Hyppää sisältöön


Kuva
- - - - -

Real Madrid – Los Blancos


 • Kirjaudu vastataksesi
29 vastausta aiheeseen

#1 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 221 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 22.08.2015 - 02:00

200px-Real_Madrid_CF.svg.png

 

Real Madrid

 

Kuten Juventuksen kohdalla, niin eiköhän ole ihan oikeutettua, että yksi maailman parhaista seurajoukkueista ansaitsee ketjunsa yleistä keskustelua varten.

 

Real Madridin joukkue alkaa muotoutua jo sen näköiseksi millaiseksi Rafa Benítez joukkueensa haluaa.

 

Maalivahtina toimii Keylor Navas, joka siirtyi seuraa onnistuneiden arvokisojen jälkeen ja kantaa nyt selässään numeroa 1, kun Iker Casillas jatkaa uraansa FC Portossa. Toiseksi maalivahdiksi hankittiin RCD Espanyolista Espanjan maajoukkueessakin esiintynyt Kiko Casilla (€6M). On myös huhuiltu, että Real Madrid saattaisi kaikesta huolimatta myydä Navasin ja tuoda ykkösmaalivahdikseen yhden maailman parhaimmista, joka tietysti kantaa nimeä David De Gea. No, kesän siirtoikkunaa on vielä jäljellä.

 

Puolustuksesta löytyvät oikealta Álvaro Arbeloa ja Dani Carvajal. Lisäksi seuraksi tuli FC Portosta brasilialainen Danilo (€31,5M). Näistä Arbeloan peliajan voi kyseenalaistaa, mutta toisaalta on nyt harjoituskaudella esiintynyt myös keskuspuolustajana joten ehkä jonkinlaista yleisvaramiehen roolia voisi espanjalaiselle kuvitella. Keskuspuolustajina sitten on joukkueen tuore kapteeni Sergio Ramos, jonka viereisestä paikasta kilpailevat Pepe ja Raphaël Varane. Neljäntenä keskuspuolustajana on vielä Nacho Fernández, jolta odotetaan tasonnostoa tälle kaudelle vastuun kasvaessa. Vasempana laitapuolustajana pelaavat Fábio Coentrão ja Marcelo.

 

Keskikentän pohja koostuu kahdesta pelaajasta, jotka ovat ensisijaisesti Toni Kroos ja Luka Modric. Heitä stunttaavat Casemiro ja Interista hankittu lupaus Mateo Kovacic (€35M). Samoille pelipaikoille löytyvät vielä Asier Illarramendi ja Lucas Silva, joista ainakaan jälkimmäiselle ei löydy paikkaa joukkueesta. Todennäköisesti brasilialainen lähteekin lainasopimuksella muualle ellei sitten pysyvällä siirrolla. Illarramendille tuntuu löytyvän rooli joukkueesta Rafan papereissa, mutta en tiedä löytyy tilaa tai olisiko antaa riittävää määrää vastuuta pelaajalle. Espanjalainen saattaisi siis myös olla lähtökuopissa peliajan perässä.

 

Keskikentän laidoista oikealla ollaan nähty nyt hyvin paljon Isco, jonka takana sitten odottaa mahdollisuuksiaan myös RCD Espanyolista tullut Lucas Vázquez (€1M). Gareth Bale puolestaan on siirtynyt keskelle hyökkääväksi keskikentäksi ja tuossa roolissa uskotaan walesilaisesta saavan parhaat tehot tällä kaudella 2015–2016. Toisena vaihtoehtona sitten James Rodríguez, joka varmasti nähdään myös laidoilla. Vasemmalla sitten kukapa muukaan kuin itse Cristiano Ronaldo, jonka varamiehenä Denis Cheryshev. Venäläinen palasi joukkueeseen lainaltaan Villarreal CF:sta.

 

Kärkihyökkääjänä nähdään Karim Benzema, joka tosin on ollut siirtohuhuissa hyvinkin runsaasti. Rafa kuitenkin näkee Benzeman joukkueessaan ykkösvaihtoehtona, yhtenä tärkeimmistä pelaajista ja odottaa ranskalaiselta 20-25 maalia Liga BBVA:ssa. Kakkosmiehenä kärkihyökkääjäksi löytyy Jesé.

 

abnwqt.jpg

 

Kun tuota nimilistaa katsoo, niin voi nähdä hyvin, että Benítez on valmis antamaan vastuuta myös nuoremmille pelaajille ja tuomaan oman käden jälkensä joukkueeseen (Casemiro, Cheryshev, Fernández, Jesé, Kovacic ja Vázquez). Näistä varsinkin Cheryshevin kohdalla olen törmännyt positiivisiin kommentteihin kuten myös Jesén kohdalla.

 

Lisäksi Real Madrid hankki riveihinsä RCD Mallorcasta nuoren Marco Asension (€3,5M), joka tosin lainattiin samaan seuraan takaisin vielä kaudeksi. Toinen nuori lupaus, Jesús Vallejo (€5M), tuli seuraan Real Zaragozasta, mutta pelaa tämän kauden RM Castillassa.

 

Poislähtijöistä löytyy tietysti seuralegenda Casillas, jonka jo mainitsinkin. Ikerin lisäksi Sami Khedira lähti ilmaissiirrolla Juventukseen ja Fernando Pacheco siirtyi Deport. Alavésiin, myös ilmaiseksi. Viimeisenä sitten Javier Hernández, jonka lainasopimus päättyi ja Manchester Utd otti meksikolaisen takaisin riveihinsä.

 

Tosiaan vielä Illarramendin ja hyvinkin todennäköisesti Silvan lähtöä voisi tässä odotella. Brasilialaisellahan ei tällä hetkellä ole edes numeroa joukkueessa, kun tuo edellinen 16 annettiin Kovacicille. Tuosta syystä olen myös nämä kaksi pelaajaa merkannut seuraavasta kokoonpanosta *-merkillä.

 

Tässä vielä Real Madrid (4-2-3-1) kaudella 2015–2016:

 

20u907m.jpg


 • Voltroncoeds ja KathrynBen pitää tästä

Football is like chess, only without the dice.


#2 Ole Gunnar

Ole Gunnar

  Senior Member

 • Members
 • 5 057 Viestit

Lähetetty 04.01.2016 - 17:32

FSW on useamman espanjalaislähteen mukaan saamassa kenkää. Vahvistus asiaan saadaan todennäköisesti tänä iltana. 


Not arrogant, just better.


#3 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 595 Viestit

Lähetetty 04.01.2016 - 18:36

FSW on useamman espanjalaislähteen mukaan saamassa kenkää. Vahvistus asiaan saadaan todennäköisesti tänä iltana. 

 

 

Ja Zidane mitä ilmeisemmin ottaa päävalmentajan roolin itselleen. Aika suuri hyppy Zidanelle ja onhan tuota paikkaa miehelle jo valmisteltu, mutta varmasti tämä tulee eteen suunniteltua aiemmin. Zidanelle tietysti sellainen mahdollisuus luotsata Real Madridia, että sitä ei voi jättää väliin, mutta epäonnistuminen Realissa olisi aika kova isku Zidanen valmentajauralle. Real Madrid on mielestäni futismaailman vaiken työpaikka. Ainoastaan mestaruus kelpaa ja kun La Ligassa Barcelona on todella vahva ja UCL:lässä vielä Bayern ja PSG heittävät kapuloita rattaisiin niin pystejä ei välttämättä ole luvassa. Tämän lisäksi joukkue on kasattu selkeästi pelaajat edellä, avauksesta puuttuu tasapaino ja valmentajalla ei oikein ole varaa tehdä mitään pelitavallisia mullistuksia. Real Madrid pelaa hyökkäävää ja hallitsevaa jalkapalloa, Ronaldon ei tarvitse puolustaa jne. Vaikea siellä on valmentajan ruveta viemään jotain suurta pelillistä muutosta lävitse, ja mahdollisuudet vaikuttaa ovat varmasti heikommat kuin monessa muussa seurassa. No eiköhän ainakin Pogban Real siirto ole pykälää kahta todennäköisempi tämän jälkeen.#4 PouPou

PouPou

  Napoleon's Son

 • Members
 • 1 805 Viestit
 • LocationHämeenlinna

Lähetetty 04.01.2016 - 19:46

Kyllä Zizou pärjää, eikä Perez heittäsi suosikkiaan bussin alle, jos ei uskoisi Zidanen pärjäävän edes välttävästi Realissa. Zidane varmasti saa myös paljon anteeksi, mitä etua muilla Realin managereilla ei ole ollut. Lisäksi Zidanea varmasti jokainen pelaaja kunnioittaa, mikä oli selvä ongelma Benitezin kanssa. Ja organisaatiossa kauan pyörineenä Zidane ymmärtää joukkueen sisäistä mekaniikkaa. 

 

Zidane on kehittynyt huomattavasti valmentajana (tällä hetkellä Castillan kanssa 2. sijalla) ja vaikka tämä ajankohta ei varmasti ole ideaali, niin ei se kovasti liian aikaisinkaan ole. Ja jos joku luulee, että Zidane on vain yksi entinen huippupelaaja, joka haluaa valmentaa, on hyvinkin väärässä. Zidane on panostanut ison määrän aikaansa tullakseen paremmaksi valmentajaksi ja hänellä on sellainen guardiolamainen tapa hallinnoida kaikkea, mikä liittyy hänen joukkueeseensa. Varmasti siellä on se palava halu tulla valmentajana yhtä hyväksi kuin aikoinaan pelaajana. 


Le jour de gloire est arrivé !

 

"If you do away with [hacking], you will do away with all the courage and pluck of the game, and I will be bound to bring over a lot of Frenchmen who would beat you with a week's practice."

 

"Results without quality is boring; quality without results is meaningless"


#5 Merseyside2

Merseyside2

  Senior Member

 • Members
 • 3 352 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 04.01.2016 - 21:27

Nyt se on varmaa.

25 peliä Benitez Realin kanssa oli ja voitti niistä 17. Real on oma universuminsa.

Jännä nähdä miten Zidanen kanssa hommat toimii. 


"Is he (Steven Gerrard) the best in the world? He might not get the attention of Lionel Messi and Ronaldo but yes, I think he just might be." Zinedine Zidane


#6 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 221 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 04.01.2016 - 22:43

Ja eipä tämän nyt pitäisi olla mikään yllätys. Tuolla Mourinhon ketjussa asiasta keskusteltiinkin. Mielenkiintoista tosiaan nähdä, että miten Zizou homman hoitaa.

 

Siitä eri mieltä, että nyt lähtökohta on pelätä Pérezia ja olla muuten ilman taustatukea, kun Florentinohan itse tässä on Zidanen takana vakaasti seisonut pari muutama vuotta jo.


Football is like chess, only without the dice.


#7 Mitrocock

Mitrocock

  Godlike

 • Members
 • 1 672 Viestit

Lähetetty 04.01.2016 - 23:45

Antonio Gonzalez: 

'Players never cared about what Benitez had to say, even in their first match while he was giving instructions players would be scratching their elbows and laughing between them. I have never seen something like that'  

Players ignored Benitez from day one. They were looking down and laughing when he talked in the locker room

 

Hahhhah, kerrassaan mainio ja helppo joukkue!  :mrgreen: ZZ is not on Top at this time...i guess.. :rolleyes_ani:


Aina viihteellä, koska mä voin MUSCOF no. 10980


#8 PouPou

PouPou

  Napoleon's Son

 • Members
 • 1 805 Viestit
 • LocationHämeenlinna

Lähetetty 05.01.2016 - 02:40

Zidanella tuskin tulee olemaan samanlaisia vaikeuksia. 

 

“Zidane is a living football monument,” gushed the Argentine tactician. “Having Monsieur Zidane there right next to me to listen to me was an unforgettable moment. What’s more, he was grateful to listen to me. Zidane exercises this inhibitive power on common mortals. It’s indescribable.” - Marcelo Bielsa


Le jour de gloire est arrivé !

 

"If you do away with [hacking], you will do away with all the courage and pluck of the game, and I will be bound to bring over a lot of Frenchmen who would beat you with a week's practice."

 

"Results without quality is boring; quality without results is meaningless"


#9 ippe

ippe

  Senior Member

 • Members
 • 7 595 Viestit

Lähetetty 05.01.2016 - 15:28

Onhan Zidanen mahdollisuus toisaalta aika uskomaton. Mies on äärimmäisen karismaattinen ja varmasti osaava valmentaja, koska sai paikan ehkä maailman kovimmista jalkapallojoukkueesta. Zidanella on muutama ongelma ratkaistavanaan ja saa nähdä, että millä tapaa mies tarttuu tuumasta toimeen. Kuten eilen mainitsin niin ainakin tällä hetkellä kenttä muodostelma on epätasapainoinen, eivätkä Luka Modric ja Toni Kroos ole alaspäin riittävä kaksikko, vaikka molemmat ovatkin pelipaikkojensa eliittiä. Tämän lisäksi myös parin tähtipelaajan kohdalla pitää tehdä ratkaisuja. Cristiano Ronaldo on edelleen parhaana päivänään maailman paras, mutta tällä kaudella Ronaldo ei ole ollut oma erinomainen itsensä, vaikka onkin La Liga ja UCL mukaanlukien yli maali per peli tahdissa. Cristianoa on kuitenkin täysin mahdotonta lähteä korvaamaan yhdelläkään toisella pelaajalla ja Zizoun tuleekin hoitaa Ronaldo taas 1-2 kauden takaiseen vireeseensä. Gareth Balesta ei ole saatu parasta irti kuin ajoittain ja myös hänen kohdallaan pitää tehdä jonkinlainen ratkaisu. 

 

Uskon ja toivon, että Zidane onnistuu Madridissa. Tällä kaudella Real on edelleen taistelemassa useamman kilpailun voitosta ja seurassa tuskin tunnetaan käsitettä siirtymäaika, joten Zizoun pitää takoa tulosta välittömästi. Jotenkin hieno nimitys silti ja toivon Zidanelle onnistumista.#10 Dzeko

Dzeko

  Junior Member

 • Members
 • 498 Viestit

Lähetetty 05.01.2016 - 15:59

Jaa-a mitäköhän tähän sanois? Ettei vaan liian aikasin ois ZZ päässy päävalmentajaks.#11 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 221 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 06.01.2016 - 01:35

Toisin kuin Benítezin kohdalla, niin Real Madridin peräsimessä tarvitsee olla manageri, jota arvostetaan ylitse kaiken ja jolla on suuri ego ja sitä karismaa sekä kykyä toimia tuon puolesta kyseisen joukkueen päävalmentajana (vertaa Mourinho).

 

Tämän nostan ylös, koska en usko Zidanen alkavan nöyristelemään tuon tähtisikermän edessä. Zidanella pystyy nostamaan itsensä pelaajien yläpuolelle ja edes Ronaldolla ei ole syytä kokea olevansa managerin yläpuolella. Ranskalainen on sellainen hahmo, jota arvostetaan seurassa ja pelaajien toimesta jo valmiiksi, niin en usko pelaajien alkavan kapinoimaan Zizouta vastaan kuten toimivat Rafan kanssa.

 

Valmennukselliset kyvyt ovat tässä se suurempi kysymysmerkki, mutta niihin saadaan vastaus tässä myöhemmin.


Football is like chess, only without the dice.


#12 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 221 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 06.01.2016 - 03:05

"I am more emotional than when I signed as a player"

– Zidane unveiled as Real Madrid coach


Football is like chess, only without the dice.


#13 herpati

herpati

  Junior Member

 • Members
 • 525 Viestit

Lähetetty 06.01.2016 - 10:49

Perez on valmis heittämään kenet tahansa "bussin" alle, eikä myöskään välttävä menestys riitä hänelle eli ZZ saa mennä jos tällä kaudella jäädään ilman pokaalia. Miltähän mahtaa Zidanesta tuntuvan kun hän ei ollut ykkösvaihtoehto Realin peräsimeen nimittäin Espanjan lehdistö kirjoittelee että ensin tehtävään oli kysytty Mourinhoa joka kieltäytyi kunniasta!#14 Mitrocock

Mitrocock

  Godlike

 • Members
 • 1 672 Viestit

Lähetetty 06.01.2016 - 10:59

Balaquelta joitain hyviä pointteja: 

http://www.skysports...f-pep-guardiola

 

Mourinho was the only one who, more or less, got the team playing as a team, but after a while that failed.

Then Ancelotti was one thing, Benitez was a completely different thing, and now Zidane is a completely other thing. There's no logic to that.

He said last year he was not prepared for the first team, that there was so much to learn. I would suggest he has been rushed into it.

 

Madridissa mikään ei ole pysyvää. Pelaajisto on kuriton lauma diivoja, Ramos etunenässä. Yritä siinä tehdä taikoja..
 
 

Former Real Madrid president Ramon Calderon has told Sky Sports News HQ Jose Mourinho was contacted by the club before they made Zinedine Zidane their head coach.

Ei ollut Zidane siis edes ykkösvaihtoehto. Melkoista sähläämistä täytyy todeta.

Aina viihteellä, koska mä voin MUSCOF no. 10980


#15 PouPou

PouPou

  Napoleon's Son

 • Members
 • 1 805 Viestit
 • LocationHämeenlinna

Lähetetty 09.01.2016 - 23:25

Ja 5-0, alkuun ainakin epäilijöille iso lahna feissiin. 


Le jour de gloire est arrivé !

 

"If you do away with [hacking], you will do away with all the courage and pluck of the game, and I will be bound to bring over a lot of Frenchmen who would beat you with a week's practice."

 

"Results without quality is boring; quality without results is meaningless"


#16 PouPou

PouPou

  Napoleon's Son

 • Members
 • 1 805 Viestit
 • LocationHämeenlinna

Lähetetty 17.01.2016 - 17:25

20 minuuttia pelattu ja 4-0 johto Gijonia vastaan. Toki Gijon ja Depor ovat heppoisia vastustajia, mutta ero Benitezin ja Zizoun välillä käynyt jo nyt selväksi. Tässä varmaan menee murskajaisissa vielä pari viikkoa, mutta sitten tulee Bilbao, Roma, Malaga ja Atletico, jonka jälkeen voidaan sitten paremmin arvioida Zidanea valmentajana. 

 

BBC:kin heittää kunnon haastetta MSN:lle. 


Le jour de gloire est arrivé !

 

"If you do away with [hacking], you will do away with all the courage and pluck of the game, and I will be bound to bring over a lot of Frenchmen who would beat you with a week's practice."

 

"Results without quality is boring; quality without results is meaningless"


#17 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 221 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 17.01.2016 - 17:43

BBC:kin heittää kunnon haastetta MSN:lle. 

 

Messi, Neymar ja Suárez on ollut niin paljon mediassa esillä ja hype ollut ympärillä, että kukaan ei edes tunnu puhuvan Balesta, Benzemasta ja Ronaldosta

 

Tämä siitä aiheuttaa hieman ihmettelyä, että Real Madridin hyökkäyskolmikko on kuitenkin ollut tällä kaudella Top 5-sarjojen tehokkain. Ennen tätä ottelua olivat tehneet yhteensä 40 maalia, kun taas tämä FC Barcelonan vastaava nimiryhmä oli tehnyt 39.


Football is like chess, only without the dice.


#18 PouPou

PouPou

  Napoleon's Son

 • Members
 • 1 805 Viestit
 • LocationHämeenlinna

Lähetetty 17.01.2016 - 17:54

Messi oli jonkin aikaa pois syyskaudella ja tuo MSN:n peli on ollut ennen vuoden vaihdetta huomattavasti kauniimpaa kuin BBC:n, joka on saanut sitten huomiota osakseen. Myös viime kauden menestys tietty nostanut hypeä MSN:n ympärillä, sekä Neymarin nostaminen TOP-3 Ballon d'Or äänestyksessä.


Le jour de gloire est arrivé !

 

"If you do away with [hacking], you will do away with all the courage and pluck of the game, and I will be bound to bring over a lot of Frenchmen who would beat you with a week's practice."

 

"Results without quality is boring; quality without results is meaningless"


#19 Jahnny

Jahnny

  Senior Member

 • Members
 • 8 221 Viestit
 • LocationTurku

Lähetetty 17.01.2016 - 17:57

Messi oli jonkin aikaa pois syyskaudella ja tuo MSN:n peli on ollut ennen vuoden vaihdetta huomattavasti kauniimpaa kuin BBC:n, joka on saanut sitten huomiota osakseen. Myös viime kauden menestys tietty nostanut hypeä MSN:n ympärillä, sekä Neymarin nostaminen TOP-3 Ballon d'Or äänestyksessä.

 

Niin, siis aivan täysin ymmärrettäväähän tuo on, mutta kyllähän Real Madridin pelaajatkin omat kehunsa kieltämättä ansaitsevat.

 

Messi oli sivussa 5 ottelun verran, kun taas niin myös Benzema oli 5 ottelua poissa kokoonpanosta.


Football is like chess, only without the dice.


#20 PouPou

PouPou

  Napoleon's Son

 • Members
 • 1 805 Viestit
 • LocationHämeenlinna

Lähetetty 17.01.2016 - 18:13

Niin, siis aivan täysin ymmärrettäväähän tuo on, mutta kyllähän Real Madridin pelaajatkin omat kehunsa kieltämättä ansaitsevat.

 

Messi oli sivussa 5 ottelun verran, kun taas niin myös Benzema oli 5 ottelua poissa kokoonpanosta.

 

Benzema kylläkin on järjettömän aliarvostettu edelleen, vaikka pelaa tällä kaudella parasta kauttaan. 


Le jour de gloire est arrivé !

 

"If you do away with [hacking], you will do away with all the courage and pluck of the game, and I will be bound to bring over a lot of Frenchmen who would beat you with a week's practice."

 

"Results without quality is boring; quality without results is meaningless"

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää