Jump to content
Sign in to follow this  
Royfish

FC Jazz 2015

Recommended Posts

Jees, vuosi vaihtui ja kevättä kohden! FC Jazz lähtee toista kauttaan nyt ykköseen, ja varsin positiiviset on näkymät täällä Porissa! John Allen saapui loppuvuodesta Poriin, ja aloittaa nyt siis Jazzin koutsina. Welcome to Björneborg, Johnny! :)

 

Omien pelureitten kanssa on tehty kiitettävästi jatkoja + viimeisin ja mielenkiintoisin vahvistus on Gambian maajengilaituri Saloum Faal.

 

Lisäksi viime lauantaina julkistettiin merkittävä yhteistyösoppari SJK:n kanssa. Tai no, se miten merkittävä se nyt onkaan, jää tulevaisuuden kerrottavaksi? Mutta heti alkuun ei ainakaan huono asia!

 

Talvikaudella on kiitettävästi reenipelejä, alkaen 17.1 Turussa ÅIFK:n vieraana. Vastuksina talven mittaan myös mm. Inter, SJK, TPS, Haka ja Ilves. Sitten tietty ehdoton porilaishelmi 31. tammikuuta: MuSa - Jazz !

 

Let´s Jazz!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen veikkausliigapeli jonka kävin katsomassa paikanpäällä taisi olla juuri MyPa-Jazz 2000-luvun alussa. Toivottavasti Jazz nousee takaisin Veikkausliigaan, mielummin kuin joku helvetin Tampereen Ilves. Piracaia on kyl legenda :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jes, Pira on kingi! Pelas viime kauden MuSassa. Nyt en tiedä mikä on meininki? On ollu MuSan junnuvalmennuksessa kans mukana vahvasti! Mahtava persoona muuten. Meidän tyttö teki syksyllä juttua koulun lehteen MuSan pelistä, ja sai Piracaialta hienon haastattelun kuvineen siihen. Pira oli todella messissä tuossakin jutussa :)

 

ps. Vaikka Piralla ikää vissiin 42, niin paremmin se vaparit ja kulmat antoi kuin parikymmpiset!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alex Arinze ja Lyam Friday Jazzin testiin. Arinze futannu aiemmin mm. OPS:ssa ja PK-35:ssa. Friday taasen Salpassa ja Atlantiksessa. Ittellä noista kyl mitään tietoa.....

 

Friday oli tosiaan viime kaudella SalPassa ja lukeutui omiin suosikkeihini. Monet kaljakatsomon huutelijat pitivät miestä ainakin välillä vähän sylkykuppina, mutta mielestäni hän on ihan kelpo pelimies tälle tasolle. Välillä toki tuntuu, ettei pelaamisessa ole mitään järkeä. Vähän sellainen ryntäilijätyyppi, ja kortteja ropisee. Hieno mies kuitenkin. Ratkaisi yhden matsin BK:ta vastaan lisäajalla ja tuuletti juoksemalla katsojia kohti takoen SalPan logoa rinnassaan. :)

 

EDIT: Niin no saa nähdä sitten, miten kulkee Ykkösessä. Katsoin ensin, että olin kirjoittamassa MuSan topikkiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Talven 2 ekaa reenipeliä takana, tappio kakkosdivarin ÅIFK:lle ja tänään 0-0 tasapeli samoin kakkosessa pelaavalle Kerho-07:lle. No nää hallihöntsät on aina vähän hakemista, mutta eihän näistä tuloksista voi muuta kuin parantaa!

 

Ensi lauantaina El Classico Jazz-MuSa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eli huomenna lauantaina (31.1) sitten Karhuhallissa Porin futisperheen sisäinen El Classico, kun MuSa ja Jazz kohtaavat toisensa. Vähän niin kuin isoveli vastaan pikkuveli tai jotain... Kauhean paljon vihamielisyyttä ja eripuraa ei näitten jengien välillä ole esiintynyt, ja monet pelaajatkin ovat uransa aikana edustaneet molempia seuroja... Ja esim. itsekin olen molempien seurojen toiminnassa mukana.

 

Hyvä näin! Eli hyvällä viilingillä El Classicoon! Kyllähän Jazzin tämä kuuluisi viedä, "isompana veljenä", mutta saas nähdä? Molemmat joukkueet ovat aloittaneet hallikautensa vähintäänkin keskinkertaisesti! Jazz hävinnyt kakkosen ÅIFK:lle ja tasuri niin ikään kakkosen Kerho07:n kanssa.

 

MuSa taasen taisteli vaivaisen 1-1 tasurin kolmosessa pelaavan ToVen kanssa, joten parannettavaa on kummallakin! Huomisiin....

Share this post


Link to post
Share on other sites

FT 0 - 0. Hallihöntsä on todella hallihöntsää. Jazzilla näennäinen hallinta, etenkin tokalla jaksolla, mutta viimeistely oli mitä oli...  Jazz sai toisella jaksolla rankunkin, jonka S-P Mäkelä laukas tarkasti tolppaan! Molemmilla jengeillä paljon terotettavaa ennen kesää, mutta ohan vasta tammikuu :)

 

Yllättävän paljon katsojia, vaikka viereisessä hallissa Ässät-Pelicans ja toisella puolella Narukerä-Veiterä samaan aikaan. Katsojaystävällinenhän Karhuhalli ei edes ole, mutta harvoinhan tämmöset harjotushallit sellaisia ovatkaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viikonloppuna reenipeli VIFKiä vastaan, voitto 2-1! Maalit Santahuhta rankusta ja Tuovinen. Suomen cupissa seuraava vastus arvottu ja se on heti alkuun vaikea, ÅIFK. Talven ekassa reenipelissä tuli tappio tätä divaria alempana pelaavaa Interin farmia vastaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja Karhuhallissa juuri päättyi reenipeli Jazz-Haka. Todella unelias höntsäily, joka päättyi tuttuihin lukemiin 0-0.

 

Eipä tuosta(kaan) jäänyt juuri lapsille kerrottavaa... 

 

Katsojia varmaa 50. Kaikki seuran toiminnassa mukana olevia, jazzilaisia, musalaisia ja taisipa siellä muutama hakalainenkin olla....

 

Josko ens kerralla jo näkis Jazzin maalin?? :)

 

ps. Nettisivuilla raportissa kehuttiin pelin olevan tapahtumarikas! No joo... Hallissa 0-0, kyllä se rehellisesti sanoen meni meillä enemmän kahvin juontiin ja paskan puhumiseen... :)  Olihan siinä toki muutamia hyviä maalipaikkojakin Jazzilla...  Lisäks toka jakso lopetettiin ajassa 39 min, kun ilmeisesti hallivuoro loppui? No, höntsä o höntsää!

 

Cup-pelejä odotellessa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aikamoinen pommi oli tänään Satakunnan kansassa! Jazz luopuu ykkösen paikastaan.... Eikä rahallisten syitten seurauksena, kuten usein, vaan syynä se, että Jazz on saanut ainutlaatuisen tilaisuuden pelata Ruotsin sarjassa!! Alkuun Jazz aloittaa kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, 1-division Norrassa, eli pohjois-lohkossa.

 

Jazzin pelurit ovat jo tällä viikolla menossa leireilemään Pietarsaareen. Eikä tällä kertaa ole futiskamat mukana, vaikka Pietarsaaressa futisoppejakin on viime aikoina ammennettu menestyksellä. Nyt on kyseessä kielikurssi! Svenska för fotbollmannen :)

 

Saas nähdä kuin täs käy??!! :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×