Jump to content
Sign in to follow this  
20Legend

24.5.2015 Hull City vs Manchester United @ KC Stadium

Recommended Posts


24/5/2015 klo 17:00

Hull City - Manchester United

@ Kingston Communications Stadium, Hull

 

brand.gif?itok=pnCn-NSbvs  cq5dam.thumbnail.200.200.png

 

United päättää kautensa putoamista vastaan taistelevan Hull Cityn vieraana. ManUlla on yhä teoreettiset mahdollisuudet kolmanteen sijaan, mutta käytännössä urakka on niin mahdoton, että melkein tekisi mieli luovuttaa suosiolla. Läskiksi hommaa ei kannata silti heittää, sillä Hullilla panoksena ei ole enempää eikä vähempää kuin sarjapaikka. Piste-eroa säilyjän paikalla olevaan Newcastleen on kaksi pinnaa, Hullin maalieron ollessa parempi. Näin ollen vain voitto kelpaa Hullille. Newcastle pelaa samaan aikaan oman ottelunsa kotikentällä West Hamia vastaan. Henk. kohtaisesti meikäläisellä ei ole mitään väliä tippuuko Brucen poppoo vaiko Harakat sarjaporrasta alemmaksi. Newcastlelle tippuminen voisi tehdä kuitenkin ihan hyvää, josko siellä siinä tapauksessa herättäisiin vihdoin tekemään asioita hieman järkevämmin. 

 

Unitedilta sivussa ovat varmasti Rafael, Shaw ja Carrick. De Gea sekä Rooney pystyvät LVG:n mukaan pelaamaan. Evans lienee siinä ja siinä. Redcafelta lueskelin, että Young ei olisi saanut kutsua majupeleihin loukkaantumistensa vuoksi. Physioroomin mukaan Youngie puolestaan olisi kunnossa.  :confused: Saas nähdä. 

 

Junnujen peluuttamisesta sen verran, että Tom Thorpe pelasi perjantaina U-21:n ottelun, ja Pereira on Sydneyssä Brasilian U-20 -joukkueen mukana. Kumpaakaan ei kannata siis avaukseen odotella. Paddy McNair, Tyler Blackett, Saidy Janko ja James Wilson ovat sen sijaan kaikki ihan mahdollisia ehdokkaita avauskokoonpanoon. Esim. Ben Pearson olisi mukava nähdä lisäksi penkillä. 

 

Toivomani avaus Manchester Unitedille (4-3-3):

 

Di María------ ---Rooney ©---------Mata---

Fellaini----------------Herrera

Blind

---------Rojo--------McNair-------Smalling------Janko-------

DDG

 

Olisi tehnyt mieli laittaa vielä Januzaj Matan paikalle, mutta kun luottoa nuorukaisen tekemiseen ei löydy sitten yhtään, niin minkäs teet. Di Marían soisi vihdoin saavan tilaisuutensa, sillä jos miestä on aikomustakaan sisällyttää kuvioihin ensi kaudella, tästä ottelusta herra voisi saada todella tärkeää itseluottamusta otteisiinsa.

 

LVG:n presserin perusteella De Gea nähdään tuttuun tapaan maalilla, mutta toivottavasti peli ei jää hänen viimeisekseen punanutussa. Edelleen mulla on uskoa siihen, että mies jättää RM:n houkutukset sikseen ja jatkaa kaikesta huolimatta Unitedissa. 

 

Jotenkin sellainen tunne, että tänään nähdään onnistumisia kumpaankin päähän ja luvassa lienee seuraamisen arvoinen ottelu myös neutraalille katsojalle. Lopputulokseksi ennustan 2-3-voittoa ManUlle ja siten Hull tippuu kovasta yrityksestään huolimatta Valioliigasta. 

 

Tässä kohtaa voisi myös kiittää kanssafoorumisteja menneestä kaudesta. Pidetäänhän taso korkeana täällä United-puolella myös jatkossa  ;) Kulunut vuosi on ollut monella tapaa mielenkiintoisin kausi aikoihin, ja ensi vuonna pidot vaan paranee.

 

lvgfyjt4.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arse tasuri oli itselleni suuri pettymys, oli lopulta pienestä kiinni että olisi vältetty Mest. liigan karsinnat. Illan peliin ei tosiaankaan realistisia tavoitteita ole, nuoria olisi kiva nähdä kentällä ja päättää kausi onnistumisiin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manulla ei panosta ja Hull`illa on...saattaa tulla hikinen iltapäivä. Hieno peli(voitto) kun tulisi tähän loppuun niin jäisi positiiviset fiilikset pintaan kesäksi.

 

Arsupeli harmitti minuakin, itsekin ajattelin että kolmospaikka on haarukassa, mutta jääiin sitten yhteen pointsiin ja homma selevä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avaus

 

GK: Valdés

RB: Valencia

RCB: Smalling

LCB: Jones

LB: Rojo

CDM: Blind

RCM: Herrera

LCM: Di María

ARM: Mata

ALM: Young

CF: Rooney

 

Subs: Lindegaard, McNair, Blackett, Fellaini, Januzaj, van Persie, Wilson.

 

Hull Cityn avaus näyttää tältä:

 

 

CFxdQIVWYAAWUpb.jpg

 

 

Jees, elikkäs Valdés ja Di María aloittavat Unitedilta. Muuten avaus on odotettua kauraa, ja LVG lähtee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla voittamaan ottelua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipas tyhjänpäiväinen matsi, katsoin viimeiset 10 minuuttia ja ehkä ihan hyvä niin. Tyypillinen kauden päätöspeli kaikesta päätellen. Hullin kohtalo sinetöityi jo hyvissä ajoin toisessa ottelussa. Kotijoukkue aiheutti kumminkin odotetusti vaikeuksia ManUlle. 

 

Valdés oli hailaittien perusteella hyvä. Hieman hukassa keskityspalloissa, mutta vastapainoksi kaksi erinomaista refleksitorjuntaa. Ajan myötä voisi olla vakituinen ykkönen maalilla, jos pystyy adaptoitumaan Valioliigan fyysisyyteen. 

 

Fellainilta nähtiin typerä taklaus McShaneen ja belgialainen näki oikeutetusti punaista. Taisi olla jotain meneillään pelaajien välillä jo ennen tuota tilannetta. Kolmen pelin banaani odotettavissa heti ensi kauden alkuun. 

 

Di María ilmeisesti loukkaantui? Ainakin vaihdettiin parinkymmenen minuutin jälkeen Januzaj'hin. 

 

Rooney on näköjään hukannut forminsa pitemmäksi aikaa, toivottavasti kurssi kääntyisi vähitellen pre-seasonilla. Muuten Unitedilla on käsissään ongelma, jollei uutta hyökkääjää ensi kaudeksi hankita. RVP:kin näyttää olevan matkalla muihin maisemiin. 

 

Kausi näin Unitedin osalta paketissa ja katseet voidaan kääntää nyt kunnolla tulevaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo kyllä oli turha matsi ei mitään erikoista mainittavaa. Di marian loukkaantuminen aika erikoinen vaikutti enemmän henkisen puolen jutulta ja voi olla että oli viimeinen kerta kun häntä tarvitsi katella ManUn nutussa.Fellainin punainen taisi oli enemmän kömpelyyttä kuin tahallinen kosto mistään. Kausi on nytten sitten taputeltu....välillä peli lupaili huonompaa ja välillä parempaa, mutta minimi tavoite saavutettiin ja hyvä niin. Kesän siirrot tulee olemaan erittäin mielenkiintoista seurattavaa.Muutama kova täsmähankinta ja ensikaudella pokaali jahdissa pitää olla tiukemmin mukana, sillä kolmatta tälläistä kautta ei kestäisi enää katsella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jälleen yksi hyvä esimerkki Fellainilta, miksi hän ei kuulu Unitedin tasoisessa seurassa avaukseen. Kaveri on kentällä yksinkertaisesti ihan helvetin tyhmä ja kömpelö.

 

Mutta pitkin hampain pitäisin roolipelaajana joukkueessa. Ja se rooli voisi olla "Se tuskin pystyy laittamaan meidän pelaajia kylmäksi, jos on meidän puolella ja istuu 90 minuuttia penkillä".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×