Jump to content
Sign in to follow this  
Mozzer

23.1.2015: Cambridge United - Manchester United (FA Cup)

Recommended Posts

cambridge-united.png vs. manchester-united.png

23.1.2015 klo 21.55 @ Abbey Stadium

 

En ehdi kirjoittaa sen kummempaa ennakkoa, mutta pistetään ketju pystyyn. United jatkaa tänään FA Cup -seikkailuun League Twon Cambridge Unitedin vieraana. Kotijoukkueessa pelaa vanha United-mies Luke Chadwick ja LvG:n mukaan joukkueessa on monia yli 190-senttisiä pelaajia. Muuta en joukkueesta tiedä.

 

LvG on puhellut viime päivinä siihen malliin, ett 3-5-2 -systeemillä tullaan ehkä pelaamaan loppukausi. Tässä ottelussa mielellään näkisin kuitenkin kokeilun 4-2-3-1 -formaatiolla, tuotahan ei ole testattu missään vaiheessa. Siinä olisi pari keskikentän keskustan ukkoa tukemassa puolustusta, niin ehkä LvG voisi istua penkillä vähän rauhallisemmin.

 

Kentälle loukkaantumisen jälkeen virettään hakevia ja muuten vähälle peliajalle viime aikoina jääneitä pelureita. Ainakin Young, Smalling ja Evans ovat loukkaantuneina sivussa.

 

Wilson

Di Maria - Herrera - Januzaj

Blind - Fellaini

Shaw - Rojo - Jones - Rafael

Valdes

 

Tulosveikkaus 0-3 (Wilson x2, Di Maria).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ohoh, ei ollut aavistustakaan että peli on tänään. Kiitokset Mozzerille avauksesta!

 

 

Tuossa LvG hieman vihjaili, että Valdes ei pelaisi. Formaatin suhteen olen aika yllättynyt, jos Cambridgea vastaan pitää kolmella topparilla lähteä. Mut kohtahan se nähdään..

 

Rojo-Jones olisi kyllä melkoinen topparikaksikko..

Share this post


Link to post
Share on other sites

De Gea; Valencia, Jones, Rojo, Blind; Januzaj, Carrick, Fellaini, Di Maria; Wilson, Falcao

Penkki: Valdes, McNair, Rafael, Shaw, Fletcher, Herrera, van Persie

 

Eli De Gea pelaa, ei Valdes. Hyvä joukkue, se näyttää että FA Cup on tärkeä Unitedille ja van Gaalille. Tarkoittako tämä että me näemme 4-4-2 formaatio? Olisi ollut vähän outoa, mutta sitten taas, tyypilisesti van Gaal :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

De Gea; Valencia, Jones, Rojo, Blind; Januzaj, Carrick, Fellaini, Di Maria; Wilson, Falcao

 

Penkki: Valdes, McNair, Rafael, Shaw, Fletcher, Herrera, van Persie

 

Eli De Gea pelaa, ei Valdes. Hyvä joukkue, se näyttää että FA Cup on tärkeä Unitedille ja van Gaalille. Tarkoittako tämä että me näemme 4-4-2 formaatio? Olisi ollut vähän outoa, mutta sitten taas, tyypilisesti van Gaal :P

 

 

Noni, Januzajkin vihdoin vapautettu koirankopista! On varmasti kovat paineet onnistua, mutta toivottavasti Adnanilta nähdään tänään sellainen esitys, jolla häntä nähdään jatkossa enemmänkin kentällä. Huonolla esityksellä saattaa lainapesti olla tosiasia. 

 

Lopputulos 0-3 Januzaj, Wilson x2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei helvetti hyvää perjantai iltaa, että on niin surkeaa peliä taas vaihteeksi.Ei mitään meiltä aikaiseksi ja Kakkosliigan "pubijengin" kuuluisi periaatteessa johtaa peliä jo parilla maalilla jos osaisivat viimeistellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, mitä voi sanoa? Unitedilla on pallo paljon, mutta peli on niin huono, ja Cambridge on ollut lähempi maali kuin United. Ei oo suuri yllätys että peli ei oo hieno, mutta pitäisi olla parempi kuin tää. Joukkue ei pelaa hyvin yhdessä. Toivottavasti mene parempi tauon jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin, Luke Chadwick palaa Old Traffordille :D

Tauon jälkeen oli vain United, United, United, mutta peli oli vielä huono. Meni parempi kun van Persie ja Herrera tuli sisään, ja United pitäisi voittaa, mutta ei riittää. Tietääkö joku koska toinen peli on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuli tuosta lopusta 25 min katsottua.

Tuttua kuraa taas. Ja ne pari paikkaa jotka onnistuttiin neljänneksi korkeimman sarjatason joukkuetta vastaan luomaan ryssittiin sitten.

 

Voi voi.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipa jälleen taktillinen kokeilu varsinkin ekalla puoliajalla kukaan pelaajista ei tiennyt kuvioita. Toisella kuvioita muutettiin ja homma oli ratkaisua vailla. Nyt pitää VG:n pian ratkaista kuinka paljon hän Wilsonia peluuttaa joku järjestys hyökkääjien kesken on saatava varsinkin kun mitään peliruuhkaa ei ole. Sinällään uusintaottelu voi olla ihan hyväksikin jotta näitä sekaisia taktiikoita saataisiin hiottua. Ja tuohan uusinta peli myös manulle puntia tilille ja samalla pikkuseura Cambrigde saa myös hyvän potin seuran rahastonhoitajan mieliksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulipas sitä hyvään saumaan Viaplay hommattua  :howler:

 

Toisaalta, ei se peli itsessään aivan järkyttävää kuraa ollut niin kuin annetaan ymmärtää, parempaa futista tämä ManUlta oli kuin Yeovil-matsi. Nyt ei vain tullut tyhjistä sitä Herreran ihmevetoa, joka olisi ottelun ratkaissut. Alussa Cambridge tuli odotetusti innokkaasti päälle, ja sai erikoistilanteiden kautta pientä painetta aikaiseksi Unitedin maalille. Pelaajien pituuserosta näytti tässä vaiheessa olevan suurta hyötyä heille. Puolen tunnin kohdalla kotijoukkueen Josh Coulsonille siunaantui koko ensimmäisen jakson paras paikka, kun pusku meni kulmapotkun jälkitilanteesta vain hieman maalin yli. Myös Ryan Donaldson näytti kärjessä vaarallisuutensa useampaan otteeseen. Ekalla jaksolla se suurempi United esitti todella mielikuvituksetonta peliä. Yhtään todella vaarallista tilannetta ei ollut, ja ne muutamat maalia kohti suuntautuneet vedot tulivat lähinnä Di Marían laukomana kauempaa. Tauolle mentiin kiikarilukemissa, mikä ei välttämättä kovin monelle tullut yllätyksenä.

 

Tokalla jaksolla odotin, että ManU pystyisi kärsivällisesti paikkoja jauhamalla jatkopaikan nappaamaan. Aikamoisessa puristuksessa Cambridge joutuikin koko puoliajan olemaan, sillä yhtä maalia tuo käytännössä koko ajan oli. Van Gaalin vaihdot olivat tällä kertaa onnistuneita; Herrera pelasi Di Marían kanssa muutaman kerran näyttävästi puolustuksen hajalle. Viimeinen terävyys maalin edessä vain puuttui. RVP oli päästä heti vaihdosta tultuaan iskemään läheltä, mutta laukaus suuntautui yli maalin. Falcaolla oli myös tilaisuutensa. Niin vain lopulta Cambridge United sai urhoollisen taistelunsa päätteeksi massiivisen palkinnon 0-0 -tasurin muodossa. Fanit totisesti ottivat kaiken ilon irti ja se heille suotakoon. Cambridgelle matka OT:lle on yhtä juhlaa, kävi itse pelissä miten tahansa. Lisäksi seuran kassaan kilahtaa uusinnan myötä semmoiset 1,6 miljoonaa puntaa, seuran budjettihan on 1,1 miljoonaa.

 

Olosuhteet tuossa pelissä eivät muuten mitkään kovin herkulliset olleet ManUn kannalta. Tuuli oli kova, ja pallo otti lyhyissäkin syötöissä usein huomattavasti nostetta kentän pinnasta. Parhaiten jäi mieleen tilanne, jossa Valencia oli laidallaan vastaanottamassa syöttöä ja pallo pomppasi varmaan parikymmentä senttiä jalan yli. Ei tämän asian taakse voi toki piiloutua, mutta ajattelinpahan ottaa tuonkin esille. Käänteli asiaa miten päin tahansa, niin tulos on ManUn kannalta häpeällinen. Vastassa oli kuitenkin 76 sijaa alempana sarjasysteemissä oleva jengi.

 

Pelaaja-arvostelut:

 

DDG - Ei paljoa tehtävää. Erikoistilanteissa jättäytyi yleensä fiksusti suosiolla taaemmas eikä lähtenyt lotolla hakemaan palloa pelaajamassan keskeltä. Toisella jaksolla käytännössä työtön avauksia lukuun ottamatta. 7

 

Valencia - Kehno esitys. Ihan perusjutuissa oli isoja ongelmia, lähtien niistä viiden metrin syötöistä omille. Rafael tuu takas vaikka maskin kera. 4

Jones - Valencian kanssa ikään kuin yhden pykälän jäljessä muun joukkueen tasosta. Välillä sai aikamoisen vapaasti kuskata palloa vastustajan alueelle. Kertaalleen pääsi myös laukomaan, laukauksen laatu oli... noh kyllä te sen tiedätte. Ja poistakaa nyt herran tähden jampalta oikeus niiden kulmien JA vaparien antamiseen. Jumalauta! 5

Rojo - Erottui selkeästi edukseen puolustusnelikosta. On agressiivinen, ottaa miehensä tarkasti, ja hetkinen.. sehän osaa myös tehdä jotakin pallon kanssa! 7

Blind - Muutama keskitys luokkaa decent, mutta nopeuden puute vaivasi taas vaspan paikalla. Ei se nyt huonossa valossa kuitenkaan mieleen jäänyt.

Carrick - Tilaa oli poikkeuksellisen paljon pelin pyörittämiselle. Kuinkakohan monta syöttöä pääsi antamaan omille? (edit: 96 syöttöä.) Oli oma luotettava itsensä. Erinomainen syöttö Falcaolle jonka olisi pitänyt saada tilanteesta pallo sisään. Aivan pelin lopussa totaalisen naurettava tuomio antaa Foylta vapari tilanteesta, jossa Carrick ei edes hipaissut Cambridgen pelaajaa. 7

Di María - Unitedin MotM. Aktiivinen pallon kanssa, pyrki muista poiketen pelaamaan pallon nopealla temmolla ylemmäs ekalla jaksolla. Kärsi sopivan pelikumppanin puutteesta. Laukoi muutamaan otteeseen kohtuullisen terävästi. Loistelias pystysyöttö van Persielle joka oli johtaa avausosumaan. 

Fellaini - Ekalla jaksolla meni hukkaan oikealla laidalla, mikäköhän aivopieru tämäkin oli valmennukselta. Toisella puolikkaalla pääsi keskemmälle ja samalla hääräämään enemmän vastustajan boxissa. Varoituksen takia otettiin pois kentältä. 6

Januzaj - Parempaa oli jo nähtävissä mutta aikailee edelleen liikaa pallon kanssa. Esimerkiksi ekan jakson lopulla hukkasi alokasmaisesti hyvän tilanteen. Whoscoredin mukaan neljä driblausta ja kaksi vetoa maalia maalia kohti, eli samat kuin Di Mariálla. Samat sävelet kuin ennenkin: lisää pelejä alle, eikä pelkkiä jämäminuutteja. Itseluottamus ja pelituntuma eivät itsestään kasva.

Falcao - Kolumbialaisella oli taas omat paikkansa ratkaista ottelu, mutta ei maistunut. Kaikki ei ehkä ihan olleet huipputontteja, mutta noistakin vanha Falcao olisi todennäköisesti 1-2 maalia helposti iskenyt. Kello tikittää kohti kevään loppua, tuloksia täytyisi alkaa jo tulemaan.

Wilson - Ei päässyt missään vaiheessa pelin sisälle. Kontribuutio hyvin vähäistä, pallokosketukset ekalta jaksolta ovat melkein yhden käden sormilla laskettavissa. Keltainen kortti oli myös osasyynä RVP:n tuloon kentälle.

 

RVP - Pirteä sisääntulo. Falcaon kanssa on liian samantapainen pelaaja, mieluummin peluuttaisin vain yhtä kärkeä jolloin saataisiin yksi luova pelaaja lisää keskikentälle. 6

Herrera - Hyvä yhteisymmärrys Di Marían kanssa, joukkueen selvästi parempaa osastoa. Miksei pelaa vakituisesti avauksessa, tähän kysymykseen vain LvG:llä lienee vastaus.

Shaw - Jämäminuutit lopusta, luultavasti tällä vaihdolla haettiin lähinnä pelituntumaa. Ei arvosanaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämä ei varmaan tarvitse uutta ketjua, joten jatketaan täällä. Uusinta siis kotistadionilla kyseessä, ja yleisössä ilmeisesti puoliväkisin pakottamalla paikalle hankittuja kausikorttilaisia. Tunnelma voi siis olla kaksijakoinen, mutta toivottavasti kotijoukkue vihdoin näyttää mikä tasoero näillä kahdella jengillä on.

 

Viikonlopun peli jäi näkemättä, joten avauksesta paha sanoa mitään. Ilmeisesti kuitenkin Carrick, Young ja Evans ovat varmuudella sivussa.

 

Veikataan vaikkapa näin

 

Valdés

Rafael - Jones - Rojo - Shaw

Blind

Rooney - Herrera

Mata

Wilson - Falcao

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onkohan Louis ihan tosissaan leipomassa McNairista oikeaa pakkia? Pelasi tuota paikkaa U21-ottelussa Poolia vastaan ja nyt tässä. Vastustajien taso pitää tietysti ottaa huomioon, mutta näiden pelien perusteella tuo rooli näyttäisi sopivan Paddylle keskuspuolustajan hommia paremmin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse olin todella vakuuttunut McNairin otteista laitapakin tontilla. Monen mielestä eilisen MOTM, hieman ihmetytti kun miestä ei valittu twitter-äänestyksen kolmen parhaan joukkoon ollenkaan. Toki vastustajien taso ym. otettava huomioon, mutta fysiikka tuntuisi olevan hyvässä kunnossa, on yllättävän tekninen ja nopea tuon kokoiseksi pelaajaksi ja ainakin eilisessä pelissä teki jatkuvasti oikeita valintoja pelin kannalta, mitä ei voida aina sanoa esimerkiksi Vallusta. Puolustussuuntaan miestä ei ole toki vielä testattu, saapa nähdä miten pärjää tuolla paikalla hieman kovempia vastaan :mrgreen:. Toivottavasti miehelle joku rooli löytyisi tulevista joukkueista, omia junnuja ei voi ikinä olla liikaa joukkueessa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jees, rutiininomaisella pelillä 3-0 voitto Cambridgestä ja neljännesvälierät kutsuvat. Unitedin dieselkoneella meni tuttuun tapaan ensimmäiset puoli tuntia konetta käynnistellessä ja Cambridgen veskarille ei kertynyt yhtään torjuntaa. Itse asiassa jo ensimmäisellä minuutilla vieraitten Elliottilla oli miljoonan punnan paikka viedä Cambridge johtoon, mutta laukaus läheltä osui tolpan ulkoreunaan. 25 minuutin kohdalla Fellaini jatkoi keskityksen Matalle, joka sivalsi Unitedin johtoon. Ensimmäinen maali melkein kahteen tuntiin alasarjajengiä vastaan, hieman koomista kyllä mutta joukkueen sisällä varmasti jonkinlainen apina putosi harteilta. Seitsemän minuuttia myöhemmin RVP jatkoi taidokkaasti ulkosyrjällä pelivälineen Rojolle, joka onnistui pukkaamaan Unitedin turvallisen tuntuiseen 2-0 johtoon. Toisella jaksolla United jatkoi paikkojen luomista, ja niin Di María, Rooney kuin myös  Robin van Persie pääsivät vuorollaan testaamaan Chris Dunnin näppien pitävyyttä. RVP tuhlasi tällä kertaa useamman loistopaikan. Vasta vaihdosta tullut James Wilson onnistui tekemään ratkaisevan kolmannen maalin. Lopussa Cambridgen pelaajalle tarjottiin mahdollisuutta kavennukseen, mutta laukaus painui ohi maalin.

 

Taktiikoiden osalta peli oli aika mielenkiintoinen; United aloitti jonkinlaisella flat 4-4-2:n ja 4-3-1-2:n muodolla, jossa Di María ja Rooney pelasivat hyvin leveällä, ylhäällä RVP ja Fellaini tätä tukemassa. Lopussa mentiin enempi timantilla, kun Rooney siirtyi kärkeen ja Herrera otti hänen paikkansa. En ole ihan varma, oliko League 2:n Cambridge Unitedia vastaan pakko käyttää pitkän pallon taktiikkaa, mutta toisaalta LvG:n tunnustukseksi on sanottava että aivan kelvollisesti se toimi. Fellaini osoitti jälleen käyttökelpoisuutensa, kun häntä vain osataan peluuttaa oikein. Unitedin parhaimmistoon hänen ohellaan lukeutuivat oikeaa laitaa sahannut Paddy McNair, Di María sekä tietysti vaihtopelaaja James Wilson. McNairin kohdalla on hauska nähdä, aikooko van Gaal muovata hänestä Rafaelin korvaajaa. Näytti ainakin tämän pelin perusteella siltä, että hänellä on hyökkäyspäässä huomattavasti enemmän annettavaa kuin Valencialla. Muistetaan silti kumminkin, että vastassa oli vain Cambridge. Liigapeleissä McNairia voisi testata paremmin tuolla tontilla. Di María pelasi parhaan pelinsä Unitedissa laidalla ja meno muistutti ajoittain jo viime kauden matseja Realin riveissä. Parannettavaa on vielä, mutta selvästi oikeaan suuntaan ollaan menossa.

 

Unitedin puolustus pääsi eilen odotetun vähällä muutamaa tilannetta lukuun ottamatta. Pieni huolenaihe itsellä on kuitenkin se, ettei van Gaal vieläkään näytä tietävän parasta back-fouriaan vaan kierrättää pelaajia hyvästä loukkaantumistilanteesta huolimatta. Mun mielestä pelien vähyyden takia kannattaisi ajaa samaa nelikkoa (tai ainakin topparikaksikkoa) sisään nyt useamman pelin putkeen. Siten saataisiin myös nuo pikku kämmit, joita eilenkin tuli, minimoitua.

 

Ja kuten edellisessä kohtaamisessa, myös tässä on annettava tunnustusta vierailijoiden huikealle kannustusjoukolle. Yli 6000 fania piti OT:lla kiitettävää möykkää koko pelin ajan. Katselin päätösvihellyksen jälkeen joukkueen kokoonnuttua kannattajiensa eteen, miten paljon tämän täytyy pienelle seuralle merkitä. Tulla Old Traffordille kymmenien tuhansien ihmisten eteen ja miljoonien TV-katsojien ihmeteltäväksi. Se on jotain se, eivätkä varmasti ihan heti tule kokemaan mitään vastaavaa.

 

DDG - Muutaman pallon pääsi koppaamaan. Pari tilannetta nosti hieman enemmän sykettä, mutta suurempia venytyksiä ei silti tullut. 6

McNair - Pelasi oikeana pakkina, ja hyvin vetikin. Yllättävän kypsää pelaamista. 7

Smalling - Hyvä, tasainen esitys siihen saakka, kunnes meinasi päästää luvattoman huonolla syötöllä Cambridgen maalintekoon. Näitä ei_vain_saisi_tulla. 6

Evans - Ihan jees tekemistä kerrankin. Eniten katkoja ja purkuja puolustuspään pelaajista. 6

Rojo - Hoiti puolustustyönsä varmasti ja sai vastustajan pelaajat näyttämään League 2-pelaajilta. Keskitykset vain heikkoja. 7

Blind - Oli lahjoittaa maalin heti alussa. Ei niin näkyvä kuin Leicester-ottelussa, mutta teki kuitenkin hyviä katkoja.

Rooney - Ajoittain huolimatonta syöttöpeliä, tästä helmasynnistä täytyy päästä eroon. Näyttäisi silti yrittävän hieman jo rohkeampia ratkaisuja keskikentältä käsin, eikä vaan levitä palloa laitaan. Pääsi muutamaan kertaan kokeilemaan kauempaa ja tolppien väliinkin osuttiin.  6½

Mata - Riittävän laadukas viimeistely lähietäisyydeltä. Syötöt napsuivat kivasti kärkipelaajille, mistä tulee plussaa. En kuitenkaan pidä siitä, että hidastaa välillä hyökkäyksiä tarpeettomasti. Herrera tekisi luultavasti aivan samat asiat kuin Mata, mutta ilman hidasteluja. Epäilen yhä onko Mata sellainen pelaaja jota United tarvitsisi. 6½

Di María - Jep jep, nyt näytti taas enemmän 60 miljoonan pelaajalta. Osoitti, ettei mene laidalla täysin hukkaan. Harmi ettei saanut maalia palkinnoksi muuten kelpo pelistä.

Fellaini - Chest control kohdallaan. Sai tehdä juuri sitä, mitä parhaiten osaa. Hyvä jatko vapauttavaan 1-0 maaliin. 7

RVP - Tuhlaili, mutta toisaalta liikkui erinomaisesti vastustajan boxissa ja teki periaatteessa kaiken oikein maaleja lukuun ottamatta. Jatkuva uhka Cambridgen puolustukselle käyttäessään ahtaita tiloja hyväkseen. Vaikea laittaa arvosanaa, mutta annetaan nyt 7

 

Wilson - Hienoa Wilson!! Tästä voi olla seuraava tähtipelaaja kehkeytymässä. Tuli heti pirteästi kentälle, nopea käännähdys ja tilanteen alustaminen kaverille. Myöhemmin tulleesta hyökkäyksestä James pääsi lataamaan matalan pallon rankkialueen rajoilta oikeaan nurkkaan. Hieno osuma, vaikka maalivahdin piikkiin se osittain menikin. 7

Herrera - Pääsi haistelemaan cup-tunnelmaa parikytä minsaa ennen päätösvihellystä. Alusti Wilsonin maalin ja muutenkin taas ihan kelpo tekemistä noin lyhyessä ajassa.

Young - Rojon tilalle noin 10 minuuttia ennen loppua. Ei arvosanaa.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muutama huomio eilisestä ottelusta. Olkoonkin, että vastus oli "vain" Cambridge, niin ei yhtään vähennä joidenkin suoritusten arvoa. Ei tästä kannata lippuja salkoon vedellä, mutta positiivista boostia tuleviin koitoksiin tästä voidaan ja pitää ammentaa.

 

Mielestäni LvG:ltä hyvä veto laittaa ADM ja Rooney laidoille. Näin saatiin todellinen hyökkäysuhka molemmille laidoille ja se pakotti Cambgridgen puolustuksen pelaamaan melko leveänä ja edelliskohtaamisen lopun kaltainen keskustan bussi ei pysynyt kasassa, kun joutuivat liikkumaan jatkuvasti pallon perässä puolelta toiselle.

 

Unitedin ensimmäinen maali tuli koko ottelun ensimmäisestä vastahyökkäyksestä, jossa cambridge ei kerinnyt sijoittumaan puolustusasemiinsa. Alun siirtely jaa pitkät pallot olivat pääosin seurausta Cambridgen puolustusryhmityksen asemasta ja tiiveydestä. Näitä nopeita vastaiskuja pitäisi saada vain lisää, mutta helppoa se ei ole, kun vastustaja lähtee pelaamaan 0-0 tulosta ja makaa jo valmiiksi alhaalla.

 

Blind! Vaikka alkuun melkoinen hasardi syöttö ja vastustaja läpi, niin mielestäni selkeä ykkösvaihtoehto keskikentällä pohjalle tällä hetkellä. Mieletön työmäärä ja nopeus riittää juoksemaan takamatkaltakin vastustajan hyökkäyksiä kiinni. Ei valu kokoaika puolustuslinjaan hakemaan palloa pakeilta, vaan tarjoaa itsensä pelattavaksi hieman ylempää. Pistää palloa liikkeelle ja vaihtoehtona on muutakin kuin hidasta hyökkäystä vrt. Carrick.

ADM, Mata, Rooney & Co tarvitsevat nimenomaan nopeampaa pallon siirtelyä hyökkäyksiin lähdöissä ja linkin heidän sekä puolustuksen väliin, jotta heidän vahvuutensa pääsevät esiin.

 

McNair. Tullut täällä jo kehuja muiltakin, eikä ihme. Alkuun Rooney joutui muutaman kerran näyttämään, että mukaan sieltä hyökkäyksiin, mutta sen jälkeen homma lähti toimimaan. Ylätti ainakin itseni tekniikallaan ja hintelästä varresta huolimatta siirsi kaksinkamppailuissa muutamaankin otteeseen kaverin puhtaasti sivuun. Nopea ja kuntokin tuntuu riittävän, joten toivottavasti LvG antaa lisää näyttöpaikkoja ko. paikalla.

 

Asenne. Nyt oli peli sen näköistä kuin se ammattimiehillä pitääkin olla alasarja joukkueita vastaan cupissa. En tarkoita, että peli olisi ollut mitenkään saumatonta tai hienoa, vaan sitä, että kentällä näkyi päättäväisyys tekemisessä ja usko omaan tekemiseen. Pallo pidettiin omalla joukkueella ja taisi Cambridge saada todellisuudessa yhden pelitilanteen rakennettua maalipaikkaan ilman Unitedin selkeää virhettä (Blindin syöttö alussa) tai erikoistilanteiden keskityksiä maalille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

McNair. Tullut täällä jo kehuja muiltakin, eikä ihme. Alkuun Rooney joutui muutaman kerran näyttämään, että mukaan sieltä hyökkäyksiin, mutta sen jälkeen homma lähti toimimaan. Ylätti ainakin itseni tekniikallaan ja hintelästä varresta huolimatta siirsi kaksinkamppailuissa muutamaankin otteeseen kaverin puhtaasti sivuun. Nopea ja kuntokin tuntuu riittävän, joten toivottavasti LvG antaa lisää näyttöpaikkoja ko. paikalla.

 

Ja pakko myös mainita useat todella laadukkaat keskitykset. Potkutekniikkaa tuntuu muutenkin löytyvän muita ManU-pakkeja enemmän, ainakin yhteen laskevaan pomppupalloon sai todella komean vedon, valitettavasti vain ilman sen kummempaa tulosta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×