Jump to content
Sign in to follow this  
Royfish

Muut alemmat sarjat

Recommended Posts

Ajatelinpa avata tämmöisenkin? Jos saa tuulta purjeisiin? Eli Kolmosdivari ja siitä alemmat sarjat. Itte pelailen peräti vitosdivarissa ja höntsäharrasteessa :smile:

 

Mutta eilenpä olin kolmosdivarin jengin mukana Hämeenlinnassa, Härmä-MuSa pelissä! MuSa joka on yksi suurimpia nousijasuosikkeja, lunasti lupauksensa, ottamalla 3 pistettä Härmästä. Helpolla ne ei tulleet, jengi oli ekan jakson ihan hukassa, ja hävisikin sen 1-0. Tauon jälkeen sitten ote siirtyi pikku hiljaa MuSalle ja voittomaali syntyi 85 minuutilla, 1-2. MuSan maaleista vastasi Samu Mäkelä ja Niko Vainionpää.

 

Sää oli mainio, ilta-aurinko paisteli ja lämmintäkin oli vielä, toki illan jo viiletessä. Kahvi oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Katsojia Pullerin tekonurmella taisi olla 18? Ehkä 21?  Hieman vähemmän kuin joskus ollessani Lutonin pelissä, kun se pelasi sillon kans 4:ksi alemmalla sarjaportaalla. Kenilworth Roadilla katsojia sillon joitain tuhansia, jos oikein muistan niin liki 4000... :)

 

Kuinkas muu väki? Tuleeko kesäsin seurailtua alemman sarjatason Suomi-futista??

Share this post


Link to post
Share on other sites

A1D-joukkueemme hajottua päätimme kavereideni kanssa kerätä jo lopettaneita pelaajia kasaan kaverijengiksi. Pitkän ja piinallisen rekrytoimisen jälkeen olemme saaneet joukkueen kasaan ja pelaamme tulevalla kaudella Helsingin kutosta. Olemme kaikki vielä nuoria kavereita, ja joukkueessa pelaa monia entisiä tähtiä, jotka ovat pelanneet aikoinaan aivan stadin kärkijengeissä, niin ainoa tavoite kaudella on nousu vitoseen. Kondista ei jengillä vielä oikein ole, mutta eiköhän siihenkin tule kauden aikana muutos. Tavoite olisi hamassa tulevaisuudessa pelata nelosta tai kolmosta, mutta siihen mennee aikaa intin ja opiskelujen rajoittaessa sitoutumista. Henki joukkueessa on jo nyt loistava, joten odotukset ovat kovat ja olisihan se siistiä pelata divaria vielä pitkälle nelikymppisiksi. :)

 

Noin muuten stadin "mutasarjoja" tulee seurattua oman tuomaroinnin kautta ja pikkuhiljaa alkaa useat 5.-3. -divisioonan joukkueet tunnistamaan ja "ongelmapelaajat" oppimaan.  :mrgreen:

 

Tsemppiä Royfishille tulevaan kauteen. Miten suuri on Hämeenlinnan piiri? Pelataanko lohko Uudenmaan piirissä, vai miten homma toimii?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos ja tsemppiä sinne päin kans!! Niin mä pelaan tulevana tai siis nyt alkaneena kautena Satakunnan piirissä. Siellä on mun käsittääkseni 5-divari alin taso. Hämeenlinna ja sen alueen porukat taas pelaa vissiin Tampereen piirissä? Siellä taas taitaa olla kutonen alin. Näähän vähän vaihtelee, sen mukaan, miten paljon porukoita on mukana....

 

Eikös Helsingissä joskus ollu jopa 7-divarikin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Kuinkas muu väki? Tuleeko kesäsin seurailtua alemman sarjatason Suomi-futista??

 

Todellakin tulee.

Tosin vain pelkästään RiPSin touhuja. Huomenna vastaan asettuu Herto ja luonnollisesti olen katsomossa. 

Ihan alusta asti en peliä näe koska valmennan myös RiPSissä pentuja ja meil on treenit.

Lisäksi pakko mainita radanvarren taistelut HyPSiä vastaan. Parhautta.

Royfish ,paneppa päivämäärä muistiin :26.6 on RiPS -HyPS 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jesh! No mää olen nyt täällä Poris, etten välttis tuonne oikeen ehdi.... :) MUTTA siitä muutama päivä, niin eikös me nährä Tampereella? Siellä sitä vasta kunnon alasarjan turneet onkin!! Viikinsaari Cup!! Kesäkuun lopussa! :) 

 

Ja kun alkuun päästiin, niin edustamani seura MuSa jatkaa kolmosessa tappiotta! Eilen kaatui Nokian paikallinen ylpeys.

 

Omat pelit ei ole tuloksellisesti menny niin hyvin, paria tasoa alempana, mutta hyvä fiilis on pää-asia!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään Porin derby, 3-divaria Tre/Satakunta: MuSa - ToVe 3-2. Mainio sää ja aina idyllinen Musan Wembley oli suorastaan revetä liitoksistaan yleisön paljoudesta! Suuri syy tähän oli Salama-päivä, eli Musan junnujengit vanhempineen oli sankoin joukoin paikalla, kun mm. palkittiin junnujengien tsemppareita, ja ennen vars. peliä oli junnujen pre-gamet.

 

ToVe taisteli ja pelasi hyvin, mutta isoveli vei rutiinivoiton. ToVe teki silti enemmän maaleja, kun 1-0 maali oli oma maali :) MuSan 2-1 johtomaali oli aika harvinainen, eli suoraa kulmalipulta potku maaliin! Tekijänä Ville-W Kivimäki. Hieno maali, harvoin näkee moista aikuisten sarjoissa!

 

ToVehan on muuten Inter-ikoni Timo Furuholmin kasvattaseura. Tänään ToVessa palloili myös nuorempi Furkka, Topi Furuholm.

 

Hieno päivä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alempia sarjoja välillä! MuSa on melkein varmistanu nousun kakkoseen. Perjantaina kaatui yksi kovimmista haastajista TKT kotona Wembleyllä 4-0! Näin ero toisena nyt olevaan PS-44:n on 7 pistettä, ja TKT:hen 10 pistettä. Sarjaohjelma on lopussa helpohko, vastassa mm. KaVo ja Loiske, jotka on voitettu kevätpuoliskolla 8-0 ja 9-0.

 

Kaudella ainoastaan 2 tappiota, juuri vieraspeleissä TKT:lle ja PS-44:lle. Kyllä kelpaa siis futailla MuSan ressuissa :)

 

Teke alias Hyeenamies, kuinkas RiPSin pelit? Jossain vaiheessa kattelin, että lupaavalle näytti sielläkin?! :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

MuSa-NoPS 5-1 FT. MuSan Wembleyllä oli tänään jopa aurinkoista ja poutaa, hieno peli taas kerran, pienen notkahduksen jälkeen. Piracaia teki paluun kentille taas, ja hienon paluun tekikin! 2 maaliin johtanutta syöttöä + tosi hienoja keskityksiä, kulmia ja vapareita. King is back!!! :)

 

Ja tällä nyt melkein voi jo varovasti sanoa nousun olevan lähellä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulipahan käytyä katsomassa kutosdivarin matsi MyPa-Union Plaani Saviniemessä. Plaani oli todella ylivoimainen, ja loppulukemat kirjattiin heinolalaisille luvuin 0-14. Plaanin pelaajista Mikko Halla, Sauli Rantalainen ja Tuomas Jäntti tekivät hattutempun, yksi Plaanin maaleista merkittiin MyPan oman pelaajan tekemäksi.

 

Tasoero oli hurja, Plaanin joukkue oli joka osa-alueella edellä MyPaa. Ei mikään ihme että nousevat vitoseen, ovat olleet voittamattomia tämän kauden sarjassa. Sinikeltaisilla on saavutuksena 16 pelistä 15 voittoa ja 1 tasapeli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

MuSan nousu kakkoseen on varmistunut! KaVo kaatui Kangasalassa 6-2 lukemin! Nyt alkaa taas se vaikein osuus, eli kakkoseen joukkueen rakentaminen/vahvistaminen....

 

Saas nähdä miten Jazz pelaa loppukauden? Toivottavasti säilyy, ettei kilpailla täysin samoista asioista. Toki derbyt olis mukavia nähdä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos kysymästä jäsen Royfish.

 

Mainiostihan RiPSillä menee tavallaan..nousu oli kuitenkin käsittääkseni tavoitteena joten vaikeaksi menee.

RiPS siis toisena 17 ottelua pelanneena ja pisteitä kasassa 35 (11-2-4 ,ja noista neljästä häviöstä 3 kotona ,perskeles).

Johdossa on NJS 18 ottelua ja 43 pistettä.

Näiden perässä jurskuttavat Reipas 18 ottelua ja 34 pojoa sekä HyPS 16 matchia ja 31 pistettä.

RiPSillä vielä jäljellä siis 5 ottelua , joista vain yksi kotipeli.(20.9 Kopse). Vieraissa vastaan asettuvat vielä Reipas ja HyPSi sekä pari muuta ,mutta nuohan ne on mielenkiintoisimmat koska aikas likellä(pisteissä) olevat.

Tottakai vaikka tilanne olisi mikä niin peli HyPSiä vastaan kovettaa.heh. Radanvarsiderpynäkin tunnettu pläjäys on kyllä kolmosdivaritasolla aika moista juhlaa ja vetääkin alueelta katsomoon abouts 1000 jalkapallon ystävää. Aina yhtä kiimainen kohtaaminen saa siis stadionit täyteen ja näihin on satsattu. Kesäkuussa pelatussa vastaavassa oli täynnä meteliä ja syy siihen oli että kaikkien RiPS junnujen treenit oli peruttu ja heidät oli pyydetty paikan päälle katsomaan. Huutokilpailuakin pidettiin junnuille ja palkintona oli ilmainen treenivuoro talvella sisähalliin. Tapahtumassa normaalien kioski tuotteiden lisäksi ottelu-ohjelmat , pelaajien saattajat ,pelaajaesittelyt jne jne. Hyvinkään vastaavassa oli viime vuonna soihtujakin, Pässien toimesta tosin. Pientä hypetystä muutenkin RMK futis on saanut osakseen ja eipä ole harvinainen näky kun pikkumiehet (ja naiset) ovat pelin jälkeen hakemassa nimikirjoituksia paikallisilta idoleiltaan. Nosto ei tällä kertaa johtunut pelkästään kesän kisoista vaan onhan siihen satsattukin. mm.päätoiminen juniorivastaava on palkattu.

anihuu , toivotaan että homma jatkuu positiivisena vaikka ei noustaisikaan tällä kertaa. Tärkeintähän on se että HyPS pysyy sarjataulukossa alapuolella ja toiveena on että tuo erittäin rakas vihollinen voitettaisiin. Tämä on ollut kyllä viime aikoina vaikeaa….

RiPSin tämän kauden ehdottomiin onnistujiin kuuluu Eero Sundström joka on viimeistellyt kaudella jo 15 osumaa. Eikä puolestaan sovi unohtaa B-junnu Paavo Aholaa. Nuori futaaja on murtautunut avaukseen ja dominoinut hienosti omaa aluettaan. RiPsillä muuten vähiten päästettyjä maleja. Pelkään vaan pahoin että jäbä ei kauaa kolmosessa muni ,koska rahkeet riittävät todellakin korkeammalle sarjatasolle. Vannisen ja ”irkkuveljesten ” perinne siis jatkuu.Yes!

 

Semmoista , ja se tärkein tieto: HyPS-RiPS 24.9 !!heheh

 

EDITTIÄ: Koska kesti niin kauan saada tämä teksti tänne niin tilanne on hieman muuttunut. RiPS pelas tasurin Lahdessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Thänx.

 

 Viikonloppu onkin riihimäellä yhtä palloilun juhlaa.

 

 Lauantai alkaa Nappuloiden perinteisellä Mauri-Cupilla , joka saattaa 03-08 junnut kisaamaa raviradalle aamu yhdeksästä alkaen.

 

 Klo 15 onkin sitten jo mainostamani RiPSin viimeisen kotiottelun vuoro. Vastaan asettuu Kopse joka yllättäen voitti äsken (16.9)HyPSin kotonaan.

Taitaa pisteet olla RiPSille tiukassa koska Kopse on tällä hetkellä juuri viivan alapuolella ja heille varmasti maistuu myös vierasvoitto RiPSistä.

RiPS puolestaan tällä hetkellä kolmosena ja  voitolla kakkoseksi.

 

Sunnuntaina sitten homma jatkuu "laaksokadun stadionilla" kahdella  kovalla kamppailulla , ensiksi naiset(3.div) ja sitten B-junnut (1.div).

 

eikä tässä vielä kaikki ,varsinkin jäsen Royfishiä kiinnostava lajia eli käsipalloa on myös tarjolla.

 

Riihimäen Cocks pelaa Baltia liigassa kaksi kotiottelua ,lauantaina etelävirolainen Pölva Sertivi ja sunnuntaina Liettualainen VHC Sviesa.

 

anihuu ,semmoista.

 

Ai NIIN se Radanvarsiderpy on tietysti 25.9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeah , tuo Kopse peli päättyi 6-0 ja Eero teki vaan 5 maalia , ja johtaa suvereenisesti maalipörssiä 20 maalilla 20 peliin.

Eilen puolestaan ahtauduttiin fasun kanssa RiPSin fanibussiin ja nokka kohti villa parkkia.

Ja eilen se sitten tapahtui , Rips ei ollut voittanut Hypsiä 16 vuoteen ja taas voitti. jihaa. historian siipien havinaa.

Peli päättyi 2-1 riihimäkeläisille ja muutenkin katsomossa oli hyvin väkeä. En kuitenkaan usko että hypsin tavoite; tuhat meni rikki, koska oli kostea sää (vaikkei satanutkaan). Hyvät puitteet silti. Hypsien möykkäosasto sijoittui taas katsomon vastakkaiselle kumpareelle ja mukavaa mölinää pitivät vaikkei ihan kaikesta saanutkaan selvää.

" Riksussa ,en koskaan tahdo /voisi asua ,siel on peltosaari ja paskaa futista!!" on kyllä loistava värssy. Ikävä kyllä tällä kertaa ei ultra-pässeiltä löytynyt soihtuja. Ottelun parhaana palkittiin RiPSin kapteeni ja maalintekijä Pietari Palomäki ja HyPSistä (muistaakseni) Erittäin vikkelä 19 vuotias Leevi Saikkonen.

anihuu , tällä voitolla RiPS varmisti ettei HyPS pääse enää ohitse ja näin ollen sijoittui tällä kaudella paremmille sijoille ja ottui luonnollisesti henkisen yliotteen takaisin sinne minne se kuuluukin.hahaha.

RiPsi siis toisena 20 peliä ja 42 pistettä ja Reipas kolmosena 20 peliä 38 pistettä. Ripsillä vielä vieraissa herto ja spartak , kun taas reippaalla ainakin lps kotona..ja vieraissa joku ...öö..en nyt muista.heh. Oisko ollut puiU..

 

semmoista

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä, hyvä!!

 

Huomenna mennään kuittaamaan kolmosen voitto, ja sarjanousu Musan Webleylle! Vastaan asettuu TPV 2, joka muistaakseni on tuomittu putoamaan neloseen....

 

MuSahan varmisti nousunsa jo muutama viikko sitten, joten tää peli on kosmetiikkaa ja nousujuhlat pää-focus :) Toivottavasti vanha welho Piracaia nähtäisiin nurmella vielä! Kyllä vaan 43-vuotias pyöritti viimeksikin peliä kuin aikanaan CL-peleissä. Oli siinä Nokian nuoret poijjaat ihmeissään.... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Mäkkärissä syötiin ,siksi teidät lyötiin..heheh.

 

 jeah , Kun eilen Reipas hävisi kotonaan LPS:lle 0-3 ja RiPS puolestaan nuiji HerTo:n vieraissa maanrakoon 2-7 , niin samalla varmistui että RiPS tuli lohkossa toiseksi vaikka vielä onkin yksi kierros jäljellä.

Ai niin , Jonnekin avasi maalitilinsä ja heti kärkeen komeasti hattutempulla. JESH !,

RiPS , NJS ja Reipas ovat kaikki päästäneet tällä kaudella 20 maalia ,joten viimeiseen kierroksen oikeastaan ainoa (näin RiPSiläisenä) asia on se kenellä olikaan sarjan paras puolustus.heheheh

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Juuh , Rips voitti viimeisen pelinsä Spartakin vieraana 0-4 ja Eero teki jälleen hattutempun.

 

Ei ihmekkään että voitti maalikuninkuuden 24 osumallaan.

Muita specsejä kaudesta että rips päästi vähiten maaleja (sama kuin reipas) eli 20 ja RiPS otti vähiten varoituksia (13 kpl)

Toki 2 punaista hieman varjostaa tilastoa..heh.

 

Enihii , Hommat RiPSissä jatkuvat ja nuoriin satsataan. Nyt kun hyvänkäästä ollaan paukutettu ohi niin seuraava askel on hieman korkeammalla. Ja sinne meno onnistuu nostamalla junnuvalmennuksen tasoa. Viimeksi eilen kävi Erkka V. Lehtola vetämässä meille junnuvalmentajille hyvät opetussessiot. Oli todella hyvin porukkaa , ihan ykkösnyrkin pelaajiakin oli kuuntelemassa. Jesh.

Nuorisopäällikkömme käy myös Eerikkilässä imemässä oppeja ja jakaa niitä sitten meille.

 

Ai niin , vinksu royfishille!!! Huomenna pelataan historiallinen SM-käsipallomatchi kun Dynamo kohtaa Cocksin.

(asiasta tietämättömille kerrottakoon että kumpikin joukkue on riihimäeltä ja kummankin kotihalli on sama)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeps  :thumbsup1:  Kyllähän tuo vanhana handisstjärnana aina kiinnostas, mut nyt joudun jättää väliin. Ei jaksa töitten jälkeen vetää 450 km, vaikka kyseessä onkin El classico of El classicos :) 

 

Dynamossa pelaa vissiin muutama entinen joukkuekaverikin vuosien takaa, eli liputan Dynamoa! Se on toki haastajan roolissa.... ;)

 

Näin se alkaa olla kotoiset alemmat sarjat itse päälajissa eli futiksessa paketissa. MuSa jatkaa ens kesä tosiaan divaria ylempänä. Nyt vaan täällä jännätään ja odotellaan uuden jengin rakentelua, ettei heti hissillä tultas alas kolmoseen....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen vietettiin paikallisessa urheilutalossa RiPSin junnujen päättäjäisiä. Tupa lähestulkoon täysi ja palkintoja jakamassa edustusjoukkueesta Lauri ja Eero. Normi ikäluokka tsempparipalkintojen lisäksi jaettiin ihan pienimmille futareille mitallit kaulaan ja kaikille osanottajille RIPSin edustusjoukkueen juliste nimmareilla. Huikeaa oli katsella pikkuisten ilmeitä kun tajusivat että tuo pelaaja tässä julisteessa kätteli minua.Jesh! Pieni satsaus seuralta , mutta näin niitä paikallisisa idoleita luodaan. Hienoa!!! Minäkin sain julisteen. heh.,

 

Niin ja aikuiset sitten juhlivat kautta Gaalan merkeissä nyt lauantaina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ripsillä olisi pullerin kentällä 28.2 harjoitusottelu Härmää vastaan klo 15.

Taidan mennä väijymään peliä.

 Tosin omilla "superjunnuilla" samana päivänä talviliigaa järvenpäässä, mutta ottelut päättyvät jo klo 11 aamulla. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niinkuin toisaalle kirjoitin suomen cupissa vastaan asettuu 5.3 Fc Legirus inter

 

Nyt ei muuten tarvitse odotella laaksokadun stadionin kioskin avaamista eikä kolkutella RiPSin toimiston ovea sillä paikallinen prisma on ottanut myyntiin RiPSin fanituotteita!!!

 

En tiedä miten muualla, mutta ei kai tuo nyt ihan tavallista ole että kolmosdivarin jengin tuotteita myydään marketeissa? Vai onko?

 

Hieno homma silti. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×