Jump to content
Sign in to follow this  
Jahnny

AS Monaco - siirtohuhuja, -uutisia, vahvistuksia

Recommended Posts

Monaco on 2014 tammikuun siirtoikkunassa ollut kilpakumppanejaan aktiivisempi ja pelaajia on liikkunut niin sisään seuraan kuin uloskin seurasta.

 

Hyökkäystä vahvistettiin, kun Radamel Falcao, Valere Germain, Emmanuel Rivière ja Anthony Martial saivat seuraa Anzhi Makhachkalasta. Norsunluurannikolainen yli kaksimetrinen Lacina Traoré siirtyi seuraan 8.8 miljoonan punnan (10.6 miljoonan euron) hintaan. Traoréa ollaan viemässä nyt lainakomennukselle loppukaudeksi monissa huhuissa, mutta uskoisin mahtuvan nokkimisjärjestyksessä Falcaon taakse tai kolumbialaisen rinnalle Claudio Ranierin suosimissa formaateissa, joita ovat lähinnä 4-4-2 ja 4-3-1-2. Traorélle hyvä siirto ja 23-vuotias kärki saattanee nousta pikkuhiljaa kukkaan. Kyseessä ei ole mikään pääpalloja ahmiva hyökkääjä, vaan Traoré on koostaan huolimatta nopea, kykenee haastamaan vastustajia ja on pystyvä tekemään ratkaisuja boksin ulkopuoleltakin.

 

Eilen Toulousea vastaan voittomaalin tehnyt 21-vuotias Layvin Kurzawa saa myös kilpailua, kun vasemman laitapuolustajan tontille tuotiin 25-vuotias nigerialainen Uwa Elderson Echiéjilé - tunnetummin vain Elderson. Kolme ja puoli vuotta SC Bragassa pelannut Elderson siirtyi Monacoon 1.3 miljoonan punnan (1.6 miljoonan euron) hintalapulla.

 

Algerialaistoppari Carl Medjani puolestaan ei Monacossa juuri vastuuta ole saanut ja näin ollen pelaakin kauden loppuun Valenciennes'n riveissä lainasopimuksella.

 

Toinen lainalle lähtenyt pelaaja on 21-vuotias Marcel Tisserand, joka on kykenevä pelaamaan oikean laitapuolustajan paikan lisäksi myös topparia. Tisserand pelaa kauden loppuun Ligue 2-seurassa RC Lensissä, jossa on lainakomennuksella myös Paris Saint-Germainin Alphonse Aréola. RC Lens on kiinni sarjan kärkikahinoissa ja saattaa nousta kauden päätteeksi takaisin korkeimmalle sarjatasolle. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

AS Monacon puolelta Valere Germain olisi lähtökuopissa ja tekemässä tilaa jo saapuneelle Lacina Traorélle. Germainin seuraavaksi seuraksi huhutaan AC Ajacciota, Guingampia, ETG:tä, Niceä, Montpellieriä ja Valenciennesiä. Myös Jakob Poulsenin siirto Tanskaan Midtjyllandiin pidetään todennäköisenä sekä Andreas Wolfin seuraava etappi olisi Saksa tai Venäjä.

 

AS Monaco on purkanut sopimuksen Gary Coulibalyn kanssa ja Coulibaly kävisi tällä hetkellä neuvotteluja Englannin suunnalla. Seuroja, joita on annettu ilmi ovat muun muassa Blackburn Rovers sekä Sheffield United. Coulibalyhan oli aikaisemmin jo lähellä siirtoa Caeniin, mutta pääprioriteettina olisi vaihtelu ja uran jatkaminen Englannissa.

 

Viimeinen AS Monacon pelaaja olisi 21-vuotias Marcel Weaver, joka olisi lähes varma siirto Ligue 2-seuraan Lensiin, mutta siirto saattaa estyä, sillä Monaco on lähettänyt lainalle jo lukuisia pelaajia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Traore oli jo Everonin medicalissa ja tulee todennäköisesti siirtymään Toffeesin riveiheihin loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

SkySportsin transfer watchista:

Sky sources have also learned that Monaco striker Lacina Traore is expected on Merseyside later today for his medical ahead of a loan move to Everton. An application for a work permit for the 6ft 8in Ivory Coast forward, who was also a target for West Ham, is expected to be heard tomorrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valère Germain tulee pysymään Monacossa ja niin pelaaja kuin seurakin on hylännyt muun muassa Guingampin ja Nicen tarjoukset.

 

Odotettavissa ollut ratkaisu, kun Falcao meni hajoamaan ja Traoré matkanee Liverpoolin Sinisiin. Germain hoitanee varmasti tehtävänsä joukkueessa ja en olisi vielä muutenkaan 23-vuotiasta päästänyt menemään, sillä on todistanut pystyvänsä tekemään maaleja, josta todisteena 21 maalia seitsemäänkymmeneen otteluun. Ikäkään ei vielä hetkeen paina ja tällainen perinteinen poacher, jolla tosiaan vielä potentiaalia kehittyä, on ihan hyvä seurasta löytyä. Varsinkaan, kun mitään maailmanluokan hyökkääjää ei Monacolle ole juuri nyt irrotettavissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

L'Equipe linkittää AS Monacoon Falcaon korvaajiksi kahta nimeä, sillä kolumbialainen on todetusti sivussa loppukauden ja Lacina Traorén laina on yhtä paljon totta.

 

Todennäköisempänä nimenä pidän arviolta 9 miljoonan euron montenegrolaishyökkääjää Mirko Vucinicia, jonka siirtoa Interiin pidettiin todennäköisenä. Juventuksen 30-vuotiaalla kärjellä on varmasti vielä annettavaa ja tuohon hintaan toimisi hyvänä back-upina Radamelille. Melko samantyylisiä pelaajia kumpikin.

 

Toisena huhutaan Falcaon ja João Moutinhon vanhaa tuttua 27-vuotiasta brassia Zenitistä, Hulkia. Hulk on linkitetty Monacoon jo hetken aikaa, mutta nauttii tällä hetkellä Zenitissä seuran ja yleisön suosiosta. Myös yhteinen sävel on vihdoin löytynyt Dannyn ja muiden pelaajien kanssa edellistä kautta paremmin. Viimeisenä voisi vielä mainita, että Zenitillä ei ole mitään tarvetta päästää Hulkia menemään - ei ainakaan kesken kauden - varsinkaan kilpailun mestaruudesta näyttävän melko tiukalta neljän moskovalaisseuran (CSKA, Dinamo, Lokomotiv, Spartak) tekevän kiusaa kärkikahinoissa.

 

E: Lisätään vielä, että vaikka Vucinic todennäköisimpänä vaihtoehtona nyt nähdäänkin, niin myös Chelsean Demba Ba on liitetty Monacoon ja saattaa olla seuraavana jonossa montenegrolaisen jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

L'Equipe kertoo, että Philippe Mexès on hylännyt Trabzonsporin lähestymisen.

 

Huhujen mukaan Milanissa pelaava ranskalaistoppari haluaisi jäädä mieluummin seuraan tai siirtyessään muualle ainoana realistisena vaihtoehtona pelaaja pitää tällä hetkellä Monacoa.

 

Olisi kyllä kova kaappaus, sillä Eric Abidalin ja Ricardo Carvalhon kaltaisilla pelaajilla ei enää kauaa tulla jatkamaan, jos halutaan kotimaan lisäksi menestyä Euroopassakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

AS Monaco nähdään ensi kaudella todella todennäköisesti Mestareiden liigassa ja Sergio Romero ei tuonut kaivattua laatua maalivahtiosastolle.

 

Nyt on ollut vihjailua Spursin Hugo Llorisilta ja Jan Vertonghenilta, että miehet karistavat seuran pölyt olkapäiltään, jos Spurs ei ensi kaudella Mestareiden liigassa pelaa. Näistä Hugo Lloris, joka on linkitetty myös Pariisiin, niin löytää nimensä Steve Mandandan ja Victor Valdésin seurasta, kun Monacoon pohditaan ensi kaudelle maailmanluokan veskaria.

 

Olisihan Hugo näistä kolmesta vaihtoehdosta mielestäni paras, mutta toisaalta mieluummin miehen näkisin Pariisissa, vaikka PouPoun tapaan Salvatore Siriguun löytyykin heikko kohta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Espanjalaisfutista silmällä pitävä lehti Sport väittää Victor Valdésin solmineen jo alustavan sopimuksen AS Monacon kanssa. Ei taida siis FC Barcelona joutua kärsimään useammasta maalivahdista kuin alunperin tarkoitus oli, kun tämä Victor Valdésin loukkaantuminenkin onnistui tähän väliin tulemaan. En koskaan pelaajan suurin fani ole ollut, mutta eiköhän tuosta selkeä ykkösmaalivahti tule, vaikka Danijel Subasic on oman työnsä hyvin tällä kaudella hoitanutkin. Toisaalta Sergio Romerokin on ilmeisesti pyytänyt AS Monacoa maksamaan hänet virallisesti seuran kirjoille lainasopimuksen päättyessä joten siinä tapauksessa joukkueesta löytyisi kolme varteenotettavaa maalivahtia, jos AS Monaco tuohon tarttuu.

 

Olihan tämä tietysti odotettavissa jo viime kesästä lähtien, mutta sen lisäksi AS Monacon puolesta ollaan sanottu siirron puolesta, että "Victor Valdes' and Monaco's pre-contract agreement has in no way been affected by the player's cruciate injury." Eiköhän tätä voida pikku hiljaa pitää melko varmistuneena hankintana.

 

BjzGNKgIQAAkKFg.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänä vuonna jo 35-vuotias AS Monacon kapteeni Éric Abidal harkitsee uransa päättämistä tähän kauteen. Abidal on tällä kaudella saanut vastuuta 25 ottelua Ligue 1:ssa, joka tarkoittaa ranskalaispuolustajan olleen sivussa 8 ottelusta.


 


Korvaajaksi seura on kiikaroinut Arsenalissa tällä kaudella parhaimpia toppareita ollutta Laurent Koscielnya. Jos oikein huonosti Valioliigassa käy, niin Koscielny saattaa jäädä vaille Mestareiden liigaa Arsenalissa, mutta en siltikään osaa aivan uskoa tähän mahdolliseen siirtoon.


 


Puolustusosastolle saattaa olla tulossa myös vahvistusta, sillä sanotaan AS Monacon aloittaneen neuvottelut Manchester Unitedin kanssa Patrice Evrasta. Manchester Unitedissa puhaltavat uudet tuulet ja kokenutta Evraa huhutaan yhdeksi todennäköisimmäksi lähtijäksi. Myös Interin on huhuttu olevan Italian suunnalta, mutta uskoisin AS Monacon olevan etunenässä, sillä tarjolla Mestareiden liigaa ja Monacostahan Evra Manchesteriinkin suuntasi.


 


Maalivahtiosastolle huhutaan Spursista Hugo Llorisia. Ranskan maajoukkuekapteeni on ilmeisesti avautunut, että ei olisi onnellinen Lontoossa ja ei haluaisi jatkaa uraansa nykyisessä seurassaan. Myös PSG:n on huhuttu olevan maalivahdin perässä, mutta Salvatore Sirigun läsnäolo Pariisissa saattaa nostaa AS Monacon ykkösvaihtoehdoksi.


 


Seuran manageri Claudio Ranierin ei uskota enää jatkavan seurassa ensi kaudella ja korvaajia ollaan alettu jo kartoittamaan. Yksi nimi on Laurent Blanc, jonka huhutaan menettäneen Pariisissa hallinnan joukkueestaan kentän ulkopuolella. Tuota on vaikea lähteä enempää kommentoimaan, mutta eipä Blancia uskottu alunperinkään pitkän ajan ratkaisuksi PSG:hen. Blancista ollaan sanottu kiinnostuneiksi myös Interin ja Manchester Unitedin. Blancin kaksi viimeistä seuraahan pelaajauralla olivat juuri Inter ja Manchester United, joista jälkimmäisessä uransa myös päätti.


 


Kaksi muuta nimeä ovat tällä kaudella Atlético Madridissa upeaa työtä tehnyt Diego Simeone sekä Milanin kauden aikana jättänyt Massimiliano Allegri, joka olisi varmaan helpoin ratkaisu, mutta ei varmaankaan parhain. Seuran alaisuudessa pelaavien Ricardo Carvalhon, Radamel Falcaon, João Moutinhon ja James Rodríguezin agentti Jorge Mendes on osoittanut tukensa seuralle, jotta Simeone saataisiin kalasteltua Monacoon.


Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Claudio Ranieri and Monaco agree to part at the end of the season

 

Get French Football News has learnt in conjunction with RMC that Claudio Ranieri will remain as AS Monaco manager only until the end of the season. 

 

Ranieri was informed the AS Monaco board’s decision on Thursday after their shock defeat to Guingamp in the Coupe de France semi final in midweekly Vadim Vasilyev, the club’s Vice President.

 

According to RMC, AS Monaco have already agreed the termination package with Claudio Ranieri, the manager is expected to be given €3m as a consolation. 

 

AS Monaco have contacted Massimiliano Allegri according to the radio station but Tottenham Hotspur are equally in talks. 

 

Get French Football News can exclusively reveal that they have also contact Atletico Madrid manager Diego Simeone but he has responded to Les Monegasques by saying that he will make decisions on his future at the end of the season and that he was not to be distracted otherwise.

 

Ranierin lähtö alkaa olemaan melko selvää kauraa. Jo täälläkin mainitut Allegri ja Simeone pyörivät edelleen huhuissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni aluksi väärään ketjuun...

 

Dimitar Berbatov scheduled to discuss Monaco contract extension

 

Get French Football News has learnt that AS Monaco have agreed to sit down with Dimitar Berbatov in the next weeks to discuss extending the Bulgarian international’s stay on the French Riviera. 

 

The striker, who moved from Fulham in January on transfer deadline day, has been a resounding success for ASM who moved to replaced superstar Falcao who suffered a cruciate ligament injury in a Coupe de France match at the beginning of the calendar year. 

 

In the eight games that Berbatov has started this season, he has scored five goals. 

 

The player terminated his deal with Fulham and joined Monaco for free in January but only on a six month contract. 

 

Monaco officials and Berbatov’s agent will discuss the possibility of extending Berbatov’s deal by another year until 2015, Get French Football News understands.

 

 

 

Berbatov on onnistunut Monacossa ja bulgarialainen saatetaan nähdä ensi kaudellakin Ligue 1:ssa.

 

AS Monaco on myös vahvistamassa hyökkäystään ennestään kunhan vain saavat Claudio Ranierille korvaajan ensi kaudella...

 

 

AS Monaco offered Juan Manuel Iturbe

 

According to our colleagues at RMC, AS Monaco have been offered Hellas Verona’s attacker Juan Manuel Iturbe. 

 

For the moment, the club has yet to respond to the offering of this player, with the fact that they’re currently unsure as to who will take over as manager at the end of the season being the main issue. 

 

AS Roma are also in talks with the player’s entourage, with Rudi Garcia the most likely to go ahead and make an offer for the player.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Victor Valdes in Monaco visit

 

Get French Football News has learnt that FC Barcelona goalkeeper Victor Valdes was in Monaco this week to catch up with former teammate and close friend Eric Abidal, but that he also sat down for discussions with Monaco representatives about his proposed future move to the club.

 

With Barcelona’s transfer embargo being suspended by FIFA this week, which will allow them to recruit during the summer transfer window, Valdes has been told by the Catalan club that he is free to go should he wish, but that the Spanish giants are willing to discuss a contract extension, should Valdes decide he wants to prolong his adventure with the current La Liga title holders. 

 

AS Monaco and Victor Valdes had in effect agreed a pre-contract deal earlier on this calendar year but his cruciate ligament injury is believed to have put the move jeopardy. 

 

It is believed that the talks that occurred this week were to get an understanding of whether both parties still wanted to go ahead with move. The proposed pre-contract agreed sees Valdes earning €12m a year. 

 

Valdes’ agent has also been in talks with Manchester City in an attempt to drum up interest, but it is unclear how the Premier League giants responded.

 

Vielä jatkuu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Makengo.jpg

 

Ranskalaishyökkääjä Terence Makengon sopimus tullaan purkamaan seuran toimesta kauden päätteeksi.

 

Makengon sanotaan olleen onnistuneella lainalla tällä kaudella Châteaurouxissa, mutta 21-vuotiaalle pelaajalle ei nähdä tarvetta Monacon tulevaisuudessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt on ilmoilla todella kova nimi Monacoon.

 

Portugalin mestarijoukkueen SL Benfican tähtipelaaja Ezequiel Garay saattaa pelata ensi kauden Monacossa. Lisäksi seura on kiinnostunut hankkimaan Benfican valmentajan Jorge Jesusin korvaamaan Claudio Ranierin jättämän aukon. Keskuspuolustaja Garay on pelannut todella hyvän kauden ja yksikään toppari ei ole iskenyt argentiinalaista enempää maaleja, sillä Garay on tällä kaudella onnistunut maalinteossa jopa 8 kertaa. Jorge Jesus taas on valmentajana todistanut kykynsä, sillä voitti Portugalin mestaruuden useampi kierros sitten, mutta vielä on edessä Taça de Ligan finaali Rio Avea vastaan, Taça de Portugalin finaali Rio Avea vastaan ja UEFA Europa Leaguen finaali Sevillaa vastaan, jotka saattavat nostaa kauden pokaalimäärän jopa 4 kappaleeseen.

 

AS Monaco in talks to sign Ezequiel Garay

 

Garay, 27, has been monitored by the Ligue 1 club for several months since the turn of the calendar year and negotiations with Benfica are set to reach an advanced stage shortly. 

 

L’Equipe’s understanding this morning that Benfica manager Jorge Jesus is very close to agreeing to become the new manager of Monaco will make a move for Garay even more probable as he looks to bring with him a constant from Portugal to France. 

 

If Jesus does sign for Monaco, Garay is fully expected to join him. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leonardo Jardim 2 vuoden sopimuksella AS Monacon päävalmentajaksi.

 

Sporting CP:n 39-vuotias venezuelalaisluotsin väitetään solmineen Monacon kanssa kahden vuoden sopimuksen. Melko puskista tuli nimi itselle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo tuli ihan puskista. Mutta noissa tasoa alemmissa liigoissa ihan hyvää menestystä, vaikka ei mitään konkreettista. Ilmeisesti aika kiistanalainen hahmo, kun on kahdesta seurasta hyvän menestyksenkin jälkeen joutunut lähtemään kesken kaiken. Se Olympiakos fani joka täällä on niin voisi varmaan heittää jotain, koska oli kuitenkin Olympiakoksen koutsi?

 

Mielenkiintoinen nuori nimi ja saa nähdä miten nyt menee kun ensimmäistä kertaa kova materiaali käytössä. En ikinä osannut odottaa, mutta hyvillä mielin odotan ensi kautta ja pääasia, että Ranieri on poissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

RPL France kertoo seuraavaa... Seuraa siis Ranskan kielellä Venäjän sarjan tapahtumia todella tarkkaan.

 

Le milieu finlandais du Rubin Kazan, Roman Eremenko serait en discussions avec l'AS Monaco. = A Finnish midfielder of Rubin Kazan, Roman Eremenko will have discussions with AS Monaco.

 

Ei tulisi ainakaan peliajasta pulaa, sillä vaikka João Moutinho, James Rodríguez ja Jérémy Toulalan tuolla ovatkin, niin tuosta keskikentän nelikosta yksi paikka uupuisi helposti Eremenkolle, tai no miksi ei kolmikostakin Rodríguezin asettuessa laitahyökkääjäksi, kun Leonardo Jardim tulee uudeksi valmentajaksi ja mitä todennäköisemmin peluuttamaan 4-3-3.

 

AS Monaco näyttäisi tällä hetkellä seuraavalta, kun otetaan huomioon loppuvat sopimukset ja leikitellään mukaan vielä mahdollinen Eremenkon hankinta...

 

 

First Team

D. Subasic

A. Raggi - A. Wolf - N. Isimat-Mirin - E. Echiéjilé

João Moutinho - J. Toulalan - R. Eremenko

J. Rodríguez - Falcao - L. Ocampos

 

Second Team

M. Caillard

G. Kagelmacher - C. Medjani - Borja López - L. Kurzawa

M. Obbadi - G. Kondogbia - J. Pi

N. Dirar - D. Berbatov - Y. Ferreira Carrasco

 

 

Edit. Lisätään vielä, että jotkut lähteistä sanovat Arsenalin, PSG:n ja AS Monacon ottaneen Real Madridiin yhteyttä Di Maríasta. AS Monacon sanotaan tarjonneen Di Maríasta jopa €60 miljoonaa, mutta itse en tähän vielä tartu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paul Nardi on nyt virallisesti vaihtanut AS Nancyn paidan AS Monacoon. Siirtosummaksi tuli €2.5 miljoonaa, mutta sopimuksen pituudesta en löytänyt vielä varmuutta.

 

Monaco sai Nardista yhden maailman lupaavimmista nuorista maalivahdeista. En näkisi mahdottomaksi, että 20-vuotias Nardi saisi jo ensi kaudella vastuuta. Toisaalta ensimmäinen kausi saattaa mennä lainallakin, sillä Victor Valdésia ollaan jo viimeisen vuoden ajan yhdistetty Monacoon ja Subasic pelasi myös hyvän viime kauden.

 

BpcUoRxIUAEUOJU.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cole.jpg

 

Leonardo Jardim vetoes Ashley Cole transfer

 

New manager Leonardo Jardim has vetoed the transfer of Ashley Cole, who was set to sign for Monaco after agreeing to a two year contract with the club.

 

Cole, 33, was set to move to Ligue 1 but new boss Jardim decided to block the move because it went against the transfer policy which he put forward to the Monaco board at the beginning of this week. 

 

A source has informed us that the Portuguese manager will also look to do away with Nigerian international full-back Elderson Echiéjilé. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei tunnu pelaajat kelpaavan Jardimille. Varsinkin tämä Victor Valdésin kaupan kuolettaminen ihmetyttää, sillä vuoden ajan siirtoa on viety eteenpäin ja saman verran myös täysin satavarmana. Ashley Colen vielä ymmärrän, sillä Layvin Kurzawalla on todella suuri potentiaali kasvaa vakionimeksi tuonne vasemmaksi laitapuolustajaksi ja Elderson Echiéjilékin hankittiin samalle pelipaikalle vahvistukseksi. Maalivahtien puolesta onhan Danijel Subasicilla alla loistava kausi tolppien välissä, mutta sitten toisaalta entinen Barcelona-maalivahti on vielä aivan omaa luokkaansa.

 

Leonardo Jardim kills Victor Valdes deal?

According to L’Equipe, AS Monaco have decided not to sign Barcelona goalkeeper Victor Valdes, despite having agreed a pre-contract with the club at the start of the calendar year. 

It is possible that new boss Leonardo Jardim is behind this, after having recently killed a deal which would have seen Ashley Cole join the Ligue 1 side. 

L’Equipe however claim that the combination of Valdes’ injury and Subasic’s impressive form are the reasons behind the deal being pulled, if that is at all the case at the time of writing. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Victor Valdes to have medical at Monaco tomorrow

Barcelona goalkeeper Victor Valdes will, as reported in the past few hours, have a medical at AS Monaco tomorrow (Wednesday 2nd July). However, the deal to sign him is far from done, as Monaco will thoroughly check Valdes for his physical capabilities, after a long term knee injury ruled him out for most of the 2013/14 season.

It is understood that new manager Jardim did not particularly want to sign Victor Valdes, but his decision was overruled by the Monaco board, who were not convinced by his alternative option of Rui Patricio. Whether or not Valdes will sign will depend heavily on his medical tomorrow.

 

Saattaa olla, että katsotaan missä kunnossa on ja sitten siirtyvät tarpeen ollen Rui Patrícion suuntaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tästähän oli aikaisemmin jo juttua. No diili on kuitenkin vielä vasta neuvotteluasteella eikä purkissa. Saa nähdä, että miten Monaco vahvistuu Falcaon lähtiessä. Onhan siellä kuitenkin laatua muutenkin.

 

Real Madrid and Monaco in talks over Falcao

Get French Football News can confirm that talks are ongoing between Real Madrid and AS Monaco over the possible transfer of Colombian striker Radamel Falcao, who only joined Monaco last summer from Real’s rivals Atletico Madrid.

It is understood that Falcao wants a move away from Monaco to Real Madrid, but will not force a move if the parties cannot come to an agreement. Falcao’s first, and possibly only, season at Monaco was cut short by a knee injury that also ruled him out of the World Cup in Brazil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marca on valinnut koko kansikuvan James Rodríguezille ja kertoo AS Monacon asettaneen kolumbialaiselle jopa €75 miljoonan hintalapun, jos joku hänet väkisin joukkueeseensa haluaa.

 

Falcao on muuten palannut tänään harjoituksiin ja poseerasi sosiaalisessa mediassa Kondogbian kanssa. Ei ole kuulunut mitään Falcaon suunnalta tänään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

AS uutisoi James Rodríguezin ja Real Madridin päässeen yhteisymmärrykseen henkilökohtaisista ehdoista. Vielä väännettäisiin lopullisesta siirtosummasta, mutta todennäköisenä pidetään €60 miljoonaa ja Monaco saisi kaupan päälle vielä Carlos Henrique Casemiron.

 

El Confidencial taas väittää FC Barcelonan pyrkivän laittamaan kapuloita rattaisiin ja olisi tarjonnut AS Monacolle €90 miljoonaa, jos pelaaja siirtyisi ensi kesänä Kataloniaan. Eiköhän tuo ensimmäinen vaihtoehto kuitenkin näytä tällä hetkellä todennäköisemmältä, sillä James on tehnyt hyvin selväksi halunsa siirtyä vain yhteen ja ainoaan seuraan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×