Jump to content
Sign in to follow this  
tractor girl

Siirtopolitiikka

Recommended Posts

Jotenkin kun seuraa Espanjan suurseurojen, varsinkin Realin pelaaja ostoja niin tulee olo kuin lasten hiekkalaatikolla. Kaverilla on aina hienompi, parempi,uudempi lelu joka pitää saada.Esim. viime vuoden avainpelaajia(saa olla eri mieltä) DiMaria, joutaa tänä vuonna pois. Vuonna -10 hankitut Özil ja Khedira;toinen jo lentänyt(heitetty) pesästä ja toinenkin lähdössä.

Tietysti viime vuonna Realille ei jäänyt käteen kuin "vain" champions liigan mestaruus, joten parempaan on pyrittävä ymmärrettävästi. Toisekseen onhan näillä rahaa millä mällätä tai sitten velaksi, ihan miten vaan.

Joten eikun Rodriguez, Kroos kehiin ja eikös ongita vielä Falcaota.

 

Englannissa Torres pysyy seurassaan kuin täi tervassa samoin Cech ,Manun ukot pysyy seurassa niin kauan vissiin kunnes siirtyvät eläkkeelle tai manageriksi,Arsenal yleensä myy (van Persie, Fabregas, Nasri...) ja rakentaa edelleen(taas) uutta nuorta runkoa.Man.City kierrättää myös pelaajia,mutta ei espanjalaisten vauhdilla.Eli engelsmannit ajattelevat hommaa pitemmälle.

 

Tulee mieleen Realista että kertakäyttö hommaa. Pelaajan pitäisi sitoutua seuraan(vuosiksi) ja mitä tekee seura. Laittaa lihoiksi heti kun "parempi" on kiikarissa.Kiittämättömyys jne.Tuntuu että pitkäjänteisestä joukkueen rakentamisesta viis, tulosta hetijanytmulle. Ajatellaan vain kausi kerrallaan vissiin.

En tiedä enää itsekään mitä yritän sanoa, mutta ei se ole helppoa noilla pelaajillakaaan.Kylmä rinki p*rsesilmän ympärillä.

 

Ps.Joko ensi vuonna Muller, Reus, ja ?  Realiin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×