Jump to content
Sign in to follow this  
Lasse Tikka

Derby

Recommended Posts

Näin fanaattisena ja perinteisenä Derbyn kannattajana jo kahden viikon ajalta jännittää jo kovasti tämän päivän Champparifinaali Ärryn Arrien miljoonamuukalaislegioonaa vastaan.

 

COYD vai onko se COYRams? Niin pitkään voi niin pitkään olen seuraa kannattanut mutta juuri tämä seikka on jäänyt vielä vähän hämäräksi. Kuka muu Pässi osaa tähän viisauttaan jakaa?

 

yst.terv.
Lasse Pässi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei hienoo veli Pässi James! Fanaatinen fanikunta kasvoi heti 100 rosenttia. Ole sä vaikka kannatusyhdistyksen Pässien Johtaja ja mä voin olla sitten Kannatus Jäsen.

 

Ihan pätevä eka jakso, ja Green maalilla joutui kerran jo hakeen tolpan juuresta ihan juonin vedon. Hallinta meille Pässeille 62-38 vaikka vedot maalia kohti vain 1-0.

 

Hiukan on kokoonpanoissa eroa. Goljat: Robert Green, Richard Dunne, Danny Simpson, Clint Hill, Nedum Onuoha, Kevin Doyle, Joey Barton, David Hoilett, Gary O´Neill, Charlie Austin ja Niko Krancjar joka jo vaihdettiin Armand Traoreen. Penkillä Ravel Morrison, Aaron Hughes, Bobby Zamora jne.

 

Meillä Pässillä, öh....

 

Kyllä ihmetyttää miten Ärrät voi mitenkään pärjätä noilla pelureilla meitä vastaan.

 

KERRAN PÄSSI AINA PÄSSI!!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuvottava kaksikko QPR ja Redknapp 1-0 voitolla Valioliigaan. Täysin pässien hallintaa koko ottelua ja puoli tuntia siellä päästiin hinkkaamaan vielä ylivoimalla, mutta ei uponnut. Sitten toisessa päässä kaksi alkeellista virhettä josta QPR johtoon ja lopulta Valioliigaan.

 

Toivottavasti tippuu sukkana takaisin divariin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minähän en loosereita kannata. Kaveri kertoi zamoran olevan entinen hammers pelaaja ja et west hamia valmentaa läski sami, joka on saanut jätkät pelaamaan todella viihdyttävää jalkapalloa. Ja ne pelaa ylimmällä sarjatasolla. COYI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi vittu, ihan oikeesti. Agentti O´Neill teki voitavansa ex-Hammersina ja hoiti jenginsä alivoimalle tunnin kohdalla mutta auttoiko mitään? Paitsi ihan oikeesti se oli järkevä ns. professional foul, kun Derbyn kaveri olisi päässyt kahdestaan Greenin kanssa.

 

Prkl, Jossain vaiheessa näyttivät, millä alueilla oli peliä pelattu ja QPR:n kolmannes 52, keskikenttä 39 ja Derbyn kolmannes 9 prossaa, eikä QPR:llä ollut koko matsissa yhtään ainoaa vetoa maalia kohti. Kulmuritkin jotain 15-1.

 

Ja sitten tulee yksi pallonmenetys sivurajalla, keso rankkarialueelle jossa pakki kämmentää pallon suoraan Zamoralle joka pistää yhdellä kosketuksella sisään. Over and out. Todellinen ryöstö.

 

Yllättävän paljon vituttaa nuorten poikien puolesta. McClaren on tehnyt niistä tosi kivaa, nopeeta ja hyvää fudista pelaavan jengin. OK, vika puoli tuntia ylivoimalla, mutta jo ennen sitä hallinta oli 62-38 niille. Saas nähdä mitä niille käy kesällä, moniko vaihtaa maisemaa. Näyttöjä kun on jo.

 

Vitun vittu. Just niin kun veli Public Pässi sanoo: toivottavasti Ärrät tippuvat suoraan takasin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×