Jump to content
John#95

Kostas Mitroglou

Recommended Posts

Panathinaikosin Marcus Bergille olen jo topikin avannut, joten Mitroglou ansaitsee oman keskusteluketjunsa, ihan jo viime kauden näyttöjen perusteella. Totta tosiaan, syksy 2013 oli Mitrogloun loistoaikaa. Tammikuun loppuun 2014 mennessä "Mitrogoal" oli tehnyt Pireuksen ylpeydelle jo 14 maalia ja sen myötä siirtyi siirtoikkunan lopulla Fulhamin paitaan.

 

Siirto Fulhamiin oli huono juttu tuon kevään kannalta. Mitroglou esiintyi Fulhamin paidassa ainoastaan kolmessa ottelussa ja ei tehnyt yhtään maalia mökkiläisille, loukkaantumiset vaivasivat pahasti ja ei tullut oikein toimeen päävalmentaja Felix Magathin kanssa, joka haukkui kreikkalaishyökkääjän otteita kovin sanoin.

 

Tänä syksynä Mitroglou teki oikean siirron kun palasi Olympiakosiin ensi kevääseen asti kestävällä lainasopimuksella. Syksyn aikana Mitroglou on edustanut Pireuksen ylpeyttä viidessä pelissä, kolmessa Superliigan matsissa ja kahdessa Mestarien Liigan kamppailussa. Maaleja on tullut kaksi, Veriaa vastaan kärkikamppailussa syyskuun 20.päivä teki maalin rankkarista ja syyskuun 16.päivä teki tärkeän osuman voitokkaassa Atletico Madrid pelissä. Tältä kaudelta voinee odottaa ihan samanlaista tykitystä kuin viime syksystä, Mitroglou sopii todella hyvin Olympiakosin jengiin. Fulham-reissu oli täysi farssi ja sen myötä MM-kisat sujuivat aika heikosti, kun pelituntuma oli aika vähissä kun ei loukkaanutmiset ja vähäinen pelaaminen Fulhamissa olivat syynä siihen.

 

Maailman paras hyökkääjä ja tuuletus on myös upea:

 

274064-kostas-mitroglou-celeb700.gif

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tasaisen hyvä syyskausi Mitrogloulta. Paluu takaisin Olympiakosiin syyskuun alussa oli selvästi oikea ratkaisu kun Fulhamissa ei pelaaminen oikein luonnistunut. Maalejakin alkoi tulla hyvään tahtiin, tällä kaudella ensimmäinen maali tuli syyskuun 20.päivä Veriaa vastaan. 11 Superliigan pelissä on siis osunut 7 kertaa, mutta negatiivistakin on ollut. Varsinkin joulukuun alku oli aika heikkoa pelaamista tältä Olympiakosin tärkeimmältä hyökkääjältä. Derbyssä PAOK:a vastaan joulukuun 3.päivä vaihdettiin pois toisella puoliajalla ja sen huomasi ettei kotiyleisö ollut tyytyväinen Mitrogloun pelaamiseen, kun buuasivat ja vihelsivät oikein kunnolla kun hän tuli pois kentältä. Sen jälkeen oli kotipeli Gianninaa vastaan ja päävalmentaja Micheliltä oli täysin oikea ratkaisu laittaa hänet pois avauksesta tuossa pelissä, oikeastaan ei ollut edes kokoonpanossa tuossa pelissä. Kolmanneksi viimeisessä ottelussa Levadiakosta vastaan nousi kuitenkin joukkueen tärkeimmäksi pelaajaksi, kun ratkaisi voiton Olympiakosille loppuhetkillä laittamalla pallon maaliin viimeisellä lisäajan minuutilla. Viimeinen kotimatsi ennen joulua oli vielä parempaa pelaamista, teki kummatkin Olympiakosin maalit kun voittivat Panioniosin. Toivottavasti pysyy kunnossa eikä tule mitään loukkaantumisia, niin tulee taistelemaan keväällä Superliigan maalikuninkuudesta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Teki eilen pitkästä aikaa maalin Panioniosta vastaan. Mitroglou oli viimeksi onnistunut maalinteossa Superliigassa helmikuun alussa joten nyt oli jo korkea aika. Hänellä on myös ollut viime aikoina jotain loukkaantumisia ja ollut aika kauan sivussa. Palaa ilmeisesti kauden päätyttyä takaisin Fulhamiin.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xsANkY1FcqE

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vire jatkui Mitrogloun osalta myös Mestarien lohkovaiheen avauspelissä Astanaa vastaan. Kreikkalainen syötti Nicolas Gaitanin tekemän avausmaalin ja teki itse vielä 2-0 maalin. Benfica taitaa sopia hyvin Mitrogloulle, ainakin tämän alun perusteella kreikkalaishyökkääjä pärjää hyvin tässä joukkueessa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mitroglou saanut hyvin peliaikaa Portugalin Liigassa. Tehnyt kymmenessä pelaamassaan ottelussa kolme maalia, viime aikoina ollut aika hiljaista maalintekopuolella Portugalin sarjassa, Mitro tehnyt viimeksi maalin syyskuun puolessa välissä. Mestarien Liigassa osunut kerran Astanaa vastaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mitroglou onnistui eilen taas maalinteossa kun Benfica kävi hakemassa vierasvoiton Sportingista. Mitrogloun maali tuli kun peliä oli takana 20 minuuttia. Hyvällä tahdilla kreikkalainen on iskenyt maaleja Portugalin liigassa, eilinen osuma oli Mitrogoalille jo kauden 14 Portugalin Liigassa :smile:  :thumbsup1:

 

https://www.youtube.com/watch?v=tY6mpCSC9sA

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×