Jump to content
Jahnny

Ranskan suuntaan oma osio?

Recommended Posts

Turhia toiveita, huolia murheita? Ehkä niitä olisi.

 

Tosiaan Englannin puolesta aktiivisuus on omaa luokkaansa, mutta väittäisin Ranskan puolesta näyttävän paljon valoisemmalta kuin esimerkiksi Espanjan ja Saksan suunnalla. Pariisin otteita ollaan foorumilla seurattu nyt neljättä kautta, mutta tunnutaan hukkuvan valitettavasti tuonne "Muut"-osioon. Myös Monaco on alkanut nostaa päätään ja varmasti kun nimet tulevat tutummiksi Euroopassa, niin vierailevien keskustelijoiden määräkin lisääntyy muista ketjuista ja seuroja koskevan materiaalinkin luulisi kasvavan.

 

Olisi ollut ajatuksissa aloittaa ketjuja laidasta laitaan seuraan liittyen ja olisihan se tietty suuri plussa ainakin allekirjoittaneelle, että ne kaikki löytyisivät saman sarakkeen alta. Tuolla hylkiöiden suunnallahan lukee myös "tarpeen tullen laajennetaan omiksi maiksi". Tietoa ja täytettä itse maansisäisesti nyt löytyy ainakin KyyhkyBoylta ja PouPoulta, joten eiköhän tuolla voisi myös silmäillä hieman maan kilpailuja ja muuta tapahtuvaa yleisesti niille omistetuissa ketjuissa. Pienen työjaon jälkeen luulisi muutaman napakan aloitusviestin ja raportin luonnistuvan.

 

En tiedä lainkaan, että kuinka suuri homma tuo on säätää suurten maiden ohelle yksi uusi maa (Ranska) ja pari alaosiota (Paris Saint-Germain, AS Monaco), mutta tosiaan päätin nyt tänne toiveissani raapustella. Muille ranskalaisseuroille ei taida juurikaan olla vastaavaa kysyntää.

 

Että tällainen ehdotus ja kiitokset nyt jo etukäteen, jos saadaan mahdolliseksi pieni askel Ranskan nostamiseksi pois varjoista.

 

Tässä vielä sisältö, jotka voitaisiin ainakin näin aluksi siirtää tuonne (jos tästä mitään apua on):

 

Ranska

 

AS Monaco

AS Monaco FC

 

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain F.C. 2013-2014 - Rêvons plus grand!

Paris Saint-Germain F.C. 2012-2013 - à Ligue des Champions!

Paris Saint-Germain F.C. 2011-2012

Paris Saint-Germain F.C. 2010-2011

Paris Saint-Germain - Entiset pariisilaiset? Missä vaikuttavat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuota toista ketjua väsäessä muistui mieleen tämä edellinen.

 

Olisiko mahdollista saada ainoalle Mestareiden Liigan voittaneelle ranskalaiselle seuralle oma osio AS Monacon ja Paris Saint-Germainin väliin nimikkeellä Marseille?

 

Marseille

Olympique de Marseille 2014-2015 - Ère de Loco Bielsa

 

Seuraa tulee seurattua suhteessa yhtä paljon kuin kahta muutakin ja olisi yksinkertaisempi luoda seuraa koskevia ketjuja oman sarakkeen alle eikä täyttää muille pienemmille seuroille tarkoitettuja ketjuja vain Marseillea koskevilla asioilla (esim. siirtospekulaatiot).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×