Jump to content
Sign in to follow this  
Jussii

30.8.2015 Swansea City - Manchester United @ Liberty Stadium

Recommended Posts

200px-Swansea_City_AFC_logo.svg.png VS. 200px-Manchester_United_FC_crest.svg.png


30.8.2015, 18:00, Liberty Stadium, Swansea


 


Pelipäivä! Laiskan sunnuntaipäivän piristykseksi toivon mukaan laadukasta futista luvassa, kun omaa maaliaan kolmen pelin ajan puhtaana pitänyt ManU reissaa Walesiin Swansean vieraaksi. Kotijoukkue on aloittanut myös kautensa ilman tappioita, joten tiukka vastus varmasti luvassa.


 


De Gean siirtorumbaa ei ole saatu vieläkään päättymään eikä Valdeskaan hypännyt Turkkiin vievään koneeseen, mutta eipä kumpaakaan voi odottaa kuin korkeintaan katsomoon. Jones jatkaa valitettavaa saikuttelua. Rojo on pelaillut jo reservien kanssa, ja kuvittelisin miehen löytyvän penkiltä McNairin tilalla. Avaus jatkanee kuitenkin suhteellisen muuttumattomana, ainoastaan heikosti näytönpaikkansa käyttänyt Januzaj voisi hakea motivaatiota penkiltä:


 


Romero


Darmian - Smalling - Blind - Shaw


Schweinsteiger - Schneiderlin


Mata - Herrera - Memphis


Rooney


 


Swansea voitti viime vuonna molemmat kohtaamiset lukemin 2-1, joten kalavelkoja voisi hiukan maksaa. Rooney avasi ketsuppipullon tukoksensa oikein kunnolla Bruggea vastaan, mutta tuosta ottelusta on varmaan turha vetää liikoja johtopäätöksiä. Van Gaal lähtenee otteluun hyvin samalla kaavalla kuin vieraspeliin Villaa vastaan, tiukan puolustuksen ja mahdollisimman virheettömän pelaamisen kautta. Tämä tulee todennäköisesti näkymään vähäisinä maalipaikkoina, joten ne paikat olisi syytä käyttää.


Tulosveikkaukseen laittaisin kuitenkin Unitedille varovaisen 2-1 - vierasvoiton, Memphis avaa valioliigassa maalitilinsä ja Fellaini jatkaa supersubina.


 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Unitedin avaus tänään on tuo sama mitä yllä tuli ennakoitua. Januzaj tippunut myös penkiltä pois:

 

Johnstone, McNair, Valencia, Young, Carrick, Fellaini, Chicharito

 

Rojo ei vieläkään mukana kokoonpanossa, joten toivotaan että Blind ja Smalling jatkavat hyviä otteitaan (tai ainakin pysyvät ehjänä). Plussaa myös siitä että vaikka Chicharitosta liikkuu huhuja että Van Gaal olisi antanut miehelle luvan lähteä, nämä voidaan varmaan kuitata sillä että herne löytyy penkiltä Wilsonin sijaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Darmian tänään tosi testissä Jefferson Monteroa vastaan. Jännä nähdä miten italialainen suoriutuu. 

 

Hikinen iltapuhde Unitedilla muutenkin luvassa, ja en paljoa yllättyisi jos tämä vähämaaliseen tasuriin päättyisi. Viime kauden tappiot toki yhä tuoreessa muistissa, joten voittaminen olisi suotavaa. 

 

e. No niinpä tietenkin, ei Montero ei ole edes kokoonpanossa. :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Darmian tänään tosi testissä Jefferson Monteroa vastaan. Jännä nähdä miten italialainen suoriutuu. 

 

Montero ei ole edes penkillä kun Routledge avaa. Ei ihan saman tason kaveri kyseessä niin Darmianin urakka helpottunee aika lailla.

 

Shelveyn pommeja odotellessa :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan vitun karseeta paskaa! Kyl tässä SAFia on ikävä. Meinaa tulla joka saatanan pelissä oksennus tohon pallonhallinta paskaan. Hyi helvetti! Mitä jos jossain pelissä yritettäis mennä vaikka vauhilla niihin hyökkäyksiin, eikä aina hierota ja hierota.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täyttä paskaa jälleen kerran, eikä Swansea edes ollut niin hyvä ja hehkutettu Monterokin vielä puuttui. Pelkään että tästä tulee helvetin tuskallinen kausi varsinkin jos Van gaal jatkaa samalla linjalla ja varmaan jatkaa sillä kyseessä on totaalinen juntti joka kehtasi kehua viimeviikon Newcastle peliä parhaaksi hänen aikanaan. Depay vieläkö tätä joku kehtaa hehkuttaa, kaatuilua ja käsien levittelyä tuleeko mieleen joku viimekaudelta?, Rooney on kyllä niin surkea että oikein sattuu katsella kun tekee sadannen paskan ratkaisun pelissä mikä johtaa Swansean avausmaaliin. Romeroon ei varsinaisesti oikein luotto kasvanut ja kun De gean tilanne on mitä on niin ei hyvä.Schweinsteiger no ei tämäkään ole kyllä vielä yhtään vakuuttanut katosi kuvasta täysin toisella jaksolla.

Toivoisin että ainakin Chicarito,Young sekä Valencia saisi näyttöpaikan ja Rooney, Depay sekä Darmian voisi aloittaa penkillä vaihteeksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No eipä ollut Liverpoolin korttitalo ainoa, joka kaatui tänä viikonloppuna. Hieno taistelu ja ansaittu voitto Swansealle.

Tulee kyllä hauska kausi jos United lähtee siirtoikkunankin jälkeen Romero ykkösmaalivahtina ja Fellaini varakärkenä :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rooney on kyllä oksettava pelaaja. Ei mulla tähän hätään muuta.

 

 

No eipä ollut Liverpoolin korttitalo ainoa, joka kaatui tänä viikonloppuna. Hieno taistelu ja ansaittu voitto Swansealle.

 

Ehkä tuo puolustuksen korttitalo, mutta "hyökkäys" on ollut tätä samaa enempi vähempi 2 kautta putkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rooney on kyllä oksettava pelaaja. Ei mulla tähän hätään muuta.

 

Rooney on kyllä todella reppana nykyään. Ja Fellaini varakärkenä? Ei helvetti.

 

Ihan odotettu tulos. Joukkueen rakennus jätettiin täysin kesken. ja toi LvG:n syöttöjen hinkkaus edes takaisin puuduttavaa katseltavaa. Onneksi loppuu kanavapaketti tähän kuuhun, ei kyllä näillä otteilla tarvitse uutta kuukautta ottaa maksuun. Satunnaiset striimikatselut riittävät hyvin tähän menoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ManU on näköjään vajonnut samalle paskatasolle poolin kanssa, ei järin mairittelevaa. Maalinteko tökkii oikein huolella, puolustus ei vakuuta, mokesta nyt puhumattakaan. Mutta toisaalta en näe Wäinöä syypäänä kaikkeen. Uusia miehiä kun ei näköjään ole tulossa, niin Rautatulppaanin on tehtävä rohkeita ratkaisuja ja otettava penkiltä miehiä avaukseen. Huonolta näyttää, toisaalta kausihan on vasta alussa. Mutta vähän pelonsekaisin tuntein kausi jatkuu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ManU on näköjään vajonnut samalle paskatasolle poolin kanssa, ei järin mairittelevaa. Maalinteko tökkii oikein huolella, puolustus ei vakuuta, mokesta nyt puhumattakaan.

 

Yhdenalaisuuksia on lähinnä keskinkertaiset hankinnat kun vertaa esim Chelseaan ja ManCityyn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jottain tarttis tosiaan tehdä....

 

Puolustus nukahteli pari kertaa, ja toinen maali olisi EHKÄ ollut otettavissa, toki en nyt sitä Romeron piikkiin laittaisi täysin... Mutta herran jumala, miten voi äijät olla noin tuhnuja... Paikkoja kyllä pystyttiin jonkun verran luomaan, mutta sisään niistä ei saa kukaan... Otetaan vaikka pelaajakohtaisesti:

Romero: Ihan ok, ekalle ei juurikaan ollut tehtävissä mitään, toinen olisi saattanut olla otettavissa

Darmian: Ihan jees, toinen keltainen ei varmaan kovin kaukana ollut

Smalling: Mokasi toisessa maalissa

Blind: Samaa voi sanoa

Shaw: Toisessa maalissa oli ties missä, mutta pommittaa kyllä ylöspäin järjettömän hienosti

Schneiderlin: Suojaa puolustusta varmasti, anti ylöspäin vähäisempää.

Schweinsteiger: Bastin peliä on kyllä ajoittain kaunista seurata, sillä pallokontrolli ja syötöt ovat ajoittain huikeita. Muutama huonompikin pallo tosin mahtui mukaan....

Mata: Teki maalin, missasi avopaikan, vähän hajuton ja näkymätön mielestäni koko pelin ajan.

Herrera: Selkeä upgrade Januzajhin, muutama todella nätti syöttö ja kombinaatio

Memphis: Ei päässyt tänään oikeastaan ollenkaan esiin. Pari kesoa, siinä oikeastaan kaikki

Rooney: Tuhlasi pari läpiajoa ja tukun muita paikkoja.... Eipä siinä, paska matsi kaiken kaikkiaan

 

Young: Muutamia hyviä kesoja, mutta ei mitään mullistavaa

Carrick: Pari hyvää syöttöä jäi mieleen

Fellaini: Yritti kovasti mutta ei päässyt juuri tilanteisiin

 

Tuomarityöskentely oli mun makuun kyllä surkeaa, muutamankin kerran ManUn äijää rikottiin mutta virhettä ei vihelletty, toiseen päähän sitten pilli taas soikin.... Atkinson ei halunnu ratkaista peliä, mutta joskus se vaan on valitettavasti tuomarin tehtävä....

 

Saas kattoa, mitä tällekin on tehtävissä... Maalinteko tökkii, molariin ei ole täyttä luottoa, puolustuskin oli tänään hieman tuuliajolla. Mutta kaikkein pahin on kyllä se, ettei äijät saa perkele mistään sisään tällä hetkellä.... Kärkeäkö toi perkele huutaa vai mitä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän se paine varmaan vähenisi puolustukselta ja Romerolta, jos hyökkäys latoisi paikoista sisään. Eli kyllähän se kärkeä huutaa ja nimenomaan laadukasta sellaista. Wäinö vois palata kymppipaikalle ja istua välillä penkilläkin; keskustaan miehiä kyllä riittää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No. Vierastappio, mutta twitter on täynnä raivokkaita kommentteja van gaalin "stokemaisesta" pelityylistä 230 miljoonan joukkueella.

 

Viikonlopun pahin housuihin paskominen oli the onen juhlaottelussa ja hyvänä kakkosena poolin taistelu kotonaan. Erikoisia tuloksia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liverpoolin hauskassa videossa "Rodgers impersonator" sanoo että Mignolee pelaa U-9 joukkueessa yrittäessään saada kovuutta peliin.

 

Ehkä Rooneyn olisi paras pelata myös U-9 joukkueessa pari kertaa jossa ehkä se kahden sekunnin viive maalipaikoissa ei kostautuisi.

Aivan saatanan hitaita ratkaisuja meidän kapteenilta. Pari kertaa oli loistava paikka ampua heti ja Rooney vain hieroo muniaan aikansa ennen kuin pallo on toisella joukkueella.

Ja se syöttö joka lopulta johti Swansean maaliin oli kyllä järkyttävän huono yritys Rooneylta.

 

Ei voi olla meidän "paras" kärkipelaajamme. 

Wilsonia voisi kokeilla kärjessä pari kertaa ja Rooney voisi oikeasti katsoa peliä penkiltä pari ottelua nyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ManU on näköjään vajonnut samalle paskatasolle poolin kanssa, ei järin mairittelevaa. Maalinteko tökkii oikein huolella, puolustus ei vakuuta, mokesta nyt puhumattakaan. Mutta toisaalta en näe Wäinöä syypäänä kaikkeen. Uusia miehiä kun ei näköjään ole tulossa, niin Rautatulppaanin on tehtävä rohkeita ratkaisuja ja otettava penkiltä miehiä avaukseen. Huonolta näyttää, toisaalta kausihan on vasta alussa. Mutta vähän pelonsekaisin tuntein kausi jatkuu.

 Niin ja tähän vielä lisätäkseni niin pidän Rodgersia parempana ja nykyaikaisempana valmentajana mitä Van gaal ja mielelläni olisin nähnyt hänet ManUn valmentajana (tai kuka tietää mitä jatkossa tapahtuu), mutta tosiaan kun vertaa muihin kärkipään jengeihin niin pelaajien keskinkertaisuus on kyllä se suurin erottava tekijä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toinen maali olisi kyllä ollut Romerolta otettavissa vaikkei sitä nyt kokonaan maalivahdin piikkiin voi sysätä. Väitän, että DDG olisi laukauksen ottanut kiinni, romero otti hieman ennakkoa ja lähti heittäytymään mitä jälkikäteen voi pitää vääränä vaihtoehtona. De Gea olisi tod.näkösesti pysynyt ylhäällä antanut Gomisin tehdä ratkaisun ja jallalla pysäyttänyt, mutta paskaakos sitä taas spekuloimaan kun paska lenti jo tuulettimeen...

 

Ei ollut eka kerta kun Wäinö aikailee läpiajo ratkaisuissaan, taas oli jo paikka ampua mutta jäi odottamaan taas siihen asti kun pakki kerkeää väliin, kun vain olisi toinen laatukärki, saisi ruuni hakea vauhtia penkiltä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Niin ja tähän vielä lisätäkseni niin pidän Rodgersia parempana ja nykyaikaisempana valmentajana mitä Van gaal ja mielelläni olisin nähnyt hänet ManUn valmentajana (tai kuka tietää mitä jatkossa tapahtuu),

 

Kaikkea sitä saa tältäkin palstalta lukea. Luulen että Poolin fanit vaihtaisivat mieluusti päittäin van Gaalin Rodgersiin. Ja epäilen olisivatko esim. Memphis ja Schweinsteiger siirtyneet Unitediin jos Rodgers olisi ollut managerina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Niin ja tähän vielä lisätäkseni niin pidän Rodgersia parempana ja nykyaikaisempana valmentajana mitä Van gaal ja mielelläni olisin nähnyt hänet ManUn valmentajana (tai kuka tietää mitä jatkossa tapahtuu), mutta tosiaan kun vertaa muihin kärkipään jengeihin niin pelaajien keskinkertaisuus on kyllä se suurin erottava tekijä.

:howler:  :howler:

En ole LvGn isoin fani, mutta että Rodgers mieluumin  :proud:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×