Jump to content
Sign in to follow this  
Shearer

Souness sai kenkää

Recommended Posts

ai niin, jos epäilette sen todenperäisyyttä niin katselkaapa uutisia aivan missä vain kohta puoliin:

 

NEWCASTLE United today announced that the employment of Graeme Souness has been terminated with immediate effect.

 

An announcement will be made shortly regarding transitional arrangements pending the appointment of a new team manager.

Share this post


Link to post
Share on other sites

An announcement will be made shortly regarding transitional arrangements pending the appointment of a new team manager.

Sic transit gloria mundi

 

Traditionally, papal coronations are thrice interrupted by a monk (some say barefoot) holding a pole to which is affixed a burning piece of flax. After it finishes burning, the monk announces, "(Pater sancte), sic transit gloria mundi." This is meant to remind the Pope that, despite the grandeur of the ceremony, and the long history of the office, he is a mortal man.

 

Similarly, the slave holding the crown in a Roman triumph would whisper "Memento mori," meaning "Remember that you must die." As reiterated in the movie Patton, it was said in English as "All glory is fleeting".

 

Ja Zama Zordieksi: Gissies Gazza we need Sheara te put the balls in te the net yet. Eeeh man, ahm gannin te the booza!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mutta vakavasti.Saattaa hyvinkin olla,että Shearer laitetaan virkaatekeväksi

jonkun kanssa ja odotetaan kesää ja Svennistä. Voi olla,että on nyt vaikeakin

houkutella sellaisia loistavaa työtä tehneitä kuten Alan Curbishley,Sam Allardyce, Paul Jewell ja pari muuta,jotka saattavat jo miettiä mahdolliuuksiaan Englannin manageriksi.

 

Siirtymäkausi on.

 

...Noh,näyttää olevan Glen Roeder sitten Shearerin kanssa.

Miten Gazzalla on nuin korkiat kertoimet,sillä on sentään kokemusta.

Peter Reid taas ei taida enää saada virkaa mistään,olisi pitänyt älytä uudistua silloin kun oli vielä virka jossain.Mutta usual suspects:

 

IN THE RUNNING

Sam Allardyce 5/4

Paul Jewell 6/1

Steve Bruce, Sven-Goran Eriksson, Mark Hughes 7/1

Alan Curbishley 8/1

Alan Shearer 10/1

Stuart Pearce, Paul Le Guen 14/1

David Moyes, Kevin Keegan, Louis van Gaal 20/1

David O'Leary 25/1

Kenny Dalglish 33/1

Peter Reid 50/1

Paul Gascoigne 500/1

Odds provided by Ladbrokes on 2/2/06

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mutta vakavasti.Saattaa hyvinkin olla,että Shearer laitetaan virkaatekeväksi jonkun kanssa ja odotetaan kesää ja Svennistä. Voi olla,että on nyt vaikeakin houkutella sellaisia loistavaa työtä tehneitä kuten Alan Curbishley,Sam Allardyce, Paul Jewell ja pari muuta,jotka saattavat jo miettiä mahdolliuuksiaan Englannin manageriksi.

 

 

Mielenkiintoinen ajatusleikki: kumpi pesti on esim. edellämainittujen englantilaismanagerien mielessä houkuttelevampi/ kiinnostavampi: Newcastle vai Englannin maajoukkue?

 

Väittäisin, että se on kuitenkin Newcastle United (ainakin Curbishleyn ja Jewellin osalta), jossa:

- saa jatkaa työtään Valioliigassa, sen sijaan että hyppäisi uuteen tuntemattomaan eli maajoukkuevalmennukseen

- fanaattisen kannattajakunnan odotuksista huolimatta paineet eivät ole niin valtaisat kuin maajoukkuemanagerilla, jonka "yksityisyyden" vie media, erityisesti juorulehdistö. (On turha kuvitella, että The Sun, News of The World sun muut pahnanpohjimmaiset yhtäkkiä antaisivat maajoukkuemanagerille kunnon työrauhaa, vaikka tehtävää hoitaisikin taas englantilainen eikä ulkomaalainen.)

- saa toimia joka päivä oman joukkueen kanssa. Seurapiiri-Svennikselle maajoukkuevalmentamisen vapaus sopii kuin Chardonnay tämän Nancynsä huulille, mutta miten on edellämainuttujen "duunarimanagerien" kanssa?

 

Ja ennen kaikkea: tehtävä Newcastlen peräsimessä on valtaisa haaste ja mahdollisuus kaikille em. managereille, Boltonin upeaan menestykseen luotsannut "Big Sam" mukaanlukien. Kooltaan (taloudelliset resurssit, stadion, kannattajapohja jne.) Newcastle on Englannin kuuden suurimman seuran joukossa yhdessä Chelsean, ManU:n, Liverpoolin, Arsenalin ja Tottenhamiin kanssa. Yhdessäkään näissä joukkueissa ei ole englantilaismanageria ja viime aikojen suuntaus ulkomaalaismanagerien palkkaamiseen sekä kyseisten seurojen nykyinen (vakaa) manageritilanne huomioonottaen voi olla, että tämäntasoista paikkaa ei ole englantilaismanagerille aukemassa uudelleen useampaan vuoteen. (Esim. Sir Alexin jäädessä eläkkeelle en usko, että kyseiset managerit ovat silloin kovin korkealla listoilla, vaan ulkomaalaisehdokkaiden rinnalla ykkösbrittinä on ehdolla Martin O'Neil ja mustana hevosena Mark Hughes.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.hitzfeldforthetoon.com/

 

Siinähän se olisi PARAS vaihtoehto ja monen Newcastlen fanin valinta,myös meikäläisen...¨

Mutta enpä ole vielä kuullut mieheltä itseltään mitään kommenttia asiasta, että onko minkäänlaista kiinnostusta kyseessä olevaa tehtävää kohtaan.

Siihen rinnalle Shearer ottamaan oppia, ja ns. antamaan tärkeitä tietoja vastustajista ja niiden pelaajista heikkouksineen ja vahvuuksineen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kauan tuo Souness sai Newcastlessa häärätäkin. Sai sen ajettua alas, kuten teki Poolille aikanaan 90 luvun alussa. Järjettömiä pelaaja ostoksia ja myyntejä. Puntia paloi ja paljon kummassakin seurassa. Eipä siis käy kateeksi Tyne siden porukkaa tällä hetkellä, eikä tule ikävä viiksivallua. Sais mennä eläkepäivien viettoon.:sleep:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×