Jump to content
Sign in to follow this  
Needles

22.1.2014 - Capital One Cup - Manchester United vs Sunderland A.F.C

Recommended Posts

Eipä mitään uutta loukkaantumisrintamalla.

 

http://www.thetimes.co.uk/tto/sport/football/article3982274.ece

 

Ensi viikonloppuna ei ole peliä, joten oletettavasti mennään parhaimmalla miehistöllä jonka jalkeille saa. Toivottavasti se ei tarkoita Moyesin mukaan Youngia ja Valenciaa laidoilla ja Jonesia keskustassa. Januzaj tarvitsisi ehkä lepoa, mutta minkäs teet kun ilman häntä mitään järkevää ei hyökkäyspäässä tapahdu. Jones voisi yhtä hyvin olla topparina Smallingin paikalla, ja Zahaa peluuttaisin mieluummin vasemmalla kuin Youngia. Tuskinpa Zahaa silti tänään(kään) kentällä nähdään, ainakaan avauksessa.

 

------------------Chicharito

-----Young-------Kagawa---Januzaj

---------------Carrick--Fletch

---Evra----Evans--Smalling----Rafael

---------------------DDG

 

Jatkopaikka pitäisi napata ja mielellään vakuuttavalla pelillä. Yhtään lisätakaiskua ei joukkueen itseluottamus enää kestäisi ottaa. City on vastassa mahdollisessa finaalissa, mutta turha sitä on vielä suuremmin pohdiskella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos Rooney löytyy, niin eiköhän Moyes lähde tämänkaltaisella:

 

DDG

Rafael-Evans-Rio-Evra

Valencia-Carrick-Cleverley-Giggs

Rooney-Welbeck

 

Itse tekisin todella hyökkäysvoittoisen:

 

DDG

Rafael-Evans-Jones-Evra

Carrick-Fletcher

Rooney-Kagawa-Januzaj

Hernandez

Share this post


Link to post
Share on other sites

MUFC: De Gea; Rafael, Evans, Smalling, Buttner; Carrick, Fletcher, Welbeck , Kagawa, Januzaj; Hernandez

 

Subs: Lindegaard, Evra, Jones, Giggs, Young, Cleverley, Valencia

 

Toivottavasti Kagawa saa kymppipaikkansa tänään ja Januzaj ja Welbeck pelaavat kapealla, Hernandezin keskittyessä vain maalipaikkoihin hakeutumiseen. Tällaiseen peliin kun Matallekin voisi löytyä käyttöä ;). Peukkua kuitenkin sille että Valencia on jätetty katsomon puolelle. Tuskin tulee katsottua koko peliä, mutta toivottavasti se finaalipaikka nyt kaivetaan sieltä hyvällä esityksellä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunderland ansaitusti jatkoon ja taas yksi pokaali menetetty. Kyllähän tuo peli on niin umpisolmussa tällä hetkellä, että vapaa viikonloppu tulee ihan hyvään saumaan. Toki Sunderland pelasi ja taisteli todella hyvin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyviä rankkeja, saatana... 

 

On se kumma jos viidestä kaverista yks saa rankun sisään. 

 

Sunderland ansaitsi voiton täysin, taistelivat hyvin joukkueena, ja etenkin toinen puoliaika/jatkoaika oli kovaa viraiden myllyä. Evans vei punanutut johtoon kulman jälkitilanteesta, ja sunderland tasoitti jatkoajan viimehetkillä kun Bardsleyn laukauksen hörppäsi DDG sisään, Chicha loi uskoa vielä tekemällä minuutti myöhemmin osuman, ja rankkikisa onkin sitten historiaa.... 

 

1-0 Evans 37',   1-1 Bardsley  119',   2-1 Chicha 120+1'

 

Welbeck x, Fletcher O, Januzaj x, Jones x, Rafael x 

Gardner x, Fletcher x, Alonso O, KI O, Johnson x,  

 

Karmeaahan se peli taas oli, Needlesiä kompaten että vapaa viikonloppu voi tulla tarpeeseen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämän paskan takia piti valvoa. No tässä pelissä oli varmaan pienoiskoossa tähänastinen kausi; luottomiehet haparoi ja Welbz ei edelleenkään saa palloa maaliin. Toivottavasti siirtomarkkinoilta tulee hyviä uutisia. Parempi joukkue meni jatkoon; maalit ratkaisevat. One United Forever!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paskaa peliä 90% ajasta ja noi pilkut siihen päälle.. olkoonkin vaan kaljacup mutta alkaa tää olemaan jo aivan naurettavaa. Seuraavaksi Cardiffilta pataan pojat.. ei auta kuin toivoa että RVP ja Rooney palaavat pian herättämään joukkuetta.

 

Garylta hyvää kommenttia studiossa. Miksi jäädään hieromaan munia, kun on saatu 1-0 taululle? Vastassa Sunderland. Kotona. Laatua pitäisi löytyä tuostakin jengistä riittävästi, ettei tarvitsisi vain peruutella.

 

Joo ja olihan se De Gean hörppäisy hirveä munaus, mutta jos eka laukaus tulee liki 120 minuutin jälkeen niin tavallaan ymmärtää.. Ei siitä nyt yksinään voi putoamista syyttää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunderland sitten Cityä vastaan finaaliin rangaistuslaukausten kautta. 1. puoliaika oli varsin vauhdikasta, ja pääosiltaan Unitedin hallinnassa. 2. puolikkaalla sitten peli passivoitui hieman ja jostain kumman syystä peliä pyöritti sitten Sunderland. Aivan kuin United olisi suojellut 1-0 johtoaan, vaikka tiedossa oli ettei tuo tulos vielä riitä yksistään finaaliin. Siitä sitten lisäajalle, jonka lopussa molemmat joukkueet tekivät maalin: De Gea hörppäsi Bardsleyn köykäisen vedon ja Chicharito tökkäsi poikkipuun kautta Smallingin ja Januzajn esityöstä Unitedin uudelleen johtoon. Näin edettiin rangasituslaukauksille. Unitedilta ainoana onnistui rangaistuslaukauksissa Fletcher, muutoin Unitedin vedot olivat aivan kauheaa kuraa. De Gea teki mitä tehtävissä oli torjuen Sunderlandin rangaistuspotkuista kaksi.

 

2. puolikkaan lopussa ja varsinkin jatkoajalla Chicharito alkoi olla jo aivan puhki, kun joutui tekemään muutamia kilpajuoksuja alhaalta Sunderland-pakki kintereillään aina vastustajan päätyrajalle asti; tästä syystä Hernandez ei ilmeisesti sitten käynyt vetelemässä rankkariakaan. Muutoin meksikaanilta oli hyvää yrittämistä läpi ottelun. Januzajn peli oli kaksijakoinen; toisaalta taisteli erinomaisesti läpi ottelun, mutta välillä mies teki uskomattoman itsekkäitä ratkaisuita, kun olisi voinut syöttää vapaalle kaverille viereen. Unitedin parhaimmistoa tänään oli ehdottomasti topparikaksikko Smalling-Evans. Muutoin oli pelaajilta sitten jonkinlaista muniin puhaltelua ympäri kenttää ilman todellista juonta. Tosin Sunderland ei kyllä tehnyt peliä Unitedille missään nimessä helpoksi.

 

Kyllähän tämä ottelu olisi pitänyt hoitaa ja edetä finaaliin, oli sitten kuinka vaan se vähäpätöisempi cup-mittelö. Mutta kaikki kunnia Sunderlandille, hienosti taistelivat. Ai niin, ja ilmeisesti Carrick loukkaantui, kun vaihdettiin Jonesiin lisäajalla. Great! Leuka on jo rinnassa, joten ei muuta kuin kohti uusia pettymyksiä.

 

One United!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näköjään ihan hyvä että menin nukkumaan ennen jatkoajan alkua. Pilkkukisa tosin vaikutti olevan melko legendaarinen, harvoin onnistumisprosentti on noin alhainen, mutta sopii toisaalta kauden teemaan.

 

Januzajn peli oli kaksijakoinen; toisaalta taisteli erinomaisesti läpi ottelun, mutta välillä mies teki uskomattoman itsekkäitä ratkaisuita, kun olisi voinut syöttää vapaalle kaverille viereen.

 

Unohdetaan nyt hetkeksi pelaajan ikä ja kohdellaan häntä parhaana hyökkäyspään pelaajana. Olihan tuo aivan järkyttävän itsekäs esitys. 3-4 paikkaa josta olisi syöttämällä voinut saada vaarallisen tekopaikan, tai itsellekin paremman jos olisi ottanut yhden kosketuksen lisää. Mutta tänään haettiin eurogoalia eikä oltu kyllä noilla laukauksilla lähelläkään. 

 

Pisteet toki junnulle siitä että on ehdottoman kunnianhimoinen ja haluaa olla ratkaiseva pelaaja, ja tavoite selvästi olla eräs päivä maailman paras. Mutta toivottavasti Januzaj katsoo itsekin pelinsä jälkikäteen videolta ja toteaa, että oikeasti maailman paras olisi noista paikoista tehnyt/järjestänyt 2-3 maalia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunderland halusi loppuottelu paikkaa kiivaammin kuin Manu, heidän taistelunsa nimenomaan joukkueena varsinkin toisella jaksolla oli merkille pantavaa. Manu tarvitsee pian henkisen (-set) johtajansa kentälle (Rooney,Persie) Merkillepantavaa pelissä oli että vasta kauden tässä vaiheessa de Gealle sattui paha moka Sunderlandin tasoitusmaalissa. Mutta toisaalta hän antoi mahdollisuuden joukkueelle rankkarikisassa mutta kovin "puujalkamaisia" otteita epäonnistuneet laukojat esittivät. Tulikin mieleen ettei rankkareita ollut harjoiteltu lainkaan saatikka koutsattu vastustajan maalivahtia, vai oliko mielessä että loppuottelupaikka saavutetaan ilman rankkari kisaa? Nyt on pieni tauko peleistä ja toivottavasti sen aikana joukkue saisi jotain positiivistä ajateltavaa vaikkapa hyvän vahvistuksen muodossa. Ja kaiken kaikkiaan toivotaan että joukkue kääntää nyt katseensa tärkeimpiin asiaoihin eli mestareiden liigaan ja nelossijan tavoitteluun valioliigassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näin päättyi sitten leikki tämänkin Cupin osalta. Ensimmäinen jakso osittain ihan ok peliä. En tiedä mitä helvettiä tauolla oli kopissa puuhasteltu mutta toinen jakso oli ihan karmea. Sunderland painoi päälle käytännössä koko jakson mutta United onnistui kuitenkin puolustamaan itsensä jatkoajalle. Mikä ilmeisesti olikin Unitedin suunnitelma toiselle jaksolle sillä niin vähäistä oli hyökkäyspeli. Jatkoajalla sitten De Gealle sattui harmittava munaus ja Bardsleyn kuti yllätti espanjalaisen. Unitedin kuitenkin onnistui survomaan itsensä vielä tasoihin Chichariton maalilla. Pilkkukisassa De Gea tarjosi vielä mahdollisuuden voittoon mutta Unitedin laukojat epäonnistuivat lähes täydellisesti. Enpä muista koskaan nähneeni yhtä surkeaa pilkkukisaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse yllätyin rankkarikisasta että miksi kukaan ManUn pelaajista ei yrittäny voimalla. Kaikki yrittivät jotain hienoa sijoitusta. 

Kun energiataso on lopussa ja hermot tapissa, kovaa ja keskelle on aika kovaa valuuttaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse yllätyin rankkarikisasta että miksi kukaan ManUn pelaajista ei yrittäny voimalla. Kaikki yrittivät jotain hienoa sijoitusta. 

Kun energiataso on lopussa ja hermot tapissa, kovaa ja keskelle on aika kovaa valuuttaa.

Kieltämättä tätä voisi suositella varsinkin kun katsoo tota laukojalistaa. Mikseiköhän Chicharito ampunut?

Share this post


Link to post
Share on other sites

En nähnyt peliä. Mites Fletch jaksoi painaa 120 minuuttia? Rankkarin ainakin pisti sisään, mutta oliko väsymisen merkkejä jatkoajalla?

 

Aika keskinkertainen esitys suoraan sanottuna, mutta onhan se täältäkin nostettava hattua että jaksoi vääntää koko 120min. Näytti erittäin väsyneeltä, itse asiassa jo ennen jatkoaikaa. Pilkusta probsit, harmi ettei nuoremmat joukkuetoverit pystyneet samaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olishan se Valenciakin varmaan voinut vetää, esim. Jonesin tilalla... Ongelmahan tossa oli juuri se ettei siellä luontaisia pilkunvetäjiä ollut lainkaan käytettävissä. Lopputulos olisi ollut hiukan toisenlainen jos RVP, Rooney, Giggs, Carrick ja Nani olisivat olleet vetämässä. Muuan Andersonkin laittoi omansa sisään Moskovassa, muttei siitä sen enempää..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvin jaksoi Fletcher. Suorittaminen perusvarmaa alun pienen hakemisen jälkeen, kuten myös Carrickilla. Molemmilla vain uskomattoman verkkaiset jalat. Herne oli aivan puhki, ja missasi avopaikan Januzajn pelattua tämän vapaaksi lopussa.

Jalat tuntuivat kramppaavan pahasti jatkoajan jälkeen, joten ei asiaa pilkulle.

Kagawa pelasi ekan puoliajan pirteästi vaihdettua Welbeckin kanssa paikkaa laidalta keskelle. Toisella katosi kuvasta ja tunnin kohdalla vaihtoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×