Jump to content
Sign in to follow this  
Tume

14.8.2015: Aston Villa vs Manchester United @ Villa Park

Recommended Posts

aston-villa.png VS manchester-united.png

Stadium:
Villa Park
Date: Friday 14th August 2015
Kick-off: 19:45pm BST​
 
 
 
#mufc XI: Romero, Darmian, Smalling, Blind, Shaw, Carrick, Schneiderlin, Mata, Memphis, Januzaj, Rooney.
 
Mitäs siinä, matsin alkuun alle tunti. Toivotaan vierasvoittoa, 0-2, Rooney ja Memphis maalintekijöinä
 
EDIT

Oisko toi

Romero
Darmian - Smalling - Blind - Shaw
Carrick - Schneiderlin
Januizaj - Mata - Memphis
Rooney

Share this post


Link to post
Share on other sites

1-3  toivotaan lopputulosta.

 

Btw. pitääkö Depaysta puhua Depayna vai Memphisinä? Paidassahan lukee jälkimmäinen.

Otti korvaan viime pelissä kun selostaja koko ajan puhui Depay sitä ja tätä.

 

Memphis mieluummin, kun mies itse ei halua käyttää isänsä sukunimeä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko kesken pelin sanoa, että pitäskö toi wäiski ottaa penkille miettii et miten siel kärjessä pelataan. On kyllä niin lepsua painimista ja maalipaikoille menoa. Sen lisäks Rooney ei edes näköjään uskalla haastaa, vaan aina jos tulee vastustaja eteen niin palloa alaspäin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Positiivista lopputulos ja suhteellisen virheetön puolustuspelaaminen.

Pakko kehua jälleen Schneiderlinia suojaa kyllä hyvin puolutuslinjaa ja juuri sellainen "vääntäjä" mitä olen kaivannut pitkään.

Darmian on juuri niin ihailtavan hyvä 1 vs 1 tilanteissa kuin Italialainen puolustaja parhaimmillaan on, mutta ylöspäin pelaaminen... no sitä ei ole.

Miksei Mata pelaa keskellä? Maaliin johtanut syöttö hyvä esimerkki miksi juuri se olisi hänen paikkansa.

Hehkutettu Memphis... missä se paljon puhuttu dynaamisuus,rohkeus, oveluus ja erikoistilanteetkaan ei nyt kummoisia ole vielä luvannut, okei vasta toinen peli eli annetaan sitä aikaa. Mitä tulee Wäiskiin niin jotenkin tuntuu että painetta on ihan liikaa harteilla sillä tosi hermostunutta näyttää olevan ja jotenkin ajatus ei ole 100% mukana, joten ehdottomasti sinne pitäisi hankkia toinen kovan luokan kärkipelaaja.Herrera ei kyllä aloitukseen näillä esityksillä pääse sillä ei mitään erikoista kummassakaan pelissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eniten tuon matsin jälkeen yllättää että en nukahtanut tähän sohvalle. Rooney täysin kujalla, Memphis tarvitsee onnistumisen ruokkimaan itseluottamusta, Mata menetti aivan liian monta kertaa helpoissa paikoissa palloja. Mutta toisaalta positiivista nurista tällaisesta, koska rutiinisuoritus riitti tänään siihen ettei Villalla ollut kotipelissään juuri lainkaan todellisia maalipaikkoja eikä Unitedin tarvinnut ottaa yhtään riskejä koko ottelussa.

 

Darmian, Shaw ja Smalling olivat kaikki mielestäni hyviä, vaikka Darmiania haastettiinkin jatkuvasti. Eikä mies osaa kyllä heittää rajaheittoja :D. Yksi tuomittiin vääräksi, mutta useammankin olisi voinut. Schweinsteigerista täytyy kyllä sanoa, että upeaa nähdä kaksi Carrickia joukkueessa. Mitä turhaan sitä ottamaan edes juoksuaskeleita, kun oikealla sijoittumisella on pelattavissa ja kaikki syötöt taisivat mennä omille.

 

Tosiaan viime kaudella 5 ensimmäisen pelin jälkeen kasassa oli 5p, joten onhan tässä jotain tehty oikein vaikka otteet ovatkin olleet vaatimattomia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä tuosta pelistä jäänyt kovinkaan paljon lapsenlapsille kerrottavaa. Ensimmäisellä jaksolla päästiin muutaman kerran kontrolloidusti vastustajan boksin rajalle, siitä Matan loistava syöttö ja 1-0. Kolme pistettä talteen ja matka jatkuu.

 

Todella runsaasti tuli pallonmenetyksiä mm. Januzajlle, Memphisille ja Herreralle. Rooney tänäänkin todella vaisu, olisin odottanut Hernandezia jossain vaiheessa kehiin.

 

Memphis teki monia hyviä pystyjuoksuja pallottomana ja vasemmalta saatiin vihdoin sitä viime kaudella huudeltua penetraatiota boksiin. Hieman paremmalla viimeistelyllä maalitilikin olisi avattu tänään

 

Edelleen haluaisin nähdä sen viime kauden pallorallin yhdistettynä Depayn pystyjuoksuihin vasemmalta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitenkäs tää nyt näin on kääntynyt. Unitedia vastaan on nykyään vaikea luoda paikkoja. Kaksi puolustuslinjaa suojaavaa keskikenttäpelaajaa (Schneiderlin-Carrick/Schweinsteiger) ja tiiviisti puolustavat, nopeat fullbackit pitävät huolen siitä, ettei tuolta enää niin vain kävelemällä tulla läpi. Etenkin Schneiderlin on nopeasti sopeutunut osaksi joukkuetta ja miehen puolustusasennetta on ilo katsella. Kaveri ei anna hetkenkään rauhaa vastustajalle rakentaa peliä. Darmian oli taas hyvä ja vaikka sieltä yksi rankkari kenties jäi italialaisen repimisen takia viheltämättä, niin eipä oikealta puolelta Villan laituri pahemmin päässyt ohi. Schweinsteiger pääsi tosiaan vaihdosta irti ja pelasi tuttua peruspeliään. Osaa hakeutua jatkuvasti pelattavaksi ja istuu siten van Gaalin systeemiin kuin nyrkki silmään.

 

Toisessa päässä tekemistä kyllä riittää jatkoa ajatellen. Memphis näytti eloisalta, Mata pelasi parhaimman pelinsä aikoihin, joten pakostakin syyttävä sormi osoittaa Wayne Rooneya. Todella ruosteessa näyttää joukkueen kapteeni olevan tällä hetkellä. Tuonne tarvitsisi jonkun, joka pystyy pitämään palloa ja tuomaan muut mukaan peliin, Rooney ei näitä asioita tällä hetkellä osaa tehdä. Osin kysymys on tietysti siitä, että uusien pelaajien välillä menee aikansa ajatusten yhteen menemisessä. Memphis-Januzaj-Mata -kolmikkoa katselen mieluusti jatkossakin, sillä tuossa triossa on potentiaalia vielä paljon enemmän kuin nyt nähtiin. 

 

Eipä siinä, kahteen puhtaalla pelillä saatuun voittoon pitää olla tyytyväinen ja eiköhän se hyökkäyspeli pikkuhiljaa myös parane. Se on kuitenkin vaikein kehitettävä asia kuitenkin futiksessa noin ylipäätään. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herrera ei kyllä aloitukseen näillä esityksillä pääse sillä ei mitään erikoista kummassakaan pelissä.

 

Herrera ei ollut välttämättä loistava tänään, mutta mielestäni United näytti selvästi paremmalta vaihtojen jälkeen viimeisen puolen tunnin ajan. Herrera tuo peliin yleensä lisää sujuvuutta, sillä mies pystyy operoimaan ahtaissa väleissä ja linkittämään keskikenttää kärkiosaston kanssa. Edelleen jos saisin itse päättää, niin toimivin keskikenttäyhdistelmä olisi muotoa Schneiderlin-Schweinsteiger-Herrera. Tämä vain luonnollisesti tarkoittaisi yhden ukon tiputtamista ylemmästä nelikosta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herrera ei ollut välttämättä loistava tänään, mutta mielestäni United näytti selvästi paremmalta vaihtojen jälkeen viimeisen puolen tunnin ajan. Herrera tuo peliin yleensä lisää sujuvuutta, sillä mies pystyy operoimaan ahtaissa väleissä ja linkittämään keskikenttää kärkiosaston kanssa. Edelleen jos saisin itse päättää, niin toimivin keskikenttäyhdistelmä olisi muotoa Schneiderlin-Schweinsteiger-Herrera. Tämä vain luonnollisesti tarkoittaisi yhden ukon tiputtamista ylemmästä nelikosta. 

 

Joo. Tosin nykyisenkin systeemin kanssa pelin voisi tuosta ajan kanssa paranevan. Kun saadaan Schweinsteiger täyteen pelikuntoon ja avaukseen Carrickin tilalle ja laitapakit rohkeammin mukaan hyökkäyksiin niin hyökkäyspeli voi parantua huomattavasti. Nythän puolustuspeli tosiaan toimii eli perustat on luotu ja sen varaan on hyvä kehittää hyökkäyspeliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei se peli vieläkään kaunista ole, mutta hyvä, että voittoja tulee vähän vaisummallakin pelillä. 6/6 pistettä, joten siihen voi aina olla tyytyväinen!

 

Romero: Otti harvat tilanteet hyvin, jalalla pelaamisessa kyllä runsaasti parannettavaa

Darmian: En nyt vielä kovin hyvää kokoiskuvaa saanut, mutta puolustaminen ainakin sujui mallikkaasti, eikä oma mies juuri ohi päässyt. Mitä muutakaan voi Italian maajoukkueen pakilta odottaa?
Smalling: Loistavassa vireessä tällä hetkellä, selkeästi se Unitedin ykköstoppari. Voittaa pääpalloja kuin Vidic aikanaan

Blid: Pelasi hyvin, ja osaa tosiaan avata peliä alhaalta hyvin

Shaw: Hyvä matsi, ei jäänyt juurikaan kritisoitavaa

Carrick: Perusvarmaa ja eleetöntä Michaelia

Schneiderlin: Jumankauta mikä jätkä! Rikkoo juuri sopivasti vastustajan peliä, ja saa pallon ylöspäin.

Depay: Ei ole vielä aivan huippuvireessä, mutta nopeat juoksut linjan taakse, harhauttaminen sekä muut ominaisuudet kyllä näyttävät siltä, että kaiken osuessa kohdalleen tulee olemaan ERITTÄIN vaarallinen. Ja mielestäni Memphisin paikka on nimenomaan laidalla, jossa pääsee käyttämään nopeuttaan hyväksi.

Januzaj: Maalin myötä onnistuminen, mikä tehnee hyvää itseluottamukselle. Ei ihan vielä terävimmillään, mutta toivotaan että nousee takaisin toissakauden tasolle, ja kehityskäyrä jatkuu nousujohteisena

Mata: Pari aivan mielettömän hienoa syöttöä, mutta toisinaan vähän näkymätön.

Rooney: Olisiko ollut Unitedin huonoin tänään? Ei tuntunut oikein mikään onnistuvan... Wayne on mielialapelaaja, joten toivotaan että se kohenee ja nouse taas omalle tasolleen. Chicariton olisi voinut kyllä ottaa sisään...

 

Herrera: Pelasi ihan ok, ehkä olisi hyvä koittaa esim Januzajn tilalla 4-3-3:ssa joku kerta?

Shweinsteiger: Majesteettinen, hyvin Carrickmäinen. Ei yhtään turhaa juoksuaskelta, ja silti ei juuri koskaan myöhässä. Syöttövalikoima erinomainen. Kunhan pelikunto vielä kohoaa, niin avaukseen! Hienoa, että joukkueessa on tosiaan nyt kaksi Carrickiä, ja ehkä miehet vuorottelemalla saadaan pysymään koko kauden ajan kunnossa?

Young: Eipä jäänyt paljon mieleen...

 

Ensi viikolla sitten Newcastle kotona, toivotaan että voittoputki jatkuu ja ketsuppipurkitkin hieman avautuisi....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipä tup mitään van Gogh:maista pelaamista ole, mutta tuloksiin on pakko olla tyytyväinen.

 

Nyt vain rohkeasti Waynen saisi penkille laittaa jos ei homma ala luistamaan kohta. 

Todella laiskasti pelaa eikä hae mitään juoksuja itse tai huomaa muiden juoksuja. 

Kun pallo tulee jalkaan joko juoksee alaspäin tai syöttää alaspäin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todella laiskasti pelaa eikä hae mitään juoksuja itse tai huomaa muiden juoksuja. 

Kun pallo tulee jalkaan joko juoksee alaspäin tai syöttää alaspäin.

 

Tätä mietin itsekin pelin aikana. Voiko tosiaan olla, että Rooneytä on ohjeistettu tiputtamaan pallo nopeasti alaspäin? Monta hyvän näköistä hyökkäystä meni munilleen, kun Wayne tiputteli pallot lähelle puolta kenttää ja Villa ehti ryhmittyä puolustukseen.

 

Itse pelistä en olisi huolissaa, sillä kentällä on paljon uusia pelaajia ja hitsaantuminen yhteen vie aikaa. Puolustus pitää ja sehän riittää... eiköhän tuo hyökkäyspelaaminenkin tuosta vielä parane.

 

PS. Darmian pelaamassa kovaa vauhtia itseään meikäläisen suosikiksi. Ihan päällikkö äijä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×