Jump to content
Sign in to follow this  
John#95

Inter - Lazio 21.12.2014 klo 21.45

Recommended Posts

thumb-inter-milan.jpg?1282025836      VS  SS%20Lazio.png

Ei ole Interin kausi tähän mennessä vakuuttanut, viime kauden päätteeksi olivat viidensiä. Jos sama meininki jatkuu tämän kauden loppuun asti niin ei ole mitään asiaa ensi vuonna eurokentille tällä joukkueelle. Inter on 15 kierroksen jälkeen vasta sijalla 11 ja kauden aikana on kertynyt vain viisi voittoa tähän mennessä. Tämän illan vastustaja Lazio onkin hieman kovempi joukkue, pelanneet hyvän kauden ja löytyvätkin sarjan kärkipäästä sijalta neljä.

 

Mahd. avauskokoonpanot:

 

Inter Milano (4-3-1-2)

R.Palacio - M.Icardi

M.Kovacic

Z.Kuzmanovic - F.Guarin - G.Medel

Y.Nagatomo - Juan - A.Ranocchia © - D.D'Ambrosio

M.Handanovic

 

SS Lazio (4-3-3)

S.Lulic - F.Djordjevic - F.Anderson

S.Mauri © - C.Ledesma - A.Gonzalez

S.Radu - L.Cana - S. de Vrij - D.Basta

F.Marhetti

 

Interin Mauro Icardi on pelannut hyvän syyskauden, tehnyt tähän mennessä kunnioitettavat kahdeksan maalia ja sijoittuu tuolla tuloksella jaetulle toiselle sijalle maalipörssissä. Juven Carlos Tevez siis johtaa maalitilastoa 10 osumallaan. Lazion paras maalintekijä on serbialainen Filip Djordjevic joka on tehnyt 6 maalia, joukkueen kapteeni Stefano Maurilla on saman verran osumia. Mauri teki viime pelissä Atalantaa kaksi osumaa, kumpaankin maaliin esityön teki brassihyökkääjä Felipe Anderson.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kohta alkaa tämä kamppailu!

 

Seuraavanlaisilla avauskokoonpanoilla mennään:

Inter Milano (4-3-3)

Dodo - M.Icardi - R.Palacio

M.Kovacic - Z.Kuzmanovic - F.Guarin

Y.Nagatomo - Juan - A.Ranocchia © - D.D'Ambrosio

S.Handanovic

 

SS Lazio (4-3-3)

S.Lulic - M.Klose - F.Anderson

S.Mauri © - C.Ledesma - M.Parolo

S.Radu - L.Cana - S.de Vrij - D.Pasta

F.Marchetti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvätasoinen peli. Lazio sai loistavan alun kun Felipe Anderson vei vierasjoukkueen johtoon jo toisella minuutilla. Lazio pääsi loistavasti asemista tauolle kun Anderson teki vielä toisen osuman ennen taukovihellystä. Ihmeellinen romahtaminen Laziolle kuitenkin kävi, Inter tuli todella hyvin toiselle jaksolle aivan kuin eri joukkue. Kotijoukkueen kova yritys palkittiin 65 minuutilla, kun Mateo Kovacic pommitti suoraan ilmasta pallon Lazio-maalivahti Federico Marchettin ohi. Hienosti ottelussa torjunut Marchetti ei voinut tuolle pommille mitään, hyvä ettei pallo mennyt verkosta läpi, sen verran oli tuossa vedossa voimaa takana. Inter tuli tasoihin 10 minuuttia ennen loppua kun Rodrigo Palacio tasoitti pelin. Tilanne sai alkunsa vapaapotkusta jonka Danilo D'Ambrosio jatkoi Palaciolle, jonka oli helppo työ laittaa pallo maaliin melkein maaliviivalta. Laziolta todella heikko toinen puolikas, voitto olisi ollut ihan otettavissa mutta ajaituivat liikaa puolustuskannalle ja Inter käytti maalipaikkansa hyväkseen. Sarjataulukossa joukkueiden tilanne ei pahemmin tämän matsin myötä muuttuneet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×