Jump to content
Sign in to follow this  
pnefanclubfinland

Pöllölän uudet uutiset 31

Recommended Posts

Lähetetty Eilen, 17:16

 

 

Pöllölän uudet uutiset 31

 

 

Championship pelattu 35/46 kierrosta, tilanne:16.

Sheffield Wednesday pld 35 w10 d12 l13, gd 43-42 +1, 42 pistettä!

 

Vielä tarvittaisiin pisteitä lisää sarjapaikkaan,johon yleensä on riittänyt 50 p. Omistaja Milan Mandaric jahkaili manageriasiassa kauan,kunnes hän lopulta teki Stuart Gray kanssa tammikuun 26.päivänä 2,5 vuoden sopimuksen! Eli "Parempi vanha tuttu kuin vieras outo!" Kyllä Gray saikin joukkueen suunnan muuttumaan.Sinä auttoi ratkaisevasti myös laina Gonnor Wickham,joka teki 8 maalia 10 ottelusssa! Nyt hän näkyy olevan lainassa Leedsissä.

 

Loukkaantuneet pelaajat: pitkään poissaollut Lewis Buxton (suosikkini) on palannut,sensijaan Michail Antonio loukkaantui uudelleen, Reda Johnson on edelleen poissa.

 

Eniten profiiliaan on parantanut Kieran Lee eli penkkimiehstä aloituskokoonpanoon ja kuukauden pelaajaksi! Maalitekijäin kärjessä on Chris Muguire 6.Caolan Lovery terki eilen 2 maalia.

 

Kun Wickhamia ei saatu uudellen lainaan, niin ovi on käynyt kuin hollituvasa eli lainamiehiä on niin paljon,että päät kolisevat. Mielestäni heitä on likaa ja turhia lainoja. Maalintekijäksi Blacburnista tuli Leon Best.Mielnkiintoinen tapaus on oma mies Gary Madine,joka on ollut tiilenpäitä lukemssa. Tietysti hyvästä lainasta aina voi saada hyvä vakituisen esim.Buxton! Tilanne näyttää nyt positiivisen toiveikkaalta!

 

jkaivon

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×