Jump to content
Sami Paakkanen

Helsinki Cup 2015 !

Recommended Posts

Terve.

 

 

Mukava turnaus alkamassa !

 

Kotona meillä pakataan juuri kamoja, kun juniori on lähdössä kentälle. Mä kuljen mukana katsomassa pelejä ja paljon muitakin pelejä eli hemmetin mahtava turnaus seurata nuorten ja junnujen tasoa koko maassa ja vaan nauttia fudiksen hienouksista !! Onko muilla foorumilaisilla junnuja turnauksessa mukana?

 

 

Parasta fiilistelyä fudiksen äärellä ! Mukavaa viikkoa kaikille kentällä viihtyville !!

 

 

 

-Sami

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tullut lähinnä B17 ikäluokkaa seurailtua, ja siellä on tänä vuonna poikkeuksellisen kova taso, sillä usein tuossa iässä joukkueet ei enää osallistu kyseiseen turnaukseen. Nyt siellä on ihan kovia joukkueita. Ilves tippui ehkä hieman yllättäen kaveriporukkajengi FC Inter Koivukylälle ja MPS:lle. Koivukylällä on kyllä todella nimekäs joukkue ulkomaalaistaustaisia kavereita. Islantilainen joukkue(en muista nimeä) tippui FC Hongan ykkösdivarijengille ja Käpan kaveriporukkajengille. Isoin uutinen oli varmaan kestomenestyjä Jockeyn(Br) tippuminen toiselle Käpan kaverijengille ja HJK:n ykkösdivarijengille.

 

Lohkojaot oli kyllä aika oudot, sillä esim. juurikin Jockey putosi jo nyt, kun taas kaiken maailman VJS:n kolmosjengit tai HPS:n kakkosjengit meni lohkovoittajina joistain lohkoista jatkoon.

 

Tämän päivän mielenkiintoisimmiksi peleiksi sanoisin FC Hongan ja HJK:n kohtaamisen klo. 16:00 Töölössä ja klo. 17:00 PkkU-MPS/Käpa. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kova ottelu tulossa varmasti Hongan ja Klubin välille ! Oletko aiemmin seurannut kummankaan joukkueen pelejä eli miten pelissä käy?  Äh, peli samaan aikaan kun tutuilla yhtä alemmassa ikäluokassa Myllikässä. Hitto. Onko paljon pelejä tullut seurattua? Me oltiin eilen katsomassa 15 v Brassit vastaan Islanti Talissa. Islanti oli kova. Pieniä mutta niin hiton pippurisia !! Vettä tuli eilen ku esterin.... mutta tunnelma oli katsomossa korkealla  :)  Maaliton peli vielä kaiken lisäksi...

 

Myllikän tekiksellä on kolme katsottavaa peliä peräkkäin.. klo 15, 16 ja 17. Sinne siis !! Islanti vetää siellä klo 15. Klo 16 tuttu kundi (LPS) pelaa Klubia vastaan, jotaka ovat kuulemma pelanneet tiukkoja pelejä piirisarjassa. Vikana vielä on vielä yks Brassien porukka, ne veti ihan elukkana äsken, kun oltiin katsomassa niiden peliä Myllikässä, sellanen taistelumieliala että !

 

Mukavia pelejä kaikille niitä seuraaville tai pelaaville !

 

 

 

-Sami

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Terve,

 

Olin Käpylässä katsomassa junnujen pelejä, kun kuulin asiasta. Tunnetta on siis, tosin välillä lähtee mopo käsistä. Kyllä fiilis välillä Cupin peleissä on isompi kuin noissa isojen poikien telkkaripeleissä. Mukavaa katseltavaa ! Hiton suurta riemua kentällä ja sen reunoilla !

 

 

 

-Sami

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×