Jump to content
Sign in to follow this  
John#95

SJK 2014

Recommended Posts

SJK eli Seinäjoen Jalkapallokerho nousee liigaan ensi kaudeksi uutena joukkueena, tämä TP-Seinäjoen ja Sepsi-78:n fuusiojoukkue pelasi vakuuttavan viime kauden Ykkösessä voittaessa sarjan ja nousemalla suoraan pääsarjaan. SJK:sta löytyy Veikkausliigastakin tuttuja pelaajia mm. Chris Cleaver pelasi TPS:ssä kaudet 2007-2010, Jyri Hietaharju on tuttu naapurikaupungin joukkueesta Vepsusta, jota Hietaharju edusti yhdeksän vuotta vuosina 2003-2011, Toni Lehtinen tuttu Hakasta, Luis Fernando Viikingeistä kaudelta 2007, siinä oli muuten vekkuli maalivahti! Toivottavasti pelaa(torjuu) ensi kaudellakin viihdyttävästi!

 

Valmennuspuoli seinäjokelaisilla on myös vahvalla pohjalla, kun penkin päästä löytyy entinen futaaja Simo Valakari. Valakarilta löytyy pelaajataustaa mm. Skotlannista(Motherwell), Yhdysvalloista(Dallas) ja Englannista(Derby). Edustanut kotimaassa TPS:ää, FinnPa:a ja FC Kontu:a. Sen sijaan Keith Armstrong hoitaa urheilutoimenjohtajan työt, joten kovia nimiä löytyy myös pelikentän ulkopuolelta. Veikkaan, että SJK tulee välttämään putoamisen ja heidän loppusijoituksensa tulee olemaan sijojen 7-10 kohdilla. Pitkästä aikaa liigaan mielenkiintoinen nousija!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jussi Leppälahtea oli harvinaisen rasittava kuunnella. Sai analyysit kuulostamaan täydeltä huumorilta, mutta oli tuossa asiaakin.

 

Veikkausliigan huippusiirto järisyttää mestaruustaistelua! - "Voivat kontrolloida Klubiakin" (Urheilulehti)

Voiko Mehmet Hetemaj'lla olla ratkaiseva vaikutus Veikkausliigan voimasuhteisiin?

 

Allekirjoitan täysin, että kovan luokan pelaajahankinta seinäjokelaisilta. Mielestäni tosin Mehmetin vahvuudet ovat ehkä hieman enemmän ylöspäin, mutta toisaalta aggressiivisuuden, kokemuksen ja puolustustaitojen puolesta pystyy hyvin dominoimaan keskikentän alimpanakin pelaajana, kun Veikkausliigasta on kuitenkin kyse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti järisyttäis mestaruustaistoa! Vaan enpä tiedä viel....? Ei sota yhtä miestä kaipaa, tai tässä tapauksessa jotenki toisinpäin ;) Kun tässä nyt kuitenkaan ihan mikään sateentekijä ole kyseessä, vaikka kova peluri todella onkin! Lisäks tuossa sopparissa oli ulkomaa-pykälä, eli tuskin vetää edes koko kautta SJK:ssa...?

 

Positiivista kuitenkin, että haastajia löytyy. SJK:lla muutenkin asiat nyt hyvällä mallilla, ja mikäs meitin on Porissa ny olla, kun ollaan näitten yhteistyöjoukkue :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nopeesti laskettuna 8 omaa kasvattia VL-ringissä. Aika normi nykymittakaavassa? Kyllä mä ittekin arvostan seurauskollisuutta ja sitä että vedetään ns. oman kylän pojilla. Sillon ku mä olin junnu, niin se meni pääosin juuri niin. Porin pojat pelas Porille, Turun Turulle ja Oulun kölövit Oululle...

 

Vaan eipä ole mennyt enää aikoihin, rahalla saa ja Ferrarilla pääsee... Mutta sanos mulle rehellisesti, pamlaaks ne kaikki HJK:n rosterissakaan syntyperäsesti Tsadin slangia? Tai siellä Myllykoskella miesie-kieltä? Niinpä... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

SJK:lla merkattu huomenna reenipeli yhteistyöseura Jazzia vastaan Wallsportilla klo: 14.15, ja samana päivänä eli huomenna myös Pirkkahallissa merkattu TPV - SJK klo 16.15. Kiirettä pitää jos meinaa ehtiä molempiin! ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×