Jump to content
Sign in to follow this  
Tomba

Kaikki ongelmat ja virheet tänne + talkoot!!!

Recommended Posts

Avatarit ei toimi!

 

Jepjep, elikkäs avataria en saa laitettua millään itelleni. Kun meen User CP > Muokkaa avatarta, niin siellä lukkeepi seuraavanlaista:

Your Current Avatar

 

Avatars are small graphics that are displayed under your username whenever you post.

Do not use an avatar (pitäis vissiin olla joku muukin vaihtoehto :D)

Note: if you have a custom avatar selecting this option will delete it.

Eikä mitään muita mahdollisuuksia. Olis kiva jos sais korjattua!

 

E: Piti vielä mainita, ettei Pelihallikaan toimi :D ilmottaa aina tämmöstä:

 

Tomba, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

 

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ilmeisesti vika siis on täällä päässä. Minun koneellani ei ole eilen eikä tänään näkynyt Milanin lätkä yhdenkään Milan-fanin kohdalla. Sen kohdalla on vain pienenpieni sininen ruutu, jossa on kysymysmerkki. Kaikki muut joukkueet näkyvät täysin normaalisti.

 

Onko mitään hajua, mistä tällainen voisi johtua?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ilmeisesti vika siis on täällä päässä. Minun koneellani ei ole eilen eikä tänään näkynyt Milanin lätkä yhdenkään Milan-fanin kohdalla. Sen kohdalla on vain pienenpieni sininen ruutu, jossa on kysymysmerkki. Kaikki muut joukkueet näkyvät täysin normaalisti.

 

Onko mitään hajua, mistä tällainen voisi johtua?

Ei näy minunkaan koneella Milanin lätkää. Firefoxilla ei mitään kuvaketta, IE:llä kokeiltaessa näkyy vain se ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pistetään heti perään toista "ongelmaa". Tätä on ollut näkyvissä siitä asti, kun noita "minä kannatan" kylttien uudistaminen tuli kyseeseen. Samalla hävisi myös AC Milan-faneilta logot.

 

Posted Image

 

Tuossa shotissa katsokaa käyttäjä _gigin locationia. Tämä ei ole millään tavalla kenenkään käyttäjän ongelma, vaikka tuossa se onkin _gigin kohdalla. Hetkeä aiemmin tuo oli Koskiksen kohdalla. Se on ollut myös minun, Mazin ja todella monen muun kohdalla, kun olen who's onlinea tutkaillut. Tiedän, että tuo location on vain Paitsion pääsivu, mutta siinä lukee tuollaista.

 

Veikkaisin tämän liittyvän AC Milan logojen katoamiseen, *sherlock* :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hep,

 

tähän tulee itsellä mieleen ensimmäisenä jotta onko tulikettuun asennettu

Adoben Flash Playeri ? Jos ei niin kipinkapin hakemaan Flash Playeri!

Sehän se! :depressed:

Olin just asentanut Vistan uusiksi ja toihan sieltä unohtu. Näin taas tyhmyys paistaa esiin tästäkin pallopäästä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämä ei nyt varsinaisesti ole mikään virhe, lähinnä varmaan vain omaa tyhmyyttä, mutta: miten nuo viestiin liitetyt kuvat saa näkymään silloinkin kun ei ole kirjautunut sisään? Monessa ketjussa täällä kuvat näkyvät, vaikka en ole kirjautunut, mutta kaikki itse lisäämäni kuvat näkyvät vain linkkinä silloin kun olen "vieraana", ja vasta kirjautumisen jälkeen ne näkyvät siis ihan kuva-muodossa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Duunin koneella Paitsion etusivu päivittyy ehkä kerran kahdessa viikossa. Eli siis kaikki uutiset jäävät näkemättä. Tämä on voinut tuottaa harmistusta jos olen postannut uutis-linkin jostain muualta, kun se olisi Paitsiostakin löytynyt.

Onko jollakin sama ongelma tai tietäisikö joku mistä tämä johtuu ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Duunin koneella Paitsion etusivu päivittyy ehkä kerran kahdessa viikossa. Eli siis kaikki uutiset jäävät näkemättä. Tämä on voinut tuottaa harmistusta jos olen postannut uutis-linkin jostain muualta, kun se olisi Paitsiostakin löytynyt.

Onko jollakin sama ongelma tai tietäisikö joku mistä tämä johtuu ?

Tyhjennäppä selaimen välimuistia välillä. Itsellä ainakin auttaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pisti silmään kun luin noita etusivun uutisia:

 

http://www.paitsio.com/englanti/valioliigan-joukkueet/liverpool/uutiset/uutiset/article/ferguson-ihmeissaeaen-keanen-siirrosta-liverpooliin/

 

 

"Liverpool maksoi Keanesta n. 24 puntaa, eli suunnilleen saman verran kuin se maksoi Fernando Torresista kesällä 2007.

 

Ferguson sanoikin Keanen siirron olleen kesän mielenkiintoisin.

 

- Suurin yllätys oli Liverpoolin maksama hinta Keanesta, Ferguson sanoi The Sunille."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo en tajua, miksi tuo videonlisäys temppuilee minulla tuolla Top 10 maalit-osiossa?? Voisiko joku korajta ongelman? Taitamaton ei osaa :icon_lol:

Siihen kirjoittaa "[ YOUTUBE](tähän se videon id mikä on jonkun vissiin 10 merkkiä)[/YOUTUBE] ilman tuota välilyöntiä [:n ja Y:n välissä. Pitäisi toimia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bogasin äskettäin mielenkiintöisen käyttäjän,

 

About dog porn

 

Biography

Man

Location

New Zealand

Interests

dog porn

Occupation

New Zealand

Oisko kyseessä botti, jos ei niin kyseessä on aika värikäs persoona erottuu massasta jne. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×