Jump to content
Sign in to follow this  
Mecca of Manhood

Tottenham 2013/2014 - Francon aika

Recommended Posts

Tervehdys. Rekisteröidyin tänne Paitsioon kun tuntui Tottenhamin alue tarvitsevan kirjoittajaa. Tottenhamia olen kannattanut kohta kymmenen vuotta, johon on mahtunut paljon pettymyksiä kuten Ramosin "two points from eight games", Bayern Munchenin sulaminen Abrahimovicin varastetuilla öljyrahoilla koottua joukkuetta vastaan sekä tottakai useat häviöt Pohjois-Lontoon punaisia vastaan.

 

Suurin muutos tapahtui kun Franco Baldini siirtyi Roomasta Tottenhamiin Technical Directoriksi päättämään pelaajasiirroista. Kausi on alkanut hienosti kahdella liigaottelun voitolla sekä murskaten Dinamo Tbilisin kaksiosaisessa kohtaamisessa yhteismaalein 8-0. Joukkue on uudistunut paljon viime kaudesta ja sisään on tullut kahdeksan pelaajaa sekä tietenkin lainalta palanneet englantilaiset Danny Rose ja Andros Townsend, joilta ainakin allekirjoittanut odottaa paljon.

 

Gareth Bale case tietenkin on vituttanut koko kesän. Huhuttu 87 miljoonaa puntaa on tietenkin hyvä hinta kenestä tahansa, mutta silti on jäänyt paljon hampaankoloon. En ymmärrä miksi Daniel Levyä kutsutaan jalkapallon kovimmaksi neuvottelijaksi? Osaa kyllä nyhtää isoja rahoja rotaatiopelaajistakin mutta tuntuu että kaikilla on tietty hinta vaikka mediassa kovaan ääneen kerrottaisiinkin ettei esimerkiksi Gareth Bale ole kaupan mistään hinnasta. Lisäksi Gareth Balen käyttäytyminen on pudottanut herran arvostusta ainakin tässä fanissa. Lomailee Espanjassa kun muut pelaavat jalkapalloa The Lanella ja tietenkin tämä viimeisin ettei ole moneen päivään käynyt edes harjoituksissa. Onko todella niin että ujosta hissukkasta on kuoritunut (kotilo-perhonen) niin maailmantähti ettei uskalla edes joukkuetovereita nähdä eye-to-eye? Rat facessa oli paljon enemmän miestä kuin Balessa. Enää muutama päivää täytyy jaksaa ennenkuin varmuudella voidaan sanoa että kenties maailman täydellisin jalkapalloilijan prototyyppi palloilee Real Madridin valkoisissa paidoissa.

 

Joukkueesta ulos toivoisin nyt ainakin Gylfi Sigurdsonia, joka ei ole vakuuttanut ensimmäisissä peleissä vaikka on saanut suuren mahdollisuuden. Kiinnostusta luulisi löytyvän, eikä olisi huono diili päästää pelaajaa samalla 8 miljoonan punnan hinnalla ulos. Joskus toki pelaajat puhkeavat kukkaan toisessa seurassa, mutta ei voi mitään. Holtbysta ei eroon pääse varmasti tuolla 70k viikkopalkalla joten rotaatiossa yrittämässä nousta oikealle tasolleen kannattaa pitää. Lennonia en tässä tilanteessa myöskään päästäisi pois vaan katsoisin vuoden päästä että kuka on vakuuttanut vähiten. Assou-Ekotto vaan ulos kun kerran Danny Rose on näyttänyt olevan paremmalla tasolla kuin Benoit. Hyökkäys on hyvä vaikka Soldado ei ole allekirjoittanutta vakuuttanut yhtään. Adebayor täytyy pitää jengissä mukana, sillä Jermain Defoeta en halua nähdä esimerkiksi espanjalaisen loukkaannuttua yksinäisenä kärkenä.

 

Rotaatiota varmasti tullaan kaudella käyttämään ja kaikilla tulee peliaikaa. En myöskään usko, että mitään tiettyä formatiota käytetään vaan peluutetaan tietynlaista jengiä riippuen vastustajan heikkouksista.

 

PS. Hiukan harmissani olen englantilaisten pelaajien lähes sukupuuttoon kuolemisesta Tottenhamin joukkueessa. Vielä viime kaudella Manchester Unitedia vastaan 22 kenttäpelaajasta oli yli puolet englantilaisia joka sai jopa jossain lehdessä palstatilaa.

 

Huomenna North London Derby. Wenger heittänee vesipulloja tuttuun tapaan.

Wenger.gif

article-2406581-1B885831000005DC-612_636

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikka Arsenalin miehiä ollaankin, niin on tullut soft spot Tottenhamille. Siellä kuitenkin pelaa Ranskan maajoukkueen kapteeni ja kun Capouekin tuli, niin pakko niitä on vähän tsempata. Kaboulkin jos pääsisi vielä joskus pelikuntoon ja avaukseen.

 

Bale kuitenkin on vastenmielinen otus ja Tottenhamista tulee huomattavasti miellyttävämpi tiimi, kun hänet saadaan ulostettua. Eikä se tilastollisesti kauheasti vaakakupissa paina, Tottenham voitti viime kaudella samalla prosentilla pelejä ilman, kuin Balenkin kanssa. Toki Balella on ilmiömäinen kyky ratkaista peli ihan tyhjästä niillä vedoillaan. Mutta eiköhän kaikki ottaisi Chadlin, Capouen, Paulinhon, Soldadon, Eriksenin ja Lamelan kuin yhden Balen? Holtbya ja Gylfia kun parjasit niin, Holtbylle ainakin antaisin vielä mahdollisuuden, kun puolisen kautta vasta ehtinyt olemaan tiimissä. Sigurdsson tosiaan pelannut alle odotusten, mutta ehkäpä siitäkin jampasta jotain ulos saadaan kun rinnalla on kovempia miehiä nyt kuin viime kaudella.

 

Hyökkäysosasto vähän heikkoa, keskikenttä kun on ihan timanttinen ja omasta mielestä Capoue/Paulinho/Lamela/Eriksen on jo verrattavissa Cityn tai Chelsean miehistöön. Penkiltä kun on sitten heittäää belgialaiskaksikko, Sigurdsson ja Holtby niin leveyttäkin on riittämiin. Hyökkääjistä nyt Soldado tietty tuli kovalla hypellä, mutta en ole miehestä oikein koskaan pitänyt. Ihan OK, mutta ei ehkä kuitenkaan sen tason maalintekijä, jota Tottenham tarvitsee. Adebayorin aika on ohi ja Defoe on Soldadon tasoinen kaveri. Sinne nyt ehkä pitäisi jotain vahvistusta saada. Puolustus ja maalivahtikin on sitä tasoa, että ei se siitä jää kiinni, kun kausi etenee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervetuloa forumille! Mahtavaa saada lukea juttuja Tottenhamista, sillä siirtojen ansiosta joukkue on yksi kauden mieleenkiintoisimmista Valioliigassa. AVB on saanut tehtyä joukkueesta itsensä näköisen ja odotan Liljanvalkoisilta kovia tekoja kentän puolella. Pari ensimmäistä liigapeliä ovat olleet vähän takertelevia, enkä vieläkään voi ymmärtää, miten Townsendin kaatumisesta annettiin pilkku. 
 

Huomenna tosiaan kunnon hulinat taas luvassa ja jos Pool - ManU ottelu kostautuu tylsäksi niin North London Derbystä tuskin vauhtia puuttuu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervetuloa, Tottenham on parin viime kauden aikana tehnyt kuitenkin niin ison nousun isojen joukkoon ja aiheuttanut puheenaiheita, että se ansaitsee jonkun kirjoittajan tänne foorumille.

 

Jottei nyt ihan mene puutaheinää-osastolle, niin Bale tosiaan siirtyi tänään Realiin. Siirtosummaksi on huhuttu 100 miljoonaa euroa, mikä kyllä kuulostaa käsittämättömältä summalta. No onnea hevosnaamalle Realiin, siellä ainakin saa pyöriskellä ihan rauhassa pitkin kenttää. Voipi olla, ettei Walesin poika vielä ihan Ronaldon tasolla tossa joukkueessa ole...

 

Arsenal sitten otti North London Derbyssä 1-0 voiton. Tottenhamin esitystä voisin kyllä kuvailla aika hampaattomaksi. Ei yhtään pelitilannemaalia koko kaudella, vaikka vahvistuksia on hankittu. Olikohan Balen myyminen sittenkään oikea ratkaisu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odotin Paulinhon pystyvän enempään, mutta eipä ole mies saanut maalitiliä auki yhtään sen paremmin kuin koko muukaan Tottenhamin joukkue. Alkukauden ylivoimaisesti paras pelaaja on Hugo Lloris. Iso pyörähän siellä nyt on käynnissä, kun vielä pari kautta sitten vakioavauksen miehenä olleet Benoit Assou-Ekotto ja Scott Parker sekä parin viime kauden tähtimies Gareth Bale ja myös viime kaudella aika paljon avannut Clint Dempsey sekä enemmän vaihtomiehinä kuitenkin olleet Steve Caulker, Tom Huddlestone ja Jake Livermore esimerkiksi ovat vaihtaneet maisemaa ja moni ukko lisäksi vapautettiin ja tilalle on sitten tuotu roimasti uutta väkeä. Tietysti voi vähän ihmetellä tätä ostopolitiikkaa, kun viime kauden ostoista sen enempää Sigurdsson kuin se saksalainen, jonka nimeä en nyt muista, eivät esimerkiksi saa peliaikaa. Soldado on mennyt Defoen ja Adebayorin ohi, mutta eipä ole hänkään yhtään pelitilannemaalia saanut tehdyksi. Jokin siinä koneessa yskii vähän joka taholla. Eihän se peräpääkään ole vakuuttanut Llorista lukuun ottamatta.

 

Olihanb sitä sun tätä analyysi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sellainen siirtoikkuna. Joukkue ei tällä hetkellä tunnu omalta kun vanhoja pelaajia esimerkiksi North London Derbyssa oli avauksessa 4 (Walker, Dawson, Vertonghen ja Dembele), sillä lainalta palanneet Rose ja Townsend tosiaan palloilivat muissa jengeissä viime kaudella.

 

Soldado on hyvä hyökkääjä, mutta ei osallistu tarpeeksi muuhun pelaamiseen jos vaikka vertaa Adebayoriin joka pudottautui viime kaudella useasti auttamaan muita pelaajia. Dembele meni hukkaan viime pelissä, ilmeisesti parhain pelipaikka on puolustava keskikenttäpelaaja joka tekee joskus nousuja ylöspäin. Pelinrakentajaksi belgialaisesta ei ole, viime kausi sen todisti kun Scott Parker joutui väärään rooliin Dembelen huonon peliälyn takia. Paulinhon paras peli oli Crystal Palacea vastaan jossa brasilialainen saapui hyökkäyksiin vähän myöhässä tyyliin Rafael Van der Vaart, joka puuttui viime kaudella kun kukaan ei ollut odottamassa huonoa purkupalloa.

 

Huolestuttavaa joukkueessa ovat kaksi kysymysmerkkiä. Eli miten peliä tullaan jatkossa rakentelemaan? Onko Ajaxista hankittu Eriksen ratkaisu? Toivottavasti. Toinen huolestuttava asia on tosiaan nämä sisäänleikkaavat laiturit jos tosiaan Soldadolta halutaan jotain odottaa. Lamelan pelejä olen nähnyt ehkä kolme yhteensä ennen Tottenham siirtoa ja niissäkin peleissä keskityin enemmän Francesco Totin pelaamiseen kun kerran olin Romaa pelannut pitkävedoissa.

 

Huomiota herättää myös laitapakkien käyttäytyminen Andre Villas-Boasin taktiikassa. Esimerkiksi Redknappin aikaan Corluka, Hutton ja Walker laittoivat keskityksiä enimmäkseen matalana. Olisiko jonkinlainen muutos kohdillaan muutenkin laitapakkien sijoittumiseen kun kerran Assou-Ekotto ja Walker pelasivat vielä loistavasti Harry Redknappin manageriaikoina.

 

Olen sitä 1/10 Tottenhamin kannattajista, jotka pitivät Redknappista enemmän kuin AVB:stä. Jalkapallo oli paljon hyökkäävämpään, avainpelaajat eivät 'Arryn 4 vuoden aikana lähteneet mihinkään ellei jotain Crouchin kymmenen miljoonan siirtoa lasketa Stoke Cityyn. Tosiasia on, että AVB:n 14 kuukauden pestin aikana joukkueesta ovat lähteneet kolme parasta pelaajaa Modric, VDV ja Bale sekä vanha sympaattinen runko (Huddlestone, BAE ja kumppanit) sekä vielä Redknappin aikana monet hyvin pelanneet pelaajat ovat rankasti alisuorittaneet tyyliin Walker, Adebayor ja Parker. Tulee myös muistaa, että AVB on yliarvostetuimpia managereita ja on saanut kehuja myös asioista jotka eivät ole hänen kokeilujaan. Esimerkiksi Bale alkoi pelaamaan vapaassa roolissa jo Redknappin valmennuksen aikana. Ensimmäisessä pelissään Dumbo tosiaan iski kaksi maalia Norwichia vastaan vieraissa joskus 2011-2012 vuoden vaihteessa.

 

Mielenkiintoista on, että kuka nousee ottamaan avainpelaajan tittelin itselleen. Veikataan, että Emmanuel nousee avainpelaajaksi viimeistään ennen vuoden vaihdetta kun saa mahdollisuuden näyttää taitonsa.

 

EDIT:

 

Ja ikävöin tätä keskikenttää ja hyökkäystä:

                  Adebayor                     

             Van der Vaart              

Bale    Modric   Parker  Lennon   

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään olisi sitten Norwich The Lanella. Norwich on ollut Tottenhamille vaikea vastustaja kun muistaakseni kahden Norwich Valjukauden aikana Tottenhamilla on heistä vain yksi voitto, sekin vieraissa kun Gareth Bale pääsi kokeilemaan pelaamista vapaassa roolissa 2011 Joulukuussa iskien kaksi maalia. Muistan tuon hyvin kun Tottenham (+1:llä) meni pitkävedossa oikein ja JYP sössi kahden maalin johdon... En nyt usein muistele tappioita mutta tuolloin olisin todellakin tarvinnut rahaa ja vedon panos oli viimeinen 100e. :D

 

Toivottavasti Sigurdson pysyy kaukana kokoonpanosta. Eriksen ja Lamela olisi kiva testata nyt heti. Kolmikosta Dembele/Paulinho/Sandro joku vaan penkille, ehkä belgialainen koska ei ole vakuuttanut yhtään tällä kaudella. Arsenalia vastaan Dembele ei prässännyt yhtään ja laitoinkin viestiä Arsenalia kannattavalle kaverille "Onko Dembele koskenut kertaakaan palloon?". Adebayor on ilmeisesti vielä poissa. Soldadon pitäisi alkaa vakuuttaa. Veikataan, että Kyle Walker nousee pelinratkaisijaksi maalilla, on muuten jengin tyylikkäin pelaaja. Nopeasti ajatellen taitaa olla ainoa Tottenhamin pelaaja jolla on kausikortti avaukseen ja on ollut joukkueen avauskokoonpanossa jo pari kautta putkeen... Pitääkin laittaa Kylen paita tilaukseen.   :)

 

 

EDIT: Muutenkin tulee naureskeltua tyypin Twitter tunnukselle. Joku U-21 joukkueen pelaaja pitää itseään komeana ja Walker laittaa kuvan sosiaaliseen mediaan ja pyytää kommentteja. :D

 

https://twitter.com/kylewalker2/status/330289556983267329

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sigurdson iski sitten kahdesti. :) Pelaaja johon allekirjoittaneella oli kaikkein vähiten luottoa, toivottavasti nyt alkaa islantilaiselta parempi periodi. Eriksen teki hyvän debyytin, paljon hyviä eteenpäin vieviä syöttöjä, jotka puuttuivat aikalailla koko viime kauden. Muutama huonompi kosketus mahtui mukaan ensimmäisen puoliajan lopussa mutta paransi taas toisella puoliajalla pelaamistaan.

 

Ilmeisesti nämä "Adebayor treenaa reserveissä"-uutiset ovat totta kun kerran Defoekin niitä on kommentoinut. Erittäin harmillista jos pitää paikkaansa, pitää nimittäin muistaa että Adebayor oli toissakaudella Tottenhamin tärkein pelaaja vaikka joukkueessa pelasi Modricin, Van der Vaartin ja Balen tasoisia pelaajia. Adebayor oli kaudella 2011-2012 Valioliigan toisiksi tärkein pelaaja maali+maalisyöttöjen prosenteissa omalle joukkueelleen lähemmäs 50% (eli oli mukana noin joka toisessa Tottenhamin maalissa) luvuillaan jääden toiseksi vain Arsenalin Robin Van Persielle joka oli vuoden pelaaja.

 

Viime kauden lopun esitysten perusteella odotan tältä kaudelta Adelta tähdistökentällisiin oikeuttavia peliesityksiä. Saa nähdä tapahtuuko nämä peliesityksen U-21 joukkueessa. :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

On.

 

Ihmeellisistä pelaamista taas. Ei Tottenham nyt aivan 0-3 tasolla pelannut, mutta onhan tässä niitä suuria pelinrakennusongelmia jotka ovat vaivanneet Modricin ja Van der Vaartin lähdettyä. Dembele on viime aikoina pelannut parhaiten kokoonpanosta, jota on todella vaikea myöntää kun en belgialaisen suurimpia faneja ole. Eriksen ja Soldado ovat olleet jo pari peliä aivan yössä. Holtby on parantanut tasoaan, laittaa peliä eteenpäin vieviä syöttöä mutta menettää pallon yhä liian usein. Paulinho on pelannut ihan hyvin, mutta viimeistely takkuaa eikä tahdo osua maaliin ilman jotain kantapääkikkoja tai karatepotkuja.

Danny Rose tarvitaan takaisin, ihan älyttömän huonosti toimii vasenlaita. Soldado penkille ja se VITUN Adebayor avaukseen. Soldadolla taisi olla jotain 10% syöttöprosentti Chelseaa vastaan.

 

Erik Lamela ei ole ainakaan vielä sopeutunut joukkueeseen. Tuntuu järkyttävältä hinnalta maksaa sisäänleikkaavasta laiturista 30 miljoonaa kun esimerkiksi vuotta aikaisemmin oli Eden Hazard (omien sanojensa mukaan) siirtymässä Tottenhamiin kunnes Bayern Munich ja Arjen Robben mokasivat finaalissa pahemman kerran.

 

Aika sanattomaksi vetää. En nyt ole vielä toivoa menettänyt, mutta AVB saisi alkaa muokata taktiikasta viihdyttävämpää ja parempaa. Jos tollaisella tylsällä pallonjauhamistaktiikalla ei tuloksia tule niin saisi painua ihan vitun nopeasti sinne Brasiliaan. Redknapp, I miss you so much it hurts sometimes! :(

 

PS. Tuli heitettyä tuhkakuppi parvekkeelta West Ham ottelussa.

 

Oli parasta aikaa Tottenham kannattajana, kiitos 'Arry!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Höntsä Cupia tänään Hull Cityä vastaan. Kai se on pakko katsoa, vaikka aikamoisena unilääkkeenä tämä Villas-Boasin Tottenham toimiikin. Joukkue ei ota riskejä, jolloin pelaaminen on tuota pallonsiirtelyä keskialueella. Nyt rohkeasti sitä Adebayoria kehiin. Myös Chadli voisi ansaita näyttöpaikan. Lamela pysyköön vaihdossa, ei sen pelaamisesta kuitenkaan mitään tule.

 

On muuten kumma, että Tottenhamilla on olevinaan erittäin laaja rinki, mutta Villas-Boasin vaihdot ovat olleet koko kauden 99% X-paikan pelaaja -> toiseen saman paikan pelaajaan eikä taktisia muutoksia olla juurikaan yritetty. Holtby <-> Eriksen, Soldado <-> Defoe, Dembele <-> Sandro jne. It doesn't make sense.

 

Pisteitä ollaan otettu hyvin, mutta pelityyli alkaa vituttamaan yhä uudelleen ja uudelleen. Tottenhamia kun kerran on alkanut kannattamaan niin ei se mitenkään johdu pelkistä tuloksista. Enemmänkin "Dare is to do"-asenteesta ja suhteellisen hyökkäävästä riskialtiista pelityylistä. Vituttaa tämä One nil to Tottenham taktiikka. Vitutusta lisää se, että lähes kaikki omat suosikit ovat poistuneet joukkueesta Villas-Boasin aikana ja tämä nykyinen joukkue ei vielä tunnu mitenkään omalta kun vain Walker (+Lennon) on tästä jengistä pelannut yli kaksi vuotta putkeen avauksessa. Dawson on kapteeni, mutta oli aikalailla Kingin, Gallasin ja Kaboulin takana nelos-vitostopparina Bassongin kanssa. 10-11 kauden hazardit eivät ole vieläkään unohtuneet, koska niitä tuntuu tapahtuvan vieläkin.

 

PS. Gomes on vielä Tottenhamin listoilla. "Once a great player, then he was a disaster!"

 

PS(2). Van der Vaart on ollut aika tulessa HSV:ssä. Ikävä on kova. :'(


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tonight's team to face Hull City in the Capital One Cup:

 

Friedel; Walker, Kaboul, Vertonghen, Naughton; Paulinho, Lamela, Dembele; Sigurdsson, Eriksen; Defoe.

 

Our subs: Lloris, Chiriches, Holtby, Capoue, Chadli, Kane, Bentaleb

 

Adebayor ei ole edes vaihdossa. Toissa kauden 17+11 tehohyökkääjä ei kyllä taida tämän jälkeen enää pelata liljanvalkoisessa paidassa! Painu vittuun AVB!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitäisikö West Hamin maksaa pottuja pottuina ja laittaa lusikkansa tuohon soppaan?

 

http://espnfc.com/news/story/_/id/1600619/concerns-tottenham-stadium-plans-local-businesses-demolished?cc=5739

 

Joku yksityisetsivä kuuntelemaan Tottenhamin johtajien puheluita, lakimiehiä riitauttamaan tehtyjä päätöksiä, vetoomuksia erilaisiin tuomioistuimiin alkaen Haagin kansainväliseen ihmisoikeusistuimeen, ylipäänsä erilaisia valituksia puolueellisesta päätöksenteosta sinne tänne?

 

Ja voisihan tietenkin mr. Hearnsille vihjaista, että tämäkin suunnitelma uhkaa tuhota Leyton Orientin kannattajapohjan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näin vannoutuneena Kumiankkaseisoorantapallonpäällä-seuran aisankannattajana pyydän nöyrästi anteeksi kunniatonta, moraalitonta ja kaikki eettiset koodit alittavaa käytöstämme, jälleen kerran, sillä tämä ei ollut meiltä ensimmäinen kerta. Anteeksi.

 

Myönnän, että Olympiakomitean jäsenten ja West Hamin johdon rikollinen salakuuntelu palkattujen yksityisetsivien toimesta oli häikäilemätön ja ala-arvoinen yritys, jossa tarkoituksenamme oli vain ja ainoastaan sabotoida West Hamin suunnitelma Olympiastadionin käyttämiseen. Mehän emme itse Olympiastadionia halunneetkaan.

 

http://espnfc.com/news/story/_/id/1610152/trio-admit-spying-west-ham-united-olympic-stadium-bidding?cc=5739

 

Voimme vain todeta, että jatkamme saman linjan toimintaamme edelleen ja toivomme, ettemme jää mistään kiinni. Mikäli jäämme, olemme tietenkin asiasta ensin närkästyneitä, sitten kummastuneita ja lopulta ällikällä lyötyjä sillä eihän meitä - toivottavasti - voi todistettavasti yhdistää mihinkään epäilyttävään toimintaan. Mehän sentään olemme Kumiankkaseisoorantapallonpäällä-seura. Kaikkihan meidät tietää

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://uk.eurosport.yahoo.com/news/premier-league-injured-eriksen-four-six-weeks-095455452--sow.html

Eriksen siis tuon mukaan 4-6 viikkoa poissa. Aika paha isku Spursille.

Tuossa tuli aika oivasti esille, kuinka perseestä merkityksettömät ystävyysottelut ovat, ei tsiisus ei tällaisissa peleissä toivo kellekään loukkaantumisia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulipahan eksyttyä tänne pitkästä aikaa. Itse lopettelin tänne kirjoittelun joskus kaudella 2011-2012, koska huomasin että kirjoittelin melkein yksinään kausitopikkeihin. Kyseisen kauden topikin avasinkin itse :D Mukava nähdä, että tälläkin saitilla näyttää olevan Spurs aktiivisuutta.

 

Eilen sitten turpaan 6-0 ja oli peli todella surullista katsottavaa. Tällä hetkellä kaikki näyttää tuskaiselta ja nyt näyttää siltä, että alkukaudella hyvin toiminut puolustuskin vuotaa kuin seula. 12 peliä tällä kaudella pelattuna ja saldona huikeat tehtyä 9 maalia!!! Ilman "tuuripilkkuja" sarjasijoitus olisi todella alhaalla ja jotenkin tuntuu, että kukaan ei osaa tehdä mitään hyökkäyspäässä. AVB:n asema alkaa kyllä olemaan heikko ja horjumaan tätä menoa. Sunnuntaina vuorossa ManU kotona ja jos samanlainen esitys tulee niin jännä nähdä näkeekö AVB joulua Spurssissa..

 

Kirjotellaan nyt vähän omaa arviota kesän hankinnoista:

 

Lamela, tästä pojasta on vaikea sanoa vielä mitään, koska ei ole saanut vielä niin paljoa näyttöpaikkoja. Eilisessä matsissa näytti ainakin täysin raakileelta ja poika siirrettiin sivuun helposti. Vielä en sano flopiksi näillä näytöillä koska potentiaalia löytyy ja paljon.

 

Eriksen, aloitti hyvin, mutta sen jälkeen on vajonnut muun joukkueen kanssa tasaisesti samalle tasolle. Uskon kuitenkin, että hänestä on vielä paljon iloa kunhan vaan kuntoutuu nilkkavammastaan joka tuli MJ-höntsässä.

 

Paulinho, kuten Eriksen aloitti hyvin mutta nykysin esitykset aika kuraa muun joukkueen mukana. Syötöt tuntuu menevän kaikki vastustajille, plussaa kuitenkin aktiivisesta paikkojenhausta.

 

Capoue, oli erittäin hyvä ennen loukkaantumistaan. Hyvä hankinta!

 

Chiriches, Romanian Dracula, oma suosikkini uusista hankinnoista. Loistavia nousuja, mutta silti erinomaista puolustamista myös. Toivottavasti avauksessa jatkossa Dawsonin tilalla.

 

Chadli, kyseisestä hankinnasta en osaa sanoa oikein yhtään mitään, olisi voinut jättää hommaamatta.

 

Soldado, en sanoisi vielä flopiksi vaikka maaleja ei ole tullutkaan toivotusti. Usein täysin yksin kärjessä, eikä pelata palloja hänelle kuten pitäisi. Odotellaan, että taktiikka / koutsi vaihtuisi, jotta saadaan soltusta tarkempi arvio. Nykytaktiikalla ei voi edes oikein arvioida muuta kuin työntekoa joka on ollut todella hyvällä tasolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko toi Pauilinho muuten hyökkäävä vai puolustava keskikenttä olevinaan? On niin huono molemmissa hommissa, että on paha mennä sanomaan mitä sen oikeasti pitäisi tehdä. Mielestäni hän on ylivoimaisesti Spursin huonoin hankinta. Yllättävän paljon mies kuitenkin saa peliaikaa, mikä varmaan johtunee Capouen loukkaantumisesta, mutta oishan siellä Dembele, joka nyt koska vain on kovempi mies.

 

Ja tosiaan toi Chiriches on todella kova toppari. Vaikka ei nyt voi sanoa, että Chirichesin poissaolo heti aiheutti täys sikiötiltin Spursin puolustuksessa, mutta olis varmasti pari maalia vähän tullut eilen, jos romanialainen olisi ollut kentällä. Spurs fanien harmiksi miehen agentti sanoi heti siirron jälkeen, että Spurs on vain välipysäkki missä ollaan vain vuosi tai kauksi ja sitten siirrytään isompiin kuvioihin :D Jos noita esityksiä jatkaa niin varmasti ottajia onkin.

 

Chadli, Eriksen ja Lamela ovat pelanneet niin vähän, että heistä on paha mennä sanomaan. Ei kukaan ainakaan ole häikäissyt mitenkään. Lamela nyt on vähän sellainen, että sopeutumisessa menee aikaa, mistä kertoo se, että miestä harmitti se kun hotellissa oli huonot verhot, tai ei ollenkan verhoja. No nyt mies kuitenkin päässyt jo omaan kämppään, joten eiköhän parane peliotteetkin siitä sitten.

 

Soldado kyllä mielestäni on täysi floppi. Vaikka mies ei saakaan paljoa palloja niin ei mies sitä itsekään oikein auta. Surffailee pitkin kenttää ilman mitään tarkoitusta. En oikein tiedä onko se Spursin muu miehistö/pelitapa, että pallo ei oikein koskaan ole Soldadolla/Defoella, vai eivätkö he vain sovi siihen pelityyliin. Palloa kyllä pidetään ja hinkataan siinä 20 metrin päässä maalista, mutta höökille sitä ei millään saada. Ehkä hyökkääjien pitäisi itse olla vähän aktiivisempia, että palloja tulisi jalkaan. Defoellakin oli yhdessä Eurooppa liiga pelissä 1. puoliajalla 7 kosketusta palloon :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ite luulin, että Paulinho olisi niiden kovin hankinta ja pidin sitä Fantasy-porukassakin pitkään. Kun katsoo tilastoja, ei se juuri tee maaleja eikä juuri anna maalisyöttöjä eikä juuri ota kortteja. Hyvä kysymys, mitä se tekee? Eli komppaan tässä Jahnnya kyllä. Mutta ihan pihalla on koko keskikenttä. Olisko syynä se, että sinne on joka pelipaikalle 3 äijää ja rotaatio pyörii niin vinhasti, että kukaan ei tiedä, onko kentällä vai penkillä nyt, kun tuomari jo vihelsi pilliin.

 

Sorry se olikin PouPou jota komppasin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo tuun kanssa tänne komppaamaan Pouta ja Smithiä ihan vain, että pieni vink vink saadaan aikaiseksi.

 

Ajoittain kyllä näyttää siltä, että hukassa on keskikentän sijasta kaikki 11 äijää, jotka Spursin kentälle pööpöilevät - eikä sovi unohtaa myöskään penkin päässä istuvaa lusitaania. Hieman liian suuren palan taisivat White Hart Lanella napata, kun toivat joukkueellisen pelaajia ja yrittävät samaan aikaan saada kaiken mahdollisen tapahtumaan automaattisesti ja hetkessä. Siihen on syynsä miksi joukkueen parhaimmisto on - jos on - ollut puolustus, jossa ollaan hieman tutumpia tapojen kanssa. Myös uusi kaveri Chiriches on päässyt hyvin sisälle ja varmaan yksi joukkueen valopilkuista, jos kentälle pääsee.

 

Hieman huvittaa kyllä, kun Vertonghen vittuuntuneena joutuu korvailemaan vasemmalla Danny Rosea kunnes palaa. Kannattikohan se Assou-Ekotto laittaa lainalle Redknappin suojiin Championshipiin, kun varsinaista korvaajaa ei tainnut missään vaiheessa edes näkyä. Itse jostain syystä kyllä digaillut aina Benoîtin menosta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Togolaisen kasvoilta muuten paistoi yllättävän hyvä meininki, kun tuli katseltua "Tunnel Cam"-video ottelupäivästä Manchester Cityn YouTube-kanavalta. On näköjään Villas-Boas itsekin huomannut, että eiköhän se ole fiksumpaa laittaa itsensä todistanut hyökkääjä kentälle kuin antaa espanjalaisen tähän asti hyvin vahvasti floppileiman saaneen pelurin höntsäillä yksinään. Ei sillä, että Adebayor mitään ottelussa olisi aikaan saanut, mutta seuraavilla kierroksilla en varmaan kahdesti miettisi, että minkä nimen sinne kentällisen ylimmäksi laittaisin. Sanotaanko, että jos on olemassa aukko, joka on esimerkiksi Adebayorin muotoinen, niin ei siitä kannata välttämättä ihan väkisin mitään Soldadoa tunkea lävitse. Ei näytä ainakaan tällä hetkellä millään onnistuvan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En oikein tiedä onko se Spursin muu miehistö/pelitapa, että pallo ei oikein koskaan ole Soldadolla/Defoella, vai eivätkö he vain sovi siihen pelityyliin. Palloa kyllä pidetään ja hinkataan siinä 20 metrin päässä maalista, mutta höökille sitä ei millään saada. Ehkä hyökkääjien pitäisi itse olla vähän aktiivisempia, että palloja tulisi jalkaan. Defoellakin oli yhdessä Eurooppa liiga pelissä 1. puoliajalla 7 kosketusta palloon :D

 

Tässä hyvin pähkinänkuoressa Spursin hyökkäyspeli. Hyökkäysalueella ei minkäänlaista mielikuvitusta, hinkataan ja hinkataan mutta mitään ei tapahdu. No saadaan pallonhallintatilastoon hyvät lukemat, vaikka kyseessä on edelleenkin maalintekopeli.

 

Olen nähnyt tämän kauden jokaisen matsin ja yhden paikanpäälläkin. Olen ollut AVB:n puolella, mutta nyt on pakko sanoa että mitta on täynnä. Tämä kaveri on nyt nähty, peli menee vaan huonompaan suuntaan. Haluaisin toivoa, että olen vaan hätäinen ja yht'äkkiä tapahtuisi täysi suunnanmuutos, mutta tähän en usko. Kuka tilalle?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä hyvin pähkinänkuoressa Spursin hyökkäyspeli. Hyökkäysalueella ei minkäänlaista mielikuvitusta, hinkataan ja hinkataan mutta mitään ei tapahdu. No saadaan pallonhallintatilastoon hyvät lukemat, vaikka kyseessä on edelleenkin maalintekopeli.

 

Olen nähnyt tämän kauden jokaisen matsin ja yhden paikanpäälläkin. Olen ollut AVB:n puolella, mutta nyt on pakko sanoa että mitta on täynnä. Tämä kaveri on nyt nähty, peli menee vaan huonompaan suuntaan. Haluaisin toivoa, että olen vaan hätäinen ja yht'äkkiä tapahtuisi täysi suunnanmuutos, mutta tähän en usko. Kuka tilalle?

 

Noh noh. Kannattaa muistaa, että koko Tottenhamin pakka meni lähes täysin uusiksi viime kesänä. Toissa kesänä vastaavanlainen tapahtui Arsenalille (pienemmässä mittakaavassa) ja seurauksena oli todella heikko syksy. Kun homma lähti toimimaan, niin voittoja alkoi tulla enemmän. Vie oman ajaa uutta pelitapaa pelaajille, mutta se voi hyvinkin olla sen arvoista. Soldadosta senverran, että vaikkakin pelaaminen tuntuu tällähetkellä melko laiskalta, niin eihän sitä tiedä mitä miehestä vielä kuoriutuu. Henryn ensimmäinen syksy Arsenalissa oli luvattoman huono ja jotkut oli valmiita heittämään miehen niska-perse otteella joukkueesta pihalle. 

 

Ainiin.. Jos katsotte sarjataulukkoa, niin pisteiden valossa ei kauhean huonosti Tottenhamilla mene. Pari voittoa ja jälleen kärkikahinoissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noh noh. Kannattaa muistaa, että koko Tottenhamin pakka meni lähes täysin uusiksi viime kesänä. Toissa kesänä vastaavanlainen tapahtui Arsenalille (pienemmässä mittakaavassa) ja seurauksena oli todella heikko syksy. Kun homma lähti toimimaan, niin voittoja alkoi tulla enemmän. Vie oman ajaa uutta pelitapaa pelaajille, mutta se voi hyvinkin olla sen arvoista.  

 

Ainiin.. Jos katsotte sarjataulukkoa, niin pisteiden valossa ei kauhean huonosti Tottenhamilla mene. Pari voittoa ja jälleen kärkikahinoissa.

 

Tämäkin on totta, itse en ole vaan tyytyväinen AVB:n hinkkaustaktiikkaan. On todella tylsää katsottavaa ja varsinkaan kun maaleja ei tehdä.. ADE vaan tylysti avaukseen ManUa vastaan.

 

Lähtisin tämmöisellä ManUa vastaan:

 

                    Lloris

 

Walker - Chiriches - Kaboul - Vert

 

          Sandro -

                         Capoue

 

Townsend                    Lamela

 

            Ade - Soldado 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×