Jump to content
Sign in to follow this  
Jahnny

Perparim Hetemaj (Chievo Verona 2011–)

Recommended Posts

Ammattilaisura

HJK Helsinki 2004–2006

→ Klubi-04 2004

AEK Athens 2006–2009

→ Apollon 1926 2008

FC Twente 2009–2010

Brescia 2010–2011

Chievo Verona 2011–

 

Jo 122 ottelua Chievo Veronassa pelannut Hetemaj. Kunnioitettava summa ja kunnioitettava pelaaja seurassaan.

 

Nyt viimeisenä Perpan seura kohtasi Empolin 0-3 tappiossa. Käsivartta koristi kapteeninnauha.

 

Primadonnasta työhevoseksi – Perparim Hetemajn suuri sankaritarina

 

27-vuotias Perparim Hetemaj on kulkenut pitkän tien päästäkseen nykyiseen asemaansa vakiopelaajana Italian pääsarjassa Serie A:ssa. Chievo Veronaa edustava keskikenttämies on pelannut jo yli 120 ottelua kivikovassa Serie A:ssa, ja valtaosan näistä avauskokoonpanossa.

Juuri päättyneellä kaudella Chievo varmisti sarjapaikkansa vasta aivan loppumetreillä. Eroa putoamiseen jäi lopulta neljä pistettä. Hetemaj pelasi kauden aikana 32 sarjaottelua kolmella eri pelipaikalla: alempana keskikenttämiehenä, vasempana hyökkääjänä sekä kymppipaikalla. Hän oli kentällä käytännössä aina loukkaantumisista ja pelikielloista johtuneita poissaoloja lukuun ottamatta. Yhdelläkään suomalaisella pelaajalla ei ollut menneellä kaudella samanlaista asemaa yhtä kovassa sarjassa.

 

Jos Hetemajn esityksiä pitäisi kuvailla yhdellä adjektiivilla, se olisi superluotettava. Hänen pelaamistaan leimasivat korkea perustekemisen taso ottelusta toiseen sekä esimerkillinen työmoraali. Hetemaj toteutti jokaisessa ottelussa pilkuntarkasti valmentajan ohjeita eikä sortunut sooloilemiseen.

Hän oli eniten koko sarjassa rikkeitä tehnyt pelaaja. Joukkoon mahtui varmasti turhaan aiheutettuja vapaapotkuja ja varoituksia, mutta asiaa voi katsoa myös positiivisesta näkökulmasta. Silloin lukema kertoo kovasta intensiteetistä. Hetemajta vastaan ei taatusti ole kiva pelata, sillä hän on vastustajan kimpussa koko ajan. Rikkeiden lisäksi joukkoon mahtuu suuri määrä pallonriistoja sekä kertoja, jolloin vastustajan eteneminen on pysähtynyt ja pallo on ollut pakko pelata alaspäin.

 

Chievo-v-Sampdoria-Perparim-Hetemaj_2840

 

Muodonmuutos

 

Hetemaj oli nuorena suurella itseluottamuksella varustettu pelaaja, jonka käsitys omista taidoista ja todellisuus eivät kohdanneet. Hän piti itseään tähtenä niin HJK:ssa kuin nuorten maajoukkueessakin. Veikkausliigaotteluissa nähtiin kyllä yksittäisiä loistavia suorituksia, mutta myös lukuisia pallon menetyksiä, pelivälineen liiallista hautomista, johon moni lupaavasti alkanut hyökkäys pysähtyi sekä kurittomuutta puolustussuuntaan. Hän oli joukkueelleen enemmän haitaksi kuin hyödyksi.

 

Pikkuhuuhkajien EM-lopputurnaus Ruotsissa kesällä 2009 meni käytännössä pilalle, kun Hetemaj yritti ratkaista ottelut yksin. Suurin osa Suomen hyökkäysyrityksistä tyrehtyi siihen, että hän laukoi huonosta paikasta tai yritti antaa ratkaisusyöttöjä liian hätäisesti. Toki tästä suurimman osan saa ottaa piikkiinsä päävalmentaja Markku Kanerva, joka ei saanut suojattiaan kuriin. Kun katsoo nuorta ja nykyistä Hetemajta, katsoo käytännössä kahta eri pelaajaa. Ainoastaan vankka luotto omiin kykyihin on ennallaan. Nykyään hän vain tiedostaa mitä osaa tehdä ja miten hyödyttää omaa joukkuettaan parhaiten.

 

Mitä sitten on oikein tapahtunut? Hetemaj lähti HJK:sta kesällä 2006 AEK Ateenaan, jossa vierähti kolme vuotta. Pelejä tuli Kreikan liigassa vyölle AEK:ssa vain 19, ja lisäksi vuoden 2008 lainapestin aikana 10 lisää Apollonissa. Sieltä matka jatkui Hollannin liigan Twenteen ja sen reserveihin, josta puolen vuoden jälkeen Serie B:n Bresciaan, joka nousi Hetemajn ensimmäisen kauden aikana pääsarjaan. Läpimurtoa ei sielläkään ensimmäisen kauden aikana syntynyt, mutta tämä siirto pelasti miehen uran.

 

Suuri oivallus

 

Brescian silloinen valmentaja Giuseppe Iachini kysyi Hetemajlta ensimmäisen kevätkauden aikana, haluaako hän vakiopelaajaksi Serie A:ssa. Hetemaj ihmetteli, miten se olisi mahdollista, kun hän ei pääse pelaamaan edes Serie B:ssä. Iachini kehotti Hetemajta toimimaan jatkossa täsmälleen kuten hän ohjeistaa, ja lupasi tehdä miehestä Serie A- pelaajan, jos hän toimii näin.

 

Tuolla hetkellä jokin loksahti kohdalleen Hetemajn päässä, ja hän ymmärsi jotain oleellista. Hän ymmärsi sen tosiasian, että pärjätäksesi jossain huippuliigassa, sinun pitää pitäytyä pikkutarkasti joukkueesi pelisuunnitelmassa ja tehdä kentällä ratkaisuja kollektiivin edun mukaisesti. Syöttää silloin kun pallosta pitää luopua, pitää sitä hetki silloin kun muut eivät ole ehtineet muodostaa syöttövaihtoehtoja, prässätä, vetäytyä ja pysyä paikallaan niin, että joukkueen puolustusmuoto ja etäisyydet säilyvät koko ajan optimaalisena. Hän alkoi toteuttaa näitä asioita joka ikinen päivä harjoituskentällä, josta se myös siirtyi automaatiotason toiminnaksi otteluissa. Hetemajn läpimurtoon ei siis liity mitään mystiikkaa tai taianomaista lahjakkuutta, vaan ainoastaan korkeatasoista peruspelaamista ja kovaa työmoraalia. Työtä, työtä ja vielä kerran työtä.

 

Hetemaj on jo edennyt urallaan pitkälle. Hän on Huuhkajien EM-karsintaprojektin kannalta elintärkeä pelaaja. Hän on saavuttanut erittäin vankan aseman niin Chievossa kuin koko Serie A:ssakin. Mies on yhdistetty siirtohuhuissa muun muassa Lazioon, ja siirto johonkin suurseuraan on hänen kohdallaan täyttä realismia.

 

Huolimatta siitä, kuinka kovaan seuraan parhaita ikävuosiaan pelaava Hetemaj vielä päätyy, hienointa hänen urassaan ei ole se mihin hän matkallaan päätyy. Hienointa on se muutos, mikä matkan aikana on tapahtunut. Hän on pystynyt muuttamaan koko pelillisen identiteettinsä ja persoonansa primadonnasta luotettavaksi työhevoseksi, mikä onnistuu vain ani harvalta. Iso hatunnosto ja syvä kumarrus hänelle siitä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huuhkajapeluri Euroopan rikotuin pelaaja – kauas taakse jäävät Messi ja Ronaldo


 


Chievo Veronaa edustava Suomen A-maajoukkuepeluri Perparim Hetemaj on Euroopan jalkapallosarjoja tilastoivan squawkan mukaan Euroopan viiden suuren sarjan eniten rikottu pelaaja.

 

Hetemaj’ta on tilastojen mukaan rikottu 23 ottelussa 105 kertaa. Tilastokakkosta, Fiorentinasta Chelseaan siirtynyttä Juan Cuadradoa on rikottu 89 kertaa, eli Hetemaj on tilastossa selkeänä ykkösenä. Barcelonassa taklauksia keräävän Lionel Messin voisi kuvitella olevan tilastossa korkealla, mutta häntä on rikottu 25 pelissä vain 54 kertaa. Real Madridin supertähti Cristiano Ronaldo on kerännyt kauden aikana vain 35 rikettä.

 

Hetemaj on ahertanut pelikelpoisena ollessaan kaikki ottelut alusta loppuun tämän kauden Serie A:ssa. 90 minuuttisia on kertynyt 23 kappaletta. Kahdesta ottelusta keskikentän työmyyrä on ollut poissa pelikiellon ja sairauden takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onpas hiljaista tässäkin ketjussa, vaikka Perparim Hetemaj sen kuin porskuttaa Serie A:ssa. Nyt ehdolla Serie A:n tähtikentälliseen, jos kiinnostaa käydä äänestämässä.

 

Ollut kyllä kerrassaan erinomainen syyskausi Perpalta. Serie A:ssa tämän kauden 18 ottelusta pelannut 16, joista 14 kertaa täydet minuutit. Lisäksi joukkueensa ainoassa ottelussa Coppa Italiassa pelasi täydet 120 minuuttia. On myös saanut kunnian kantaa kapteeninnauhaa osassa otteluista. Hetemaj on tehnyt tällä kaudella 1 maalin ja antanut 1 maalisyötön. Tuo maali syntyi 1-1 vierasottelussa Juventusta vastaan eli ei lainkaan huonoon saumaan.

 

Seuraavaksi sunnuntaina 16:00 aikaan on luvassa vierasottelu Bolognaa vastaan, joka tulee olemaan Hetemaj'n 150. esiintyminen Chievo Veronan paidassa.

 

Sarjassa Chievo on 23 pisteessä, joka oikeuttaa 13. sijaan, sillä Serie A:ssa käsittääkseni nuo sijoitukset menevät keskinäisten otteluiden perusteella ensin ja sitten vasta maalieron. Tasaista kuitenkin on, sillä 6. sijalla oleva Milan on kerännyt 28 pistettä ja näin ollen siis vain 5 pistettä edellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hetemaj on tehnyt tällä kaudella 1 maalin ja antanut 1 maalisyötön. Tuo maali syntyi 1-1 vierasottelussa Juventusta vastaan eli ei lainkaan huonoon saumaan.

 

Tässä vielä kooste tuosta ottelusta. Perpan maali on aivan koosteen alussa:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sillä aikaa, kun veli Mehmet oli ehkä jonkun mielestä jopa liian kauan pelaamassa Suomelle, niin Perparim ei sitten puolestaan saanut pelata monen mielestä tarpeeksi kauan Chievon paidassa.

 

Hetemaj nimittäin loukkasi nilkkansa vastustajan ikävän taklauksen seurauksena ja jouduttiin ottamaan vaihtoon jo 13 minuutin jälkeen. Chievolle kuitenkin tärkeä 1-0 vierasvoitto ja 3 pistettä. Maalinteosta vastasi Simone Pepe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koska Hetemaj ei Suomea edusta tämän maajoukkuetauon aikana, niin keskustelu Perpan valinnasta voidaankin siirtää tänne.

 

Hetemaj ei siis ole mukana harjoitusottelussa Saksaa vastaan eikä karsintaottelussa, jossa vastassa Kosovo. Perpa on pyytänyt siis voivansa jäädä pois, sillä ei halua pelata näissä karsinnoissa toista kotimaataan vastaan. Tästä on saanut siis käsityksen, että Hetemaj ei olisi mukana otteluissa Kosovoa vastaan, mutta ei tulisi vaihtamaan maajoukkuepaitaansa toiseen, vaan olisi jälleen Suomen mukana lokakuussa.

 

Ymmärrettävä päätös, jonka olen ainakin itse valmis hyväksymään. Tietysti olisi hienoa, jos tällaiset tunnesiteet voitaisiin työntää syrjään ja Hetemaj olisi siitä huolimatta valmis antamaan kaikkensa Suomelle näissäkin otteluissa, mutta jos se tämän vaatii, että yksi parhaimmista suomalaisista pidetään Huuhkaja-paidassa, niin olkoon näin.

 

Jos taas Perpa jostain syystä päättääkin, että tulee edustamaan tulevaisuudessa Kosovoa, niin sen päätöksen on vapaa tekemään. Kaikki kiitos ja kunnia Hetemaj'lle menneistä vuosista Suomen paidassa enkä itse ainakaan aio muistella pahalla. Ainutlaatuinen tilaisuus kuitenkin olisi kyseessä ja onhan Perpa hyvin selvästi kertonutkin kuinka paljon Kosovo hänelle merkitsee.

 

Päätös siis mikä tahansa, niin arvostuksen on täältä ansainnut.

 

Aloitti muuten kauden vahvasti Chievon keskikentällä, kun Inter kaatui kotona lukemin 2-0.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisäsin myös äänestyksen aiheesta Hetemaj'n tulevaisuuden suhteen maajoukkueessa.

 

Jälkimmäisessä ei tarkoitus ole vastata, että olisiko vaihto hyvä vai huono asia. Kysymys on, että hyväksytkö tavan toimia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse olen sitä mieltä ettei miestä pidä jatkossakaan valita maajoukkueeseemme jos ei halua pelata Kosovoa vastaan. Kertoo siitä ettei kaikki motivaatio ja koko sydän ole mukana Suomen maajoukkuepaidassa. Eihän pelaaja voi itse valita ketä vastaan pelaa ja ketä vastaan ei, jos valitaan maajoukkueryhmään siihen pitää sitoutua 100 %:sti. Jos tekee niin kuin luulen ja valitsee Kosovon niin ymmärrän ja hyväksyn täysin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Päätös on tehty. Kiitos Perpa.

 

Kosovon päävalmentaja: Perparim Hetemaj valitsi Suomen
 
”Hän päätti valita Suomen, ja meidän pitää hyväksyä se.”
 
Nyt se on varmaa: Perparim Hetemaj, 29, jatkaa Suomen jalkapallomaajoukkueen edustamista.
 
Kosovon päävalmentaja Albert Bunjaki kommentoi Kosovon maajoukkueen edustamisesta kieltäytyneitä pelaajia lehdistötilaisuudessaan eilen.
 
Bunjaki puhui Hetemaj’n valinnasta seuraavasti.
 
”Olimme luvanneet Hetemaj’lle, että hänen ei tarvitsisi pelata Suomea vastaan, jos hän edustaisi Kosovoa. Mutta hän on päättänyt Suomen edun mukaisesti, ja meidän pitää hyväksyä se”, Bunjaki kertoi.
 
Hetemaj’n valinnasta on riittänyt spekulaatioita ja keskustelua sen jälkeen, kun Kosovo hyväksyttiin mukaan Uefan ja Fifan kilpailuihin.
 
Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Hans Backe kertoi viime viikolla, miten 43 A-maaottelua pelannut Hetemaj oli halunnut jättäytyä MM-karsintojen avausottelusta Kosovoa vastaan sivuun.
 
”Hän sanoi, ettei halua pelata synnyinmaataan vastaan. Kunnioitan hänen päätöstään jättäytyä siitä ottelusta sivuun. Siksi hän ei pelaa myöskään Saksaa vastaan. Kosovo-ottelun jälkeen puhun hänen kanssaan tulevaisuudesta. Olemme puhuneet vain Saksa- ja Kosovo-otteluista”, Backe kertoi.
 
Maajoukkueen päävalmentaja Hans Backe sanoi ymmärtävänsä, että tilanne on erittäin vaikea Hetemaj’lle.
 
Hetemaj ei ole itse kommentoinut julkisuudessa päätöstään.
 
Helsingin Sanomat kysyi Brysselissä Belgia-maaottelun aikaan Hetemaj’lta hänen ajatuksiaan siitä mahdollisuudesta, että Suomen karsintalohkoon tulisi Kosovo.
 
”Olen erittäin iloinen kaiken jälkeen, että Kosovo voi peluuttaa maajoukkuetta kaiken sen jälkeen, mitä kosovolaiset ovat kokeneet. He ansaitsevat sen. Fudis on heitä yhdistävä tekijä ja ylpeyden aihe. Jos Kosovo tulee Suomen lohkoon, olen iloinen, että se saa pelata, mutta en osaa sanoa mitään muuta siitä”, Hetemaj kertoi ennen Belgia-ottelua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perpa valitsi lopulta Suomen maajoukkueen, joten oli aika poistaa äänestys.

 

Tulos näytti 1 uskovan Hetemaj'n maajoukkuepaidan vaihdokseen ja 3 tähän eivät uskoneet. Kuitenkin kaikki 4 olisivat hyväksyneet pelaajan valinnan, olisi se ollut sitten kumpi tahansa.

 

perpa_671.jpg?itok=XtlTztrr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viimeiset huhut Italiassa vievät Perpaa kohti Torinoa.

 

Olisi vihdoin askel eteenpäin ja se viimeinen suuri siirto Hetemaj'n uralle. Torino kuitenkin historiallinen suuri seura Italiassa, jossa varmasti tulisi myös vastuuta. Aika Chievossa onkin mennyt loistavasti ja vaikka pari sataa ottelua lähestyykin, niin nyt voisi lähteä jonkinlaisena seuraikonina vielä tekemään sen yhden askeleen.

 

Katsotaan, mihin nämä huhut lopulta vie.

 

Napolihan tuo Perpan unelma olisi, mutta taitaa olla vähän liian kaukainen ajatus.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Iltalehdessä juttua:
 
Perparim Hetemaj ja suuri hetki Serie A:ssa:
"Jos olisin kuunnellut asiantuntijoita, minulla olisi varmaan nolla peliä"
 
Perparim Hetemaj johti kapteenina Chievon voittoon Sassuolosta juhlaottelussaan.
  • Perparim Hetemaj sai sunnuntaina täyteen 200 ottelua Serie A:ssa.
  • Hänen seuraava tavoitteensa on 300 peliä. Uran on tarkoitus jatkua vielä 35-vuotiaana.
  • Chievo voitti Sassuolon Hetemaj'n juhlapelissä.

 

perparimetu1202il_503_jp.jpg

Roberto Inglese ja Perparim Hetemaj.

 

Chievo voitti vieraissa 3-1. Ottelu oli Hetemaj'n 200:s Serie A:ssa.
 
"Olen helkkarin ylpeä. Olen nyt kolmekymppinen ja olen pelannut noin paljon pelejä ja ollut suht terve," Hetemaj mietti saavuttamaansa merkkipaalua.
 
"Minulla olisi paljon enemmän, jos olisin tullut aikaisemmin tänne Italiaan. Kolmevitosena haluaisin pelata ja katsoa, missä mennään - montako peliä silloin on. Jos saa yli kolmesataa, voisi olla ihan jees."
 
Hetemaj'n ennätystä ei ihan heti rikota Suomessa.
 
"Jos olisin kuunnellut asiantuntijoita, minulla olisi varmaan nolla peliä," Hetemaj naurahti yksilöimättä asiantuntijoita.
 
"En kuunnellut. Minulla on nyt kaksisataa."
 
Hetemaj siirtyi Twentestä Bresciaan noin seitsemän vuotta sitten.
 
"Mehun (Mehmet Hetemaj) hyvät otteet täällä jeesasivat. Mehu puhui agentilleen. Sitten päädyin Bresciaan puoleksi vuodeksi plus kolmen vuoden optio," Hetemaj kertoi.
 
Hän purki sopimuksensa Twenten kanssa.
 
Twenten Fredrik Jensen teki ensimmäisen maalinsa Eredivisiessä sattumalta Hetemaj'n juhlaottelupäivänä sunnuntaina.
 
"Nyt Jensenin veljekset hoitavat minun Twente-epäonnistumiseni. Heillä näyttää menevän hyvin siellä."
 
Ainutlaatuinen ottelu
 
Hetemaj ei unohda syyskuun 12. päivää 2010, ensi-iltaansa Serie A:ssa. Hän pelasi koko ottelun. Brescia voitti Palermon kotonaan 3-2.
 
"Ehkä se eka kerta on ainutlaatuinen," hän nostaa yhden Serie A -ottelunsa yli muiden.
 
"Muistaakseni Mehu ja kihlattuni olivat katsomassa pelin."
 
Kului vain kymmenen päivää, ja Hetemaj viimeisteli uransa ensimmäisen maalin Serie A:ssa. Hän teki avausmaalin 13. minuutilla Romaa vastaan. Brescia voitti 2-1.
 
Katsomossa ihastelivat veli Mehmet, sisar Fatbardhe Hetemaj sekä Sakari Mattila.
 
Näiden pelien välissä Brescia oli voittanut Chievon vieraissa.
 
Chievon maalia vartioi silloin kuten nyt sunnuntainakin Stefano Sorrentino.
 
Erikoinen ottelu
 
Sunnuntaina Sassuolo-Chievo-ottelusta tuli erikoinen, kun Sassuolon Timo Letschert esti maalin synnyn kaatamalla Chievon pelaajan rangaistusalueella ensi minuuteilla. Letscher katseli punaista. Chievon Roberto Inglese epäonnistui rangaistuspotkussaan. Sassuolo livahti johtoon, mutta Inglese paikkasi virheensä hattutempulla, ja Chievo voitti 3-1.
 
"Vaihdettiin yksi pakki pois ja otettiin kärki tilalle," kertoi Hetemaj tauon ratkaisusta.
 
"Pallon pitää liikkua nopeasti. Ensimmäisellä puoliajalla se ei liikkunut niin nopeasti. Toisella puoliajalla se meni paremmin."
 
Hetemaj sai paikanpuolikkaan juhlamaaliin.
 
"Vedin noin kahdestakympistä, kahdestaviidestä. Puoli metriä ohi takatolpasta."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisää isoja huhuja ja Urheilulehden artikkeli kylkeen:

 

Huuhkajatähti saamassa supersiirron jättiseuraan? - ”Nostaisi hänet a-kategoriaan”

 

Italiaslaislähteiden mukaan Perparim Hetemaj'n siirtymisestä kesällä Romaan neuvotellaan paraikaa. Urheilulehden Gert Remmel pitäisi siirtoa isona juttuna.
 
Urheilulehden tietojen mukaan Perparim Hetemaj oli jo tammikuussa siirtymässä Chievo Veronasta Romaan. Silloin seurat eivät vain päässeet yhteisymmärrykseen siirron ehdoista.
 
Italialainen Tuttomercato-sivusto uutisoi keskiviikkona, että siirtoajatusta ei ole kuitenkaan kuopattu, vaan sitä ollaan nyt hiomassa kulisseissa ensi kesän siirtoikkunaa varten.
 
Urheilulehden jalkapalloanalyytikko Gert Remmel, miten merkittävä asia Roma-siirto Hetemaj’lle olisi?
 
”Se siirto olisi Hetemaj’n iässä enemmän kuin tervetullut. Hän on 30-vuotias, joten kolmen vuoden päästä hän ei ole enää siirtymässä mihinkään vastaavaan ympäristöön. Ei välttämättä enää kahdenkaan vuoden päästä. Se olisi iso juttu. Myös sitä kautta, että kaikki olisi Romassa paljon isompaa ja vaativampaa. Se käynnistäisi hänessä myös uuden motivaation aallon, vaikka ei hänellä nytkään ole motivaation kanssa ongelmia.”
 
”Roma on iso. Seuran ympärillä toimii paljon lehtiä ja radioasemia. On monta kertaa sanottu, että Roma on Italiassa vaikein seura valmentaa, ja se tarkoittaa samalla, että se on myös vaikein seura pelata. Roman ympärillä on paljon kaoottista kohinaa. Siellä on aina parhaimpia pelaajia, ja valovoimaisimpia ja merkittävimpiä valmentajia. Hyvä peli ei aina riitä, vaan pitää myös voittaa. Siellä on Italian mittakaavassa todella hyviä pelaajia, joten se nostaisi Hetemaj’n saman tien a-kategoriaan. Hän on ollut sitä nytkin jo epävirallisesti, mutta Roman myötä hän olisi sitä virallisestikin.”
 
Minkälainen tarve Romalla olisi Hetemaj’lle? Miten hän istuisi Roman peliin?

 

”Se riippuu monesta asiasta. Pelijärjestelmästä, nykypelaajien kunnosta, siitä onko uusia pelaajia tulossa. Mutta näen että Hetemaj’n ura on sellaisessa pisteessä, että sanon sen varovaisesti, mutta varmasti, että hän on yksi muokkautuvimmista pelaajista koko Euroopassa. Hän voi pelata montaa pelipaikkaa, eri roolissa, ja aina tietyllä tasolla ja laadulla. Hän ei ikinä varsinaisesti petä.”

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×