Jump to content
Jahnny

Joona Toivio (Molde FK 2013–)

Recommended Posts

Ammattilaisura

Klubi-04 2006

AZ 2007–2009

 SC Telstar 2008–2009

Djurgårdens IF 2010–2013

Molde FK 2013–

 

Joona Toivio voitti uransa ensimmäisen mestaruuden tänään, kun Molde FK varmisti Norjan mestaruuden neljä kierrosta ennen sarjan päätöstä. Joona pelasi ratkaisevassa ottelussa täydet minuutit keskuspuolustajana.

 

Moldella on mahdollisuus tuplamestaruuteenkin, sillä Norjan Cupin finaali on vielä edessä.

 

Alkuun Toiviolla oli vaikeuksia saada peliaikaa, mutta tämä kausi on ollut onnistuneempi. Peliaikaa on tullut hyvin keskus- ja oikeana laitapuolustajana sekä siinä sivussa erikoistilanteissa. Toivio saisi puolestani ottaa vastuuta vapaapotkuissa maajoukkueessakin, sillä tarkkuudeltaan ovat suomalaisista parhaita ja mukavasti voimaakin tuohon alle saa.

 

 

 

Anyhow, onnittelut mestaruudesta Toiviolle. Tekee hyvää lukea tällaisia uutisia, kun tärkeät karsinnat meneillään ja eiköhän Toivio suurimman osan otteluista kapteenin vierellä pelaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joona ei ole myöskään nyt yllättäen valittuna maajoukkueen mukana leirille Abu Dhabiin.

 

Toivionkin kohdalla on ollut huhuja syksystä asti mahdollisen siirron tiimoilta. Spekulaatioissa Eredivisie ja 2. Bundesliga ovat tällaisia realistisia vaihtoehtoja, ja varmasti Joonaa itseäänkin kiinnostaisi vielä todistaa itsensä esimerkiksi Alankomaissa, jossa aika AZ:ssa ei nuorena osoittautunut vielä onnistuneeksi. Ikäähän kuitenkin on vasta 28 vuotta, joten näitä parhaita pelivuosia olisi tässä vielä edessä muutamakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×