Jump to content
Sign in to follow this  
Royfish

FC Jazzin tahdissa ylös, vai sittenkin mollibluesilla alas?

Recommended Posts

Laitetaanpa tämmönenki, kun täälläkin voorumilla on ollu Porista porukkaa.... Eli viime vuonna kauden päätteeksi Ekenäs IF:n peitonnut Jazz nousi ykköseen.

 

Porukasta on puhuttu vähän kahden suuntaista, tyyliin hissillä ylös ja sukkana alas, mutta myöskin uumoiltu mustaksi hevoseksi kärkikahinoihin?

 

Kausi on alkanut hyvin, Hakaltakin otettu piste yms yms. Tänään Tampee-Satakunnan piirin El classico, Jazz-Ilves, anyone? Itse olen siellä, peli alkaa 18.30.

 

Sääkin on kuin morsian, ja Bryggare pukukopissa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään helteinen Porin stadion ei täyttynytkään ennakkoon jopa 200 hengen ryhmäksi uumoillusta Ilveksen kannattajalaumasta? Niilon poikia oli vaan ehkä 20, mutta hyvin ne veti koko pelin ajan!

 

0-0, oli tännän kuitenkin keskiviihdyttävää futista. Etenkin kun sää suosi, ja oluttakin sai terangilta :)

 

Lyhyesti summattuna eka jakso oli Ipan, toinen jakso taasen Jazzin. Tasuri oli ihan oikeudenmukanen lopputulos. Olis saanu toki pari maaliakin tulla...

 

Ilveksen listaa kun kattelin, niin liigamiehiä kaikki tyynni: Hjelm, Ojanperä, Juuti, Petrescu, Hilander, Köse..... Kyllä pitäs pystyä parempaan!

Jazzille taas piste, ja tavotehan oli tänä kesänä vakiinnuttaa paikka ykkösessä. Kukas sitä ny miesten kakkoseen haluis tyrkätä??? :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jazz jatkoi hyviä esityksiään, Viikingit murskattiin vieraissa 1-4! Viikingit saanu vasta yhden pisteen sarjassa....

 

Ensi su olis sitte kotipeli Jazz - PK-35. 13.6 on muuten ykköstä ihan olympiastadionilla, kun Jazz saapuu sinne HIFK:n vieraaksi. Nähdään stadikalla ihan kunnon futistakin, siis eikä vaan jotain Barcan höntsäpelejä :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jazz - PK-35 0 -2. Yleisömäärä sentään nousujohteinen 1450.

 

Peli alkoi ihan mainiossa kesäkuisessä säässä, +18, aurinkoa. Jazz hallitsi ekaa jaksoa, ylärimaa ym. hyviä maalitilanteita! Vaan ei maalia :rolleyes_ani:  PK:lla ei muutamaa tuhnua kaukovetoa lukuunottamatta ollut yhtään kunnon hyökkäystä ekaan 44 minuuttin! Mutta sitten vaan kuin varkain Joni Korhonen pääsi tekemään 0-1....  

 

Tauolta tuli entistä sisuuntuneempi Jazz. Ekaan 10 minuuttiin täydellistä hallintaa, paljon paikkoja, vaan ei tulosta.... Kupeletin juoni oli sama 70 minuutille asti, kunnes ekan maalin tehnyt PK:n Korhonen teki kieltämättä hienon soolon, nousten melkein omalta puolustusalueelta Jazzin boxiin, veivaten matkalla koko Jazzin nukahtaneen puolustuksen sinne Mertarannan nakkikioskille. Syöttö maalin eteen ja PK:n Ömerillä helppo homma, 0-2.

 

Siihen se peli sitten loppuikin. Jazzin kotitaika pitää, käänteisessä mielessä, sillä jo 180 min on pelattu Porissa ilman maalia, eikä maaleja ole kotona tehty kuin yhdessä pelissä Hakaa vastaan. No, tavoitteessa ollaan kuitenkin, sarjapaikan säilymisen suhteen, no panic!

 

Yks huvittava poiminta katsomosta käsin: Jazzin nuori pakki huusi Kyproslaiselle Alekoulle: Ale, on your right! On your right... eiku LEFT! Left! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×