Jump to content
Sign in to follow this  
Jahnny

(21/04/2015) FC Barcelona - 21:45 - PSG @ Camp Nou (Barcelona, Spain)

Kuinka paljon Moyesin pitäisi saada aikaa osoittaa kykynsä Unitedin peräsimessä?  

44 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Kuinka paljon Moyesin pitäisi saada aikaa osoittaa kykynsä Unitedin peräsimessä?

  • Kauden loppuun saakka. Jos neljättä sijaa ei pystytä saavuttamaan, uusi mies tilalle.
   10
  • Joulukuuhun asti. Elleivät otteet rupea paranemaan, monoa.
   7
  • Kaksi kokonaista kautta.
   10
  • 3-4 kautta.
   5
  • Sopimuksen mukaiset kuusi vuotta.
   12


Recommended Posts

21/04/2015: FC Barcelona - 21:45 - PSG @ Camp Nou (Barcelona, Spain)

2014–2015 UEFA Champions League (Quarter-Finals: 2nd Leg)

 

Barcelona-vs-PSG-2.jpg

 

Tässä on nyt hieman kiireitä ennen illan ottelua, mutta laitetaan ketju yleisön pyynnöstä pystyyn.

 

Ensimmäinen osaottelu ei päättynyt Pariisin kannalta suotuisasti, kun Barcelona haki vakuuttavan 3-1 vierasvoiton. Pariisi esiintyi kotonaan heikosti ja tilannetta ei edesauttanut lainkaan suuri määrä loukkaantumisia ja pelikieltoja. Jalkapallo on kuitenkin siitä jännä laji, että ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa. Vaikka Pariisin jatkopaikka on kovan työn takana, niin Luis Enrique on painottanut sitä, että Barcelona ei saa katsoa olevansa jo jatkossa, vaan keskittyminen täytyy pitää vielä tänäisessä ottelussa.

 

Viikonloppuna molemmat joukkueet voittivat ottelunsa parilla maalilla. Laurent Blancin PSG haki vahvan vierasvoiton OGC Nicesta lukemin 3-1. Maalinteossa onnistuivat Edinson Cavani kertaalleen ja Javier Pastore kahdesti. Barcelona taas kaatoi kotonaan Valencian huippuvireisten hyökkääjien Lionel Messin ja Luis Suárezin maaleilla. Vierasjoukkue oli ihan hyvin ottelussa mukana, mutta Claudio Bravo osoitti merkkejä tasostaan torjumalla Dani Parejon laukoman rangaistuspotkun. Muuten ei vieraat ylärimaa lähemmäksi päässeet. Hyvin samankaltaista 2-0 lopputulosta voisi odottaa tänäänkin New Campilla.

 

Pariisin onni tänään on tärkeiden avainpelaajien paluu kokoonpanoon. Vaikka Serge Aurier on vielä pelikiellossa, Thiago Motta loukkaantuneena kuten myös ensimmäisessä ottelussa sivuun joutunut kapteeni Thiago Silva, niin Zlatan Ibrahimovic, Marco Verratti ja täyteen kuntoon palannut Lucas ovat tärkeitä palasia tänäisessä kokoonpanossa, joita kaivattiin jo ensimmäiseenkin kohtaamiseen. Barcelonalta sivussa on edelleen Thomas Vermaelen sekä mahdollisesti Andrés Iniesta, joka saatetaan nähdä kuitenkin vaihtopenkillä.

 

FC Barcelona (4-3-3)

Neymar - Suárez - Messi

Rakitic - Busquets - Xavi ©

Alba - Mathieu - Piqué - Alves

ter Stegen

 

PSG (4-3-3)

Cavani - Ibrahimovic © - Lucas

Matuidi - Verratti - Pastore

Maxwell - David Luiz - Marquinhos - van der Wiel

Sirigu

 

Kuten jo totesin, niin Barcelonan uskon parin maalin voiton ottavan. En kuitenkaan myönnä, että usko olisi täysin hävinnyt. Sanon, että 2-0 tai 3-0 lopputulokset ovat tällä hetkellä mielessä, mutta ottelua ei olla omaksi onneksi vielä pelattu.

 

Pieni toive on olemassa, joka vaatisi 3-1 lopputulosta Pariisin suunnalle. Jatkoajalla sitten voisi tuon ratkaista. Toivottavasti ei kuitenkaan nähdä mitään Pariisin 2-0 vierasvoittoa ja lähtöä ulos jälleen vierasmaalisäännöllä. Pariisilla on kuitenkin hyvä joukkue, joka parhaimpana päivänä pystyy onnistumaan missä vain. Ehkä ei kuitenkaan, mutta toivottavasti. Puolustuksen ja keskikentän tulee onnistua paremmin kuin kotona. Sen voisi myös uskoa olevan mahdollista, kun pelaajavalinnat ovat mahdollista asettaa tuota paremmiksi. Eri asia sitten, että riittääkö vai kaunisteleeko vain tulosta.

 

Jännittää, odotuttaa ja illalla sitten nähdään, että kuinka käy. Ei hirveän luottavaiset tunnelmat, mutta jos tästä pudotaan, niin toivottavasti nappulakengät jalassa. Jos Barcelona nyt menee kuin meneekin jatkoon, niin ainakin sen ansaitsevat. Todella hyvä joukkue.

 

Allez!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika samat fiilikset. Isoin toive on, että lähdetään tosissaan hakemaan sitä jatkopaikkaa ja loppuun asti yritetän maaleja, se on sitten ihan sama tiputaanko millä lukemilla. Keskikenttä on parhaassa mahdollisessa formussa, en usko, että Motta olisi aloittanut muutenkaan peliä, jossa tarvitaan paljon maaleja. Rahkeethan noin periaatteessa PSG:lla on kääntää tämä vielä, mutta se vaatisi niin nappi onnistumista ja Barcelonalta pupeltelua, mutta niinhän vaan Luizkin pupelsi Pariisissa, joten tuollaisen esityksen kun joku Barca puolustajista heittää niin ollaan jo lähellä. Zlatukkakin voisi kerran elämässään olla ilmi lieskassa UCL pudotuspeleissä ja heittää pari pörsää, nyt jos koskaan mieheltä vaaditaan kovaa esitystä ja vielä missä paikassa se tulisi kun vanhalla kotistadionillaan tiputtaisi kuoropojat. 

 

Puolustuksen suhteen en ole luottavainen edes vähää alusta ja oman maalin puhtaana pitoa pidän lähes ihmeenä, varsinkin kun täytyy pistää miehiä ylöspäin. Pari kolme maalia jos saadaan, vaikka tiputtaisiin niin se olisi hyvä suoritus. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaahas, jaahas. Avaus onkin sitten siinä muodossa, että siellä on Cabaye Lucasin tilalla ja Pastore on ylempänä, ei kyllä saa minun siunaustani tämä. Tietty jos Cabs löytäisi sellaisen maajoukkueesta ja Newcastlest tutun iskun tänään niin mitä vaan voi sattua ja kaukovedon mahdollisuus tulee Cabayen myötä.

 

Penkiltä sitten Lucas ja Lavezzi  varmaankin tulee jossain vaiheessa. Ei penkiltä hirveästi apuja löydy, kun Lavezzikin on enemmänkin hidaste siellä, vaikkakin hänet varmana kentälle jossain kohtaa otetaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaaha, jaaha. Munatonta on jälleen, ei vaan lähde peli käyntiin millään. Huonoja syöttöjä ja taas on puolustus ulapalla, eka maali nyt joo, mutta tokassa ihan tolkuttoman iso tila, jollasta ei vaan voi antaa tämän tason futiksessa. 

 

Tälläsiin peleihin vaaditaan jotain spesiaalia, meillä ei sitä ole ja vastustajalla on. Ensi kaudella sitten toivottavasti Pogban johtamana pidemmälle. 

 

Verrattin hieno taklaus Messiin oli kohokohta pariisilaisten kannalta, koko otteluparissa. 

 

Ja tässä istutaan itse siinä kusessa jota ollaan laskettu alle sen jälkeen kun Leonardo lähti siirtopolitiikka meni reisille. Bring back Leonardo. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tartutaanpa eiliseen otteluun vielä jonkin verran. Omia sanojani ei kummemmin tarvita, sillä PSG:n suunnalta on tullut jo kaikki sanottava. Marco Verratti oli eilinen valopilkku ja toivottavasti loppukaudesta nähdään enemmänkin yhteispeliä Lucasin ja Javier Pastoren kanssa.

 

Leonardoa on tosiaan hieman ikävä tulevaisuutta ajatellen.

 

Nasser Al-Khelaïfi: "We are disappointed, but it is not the end of the world."

 

Laurent Blanc: "Over the course of the two matches, Barcelona clearly deserved to qualify."

 

Zlatan Ibrahimovic: "They are simply better than us. we didn't play well tonight. It takes time to establish a position among the best."

 

Blaise Matuidi: "Barcelona like Bayern Munich and Real Madrid are institutions. It takes a long time to get to that level."

 

Salvatore Sirigu: "We have to admit they were better."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×