Jump to content
Sign in to follow this  
tomine

Konsoli-/tietokonepelit (ei jalkapallo)

Recommended Posts

Pistetäänpä tälläinekin ketju pystyyn… Tosiaan jalkapallon virtuaaliviheriöille löytyy jo oma osastonsa muualta joten sinne tuon jalon pelin virtuaaliset uutuudet (ja hieman vanhemmat) pistettäköön.

 

-

 

Aloitukseksi voitaisiin pistellä viime vuoden helmiä tähän alkuun…

 

Fahrenheit pelihän on ilmestynyt PC, PS2 ja XBOX akselilla. Jos aikoo tietokoneella kuitenkin tätä pelailla niin suosittelen ehdottomasti pelaamaan padillä. Tämän pelinohjaussysteemi on kuin luotu hyvää pädiä varten !

 

Tässäkö on peli joka tuo ”seikkailupelit” takaisin. Eräänlainen interaktiivinen ”leffa” jossa pelaajaan pitää nopeasti päättää jutteluissa kuin muussakin toiminnassa mitä tekee ja mitä kysyy ja mitä jättää tekemättä koska aika kuluu nopeasti, tämä ei ole ihan perinteinen hidastempoisesti etenevä ns. ”vanhan ajan” LucasArts seikkailu…

 

...tuo ei ole kuitenkaan mitenkään huono asia. Kerrankin jotain uutta ja erilaista on tuotettu todella onnistuneesti. Pelin juoni tuo osittain mieleen hieman Twin Peaksia (mystisiä tunnelmia), sekoitettuna Taka-ajettuun sekä Matrix’maiseen toimintaan ja 24-televiosarjaan ja pelistä huokuu todellinen tunnelataus (pelin juonesta en halua enempi). Peli todella tempaisee mukaansa tarinan ja nerokkaan toteutuksen ansiosta…

 

…pelissähän paetaan ”murhaajalla” ja samalla myös parilla etsivällä koetetaan saada tuota miestä välillä kiinni. Ääninäyttely on kelvollista ja musiikki erinmaista. Musiikista on vastannut Antonio Badalamenti joka on tehnyt myös tv-sarjoihin musiikkia.

 

Tätä peliä ei pysty oikein selittämään, tämä pitää itse kokea.

 

Vuoden todellinen yllättäjä ja pelien uudistaja omalla tavallaan.

 

http://www.fahrenheitgame.com/

 

Posted Image

 

 

…seuraavaksi…

 

 

Tulipahan sitten hankittua ’Resident Evil 4’ ja siitä PS2-versio. Eipä ole paljoa aiemmat RE:t kiinnostaneet enkä ole niitä pelannut mutta tämä saanut sen verran paljon kehuja että pitihän tämä kokeilumielessä hankkia ja testailla, onko se niin hyvä kuin kehutaan. Täytyy sanoa että eipä ole tullut hetkeäkään ostosta kaduttua vaikken tätä silloin ostamaan lätenytkään vaan ikään kuin kakkosvaihtoehtona mukaani tarttui.

 

Aivan loistava painostava kauhufiilis pelissä ! Nuo ”kylähullut” (laumana) on paljon mielenkiintoisempi juttu, kuin jotkin zombie hömpötykset. Välillä meinaa jo mennä hieman koomisuuden puolelle kun jotain hassunkuuloisia (ilmeisesti ?) espanjankielisiä sanoja/lausahduksia huutelevat.

 

Grafiikat on PS2:lle erinomaiset. Musiikki (piinaavana tehosteena) ja ääniefektit pistävät jotkut parhaimmat leffatkin laadussaan polvilleen ! Pelin kaikki kaikessa on kuitenkin yleinen painostava fiilis joka pelaajan harteilla koko ajan pahaenteisesti leijuu.

 

Kontrollit ovat tietysti tietyllä tapaa hieman vanhanaikaiset (ns. putkimaista etenemistä mutta eipähän ole ainakaan mitään turhaa haahuilua hetkeksikään tarjolla) mutta kun ottaa nuo asiat huomioon positiivisella mielellä ja persoonallisena juttuna niin ei pääse pahemmin häiritsemään, nuo kontrollit myös lisäävät omalla osallaan sitä pakokauhun tunnelmaa.

 

Täytyy sanoa että yllätti ! Melkoisesta hypetyksestä huolimatta meikäläisen täysin ja yksi ehdottomasti vuoden parhaimmista (seikkailu/kauhu) peleistä konsoleilla ! joka tulee myös PC:lle !!!

 

http://www.capcom.com/resevil4/

 

 

…seuraavaksi…

 

 

Tulipahan tuossa menneinä joulun pyhinä ja Star Wars Trilogyn boxin läpikatseltuna into palata PC pelin Star Wars : Knights of the Old Republic II pelin pariin ja tällä kertaa kakkosen (the Sith Lords) tällä kertaa.

 

Ei voi sanoa kuin huikeaa tarinaa pukkaa nämä pelit menemään, imaisee kyllä nämä pelit totaalisesti mukaansa hyvän ja pahan seikkailun kiehtovaan maailman. Jos Star Wars (vaikka tämä ei ihan sitä perinteisinta SW:tä todellakaan ole, pelien tarinathan sijoittuvat 4000 vuotta ennen niitä leffojen aikakautta ja toimisivat enemmän kuin hyvin ilman SW "statusta" nimessäänkin), upea seikkailu / tietokone”roolipeli” pätkän vertaa kiinnostaa niin aika unohtumatonta tarinaa ja menoa luvassa eikä pelattava lopu ihan heti kesken. Tosin ykkönen oli vielä kovempi tapaus.

 

Kotor I

http://www.lucasarts.com/products/swkotor/

 

Kotor II

http://www.lucasarts.com/games/swkotor_sithlords/

 

 

…viimeisimpänä (tällä kertaa) muttei toki vähäisimpänä…

 

 

Joukkoon uljaaseen asteleepi länkkäripeli GUN (PS2:lle), peliähän löytyy mukavasti myös muillakin koneilla pelattavaksi.

 

Tosiaan kyllähän tämä on hieman kuin GTA siirrettynä villiin länteen ja aiheeseen sopivasti muuteltuna. Mikäpä siinä, maistuu ja hyvälle tämä keitos. Erittäin nautinnollista menoa heti alkajaisiksi ei kauaa aikaa jahkailla kun ollaan jo täydessä toiminnan touhussa. Myös hevosella ratsastamiseen on saatu mukavasti ”eloa ja vaihtelua” (paljon enempi kuin GTA:n autolla ajeluun).

 

Kontrollointi sujuu mainiosti pädilla kun sitä ensin hieman harjoittelee, ajan kanssa selkäytimeen ovat iskostuneet niin mainiosti toimivat. Grafiikka tarjoilee ajoittain kaunista silmäkarkkia ja välillä hieman vähemmän nautinnollisempaa maisemaa mutta erittäin tyylikkäästi perinteisiä länkkärikliseitä kunnioittaen. Musiikki soljuu näppärästi taustalla, toistaiseksi ei vielä aivan mahtipontisiin sulosointuihin ole kerinnyt virittäytynyt (ns. Segio Leone tasolle) mutta jospa sekin siitä paranee mitä pidemmälle tarinassa ja sivutehtävissä päästään. Äänensä pelissä oleville hahmoille on muuten antanut mm. Thomas Jane, Ron Perlman, Brad Dourif, Kris Kristofferson, Tom Skerritt, Lance Henriksen... näyttelijöitä jotka jotkut ehkä eri leffoistakin jo tietänevätkin.

 

Jos itse aihealue kiinnostaa edes pikkaisen niin suosittelen todella ! Tälle pelille jos mille soisi tulevan jatkoa tulevaisuudessa…

 

GUN

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

En juurikaan ole viime vuosina pelaillut muita kuin urheilupelejä. Jos nyt joku hyvä muun genren peli täytyy nimetä: Metal Gear Solid(it) ovat koukuttaneet. Ensimmäisen Max Paynen jaksoin pelata läpi, samoin kuin Tomb Raidereita.

Sitten on ollut Kilin-Colin ja GT jonkin verran myös pyörimässä koneessa.

NHL-kaudet on veivattu 2005:een saakka läpi lähes vuosittain, mutta jotenkin jo tuossa 05:ssä alkaa toimintojen paljous tökkiä tällaisella vanhalla patulla. Eikä tateilla liikkuminen iske.

Jalkapallot on in: niitä on muutama on TIFfiä, FIFAa ja PESsiä - Tosin viimeisiä versioita ei mistään. Nyt ostin puoli ilmaiseksi Anttilasta CL 05:n (EA Sportsin) ja ihan pelattavalta tuntui.

Tennispelit on kuitenkin akilleen kantapääni. Ne koukuttaa aivan kympillä. Varsinkin kun saan kaverini huijattua pelaamaan massalla viisieräisiä "voittajalle tuoppi"-pelejä, niin siinä sitä hubaa tähän tylsään elämään vasta riittääkin! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse olen pelannut FPS pelejä tietokoneella ensimmäisista CS:stä asti. Muutaman vuoden pelasin myös Medal Of Honoria ihan euroopan huipulla. Nykyään tulee pelattua lähinnä konsolilla. Tuli tossa kuun alussa hommattua X-box360 ja sillä on nyt tahkottu sitten läpi King Kong, PDZ ja tulipa sitä testattua FIFA06:nen. Ei oikein nykyään ole niin paljon innostusta pelata eikä sitä aikaakaan enään oikein ole niinkuin ennen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En juurikaan ole viime vuosina pelaillut muita kuin urheilupelejä. Jos nyt joku hyvä muun genren peli täytyy nimetä: ...

Niin kyllähän tänne urheilupelejä (mm. tennis jne... todella mielellään !) voipi pistellä mutta jos nyt pidetään tuo Eurooppalainen Jalkapallo (tyyliin FIFA, PES jne... myös managerointi CM & FM jne...) siellä toisaalla kun sille ihan oma alueensa on väsätty. Tenniksestä puheen ollen niin itseltäni löytyy Virtua Tennis 2 ja Top Spin joista voisin joskus jotain kommenttia pistää.

 

Eikä tateilla liikkuminen iske.

 

Pelailetkos muuten fudispelejä tuolla ristiohjaimella vai tateilla sit ? Siis olettaen että pädillä pelailet niitä ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin kyllähän tänne urheilupelejä (mm. tennis jne... todella mielellään !) voipi pistellä mutta jos nyt pidetään tuo Eurooppalainen Jalkapallo (tyyliin FIFA, PES jne... myös managerointi CM & FM jne...) siellä toisaalla kun sille ihan oma alueensa on väsätty. Tenniksestä puheen ollen niin itseltäni löytyy Virtua Tennis 2 ja Top Spin joista voisin joskus jotain kommenttia pistää.

 

Pelailetkos muuten fudispelejä tuolla ristiohjaimella vai tateilla sit ? Siis olettaen että pädillä pelailet niitä ?

Itselläni on tällä haavaa VT 2 ja Smash Court Tennis 2. Ne on ainakin minusta tähän asti parhaat. Tuo Top Spin kuulostaa myös tutulta. Onko siinä oikeita pelaajia? Eihän siinä vaan ole oranssi kansi?

 

Ristikolla pelaan (pädillä) nuo tatit ei ole minulle kuin haitaksi! :mad: Sääli, että toiset pelit vaan "pakottavat" pelaamaan tateilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Urheilupeleistä vielä lisää...

 

Tällä kertaa 2k koettaa onneaan ja tekaisee Torino 2006 pelin. Pitäähän tämä tietysti hankkia, vaikka peli nyt tulisikin olemaan ties millaista roskaa. Toivottavasti ovat erityisesti onnistuneet ampumahiihdosta tekemään mukavan lajin pelata. Jospa sitä iskisi KuusNepan Winter Games fiilis, tuossahan pelissä kyseinen laji oli mahtavasti toteutettu :thumbup:

 

http://www.2ksports.com/games/torino2006/

 

…sekä nyrkkeilyä…

 

En kyllä ole koskaan mikään suuri nyrkkeilyn ystävä ollut mutta EA SPORTS Fight Night Round 2 on aivan loistavaa hupia, varsinkin kaksinpelinä !

 

Kontrollit on toteutettu todella loistavasti !!! toimivat kuin unelma... tosin niiden opiskelu vielä hieman kesken (jos vastassa kone) vähänkään vaikeammalla vaikeustasolla tulee toisteiseksi vielä todella tutuksi kanveesissa pötköttely :D Grafiikka näyttää erittäin tyylikkäältä ja muutenkin fiilis on hyvä. Kaverin kanssa toki tulee tasaisia, hyviä ja hupaisia otteluita.

 

Fiilistä on myös siinä kun aloittaa career moodin ja silloin alettaan amatöörinä (kypärät päässä) oma tekemällä hepulla jossain hämyisässä kuppilan nurkassa ura. Siitä sitten kohti ammattilaiskehiä saamaan naamansa uuteen muotoon aina ottelun tuoksinassa.

 

Erityisen hyvä tuossa on myös se editori jolla sai luotua oman nyrkkeilijän ulkonäkönsä, niin kropan kuin kasvojen osalta. Sillä sai todella helposti ja loistavasti tehtyä vaikka kunnon ruipelon/läskikasan (mukava aina nähdä kuinka tiukka treeni muutti heppua ennen matsia) omasta nyrkkeilijästä :lol:

 

Loistava peli ! Nythän tuosta tulee lähiaikoina XBOX360 uusi versio, jossa alkaa grafiikka olemaan melkoisen huimalla tasolla taatusti ja jos peliä ollaan muutenkin saatu viriteltyä niin varmasti hyvä peli vaikkei nyrkkeilyn suuri ystävä olisikaan. Tosin kaveria vastaan pelatessa voi pian lipsahtaa siinä pelin tuoksinassa tunteiden kuumentuessa hieman vaarallisesti pian kuvaruudun ulkopuolellekin se matsi sit :w00t:

 

http://www.easports.com/games/fightnightround2/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itselläni on tällä haavaa VT 2 ja Smash Court Tennis 2. Ne on ainakin minusta tähän asti parhaat.

 

Tuosta Smash Court 2:sen pohjallehan ("Powered by Smash Court Tennis") on ilmeisesti tehty jokin hieman paranneltu versio Roland Garros 2005. Harmi vaan että tuota ei taida oikein mistään suomesta olla saatavilla, enpä ole ainakaan kyseiseen peliin koskaan näillä leveys- ja pituuspiireillä törmännyt. Muutenkin lieköhän tuota julkaistu kuin ranskankielisenä ?

 

Tuossa hieman tuosta kuvia sit tuosta...

 

http://tinyurl.com/brh8c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, ei ollut peli, johon sekoitin. Tuohan itse asiassa saattaisi jopa olla hyvä. :drool:

Melkoisen uusi ! pelihän tuo on. Myydään muuten heti suoraan melko mukavaan "puoleen hintaan", kun on tuota 2K Sports sarjaa.

 

Sulla on ilmeisesti koneena sitten PS2 vai ? jos tuota Virtua Tennis 2:sta pelailet siitä vaan lähinnä päättelisin.

 

Peli on ihan hyvä ja kontrollit ovat monipuolisemmat kuin VT2:ssa ! mutta erittäin toimivat ja hyvät ! Harmi vaan että käännöstyö on tehty hieman hutiloiden grafiikan osalta ! siiis verrattuna XBOX ja PC versioihin... kyllähän tuo PS2 pystyisi parempaan. Tennispelien ystäville kuitenkin kokeilemisen arvoinen peli (kiitos toimivan pelimekaniikan !) ja tuo uramoodi on hieman monipuolisempi kuin VT2:ssa.

 

Tuossapa sitten yuon Top Spin pelin kotisivut...

 

http://www.2ksports.com/games/topspin/

Share this post


Link to post
Share on other sites

PS2:pa hyvinkin.

 

VT:n uramoodi on outo: olen kehittänyt ukkelini umpistaraksi ja voitan kaikki turnaukset joihin osallistun. Silti en saa rankkaustani riittävän korkeaksi, jotta pääsisin mukaan pariin suurimpaan turnaukseen. Aiemmin pelasin kerran ja olin parhaimmillani muistaakseni 4.

Onkohan syynä sitten jatkuva naispelaajani "paitsiossa pitäminen"? :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

FPS peleistä ehdoton ykkönen on CS, joka sopii hyvin vastapainoksi futikselle. :D Urheilupelejä en muita pelaa kuin PES:siä ja joskus tulee NHL:ää rämpytettyä. Toi uusin ressa 4 on tosiaan aivan mahtava. Kokoajan pitää olla hereillä ja miettiä että mistä seuraava kylähullu tulee. Sitten ps2 tietenkin GTA:t on pelattu läpi moneenkin kertaan seuraavaa peliä ootellessa. Nytten jouluna hommasin ps2:lle the warriorsin ja oli tosi positiivinen yllätys, leffakin kun oli todella hyvä ja peli vielä parempi. Ainut miinus oli pelin lyhytkestoisuus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sitten on ollut Kilin-Colin ja GT jonkin verran myös pyörimässä koneessa.

Noista rallipeleistä niin suosittelen kokeilemaan ehdottomasti Richard Burns Rally peliä. Harmi kun tuolle ei tule jatkoa ilmeisesti (vaikka alunperin tarkoitus olikin), myi sen verran huonosti tuolla arcaderallien seassa. Oikeastaan ainoa rallipeliä jossa on haettu simulaatiota niin ajotuntumasta ja muutenkin. Pienikin herpaantuminen ja metsikköön (puuhun täräyttäminen) pystäyttää realistisilla asetuksilla kisan siihen paikkaan. Myös autot muutenkin hajoavat realistisesti ja mm. ylipitkistä hypyistä voi tulla pieniä ongelmia kun tulee vaurioita realistisesti autoon jne...

 

Kun uusintoja katselee niin se näyttää kuin tv:stä oikeasti kahtelisi (grafiikkakin on hyvällä tasolla), sen verran nätisti nuo ajolinjat ja muutenkin auton käyttäyminen vastaa oikean näköistä touhua.

 

Todella haastava peli ja ainoa (tai ainakin aivan omassa luokassaan) realistinen ajomallinnus ja muutenkin simulointiin pyrkivä rallipeli tällä hetkellä markkinoilla.

 

Richard Burns Rally | Home

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Konsolissa pyörii:

Need For Speed: Most Wanted, GTA: San Andreas, PES5...

Noita tulee rämpättyä eniten..

GTA on noista paras, upean laaja ja hauskat tehtävät...

Sitten tulee tietysti PES5..Ihan kympin arvonen peli..tällähetkellä menossa Serie A Juvella, La Liga Barcalla ja tietysti Valioliiga Manulla.

Most Wanted on puolestaan hyvä autopeli..semmone 9 arvonen..

Noita kaikkia pelejä suosittelen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

RTL Ski Jumping 2006

 

Tulipas yllättäen napattua mukaan RTL Ski Jumping 2006 peli (varsinkin kun vielä edulliseen hintaan oli tarjolla 35€ tuo PS2-versiona, peli löytyy myös PC:lle). Tämähän on todella mukavaa pelattavaa mutta myös todella haastavalta näin alkajaisiksi tuntuu, hyvien hyppyjen tekeminen vaatii kyllä hieman harjoitusta näin pelisarjaan ensikertaa tutustuvalta.

 

Tässähän on pyritty oikein kunnolla simuloimaan koko maailman cupin kiertue aina oikeaa pistejärjestelmää / hyppytapaa aina karsintakierroksista alkaen.

 

Hyppääminen on toteutettu ihan mainiosti ja vaatii keskittymistä ja yritistä (kontrollointi kaikissa hypyn vaiheissa tuntuu järkeenkäyviltä ratkaisuilta), tuuli vaikuttaa erittäin paljon tässsä pelissä (kuten näyttäis oikeastikin) ! ja kunnon myräkässä onnistuneen hypyn suorittaminen on melkoisen mahdotonta (kerran karsinnassa osui kohdalleen ja taso oli mitä oli :mrgreen: ). Kuvakulmista tässä on ilmeisesti uutuutena tullut myös ensimmäistä kertaa mahdollisuus pelata silmistä katsottuna (eli ensimmäisessä persoonasta kuvattuna).

 

Pelissähän voi myös itse voidella sukset jne… tosin siihen puoleen en ole vielä tutustunut, näytti sen verran monimutkaiselta ja haastavalta osiolta (tiedä sitten onko). Mahdollisuus myös luoda oma ura joko hyppääjänä tai managerinakin ja voi myös vetoa lyödä joko itsensä tai jonkin muun hyppääjän puolesta jne…

 

Hyppyrimäkiä on mukavasti eripuolilta maailmaa niin pienistä mäistä -> aina lentomäkiin asti, myös kesämäkiä ja kesäkiertue on erikseen. Suomesta on mukana Lahti, Kuopio ja Kuusamo.

 

Pelin mukana on myös ”erillinen” tietovisa mukana jossa on reilut 500 kysymystä.

 

Vaikuttaa ensimmäisten pelitestien jälkeen tarpeeksi monipuoliselta ja yllättävän mielenkiintoiselta paketilta, jonka parissa varmasti tovi jos toinenkin tulee pyörähtämään.

 

Tuolta osoitteesta näyttäis löytyvän demo tuolla PC:lle…

 

http://www.49games-rz.com/215.0.html?&L=1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Civilization 4 on pahasti addiktoiva peli... varokaa sitä.

Strategia pelien kunkku.

Loistava sarja on tosiaan saanut taas kerran ansaitun jatkonsa, samalla on otettu hieman suurempi harppaus ja melkoisen mukavasti hyviä uudistuksia on peliin ilmestynyt verrattuna aiempiin.

 

Harmi vaan että peli pomppas samalla tasolle "tarvitsee melkoisen kovan rautapuolen" jos meinaa kunnolla pelailla. Vanhemmat (I-III) versiothan pyörivät käytännössä koneella kuin koneella. Tosin tuon uusimman patchin pitäisi kuulemma auttaa melkoisesti hieman vanhemman hardwaren omistajia jotta hekin pelin makuun pääsevät.

 

http://www.2kgames.com/civ4/home.htm

 

---

 

PC-pelien puolella sanottakoon että myös ikiklassikko Nethack kestää ajanhampaan puremaa vuodesta toiseen, eikä ole vanhentunut pätkääkään sitten julkaisemisensa. Mikä parasta tämä klassikko toimii taatusti kaikilla koneilla ja on vielä ilmainen ! mainittakoon nyt jos joku ei vielä ole kyseiseen mestariteokseen tutustunut. "Uudellenpeluuarvoa" riittää tässä pelissä enempi kuin laki sallii.

 

NetHack

http://www.nethack.org/

 

NetHack Falcon's Eye

http://users.tkk.fi/~jtpelto2/nethack.html

 

---

 

Tetriksen & miinaharavan "ajantappaja" tapaisten pelien ystävillä Kyodai Mahjong on hyvä paketti (sisältää useamman pelin) ja sieltä löytyy pientä ja nopeaa pelattavaa :thumbsup1:

 

http://www.kyodai.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dream Match Tennis Online

 

Vaikuttaisi tuon trialinsa perusteella varteenotettavalta tennispeliltä :thumbsup1: demoa kannattaa kokeilla jos virtuaalitennis yhtään kolahtaa.

 

http://www.bimboosoft.com/DMTOL/

 

Niin peliä voi myös pelata tietokonetta vastaan että ei välttämättä tarvitse ihmispelaaja vastustajaksi vaikka tuo Online tuossa kovasti kummitteleekin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Live for Speed

 

Olisiko tämä peli PC-puolen vastaus konsoleille siis näille Gran Turismoille ja Forza Motorsportille ?

 

Tiedä sitten riittääkö tässä yksinpelissä syvyyttä tarpeeksi jotta jaksaisi peliä tahkota pidempäänkin vai onko enempikin suunnattu vain nettipeliksi ? tietysti hyvin toimiva nettipelihän ja ihmisiä vastaan ajalu on vielä parempaa kuin tekoälyä vastaan köröttely. Muuten kyllä vaikuttaa erittäin hyvältä autopeliltä ! ja kehittynee koko ajan entistä parempaan suuntaan.

 

Onko kellään koko versiosta pelikokemuksia ? Itselläni hieman tuota trialia koklaillut ja kyllähän tuo mielenkiinnon heräämään ihan mukavasti saa.

 

http://www.liveforspeed.net/

 

Tuolta saapi hieman maistiasia jos tuota trialia haluaapi testata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Soldat

 

Tässäpä taas yksi kelvollinen ajantappopeli Soldatin muodossa tällä kertaa. Peliä voi pelailla tietokonetta vastaan tai netissä toisia ihmisiä vastaan… ihan hupaisaa kummallakin tavalla.

 

http://soldat.prv.pl/

 

Soldat is a unique side-view multiplayer action game. It takes the best from games like Liero, Worms, Quake and Counter-Strike and gives you fast action gameplay with tons of blood and flesh. Soldiers fight against each other on 2D battle arenas using a deadly military arsenal. This is what multiplayer was invented for.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FlatOut2

 

Flatout2 (PC)

 

Aluksi piti oikein hieraista silmiä että onkos peli Flatout vai Burnout ? Nopskaan peliin tutustuen täytynee (vielä läheskään kaikkea edes kerinnyt kokeilla) sanoa että on melkoinen risteytys noista kahdesta pelistä väsätty.

 

+erikoisradat (mm. destruction derby touhut)

+enemmän ratoja ja autoja

+vaihtelevammat paikat ja maastot

+paaaaljon rojua

+pyörii aivan helkatin hyvin ! (vanhemmissakin koneissa)

+ihan ok lisä antaa ”vastustajille kasvot”

 

+/-romurallia vai ei ?

+/-enemmän kaikkea

+/-liiallinen karamellikuorrutus (väriloisto)

 

-ajomallinnus (ykköstäkin enemmän arcadempaan)

-ratilla ja polkimilla todella vaikea saada peliin minkäänlaista tuntumaa (tai sitten säädöt olivat totaalisen siltä osin vielä pielessä)

-liekö sittenkin menty jo liian paljon Burnoutin suuntaan ?

 

FlatOut 2

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

pc:lle saa ainakin GT Legends pelin, mikä on muuten aivan helmi omasta mielestäni :blink: Kannattaa tutustua, eräs parhaista autopeleistä tietsikalle. :mrgreen:

Ilmeisesti toi GT Legends on jonkin sortin hieman viritetyllä enginellä ? ainakin vanhoilla autoilla uusien sijaan, tehty versio tuosta GTR:stä ?

 

Tuli hankittua sitten GTR vaikka siitä jo kakkosversio näköjään kolkuttelee oven takana ja viittä vaille valmis julkaistavaksi. Vaikuttaa nopskaan koklattuna ihan kelvolliselta (grafiikka tosin alkaa jo hieman vanhentuneelta vaikuttaa mutta ajaa asiansa toki nykupäivänäkin. Tuosta vauriomallinnuksesta (törmäyksistä ja niiden vaikutuksesta) en oikein osaa mennä vielä sanomaan ? Ajotuntuma (mikä tärkeintä) noin muuten vaikuttaa erinomaiselta ja hienoa että kisoissahan vastustaja-autoja piisaa, pelissä ilmeisesti mahdollisuus vetää ihan reaaliaikainen ja vieläpä netissä ? Span 24-tunnin kisa :sleep:

 

Voipi olla että tätä pitää kokeilla nettilässä ihmisvastustajia vastaan, tosin hieman lyhyempiä kisoja kuin tuo edellä mainittu kuitenkin :mrgreen:

 

Näillä näytöillä taisi tuo piakkoin ilmestyvä kakkososa mennä ostoslistalle.

 

http://www.10tacle.com/gtr-game/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×