Jump to content
Sign in to follow this  
Jahnny

Paitsio || PS4 || Head-to-Head League (+ Cup)

Kuinka paljon Moyesin pitäisi saada aikaa osoittaa kykynsä Unitedin peräsimessä?  

44 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Kuinka paljon Moyesin pitäisi saada aikaa osoittaa kykynsä Unitedin peräsimessä?

  • Kauden loppuun saakka. Jos neljättä sijaa ei pystytä saavuttamaan, uusi mies tilalle.
   10
  • Joulukuuhun asti. Elleivät otteet rupea paranemaan, monoa.
   7
  • Kaksi kokonaista kautta.
   10
  • 3-4 kautta.
   5
  • Sopimuksen mukaiset kuusi vuotta.
   12


Recommended Posts

Ajattelin herätellä tällaista ajatusta, joka oli melko nautinnollista ajanviettoa takavuosina. Idean sain tuolta naapurifoorumilta.

 

Eli ajatuksena...

 1. Olisi kerätä 10-12 pelaajaa - vähempikin käy omasta puolestani, jos menee vaikeaksi ja järjestää sarjamuotoinen turnaus, jossa jokainen kohtaisi toisensa 1-3 kertaa riippuen osallistujamäärästä ja osallistujen haluamasta ottelumäärästä. Itse suosittelisin, että jokainen kohtaisi toisensa 2 kertaa, sillä mikään kiirehän tämän suorittamisessa ei tarvitse olla.
 2. Lisäksi otettaisiin nopeammin pelattava Cup-turnaus kylkeen, jolla voitaisiin välttyä hetkistä, että ei olisi minkäänlaista ottelua pelattavana.
 3. Menestys eri kilpailuissa oikeuttaisi paremman valintavuoron siirtomarkkinoilla, jonka avulla joukkueita sopii koota.
 4. Kauden päätteeksi olisi sovittu määrä siirtoja joukkuetta kohden, joka voisi jopa riippua kauden sijoituksesta. Siirrot voisivat tapahtua vapaiden pelaajien sekä vapaiden pelaajien suuntaan että tietysti myös muiden osallistujien kanssa. / Kauden päätteeksi voitaisiin äänestää vapaista pelaajista, mitkä tulisivat mukaan uuteen draftiin ja lisäksi saisi vaihtaa tietyn määrän pelaajian muiden osallistujien kanssa.

 

Joukkueiden kokoaminen...

 1. Tapahtuisi niin sanotusti draftaamalla, mutta sitä ennen jokainen valitsisi silmää miellyttävän joukkueen.
 2. Valitusta joukkueesta ei jää yhtään pelaajaa joukkueeseen ellei sitten sitä ole siihen valinnut.
 3. Draftausvuorot arvottaisiin aluksi aivan summanmutikassa osallistujille. Jokainen saisi kierrosvuorollaan valita tietyn pelaajan/tietyt pelaajat. Määrä sovittaisiin jälleen yhdessä tai oikeastaan jokaisessa tällaisessa kohdassa voin kyllä itsekin määrätä kaikille yhteiset säännöt, niin saadaan homma pyörimään.
 4. Pelaajia valittaisiin niin kauan kunnes joukkueessa on 23 pelaajaa, joka tulisi olla myös joukkueen maksimikapasiteetti.
 5. Pelaajien kohdalle voisi sopia jonkinlaiset rajat, esimerkiksi maksimikokonaisuus voisi olla 85 ja ehkä maksiminopeudelle (sprint speed) voisi asettaa myös jonkinlaisen rajoituksen.

 

Peliasetukset...

 1. Puoliajan pituus: 6 min / 7 min (kumpi?)
 2. Kontrollit voisivat olla mielestäni vapaavalintaiset, sillä suurin osa niillä pelaa.
 3. Pelinopeus: normaali
 4. Joukkuetyyppi: custom (pakollinen, jotta pelaaminen onnistuu)
 5. Jokainen pelaa viimeisimmän päivityksen pelaajilla. Päivityksen saa Customise-valikon kautta.

 

Pelikiellot ja -rajoitukset...

 1. Suorasta punaisesta 2 ottelun pelikielto
 2. Punaisesta, joka seuraus kahdesta keltaisesta, 1 ottelun pelikielto
 3. Viidestä keltaisesta yhteensä 1 ottelun pelikielto (ehdotus)
 4. Loukkaantunut pelaaja, joka pakotettu vaihtoon, 1 ottelun pelikielto (ehdotus)

 

Muita sääntöjä...

 1. Avauspotku annetaan alaspäin.
 2. Kulmatilanteessa saa avustavan pelaajan pyytää kulmalipulle vasta animaatioiden jälkeen.
 3. Vapaapotkuissa ei saa viedä puolustavaa pelaajaa maaliviivalle.
 4. Ei ajanpeluuta tai muuta vittupäistä leikkimistä.

 

Ottelutulokseen merkataan...

 1. Merkkaaja on voittanut joukkue. Tasapelissä kotijoukkue.
 2. Otteluraportista tulee nähdä keltaisten korttien ja punaisten korttien määrä sekä ne saaneet pelaajat.
 3. Myös ottelutulos eli maalit tulee nähdä (ja syntyaika). Lisäksi maalintekijät.
 4. Viimeisimpänä maalintekijöiden perään sulkuihin maalisyötön antanut pelaaja.

 

Mitä mieltä olisitte?

 

Laskin, että olisi mahdollista saada Paitsio FC:n puolesta ainakin tuo 10-12 pelaajaa, mutta sitten toisaalta se saattaa mennä allekin tai puolestaan FC:n ulkopuolelta voi löytyä pelaajia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

KYLLÄ OI KYLLÄ!! Olen siis mukana mikäli tälläinen järjestetään! Olen miettinyt tälläisen järjestämistä, mutta ei ole kuitenkaan löytynyt energiaa joten hyvä, että Jahnny ryhtyi tuumasta toimeen. 

Miten olisiko tarkoituksena siis valita ensin joku joukkue ja draftata siihen pari pelaajaa vai draftata koko joukkue? Jos tarkoituksena on varata 23 pelaajaa niin olisi varmaan parasta valita joku draftauspäivä jolloin kaikki voisivat varata tunnin tai pari pelaajien varaamiseen niin prosessiin ei uppoaisi liikaa aikaa. Tämä varaaminen voitaisiin tehdä vaikka Skypen chatissa? Tietysti scouttaukset ja suunnitelmat vaihtoehtoisine pelaajineen olisi tehty jo ennen tätä jotta varaaminen kävisi mahdollisimman mutkattomasti.

Tietysti voidaan tehdä niinkin, että valitaan esim 3,5 tai 4 tähden joukkueet ja varataan niihin 2-4 pelaajaa tietyin rajoituksin niin siihen ei menisi niin paljon aikaa. Toisaalta onhan se mukavempaa ja haasteellisempaa jos saa varata koko joukkueen ja sitten taas +5 pelaajan valitsemisessa valmiiseen joukkueeseen ei ole niin kauheasti järkeä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juuri noin ajattelin, että koko joukkue draftattaisiin ja nimenomaan Skypen chatia hyväksi käyttäen.

 

Lisäksi voisin päivitellä tuota draftausta tänne Foorumillekin niille, jotka eivät paikalle pääse ja sitten voivat tänne tulla kirjoittelemaan valitsemansa pelaajan, jonka jälkeen sovitaan taas seuraava päivä. Ja jos tietää, että ei ehdi paikalle, niin voisi antaa vaikka listan pelaajista esim. "1. Matti 2. Teppo 3. on 4. meitä 5. vielä 6. Seppokin", josta sitten otettaisiin vapaana oleva pelaaja tämän kiireellisen henkilön puolesta. Tuollaisia listoja voisi lähettää, vaikka allekirjoittaneelle sitten yksityisviestillä, että jokainen ei saisi nähdä, jos siellä joku jokerikortti olisi joukossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin ja voitaisiin ottaa ihan kunnon deadlinet tähän alkuun. Tyyliin osallistumisaikaa ensi viikonloppuun ja varaustilaisuus vaikka sitä seuraavan viikon perjantai, lauantai tai sunnuntai illalle johonkin 21 tienoille jolloin ainakin suurin osa pääsisi paikalle. 
 

Ottelutulokset voi tosiaan kirjoittaa vaikka Haxballiin, kuten eräällä toisella suomalaisella jalkapallofoorumilla, mutta itse voin pitää kirjaa vaikka maalipörssistä, pelikielloista ja muusta vastaavasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin ja voitaisiin ottaa ihan kunnon deadlinet tähän alkuun. Tyyliin osallistumisaikaa ensi viikonloppuun ja varaustilaisuus vaikka sitä seuraavan viikon perjantai, lauantai tai sunnuntai illalle johonkin 21 tienoille jolloin ainakin suurin osa pääsisi paikalle. 

 

Ottelutulokset voi tosiaan kirjoittaa vaikka Haxballiin, kuten eräällä toisella suomalaisella jalkapallofoorumilla, mutta itse voin pitää kirjaa vaikka maalipörssistä, pelikielloista ja muusta vastaavasta.

 

Kuulostaa hyvältä. Katsotaan nyt kuinka nopeasti saadaan porukka kasaan ja mun puolesta voidaan aloittaa pelaajavaraukset siltä istumalta. Ne menee aluksi ehkä hieman hitaammin, mutta sitten ei oo ainakaan niin paljoa tehtävää enää viikonloppuna.

 

Sitten kun aletaan scouttaamaan pelaajia ja pohtimaan noita mahdollisia rajoituksia, niin apuna kannattaa käyttää sivustoa SoFIFA. Todella hyödyllinen kapine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×