Jump to content
Sign in to follow this  
Jahnny

Olympique Lyonnais

Recommended Posts

488px-Olympique_Lyonnais.svg.png

 

 

Olympique Lyonnais kaudella 2014–2015

 

Aloitetaan oma ketju Ranskan yhdelle suurimmista, joka näyttää tekevän uutta nousuaan Euroopan huipulle.

 

Olympique Lyonnais tai Olympique Lyon (lyhyemmin vain Lyon, tai OL) on jalkapalloseura Lyonista, Ranskasta. Seura perustettiin vuonna 1899 nimellä Lyon Olympique Universitaire. Seura on tunnetuin 2000-luvun dominaatiosta Ranskassa.

 

Lyon voitti ensimmäisen Ligue 1-mestaruutensa vasta vuonna 2002, josta alkoi seitsemän vuoden dominanssi ja yhtä monta peräkkäistä mestaruutta. Lyonin pokaalikaappiin mahtuvat myös seitsemän Trophée des Championsia, viisi Coupe de Francea ja kaksi Ligue 2-mestaruutta. Seura on pelannut Euroopassa UEFA Champions Leaguessa 12 kertaa ja paras saavutus kyseisessä kilpailussa on kaudelta 2009–2010, kun Lyon saavutti paikan aina välieristä asti. Tuota ennen ranskalaisseura oli saavuttanut puolivälieräpaikan kolmesti. 

 

Myös Lyonin naisten jalkapalloseura on menestyksekäs, sillä on voittanut Ranskan mestaruuden jopa yhdeksän kertaa, kolme Cup-mestaruutta ja naisten UEFA Champions Leaguen kahdesti vuosina 2011 ja 2012.

 

Yksi Ranskan hienoimmista seurahymneistä.

 

Seura pelaa ottelunsa Stade de Gerlandilla, Lyonissa, johon mahtuu 40,500 katsojaa. Kauden 2015–2016 aika tulisi kuitenkin valmistua aivan uusi stadion, OL Land – Stade des Lumières.

 

Lyon on yksi Ranskan suosituimmista seuroista ja vuoden 2009 tutkimus kertoi, että 11% Ranskan jalkapallon seuraajista kannattivat juuri Olympique Lyonia. Tämä oli sama määrä kannattajia kuin Paris Saint-Germainilla ja edellä oli vain Olympique de Marseille. Seuran lempinimi on Les Gones ("The Kids").

 

Seuran puheenjohtajana toimii Jean-Michel Aulas ja managerina kaudella 2015–2016 toimii Hubert Fournier.

 

Lyonilla oli poistettu käytöstä kaksi pelinumeroa. Ensimmäinen oli 16, jolla muistettiin Luc Borrellia. Maalivahti menehtyi vuonna 1999 auto-onnettomuudessa. Numero otettiin takaisin käyttöön vuonna 2011 ja sitä kantoi nykyinen ykkösmaalivahti Anthony Lopes. Toinen numero oli 17, jolla muistettiin kamerunilaista keskikenttäpelaajaa Marc-Vivien Foéa. Foé menehtyi kentälle 2003 FIFA Confederations Cupissa, joka pelattiin Stade de Gerlandilla, Lyonissa. Numero tuotiin kuitenkin takaisin vuonna 2008, kun kamerunilainen Jean Makoun sai sen käyttöönsä. Myöhemmin vuonna 2011 myös nykyinen tähtipelaaja Alexandre Lacazette sai kyseisen numeron kantaakseen.

 

Tunnetuimpia pelaajia lähivuosilta ovat Karim Benzema, Michael Essien, Juninho (Pernambucano), jo mainittu nykyisin seuraa edustava Alexandre Lacazette, Lisandro López ja Florent Malouda.

 

hi-res-4f7e1ed8695a8a26e0fb03089b21efde_

Joukkueen oma nykyinen supertähti – Alexandre Lacazette.

 

Joukkue kaudella 2015–2016

 

Tällä kaudella joukkue on vahvistunut huomattavasti. Puolustuslinjaa tuotiin vahvistamaan Jérémy Morel (free transfer) Olympique de Marseillesta ja Rafael (€3M) Manchester Unitedista. Keskikentälle tuotiin Marseillessa legendan statuksen ansainnut Mathieu Valbuena (€5M) Dinamo Moskvasta ja hyökkäyksessä nähdään tällä kaudella mielenkiintoinen nimi, Claudio Beauvue (€5M), joka siirtyi seuraan EA Guingampista. Lisäksi Louis Nganioni nostettiin A-joukkueeseen, mutta lähetettiin kauden lainasopimuksella FC Utrechtiin.

 

Poislähtijöistä maalivahti Jérémy Frick palasi lainaltaan Servette FC:sta ja jatkoi matkaansa tuntemattomalla siirtosummalla sveitsiläisseura FC Biel-Biennen riveihin. Oikea laitapuolustaja Mehdi Zeffane lähti peliajan perässä myös seurasta tuntemattomalla hintalapulla ja sai uudeksi seurakseen Stade Rennaisin. Zeffanen kohdalla on optio, joka tuottaa Lyonille tulevasta siirrosta 20%, jos summa on ylitse €1M. Myös kaksi nuorta pelaajaa lisää saivat löytää uudet seurat, kun Farès Bahlouli (€3,5M) siirtyi AS Monacoon ja Mohamed Yattara (€2,2M) belgialaiseen Standard Liègeen. Lopuksi vielä kolme pelaajaa, jotka ovat Mouhamadou Dabo, Yoann Gourcuff ja Sidy Koné, ovat tällä hetkellä ilman sopimusta eivätkä edusta ainakaan juuri nyt enää Lyonia.

 

Muista pelaajista Yassine Benzia on laitettu harjoittelemaan reservijoukkueen kanssa ja Aulas on kertonut pelaajan lähtevän seurasta. Lisäksi Clinton N'Jie on lähellä siirtoa Tottenham Hotspuriin. Tämän on vahvistanut myös seurajohto, mutta haluavat viimeistellä saapuvat pelaajat ensin.

 

1516_UK_Lyon_presentation_Valbuena.jpg

Marseille-legenda Mathieu Valbuena jatkaa uraansa Lyonissa numerolla 19.

 

Maalivahdit

Ykkösmaalivahtina toimii Anthony Lopes, joka on murtautunut lähivuosina Portugalin maajoukkueeseenkin ja on hyvin mahdollisesti lähivuosina yksi Euroopan parhaimmista maalivahdeista. Ikäähän on vasta 25 vuotta. Kakkosmaalivahdin pestistä vastaa samanikäinen Mathieu Gorgelin.

 

Puolustajat

Oikeana laitapuolustajana Lyonilla nähdään tällä kaudella entinen PSG-kapteeni Christophe Jallet, joka sai siirtoikkunassa kilpailijakseen peliajasta Manchester Unitedissa lähes kaiken voittaneen, mutta kuitenkin vasta 25-vuotiaan Rafaelin. Keskuspuolustajina toimivat ensisijaisesti toinen entinen PSG-pelaaja Milan Bisevac ja Lyonin oma kasvatti Samuel Umtiti. Varavaihtoehtoina toimivat Bakary Koné, Marseillesta hankittu Jérémy Morel ja nuori lupaus Lindsay Rose. Lisäksi joukkueesta löytyy nuori Romaric N'Gouma, joka saattaa jäädä kuitenkin melko vähäisille minuuteille. Vasemmaksi laitapuolsutajaksi sitten löytyy ensisijaisesti Henri Bedimo, mutta Morel voidaan nähdä varavaihtoehtona kyseiselle pelipaikalle, mitä on kuitenkin valtaosan urastaan pelannut.

 

Keskikenttäpelaajat

Puolustavaksi keskikentäksi Lyonin 4-4-2-timantissa, millä lähes poikkeuksetta aina pelaavat, löytyy joukkueen kapteeni Maxime Gonalons, joka on myös yksi avainpelaajista. Vierelleen Gonalons saa useampaa nimeä, joista osa pelaa myös tarpeen tullen alempana capitainen ollessa sivussa tai sitten ylempänä. Tähän listaan kuuluvat Jordan Ferri, Gueïda Fofana, joukkueen kokenein Steed Malbranque, Arnold Mvuemba ja Corentin Tolisso. Hyökkäävänä keskikenttänä sitten nähdään Nabil Fékir, joka pelaa myös kärkihyökkääjänä. Lisäksi tietysti kesän tähtihankinta Mathieu Valbuena ja loukkaantumisista valitettavan paljon kärsinyt Clément Grenier, joka on juuri parasta aikaakin sivussa loukkaantumisen vuoksi. Eikä sovi unohtaa myöskään Rachid Ghezzalia, jonka voisi odottaa saavan tällä kaudella entistä enemmän vastuuta. Myös siis 10-paikan miehiä.

 

Hyökkääjät

Kärkihyökkääjistä tulee sanoa heti samantien Alexandre Lacazette, joka on Gonalonsin kanssa joukkueen avainpelaajia ja se arvokkain tähti. Teki juuri tärkeän uuden sopimuksen seuran kanssa, joka viestii vain hyvää, kun seurat ympäri Eurooppaa kuitenkin ranskalaisen perään tuntuvat kuolaavan. Toisena sitten kesän hankinta Claudio Beauvue ja varavaihtoehtoina nuorukaiset Maxwel Cornet sekä Zakarie Labidi, joista jälkimmäisen pelipaikka saattaa löytyä tulevaisuudessa myös keskikentältä.

 

Kokonaisuudessaan joukkue on siinä mallilla, että se haastaa Paris Saint-Germain mestaruudesta kuten viime kautenakin. Tällä kertaa joukkue on vain jälleen entistä parempi. Mielenkiinnolla saa seurata myös, että miltä näyttää meininki Euroopassa, kun UEFA Champions Leaguen hymni soi jälleen Lyonissa.

 

2015–2016 Olympique Lyonnais (4-4-2 Diamond)

2lt6053.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno avaus hienolle seuralle. 

 

Lyonilla on samat ongelmat kuin viime kaudella, jos ja kun joku avauksen mies on klesana ei tahdo löytyä leveyttä. Laitapakkien tonteilla on joo hyvät varamiehet ja kärkeen on Beauvue, mutta muilla paikoilla taso tippuu rajusti. Periaatteessahan keskikentällekin on Fofana ja Grenier oivia pelureita, mutta molemmat jatkuvasti klesana. 

 

Topparia tuo huutaa, sillä Rose ja Kone ovat sen verran hazardeja, ettei turvallisin mielin voi kumpaakaan kentälle pistää. Onneksi sinne nyt on tulossa Yanga-Mbiwa tai N'koulou, molemmat ihan riittävän hyviä tähän hätään, kumpikin varmaan ajaisi Bisevacin edelle avaukseen. 

 

N'jien myynti sinällään harmi, koska miehestä saattaa tulla Afrikan paras futaaja lähivuosina, tai sitten päätyy pelaamaan Liguen häntäpäähän. Hinta kuitenkin sen verran hyvä, että eihän tuolle tässä kohtaa voinut sanoa ei, varsinkin kun alustavasti N'Jie olisi penkillä ja siellä on muutenkin jo Cornet ja Beauvue. Ja kaikin puolin täysin raakile pelaajan.

 

Benzia muuten on lähdössä tai jos ei lähde niin ei ainakaan pelaa. On pistetty harjoittelemaan ressujen kanssa, kun ei suostunut siirtymään Rennesiin, vaikka tuokin taitaa olla hieman auki vielä. 

 

Toivottavasti kaikki pysyvät terveinä ja joukkuea vielä vahvistuu ennen UCL:n alkua niin eiköhän tästä hyvä tule. Toki viime kaudella Lopes ja Lacazette kannattelivat joukkuetta kahdestaan useaan otteeseen ja jälleen vaaditaan molemmilta samanlaisia otteita, mikäli meinaavat haastaa pariisilaisia. Jotenkin pelottaa preseasonin ja Lorient ottelun jälkeen, että kaudesta tulee melkoinen pannukakku. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Benzia muuten on lähdössä tai jos ei lähde niin ei ainakaan pelaa. On pistetty harjoittelemaan ressujen kanssa, kun ei suostunut siirtymään Rennesiin, vaikka tuokin taitaa olla hieman auki vielä. 

 

Aivan, hirveä aivopieru sattui ja kirjoitin avausviestiin Benzian sijaan Ghezzalista. Tarkistinkin vielä tuon, että ei varmastikaan mene väärä nimi, mutta menihän se tietysti näin yömyöhään.

 

N'Koulou olisi hankintana loistava ja menisi heittämällä avauskokoonpanoon. Saa nähdä, että onko Marseille valmis päästämään, kun joukkueen tärkeimpiä pelaajia. Yanga-M'Biwa olisi myös vahvistus joukkueeseen ja aika 50/50 olisi, että jopa avauskokoonpanoon menisi. Toisaalta miksi ei, sillä ranskalaisella on vielä pelivuosia edessä ja voi vain parantua, kun taas Bisevac ei tuosta kummoisemmaksi enää kehity, vaan parhaat pelivuodet ovat 32-vuotiaalla jo takana.

 

Sanoisin, että Gonalons on kyllä aivan yhtä kova nimi keskuspuolustajaksi kuin varsinaiselle pelipaikalleen, jos tilanne vaatii. Mieluiten ehkä näkisinkin varteenotettavan varavaihtoehdon keskikentälle tai ehkä jopa tuohon Gonalonsin taakse. Kuten sanoit, niin Fofana on aina loukkaantuneena. Tolisso tietysti voisi tuossa mennä kuten kauden avausottelussa, joka olisi ihan hyvää lisävastuuta nuorukaiselle.

 

Itseasiassa oikeastaan molemmat, sekä keskuspuolustaja ja keskikenttä olisivat tervetulleita mielestäni. Ehkä jopa myös hyökkäävä keskikenttä tuon Grenierin tilanteen takia, vaikka voihan Fékirin heittää enemmin kuin hyvin tuohon ja Beauvue sitten ylös avaukseen. Näinhän oli avausottelussakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tolisso voi pelata lähes missä päin kenttää vain, mutta mielellään näkisi hänet parhaalla paikallaan ja toivotaan, ettei Gonalonsia turhan usein topparina nähdä. Tolissosta kun tuli puhe, niin siinä on yksi Liguen aliarvostetuimpia helmiä, aivan loistava jokapaikan höylä. 

 

Ja Bisevacilla alkaa jo jalka painaa, eikä koskaan ollut niitä nopeimpia toppareita muutenkaan, joten pistäisin MYMin hänen edelleen. MYM on nyt vähän kysymysmerkki, kun Montpellierissa nousi maajoukkueeseen, mutta ei ole samalla tasolla pelannut kuin hetkittäin sen jälkeen. 

 

Bahloulia ei näin jälkikäteen katsottuna olisi kannattanutkaan myydä, kun Grenier joutui taas veitsen alle, siinä olisi ollut riittävä korvaaja keskikentällä tarvittaessa ja nythän tuo on vähän kapoinen. Odotan myös mielenkiinnolla, että mitä Fournier keksii, kun Grenier pääsee täyteen tikkiin, koska parhaimmillaan Grenier on aivan liian hyvä istuakseen penkillä ja on Lyonin parhaiten palkattujakin. 

 

55cbd5d333ed2.jpg

 

Tuossa olisi ainakin hyökkäykseen älytön määrä seksiä ja luovuutta. 

 

Lyonin twitter muuten trollasi kivasti Marseillea. 

 

CMHzAInWwAAGrcM.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tolisso voi pelata lähes missä päin kenttää vain, mutta mielellään näkisi hänet parhaalla paikallaan ja toivotaan, ettei Gonalonsia turhan usein topparina nähdä. Tolissosta kun tuli puhe, niin siinä on yksi Liguen aliarvostetuimpia helmiä, aivan loistava jokapaikan höylä. 

 

Ja Bisevacilla alkaa jo jalka painaa, eikä koskaan ollut niitä nopeimpia toppareita muutenkaan, joten pistäisin MYMin hänen edelleen. MYM on nyt vähän kysymysmerkki, kun Montpellierissa nousi maajoukkueeseen, mutta ei ole samalla tasolla pelannut kuin hetkittäin sen jälkeen. 

 

Bahloulia ei näin jälkikäteen katsottuna olisi kannattanutkaan myydä, kun Grenier joutui taas veitsen alle, siinä olisi ollut riittävä korvaaja keskikentällä tarvittaessa ja nythän tuo on vähän kapoinen. Odotan myös mielenkiinnolla, että mitä Fournier keksii, kun Grenier pääsee täyteen tikkiin, koska parhaimmillaan Grenier on aivan liian hyvä istuakseen penkillä ja on Lyonin parhaiten palkattujakin. 

 

Ensimmäiseen sama. Totesinkin, että tällä hetkellä ei tarvitsisi paniikkinappulaa painaa, jos Gonalons joutuisi keskuspuolustajaksi, mutta mieluiten siellä katsoisi oman pelipaikkansa pelaajaa. Tolisso nyt on mielestäni parhaimmillaan kahden suunnan pelaajan tuossa keskikentän timantissa. Tuota 4-2-3-1-muodostelmaa tuskin tullaan pahemmin näkemään, kun en usko kaikkien pelaajien olevan koskaan samaan aikaan pelikuntoisia.

 

Tuotahan juuri hainkin siinä, että mikä erottaa Bisevacin ja Yanga-M'Biwan. Kumpaa olisi järkevämpi peluuttaa suuremmalla vastuulla, vaikka paperilla ei kumpikaan toisensa ylitse erityisemmin menisi.

 

Itse en pahemmin Bahloulia sinänsä ikävöi, sillä Ghezzal on kuitenkin ihan kelpo kolmosvaihtoehto tuohon hyökkääväksi keskikentäksi. Jo nyt parempi ja ehkä vähän lupaavampanakin pitäisin. Jos muodostelmaksi tulee joissain ottelussa 4-3-3, niin menee hyvin laitahyökkääjänäkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lyonin bandwagonnissa tää kausi 2015/2016! Oleee!

 

No montako ottelua on sitten tullut katsottua? Tässä olisi yksi katsomisen arvoinen:

 

120px-AS-Saint-Etienne.png   150px-Olympique_Lyonnais.svg.png

 

Jos tänään jotain kiinnostaisi katsoa laatujalkapalloa illemmalla, niin Derby Rhône-Alpes on ehdottomasti paras ratkaisu. Ottelu pelataan 22:00 aikaan joten nyt niitä ennakkoluuloja syrjään, kun on hyvä mahdollisuus katsastaa, että miten siellä Ligue 1:ssa pelataan. Varsinkin, jos ei ole juuri koskaan otteluita Ranskan sarjoista seurannut, niin tätä parempia hetkiä tuohon ei juurikaan ole. Kyseessä siis aivan niitä suurimpia otteluita, joita Ligue 1:ssa voi nähdä.

 

Kyseessä on siis AS Saint-Étienne - Olym. Lyonnais. Otteluun lähdetään mielenkiintoisesta asemasta, sillä Saint-Étienne ei ole hävinnyt 34 ottelussaan kotonaan viimeiseen 38 otteluun, kun taas joukkue ei ole myöskään kyennyt voittamaan Lyonia 25 ottelussa viimeisestä 28 kohtaamisesta. Viimeisessä 5 ottelussa joukkueiden välillä on joka kerta nähty vähintään 3 maalia ja sama pätee Lyonin viimeiseen 5 otteluun tällä kaudella Ligue 1:ssa. Tänään on 105. kerta, kun joukkueet toisensa kohtaavat.

 

Kotijoukkueelta löytyy tällä hetkellä useampi nimi loukkaantuneiden listalta. Merkittävin poissaolo on ehdottomasti kapteeni Loïc Perrin, mutta käytettävissä eivät ole myöskään Benoît Assou-EkottoRobert BericFrancois Clerc ja Benjamin Karamoko. Jokainen on sivussa loukkaantumisen vuoksi sekä Oussama Tannane vielä lisäksi on pelikiellossa. PSG:sta lainalla oleva Jean-Christophe Bahebeck saattaisi olla pelikuntoinen, mutta ei tosin välttämättä mahdu kokoonpanoon. Romain Hamoumalla ja Moustapha Sallilla on ollut loukkaantumista alla, mutta eivätköhän löydy aina avauskokoonpanosta asti.

 

Jos jotain pelaajia suosittelen katsomaan, niin Stéphane Ruffier ehdottomasti on huippumaalivahti, jonka otteita sopii ihailla. Mielenkiintoisimpia nimiä on kuitenkin mahdollisesti vaihtopenkiltä sisään tuleva 19-vuotias ranskalainen hyökkääjä Neal Maupay, joka pelaa sekä kärki- että laitahyökkääjänä.

 

N_ytt_kuva_2016_01_17_kello_13_06_36.png

 

Lyon ei ole lähdössä otteluun myöskään ilman suuria poissaoloja. Joukkueen kapteeni Maxime Gonalons on todella suuri menetys kuten myös Nabil FekirGueida Fofana ja Rafael. Lisäksi Henri Bedimo ja Mathieu Valbuena eivät ole täydessä pelikunnossa, vaikka jälkimmäisen odotetaan olevan tänään kuitenkin mukana.

 

Lyonin joukkue on sellainen, että puolueettoman katsojan on mukava seurata ja löytää tuosta ryhmästä ne nälkäiset huippulupaukset, joita kyllä riittää. Maalivahtina Anthony Lopes on murtautunut viime kaudella aivan huippumaalivahtien joukkoon maailmassa ja puolustuksesta löytyy nuori lupaava Samuel Umtiti, jolla tosin on allaan jo 152 ottelua ammattilaisena Ligue 1:ssa. Umtitin lailla keskikentältäkin löytyy useampaa nimeä, joilla on potentiaalia kasvaa aivan huippupelaajiksi. Näitä nimiä ovat etunenässä ainakin Sergi Darder ja Corentin Tolisso. Tietysti myös tänään sivuussa olevat Fekir, Fofana ja Gonalons olisivat olleet hyviä pelaajia mainita katsottavaksi. Myös loukkaantumisista kärsineellä Clément Grenierilla on ulosmittaamatonta potentiaalia ja pakkohan vielä on mainita joukkueen ykköstähti Alexandre Lacazette, jonka kohdalla kyseessä on jo huippupelaaja.

 

Avauskokoonpanosta sen verran, että jos Valbuena on pelikuntoinen, niin ottaa paikkansa laitahyökkääjänä, kun taas Grenier putoaa keskikentän keskustaan ja Ferri aloittaa vaihtopenkiltä.

 

N_ytt_kuva_2016_01_17_kello_13_33_56.png

 

Oman mausteensa otteluun antaa se, että Saint-Étienne hävisi joukkueiden aikaisemmin kohtaamisen tällä kaudella Stade de Gerlandilla lukemin 0-3. Lisäksi Ferrin taklauksen seurauksena nytkin siis loukkaantuneena oleva Beric joutui sivuun koko loppukaudeksi. Molemmat joukkueet ovat myös 4 pisteen päässä paikasta ensi kauden UEFA Champions Leaguesta joten kummallekaan tasapeli ei varmasti ole se miellyttävin ratkaisu. 

 

Lyon aloitti ajanjaksonsa uudella stadionillaan vakuuttavalla 4-1 voitolla Troyesista. Joukkue on muutenkin parantanut huomattavasti alkukaudesta ja tähän otteluun tultaessa voisi sanoa, että juuri sopivaan aikaan. Tosin voisi myös sanoa, että tätä parempaa testiä ei Lyon voisi toivoa, että mihin se hurmos lopulta riittääkään. Lyon tulee otteluun kuitenkin ilman vieraskannattajiaan, sillä faneja on kielletty saapumasta Saint-Étienneen turvallisuus syistä.

 

Otteluun voisi odottaa suurta maalimäärää joten 2-13-2 ja 2-2 lukemat toiselle joukkueelle ovat aivan realistisia odotuksia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lyon with first match in their new stadium

 

Lyon-Troyes-1.jpg

 

After New Year Olympique Lyon moved to their new stadium located in a suburb of Lyon, about 20 minutes drive from the old stadium “Stade de Gerland”.
 
This new stadium, named Parc Olympique Lyonnais, has a capacity of 59,186 spectators, and it will be one of twelve stadiums in Euro 2016.
 
This stadium is located in “nowhere”, it’s actually bit out of town and not surrounded by great pubs and small streets in the city center. But despite that the stadium seem to be nice. It got this modern look, but inside each stand got big sectors, one floor and very close to the pitch. Hopefully fans of Lyon will be able to create good atmosphere in their new home.
 
Also at this stadium fans of Lyon stand behind both goals, just like they used to in their old stadium.
 
 
Lyon-Troyes-7.jpg
 
Lyon-Troyes-4.jpg
 
Lyon-Troyes-2.jpg
 
Lyon-Troyes-8.jpg
 
Lyon-Troyes-6.jpg
 
Lyon-Troyes-9.jpg
 
Lyon-Troyes-3.jpg
 
Lyon-Troyes-5.jpg
 
Lyon-Troyes-10.jpg
 
Lyon-Troyes-11.jpg
 
Lyon-Troyes-12.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×