Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

8.2.2015 West Ham United vs Manchester United, @Upton Park

Recommended Posts

MudZ73j.pngVS s5exUDS.png

Stadion: Upton Park
Pvm: 8/2/2015
Alkamisaika: 18:15

 

Sunnuntaina vastakkain ovat kaksi Unitedia, itäisen Lontoon Potku Pallo Yhdistys sekä Manu. Kiihkeä peli tiedossa!

 

Nyt mennään laiskanpuoleisella avauksella, katsotaan jos saisi lähempänä peliä jotain järkevämpää aikaiseksi. Laitetaan nyt kuitenkin avaustoive:

 

----------------------------------DDG

Rafael/McNair------Smalling-----Rojo---------Shaw

---------------------------------Blind

----------------Fellaini---------------------Di María

--------------------------------Rooney

------------------------RVP------------Wilson/Falcao

 

Fellaini aiheuttamaan hämmennystä WHamin takalinjoille, lisäksi Wilson jatkaa maalitehtailuaan. Niukka voitto tulossa, sanotaanko 1-2 Punaisille Paholaisille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Illan ottelun tärkeys vain korostui eilisten ottelutulosten myötä. Poolin ja Cityn tasurit, sekä Tottenham - Arsenal pelin lopputulos vain tiivistivät sijojen 2-4 taistelua. Voitolla tänään United kohentelee asemiaan tässä taistelussa, mutta muilla tuloksilla tuo rypäs sijoilla 2-8 tiivistyy entisestään. Mitään tämä peli ei ratkaise lopullisesti, mutta uskon sen tuloksella olevan vaikutusta seuraaviin otteluihin ja erityisesti henkisesti. On huomattavasti helpompi lähteä sijalta 3. Muutaman pisteen etumatkalta seuraaviin peleihin, kuin sijalta 4. jolloin yhden pelin tuloksella sijoitus voi heilahtaa 2-4 sijaa suuntaan tai toiseen.

 

Vaikka West Ham ei aivan yhtä kovassa lennossa sijoituksen ja tulosten valossa ole kuin syksyllä, niin silti Upton Park ei sieltä helpoimmasta päästä ole vierailla. West Ham on mielestäni hyvä sekoitus fyysisyyttä ja taitoa. West Ham pelaa paljon nopeita hyökkäyksiä, joten odotettavissa on vastaiskuihin satsaava kotijoukkue. En usko West Hamin mitään bussia kotikentällään pysäköivän maalinsa edustalle, mutta silti kurinalaista puolustusta. Kovin usein tällä kaudella United on puskenut näihin puolustuksia hitaalla tempolla, mutta nyt toivon nopeampaa pallon liikuttelua ja suoraviivaisuutta. Mitä enemmän Hammersin laidat keskikenttä joutuvat puolustamaan ja juoksemaan alaspäin, sitä varmemmin United homman hoitaa. Mutta jos United pyörittelee peliä keskialueelta ja Hammersin kerkeää ryhmittymään, niin vaikeaa tulee ja Hammersin mahdollisuudet nopeisiin vastaiskuihin ja sitä kautta maalintekoon kasvavat.

 

Kokoonpanosta ei suuria toiveita ja tuo OG:n laittama kelpaisi. Tulosveikkauksena tasainen ottelu, jonka United kääntää itselleen 1-2 tai 0-2. Maalit ADM ja Falcao.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steve Harrisin suosikkiseura isännöi ManUa ja panokset ovat mielestäni suuremmat kuin etukäteen kuvittelisi. Juurikin siksi, että kun muutaman pisteen nipussa on monta seuraa, nämä ennakolta hieman helpommat pelit tulisi ehdottomasti hoitaa voitolla kotiin. Itsellä tunnelma korkealla,pitkästä aikaa tilaisuus nauttia matsista tv:n ääressä. Em. avaus näyttäisi hyvältä, mutta ehkä LvG jonkin jokerin pakastaan vetäisee. 1-3.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manchester United tänään:

 

B9VNUpGCYAAKvK0.jpg

 

Eipä voi paljon parempaa tälle illalle toivoa. West Hamin alakerralla voi tulla hieman kiire ManUn hyökkäyskaluston kanssa. Ja onhan se hyvä, että edes Januzaj saa peliaikaa Herreran ollessa koirankopissa. Fellaini ehkä vähän yllättäen penkillä, no eipä vastapuolellakaan tosin ole Carrollia mukana.

 

Laitetaan kotijoukkueen avaus jatkeeksi:

 

West Ham United starting line-up: Adrian, Jenkinson, Tomkins, Kouyate, Cresswell, Song, Noble, Nolan, Downing, Sakho, Valencia

Subs: Jääskelainen, O'Brien, Oxford, Amalfitano, Jarvis, Cole, Lee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heikolta näyttää :thumbsdown1: :thumbsdown1: . Mennään jo Helmikuuta vastassa Big Samin West Ham ja ollaan täysin purjeessa. Tomkins ja Kouyaté topparipari vielä vastassa niin kyllä parempaan pitää pystyä, perkelee!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mul on kaks kysymystä, miks West Ham syöttelee ja tekee töitä paremmin kun Man utd?? Ei pysty käsittää miten surkeeta syöttelyä varsinkin hyökkäysalueella! :(

 

Ja lisäksi vielä semmonen, että ManU saanu painetta vasta kun West Ham on valunu omalle alueelle. Tuntuu että jokainen jengi joka yrittää vähänkin prässätä manua vastaan saa pakan aivan sekasin!! Surkeeta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi huoh mitä kuraa :mrgreen:

 

Paljon kertoo se, että seuraan enemmän Redcafen liveketjua kuin striimiä.

 

Eikö muuten Rooneyta mitenkään voisi siirtää ylemmäs? Syötöt menee taas aivan minne sattuu. Niin turhauttavaa, luulisi että valmennus nyt edes jotenkin tuohon reagoisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se Potkupallo Joukkue sieltä jostain teki sen mitä pitikin, voitto olisi ollut ansaittu! ManU yritti mutta ei yhtään todellista maalipaikkaa. Tosin Falcao ja van Persie pääsivät molemmat yrittämään, mutta juna meni jo. Blind tasoitti, mutta piste ei riitä tästä pelistä. Luokaton esitys, mest. liigapaikka on vielä näpeissä, näillä esityksillä pitää vaan luottaa muiden kompurointiin entistä enemmän. David de Gealta huippu peli, harmi menettää mies muualle, mutta ehkäpä ensi kaudella pääsee taistelemaan paremmasta kuin sijoista 4-8. Ja Steve Harrisille terveisiä; Up The Irons!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tasapeli taas kun olisi ollut sauma kuroa Man Cityn eroa kiinni :thumbsdown1: :thumbsdown1: . Täytyy ihmetellä miksei lähdetty samalla kokoonpanolla kuin Cambridgeä vastaan(olkoonkin vain kakkosliigan jengi), mutta silloin peli edes näytti sinnepäin mitä sen pitäisi olla. Smalling- Evans omasta mielestäni edelleen ehkä se paras mahdollinen topparipari(joo heikkoa on silti,mutta kuitenkin), Rojo parempi laidalla, samoin Di maria, Mata ollut yksi parhaista tällä kaudella ellei jopa paras, Falcao - Van persie ... miksi oi miksi? onko tämä parivaljakko toiminut yhdessäkään pelissä niin kuin pitäisi?,Rooney ei löydä yhteistä säveltä keskellä Di Marian,Blindin kanssa, Matan kanssa on toiminut mielestäni paremmin.Jones ryntäilee kuin päätön kana juuri silloin kun ei pitäisi, pelkkä kova yritys ja taistelu ei riitä, jotain muutakin tarttis osata.

En tiedä kyllä parempaan vain pitäisi pystyä tässä vaiheessa kautta, turha puhua kokoajan uusista hankinnoista kun pelitapaa ei olla edes vielä löydetty, ei varmaan kovasti motivoi pukukoppia kun aina ollaan jollekin pelipaikalla tuomassa uutta miestä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täytyy ihmetellä VGn vaihtoja tai niiden puuttumista ja ajoitusta. Heti 60 minuutilla piti tehdä eka vaihto, oli uskomatonta ettei tehty toista vaihtoa viim 75 minuutilla, vaikka Mata Di Marian tilalle. Kun joukkue on vaikeuksissa niin luulisi VGn edes joskus kävelevän kentän laidalle vaikka "ärjymään" kannustusta pelaajille. Pelistä sen verran että hitaus vaivasi ja näennällinen pallonhallinta vailla tehoja oli silmiin pistävää. Onneksi De Gea piti tasonsa muu joukkue pelasi edelleen alle tasonsa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onneksi jäi näkemättä. Erona tässä hommassa viime kauteen tuntuu olevan vain lähinnä se, että vertailu viime kauteen on huomattavasti helpompaa kuin vuosi sitten vastaavassa tilanteessa, ja tällä kertaa penkin päässä on mies joka osaa lehdistötilaisuudessa puhua sellaista mitä suurseuran valmentajan pitää puhua pitääkseen kannattajat jokseenkin vakuuttuneina. Tuloksellisesti eroa ei juuri huomaa, enkä ole kyllä sen kummemmin vakuuttunut Van Gaalin kyvyistä saada sisäistettyä taktista nerouttaan ainakaan noihin hyökkäyspään pelaajiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jopa Jamie Carragher on oikeassa Rooneysta:

 

***

 

“I was watching Wayne Rooney today, the position he is in is not right,” Carragher told Sky Sports.

 

“I don’t think he touched the ball in the opposition’s box, if he did, it was once or twice. He is playing almost like a defensive midfielder.

 

“I admire the change when they went direct, but why isn’t he putting Rooney of the front-men, getting in those positions? Trying to create and score goals.

 

“The two strikers had less touches than the goalkeeper.”

 

http://www.thesportreview.com/tsr/2015/02/man-utds-wayne-rooney-like-defensive-midfielder-says-liverpool-legend/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×