Jump to content
Sign in to follow this  
Class of 67

Northampton FA Cupissa

Recommended Posts

Eiköhän siirrytä vähän iloisempaan asiaan, eli wolves-tappion jälkeen katsotaan kirkkaaseen tulevaisuuteen ;)

 

Eli mitä luulette, uskaltaako Fergie lähteä "heikommalla" kokoonpanolla, vai onko RVN etc joukkueessa heti alusta?

 

Keano varmaan ainakin lepää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä nyt Norhamptonin odottas kaatuvan ilman Ruudiakin, mut ei kannata kuitenkaan aliarvioida tai voi käydä kylmät. Vastustajalla "kauden peli" ja varmaan haluavat näyttää parastaan. Nicky Buttin vois laittaa keskikentälle kokemuksen ansiosta , mut muuten voitas peluuttaa "kakkos" miehistöä (Djemba, Ronaldo, Klebe). Tulosveto: 0-2,4

Share this post


Link to post
Share on other sites

asenne!

 

on kokoonpano sitten mikä tahansa niin asenne tulee ratkaisee!! ManUlla alla pari vähän heikompaa matsia ja hyökkäys ei oo tehny maaleja. RVN:lle vois pari maalia tehdä hyvää. mutta toivottavasti ei ihan junnuja SAF pistä kentälle. Klebe,Ronaldo ja Djempa(jos ei oo lähtenyt afrikkaan) varmaan pelaa. Wes pelaa aika varmasti että saa pelejä alle. ja luulen että Forlan saa aloittaa kärjessä. tärkein kuitenkin on ASENNE!! vastustaja ainakin pistää likoon kaikki ja vähän päälle !! kaikesta huolimatta ManUlle puhdas 4-0 voitto!! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voisi luulla että suunnilleen ykköskokoonpano (keane on varmin lepuutettava) pelaa kun seuraava peli on vasta viikon päästä. Ei kannata lepuuttaa pelaajia liikaa ettei pelituntuma pääse katoamaan.

 

Asenne tosiaan ratkaisee ja sitä viime pelistä puuttui, mutta uskon kun nyt on pari huonoa peliä takana että tässä pelaajat haluavat palata takaisin voittokantaan. Veikkaan 1-4.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuskin A F niitä "lupaavia nuoria" (jotka putosivat liigacupissa :evil: ) kovin montaa uskaltaa laittaa kentälle. Pari heikkoa peliä alla, joten asenne lienee kunnossa ja tulos on sen mukainen. Veikkaukseni on jotain 4,5 - 0 Manulle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ei pidä liian reservipainotteisella joukkueella lähteä. tietysti joitain avain pelaajia voisi lepuuttaa, ihan sen takia, että tärkeät, avauskokoonpanon ovia kolkuttelevat varamiehet saisivat pelituntumaa... (carroll, klebe, ronaldo...) RVN sais huilata, vaikka sen pitäiskin saada nyt maali tai pari "alle", jotta huippuvire löytyisi.

 

kuten muutkin ovat sanoneet, peliin tulee lähteä kovalla asenteella. ei mitään arvailujen varaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielenkiintoinen ottelu, vastustaja antaa varmasti kaikkensa. Tarkkana saa siis olla mutta uskon että pojat hoitaa homman kotiin. Klebe, Butt (!), Diego, wes ja Carrol kehiin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä ne näemmä peluuttaa kakkosjoukkuetta tänään: Carroll, Silvestre, Brown, O'Shea, Scholes, Butt, Fletcher, Fortune,Ronaldo, Bellion, Forlan.

Ruud ja Nevillet eivät oo edes penkillä, sielläkin näyttää olevan aika kokematonta porukkaa Keanoa lukuunottamatta. Pitää toivoa, ettei vaan käy kylmät tänään :twisted: Tosin tasoerohan on todella iso, joten eiköhän tästä pelistä tuu murskajaiset :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

helpolta näyttää...

 

Forlan :( ei edes rankkua sisään... no onneks peli ei missattuun rankkuun kaadu... vielä 45min jälellä! peli vois olla jo 3-0 meille jos vaan jyvä olis kohdallaan. no voitto tästä tulee vaik Forlan ei maalia teekkään!!! tunnin päästä sitä on jo viisampi pelin tuloksesta :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

voitto :)

 

:D no joo helppo voitto niinkun pitikin, lukemat olis varmaan voinu olla suuremmat ja Forlankin sai maalin niin ei tartte missattua rankkua miettiä niin paljon. mut tosiasia on Forlan on 4. hyökkääjä edellä RVN,Saha,OGS. no tärkein että cupissa jatkoon ja kohti kannua!! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: voitto :)

 

Forlankin sai maalin niin ei tartte missattua rankkua miettiä niin paljon. mut tosiasia on Forlan on 4. hyökkääjä edellä RVN,Saha,OGS. no tärkein että cupissa jatkoon ja kohti kannua!!

Pakkohan toi oli voittaa ja hienoa, että maaleja tuli. Mutta tuleehan niitä pilkkuja tyrittyä, kun meillä ei ole valittua rankkarimiestä... Miten alkoi Teddyn pilkku-ura, tai RVN:n tää kausi...

 

Hyvä hyökkääjä saa luotua paikkoja, erinomainen viimeistelee niitä. Kovinkaan moni ei vaan Diegon riepomiseltaan huomaa RVN:n tuhlattuja paikkoja (tai mielestäni käsittämätöntä kaatumisten määrää rangaistusalueella). Vaikka Ruud onkin ylivoimainen hyökkääjä ja kyseenalaistamatta meille ensimmäinen valinta (en siis ole miestä haukkumassa, vaikka ruuti onkin ollut kuivaa viime aikoina). En siltikään laittaisi loukkaantunutta pelaajaa (OGS) järjesteksessä Diegon edelle, ei se voi olla niin huono :D

 

OGS on mielestäni parhaimmillaan tullessaan viimeisen 20 minuutin aikana kentälle tuomaan tuoretta verta, nopeutta ja varsinkin niitä ratkaisumaaleja. :)

 

Mutta tämähän olikin otteluista ja hieno, vaikkei ylivoimainen voitto. Kohti seuraavaa kierrosta, panokset kovenevat. Come on you REDS!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selvä peli oli alusta lähtien, Northampton oli pelkkä vastaantulija. Vaikka muutaman paikan saikin luotua, mutta niillä ei pelejä voiteta.

Saa nähdä jatkaako Fergie vielä OGSn peluuttamista oikealla laidalla vai nostaako hyökkääjäksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyl oli ihan hyvä peli. Näitä joukkueita vastaan pitää olla asenne kohdallaan, ei muuten tule pelistä mitään. Tällä kertaa kaikki toimi... tosin kyl niillä oli muutama hyvä paikka ja yks tai kaks ylärima vetoaki. Mun mielestä Forlanin pilkku oli aika luokaton mutta semmsota se on ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×