Jump to content
Sign in to follow this  
Iqhmael

15.12.2013, Aston Villa vs Manchester United @Villa Park

Recommended Posts

Manchester United käy sunnuntaina pelaamassa Birminghamissa Aston Villan vieraana. Unitedin kelkka pitäisi jollain keinolla saada käännettyä, sillä viidestä edellisestä Valioliiga-pelistä on taskussa ainoastaan yksi voitto (vs Arsenal) sekä kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Joukkue näyttää kovin sekasortoiselta tällä hetkellä, pelillisestä identiteetistä ei tunnu olevan hajuakaan ja joukkueen itsetuntokin tuntuu olevan pakkasen puolella.

Sairastuvalla huoltohenkilökunnalla riittää töitä, kun ainakin Physioroomin mukaan loukkaantuneiden listalla on Smalling, Carrick sekä ainakin kuukauden sivussa oleva van Persie. Evra, Vidic ja Fellaini ovat myös toipilaina, mutta heidän pelikuntonsa selviää todennäköisesti lähempänä ottelua. Monen alisuorittajan on pakko alkaa nostamaan tasoaan, jotta saadaan niitä äärimmäisen tärkeitä pisteitä kotiin viemisiksi. Nyt olisi ennen kaikkea Kagawalla tilaisuus nousta sille tasolle, jota mieheltä on pitkään odotettu.

Avauskokoonpanoveikkausta:

 

De Gea
Rafael - Rio - Evans - Büttner
Jones - Cleverley
Valencia - Kagawa - Januzaj
Rooney

 

Tämä kokoonpano siis, mikäli kaikki nuo mainitut pelaajat tosiaan ovat loukkaantuneina. En tiedä kenet muut tuonne Evran tilalle voisi laittaa kuin Büttnerin, kun Fabio ei tunnu kelpaavan Moyesille ollenkaan. Laittaisin ehkä Nanin Valencian tilalle, mutta saa nähdä onko lusitaani kokoonpanossa, kun miehelle taisi tulla perheenlisäystä viikonlopun aikana. Eipä tuossa kokoonpanossa muuten oikein mitään yllätyksiä tule olemaan. Kovasti on pelaajia telakalla, ja sen mukaisesti on rajoitetusti miehiä tänään käytettävissä Moyesilla.

Itselle riittää tänään vain ja ainoastaan 3pts, tuli se sitten aivan äärimmäisen paskalla pelillä tai sitten totaallisella Villan nöyryyttämisellä. Veikataan nyt Unitedille 0-2 voittoa - molemmista maaleista vastaa Rooney.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guardian ehdottaa tällaista:

 

Aston-Villa-v-Manchester--001.jpg

 

Ja tähän se ff2-hymiö " :thumbsup1:"

 

Jos itse saisi päättää niin avaus-XI olisi seuraava:

 

--------------DDG

Rafael---Jones--Evans---Fabio

-----Anderson--Cleverley

----Nani----Kagawa----Januzaj

--------------Rooney

 

:neutral:

 

Enpä tiedä yhtään mitä tältä matsilta odottaisi. Toisaalta nyt pelaajilla on loistava tilaisuus yllättää kaikki ja järjestää pitkästä aikaa kunnollinen esitys liigassa. Saapa nähdä mitä tapahtuu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitkästä aikaa nähtiin samassa ottelussa paljon positiivisia juttuja:

 

- Kolme pelitilannemaalia

- Welbeckilta maaleja

- Keskikentältä (Tompalta) maali

- Fletcher kentällä

- Nollapeli

 

Villa keskittyi tänään lähinnä taklaamaan joten vastustajasta on paha sanoa mitään, mutta tämänhetkisiin poissaoloihin nähden erinomainen peli! Rafaelin vaikutus Valencian pelaamiseen on kyllä uskomatonta, kummasti tuo oikea laitakin toimi tänään paremmin. Januzaj oli tänään ehkäpä se heikoin lenkki, mutta eipä hänkään kovin huonosti pelannut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Komea 0-3 voitto Villa Parkilta. Pienen alku rynnistyksen jälkeen Villalle jäi lähinnä jaloille potkijan rooli. Welbeckin ja Cleverleyn onnistuminen maalinteossa hieno homma. Kermana kakun päälle vielä Fletcherin paluu.

 

De Gea: Otti varmasti kiinni Villan (Albrightonin) maalintekoyritykset. Otti varoituksen nahisteltuaan Villa-kippari Agbonlahorin kanssa.

Rafael: Täydentää Valencian kanssa hienosti toisiaan. Hieno keskitys ensimmäiseen maaliin johtaneessa tilanteessa.

Jones & Evans: Toppariosastolta onnistunut peli josta kertoo jo päästettyjen maalien määrä eli 0.

Evra: Eipä löydy valittamista Evrankaan pelaamisesta.

Valencia: Hienoa, että Vallun formi alkaa löytyä. Eikä varmasti vähiten sen takia että pääsee pelaamaan taas säännöllisesti Rafaelin kanssa. Hyvä matala pallo maalille josta Welbeck tuikkasi 0-2 maalin. Yllättäen miehen paras korkea pallo lähti tänään vasurilla!

Cleverley: Parissa viime matsissa on Tomppakin alkanut taas näyttää ihan eri pelaajalta. Hieno viimeistely etukulmasta.

Giggs: Vähän jäi ehkä pimentoon hyökkäyksien tullessa paljon Rafaelin ja Valencian kautta.

Januzaj: Kova pusku joka napsahti tolppaan mutta onneksi Welbz oli jatkopallossa ekana. Oli kovasti mukana myös toisessa maalissa aiheuttamassa hämminkiä Villan pakeille juoksullaan.

Rooney: Pelasi taas enemmänkin kolmantena kk:na kuin kymppipaikalla. Syötti Cleverleyn maalin.

Welbeck: No niin!  Saahan se Dannykin pallon maaliin asti ja vieläpä kaksi kertaa. Toivottavasti tämä antaa miehelle lisää itseluottamusta ja verkko alkaa heilua säännöllisesti. Pelasi kokonaisvaltaisstikin hienon pelin.

 

Fletcher: Tätä on odotettu! Kyllähän sitä hieman herkistyi kun numero 24 kentälle kirmasi. Perusvarmaa suorittamista. Syötöt omille.

Young: Ei saanut ihmeempiä aikaan.

Zaha: Hikeä pintaan lopusta reilut viisi minuuttia lisäaikoineen.

 

+++ Welbeck

++ Rafael

+ Valencia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mukava ja ennenkaikkea tärkeä voitto! Tosin Villan surkea peli avitti, ilman Vlaaria on Villan puolustus kyllä ihan tuuliajolla. Lisäksi Manu pääsi aika vapaasti rakentelemaan peliään kun Villa alkoi prässätä vasta puolesta kentästä. Kuten yllä mainittukin, Valencialta ja Rafaelilta hyvää yhteispeliä! Welbekcin onnistumiset lämmittivät, hienoa että kova työntekijä pääsee nauttimaan myös  maaleista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×