Jump to content
Sign in to follow this  
Jahnny

Paris Saint-Germain - Pelaajat maajoukkueissa

Recommended Posts

Kesän MM-kisat ovat tulossa ja muutakin, niin eiköhän avata ketju.

 

FIFA World Cup 2014

 

Argentina

- Ezequiel Lavezzi

 

Brazil

- David Luiz

- Maxwell

- Thiago Silva ©

 

France

- Yohan Cabaye

- Lucas Digne

- Blaïse Matuidi

 

Italy

- Thiago Motta

- Salvatore Sirigu

- Marco Verratti

 

Uruguay

- Edinson Cavani

 

 

2014 Toulon Tournament (21.-30. toukokuuta 2014)

 

Group A: China PR, Chile, Portugal, Mexico, France

Group B: Brazil, Colombia, England, Qatar, Korea Republic

 

France (Group A)

- Jean-Christophe Bahebeck

- Antoine Conté

- Jordan Ikoko

- Adrien Rabiot

 

Brazil (Group B )

- Marquinhos

 

 

France U-18 Friendly vs. Croatia U-18

 

- Kingsley Coman (17 y.)

- Roli Pereira de Sa (17 y.)

- Moussa Dembélé (17 y.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zlatania ei Brasiliassa ainakaan pelaamassa nähdä, mutta ennen kisoja Ruotsi pelaa kuitenkin vielä kaksi ystävyysottelua.

 

Tänään klo. 21.15 Ibrahimovic johdattaa kapteeninnauha kädessä Ruotsin Parkenille Kööpenhaminaan, jossa isännöi Tanska.

 

Toinen ottelu käydään 1. kesäkuuta klo. 21.30 Friends Arenalla Solnassa, kun Ruotsin vieraaksi tulee Brasilian kisojen mustaksi hevoseksi povattu Belgia. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thiago Motta, Salvatore Sirigu ja Marco Verratti joutuivat jättämään Brasilian taakseen Italian maajoukkueen mukana, kun Costa Rica ja Uruguay vetivät pidemmän korren alkulohkossa.

 

Vielä on kuitenkin kahdeksan pelaajaa mukana, joita on ilo seurata mahdollisimman pitkälle.

 

Neljännesvälierissä pariisilaiset kohtaavat seuraavat joukkueet:

 

Chile vs. Brasilia (David Luiz, Maxwell ja Thiago Silva)

Kolumbia vs. Uruguay (Edinson Cavani)

Nigeria vs. Ranska (Yohan Cabaye, Lucas Digne, Blaïse Matuidi)

Sveitsi vs. Argentiina (Ezequiel Lavezzi)

 

Kisoissa vielä ilman minuutteja jäänyt Maxwell unohtunut tämänkin kuvan keksijältä.

10489658_10153012250978298_3076811462687

10347068_10153000707958298_3340696229172

10440657_10153017957338298_8182142567952

10502195_10153017381603298_5295761251927

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jokaselle PSG pelaajalle on luvattu kolmen viikon loma MM-kisojen jälkeen, joka astuu voimaan kun putoavat turnauksesta. Jos Lavezzi/Thiago Silva/Maxwell/Luiz pääsevät finaaliin niin loma loppuu sitten 3.8. Ekat liigapelit on jo 9. päivä joten tuskin kukaan siinä sitten pelaa jos finaaliin asti pääsee. Toivottavasti näin ei siis käy :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mieltä lämmittävä kirje 9-vuotiaalta brasilialaistytöltä David Luizille.

 

53c1192967bea.png

 

"Hi David Luiz,

 

My name is Analuz.

 

I saw all of the Brazil games in the World Cup and I liked it a lot watching you play.

 

I think that you don't need to be sad because you played well and did the best you could. You were a great captain.

 

Life is like this, sometimes people lose and sometimes people win but people only need to be happy.

 

David Luiz, you are my champion.

 

Analuz Penna Reale."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gerardo Martino on tehnyt mielenkiintoisen päätöksen valitessaan Argentiinan maajoukkuetta. Nimittäin Ezequiel Lavezzi on jätetty joukkueesta ulkopuolelle ja puolestaan Javier Pastore saa ansaitusti paikkansa. Tämä kertoo myös hyvin pelaajien tilanteesta Pariisissa, sillä toinen tekee nousuaan ja toinen ehkä jopa lähtöään. Toisaalta Martino valitsi joukkueeseen muutenkin vain 21 pelaajaa normaalin 23 sijasta.

 

Argentiina kohtaa siis Brasilian 11. lokakuuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pariisin kaikki neljä vielä aktiivista maajoukkueuraa vetävää brasilialaista on valittu Dungan johtamaan miehistöön (David Luiz, Lucas, Marquinhos, Thiago Silva).

 

Thiago Silva tosiaan menetti kapteeninnauhansa, sillä Dunga näkee, että Neymar olisi jostain syystä muka paras valinta maajoukkueen kapteeniksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt maajoukkuetauon lähestyessä 10 PSG:n pelaajaa on valittu edustamaan A-maajoukkueitaan. Lisäksi Adrien Rabiot on mukana Ranskan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.

 

Ranska – Blaise Matuidi palaa joukkueeseen, kun Ranska kohtaa ystävyysotteluissaan Brasilian ja Tanskan.

 

Italia – Salvatore Sirigu ja Marco Verratti ovat molemmat mukana, kun Italia kohtaa Bulgarian karsintaottelussa ja sen jälkeen Englannin ystävyysottelussa.

 

Norsunluurannikko – Serge Aurier on Afrikan hallitsevien mestareiden mukana, kun luvassa ovat ystävyysottelut Angolaa ja Päiväntasaajan Guineaa vastaan.

 

Alankomaat – Gregory van der Wiel edustaa Alankomaita, kun joukkue kohtaa Turkin karsintaottelussa ja Espanjan ystävyysottelussa.

 

Brasilia – Thiago Silva on ainoa brasilialainen mukana Pariisista, kun Brasilia kohtaa ystävyysotteluissa Ranskan ja Chilen. David Luiz, Lucas ja Marquinhos ovat kaikki loukkaantuneina ja tämän takia jäävät ulkopuolelle. Muutenhan koko kolmikko olisi varmasti mukana.

 

Argentiina – Ezequiel Lavezzi ja Javier Pastore edustavat Argentiinaa. Flaco ja Pocho pääsevät pelaamaan ystävyysottelut El Salvadoria ja Ecuadoria vastaan.

 

Ruotsi – Zlatan Ibrahimovic johdattaa Ruotsin karsintaotteluun Moldovaa vastaan sekä ystävyysotteluun, jossa vastaan asettuu Iran.

 

Uruguay – Edinson Cavani pelaa maajoukkueessaan yhden ottelun. Matador kohtaa Uruguayn paidassa ystävyysottelussa Marokon.

 

Ranska U21 – Adrien Rabiot tosiaan edustaa Ranskan alle 21-vuotiaita ja pelaa kaksi ystävyysottelua. Vastukset ovat Viro ja Alankomaat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Copa Américaan on valittu jo joukkueita.

 

Brasiliaa lähtee edustamaan David Luiz, Marquinhos ja Thiago Silva. Kuitenkin jonkinlaiseksi naurettavuudeksi pystyisi sanomaan Lucas Mouran poisjättämistä. Sen sijaan aikansa nähnyt, vaikkakin nykyisessä seurassaan ihan pirteästi esiintynyt, Robinho (Santos) on mukana. Lisäksi huvittavaa, että sellaiset nimet kuin Everton Ribeiro (Al-Ahli) ja Diego Tardelli ovat menneet (Shandong Luneng) edelle. Dunga, pliis. Myös Maxwell jäi ulkopuolelle, mutta tuon nyt tavallaan ymmärtääkin. Ei olisi kuitenkaan ollut suuri yllätys, vaikka mukana olisikin, sillä on viime aikoina ollut mukana.

 

Argentiina ja Uruguay eivät vielä joukkueitaan ole nimennyt, mutta eiköhän Argentiinalta ole melko silmiä Ezequiel Lavezzi ja Javier Pastore. Lisäksi Edinson Cavani edustaa varmasti Uruguayta joukkueensa ykkösnimenä varsinkin, kun Luis Suárez kärsii vielä pelikieltoa pureskelustaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen alkoi U17 EM-kisat Bulgariassa. Ranskan joukkueessa on runsaasti PSG:n pelaajia, kun peräti 4 poikaa on pääkaupungista lähtenyt Bulgariaan. Nämä viisi pelaajaa ovat siis Mamadou Doucoure (CB), Alec Georgen (RB), Obsonne Edouard (FW) ja Nanimato Ikone (FW). Toulouse on ainoa seura PSG:n lisäksi, jolla on useampi kuin 1 pelaaja mukana. Doucoure, Georgen ja Edouard pitäisi ainakin olla avauksen miehiä, Edouard oli Ranskan paras maalintekijä karsinnoissa viidellä byyrillä ja Doucoure kait on aika iso talentti ja vertailuja Sakhoon löytyy. 

 

Jokunen peli varmaan Ranskalta tulee katsottua, mikäli niitä televisoidaan. Tänään tuleva Skotlanti peli ei ole Eurosportin ohjelmistossa, joten täytyy toivoa että tulevat pelit sitten näytetään. Ja eiköhän Ranska mene aika pitkälle turnauksessa, jossa se on suosikki yhdessä Saksan ja Espanjan kanssa. Palaillaan siis asiaan myöhemmin kun poikien otteita vähän nähnyt.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skotlanti raiskattiin 5-0 ja PSG:n pelajaat olivat isossa roolissa. Neljä viidestä maalista tehtiin pariisilaisten toimesta, kun Ikone iski kaksi, Edouard ja Doucoure sitten yhden mieheen. Myös Marseillen Boutobba, joka on nähty jo liigakentilläkin, pääsi tilastoihi maalillaan.  Olisihan tuota ollut kiva katsoa, kun 47 minuuttiin rykäistään 5 maalia. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edinson Cavani, Ezequiel Lavezzi ja Javier Pastore ovat valittu edustamaan maajoukkueitaan 2015 Copa Américaan.

 

Uruguayn ryhmästä putoaa vielä neljä pelaajaa pois ja Argentiinalta seitsemän joten vielä ei ole sataprosenttisen varmaa läsnäolo Chilessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taas on kaikki PSG pojat avauksessa kun puolivälierässä vastassa on Italia. Ikone-Edouard kaksikko dominoi jälleen ja loi heti alkuun maalin, Ikone tuli komeasti laidalta boksiin josta syöttö Edouardille ja pallo verkkoon. Toistaiseksi tää on ollut ihan yhtä maalia ja Italialla ei ole tainnut olla pallo hallussa kertaakaan Ranskan puoliskolla. Tässä on ainekset kunnon asswipeen nyt ja toivottavasti PSG miehet edustavat lisää. Georgen ainakin nousee kivasti, puolustamisesta vaikea sanoa kun siellä ei ole paljoa pallo käynyt. Täytyy nyt touhuta muuta tässä, mutta katson sitten loppupelin nauhalta ja raportoin miten loppu meni. Ranska muuten aivan varmana voittaa mestaruuden, kun ei tuolla ole muut oikein vakuuttaneet ja ennakkoon kovista vain Saksa on enää jäljellä. Semissä sitten Ranskaa vastaan asettuu Belgia, kun tämä ottelu eka hoidetaan loppuun asti kunnialla.

 

Mitä nyt hetken Ikonea on nähnyt niin on kyllä ehdottoman lupaavanoloinen kaveri, vauhtia, taitoa ja peliälyä löytyy mielinmäärin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahahah, järjetön tasoero Italian ja Ranskan välillä. 3-0 lopulta taululle ja PSG:n pojat tekivät kaikki maalit. Tuon Edouardin avausmaalin lisäksi Ikone pääsi puskemaan pallon verkkoon Boutobban nöyryytettyä italiaanoa ja sitten kymppi ennen loppua Edouard pisti toisen maalin kantapäällä, kun kulman jälkitilanteesta Ruiz pisti palloa maalille ja Edouard selkä maaliin päin tuikkaa kantapäällä pallon häkkiin. Sen ekankin maalin siis Edouard tuikkasi kantapäällä ja oli se aikalailla Tihisen takavasara menoa siinä. Huikeita kavereita molemmat veljet ja jos sama meno jatkuu niin näistä on vielä iloa PSG:n paidassa, toivottavasti kumpaakaan ei päästetä menemään. 

 

On muutenkin järjetön sakki taas kasassa Ranskalla ja noiden PSG:n dominaattorien lisäksi pitää mainita kapteeni Cognat ja puolustuksesta Upamecano, jolta löytyy vauhtia ja Furkan mukaan useat suurseurat englannissa ovat miehen kintereillä, juuri tuon takia että kaikki perusasiat hanskassa ja sitten erikoisuutena se nopeus, muistuttaa vähän Varanea siltä osin. 

 

Ja tietenkin Luca Zidane maalissa on loistava, torjui sen ainoan Italian paikan mahtavasti. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin ja finaalipaikka taskussa. Nihkeän esityksen jälkeen 1-1 päättynyt ottelu meni suoraan rankkareille ilman jatkoaikaa, kuten näissä skaboissa on tapana. Edouard sitten ratkaisi viimeisenä vetäjänä, hyvittäen peliajalla missaamaansa pilkkua. Edouard teki turnauksen viidennen maalinsa, mutta oli aika nihkeä peli häneltä noin muuten. Maali tuli vapaapotkusta, joka nyt ei ollut mikään ihmeellinen, lähinnä muurin ja maalivahdin huonon toiminnan takia upposi tolpan kautta. Paikkoja sitten Edouard missaili pari kolme, joista yksi siis tuo pilkku, joka olisi pistänyt pelin 2-0 ja loepttanut Belgian pyristelyn. Ikone ei päässyt esille niin hyvin kuin aikaisemmissa matseissa, koska oli nyt siirretty vasemmalle laidalle (jossa pelaa PSG:ssa jos Furkkaa on uskominen) ja Jeff Reine Adeleide oli oikealla. 

 

Ranska dominoi peliä, mutta huonot ratkaisut/viimeistely viimeisellä kolmanneksella antoi Belgialle mahdollisuuden ja sitten kulmassa Zidane vähän sössi ja Belgia pääsi tasoittamaan. Hyvä muistutus nuorille pojille, että koko peli pelataan keskittyneesti siihen asti, kun peli on päättynyt. Nyt näkyi vähän höntsäilyä, kun peli oli hallinnassa ja turnauksessa ei oltu toistaiseksi päästetty maaliakaan. Kulmaan johtaneessa tilanteessa Upamecanokin koski palloon ihan syyttä, kun olisi pitänyt seurata vain pallo yli päädystä, hyvä osoitus miten keskittyminen herpaantui. 

 

Pilkuista mainittava Luca Zidanen maailman isoimmat pallit. Luca koitti samaa mitä isä Zizou MM-finaalissa eli Panenkaa yläriman kautta pörsään. Noh, nyt se osui ylärimaan ja siitä maalinkatolle, mutta tämän jälkeen kylmänviileästä takaisin maaliin ja Belgian seuraava pilkku kiinni ja mahdollisti näin voiton Ranskalle. Huikea stoori urheilussa, jos Luca olisi rankkarinsa pistänyt sisään ja melkoiset goosebumpsit tuli meikäläiselle. Aikuisten tasolla sitten sisään se. 

 

PSG:n miehistä mainittava Georgen, joka pääsi tänään näkyvämpään osaan ja onhan tuo melkoinen baller. Oli lähellä ratkaista ottelun hienolla soolomaalilla, kun leikkasi oikealta sisään ja tuli kolmen(!!) pelaajan ohitse boksiin, mutta veto suuntautui suoraan Belgian maalivahtia päin, jolle annettakoon kunniaa hienoista torjunnoista, vaikka vapaapotku menikin helposti. 

 

PSG:n liittyvää asiaa vielä sen verran, että voidaan napata Belgian toppari ja kapteeni Faes. Se näyttää ihan Luizilta ja pelaa samalla numerollakin, vaikutti kuitenkin varmemmalta kaverilta kuin Luiz. 

 

belgluiz.jpg?maxheight=380&maxwidth=568&

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edouard hattutemppu finaaliin, huhu mikä beast. Samalla kuuteen peliin 8 maalia, tuskin on kukaan ennen pystynyt tällä tasolla vastaavaan, toki ennen pelattiin yksi ottelu vähemmän. Peli vielä kesken, joten saattaa Edouard paukuttaa lisääkin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeps eli eilen saatiin neljä uutta euroopanmestaria PSG:n riveihin. Doucoure, Georgen, Edouard ja Ikone kaikki pelasivat finaalissa ja Edouard siis tähtenä iski hattutempun. Tämä, kuten epäilinkin oli uusi ennätys. Aikaisempaa piti hallussaan niinkin kova nimi kuin Jonathan Soriano, joka vuonna 2002 iski 7 pörsää. Vaikka Edouard vaikuttavat tehot mättikin, niin aina täytyy muistaa, että näin nuorena on vielä mahdoton lähteä ennustamaan upeaa tulevaisuutta, vaikka tietty loistavalta näyttääkin. Melkoisia helmiä on PSG:lla muutenkin käsissään, kun Ikone oli koko turnauksen loistava, maalinteko vähän petti miehen, kun kaksi kertaa pääsi läpiajostakin koittamaan finaalissa, toki propsit Saksan maalivahdille Frommanille, joka oli ainoa saksalainen joka pystyi antamaan finaalin arvoista vastusta. Georgen ja Doucoure jäivät vähän pimentoon, kun ei tarvinnut paljoa puolustaa tässä turnauksessa, molemmat kuitenkin näyttivät olevan kunnon ballereita. 

 

PSG:lla alkaa tänäpäivänä olemaan melkoisen kova juniorimylly, kun pari kesää sitten U19 EM-finaalissa pelasi kolme PSG pelaajaa Rabiot, Ikoko ja Conte ja nyt saatiin 4 euroopanmestaria. Sitten siihen kun ynnätään Coman, joka päästettiin käsistä, Ongenda, Augustin ja tietty U20 maailmanmestarit Areola ja Bahebeck. 

 

Toivottavasti näiden kavereiden kanssa osataan hoitaa asiat oikealla tavalla. 

 

E: Onko Jahnnylla tietoa, onko Nasserin tulon myötä tuohon akatemiaan alettu panostamaan oikein tosissaan? Ei pariisilaisilla mielestäni ennen tällaista junnumyllyä ollut, joka nyt on jo Lensin ja Lyonin vastaavien tasolla.

 

E2: Häpiän päivät, olen koko ajan unohtanut Callegarin, joka on myös PSG:n mies! Eli viisi (5) euroopanmestaria tuli Pariisiin. Puolustuksekseni täytyy sanoa, että Callegari pääsi turnauksessa kentälle vasta finaalin loppuhetkillä, kun Cognat loukkaantui. Yhden kohtalaisen vaparin ehti Callegari antamaan, ei paljoa muuta ehtinyt näyttämään. Callegari nousi kokoonpanoonkin vasta Belgia otteluun, kun Ruiz loukkaantui Italia ottelussa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

E: Onko Jahnnylla tietoa, onko Nasserin tulon myötä tuohon akatemiaan alettu panostamaan oikein tosissaan? Ei pariisilaisilla mielestäni ennen tällaista junnumyllyä ollut, joka nyt on jo Lensin ja Lyonin vastaavien tasolla.

 

Onhan tuohon todella. Kuten myös seuran joukkueihin muissa lajeissa ja naisten puolella, jonka huomasi myös Women's UEFA Champions Leaguen finaalissa.

 

Al-Khelaïfi on muun muassa perustanut aikanaan akatemian toimipisteitä ympäri eri maanosia ja tällä hetkellä PSG:n leimaa kannetaan akatemioissa Ranskan ulkopuolella myös Brasiliassa, Intiassa, Marokossa, Qatarissa ja Yhdysvalloissa. Itseasiassa eilen alkoi maanantaihin asti kestävä turnaus, johon osallistuu kymmenen joukkuetta läpi eri akatemioiden poislukien Marokon, joka ei tähän osallistu. Turnaus pelataan siis Pariisissa ja käydään viiden akatemian joukkueiden välillä. Lisää voi selailla täältä. Tietysti tuon kansainvälisyyden lisäksi tulos näkyy, kun rahaa ollaan alettu seuraan lypsämään ja ollaan saatu osaavampia tekijöitä ympärille.

 

Avasin aiheelle oman ketjunkin.

 

 

PSG:lla alkaa tänäpäivänä olemaan melkoisen kova juniorimylly, kun pari kesää sitten U19 EM-finaalissa pelasi kolme PSG pelaajaa Rabiot, Ikoko ja Conte ja nyt saatiin 4 euroopanmestaria. Sitten siihen kun ynnätään Coman, joka päästettiin käsistä, Ongenda, Augustin ja tietty U20 maailmanmestarit Areola ja Bahebeck. 

 

Tuosta 2013 alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden voittaneista unohdit laitapuolustaja Youssouf Sabalyn, joka on Evian Thonon FC:ssa lainalla. Mainittakoon myös, että nykyinen PSG:n mies Lucas Digne kuului ryhmään, vaikka ei omasta akatemiasta olekaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2015 Copa Américassa siis mukana kuusi (6) PSG:n pelaajaa. Tässä hieman aikatauluja.

 

Group B (Cavani, Pastore, Lavezzi)

13th June 2015, 4pm Uruguay vs Jamaica

13th June 2015, 6pm Argentina vs Paraguay

16th June 2015, 8pm Argentina vs Uruguay

20th June 2015, 4pm Uruguay vs Paraguay

20th June 2015, 6pm Argentina vs Jamaica

 

Group C (Silva, Luiz, Marquinhos)

14th June 2015, 4pm Brasil vs Peru

17th June 2015, 6pm Brasil vs Colombia

21th June 2015, 8pm Brasil vs Venezuela

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×