Jump to content
Sign in to follow this  
John#95

Panathinaikos F.C.

Recommended Posts

Olympiakoksen rakas vihollinen ansaitsee oman ketjunsa. PAO nähdään ensi kaudella myös kansainvälisissä matseissa, kun vihreät onnistuivat ottamaan voiton kauden päätteeksi pelatusta playoff-sarjasta ja näin ollen tie avautui mestarien liigaan.

 

Fakta-tietoa:

 

200px-Panathinaikoksen_logo.svg.png

 

Perustettu: 1908

Kotikenttä: Apostolos Nikolaidis Stadium (Leoforo), kapasiteetti 16 000.

Puheenjohtaja: Nikos Pateras

Päävalmentaja: Yannis Anastasiou

 

Kulunut kausi oli kaikin puolin onnistunut Panathinaikosin osalta. Paluu rakkaalle Leoforon stadionille oli suuri etu joukkueelle. Leoforo muotoutui kauden aikana tärkeäksi osaksi PAO:n kotietua. Stadionin loistava tunnelma siivitti vihreäpaidat loistosuorituksiin ja teki vierasjoukkueen olon tukalaksi. Menestyskauteen on monia syitä: paluu Leoforolle, maalitykki Marcus Berg, Daniel Pranjic ja Stefanos Kapino. Onnistunein hankinta oli varmasti kroatialainen Mladen Petric joka liittyi ateenalaisten riveihin tammikuun alussa. Marcus Bergistä olen jauhanut tälläkin foorumilla aika paljon ja teen sen nytkin :) 29 ottelussa 15 maalia on kova suoritus Kreikan Liigassa ja uskon että Berg tulee olemaan tärkeässä asemassa tulevaisuudessa Ruotsin maajoukkueessa. Siityminen Panathinaikosiin oli loistojuttu, kun ura Hamburger SV:ssä ei oikein ottanut tuulta alleen.

 

Panathinaikos saavutti mestarien liiga-paikan lisäksi myös muutakin: voittivat PAOK:n upeasti Kreikan liigan finaalissa numeroin 4-1 ja tuolloin Berg oli hurjassa vireessä: teki hattutempun ja ehdottomasti finaalin MOM. Olympiakos oli selvä mestari liigassa, mutta uskon vihreiden laittavan ensi kaudella enemmän hanttiin Pireuslaisille, pelasivat kuitenkin sen verran vahvan loppukauden. Jos joukkueen runko pysyy pääosin kasassa ensi kauteen lähdettäessä, lähtökohdat ovat loistavat päävalmentaja Anastasiousta lähtien. Onhan PAO kuitenkin Kreikan kakkosseura selvästi kun verrataan pokaalien määrässä Olympiakokseen: Pireuksen ylpeydeltä mestaruuksia löytyy kunnioitettavat 41 kappaletta ja Panathinaikos hyvänä kakkosena 26 mestaruudella. Aris ja PAOK ovat kaukana takana.

 

Tein ketjun tällekin joukkueelle, mikäli foorumilta löytyisi Panathinaikos-faneja. Avauksessa pientä tarinointia viime kaudesta ja jne jne...Olympiakokselle en meinaa uutta topikkia tehdä, vaan keskustelu jatkukoon tuossa 2013-2014 topikissa. Modet voivat toki sen nimen muuttaa mikäli kerkeävät.

 

tumblr_mrrut5yg6W1r28jbvo5_1280.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olympiakokselle en meinaa uutta topikkia tehdä, vaan keskustelu jatkukoon tuossa 2013-2014 topikissa. Modet voivat toki sen nimen muuttaa mikäli kerkeävät.

 

Koska olet itse luonut sen ketjun, niin voit myös vaihtaa otsikon. Ihan normaalisti muokkaat viestiä ja pyyhkäiset otsikosta tuon "2013-2014" pois.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koska olet itse luonut sen ketjun, niin voit myös vaihtaa otsikon. Ihan normaalisti muokkaat viestiä ja pyyhkäiset otsikosta tuon "2013-2014" pois.

 

Ei natsaa. Pystyn muuttamaan tuosta avauksestani toki kaiken muun paitsi juuri tuon otsikon...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei natsaa. Pystyn muuttamaan tuosta avauksestani toki kaiken muun paitsi juuri tuon otsikon...

 

Menet avausviestiin > muokkaa viestiä > käytä laajaa editoria > "aiheen otsikko"

 

Sori offtopic, mutta en jostain syystä pystynyt lähettämään yksityisviestinä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuo lahjusjuttu on aika ristiriitainen juttu. Ainakaan viime kaudella ei ollut nähtävissä minkäännlaista merkkiä siitä että tuomareita olisi maksettu. Kai siellä on muutama vuosi taaksepäin tilanne ollut pahempi.

 

Ihan hyvä video muuten, oli tuossa paljon positiivistakin. Etenkin tuo Panathinaikosin kotistadion on todella hieno, persoonallinen stadion!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Panathinaikosin peli tuli pitkästä aikaa striimin kautta väijyttyä. Pre-season jatkui tällä kertaa Beta Ethnikissa pelaavan Panegialioksen vieraana, viime viikolla Panathinaikos kärsi tylyn 4-0 tappion puolalaiselle Lechia Gdanskille. Tämän illan matsi sujui kuitenkin paremmin, Panathinaikos otti 0-1 vierasvoiton Marcus Bergin maalilla. Ottelun ainoa osuma syntyi jo yhdeksännellä peliminuutilla, kun Berg puski Mladen Petricin tarkan keskityksen maaliin. Hyvää peliä, vaikka olikin pelkkä ystävyysottelu. Panegialios oli hyvä vastus ja yleisöäkin oli hyvin stadionilla, mukaan lukien tietysti mahtava PAO:n kannattajaryhmä GATE 13!

 

Panathinaikosin pre-season jatkuu tiistaina 29.7. jolloin vastaan asettuu belgialainen Standard Liege.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kapino näköjään tehnyt sopimuksen FC Mainz 05:n kanssa. Kapinohan nousi viime kaudella PAO:ssa tärkeäksi pelaajaksi ollen kentällä 33 ottelussa. Vuosien 2010-2013 aikana Kapino oli yhteensä tuona aikanaan Panathinaikosin matseissa maalilla vain 12 kertaa, joten viimme kautta voi hyvinkin sanoa nuoren lupauksen läpimurtokaudeksi. Kreikan maajoukkueessa Kapinon torjuntavastuu on ollut vielä nuorten maajoukkueessa, oli toki mukana Brasilian MM-kisoissa, jossa torjuntavastuun kuitenkin veivät Orestis Karnezis ja Panagiotis Glykos. Toivottavasti Kapino pärjää Mainzissa :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikös tuo ole jo Mestarien liiga -karsintapeli?

 

Onhan se. Ylihuomenna Panathinaikosilla on vielä yksi matsi ennen tuota mestarien liiga matsia, kun Atromitos saapuu harjoitusottelun muodossa Apostolos Nikolaidis stadionille. Näin on ilmoitettu PAO:n kotisivuilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kroatialainen keskuspuolustaja Gordon Schildenfeld jatkaa Panathinaikosin paidassa myös kaudella 2014-2015. Schildenfeld oli viime kaudenkin lainasopimuksella kreikkalais-seurassa ja oli PAO:n puolustuksen tärkeimpiä pelaajia.

 

 

GS410.png

 

Schildenfeld signs to Panathinaikos for one more year

Panathinaikos Football Club is delighted to announce that it has reached an agreement with FC Dinamo Moskva and Gordon Schildenfeld. The Croatian international player will remain to Panathinaikos with one more year loan.

 

http://www.pao.gr/en/news/?itemid=8225ce7a-4852-4249-a5e1-cb96cc0e878e

Share this post


Link to post
Share on other sites

Panathinaikos pelasi 0-0 tasurin belgialaista Standard Liegeä vastaan. Hyvä tulos PAO:n kannalta vaikka eivät saaneetkaan vierasmaalia, kotijoukkue on aina tärkeää pitää nollilla. Viikon päästä on hyvät asetelmat lähteä kotiotteluun Leoforolla fanaattinen yleisö takanaan. Standard on kyllä kova joukkue, joten ei olisi mikään ihme jos toisessa osaottelussa ratkaisu venyisi jatkoajalle tai jopa rankkareille asti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieman yllättävä putoaminen tuli siis Standard Liegelle. Odotin, että Panathinaikos tästä olisi jatkopaikan ottanut. Pitääkin tehdä pienet arvioinnit eilisillan matsista PAO-pelaajien osalta.

 

Maalivahti:

 

Stefanos Kotsolis -  Kotsolis vaikutti hieman epävarmalta. Liegen avausmaalissa olisi voinut tulla enemmän vastaan, M'Poku sai nostettua pallon aika rauhassa maaliin. 2-1 maaliin ei kyllä voinut mitään, sen verran paha veto se oli suoraan ylänurkkaan. Kotsoliksen osalta odotan pientä tasonnostoa kun Superliiga alkaa, tai muuten Panathinaikosilla voi tulla pieni maalivahtiongelma. Kapinon lähteminen ei välttämättä ollut hyvä juttu.

 

Puolustajat:

 

Nano - Loistava peli vasemmalta laitapuolustajalta. Teki vahvoja nousuja koko matsin ajan, osaa lukea peliä todella hyvin ja loistava suunnanmuutospelissä. Hyvin mukana hyökkäyksissä ja hoitaa puolustustyöt myös ihan kiitettävästi. Tulee olemaan PAO:n tärkeimpiä pelaajia tulevalla Superliigan kaudella, oli toki hyvä jo viime kaudella.

 

Gordon Schildenfeld - Kroaatti-toppari pelasi aika hyvän pelin. Pysäytti muutaman Liegen hyökkäystilanteen pallon riistoillaan ja oli myös lähellä tehdä maalin, Schildenfeld on todella vahva kulmatilanteissa ja voi niistä pari maalia kreikkalaisjoukkueelle vielä tämän kauden aikana tehdä.

 

Giorgos Koutroubis - Koutroubis pelasi aika tasaisen pelin, suoraan sanottuna. Ei oikein erottunut edukseen, mutta ei myöskään mokannut mitään suurempaa. Avausmaalissa olisi voinut olla paremmin mukana, se taisi olla Koutroubiksen matsin negatiivisin juttu, muuten pelasi ihan tasaisen varmasti.

 

Konstantinos Triantafyllopoulos - Peruspelaamista tältäkin kaverilta. Triantafyllopoulos tunnetaan hieman kovaotteisesta pelityylistään ja se tuli huomattua eilenkin. Otti keltaisen kortin ekalla jaksolla, ei matsia ilman varoitusta sopii hyvin kuvaamaan tämän pelaajan pelityyliä. Tyydyttävä peli tältä oikealta laitapuolustajalta.

 

Keskikenttäpelaajat:

 

Daniel Pranjic - Ei vakuuttanut Pranjic tässä matsissa. Suoraan sanottuna jäi aika vaisuksi. Sai aikaan yhden hyvän vedon, jonka Liegen loistavasti pelannut maalivahti Kawashima kuitenkin torjui helposti. Pranjicilta kuitenkin odotettavissa parempaa kauden edetessä, tämä oli kuitenkin aika jähmeä esitys yleensä aika ketterän oloiselta kroatialaispelaajalta.

 

Zeca - Loistava peli portugalilaiselta. Oli keskikentän johtaja tässä pelissä, loistavia syöttöjä laidoille ja muutenkin oli valppaana koko 90 minuuttisen. Eläytyy tunteella peliin ja se myös näkyy varoitustilissä, otti eilen keltaisen kortin pelin loppuhetkillä, kun valitti jotain tuomarille, mutta tuolla varoituksella nyt ei ollut enää mitään merkitystä ottelun lopputuloksen kannalta. Zeca-Pranjic kaksikko tulee olemaan varmasti paha kaksikko Superliigassa kun oikein pääsevät vauhtiin. Tämä oli parhaimpia pelejä Zecan osalta joita olen koskaan nähnyt.

 

David Mendes Da Silva - Hollantilainen pelasi ihan ok matsin. Taisi pelata jopa Pranjicia paremmin, koska yhteispeli synkkasi niin hyvin Zecan kanssa yhteen. Tulee varmasti olemaan avauksen miehiä Superliigan kaudella. Tasaisen hyvää pelaamista mistä toisaalta puuttui vielä tietty räväkkyys.

 

Mladen Petric - Petric pelasi ensimmäisen jakson hyvin, mutta hiipui toisella puolikkaalla joten vaihdettiin Klonaridikseen. Petric ja Berg pelaavat todella hyvin yhteen ja se oli nähtävissä varsinkin tuossa 1-0 tilanteessa. Petric kuljetti palloa vaarallisesti kohti maalia ja Liege oli todella ahtaalla nuo ekat puoli tuntia, jonka jälkeen Petric muuttui vaisummaksi. Taitaa Petricillä olla muutenkin uran parhaimmat pelivuodet takana, ikää löytyy 33 vuotta joten ura on jo selvästi mennyt yli puolen välin. Taso riittää kuitenkin mainiosti Panathinaikosissa ja muutenkin. Putoaminen Liegelle oli varmasti suuri pettymys, myös Petricin osalta, kokenut pelaaja olisi varmasti halunnut vielä jatkaa Mestarien Liiga matseja, Panathinaikos ei kuitenkaan ihan lähivuosina ole ollut mukana Champions Leaguessa.

 

Hyökkääjät:

 

Marcus Berg - Panathinaikosin viime kauden maalitykki jäi vaisuksi tässä matsissa. Yritystä oli ja paikkojakin useampaankin maaliin, mutta viimeistely ontui ratkaisevasti. Avausmaalissa veto otti kimmokkeen Liegen pelaajaan ja pallo maaliin, joten sitä ei tavallaan voida Bergin maaliksi laskea vaan se merkattiin Liegen omaksi maaliksi. Ruotsalainen pääsi laukomaan myös pari kertaa ihan hyviltä etäisyyksiltä, mutta vedot jäivät aika tuhnuiksi ja Kawashima torjui ne helposti. Yhteenvetona on kuitenkin sanottava, että Berg jäi hieman vaisuksi tässä pelissä.

 

Abduul Ajagun - Ajagun pelasi ihan hyvin, jäi tietysti hieman varjoon Bergin rinnalla kun suurin osa maalipaikoista pedattiin ruotsalaiselle. Toisella jaksolla Ajagun pääsi vetämään loistavasta paikasta siitä noin 20 metristä, mutta Kawashima sai näppinsä kovan vedon väliin joka suuntautui oikeaan alakulmaan. Vedon olisi pitänyt olla korkeampi, koska nyt laukaus meni liian maata pitkin. Ajagun oli loppujen lopuksi aika näkymätön tässä matsissa lukuunottamatta juuri tuota hyvää vetoa.

 

Arvostelussa pelkät avauskokoonpanon pelaajat, vaihtoepelaajia en jaksanut alkaa tähän rustaamaan.

 

Tuossa vielä kooste eilisestä matsista:

https://www.youtube.com/watch?v=oaLJQM4g3_0

 

Lähellä on Scildenfeldin puskumaali, pusku yläriman kautta maaliviivalle. Varmasti katkerimpia tappioita lähiaikoihin PAO:lle tuo eilinen.

Edited by CaKaLa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marcus Berg ei ole edes Panathinaikosin kokoonpanossa tänään pelattavassa pelissä Panioniosta vastaan...

 

edit. näköjään joku loukkaantuminen kädessä, kun istuu katsomossa käsi kipsissä.

Solisluu murtunut. On sivussa ainakin pari kuukautta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Solisluu murtunut. On sivussa ainakin pari kuukautta.

 

Tulee näkymään eittämättä PAO:n hyökkäyspelaamisessa...

 

Katsoiko kukaan foorumilainen eilen tuota Panathinaikos-Panionios matsia? Itse en jaksanut, koska ei löytynyt hyvälaatuista striimiä...

 

Panionios oli ilmeisesti sössinyt 0-1 johdon, Panathinaikos oli tehnyt kummatkin maalinsa toisen jakson lisäajalla.

 

Panioniokselle :D :thumbsdown1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä ole Panathinaikosin kausikaan lähtenyt liikkeelle kauhean hyvin, ovat sijalla seitsemän Kreikan liigassa tässä maju-tauon alla. Marcus Bergillä on ollut ilmeisesti solisluu murtuneena tässä alkukauden aikana, pääsee varmaan takaisin pelaamaan lokakuun lopulla/marraskuun alussa. Panathinaikosin maalinteko onkin jäänyt pääosin Abduul Ajagunin harteilla joka on tehnyt ekassa neljässä matsissa kaksi maalia. Sunnuntaina teki PAO:n voittomaalin kun voittivat sarjanousija Niki Volosin Leoforolla 1-0.

 

Europelit vihreäpaidoilla jatkuu tänään, kun kohtaavat portugalilaisen Estoril Praian vieraskentällä. Panathinaikos kärsi lohkovaiheen ensimmäisessä ottelussa tappion Moskovan Dinamolle. Dinamo meni jo tavoittamattomaan 2-0 johtoon, Panathinaikos onnistui kuitenkin kaventamaan, kun Athanassios Dinas ohjasi Nanon laittaman vaparin maaliin. PAO sai kavennuksen myötä kovan takaa-ajon päälle, mutta Leoforon yleisön loistavasta kannustuksesta huolimatta moskovalaiset nappasivat voiton. Tänään olisi Estoril voitettava, ihan kova vastus varmasti luvassa. Ekan lohkovaiheen matsinsa Estoril hävisi PSV Eindhovenille 1-0.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään Panathinaikos otti tärkeän voiton Kreikan Cupissa, kun Panetolikos kaatui numeroin 3-1. Ottelun suurin mielenkiinto liittyi tietenkin Marcus Bergiin, joka pelasi tänään viimeiset 15 minuuttia ollen aika tehokas, teki kotijoukkueen kolmannen maalin joten aivan loistava palaaminen pelikentille ruotsalaishyökkääjällä. Itse ottelu oli aika hyvä, varsinkin toisella puoliajalla kummatkin joukkueet hyökkäsivät paljon, joten hyvää hyökkäysvoittoista peliä, ensimmäinen puoliaika oli aika tasainen, tauolle mentiin 0-0 tilanteessa vaikka PAO oli todella lähellä tehdä maalin kun puolustaja Spyros Risvanis puski pallon ylärimaan, Panetolikoksella riitti pari paikkaa, jotka Panathinaikoksen maalivahti Stefanos Kotsolis kuitenkin torjui varmasti. Toisen puoliajan alkuun Panathinaikos sai hyvän pyörityksen päälle ja tuotti tulosta 49 minuutilla, kun Viktor Klonaridis teki ottelun avausmaalin. Komea veto etuyläkulmaan volleysta, johon syötön antoi Mladen Petric. 2-0 maali tuli viisi minuuttia tuon jälkeen ja sen teki hollantilainen Ouasim Bouy, joka laukoi pallon hienosti alakulmaan. Panetolikos sai kuitenkin kavennettua pelin kun Panathinaikoksen puolustajat pelasivat huolimattomasti. Ottelun lopullinen ratkaisu tuli kuitenkin 84 minuutilla kun 75 minuutilla kentälle laitettu Marcus Berg laukoi komean vedon vasempaan yläkulmaan ja tilanteeksi 3-1. Olihan tuo aivan loistava paluu Bergiltä, ollut kaksi kuukautta pois pelikentiltä ja tekee heti paluussaan maalin, pakko arvostaa! Tämän illan voiton myötä Panathinaikos varmisti sen, että jatkavat playoff-vaiheeseen.

 

Ihan komea maalihan tuo Bergin veto oli:

 

http://www.youtube.com/watch?v=o-N0SZPNT8A

Edited by CaKaLa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään on Panathalla aika iso matsi kyseessä kun PSV Eindhoven saapuu Apostolos Nikolaidis Stadionille. Kreikkalaiset ottivat kaksi viikkoa sitten tärkeän tasapelin Hollannista, kun Nikos Karelis onnistui tasoittamaan pelin 87 minuutilla, ja tuon myötä PAO sai myös pistetilinsä auki. Jos voittavat niin tilanne näyttää todella hyvältä ja jos Dinamo voittaa Estoril Praian Moskovassa niin lohkon tilanne näyttäisi seuraavalta:

 

Dinamo Moskova 12 pistettä

PSV 4p

Panathinaikos 4p

Estoril Praia 3p

 

Vaikea sanoa kumpi olisi tuon pelin jälkeen toisena, maalierot ratkaisevat paljon. Jos Marcus Berg pystyy pelaamaan tänään avauskokoonpanossa, niin lisää huomattavasti PAO:n voitonmahdollisuuksia. Jotenkin tuntuu siltä, että Berg ei välttämättä tänään vielä ole täyden 90 minuutin kunnossa.

 

Panathinaikosin avaus voisi näyttää vaikka tältä:

 

Bouy - Klonaridis - Dinas

Pranjic - Donis - Zeca

Nano - Schildenfeld - Koutroubis - Triantafyllopoulos

Kotsolis

 

Se on ainakin selvää että tunnelma tuolla Leoforon stadionilla tulee olemaan jälleen huikeaa :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Panathinaikos - PSV Eindhoven 2-3 (2-1)

 

1-0 11' Ajagun

1-1 27' Depay

2-1 43' Petric

2-2 65' de Jong

2-3 78' Wijnaldum

 

Panathinaikosin nousuhaaveet jatkopaikoille Eurooppa-Liigan lohkovaiheessa kokivat eilen kovan kolauksen, kun hävisivät kotikentällään PSV:lle. Ottelu alkoi PAO:n osalta hyvin, kun Abdul Ajagun vei joukkueensa johtoon jo 11 minuutilla komealla puolivolle-laukauksessa PSV-maalin takakulmaan. PSV:n Memphis Depay tasoitti pelin 27 minuutilla, mutta Panathinaikos meni vielä johtoon hieman ennen taukoa, kun Mladen Petric teki johtomaalin Nikos Kareliksen hienosta esityöstä. PSV tuli kuitenkin vielä tasoihin ja ohi. 2-2 tasoitus tuli puoli tuntia ennen pelin loppua, kun Jetro Willems syötti Luuk de Jongin maalintekoon. 3-2 maali oli Georginio Wijnaldumin käsialaa, kun puski pallon hienosti oikeaan yläkulmaan lähietäisyydeltä.

 

Marcus Berg laitettiin kentälle 63 minuutilla, mutta ruotsalaishyökkääjä jäi hieman vaisuksi tällä kertaa, toki huomaa ettei ole vielä tervehtynyt täysin tuosta loukkaantumisestaan. Hänen pitäisi kuitenkin pystyä olla avauskokoonpanossa ylihuomenna, kun Panathinaikos matkustaa Thessalonikiin sarjakärki PAOK.n vieraaksi. Takaisin eilisen peliin...Panathinaikosin pelaamisesta paistoi läpi tuo huolimattomuus varsinkin silloin kun menivät johtoon, kun PSV tuli aina tasoihin ja lopulta voittoon asti. Puolustustyöskentely unohtui kotijoukkueelta jos tuli paha pallonmenetys keskialueella, PSV:n tasoinen joukkue käyttää heti hyväkseen tuollaiset vastustajan sähläykset. Maalivahti Luke Steeleä ei voi maaleista syyttää, pelasi hyvän pelin. Tappio käytännössä sinetöi Panathinaikosin putoamisen, jos mielivät jatkoon, niin heidän on voitettava kahdessa seuraavassa pelissään Dinamo Moskova ja Estoril Praian, ja PSV:n on puolestaan hävittävä kummatkin pelinsä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Panathinaikos - Levadiakos 1-0 (1-0)

1-0 29' Petric

 

Tulipa pitkästä aikaa katsottua Panathinaikosin peli. Ei tarjonnut päivän ottelu mitään maali-iloittelua, yksi maali nähtiin ja sen teki Mladen Petric kun peliä oli takana noin puoli tuntia. Maali tuli vapaapotkusta, jonka Daniel Pranjic laittoi tarkasti maalin oikealle kulmalle, josta Petric puski pallon tarkalla sijoituksella vasempaan alakulmaan. Vierasjoukkue Levadiakos oli todella surkea, eivät oikein saaneet minkäänlaisia maalipaikkoja lukuunottamatta sitä loppuhetkien pyöritystä, muuten Panathinaikos vei ottelua mielin määrin. Sunnuntaina Ergotelisiä vastaan hattutempun tehnyt Marcus Berg jäi tänään maaleitta, vaikkakin yritys oli kovaa. Bergistä huomaa nopeasti milloin hän alkaa turhautua, Bergin kaltainen hyökkääjä tarvii maaleja muuten alkaa näkyä tyytymättömyys omaan pelaamiseensa. PAO:n voiton myötä tilanne sarjan kärjessä meni entistä jännemmäksi:

 

Olympiakos 39

PAOK 37

Panathinaikos 36

 

:thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×