Jump to content
Sign in to follow this  
Tume

Välierät

Recommended Posts

Brasilia - Saksa

8.7.2014 kello 23.00

 

Ensimmäisessä puolivälierässä kohtaavat kisäisäntä Brasilia ja kolminkertainen maailmanmestari Saksa. Brasilia selvitti puolivälierissä Kolumbian asettaman haasteen voittamalla ottelun 2-1 varsinaisella peliajalla. Ottelu jäi mieleen enimmäkseen rumista otteista sekä tuomarista, jolla ei juuri selkeää linjaa ollut. Ennen Kolumbiaa Brasilia joutui hakemaan voiton pilkuilta asti Chileä vastaan. Saksa puolestaan pudotti neljännesvälierissä Algerian vasta jatkoajan jälkeen, ja puolivälierissä Ranska putosi rutiininomaisella 1-0 voitolla.

 

Brasilian valmistautumista otteluun haitannee Neymarin kisat päättänyt nikamamurtuma, sekä kapteeni Thiago Silvan pelikielto. Molemmat miehet ovat olleet kultaakin kalliimpia joukkueelleen, ja suurin kysymys lieneekin, kykeneekö kukaan nousemaan vastaavaan asemaan kun roolia olisi tarjolla? Varsinkin Silvan saappaiden täyttäminen on vaikeaa, ja nähtäväksi jää, saako Dante vihdoin mahdollisuutensa David Luizin vierellä? Hyökkäykseen Neymarin tilalle on laittaa mm Jo, mutta todennäköisempää lienee käyttää enemmän Oscaria, ja vahvistaa keskikenttää kolmannella miehellä. Otaksuisin, että Brasilian avaus saattaisi olla luokkaa:Julio Cesar

Dani Alves - Luiz - Dante - Marcelo

Luis Gustavo - Fernandinho - Paulinho

Oscar

Hulk - Fred

 

Saksan loukkaantumishuolet ovat kevyempiä, kisoissa olleista ainoastaan Mustafi on poissa loppuajan. Flunssaepidemiakin lienee selätetty, joten siltä osin otteluun päästään tervein jaloin. Saksan veikkaisin lähtevän otteluun seuraavalla kokoonpanolla:


Neuer

Lahm - Mertesacker - Hummels - Höwedes

Schweinsteiger - Khedira

Götze - Kroos - Özil

Muller

 

Brasilia kantaa valtavia paineita, eikä ole vielä esittänyt parastaan. Lisäksi Brasilia on viimeisissä otteluissaan aloittant hirveällä tahdilla, mutta hiipunut pelin edetessä. Kun tuohon vielä lisää kahden avainpelaajan puuttumisen, sekä Saksan kohtalaisen kovan rutiinin, niin uskoisin kisäisäntien lennon päättyvän tällä kertaa välierään. Saksa voittaa, mutta riittääkö varsinainen peliaika? Oma veikkaus on, että jatkoajalle mennään tilanteessa 1-1, ja lopulta Saksa sen tarvittavan maalin tekee edeten 2-1 voitolla finaaliin

 

 

Hollanti - Argentiina

9.7.2014 kello 23.00

 

Keskiviikkona on vuorostaan kaavion "heiokomman" puolen ottelu Hollanti - Argentiina. Argentiina on kruisaili helposta alkulohkosta jatkoon, mutta neljännesvälierissä Sveitsi piti jalkapallon mahtimaata jännityksessä aina 118. minuutille saakka, kunnes Di Maria teki sen vapauttavan osuman. Sveitsillä oli paikkansa viedä ottelu pilkkukisaan, mutta tolpat pelastivat loppuminuuteilla. Jatkoaikavoiton jälkeen puolivälierissä kaatui Belgia, myöskin 1-0. Nyt eteen asettuu oikeastaan ensimmäistä kertaa näissä kisoissa joku hieman isompi jalkapallomaa Hollannin muodossa.

 

Hollanti voitto lohkonsa, hakaten mm maailmanmestari Espanjan 5-1 maanrakoon, ja voittamalla Chilen, joka vei Brasilian rangaistuspotkukilpailuun saakka. Meksiko-ottelun ratkaisu nähtiin vasta loppuminuuteilla, jolloin Sneijderin pommi ja Huntelaar Robbenin hankkimasta pilkusta veivät Alankomaat 2-1 voitolla jatkoon. Puolivälierissä kisojen yllättäjä Costa Rica torjui kaikki maalintekoyritykset, ja ratkaisu saatiin vasta pilkuilla varsinaisen peliajan päättyessä maalittomana.

 

Hollannilta on varmuudella sivussa Nigel DeJong sekä Leroy Fer, joista varsinkin ensimmäinen oli selkeä avauksen mies. Argentiinalta Agueron ehdittiin jo ilmoittaa missaavan loppukisat, mutta puhetta on ollut, että mies saattasi vielä toipua? Viime pelissä loukkaantunut Di Maria on arvoitus, mutta eiköhän tuo otteluun mennessä saada parsittua kasaan?

 

Uskoisin Hollannin lähtevän otteluun seuraavanlaisella kokoonpanolla:

 

Cillesen

De Vrij - Vlaar - Martins Indi

Kuyt - Winaljdum -Blind

Sneijder

Robben - RVP - Depay

 

Kolmen topparin linja sekä puolustava ja juoksuvoimainen keskikenttä yrittävät pitää Argentiinan hyökkäävät tähdet kurissa, ja neljä ylintä miestä puolestaan puhkovat puolustusta

 

Argentiinan avauskokoonpanon uskoisin muotoutuvan seuraavanlaiseksi, JOS Di Maria kuntoutuu:


Romero

Zabaleta - DeMichelis - Garay - Basanta

Macherano - Biglia

Messi

Lavezzi - Hiquain - Di Maria

 

Kummallakin joukkueella on vahva hyökkäys, ja varsinkin Argentiinan nippu on paperilla pelottava. Jos Messin kuitenkin saa pelattua ulos, niinkuin monessa ottelussa on nähty, on Argentiina ollut aika hampaaton. Hollanti tuhnuili viime ottelussa urakalla, joten maalivireen soisi löytyvän tähän otteluun mennessä. Matsin ratkaisu taidetaan nähdä siinä, kumman puolustus onnistuu paremmin. Kummallakin on paljon aukkoja, ja tästä saattaa tulla jopa runsasmaalinen peli. Uskon ja toivon, että Hollanti etenee tästä finaaliin 3-2 lukemin, ELLEI Argentiina sitten vihdoin syty ja ala pelaamaan joukkueena

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jatketaan yksinpuhelua. Eli vahvistetut kokoonpanot:

Saksa: Neuer-Lahm ©, Hummels, Boateng, Höwedes-Schweinsteiger, Khedira-Müller, Kroos, Özil-Klose

 

Brasilia: César; Marcelo, David Luiz, Dante, Maicon; Fernandinho, Luiz Gustavo; Hulk, Oscar, Bernard; Fred

 

Parilla meni veikkaukset vikaan, mutta varsinaisia yllätyksiä ei ole lukuunottamatta Brenardin avauspaikkaa. Nelivitonen vielä ja sitten rähähtää!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti käveleekin.Mutta nyt neiti Neymarin poissaolo voi jopa vahvistaa Brasseja,eipä tuo ole juuri mitään joukkueelle tuonut pudotuspeleissä.Nyt Brassit voi keskittyä pelaamiseen eikä pelkkään Neymarille pallon antamiseen.Siellä voi moni muu pelaaja nostaa profiiliaan.Saksaa vastaa paljon pahempi on Silvan menetys.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yleensä se on aivan sama häviääkö yhdellä vai viidellä maalilla, mutta kotikisoissa MM-kisojen välierässä se on hieman eri asia. Saattaa hieman kestää että tästä toipuu :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

eihän tätä voi kokonaan scolarin niskoille syytää, mutta miehen mm-joukkue valinnat, peluuttamiset ja pelitaktiikat ovat koko kisojen ajan jo tätä kerjännyt. miestä ei tulla juuri näiden kisojen jälkeen katsomaan hyvällä. saksa suoritti varmasti kuten whermacht loistonpäivinään. minun osalta kisat on nyt taputeltu.

 

kuitenkin,

 

kiitos brasilia!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämä peli yllätti kyllä yhtä paljon kun Hollannin ja Espanjan välinen avaustaisto... Sillon odotukset oli päinvastaiset tulos, tässä mä odotin kisaisänniltä edes kunnon taistelua, vaikka Silva olikin poissa. Mitä vielä, aivan järkyttävän alokasmaisia puolustusvirheitä, ja hei, 7-1 lukemat taululla! Kotikisoissa!

 

Saksa oli loistava, mutta oli tossa kyllä osa ihan Brasilian omaa paskuuttakin. Puolustaa ei osattu edes vähää alusta, ja 3-0 jälkeen tulleet pari seuraavaa meni "ei kiinnosta enää" osaston piikkiin. Onhan se tuskanen taival sieltä kolmen maalin takaa nousta, mutta on siinä isommat mahdollisuudet kun 5-0 tilanteesta. Ei ihme, että jengi buuas koko joukkueelle, ja erityisesti Fredille.

 

Scolarilla on kova homma saada toi joukkue kasaan pronssiottelua varten, kyseessä on niiden mielestä ihan jämäpalkinto ja tollasen teurastuksen jälkeen mieli on varmasti maassa. Toisaalta, jonkunlaisen kasvojenpesupaikan se edes mahdollistaisi.

 

Ja niin, Miro Klose nousi sitten MM-kisojen kovimmaksi maalintekijäksi. Saa vaan kattoa, kuinka monta matsia Muller tarvitsee ohittaakseen vanhan ketun. 2 tai 3 kisat vielä edessä, ja tolla tahdilla sekä Saksan joukkueen tasokkuudella niitä häkkejä voipi tulla aika määrä ennen uran lopetusta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän se olisi ollut ihan mukava nähdä tiukka taistelu finaalipaikasta, mutta kyllä tämäkin kelpaa. Willianin, Luizin, Oscarin ja Ramiresin kannalta hieman harmittaa, mutta muilta osin toimnee ihan hyvänä näpäytyksenä brasseille.

 

Neymarin puuttumisen taakse voi yrittää piiloutua, mutta Brasilia tolla Neymar-pelleilyllään oli ihan itse kaivamassa kuoppaansa ja Neymarin puuttumisesta tehtiin isompi ongelma kuin se todellisuudessa oli. Puolustuksessa Silvan poissaolo merkittävämpi menetys ja kun toppariparina oli kaksi "kakkostopparia" niin johtajuus puuttui. Luiz yritti sitä nauhan kanssa ottaa, mutta ei oikein onnistunut. Media nyt on tykännyt taas nostaa Luizia esille, mutta kun katsoo jotain Danten tai Marcelon peliesitystä niin ei Luiz puolustuslinjan heikoin ollut. Marcelo varsinkin taas kerran aivan pihalla. Hyvä hyökkäyssuuntaan ja nopea juoksemaan, mutta puolustaa se ei kyllä osaa.

 

Keskikentän Gustavo-Fernandinho myös aika kuutamolla läpi matsin ja Saksan kolmikko pyöritteli näitä kavereita aika kiitettävästi. Ramiresin ja Paulinhon ottaminen kentälle ja kolmen keskikenttään vaihtaminen oli ihan onnistunut vaihto, mutta turhan myöhään tuli tämä Scolarilta. Tosin Saksakaan ei toisella puoliajalla enää niin paljon painanut päälle ja brasseille jäi aikaa pallon kanssa.

 

Vaikea kyllä ymmärtää miksi Willian istuu penkillä samaan aikaan, kun avaukseen heitetään Hulkia ja Bernardia. Hulk on varmasti yksi maailman yliarvostetuimmista pelaajista ja oli kyllä näissä kisoissa pelkkä turisti. Toisen laidan Bernard keräsi jollain ihmeellisellä tavalla itselleen täydet minuutit MM-välierässä. Ja tosiaan, penkillä istuu Willian ja Lucas Moura jätettiin kokonaan kisakoneesta pois.

 

Kärkipelaajatilanteesta on sanottu jo ennenkin, mutta on se kumma, että Brasilian kaltaisessa jalkapallomaassa maajoukkueessa pelaa jotain Frediä ja Jo'ta.

 

Brassifaneille voisi vähän facepalmia jakaa. Ymmärrän, että se vituttaa, kun maajoukkue ottaa noin huolella pataan, mutta pelkälle Fredille buuaaminen oli kyllä naurettava temppu.

 

Saksa nyt taas oli tappavan tehokas tänään. Joukkue parantanut kisojen edetessä ja varsinkin Mertesackerin heivaaminen penkille ja Lahmin siirtäminen laitapakiksi oli hyvä ratkaisu. Tosin tuollaiseen ratkaisuun oli varmaan jokainen jalkapalloa ymmärtävä päätynyt. Keskikentän kolmikko Kroos-Khedira-Schweini toimii oikein mallikkaasti ja varsinkin Kroosin pelaamista on ilo katsella.

 

Schürrleltä jälleen kerran loistava sisääntulo ja ansaitsisi jo avauspaikan surffailevan Özilin kustannuksella. Voittavaa joukkuetta tuskin tosin vaihdetaan joten Schürrlen osaksi jäänee se supersubin rooli.

 

Miro Kloselle tosiaan historiallinen maali jota Ronaldo oli todistamassa paikan päällä. Saa nähdä kuinka kauan pitää ennätystä hallussaan ennen kuin Müller painelee ohi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän se olisi ollut ihan mukava nähdä tiukka taistelu finaalipaikasta, mutta kyllä tämäkin kelpaa. Willianin, Luizin, Oscarin ja Ramiresin kannalta hieman harmittaa, mutta muilta osin toimnee ihan hyvänä näpäytyksenä brasseille.

 

Neymarin puuttumisen taakse voi yrittää piiloutua, mutta Brasilia tolla Neymar-pelleilyllään oli ihan itse kaivamassa kuoppaansa ja Neymarin puuttumisesta tehtiin isompi ongelma kuin se todellisuudessa oli. Puolustuksessa Silvan poissaolo merkittävämpi menetys ja kun toppariparina oli kaksi "kakkostopparia" niin johtajuus puuttui. Luiz yritti sitä nauhan kanssa ottaa, mutta ei oikein onnistunut. Media nyt on tykännyt taas nostaa Luizia esille, mutta kun katsoo jotain Danten tai Marcelon peliesitystä niin ei Luiz puolustuslinjan heikoin ollut. Marcelo varsinkin taas kerran aivan pihalla. Hyvä hyökkäyssuuntaan ja nopea juoksemaan, mutta puolustaa se ei kyllä osaa.

 

Keskikentän Gustavo-Fernandinho myös aika kuutamolla läpi matsin ja Saksan kolmikko pyöritteli näitä kavereita aika kiitettävästi. Ramiresin ja Paulinhon ottaminen kentälle ja kolmen keskikenttään vaihtaminen oli ihan onnistunut vaihto, mutta turhan myöhään tuli tämä Scolarilta. Tosin Saksakaan ei toisella puoliajalla enää niin paljon painanut päälle ja brasseille jäi aikaa pallon kanssa.

 

Vaikea kyllä ymmärtää miksi Willian istuu penkillä samaan aikaan, kun avaukseen heitetään Hulkia ja Bernardia. Hulk on varmasti yksi maailman yliarvostetuimmista pelaajista ja oli kyllä näissä kisoissa pelkkä turisti. Toisen laidan Bernard keräsi jollain ihmeellisellä tavalla itselleen täydet minuutit MM-välierässä. Ja tosiaan, penkillä istuu Willian ja Lucas Moura jätettiin kokonaan kisakoneesta pois.

 

Kärkipelaajatilanteesta on sanottu jo ennenkin, mutta on se kumma, että Brasilian kaltaisessa jalkapallomaassa maajoukkueessa pelaa jotain Frediä ja Jo'ta.

 

Brassifaneille voisi vähän facepalmia jakaa. Ymmärrän, että se vituttaa, kun maajoukkue ottaa noin huolella pataan, mutta pelkälle Fredille buuaaminen oli kyllä naurettava temppu.

 

 

täyttä asiaa public enemyltä. itse buuaan scolarille, kuten olen koko kisan ajan tehnytkin. ylioptimistisena uskoin ja toivoin tietenkin brasilian voittavan kisat mutta ne unelmat murskattiin ankaralla, _ankaralla_ kädellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän se olisi ollut ihan mukava nähdä tiukka taistelu finaalipaikasta, mutta kyllä tämäkin kelpaa. Willianin, Luizin, Oscarin ja Ramiresin kannalta hieman harmittaa, mutta muilta osin toimnee ihan hyvänä näpäytyksenä brasseille.

 

Neymarin puuttumisen taakse voi yrittää piiloutua, mutta Brasilia tolla Neymar-pelleilyllään oli ihan itse kaivamassa kuoppaansa ja Neymarin puuttumisesta tehtiin isompi ongelma kuin se todellisuudessa oli. Puolustuksessa Silvan poissaolo merkittävämpi menetys ja kun toppariparina oli kaksi "kakkostopparia" niin johtajuus puuttui. Luiz yritti sitä nauhan kanssa ottaa, mutta ei oikein onnistunut. Media nyt on tykännyt taas nostaa Luizia esille, mutta kun katsoo jotain Danten tai Marcelon peliesitystä niin ei Luiz puolustuslinjan heikoin ollut. Marcelo varsinkin taas kerran aivan pihalla. Hyvä hyökkäyssuuntaan ja nopea juoksemaan, mutta puolustaa se ei kyllä osaa.

 

Keskikentän Gustavo-Fernandinho myös aika kuutamolla läpi matsin ja Saksan kolmikko pyöritteli näitä kavereita aika kiitettävästi. Ramiresin ja Paulinhon ottaminen kentälle ja kolmen keskikenttään vaihtaminen oli ihan onnistunut vaihto, mutta turhan myöhään tuli tämä Scolarilta. Tosin Saksakaan ei toisella puoliajalla enää niin paljon painanut päälle ja brasseille jäi aikaa pallon kanssa.

 

Vaikea kyllä ymmärtää miksi Willian istuu penkillä samaan aikaan, kun avaukseen heitetään Hulkia ja Bernardia. Hulk on varmasti yksi maailman yliarvostetuimmista pelaajista ja oli kyllä näissä kisoissa pelkkä turisti. Toisen laidan Bernard keräsi jollain ihmeellisellä tavalla itselleen täydet minuutit MM-välierässä. Ja tosiaan, penkillä istuu Willian ja Lucas Moura jätettiin kokonaan kisakoneesta pois.

 

Kärkipelaajatilanteesta on sanottu jo ennenkin, mutta on se kumma, että Brasilian kaltaisessa jalkapallomaassa maajoukkueessa pelaa jotain Frediä ja Jo'ta.

 

Brassifaneille voisi vähän facepalmia jakaa. Ymmärrän, että se vituttaa, kun maajoukkue ottaa noin huolella pataan, mutta pelkälle Fredille buuaaminen oli kyllä naurettava temppu.

 

Saksa nyt taas oli tappavan tehokas tänään. Joukkue parantanut kisojen edetessä ja varsinkin Mertesackerin heivaaminen penkille ja Lahmin siirtäminen laitapakiksi oli hyvä ratkaisu. Tosin tuollaiseen ratkaisuun oli varmaan jokainen jalkapalloa ymmärtävä päätynyt. Keskikentän kolmikko Kroos-Khedira-Schweini toimii oikein mallikkaasti ja varsinkin Kroosin pelaamista on ilo katsella.

 

Schürrleltä jälleen kerran loistava sisääntulo ja ansaitsisi jo avauspaikan surffailevan Özilin kustannuksella. Voittavaa joukkuetta tuskin tosin vaihdetaan joten Schürrlen osaksi jäänee se supersubin rooli.

 

Miro Kloselle tosiaan historiallinen maali jota Ronaldo oli todistamassa paikan päällä. Saa nähdä kuinka kauan pitää ennätystä hallussaan ennen kuin Müller painelee ohi.

Vaikken David Luizia tunnekaan, niin vaikuttaa kyllä ihan mahtavalta persoonalta. Kaverilla oli ihan älytön tunnelataus noissa peleissä. Meinasi itselläkin kyyneleet tulla kun näki miehen haastattelun pelin jälkeen.

 

Saksan pelaajien toiminta pelin jälkeen oli kyllä mahtavaa katsoa. Tuntui Brasilian pelaajien lohduttaminen olla heille tärkeämpää kuin voiton juhliminen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brasilian olisi tosiaan pitänyt lähteä selkeästi enemmän puolustuksen kautta ja yrittää vastahyökkäyksillä tehdä sen mitä tehtävissä on. Gustavo, Paulinho ja Oscar keskikentälle ja laidoille Willian ja Ramires. Scolari vaikutti eilen siltä, että hän lähtisi haastamaan Saksaa hyökkäämällä, mikä ei ollut kauhean viisas ratkaisu. Brasilian selkeä vahvuus Confederations Cupissakin oli vahva puolustus, mutta ei siitä näkynyt tässä turnauksessa pienintäkään merkkiä. Jokaisessa ottelussa vastustaja sai liudan hyviä paikkoja ja oli pienoinen ihme ettei verkko heilunut jo niissä peleissä kuin pariin kertaan. No turhaa jossitteluahan tämä vain on, Saksa olisi mennyt jatkoon olisi brassit pelanneet miten tahansa.

Omat fiilikset pelistä olivat seuraavat:


153c7b528a7c500f448f6bfd6dbd5118.png

 

Mutta yksi asia on edelleen varma ja se on se, että Chelsean jampat menivät nauraen pankkiin saatuaan £50 milliä David Luizista. Maailman kallein puolustaja ei osaa puolustaa, repikää siitä huumoria.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilinen ottelu jää mieleen kyllä loppuelämäksi. Aikamoinen nöyryytys. Brasilialaiset ovat hienoa porukkaa ja heitä kävi kyllä niin paljon sääliksi, kun Saksa alkoi tehtailemaan maaleja liukuhihnalta. Hyvin he vaikuttivat aloittavan ja homma olisi voinut olla täysin eri jos olisivat alkuun saaneet maalin ja Aton studiossa toitottama hurmosfutis olisi jatkunut. Saksa otti kuitenkin ohjat ja kävi miten kävi. Brasseilla menee kyllä vähän tälläiseksi "me ollaan parhaita" hommaksi koko touhu ja vaikuttivat olevan aika huonoja häviäjiä. Eniten kävi sääliksi Frediä. Ei se ehkä Fredin syy ole, jos tällä hetkellä ei ole saatavilla sitä Ronaldoa tai Pelé'tä. 

 

Loistava juttu, että Klose sai sen maalinsa. Vaikuttaa kankealta kuin mikä, mutta niin vain löytää itsensä aina oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Müller ajaa vielä ohi, ellei isoja loukkaantumisia tapahdu. Daily Fail taasen osoitti taas, miten typerää sakkia heilläkin on töissä. Saksa voittaa lukemin 1-7 ja otsikko on mallia "Özil barely registers as Germany and Schurrle win". Kateelliset kaakattaa. :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brasilialaiset eivät todellakaan vaikuta hienolta porukalta, pikemminkin ylimielisiltä kusipäiltä. Oli mahtavaa katsella kun Saksa nuiji nämä kisaisännät maan rakoon, saihan se Oscar tehtyä yhden lohdutusmaalin brasseille, mutta se nyt on ihan sama. Ei ole viime vuosina nähnyt tällaista Brasilian ryöpyttämistä, oikeastaan sen 2-0 maalin jälkeen brassit menivät ihan kipsiin ja 3-0 ja 4-0 maali ratkaisivat matsin. Varsinkin Fred oli aika allapäin, sen 4-0 maalin jälkeen pidätteli silmiin nähden itkuaan aika paljon, siltä se näytti.

 

Hollanti-Saksa olisi unelmafinaali, koska nyt on Oranjen aika ottaa maailmanmestaruus. Etelä-Amerikkalaiset taistelevat tällä kertaa himmeämmästä mitalista!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brasilialaiset eivät todellakaan vaikuta hienolta porukalta, pikemminkin ylimielisiltä kusipäiltä. 

 

No ennemminkin tarkoitin heidän yleistä luonnetta. Ovathan brassit yleistäen ihan yliystävällisiä ja hauskoja tyyppejä. Sinänsä kuitenkin aika naiivia porukkaa ja juuri tälläinen "Brasilia voittaa"-meininki menee vähän yli. Että sinänsä ihan hyvä tiputus todellisuuteen heille ja kaikille muillekin, jotka ovat tässä kisojen ajaksi osoittautuneet "truu brasilia faneiksi". 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko sanoa, että studiossa oli eilen juuri oikeat tyypit. Pohja ja Pasanen ovat juuri sellaisia, jotka eivät sorru brassien huoraajiksi toisin kuin joku Erkka V. Lehtola joka oli aivan innoissaan brassien puolesta Kolumbiaa vastaan.

 

Brasilialle tuli seinä vastaan oikeassa paikassa, en olisi kestänyt jos olisivat finaaliin asti menneet. Näin eurooppalaisena toivoo muutenkin, että vähintään toinen finaalijoukkue on euroopasta, mieluiten kummatkin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×