Jump to content
Sign in to follow this  
Tolppa-Apina

Lohko E

Kuinka paljon Moyesin pitäisi saada aikaa osoittaa kykynsä Unitedin peräsimessä?  

44 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Kuinka paljon Moyesin pitäisi saada aikaa osoittaa kykynsä Unitedin peräsimessä?

  • Kauden loppuun saakka. Jos neljättä sijaa ei pystytä saavuttamaan, uusi mies tilalle.
   10
  • Joulukuuhun asti. Elleivät otteet rupea paranemaan, monoa.
   7
  • Kaksi kokonaista kautta.
   10
  • 3-4 kautta.
   5
  • Sopimuksen mukaiset kuusi vuotta.
   12


Recommended Posts

71f0e244b52c77f08fcfe4788e6adc10.png

 

Ottelut

 

Su 15.6.2014 18:00 Sveitsi - Ecuador Brasília

Su 15.6.2014 21:00 Ranska - Honduras Porto Alegre

To 19.6.2014 18:00 Sveitsi - Ranska Salvador

To 19.6.2014 21:00 Honduras - Ecuador Curitiba

Ti 24.6.2014 21:00 Honduras - Sveitsi Manaus

Ti 24.6.2014 22:00 Ecuador - Ranska Maracanã

 

sveitsi-lippu.png

Sveitsi

 

FIFA-ranking 8. (16.1.2014)

 

Sveitsi pelaa kesällä kolmannet MM-kisat putkeen. Viime kisoissa, eli 2010 Etelä-Afrikassa Sveitsi onnistui kaatamaan avausottelussaan lopulta mestaruuteen marssineen Espanjan, mutta lopulta Sveitsi jäi alkulohkoon. Nyt sopii odottaa parempaa. FIFA:n presidentti Sepp Blatterin kotimaa on FIFA-rankingissa todella korkealla. Alppimaa on nostanut osakkeitaan futismarkkinoilla, ja omaa todella potentiaalisen, nuoren ringin. Tästä huolimatta on myös otettava huomioon, että Sveitsin tie Brasiliaan oli aika helpohko, jos saa sanoa. Sveitsiläisten taakse jäi karsintalohkossa aikamoisia pikkumaita, tässä lista: Islanti, Slovenia, Norja, Albania ja Kypros.

 

Joukkuetta valmentaa entinen Bayern-koutsi Ottmar Hitzfeld. Hitzfeld käyttää ehkä maailman yleisintä kenttämuodostelmaa, eli 4-2-3-1:stä. Siihen saa tungettua tälläisen porukan:

 

-------------------------------- Benaglio

--------- Lichtsteiner - Von Bergen - Schär - Rodriguez

---------------------------- Behrami - Inler 

---------------------- Shaqiri - Xhaka - Stocker

------------------------------- Seferovic

 

Joukkueen heikkoudet löytyvät selkeästi puolustusosastolta ja kärjestä. Schärillä on ollut loukkaantumisvaivoja, ja saa nähdä onko tulevaisuuden nimi kauhean kovassa tikissä kesällä. Vierelle on laittaa Von Bergen, Senderos ja Djourou, joten valinta osuu ymmärrettävästi Von Bergeniin. Laitapakki- ja maalivahtiosastot ihan kunnossa. Keskikentän pohja varsin hyvä. Napoli-kaksikko Behrami-Inler dominoinee myös Brasiliassa, ja onhan siihen lyödä vielä kolmaskin Napoli-pelaaja Dzemaili. Keskikentän ylempi kolmikko on aika timanttia. Kolme nuorta nousevaa tähteä, jotka tulevat varmasti herättämään pelkoa vastustajissa. Seferovic on kärjessä toki lupaava pelaaja, mutta sopeutuminen La Ligaan ei ole ollut miehelle helppoa. En kuitenkaan usko että kärkeen mitään Derdiyokia tungetaan.

 

Tärkein pelaaja: Xherdan Shaqiri

 

Tämä lyhyt, mutta tankkimainen laituri tulee varmasti tekemään vaikutuksen MM-kisoissa. Seurajoukkue Bayernissa kilpailu on todella kovaa kun samoista pelipaikoista kisaavat mm. Franck Ribery, Arjen Robben sekä Thomas Müller. Vaikka peliaikaa ei Bayernissa ihan niin paljoa tule kuin 22-vuotiaalle ehkä pitäisi, tulee Shaqiri varmasti olemaan se joukkueen kantava voima hyökkäyspäässä Brasiliassa. Paljoa ei tosin kannata keskikentän kaksikko Inler-Behrami:n tärkeyttä vähätellä. Eikä myöskään Xhakan, taikka viime kauden Sveitsin liigan parhaaksi pelaajaksi palkitun Valentin Stockerin tarkeyttä. 

 

 

120px-Flag_of_Ecuador.svg.png

Ecuador

 

FIFA ranking 23. (16.1.2014)

 

Ecuadorilta jäi viime kisat välistä, mutta nyt maa on jälleen mukana. Maan karsintaottelut menivät nyt vähän niin ja näin. Joukkue oli voittamaton kotipeleissään, jotka pelattiin haastavissa vuoriolosuhteissa maan pääkaupunki Quitossa. Mutta vierasottelut menivät aikalailla vihkoon. Ecuador ei onnistunut kertaakaan voittamaan vieraspeliä, ja muutenkin joukkueen vire alkoi karsintojen aikana hyytymään todella pahasti. Viimeiset 6 ottelua taaperrettiin voitoitta.

 

Joukkuetta valmentaa kolumbialainen Reinaldo Rueda, jolla on kokemusta mm. Hondurasin valmentamisesta. Tästä saattaa olla suurta hyötyä Ecuadorin ja Hondurasin välisessä kamppailussa, kun Hondurasin pelaajat ovat Ruedalle suurimmaksi osaksi tuttuja. Ecuadorin materiaali ei ole kovin laajaa. Puolustus- ja maalivahtiosastot koostuvat suurin piirtein oman maan liigan pelaajista. Keskikentältä ja hyökkäyksestä löytyy sitten muutama tuttu nimi.

 

------------------------------ Dominguez

-------------- Paredes - Erazo - Guagua - W.Ayovi

--------------------------- Noboa - Castillo

---------------- A.Valencia - E.Valencia - Montero

-------------------------------- Caicedo

 

Puolustus on joukkueen suuri heikkous. Keskikentältä löytyy Dinamo Moskovassa pelaava Christian Noboa, sekä kokenut Segundo Castillo. Laituriosasto on ehdottomasti joukkueen vahvuus. Sieltä löytyy kaikille tuttu Antonio Valencia, ja monelle ehkä hieman tuntemattomampi Jefferson Montero. Eikä sovi myöskään unohtaa penkillä istuvaa João Rojasia (saattaa tosin olla että Joãokin mahdutetaan jotenkin avaukseen). Kärkiosasto olisi vahvempi, mutta kesällä kävi harmittavasti, kun ykköstykki Chucho Benitez menehtyi. Felipe Caicedo, jonka moni saattaa muistaa Man Citystä, paikkaa kuitenkin varmasti ihan kiitettävällä menestyksellä. 

 

Tärkein pelaaja: Jefferson Montero

 

Monet saattaisivat vastata tähän että Antonio Valencia, mutta itse valitsin Jefferson Monteron. Baby Jeff on Meksikon liigan parhaimpia pelaajia, ja tulee varmasti herättämään monen eurooppalaisen seuran mielenkiinnon kisoissa. Jampan tatsi palloon on varsin maaginen, ja nyt kun Chucho Benitez on poissa, tulee Montero ottamaan entistä enemmän vastuuta maajoukkueen paidassa.

 

 

fra.gif

Ranska

 

FIFA ranking 20. (16.1.2014)

 

Ranska, yksi jalkapallon suurista, on mukana viidennen kerran putkeen. Aiempien vuosien menestys on ollut hyvin vaihtelevaa. Joko maa on ollut mukana ihan loppuun asti, tai sitten tie on päättynyt jo ihan alussa. Karsinnat menivät "tavan mukaan" tiukille. Alkulohkosta löytyi Espanja, joka marssi lohkovoittoon, joten Ranskan oli otettava mittaa Ukrainasta jatkokarsinnoissa. Tiukille meni, mutta ranskikset nousivat lopulta takaa-ajoasemasta kisoihin. 

 

Ranskaa valmentaa Didier Deschamps. Koossa on jälleen kerran todella potentiaalinen joukkue, enkä näkisi miksei siitä olisi vaikka ihan mestaruusehdokkaaksikin. Todella kova sekoitus maailmanluokan pelimiehiä, joista on kaiken natsatessa mihin vain. 

 

--------------------------- Lloris

------ Debuchy - Varane - Koscielny - Evra

-------------------- Matuidi - Pogba 

---------------- Nasri - Cabaye - Ribery

-------------------------- Giroud

 

Mitään selvää heikkoutta en löydä. On toki arvoitus, että pärjääkö tuo joukkue esim. Espanjan ja Brasilian avauksille, mutta se nähdään sitten kisoissa. Tuossa on oma näkemykseni, mutta penkiltä löytyy vielä sellaisia pelimiehiä kuin Benzema, Valbuena, Griezmann, Grenier, Rémy, Abidal, Clichy, Mangala, Sakho, Sagna... Se suuri kysymys onkin sitten, että kestääkö pää?

 

Tärkein pelaaja: Franck Ribéry

 

Franck Ribéry on nostanut pelaamisensa viime vuosina tasolle maailman kärki. Ranskalainen on ollut iso osa Bayern Münchenin menestystä, eikä epäilystäkään etteikö Franck pystyisi johdattamaan synnyinmaataan MM-kultaan. Nämä saattavat hyvinkin olla miehen viimeiset MM-kisat, joten motivaatio on varmasti korkealla.

 

 

HONDURAS.jpg

Honduras

 

FIFA ranking 43. (16.1.2014)

 

Honduras!?!? Pieni ja köyhä maa Keski-Amerikasta, ei mitään jakoa MM-kisoissa, jää alkulohkoon! Tämä on monen asiantuntijan, ja vähemmän asiantuntijan reaktio kun kuulee että Honduras on selvinnyt MM-kisoihin. Saattaa hyvin olla että Honduras jää heittopussiksi. Mutta saattaa olla että Honduras yllättää ja menee alkulohkosta jatkoon, miksei jopa kaiken osuessa nappiin puolivälieriinkin. Sitä ei koskaan tiedä.

 

Hondurasin peräsimessä on kolumbialainen Luis Fernando Suarez, joka sai kuin saikin johdatettua Hondurasin Brasiliaan. Saattaa olla, että Honduras oli "onnekas" Meksikon pelatessa varmaan huonoimman vuotensa ikinä, mutta kyllä kisapaikka oli täysin ansaittu. Voitot USA:sta kotona ja Meksikosta vieraissa todistavat että Honduras ei ole mikään pilipalimaa, ja joukkueesta on yllätyksiin. 6-0 tappio Brasiliasta sen sijaan näytti vähän toistakin puolta, mutta uskon että joukkue pystyy parempiin suorituksiin kun on tosi kyseessä. Eikä tämä lohko E:kään mikään kuolemanlohko ole, vaikka tasokas onkin.

 

---------------------------- Valladeres

-------- O.Peralta - Bernardez - Figueroa - Izaguirre

-------- O.Garcia - W.Palacios - Espinoza - Najar

------------------------ Costly - Bengtson

 

Joka pelipaikalta löytyy ihan perusjyrä, ja avaus ei mielestäni ainakaan materiaalissa häviä ollenkaan esim. Ecuadorille. Joukkueen vahvuus on hyvä yhteishenki, ja jos jokainen puhaltaa yhteen hiileen, kaikki on mahdollista. Samoin Suarezin taktiikoiden on mentävä ihan nappiin. Joukkueesta löytyy ihan Valioliigatason pelaajaa, ks. Figueroa, Espinoza, Palacios. Muuten 2 pelaajaa Skotlannin kentiltä, 3 pelaajaa MLS:stä, ja 2 kotimaan liigasta. Yksi myös Belgian kentiltä, ehkä se joukkueen taitavin pelaaja Andy Najar.

 

Tärkein pelaaja: Carlo Costly

 

Costly ei ole monellekaan MM-kisoja katsovalle tuttu nimi. Costly siirtyi hiljattain takaisin Hondurasin liigaan maan hallitsevan mestarin riveihin Real Españaan. Meriitit eivät ehkä kauhean kovat ole, mutta maajoukkueessa peli vain on sujunut. Jos Costly onnistuu, Honduras voi hyvin selvitä alkulohkostaan jatkoon. Joukkueen taitotaso ei nimittäin hirvittävän kova ole. Jos homma pidetään simppelinä, ja Costly onnistuu pariin otteeseen maalinteossa niin jatkopaikka on täysin saavutettavissa!

 

Yhteenveto

 

Ranska lähtee selvänä ennakkosuosikkina liikkeelle. Joukkue on nyt hitsautunut hyvin yhteen, ja mitään viime kisojen tapaista katastrofia tuskin tullaan näkemään. Toinen jatkopaikka ratkaistaan Sveitsin, Hondurasin ja Ecuadorin välillä. Kannattaa muistaa että Honduras ja Ecuador hyötyvät olosuhteista todella paljon. Itse veikkaan että Ecuador floppaa nämä kisat, sillä Benitezin menetys oli joukkueelle sen verran iso kolaus. Jos Honduras onnistuu taistelemaan viime kisojen tapaan Sveitsiltä pisteen, ja voittamaan Ecuadorin, voisi jatkopaikka olla mahdollinen. Realistinen veikkaus kuitenkin olisi tälläinen:

 

1. Ranska

2. Sveitsi

3. Honduras

4. Ecuador

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tällekin lohkolle avausviestiä. Foorumilta löytyy mm. PouPou ja Jahnny, jotka olisivat varmasti saaneet aikaan parempaa tekstiä tuohon Ranska-kohtaan, mutta päätin nyt foorumin Honduras-asiantuntijana avata tälle lohkolle ketjun, kun muillekin on niitä jo avattu. Jos tuossa joku on pahemmin pielessä, niin ilmottakee vaan niin muokkaan. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Goalkeepers - Noel Valladares, Donis Escober (both Olimpia), Luis Lopez (Real Espana)

 

Defenders - Brayan Beckeles (Olimpia), Arnold Peralta (Rangers), Emilio Izaguirre (Celtic), Juan Carlos Garcia (Wigan Athletic), Maynor Figueroa (Hull City), Victor Bernardez (San Jose Earthquake), Osman Chavez (Qingdao Jonoon), Juan Pablo Montes (Motagua)

 

Midfielders - Luis Garrido (Olimpia), Roger Espinoza (Wigan Athletic), Jorge Claros (Motagua), Wilson Palacios (Stoke City), Oscar Boniek Garcia (Houston Dynamo), Andy Najar (Anderlecht), Mario Martinez (Real Espana), Marvin Chavez (Colorado Rapids)

 

Forwards - Jerry Bengtson (New England Revolution), Jerry Palacios (Alajuelense), Carlo Costly (Real Espana), Rony Martinez (CD Real Sociedad)

 

Hondurasinkin jengi tullut julki. Avaria en osaa itse arvata mutta Tolppa-Apina pystyy varmaan tämän ja joukkueen vahvuudet ja heikkoudet tuomaan esiin?  ;) Itse veikkaisin että kuten Bosniallakin niin materiaalin leveys taitaa olla ongelma?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Goalkeepers - Noel Valladares, Donis Escober (both Olimpia), Luis Lopez (Real Espana)
 
Defenders - Brayan Beckeles (Olimpia), Arnold Peralta (Rangers), Emilio Izaguirre (Celtic), Juan Carlos Garcia (Wigan Athletic), Maynor Figueroa (Hull City), Victor Bernardez (San Jose Earthquake), Osman Chavez (Qingdao Jonoon), Juan Pablo Montes (Motagua)
 
Midfielders - Luis Garrido (Olimpia), Roger Espinoza (Wigan Athletic), Jorge Claros (Motagua), Wilson Palacios (Stoke City), Oscar Boniek Garcia (Houston Dynamo), Andy Najar (Anderlecht), Mario Martinez (Real Espana), Marvin Chavez (Colorado Rapids)
 
Forwards - Jerry Bengtson (New England Revolution), Jerry Palacios (Alajuelense), Carlo Costly (Real Espana), Rony Martinez (CD Real Sociedad)
 
Hondurasinkin jengi tullut julki. Avaria en osaa itse arvata mutta Tolppa-Apina pystyy varmaan tämän ja joukkueen vahvuudet ja heikkoudet tuomaan esiin?  ;) Itse veikkaisin että kuten Bosniallakin niin materiaalin leveys taitaa olla ongelma?

 

 

Oho, menikin täysin ohi itseltä nämä julkistamiset. Joukkue ei nyt mikään suuri yllätys ole, vaikka siellä taas Suarez on pari valintaa tehnyt väärin. Puolustuksessa Juan Pablo Montes on täysin turha nimi, jonka tilalle olisi voitu ottaa vaikka Vancouver Whitecapsin nuori Johnny Leveron. Mutta tuskin tuolla nyt on hirveästi väliä kun Montes ei tule kuitenkaan pelaamaan. Keskikentällä ainoa yllätysnimi on Mario Martinez. Jampan kehityskäyrä on ollut aika pahasti laskussa, mutta ehkä hän saattaakin yllättää kesällä. Hyvin arvoituksellinen pelaaja. Hyökkäyksessä onkin sitten se joukkueen suurin farssi. Rony Martinez (joka pelaa toki ihan hyvää kautta Hondurasin liigassa) valittiin joukkueeseen, mutta Segundaa Real Jaénissa tahkova Jonathan Mejia jätettiin kisojen ulkopuolelle. Mejia pelaa selvästi kovinta liigaa kuin muut hondurasilaishyökkääjät ja on tehnyt vakuuttavat 15 maalia tällä kaudella. Ei voi vaan käsittää.. No, näillä mennään!

 

Tasaisuus nyt ei sinällään ole suuri ongelma. Kaikki avausmiehistön pelaajat ovat aika samantasoisia, eli yksilöt puuttuvat. Laadussa tietysti hävitään kaikille muille lohkon joukkueille, paitsi Ecuadorille. 

 

Valladares ©

A. Peralta - Bernardez - Figueroa - Izaguirre

Palacios - Espinoza

Boniek - Najar

Bengtson - Costly

 

Maalissa kapteeni Noel Valladares pitää Hondurasia tiukassa paikassa pystyssä. Erittäin hyvä maalivahti, johon voi luottaa. Izaguirre hoitaa vasemman pakin tonttinsa mallikkaasti, kuten Celticinkin paidassa. Toppareina hääräävät Victor Bernardez sekä maajoukkueen varmin suorittaja Maynor Figueroa. Bernardez on vähän virhealtis, mutta parhaimmillaan hyvä puolustaja. Vierellä Figueroa, joka on pelannut tällä kaudella Hullissa vasempana pakkina vähän vaihtelevalla menestyksellä. Toivotaan että homma sujuu, niin kuin yleensäkin maajoukkueessa. Joukkueen akilleen kantapää on ehkä oikean laitapakin tontti. Arnold Peralta on pelannut Rangersissä pääosin laiturina, ja nyt tulee tiukka paikka kun vastassa alkulohkon muiden maiden vaaralliset vasemmat laiturit: Franck Ribery, Xherdan Shaqiri, Freddie Montero. Pahoin pelkään, että...

 

Muu kokoonpano onkin sitten hankalampi arvailla. Espinoza on varma avaaja, mutta pelaako keskikentän pohjalla vai vasemmalla laidalla? Palaciosilla takana taas hankala kausi, mutta avauspaikka silti lähes kiveen hakattu. Löytyykö näiden herrojen viereltä vielä yksi keskikentän pohja, Luis Garrido tai Jorge Claros? Näiden yläpuolella laidoilla pelannevat Oscar Boniek-Garcia ja Andy Najar, jotka ovat joukkueen taitavimpia pelaajia. Kärjessä sitten ainakin Carlos Costly. Costlylla on ollut vähän heikompi kausi kotimaan liigassa kuin uskoin, mutta toivottavasti joukkueen ykköstykki on kisoissa vireessä. Vierellä sitten jompikumpi Jerry, Palacios tai Bengtson. Itse toivoisin Palaciosia, mutta Suarez taitaa luottaa Bengtsoniin.

 

Sanoisin, että Honduras voi hyvin ottaa alkulohkostaan 4 pistettä. Ecuador pitäisi voittaa, ja jompaa kumpaa Euroopan maata vastaan pitäisi rimpuilla tasapeli. Hankala tehtävä, muttei ihan mahdoton. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ecuadorin joukkue kisoihin:

 

Maalivahdit: Banguera, Bone, Dominguez

Puolustajat: Achilier, Ayovi, Bagui, Erazo, Guagua, Paredes, Ramirez

Keskikenttä: Castillo, Gruezo, Ibarra, Martinez, Noboa, Quinonez, Saritama, Valencia

Hyökkääjät: Ayovi, Caicedo, Montero, Rojas, Valencia, Wila

 

Yksi tuosta sitten putoaa, mikä on mielestäni aika outoa. Olisi samantein sitten vain pudottanut sen yhden. Voi toki olla, että loukkaantumistilanne katsotaan loppuun ja sitten päätöksiä.

 

Ei mikään nimekäs joukkue ja vain eurooppalaista futista seuraaville ei kovin montaa tuttua nimeä löydy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja Sveitsin sakki

 

Goalkeepers: Diego Benaglio (VfL Wolfsburg), Yann Sommer (FC Basel), Roman Buerki (Grasshoppers)

Defenders: Johan Djourou (Hamburg SV), Michael Lang (Grasshoppers), Stephan Lichtsteiner (Juventus), Ricardo Rodriguez (VfL Wolfsburg), Fabian Schaer (FC Basel), Philippe Senderos (Valencia), Steve von Bergen (Young Boys), Reto Ziegler (Sassuolo)

Midfielders: Tranquillo Barnetta (Eintracht Frankfurt), Valon Behrami (Napoli), Blerim Dzemaili (Napoli), Gelson Fernandes (Freiburg), Gokhan Inler (Napoli), Xherdan Shaqiri (Bayern Munich), Valentin Stocker (FC Basel), Granit Xhaka (Borussia Moenchengladbach)

Forwards: Josip Drmic (Nuremberg), Mario Gavranovic (FC Zurich), Haris Seferovic (Real Socieded), Admir Mehmedi (Freiburg)

 

Eipä mitään ylläreitä juurikaan. Varalla olevia Derdiyokkia ja Kasamia ehkä joku kaipaa, mutta eipä tuohon keskikentälle nyt kovin helpolla pääse. Samalla on muuten Hitzfeldin viimeinen turnaus ennen eläköitymistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja Sveitsin sakki

 

Goalkeepers: Diego Benaglio (VfL Wolfsburg), Yann Sommer (FC Basel), Roman Buerki (Grasshoppers)

Defenders: Johan Djourou (Hamburg SV), Michael Lang (Grasshoppers), Stephan Lichtsteiner (Juventus), Ricardo Rodriguez (VfL Wolfsburg), Fabian Schaer (FC Basel), Philippe Senderos (Valencia), Steve von Bergen (Young Boys), Reto Ziegler (Sassuolo)

Midfielders: Tranquillo Barnetta (Eintracht Frankfurt), Valon Behrami (Napoli), Blerim Dzemaili (Napoli), Gelson Fernandes (Freiburg), Gokhan Inler (Napoli), Xherdan Shaqiri (Bayern Munich), Valentin Stocker (FC Basel), Granit Xhaka (Borussia Moenchengladbach)

Forwards: Josip Drmic (Nuremberg), Mario Gavranovic (FC Zurich), Haris Seferovic (Real Socieded), Admir Mehmedi (Freiburg)

 

Eipä mitään ylläreitä juurikaan. Varalla olevia Derdiyokkia ja Kasamia ehkä joku kaipaa, mutta eipä tuohon keskikentälle nyt kovin helpolla pääse. Samalla on muuten Hitzfeldin viimeinen turnaus ennen eläköitymistä.

 

Sveitsin joukkue lähentelee mielenkiinnollaan Belgian vastaavaa. Paljon nuoria nimiä, vaikkakin muutama kokeneempikin kaveri joukossa. Ei myöskään tasoltaan vielä Belgiaan verrattavissa, mutta jo ensi EM-kisoissa voidaan puhua taas uudestaan paremmasta Sveitsistä.

 

Goalkeepers (3):

- Diego Benaglio (VfL Wolfsburg)

- Yann Sommer (FC Basel)

- Roman Bürki (Grasshoppers)

 

Defenders (6):

- Ricardo Rodriguez (VfL Wolfsburg)

- Johan Djourou (Hamburger SV)

- Fabian Schär (FC Basel)

- Steve von Bergen (BSC Young Boys)

- Philippe Senderos (Valencia CF)

- Michael Lang (Grasshoppers)

 

Midfielders (10):

- Xherdan Shaqiri (FC Bayern)

- Stephan Lichtsteiner (Juventus)

- Gökhan Inler © (Napoli)

- Valon Behrami (Napoli)

- Valentin Stocker (FC Basel)

- Tranquillo Barnetta (Eint. Frankfurt)

- Granit Xhaka (Bor. M'gladbach)

- Blerim Dzemaili (Napoli)

- Gelson Fernandes (SC Freiburg)

- Reto Ziegler (Sassuolo)

 

Forwards (4):

- Josip Drmic (1. FC Nürnberg)

- Admir Mehmedi (SC Freiburg)

- Haris Seferovic (Real Sociedad)

- Mario Gavranovic (FC Zürich)

 

First Team

D. Benaglio

S. Lichtsteiner - S. von Bergen - F. Schär - R. Rodriguez

V. Behrami - G. Inler ©

X. Shaqiri - G. Xhaka - V. Stocker

H. Seferovic

 

Second Team

Y. Sommer

M. Lang - J. Djourou - P. Senderos - R. Ziegler

B. Dzemaili - G. Fernandes

J. Drmic - M. Gavranovic - T. Barnetta

A. Mehmedi

 

- Pois jäi yläpuolelta kolmosmaalivahti Bürki.

- Joukkue ei ole todellakaan huono, mutta muutaman heikomman nimen olisin vaihtanut selvästi kovempiin.

- Muun muassa Fabian Lustenberger (Hertha BSC) ja Pirmin Schwegler (Eint. Frankfurt) olisivat vahvistaneet puolustusta ja keskikentän kahta alempaa paikkaa.

- Itse olisin ehkä juuri Eren Derdiyokia (Bayer 04) tuonne hyökkäykseen kaivannut esimerkiksi Gavranovicin tilalle.

- Yksi ei niinkään välttämätön nimi, mutta siitä huolimatta mielenkiintoinen, olisi ollut Fabian Frei (FC Basel), joka on oikea monitoimimies pystyessään pelaamaan (tällä kaudella alle on tullut otteluita näillä kaikilla pelipaikoilla) puolustuksessa keskuspuolustajana, keskikentällä puolustavana tai hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tai hyökkäyksessä kärkihyökkääjänä. Pelannut myös hyvän kauden Baselissa. Ei sinänsä olisi vahvistanut nippua kuten Lustenberger ja Schwegler, mutta olisi voinut olla mukava valttikortti tuomaan leveyttä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulevat maailmanmestarit ja 7 onnetonta.

 

Maalivahdit:

Lloris, Mandanda, Landreau

 

Puolustajat: Sagna Debuchy Evra Digne Varane Koscielny Sakho Mangala

 

Keskikenttä: Cabaye Grenier Matuidi Mavuba Pogba Sissoko Valbuena

 

Hyökkääjät: Benzema Giroud Griezmann Ribery Remy

 

Didin kommentteja valinnoista:

 

"I chose the best squad, not necessarily the best 23 players."

 

Samalla Eric Abidal ilmoitti, että maajoukkueen kanssa pelit on pelattu. Merci vaan kaikista hienoista peleistä, vaikka päällimmäisenä onkin niitä heikompia hetkiä.

 

Kommentteja joukkueesta myöhemmin, kun muija repii muuten vaginansa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nasrin eukolla keitti sitten twitterissä yli :lol:

 

https://twitter.com/_Anara_

 

Anara @_Anara_ 44 min

Fuck france and fuck deschamps! What a shit manager!

 

Anara @_Anara_ 39 min

Incase u didnt read my tweet properly.... Ill repeat myself..... fuck FRANCE!!!!! And fuck deschamps!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulevat maailmanmestarit ja 7 onnetonta.

 

Maalivahdit:

Lloris, Mandanda, Landreau

 

Puolustajat: Sagna Debuchy Evra Digne Varane Koscielny Sakho Mangala

 

Keskikenttä: Cabaye Grenier Matuidi Mavuba Pogba Sissoko Valbuena

 

Hyökkääjät: Benzema Giroud Griezmann Ribery Remy

 

Didin kommentteja valinnoista:

 

"I chose the best squad, not necessarily the best 23 players."

 

Samalla Eric Abidal ilmoitti, että maajoukkueen kanssa pelit on pelattu. Merci vaan kaikista hienoista peleistä, vaikka päällimmäisenä onkin niitä heikompia hetkiä.

 

Kommentteja joukkueesta myöhemmin, kun muija repii muuten vaginansa.

 

Todellakin!

 

Merci, Eric Abidal!

 

Kovia nimiä jäi joukkueen ulkopuolelle, sillä muun muassa Gaël Clichy (Manchester City), Samir Nasri (Manchester City) ja Jérémy Toulalan (AS Monaco) jäivät rannalle. Nasrin kohdalla varmaan kävi näin, sillä oli aika usein juuri silloin loukkaantuneena, kun oli aika edustaa maajoukkuetta.

 

Mickaël Landreau lähtee mukaan vielä viimeisiin MM-kilpailuihin ennen kuin eläköityy lopullisesti.

 

Varsinainen joukkue siis tuttuun tapaan... (7 varamieheksi jäänyttä yliviivattu)

 

Goalkeepers (3):

- Hugo Lloris © (Spurs)

- Steve Mandanda (Marseille)

- Mickaël Landreau (SC Bastia)

- Stéphane Ruffier (Saint-Etienne)

 

Defenders (8):

- Laurent Koscielny (Arsenal)

- Raphaël Varane (Real Madrid)

- Mamadou Sakho (Liverpool)

- Eliaquim Mangala (FC Porto)

- Bacary Sagna (Arsenal)

- Mathieu Debuchy (Newcastle Utd)

- Patrice Evra (Manchester Utd)

- Loïc Perrin (Saint-Etienne)

- Benoît Trémoulinas (Saint-Etienne)

- Lucas Digne (PSG)

 

Midfielders (8):

- Franck Ribéry (FC Bayern)

- Blaïse Matuidi (PSG)

- Yohan Cabaye (PSG)

- Paul Pogba (Juventus)

- Mathieu Valbuena (Marseille)

- Rio Mavuba (LOSC Lille)

- Maxime Gonalons (Olympique Lyon)

- Clément Grenier (Olympique Lyon)

- Morgan Schneiderlin (Southampton)

- Rémy Cabella (Montpellier HSC)

- Moussa Sissoko (Newcastle Utd)

 

Forwards (4):

- Karim Benzema (Real Madrid)

- Antoine Griezmann (Real Sociedad)

- Loïc Rémy (Newcastle Utd)

- Olivier Giroud (Arsenal)

- Alexandre Lacazette (Olympique Lyon)

 

First Team

H. Lloris ©

M. Debuchy - R. Varane - E. Mangala - P. Evra

P. Pogba - Y. Cabaye - B. Matuidi

M. Valbuena - K. Benzema - A. Griezmann

 

Second Team

S. Mandanda

B. Sagna - L. Koscielny - M. Sakho - L. Digne

M. Sissoko - R. Mavuba - C. Grenier

L. Rémy - O. Giroud - F. Ribéry

 

- Yläpuolelta jäi istuttamatta pian eläköityvä kolmosmaalivahti Landreau.

- En osannut päättää puolustuksen ja hyökkäyksen vaiheilta joten asetin ykkösjoukkueeksi viimeksi käytetyn. Eipä tuossa nyt hirveää eroa synnyt...

- ... mutta joku sekoitus noiden väliltä olisi sopiva. Esimerkiksi ensimmäisen laitapuolustajat ja toisen keskuspuolustajat...

- ... ja sama voisi toimia myös, että esimerkiksi ensimmäisen kärkihyökkääjä ja toisen laitahyökkääjät. Sen näkee sitten.

- Näin Pariisin puolesta täytyy olla todella iloinen, että saadaan katsella lähes varmasti Cabayea ja Matuidia avauskokoonpanossa.

- Huomioitavaa myös Dignen löytyminen. Nuorukainen jätti Trémoulinasin varasijalle ja Clichya ei näy missään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin, vaginat on edelleen ehjiä ja pari sanaa valinnoista.

 

Nasrin puuttuminen nyt johtuu täysin siitä, että DDn mielestä rikkoo joukkueen sisäistä harmoniaa ja parien edellisten kisojen tapaista farssia ei tällä kertaa haluta. Sinänsä harmi, että mies oli aika kovassa tikissä tällä kaudella ja sen puolesta mahtuisi joukkueeseen kuin joukkueeseen.

 

Hyvä sekoitus nuorta ja vanhaa ja oikeastaan parasta on se, että sitä vanhaa ei kovin paljoa ole. Jos nyt jätetään Landreau ulos laskuista, niin vain kolme yli kolmekymppistä Evran, Sagnan ja Riberyn muodossa. Se on ennenkaikkea hyvä asia tulevia kotikisoja ajatellen, joista DD mainitsikin ja vanhan kaartin pitää väistyä joskus. Erityisesti Dignen valinnalle littipeukkua.

 

Keskikentälle Mavubaa en olisi itse valinnut, mutta menkööt nyt, kun rooli kuitenkin tulee olemaan vähäinen. Cabellaa myös jään kaipaamaan, koska pystyy kääntämään pelejä henkilökohtaisella taidollaan ja sellaista olisi hyvä olla penkillä. Nyt kuitenkin joka paikalle on kaksi hyvää vaihtoehtoa ja siellä on Remy ja Sissoko, jotka voivat pelata useampaakin paikkaa tarvittaessa. Grenieristäkin tykkään helvetisti, mutta olihan tämä nyt aika ylläri. Heikko kausi takana, mutta toisaalta tuolta ei puhtaasti löydy toista samanlaista pelaajaa ja jos hyökkäysvoimaa tarvitaan lisää on hänet hyvä heittää askiin. Dignen valinta yllätti myös hieman, mutta sekin oli pelkästään positiivinen yllätys.

 

Jahnnysta poiketein heittäisin Varanen tilalle Koscielnyn, koska Varane ollut vähällä peliajalla ja se loukkaantuminen vielä vähän näkyy otteissa.Griezmannin tilalle sitten Ribery.

 

 

Schneiderlin oli muuten ihan kuussa pelkästään siitä, että on varasijalla. Hieno asenne Morganilla ja tietty kaikki tämä on nyt plussaa sitten kotikisoja silmällä pitäen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sylvain Distin ilmoittanut twitterissä laittaneen maajoukkueen osalta nappulat naulaan.

 

Sylvain Distin @sylvaind15tin 12 min

I m retiring from France team. It was a wonderful experience and after a record of #0 cap it's time to say goodbye and focus on my club.

 

Näin sitä twitteriä pitääkin ammattipelaajien käyttää :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisäsin äänestyksen!

 

Aikamoinen veto Deschampsilta jättää Cityn miehet rannalle. No ei sillä, tämähän on vain hyvä juttu minulle Arsenalin ja Hondurasin ystävänä. :)

 

 

Ecuadorin joukkue kisoihin:

 

Maalivahdit: Banguera, Bone, Dominguez

Puolustajat: Achilier, Ayovi, Bagui, Erazo, Guagua, Paredes, Ramirez

Keskikenttä: Castillo, Gruezo, Ibarra, Martinez, Noboa, Quinonez, Saritama, Valencia

Hyökkääjät: Ayovi, Caicedo, Montero, Rojas, Valencia, Wila

 

Yksi tuosta sitten putoaa, mikä on mielestäni aika outoa. Olisi samantein sitten vain pudottanut sen yhden. Voi toki olla, että loukkaantumistilanne katsotaan loppuun ja sitten päätöksiä.

 

Ei mikään nimekäs joukkue ja vain eurooppalaista futista seuraaville ei kovin montaa tuttua nimeä löydy.

 

Ecuador ryhmittyy jotenkin näin, kuten jo avausviestissä ennakoinkin: 

 

------------------------------ Dominguez

-------------- Paredes - Erazo - Guagua - W.Ayovi

--------------------------- Noboa - Castillo

---------------- A.Valencia - E.Valencia - Montero

-------------------------------- Caicedo

 

Joukkueen vahvuudet löytyy keskikentän hyökkäävämmästä kolmikosta. Kaikkien tuntema Antonio Valencia dominoi vasenta laitaa. Oikealla pelaa avauksessa hypettämäni Freddie Montero. Ja keskellä Enner Valencia. Enner siirtyi tammikuussa Pachucan riveihin Meksikon Liigaan ja on ollut käsittämättömän kovassa vireessä. 16 maalia 20 peliin kymppipaikalta ei ole hullumpi saavutus ja Pachuca onkin tällä hetkellä Valencian johdolla edennyt sarjan finaaliin. Ikäähän Enneriltä löytyy vasta 24, joten MM-kisat ovat kyllä todella hyvä paikka näyttää Euroopan suurseuroille, mikä hän on miehiään. Penkiltä löytyy lisää Meksikon liigan pelaajia, nimittäin Cruz Azulin João Rojas, Tijuanan Fidel Martinez ja Atlanten Michael Arroyo. Kaikki ovat hyviä pelaajia ja tuovat joukkueeseen paljon leveyttä. Keskikentän pohjalta löytyy myös Moskovan Dynamossa palloileva Christian Noboa joka tukee hyökkäyksiä hyvin. 

 

Harmittavasti loppujoukkue onkin sitten aikalailla segundaa. Koko alakerta (+mokke) koostuu oman maan liigan pelaajista. Myös keskikentän johtohahmo Segundo Castillo palloilee Ecuadorin liigassa. Kärkeen löytyy Arabiemiraatteihin höntsäilemään lähtenyt Felipe Caicedo ja Tijuanan penkkimies Jaime Ayovi. Ellei Enner Valenciaa päätetä istuttaa piikkiin ja nostaa vaikka Noboa ylemmäs ja lisätä yksi puolustavampi kk-mies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aikamoinen veto Deschampsilta jättää Cityn miehet rannalle. No ei sillä, tämähän on vain hyvä juttu minulle Arsenalin ja Hondurasin ystävänä. :)

 

No ei Les Bleus mitenkään heikompi nyt ole. ^^

 

Täytyy muistaa, että Nasrilla ei juurikaan roolia maajoukkueessa tuntunut olevan ja vaihtopenkillä se paikka olisi Valbuenan takana ollut. Nyt on sieltä penkiltäkin heittää paremmin maajoukkueeseen istuvia pelaajia. Seurajoukkueessa kieltämättä ollut aivan loistava, mutta useimmiten ei sitä tule edes huomattua Nasrin poissaoloa maajoukkueessa, joka varmasti kertoo jotain.

 

Clichy nyt taas on hieman menneen talven lumia. Olisi vienyt vain tavaratilaa lentokoneessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ranskan harjoitusleirillä Clairefontainessa pelattiin maajoukkueen kesken harjoitusottelu "keltaiset vastaan siniset", jota oli katsomassa 400 kannattajaa. Real Madridin miehet Benzema ja Varane olivat luonnollisesti poissa, sillä juhlinnat meneillään. Lisäksi Ribéry pitää vielä taukoa ennen kuin liittyy muiden seuraan ja onhan niitä muitakin nimiä, jotka eivät pelanneet. Joukkueista voidaan hieman olettaa mahdollisia kokoonpanoja, mutta täytyy ottaa huomioon muutaman nimimiehen poissaolo. Maalivahteja ei kerrottu julki.

 

Blue Team

GK

M. Debuchy - L. Koscielny - M. Sakho - P. Evra

P. Pogba - Y. Cabaye - B. Matuidi

M. Valbuena - O. Giroud - A. Griezmann

 

Yellow Team

GK

B. Sagna - L. Perrin - M. Gonalons - L. Digne

M. Schneiderlin - R. Mavuba - C. Grenier

M. Sissoko - L. Rémy - R. Cabella

 

Hieman vähemmän nimekäs joukkue - toisin sanoen keltainen - veti tuosta pidemmän korren. Ottelu päättyi 1-0 Grenierin tehdessä ainoan. Lisäksi sanotaan, että Cabella oli tehnyt todella suuren vaikutuksen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clément Grenier ja Franck Ribéry olivat mukana maajoukkueen ryhmäkuvassa. Siitä huolimatta näillä näkymin näyttää siltä, että Grenier ei matkaa Brasiliaan loukkaantumisen vuoksi ja tilalle tulisi Rémy Cabella. Muut kaksi pelaajaa, jotka olisivat vaihtoehtoja korvaamaan, ovat Maxime Gonalons ja Morgan Schneiderlin.

 

Franck Ribéryn pelikunnosta ei vielä tiedetä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itsellä on jotenkin sellainen tunne, että Sveitsi voittaa tän lohkon ja on muutenkin kisojen positiivisin yllättäjä. Joukkueessa on hyvä alakerta ja joukkue puolustaa kurinalaisesti, mikä on nykyään elinehto jos haluaa menestyä. Sveitsillä on myös muutama loistava yksilö kuten Rodriguez, Xhaka, Inler, Shaqiri ja Drmic jotka voivat omilla taidoillaan ratkaista ottelun kuin ottelun. On myös mainittavan arvoista, että Sveitsi lähtee Ranskaa ja pudotuspelivastustajiaan vastaan altavastaajana, mikä on urheilussa aina mukava, helppo ja paineeton asetelma. Tähän kun lyödään vielä loistava koutsi Ottmar Hitzfeld ja muistetaan Ranskan viimeisimmät suoritukset arvokisoissa niin lohko ykkösenä jatkaminen ei olisi mikään yllätys. Lohkovoiton jälkeen vastaan tulisi F-lohkon kakkonen eli luultavasti Bosnia tai Nigeria, joten Sveitsi voisi hyvinkin selvitä kahdeksan parhaan joukkoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clément Grenier ja Franck Ribéry olivat mukana maajoukkueen ryhmäkuvassa. Siitä huolimatta näillä näkymin näyttää siltä, että Grenier ei matkaa Brasiliaan loukkaantumisen vuoksi ja tilalle tulisi Rémy Cabella. Muut kaksi pelaajaa, jotka olisivat vaihtoehtoja korvaamaan, ovat Maxime Gonalons ja Morgan Schneiderlin.

 

Franck Ribéryn pelikunnosta ei vielä tiedetä.

 

Nyt tiedetään.

 

Ribéry ei tule pelaamaan Brasiliassa. Tilalle tulee Morgan Schneiderlin.

 

En jostain syystä näe Ribéryn poissaoloa kovin merkittävän. Selvästi joukkueen paras pelaaja, mutta välillä yksilösuorittamisella rikkoo joukkueen peliä. Parhaimmillaan todella hyvä, mutta ottelut ilman Ribérya Ranska on näyttänyt entistä enemmän joukkueelta eikä lainkaan ryhmältä yksilöitä.

 

First Team

H. Lloris ©

M. Debuchy - L. Koscielny - M. Sakho - P. Evra

P. Pogba - Y. Cabaye - B. Matuidi

M. Valbuena - K. Benzema - A. Griezmann

 

Second Team

S. Ruffier

B. Sagna - R. Varane - E. Mangala - L. Digne

M. Sissoko - M. Schneiderlin - R. Mavuba

R. Cabella - O. Giroud - L. Rémy

 

Ei olisi ihme, jos Giroud avaisi Benzeman sijasta. Tuolta Griezmannin paikalta voisi myös löytyä aivan yhtä hyvin Rémykin. Uskon, että Deschamps pitää kentällä kaksikkoja Benzema-Griezmann ja Giroud-Rémy, sillä ovat todistautuneet toimiviksi. Giroud on toiminut hyvin myös Benzeman kanssa kahden kärkihyökkääjän pelisysteemissä. Olivier linkittyy niin hyvin jokaisen pelaajan kanssa, että peliaikaa ja vastuuta on varmasti odotettavissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×