälleen kerran olemaan kusessa Chelseaa vastaan. Maticin kun saisi keskikentälle ja Diego Costan kärkeen niin Chelsea voisi mennä aivan päätyyn saakka.

Jännä ettei Realista ole ollut puhetta tässä ketjussa. Itse näen heidät parempana jenginä kun esim. Barcelonan ja uskon, että voivat Ronaldon ja Balen johdolla mennä Lissaboniin asti.

Ihmettlen suuresti jos voittaja ei tule joukosta Real, Barca, Chelsea, München & PSG. Arvonnoista riippuu toki paljon. Vanha klisee "kaikki on voitettava" ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Tällaisissä turnauksissa on voitettava tasan ne jengit jotka vastaan tulee ja jos arpa on suosiollinen ja muut kovat pudottavat toisensa niin tässä voi edetä kohtuu helpolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo. Ei Realiakaan voi pois sulkea enkä ole RM:n pelejä pahemmin tällä kaudella katsonut, mutta ei ihan mua vakuuta. Ronaldo tosin voi hyvänä päivänä tuoda sen voiton vaikka yksin, mutta vaikka Realia aina nostetaan toimittajien toimesta kärkikamppailuun niin joukkue on tuon statuksen omaavana seurana ollut useamman vuoden alisuorittaja näissä pippaloissa. Ancelotti tosin taitaa nämä skabat..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo. Ei Realiakaan voi pois sulkea enkä ole RM:n pelejä pahemmin tällä kaudella katsonut, mutta ei ihan mua vakuuta. Ronaldo tosin voi hyvänä päivänä tuoda sen voiton vaikka yksin, mutta vaikka Realia aina nostetaan toimittajien toimesta kärkikamppailuun niin joukkue on tuon statuksen omaavana seurana ollut useamman vuoden alisuorittaja näissä pippaloissa. Ancelotti tosin taitaa nämä skabat..

Ehkä Realkin pääsee nyt suorittamaan vähän pienemmissä paineissa kun Mourinhon aikaan jolloin sitä CL voittoa pidettiin käytännössä "varmana."  Paineet on aina tuollaisessa megaseurassa kovat, mutta ehkä valokeila on tällä kertaa enemmän Münchenin suunnalla ja Real on altavastaajana. Pelaajistoltaanhan Real on kuitenkin vain vahvistunut aiempiin kausiin verrattuna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bayern Munchen-Olympiakos olisi kyllä unelmafinaali! Olympiakos tiputtaa sensaatiomaisesti ManU:n ja vastaan asettuu puolivälierissä niin ikään Chelsean kaataja Galatasaray, Välirerä Olympiakos-Galatasaray (Kreikka vs Turkki asetelma), tuosta otteluparista ei ainakaan tunnetta puuttuisi! Jännien vaiheiden jälkeen Olympiakos menee jatkoon, ratkaisu nähdään Turk Telekom Areenalla, Galatasaray kokee suuren pettymyksen!!!!! Munchenin tietä finaaliin en jaksa miettiä, sellainen tunne että siellä kuitenkin ovat 98% varmuudella, sellaisen ryöpytyksen Arsenal sai kokea. Tämän vuoden mestareiden liiga on Olympiakosin dominanssia!!!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bayern Munchen-Olympiakos olisi kyllä unelmafinaali! Olympiakos tiputtaa sensaatiomaisesti ManU:n ja vastaan asettuu puolivälierissä niin ikään Chelsean kaataja Galatasaray, Välirerä Olympiakos-Galatasaray (Kreikka vs Turkki asetelma), tuosta otteluparista ei ainakaan tunnetta puuttuisi! Jännien vaiheiden jälkeen Olympiakos menee jatkoon, ratkaisu nähdään Turk Telekom Areenalla, Galatasaray kokee suuren pettymyksen!!!!! Munchenin tietä finaaliin en jaksa miettiä, sellainen tunne että siellä kuitenkin ovat 98% varmuudella, sellaisen ryöpytyksen Arsenal sai kokea. Tämän vuoden mestareiden liiga on Olympiakosin dominanssia!!!!!!!!!!!!!!

 

Sitten mä heräsin....  :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ketäs sitten itse veikkaat finaalipariksi?

 

No arvonta näyttelee suurta roolia näissä karkeloissa.

Varmaan nelikosta Bayern, Barca, Real ja Chelsea, kuten aikaisemminkin pyöritelty.

 

Mutta siis toivoa saa aina olla... ja pitääkin  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kohtuu hellyyttävää tuo Vanderlayn Olympiakos hehkutus... Vähän niin kuin itse silloin aikanaan nassikkana kun löysin Liverpoolin ja uskoin, että ollaan maailman paras seura ja voitetaan jokainen peli ja turnaus mihin vaan osallistutaan.

Eiköhän CL:lässä nähty vierasvoittojen trendi saa jatkoa ensi viikollakin ja ainakin Dortmundin ja varsinkin Realin voittoja voidaan pitää selvinä. United on United vaikka vastustajaansa selkeästi onkin edellä ja Mourinho ottaa varmaan mielellään tasapelinkin Turkista, mutta ei tosiaan olisi mikään yllätys jos ensi viikollakin kaikki ottelut päättyisivät vierasvoittoihin. Josko joku kotijoukkue saisi kuitenkin edes sen maalin aikaan?

EDIT. Mietin, että olisiko siinä ideaa, että laitetaan tämän "Muu maailma" otsikon alle "Champions League" välilehti kuten Englannin alla on eri seurojen otsikot. Olisi ainakin vähän paremmin löydettävissä ja keskusteluun pääsisi käsiksi yhdellä - kahdella klikkauksella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bayern, Barca, Real, Chelsea ja PSG. Aika heittää omat mielipiteet ja viiltävät analyysit ilmoille. Nämä joukkueet siksi, että niitä tässä nyt on pyöritelty.

 

PSG oli siinä ja siinä, että otinko joukkuetta edes mukaan tähän porukkaan. Mielestäni näissä karkeloissa tarvitaan muutakin, kuin pelkkää leveää ja kovalla rahalla hankittua materiaalia. Puolustuksesta löytyy timangia äijää näistä suurimmista karkeloista ihan sinne päätyrajoille asti, mutta moni siellä on ollut ulkonakin näistä viimesen päälle isoista otteluista. En sano, etteikö siellä olisi kovia tekijöitä ja isoja pelejä pelanneita, mutta fiilis on vain edelleen se, ettei euroopan parasta joukkuetta pierasta kasaan muutamassa kaudessa. Muilla joukkueilla menestymisen juuret on vaan niin paljon syvemmällä. Niin ja se, että Ibra on joukkueessa tarkoittaa jo muutenkin ucl voiton olevan tavoittamattomissa.

 

Chelsealla on jo todistetusti nämä edellä mainitut "juuret" tarpeeksi syvällä. Sen lisäksi Mourinho ja kova nippu kovia ukkoja. Tyhmää sanoa Chelsean tasoisesta joukkueesta, kahden vuoden takaisesta mestarista ja Englannin viimeisestä kulmakivestä "yllättäjänä", mutta sanon silti. Itse näen tällä hetkellä asian niin, että Real Madrid olisi Lontoon sinisille se pahin mahdollinen arpa.

 

Madridin poppootakaan ei siis voi koskaan sulkea näiden pelien ulkopuolelle, vaikka mitä reilu kymmenen vuottako siitä viimeisestä jo on kulunut? Noh, pieni kuitti foorumin madridistoille...ainiin. Madridkin tuntuu joka vuosi olevan kovempi ja kovempi nippu, mutta silti tälläkin kaudella hieman kovemmassa koitoksessa siellä on jätkät sulaneet. Saksa on ollut vaikea maaperä kuninkaallisille, mutta jotain Schalkea isompaa vaadittaisiin.

 

Bayern Munchenin pelin alku ei vakuuttanut vähääkään viikolla Arsenalia vastaan. Puolustus oli todella haavoittuvainen, hidas, kankea, kömpelö jnejne. Sieltä joku Sagnakin vain lähestulkoon juoksi hyvälle paikalle. Vaan kuten niin monesti, kun itse sössii paikkansa niin naps vastustaja rokottaa. Sen lisäksi Gibbs ikävästi loukkaantui, jonka takia Monreal laitettiin kentälle ja kyllähän Nacho oli siellä aivan kuutamolla välillä Robbanin ja Lahmin kanssa, siinä vielä miehen vajaalla, kun tämä konsonanttihirviö lähti suoralla punaisella ulos. Sen jälkeen vasta peli kääntyi ja alkoi Guardiolamainen totaalihallinta ja ratkaisevan tuntoiset maalit. En Bayernia pidä siis viime kauden veroisena pelotteena, mutta suuria ennakkosuosikkejahan sakemannit ovat. Putoaakohan Pepin viimeisetkin hiukset tänä keväänä päästä?

 

Loppuun vielä Barcelona, joka kärsii tuosta pulustuksesta Bayerniakin pahemmin. En vaan ymmärrä, miksi siellä ei voitu hommata sitä topparia. Wakawaka on aika on/off joskus on hyvä ilta joskus aivan katastrofaalinen ja Mascherano on kyllä niin hasardi ja fyysisesti mitätön, että Puyol -10 vuotta olisi kovasti kaipauksessa. Toisaalta taas Messin peli-ilo on alkanut jälleen löytymään, joka on levinnyt ainakin Pedrolle ja Iniestallekin. Alexis tekee kovasti hommia ja hyvin on pelannutkin, mutta sitten taas tiistainen peli oli kyllä ikävää katseltavaa. Kuten ippekin sanoi niin Chelsea olisi jälleen kova, ehkäpä jopa kovin haastaja suurista tällähetkellä.

 

Tämän hetken UCL top3 listani on 1.Bayern 2.Chelsea 3.Barcelona.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×