Hyppää sisältöön


Kuva
* * * * - 1 ääntä

TV-sarjat


 • Kirjaudu vastataksesi
472 vastausta aiheeseen

#1 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 26.01.2006 - 22:23

Tällä hetkellä tulee melkoisen mielenkiintoisia sarjoja useampikin telkusta…

24 (4.kausi) aiemmat kaudet tullut katsottua toki. Alkaahan tämä peruskuvio tässä olemaan melkoisen tuttua juttua ja toistaa jo vanhaa kaavaa mutta jaksaahan tuota melkoisen nopea tempoista ja ”yllätyksellistä” sarjaa kuitenkin katsomaan vielä toistaiseksi.

Deadwood Tokihan lännenmeininkin kiinnostaa, varsinkin jos se on tuollain realistisen tyylisesti tehtyä tavaraa. Tätä en tosin ole vielä katsonut mutta sen verran mielenkiintoiselta vaikuttaa että jossain vaiheessa pitää katsella jos ei muuten niin DVD.lle hankkia.

Lost Alku sai ainakin mukavasti veden kielelle ja mielenkiinnon heräämään todella ensimmäisen jakson perusteella ! toivottavasti meno pysyy vähintään samanlaisena tai parantaa vaan entisestään. Tosin liian harvakseltaan tulee kun osa per viikko. Taitaa mennä tämäkin hankintaan jotta voi hiukan tiuhempaa tahtia katsella.

Rome tätä sitten pari osaa tullut nähtyä ja ihan kelvolliselta vaikuttaa. Mielenkiintoista nähdä ”realistista Roomaa” sen ajan elämänmenoa jne…

Vanhemmista pitänee mainita…

Rooman Sheriffi Tuo iski mukavasti mietiskelemään yleisiä asioita joita tässä sarjassa käsiteltiin, jotain tässä sarjassa oli miksi tätä aikoinaan jaksoi seurata.

Xena Soturiprinsessa :D Oli tää niin hupaisan ylilyötyä menoa että huhheijaa. Pisteitä toki monista viittauksista moniin eri ”legendoihin ja satutarinoihin” :)

Onhan noita jotain muitakin ihan ok Mr.Bean oli ihan hupaisa välillä. Aikoinaan sitä ihan pikkupenskana tuli katseltua mm. Ritari Ässää ja tottahan toki MacGyver oli kova sana tuolloin, sekä Adam Westin tähdittämä Batman :mrgreen:

Ei oikein ole muistikuvaa millainen oli sarjana tuo Vaarallinen Tehtävä (Mission Impossible), ilmeisesti ei kovin hyvä vai ??? kun eivät sitä tunnu uusintana näyttävän kun taas jotkin uusinnat tuntuvat tulevan melkein vähintään joka toinen vuosi.

Uutisvuoto taas hieman toisentyylistä mukavaa hupaisaa sanailua ja viikon uutisia tulee siinä sivussa kertailtua.
 • ingerceWainue, StetStath, ChonsesY ja 2 muut pitää tästä

#2 Maz

Maz

  Administrator

 • Administrators
 • 1 701 Viestit

Lähetetty 26.01.2006 - 22:34

24:n 4.tuotantokausi mielestäni toisti itseään aiemmista hieman liikaa, mutta 5.tuotantokausi jota juuri nyt seurailen, on huomattavasti parempi. Muista sarjoista tulee kateltua mm. Shieldiä, Lostia ja X-filesiä. Innolla tässä odotellaan Sopranosin uusia jaksoja.

#3 Koskis

Koskis

  Super Moderator

 • Moderators
 • 2 931 Viestit

Lähetetty 26.01.2006 - 22:34

Lost Alku sai ainakin mukavasti veden kielelle ja mielenkiinnon heräämään todella ensimmäisen jakson perusteella ! toivottavasti meno pysyy vähintään samanlaisena tai parantaa vaan entisestään. Tosin liian harvakseltaan tulee kun osa per viikko. Taitaa mennä tämäkin hankintaan jotta voi hiukan tiuhempaa tahtia katsella.

Lostin Pilotti jakso oli kyllä loistava. Yksi parhaista mitä olen koskaan nähnyt. Toivottavasti mielenkiinto pysyy yllä ja sarja ei lopahda kesken aikojen. Hyvin kuvattu ja ohjattu näin ekan jakson perusteella.

C.S.I on myös yksi suosikeistani. En hirveästi välitä sarjoista joita pitää katsoa joka kerta, että pysyy juonessa mukana. Mielestäni on todella mielenkiintoista seurata tämmöistä sarjaa, jonka tilanteet voisivat periaatteessa tapahtua todellisuudessa.

Nelonen on tänä keväänä kyllä ruvennut näyttämään montaa hyvää sarjaa. Lost, Täydelliset Naiset (syksyllä), DeadWood ja tulossa ovat vielä ainakin Rome. Toivottavasti tämä luo paineita Maikkarille ja joutuisivat ostamaan uusia sarjoja. Toki sieltäkin on tulossa kohta C.S.I Ny jne.

#4 Alix

Alix

  Senior Member

 • Members
 • 2 537 Viestit

Lähetetty 26.01.2006 - 22:57

Aikamoista sontaa ainakin meikäläisen vastaanotin esittää :rolleyes_ani: Välillä tulee katseltua erinäisiä rikos/katastrofi sarjoja, kuten juuri Shiledit, CSI:t, 24:t ym. Siihen se sitten jääkin, ei tuo nyky-TV:n taso juuri lämmitä. Viimeisin sarja jolle voin nostaa hattua kunnolla on viime kesänä näytetty Kelmien Kerho maikkarilla :blink: Sen jälkeen ei mitään mainitsemisen arvoista ole näkynyt, paitsi tämä Lost kiinnostaa ainakin kuuleman perusteella. Avausjakso jäi tosin väliin tänään. Vanhoja kunnon sarjoja on ikävä. Kylmä Rinki takaisin, kiitos :mrgreen:

#5 Wilson

Wilson

  Junior Member

 • Members
 • 936 Viestit

Lähetetty 26.01.2006 - 22:59

Deadwood on kerrassaan loistava.. Lost vaikuttaa hienolta, varsinkin filtterit ja kamera-ajot. (hmmm, muuten tuosta pilotista, raskaana oleva nainen.. ..noin viimeisillään olevaa ei päästettäisiin lentokoneeseen). Rome odotan kovasti, mutta toivon kohtalaisen kovaa historiallista tarkuutta, vaikka sitten viihteen kustannuksella..

#6 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 26.01.2006 - 23:05

Rome

Deadwood on kerrassaan loistava.. Lost vaikuttaa hienolta, varsinkin filtterit ja kamera-ajot. (hmmm, muuten tuosta pilotista, raskaana oleva nainen.. ..noin viimeisillään olevaa ei päästettäisiin lentokoneeseen).

Rome odotan kovasti, mutta toivon kohtalaisen kovaa historiallista tarkuutta, vaikka sitten viihteen kustannuksella..


Täytyypä sitten varmaan tuo Deadwood kotiuttaa boxina ja katsella sitä kautta se. Rome tulee nyt Canal+:lta pari jaksoa sieltä jo tullut. Kyllähän tuossa on pyritty melkoisen realistisella otteella koko touhua viemään.

http://www.canalplus...e_FI/index.html

#7 BoroHilu

BoroHilu

  Junior Member

 • Members
 • 329 Viestit

Lähetetty 27.01.2006 - 10:22

Lost vaikutti eilen todella hyvältä, ja useita jaksoja netistä imuroineen kollegani mukaan sarja pystyy jatkossakin koukuttamaan. Torstaista on näemmä tullut telkkapäivä, ensin klo 19.30 Näkemiin vaan, muru (vaikka eilisessä jaksossa poistuivatkin Middlesbrough'sta), klo 21 Lost ja klo 22 Alias. CSI:ta seuraan, tosin CSI Miami on paljon huonompi kuin "se oikea". New York -versiota odotan, koska pääosassa on Gary Sinise. Täydelliset naiset on maanantain vakiotiiraus, paitsi jos maikkarilta tulee erityisen hyvä leffa. Näin viime viikonloppuna kaverin luona Little Britain -komediasarjan ensimmäisen tuotantokauden jaksoja dvd:ltä, aivan loistavaa kamaa! Harmi että sitä näytetään Suomessa vain Subtv:ltä.

#8 H_Aberta

H_Aberta

  Junior Member

 • Members
 • 240 Viestit

Lähetetty 27.01.2006 - 16:20

Subilta tuleva Britti-Perjantai on aivan älyttömän hyvä! Varsinki Rautakauppa-sarja on aivan helmi! 24 tulee seurailtua vaikka tuo neljäs kausi on aivan sukasta. Ja Simpsonit pitää tietysti mainita! (Toivottavasti ne ei lopu koskaan)

#9 Gilberto

Gilberto

  Junior Member

 • Members
 • PistePiste
 • 24 Viestit

Lähetetty 27.01.2006 - 16:48

24 tulee seurailtua vaikka tuo neljäs kausi on aivan sukasta.


Kieltämättä tuo neljännen kauden meno on vähän karannut käsistä. Jack Bauer tunkeutuu terroristien tukikohtaan vaimennetulla pistoolilla ja keskeyttää "oikeudenkäynnin"...Jep.

Mielestäni perjantai-iltaisin Subilta uusintointa tuleva Keen Eddie on mainiota viihdettä. Harmi vaan, että sarja ei ottanut tuulta allensa jenkeissä ja tuotanto loppui yhteen kauteen. Olisin mieluusti katsonut uudenmankin kauden kyseistä sarjaa.

#10 Blaz

Blaz

  Junior Member

 • Members
 • PistePiste
 • 15 Viestit

Lähetetty 28.01.2006 - 14:44

Deadwood tiistaisin ja Lost torstaisin, kerrassaan mainioita sarjoja!

#11 Pentti

Pentti

  Junior Member

 • Members
 • 120 Viestit

Lähetetty 28.01.2006 - 16:36

(hmmm, muuten tuosta pilotista, raskaana oleva nainen.. ..noin viimeisillään olevaa ei päästettäisiin lentokoneeseen).


Mainittamattakaan siitä, minkälainen tuuri on käynyt koneen tiputtua suoraan saarelle keskellä tyyntä valtamerta:) mutta tätähän tämä on.

#12 Toffeemies

Toffeemies

  Junior Member

 • Members
 • 911 Viestit

Lähetetty 28.01.2006 - 21:06

Näitä seuraan enemmän tai vähemmän: -C.S.I. (ei siis Miami eikä Kempele) Tätä suht säännöllisesti. -Täydellisiä naisia olen vahdannut silloin tällöin. Joudun tunnustamaan. -Kotikatu. Joudun tunnustamaan tämänkin. Tosin kahden viimeisen kohdalla ei yöunet kärsi, vaikka väliin jäisikin. Olen aika laiska katsomaan ylipäätään mitään sarjoja. Katsoin myös uuden Galactican ensimmäisen osan - vanha kun oli iso osa nuoruuteni identiteetin muodostuksessa! Mutta tämä uusi vaikutti aika kököltä. Lostin ensimmäinen osa on vielä videolla katsomatta. Sohvanvaltaajat saisi tulla uudestaan. Siinä oli brittisarjojen aatelia! On kai näitä muitakin...päivitellään kun muistuu mieleen.

#13 Koskis

Koskis

  Super Moderator

 • Moderators
 • 2 931 Viestit

Lähetetty 02.02.2006 - 14:32

Mainittamattakaan siitä, minkälainen tuuri on käynyt koneen tiputtua suoraan saarelle keskellä tyyntä valtamerta:) mutta tätähän tämä on.

Tämä selviää Lostin loppujaksoissa. Tämä saari, ei ole ihan normaali saari :)

(hmmm, muuten tuosta pilotista, raskaana oleva nainen.. ..noin viimeisillään olevaa ei päästettäisiin lentokoneeseen).

Tämäkin selviää loppujen jaksojen aikana.

Tuli toi Lostin Season 1:sen DVD boxi sitten hommattua ja katoin sen sitten tossa parinpäivän aikana ja hirveä jano jäi kyllä seuraa vaa kautta kohtaan. Toivottavasti sen saa kohta jenkkilästä (siellä mennään vasta 2. kauden puolivälissä) että selviäisi toi lopun salaisuus. Ei siittä sen enenpää, ei viitsi spoilata ja pilata muitten odotusta.

#14 Gooner

Gooner

  Junior Member

 • Members
 • PistePistePiste
 • 95 Viestit

Lähetetty 03.02.2006 - 09:18

Lost vaikuttaa hienolta, varsinkin filtterit ja kamera-ajot.


Itse en ole oikein ikinä ymmärtänyt, että joku ohjelma tai elokuva on loistava, koska siinä on hienot kamera-ajot, erikoisefektit yms....

Kyllä se tarina/juoni on mulle ollut se pääasia. Mutta eipä siinä mitään, meitähän on moneen junaan.

- Täydelliset naiset on ihan ehdoton
- Lostiakin on tullut nämä pari ekaa jaksoa kyttäiltyä
- Pulmuset oli aikoinaan suosikkini, mutta uusi kierros on ollut hieman pettymyt. Tosin parhaat jaksot on vielä tulematta uusintana.
- Simpsonit tietenkin, mutta ei niitäkään pysty viittä kertaa viikossa katsomaan.
- Uutisvuoto (siellähän on Arsenalin kannattajiakin...)

#15 Don Shanahan

Don Shanahan

  Junior Member

 • Members
 • 310 Viestit

Lähetetty 03.02.2006 - 09:46

Mainittamattakaan siitä, minkälainen tuuri on käynyt koneen tiputtua suoraan saarelle keskellä tyyntä valtamerta:) mutta tätähän tämä on.


Lisäksi noissa koneissa on ELT (Emergency Locator Transmitter) jonka singnaali kuuluu 2300km säteellä yleisellä hätäjaksolla.

Mutta viihteestähän tässä on kyse eikä realismista.


Pulmuset on kyllä aivan loistava. En muistanutkaan miten hyviä juttuja näissä alkupään jaksoissakin voi olla. Nyt menossa 2.tuotantokausi ja Jefferson tulee mukaan muistaakseni vasta viidennessä.

ROMEa en tullut seurattua Canalilta ja se vaikuttaa aivan loistavalta!
Canalin sarjoista voisin vielä mainita loistavan sairaalasarjan HOUSEn.
Deadwood on yksi parhaista tällähetkellä pyörivistä sarjoista (MacGyverin lisäksi tietenkin!!!)
Sopranosta odotan syksyksi, tai jos en malta odottaa niin lataukseenhan se menee.

Lisäksi kaikenlainen Brittikomedia uppoaa meikäläiseen aika hyvin, tyylin (Musta Kyy, Kyllä Jeeves hoitaa, Ruuvit Löysällä, Harry Enfield Show, Huonosti käyttäytyvät miehet...)

#16 Wilson

Wilson

  Junior Member

 • Members
 • 936 Viestit

Lähetetty 03.02.2006 - 13:57

niin, mutta tämä juttu ei olekaan aivan noin ilmeinen..

#17 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 05.03.2006 - 10:54

FC Nörtit

Tuollainen ohjelma sitten Subilla pyörii sunnuntai-iltojen iloksi.

http://fcn.fi/

Ihan hapaisaa katseltavaa oli ainakin eka jakso, joten eiköhän toinenkin osa tule katseltua. Ainahan sitä telkkua kahtelee mielellään, jos sieltä jotain fudikseen liittyvää tulee :mrgreen:

#18 RedDevilKarra

RedDevilKarra

  Junior Member

 • Members
 • 1 623 Viestit

Lähetetty 06.03.2006 - 05:26

Taisteluplaneetta Galactica täällä mainittiinkin jo ja mielestäni se on ehdottomasti paras sarja tällä hetkellä. Käsikirjoitus huippuluokkaa ja aihe on kiinnostanut tällaista vanhaa nörttiä aina. Deadwoodia ja etenkin Lostia oli niin hehkutettu jo etukäteen että molemmat olivat minulle pettymyksiä. Jälkimmmäistä en eka jakson jälkeen ole viitsinyt enää seuratakaan.

#19 Romanista

Romanista

  Junior Member

 • Members
 • 575 Viestit

Lähetetty 09.03.2006 - 11:57

Mun telkkarista tulee jalkapallon lisäks Lost, Shield, 24 ja Rome. Joutuu aina pistään dvd:lle nuo Lostit ja Shieldit ku tulee samaan aikaan 24 kans. Miksiköhän maksan lupamaksuja kun kaikki ohjelmat mitä katton tulee muualta ku yleltä??

#20 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 09.03.2006 - 13:33

Miksiköhän maksan lupamaksuja kun kaikki ohjelmat mitä katton tulee muualta ku yleltä??


Tulee sieltä ainaskin jalkapallon puolelta arvoturnaukset parin vuoden välein :mrgreen: Sekä olympialaiset niin talvi- kuin kesä jne... kyllähän noita tulee katseltua ei siinä mitään.
0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää