Jump to content
Sign in to follow this  
Jahnny

Kreikan suuntaan oma osio?

Recommended Posts

Nämä Kreikkaa koskevat aiheet tuntuvat menevän jo yli äyräiden tuolla muun maailman suunnalla. Olisiko aika eristää tämä kaikki yhteen paikkaan siistiin nippuun, sillä materiaalia on CaKaLan puolesta ainakin odotettavissa jatkossakin?

 

Pyrin helpottamaan tätä työtä:

 

Kreikka (pääosio)

Olympiakos CFP (alaosio)

Panathinaikos (alaosio)

PAOK (alaosio)

 

 

Kreikka

... ja sen alapuolelle tulevat ketjut.

Kreikan Superliiga 2014-2015

Olympiakos - Panathinaikos

PAOK - Olympiakos, Olympiakos - PAOK

 

Olympiakos CFP

... ja sen alapuolelle tulevat ketjut.

Olympiakos Piraeus

 

Panathinaikos

... ja sen alapuolelle tulevat ketjut.

Marcus Berg - uusi tähti!

Panathinaikos F.C.

 

PAOK

... sen alapuolelle ei vielä ketjuja, mutta varmasti tulossa.

 

Kasvaa sen verran nopeaa tahtia, että tulisi paljon siistimmäksi Foorumin ulkoasun kannalta, jos olisivat kaikki samassa paikassa. Ranskallekin tuo tehtiin materiaalia ollessa about saman verran ja aktiivisia kirjoittajia oikeastaan vain yksi, vaikka sekä Kreikalla ja Ranskalla muitakin kirjoittajia on. Käsitin, että ei olisi siis kovin suuri projekti?

 

Lisättäköön vielä, että ainakin Ranskan kohdalla aktiivisuus tuntui kasvavan siirron jälkeen joten saattaisi tehdä hyvää Foorumille yleisestikin, kun olisi enemmän puhuttavia ketjuja helpommin silmän alla.

 

Saattaa olla, että unohdin jonkun ketjun, mutta linkkiä perään vain.

 

Kiitos jo etukäteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No jaa, ihan sama oikeastan itselle, MUTTA ton jälkeen voitaisiin jo alkaa miettiä, pitäisikö kaikille sarjoille olla omat alaotsikkonsa? Nythän ne löytyy TOP5-liigoille, ja kolmessa viidestä vain pääjoukkueille on omat ketjunsa. Esim Saksan aktiivisuus taitaa olla ihan olematonta eikä siellä ole edes yhtään alaotsikkoa, Espanjastakaan ei löydy enää Henry #14 lisäksi ketään aktiivikirjoittajaa. Italiassa on Milan-puolella hyvinkin aktiivista ja asiantuntevaa keskustelua, mutta Juve ja Inter osiot ovat lähes kuolleet, ja pysyvät pystyssä vain muiden joukkueiden fanien toimesta. Sääli sinällään, sillä esimerkiksi Espanjan foorumilla oli aikanaan useitakin asiakirjoittajia, samoin Juvella esim IFV..... Tästä siis pointtiini, että mielestäni yhden (tai kahden) kirjoittajan vuoksi noita ei välttämättä kannata avata. Poikkeuksena ehkä Ranska, koska sinä, KyyhkyBoy ja PouPou olette ERITTÄIN aktiivisia asiakirjoittajia, ja siellä käyvät jo muutkin puhelemassa, kun PSG ja Monaco herättävät keskustelua. Veikkaan että monelle esim Olympiakos ja PAOK pysyvät silti tuntemattomina, koska ne eivät ole ns "huippuseuroja", jotka taistelevat parhaista pelaajista ja huippusijoista Euroopassa, toisin kuin mainitut ranskalaisjoukkueet.

 

Olisiko ehkä mahdollista sijoittaa se Kreikka muu maailma-otsikon alle, ja jakaa sinne vaikka ne muutkin Euroopan sarjat, joista jotain keskustelua on, samalla tyylillä kuin UCL nykyään siellä sijoittuu? Jokaiselle Maalle omat alaotsikkonsa, ja sinne sitten vielä niitä seuratuimpia joukkueita

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olisiko ehkä mahdollista sijoittaa se Kreikka muu maailma-otsikon alle, ja jakaa sinne vaikka ne muutkin Euroopan sarjat, joista jotain keskustelua on, samalla tyylillä kuin UCL nykyään siellä sijoittuu? Jokaiselle Maalle omat alaotsikkonsa, ja sinne sitten vielä niitä seuratuimpia joukkueita

 

Tämä kävi myös mielessä, mutta jätin sitten kokonaan mainitsematta. Voisi ehkä toimia jopa paremminkin, vaikka molemmathan ajaisivat kuitenkin saman asian. Tarkoitus olisi vain saada ulkoasua hieman siistimmäksi.

 

Johonkin tuo Hellas Liga olisi kuitenkin järkevää tunkea ns. yhden katon alle.

 

Kirjoitin tuonne vanhaan ketjuun, joka koski Ranskan "itsenäistymistä", pienen toiveen Marseillen nostamisesta AS Monacon ja PSG:n tasolle. Ihan vain, jos joku tällaisiin taikatemppuihin kykenevä lukee näitä viestejä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tarkoitus olisi vain saada ulkoasua hieman siistimmäksi.

 

Sitä minäkin, ja tuo muu maailma-otsikko nyt on aika sekainen tälläkin hetkellä. Sinne kun laittaisi muutaman alaotsikon (Kreikka, ehkä myös Portugali, Venäjä, Skotlanti, Hollanti), niin keskustelua voisi syntyä helpommin ja olisi heti selkeä ketju, mihin esimerkiksi kirjoitella, jos uutisissa on jotain vaikkapa Ajaxista tai Portosta. Nykyisellään siellä on ketjuja sekä joukkueille että liigoille, ja vielä niin ettei niitä helposti löydä, saatika että mitään keskustelua heräisi. Itseltä valitettavasti vaan aika usein jää tuo alue edellä mainitusta syystä lukematta, pl UCL.

 

EDIT

 

Ehkä vielä se, että jos kaikki maat saavat omat alaotsikkonsa, niin etusivusta tulee liian sekava ja iso, ja kun noissa muissakaan aiheissa ei nyt suuremmin kirjoiteta, niin ne uudet otsikot hukkuvat massaan. Tuolla muu maailma-palstalla ja sen selkeyttämisellä mentäisiin jo pitkälle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onkos ylläpito alkanut vielä tekemään tälle asialle mitään? Ei luulisi kuitenkaan kauaa menevän, kun nuo ketjut siirretään tuollaiseen muotoon kuten tuossa avausotsikossa lukee. Helpottaisi aika paljon, kun Kreikkaan liittyvät ketjut näkyisivät helpommin kaikille, ja sen myötä sinne voisi tulla lisää keskusteluakin. PAOK:lle saatan tässä lähiaikoina jonkunlaisen topikin väsätä, niin sitten on kaikille Kreikan kolmelle suurelle seuralle ala-otsikot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse olen Tumen idean kannalla. Turha jokaiselle joukkueelle tehdä omaa alaotsikkoaan. Selkeä ja tiivis paketti on näin pienelle porukalle tärkeä. Ainakin itse jos ensimmäistä kertaa kävisin paitsiossa ja huomaisin, että täällä on kaiken maailman QPR:lle, kreikkalaisille, intereille yms. tehty alaotsikkonsa, joihin on kirjoitettu viimeksi 3-6kk sitten tai joita yksi pitää pystyssä niin ei paljoa kiinnosta kirjautua ja osallistua keskusteluun. Kun mietin esimerkiksi miltä se jollekin tulokkaalle näyttäisi, kun esimerkiksi Espanjaa olisi tiivistetty ja mun sekä KyyhkyBoyn kirjoitukset löytyisivät ns. samasta läjästä. Nykyiset foorumistit löytävät varmaankin haluamansa nykyäänkin ja viisi vuotta täällä pyörineenä vaikea heittäytyä henkilön joka ei koskaan ole täällä käynyt aivoituksiin.

 

Oma toiveeni siis on, jos joku jotain tekee, että ei jokaiselle joukkueelle omaa aluettaan (ei ainakaan näillä kirjoittaja määrillä) homma karkaa silloin lapasesta ja edellä kuuluttamat selkeys ja tiiveys, mitä näin pieni foorumi tarvitsee kaikkoavat. Edelleen komppaan Tumea kuitenkin siinä, että "muu maailma" -osiota on syytä siistiä. Ja ehkä miettiä, pitäisikö muitakin alaotsikoita laittaa samaan nippuun ja väkisin laittaa kirjoittajat samaan soppaan (lue:Espanjan esimerkki).

 

E. Tuli kyllä aikalailla sanasta sanaan kirjoitettua samat asiat Tumen kanssa :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ny avattu ketju PAOK:lle. Mitäs mieltä on ylläpito näistä järjestelyistä, nimimerkki ipen panosta kaivattaisiin tähän keskusteluun.

 

En pysty luomaan noita etusivun otsikoita, mutta laittakaa vaikka nimimerkille Maz yksityisviestiä, että miten haluaisitte asioiden menevän jatkossa.

 

Itse olen sitä mieltä, että esimerkiksi Henry #14 tarjoama malli voisi olla ihan toimiva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä on jo aika rutosti noita omia alueita ja niitä voisi jo merkein karsia ja yhdistää joitakin.

 

"Jalkapallokulttuuri" ja "Keskustelua yleisesti jalkapalloon liittyen", näillä kahdella on vain hiuksen hieno ero ja voisi hyvin heittää yhteen. Jalkapallovideotkin uppoaisi siihen samaan kategoriaan joten senkin voisi yhdistää siihen.

 

QPR ja Blackburnin omat alakategoriat voisi myös dumpata, kun Jahnnyn suututettua Tominen niin ei taida Bburnillakaan olla yhtään kirjoittajaa niin näyttää turhalta tuossa.

 

Osta/Myy/vaihda kategoriakin on täysin död, joskin siitä nyt sinänsä ei sellaisenaan ole haittaa.

 

Saksan alueen voisi poistaa, kun on totaalisen kuollut ja lätätä vaan Muu maailmaan. Italiasta Inter ja Juve suht kuolleita joten nekin voisi heitää roskikseen ja ketjut Italian alle.

 

Ja eikös tuon Hiekkalaatikonkin voisi poistaa, kun sillä enää ole mitään käytännön tarkoitusta?

 

Kaikkiaan foorumi on pienentynyt vuosien saatossa ja pitäisi mukautua sen mukaan, näyttää jotenkin entistä hiljaisemmalta kun etusivulla on yli puolet harmaata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse kannattaisin myös tuota muun maailman yleistä siistimistä (kuulostaako kenenkään muun mielestä huvittavalta?). Olisi kaikista käytännöllisin vaihtoehto ja tärkeimmät sarjat ovat jo hyvin esillä.

 

Voisin varmaan ajan kanssa katsastaa koko tuon sekasorron ja jakaa ketjut erikseen Kreikan, Portugalin, Serbien, Yhdysvaltojen sarjojen ja muiden kanssa omiin nippuihinsa. Sitten tietysti esimerkiksi Maziin yhteyttä, jos ei satu tätä ketjua lukemaan ja jos tukee ajatusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tottahan se on että MUU MAAILMA-osiossa on aika paljon tuollaisia täysin kuolleita topikkeja joihin on viimeksi kirjoiteltu 3-4 vuotta sitten. Yhden toiveen kuitenkin esitän, jos alatte tuota aluetta siistimään: Älkää poistako tuota nimimerkki Kristopouloksen avaamaa vanhempaa Kreikka-topikkia, siinä on aika paljon viime kauden kirjoituksia. Superliigalle avasin kaudelle 2014-2015 sen takia uuden topikin, että hieman saadaan uudempi topikki, joka kaikin puolin parantaa liigan seuraamista tällä foorumilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitäs mieltä Maz on tuosta Muu Maailma-osaston yleisestä siistimisestä? Tai koko foorumin siistimisestä? Voisiko esimerkiksi ajatella, että niille muillekin Euroopan sarjoille, joista aina silloin tällöin keskustellaan loisi omat otsikkonsa Kreikan tyyliin?

 

Yleinen keskustelu, yleinen futiskeskustelu, jalkapallokulttuuri, vedonlyönti yms otsakkeet enemmänkin sekoittavat kuin helpottavat foorumilla navigointia. Aika vaikea keksiä, kuuluuko joku aihe nyt futiskulttuurin vai yleisen jalkapallokeskustelun puolelle... Lisäksi esimerkiksi vedonlyönti ja virtuaalijalkapallo ovat aika epäaktiivisia, ja eivät välttämättä ehkä ansaitse omaa otsikkoaan

 

Bannukset voisi siirtää vaikka Paitsio.com-otsakkeen alle, kun siellä on nämä foorumin kehittämiset yms muutkin aiheet?

 

Eli seuraavassa huono näyte, nopeasti ajateltuna (Pääotsikko tummalla, Boldatut ranskalaiset viivat niitä alaotsikoita, joihin pääsee etusivulta)

 

Paitsio.com

   - Foorumin kehittäminen

   - Bannaukset

   muuten kuten ennenkin

 

 

Englanti

   - Joukkueiden omat otsikot (Epäaktiivisia voisi siirtää yleiselle puolelle, esim QPR-ketjuun ei taida löytyä ketään aktiivikirjoittajaa)

   muuten kuten ennenkin

 

Espanja

   - Real ja Barca

    Yleinen keskustelu jossa muille joukkueille ketjuja, sekä yleistä keskustelua kuten ennenkin

 

Italia

   - Milan, ehkä Juve ja Inter, sekä yleinen keskustelu jossa joukkueille ketjuja

 

Saksa

    - Varmaan nykyisellään?

 

Ranska

    - Varmaan nykyisellään

 

Muu maailma

   - UCL, Europa League, Kreikka, ehkä myös Portugali, Venäjä, Skotlanti, Hollanti, MLS, Etelä-Amerikan sarjat

   - Lisäksi yleisiä otsikoita kuten nykyäänkin

 

- Yleinen jalkapallokeskustelu (kulttuuri, yleinen futiskeskustelu yhdistettynä). Lisäksi alaotsikot:

    - Videot

   - Vedonlyönti

    - Virtuaalijalkapallo

    Muuten yleisiä ketjuja

 

- Yleinen keskustelu (kaikki muu maan ja taivaan väliltä)

   - Osta/myy/vaihda ??????

 

PS Näppis hajosi kesken kirjoituksen ja kumitti puolet kirjoituksesta helvettiin, joten pahoittelut jos vaikuttaa sekavalta... Ei vaan jaksa/pysty/kykene kirjoittamaan alkuperäistä maratonia uudelleen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

En nyt ainakaan välttämättä lähtisi poistamaan noita alakategorioita. Vaikka niissä ei nykyään olisikaan niin aktiivista keskustelua niin kuitenkin vanhempia topikkeja useampi sivu. Jos ne kaikki siirtäisi johonkin yleiskategorian alle niin sitten sieltä ei ainakaan kukaan enää mitään löydä. Noita kategorioida voidaan toki luoda lisää, mutta ei niitäkään viitsisi sitten vain yhden topikin takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitäs mieltä muut foorumistit ovat, kannattaako tehdä Kreikan Liigalle uusi kausitopikki kaudeksi 2015-2016 vai jatkaa tuohon kuluvan kauden ketjuun. Kysyn vaan sen takia, ettei tule sitten epäselvyyksiä asiasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitäs mieltä muut foorumistit ovat, kannattaako tehdä Kreikan Liigalle uusi kausitopikki kaudeksi 2015-2016 vai jatkaa tuohon kuluvan kauden ketjuun. Kysyn vaan sen takia, ettei tule sitten epäselvyyksiä asiasta.

Suosittelen käyttämään samaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×