Jump to content
Sign in to follow this  
guido

ManU-Southampton

Recommended Posts

voitto tuli mutta kyl puolustus oli aika helisemässä läpi ottelun. ei olis ollu ihme vaik oliskin tullu tasapeli tai tappio. Saha oli erinomainen ja ihmettelen miks joutui vaihtoon 70. minuutilla! olisi ollu Sahalle loppuajastakin käyttöä! pakko sanoa että southampton pelasi erinomaisesti ja olisi ansainnut vähintään pisteen! mut hyvä näin meille 3 pojoa :D Saha toi kyll nopeutta hyökkäyksiin ja jakoi loistavasti palloa, kun yhteys muihin paranee niin jälki voi olla hyvää. ainakin ekan pelin perusteella hyvä pelaaja ManUlle. Forlanin peliaika kyl jää vähiin jos Saha jatkaa tämän päivän kaltaisia otteita. vaikkei Forlan oo nyttenkään saanu peliaikaa paljoa.

 

Timi pelasti lopussa ihan huikeasti saksipotkun, mut toisaalta haparoi pari kertaa keskityksissä. nyt kun hyökkäys näyttäis olevan kunnossa pitäis miettiä miten puolustus saataisiin kuntoon. vähän tuli jo tänään ikävä Rioa!!

 

Saha :twisted: :twisted: :twisted:

Tim :twisted: :twisted:

RVN :twisted:

 

Brown :evil:

 

brown syötteli palloa mihin sattui pariin otteeseen. eiköhän otteet parane kun saa pelejä alle...ainakin toivoa sopii!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sanotaanko että ManU pelasi heikohkon ottelun mutta näytti miksi se on yksi parhaita joukkueita maailmassa. Voittaa heikollakin pelillä otteluita! Saha oli minustakin aika vaikuttava ekassa otellussaan, paineet mahtoivat olla aika korikialla :) Tärkeätä oli myös että Saha sai maalin heti ekassa matsissa... Mutta omissa EI saa soida näin monesti kyllä enään, uusi pakki on melkeinpä pakko ostos!

 

*** Saha

** RVN

* Scholes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kohtalaisen heikko esitys Unitedilta, varsinkin Wes Brownilta. Mutta kyllä Saha ja Ruud tulevat muodostamaan loistavan kärkiparin. Stretford Endistä lähti myös ääntä tavallista enemmän: F*CK OFF JOHN MAGNIER, F*CK OFF JOHN MAGNIER....

 

 

:twisted: :twisted: :twisted: : Saha

:twisted: :twisted: : Scholesy

:twisted: : Ruud

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saha oli kyllä loistava ekassa pelissään. Toi sitä paljon kaivattua luovuutta hyökkäyksiin, jota on usein puuttunut. RVN kyllä tulee hyötymään todella paljon siitä ettei enää ole niin yksin aina kun saa pallon ylös.

 

Syöttöpeli yleensäottaen oli kyllä todella heikkoa, johtuiko sitten kentän huonosta kunnosta, ja varsinkin Silvestre ja Brown tarjoilivat aina jännittäviä hetkiä kun pallon saivat alas. Puolustus oli koko ajan hieman So'tonin miehiä jäljessä ja näytti välillä siltä etteivät puolustajat ottaneet tilanteita kunnolla kiinni tai tosissaan. Näinhän molemmat takaiskut tulivatkin, kun puolustus valui liian alas ja vastustaja pääsi aivan vapaasti vetämään 16-alueen ulkopuolelta. Ja tänään näyttivät kaikki pallot pomppivan sisään molemmilla joukkueilla.

 

Sitä en vieläkään voi käsittää, että miksi nykyjoukkue lopettaa pelaamisen ensimmäiseen puoliaikaan ja vain peruuttelee toisella. Tämä on tapahtunut jokaisessa näkemässäni ottelussa. Ennenhän Manu oli se joukkue joka pelasi pelit lopuun asti.

 

Niin ja tuomari oli kyllä todella heikko molempiin suuntiin.

 

:twisted: :twisted: :twisted: Saha

:twisted: :twisted: RVN

:twisted: Ronaldo

 

:evil: :evil: Silvestre

:evil: Brown

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yllätyin kyllä Sahan panoksesta, ihan ok mies näyttäs olevan. Puolustus on kyllä se, johon pitäs panostaa, mikäli

halutaan pärjätä. Howard on kyllä kova kundi, VIHDOIN Big Danelle löydetty jatkaja! Ja kuten viimeksikin, kovasta veskarista EI tarvitse maksaa paljon, Agentit osaavat hommat :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Southampton oli todella pirteä!! Toisaalta ManUkin aika-ajoin erittäin heikko. Onneksi meillä on Tim, taas loisto peli. Kuitenkin tärkeintä on voittaa, ja sen me teimme tänään, vaikkei välttämättä kaikkein kauneimmalla tavalla. Hienoa nähdä Sahan avaavan maalitilinsä, kyllä hänestä vielä paljon iloa on meille. Vielä kun Ole ja Giggs saadaan keskikentälle, tulee hyökkäyspäässä syntymään rumaa jälkeä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, voitto tuli, mutta millä pelillä???? Keskikenttä hävisi kaikki kaksinkamppailut 100-0!! Tekeekö Giggsin poissaolo,tosiaan näin paljon?? Tosin eihän Giggsykään ole niitä parhaita kaksintaistelijoita. Näkikö kukaan mitä teki nuorempi Neville pelin aikana?? Taisi koittaa kokonaista 2 kertaa palloon. Onneksi tänään oli tuuritkin mukana. Kulmapotkujen määrä kertoo täysin kumpi hallitsi peliä. Ruud ja Saha olivat hyviä, tosin Saha hävisi ekan jakson jälkeen kuvioista. Asia johon kiinnitimme kaverin kanssa huomiota oli pääpeli. Manu ei voittanut kovinkaan montaa pääpelikamppailua keskialueella ja sen takia S'ton poääsi viemään peliä. Tuomari oli mitä oli, jätti uhden täysin selvän pilkun puhaltamatta. Pitää aika paljon parantaa, jos aiotaan voittaa liiga tänä vuonna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, voitto tuli, mutta millä pelillä????... ...Pitää aika paljon parantaa, jos aiotaan voittaa liiga tänä vuonna.

Samaa mieltä. Voitto tollaisista pitäisi olla lähellä itsestäänselvyyttä, jos joukkue taistelee valioliigan voitosta. Puhumattakaan mestareiden liigasta. Onneksi näin. mutta "positiivista" lienee, että joukkueella on vielä opittavaa :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peli oli kyllä tänään aivan hirveetä. Eihän Rion poissaolo voi vaikuttaa noin paljoa puolustukseen, eihän? Fortunesta ei juuri hyviä sanoja löydy, Brownista vielä vähemmän. Koko ajan puolustus oli paniikissa, syötöt välillä aivan outoja & hirveitä.

 

Keskikenttäkään ei häikäissyt. Harhasyöttöjä aivan liikaa, kaksinkamppailuissa So'tonin keskikenttä oli selvästi parempi, eikä niitä pääpalloja tosiaankaan montaa näkynyt ManU:n mies voittavan.

 

Hyökkäys (Ruud ja Saha) olivatkin sitten ainoat, jotka saa multa "puhtaat paperit", ehkä myös Scholes(jos unohtaa alun pallon lahjoituksen). Sahalta oli kyllä hyvä debyytti punapaidassa. Hyökkäykset eteni nopeammin. Pisti ainakin se silmään, että Saha pyrki pelaamaan palloa nopeasti eteenpäin. Pelasi paljon yhden kosketuksen peliä, mikä aukaisi paikkoja muille. Hyviä syöttöjä haki, ja etenkin Scholesille tarjoili hyvän pystysyötön.

 

Howard haparoi välillä hieman, mutta otti sitten myös muutaman pelastuksenkin nimiinsä. Maaleille Tim ei mitään voinut. Ensimmäisessä ei todellakaan ollut mitään saumaa. Philipsin 2-2 maali taasen oli todella kova ja tarkka laukaus, eikä todellakaan Timin vika. Puolustuksen virheitä Tim sitten ottikin aivan tarpeeksi. Luotettava hyvä maalivahti.

 

Ole vielä takaisin, Sahalle pelejä alle, jotta yhteispeli muiden kanssa toimii paremmin ja hyvä tulee hyökkäyksen osalta.

 

Puolustukseen yksi uusi pelaaja olisi loistava juttu, mutta näyttää siltä ettei tätä puolustajaa tulossa ole. Kesällä sitten, materiaali puolustuksessa kumminkin on niin pieni.

 

:twisted: :twisted: :twisted: Saha

:twisted: :twisted: van Nistelrooy

:twisted: Scholes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ehdin seurata peliä vain viimeiset puoli tuntia ja siinä ajassa ehti nähdä puolustuksen haparointia ihan tarpeeksi... Southamptonia vastaan pitää pelata loppuun asti täysillä, Beattie ja Phillips oli lähellä pariin kertaan tasoittaa pelin. Viimeksi peli taisi päättyä Saintsin voittoon 1-0. Täytyy sanoa, että ihan itsestäänselvyytenä en pitäisi voittoa tollaisista joukkueista.

Saha onnistui hienosti ekassa pelissä, maali ja syöttö!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

En oikein löydä mitään muuta positiivista pelistä kuin, että voitto tuli ja Sahan debyytti onnistui. Wes Brown on jatkuvasti aivan hukassa ja se tuntuu heijastuvan myös Silvestren esityksiin puolustuksessa. Jopa Scholes pelasi huonosti vaikka tekikin maalin. Onneksi tuomarilta jäi viheltämättä selvä paitsio ja ManU:n kolmas maali hyväksyttiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno startti Sahalle! Loistavaa!

 

RVN maalinmakuun. Loistavaa!

 

Voitto! Loistavaa!

 

Mutta, kyllä oli tuuria ettei tullut tasuri tai jopa tappio. Saintshan oli TOSIlähellä johtomaalia ja myöhemmin tasoitusosumaa. Välillä, varsinkin toisen puoliajan alussa Saints piti ManUa aika lujilla. karvasivat rohkeasti ylhäältä ja saivat ManUn pelinrakentelun jäihin. Tosin ManU kyllä väänsi sen voittomaalin samantien tasoituksen jälkeen...

 

Fortune oli aika arvaamaton. Brownin puolustaminen oli ehkä jo hitusen parempaa, mutta ne syötöt!! ei jumalauta...

 

Howard pelasi hyvin, vaikka haparoikin välillä...

 

Keane oli hyvä, Nevillekin ihan ok, vaikkei peliä pystynytkään yhtään avaamaan.

 

Scholes maalia lukuunottamatta tosi vaisu... Ihmeellisiä ja VAARALLISIA pallonmenetyksiä.

 

Ronaldo ihan ok, vaikkei mitään ihmeellistä esittänytkään.

 

Saha, RVN: lupaavan näköinen alku toivottavasti hedelmälliselle yhteistyölle!

 

Tuomarit: aika jäässä... ManUlta jäi selvä pilkku saamatta (rvn kaadettiin) ja aika erikoisia paitsiovihellyksiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Southampton on oikein erinomainen joukkue, ja vähintäänkin hieman onnekkaita olimme kun kolme pistettä saimme. Tuomarit olivat kyllä aivan pihalla erityisesti käsivirheitä jäi puhaltamatta puolenkymmentä hyviltä paikoilta ja Unitedille olisi ehdottomasti kuulunut kaksi pilkkua (Fernandezin törkeä käsivirhe ja Ruudin kaataminen).

 

United pelasi kieltämättä huonosti ja vähän ihmettelen Timpalle annettuja kehuja vaikka mies nyt kaksi kolme maailmanluokan torjuntaa tekikin niin keskityksissä Tim kauhoi tyhjää aivan liian monesti ja maali lähes kolmestakymmenestä metristä- Timin maali ilman muuta. Fortune oli kuitenkin lauantaina se pelaaja joka minulle oli kentän huonoin - siis aika surkea kaiken kaikkiaan.

 

Saha oli kieltämättä hyvin luontevan näköinen kentällä ja lupaavalta näytti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sahan otteet olivat loistavia. Ruudin kanssa yhteistyö toimi yllättävän hyvin jo ensimmäisessä pelissä. Parin tulevaisuus näyttaa valoisalta.

 

Brown vetää jo Silvestreä otteillaan alaspäin. Silvestreen varmaan vaikuttaa se kun pitää jatkuvasti mietiä että vieressä ei pelaakkaan Rio. Kyllä se Brown vielä parantaa.

 

SCHOLESIN PAIKKA EI OLE LAIDASSA!!! Mies oli täysin näkymätön maalia lukuunottamatta. Keskikentältä kokonaisuudessaan todella vaisu peli.

 

Creditit pyhimyksille. Ottelu oli viihdyttävä, mutta 2 päästettyä maalia oli liikaa.

 

:twisted: :twisted: :twisted: Saha

:twisted: :twisted: RVN

:twisted: -

Share this post


Link to post
Share on other sites

Creditit pyhimyksille. Ottelu oli viihdyttävä, mutta 2 päästettyä maalia oli liikaa.

Varsinkin, jos ne tekee sama jätkä... Phillips on ollut aika vaisu tällä kaudella, mutta jos jätkä tulee ja tekee Sahat, niin olisiko sittenkin pitänyt ostaa se myös... :?

 

Joskus voitetaan taidolla, mutta tällä kaudella monta matsia on mennyt pelottavasti tuurin puolelle. Mestareita? tuskin :evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuosta mestarin juuri erottaa.

Toivottavasti olet oikeassa. Muuten sitä saattaisi luulla, että tiukempaa mestariainesta on joukkueessa, joka voittaa kaikki millä tahansa kokoonpanolla ja käsittämättömän helpon näköisesti :wink: Näin se taisi olla meilläkin triplakaudella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä vaiheessa kautta en vielä liputtaisi omia radan sivuun.Tuskin luokitellaan vielä katteettomaksi optimismiksi jos uskoo tason nousevan ja materiaalin laajuuden kääntävän kelkan meille. Arsenal on kuitenkin aivan liikaa akselin Lehmann-Pires-Vieira-Henry varassa. Heillä kun on usein tuntunut usko loppuvan etenkin kun maalissa on Taylor tai kärjessä Kanu/Wiltord. Lisäksi tuo piste-ero ei ole ihan vielä saletti. Tappioiden määrän tuijottaminen vaikutti vielä älyttömämmältä silloin, kun United johti sarjaa mutta tappioita oli enemmän.

 

On meilläkin pelaajia, joiden varassa tuntuu olevan kohtuuttoman paljon, mutta osaltaan se on näennäinen juttu, joka perustuu siihen, että pelitapa pyörii niin paljon esim. Ruudin tai Royn kautta pelaamiseen ja vahvuuksien hyödyntämiseen. Nyt pitää vain saada pelitapa tasapainoon ja saada kaikki irti Ronaldosta, Klebersonista ja Sahasta ja hyvä tulee. Lisäksi vielä Ole-Gunnarin paluu ja se on siinä.

 

Huonoin skenaario on se, että Unitedin pelaajat uskovat Gunnersin tappiottomaan kauteen. Paras on se, että niin käy Arsenalin leirissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen kyllä Kilharin kanssa samaa mieltä, että omia ei tässä vaiheessa liputeta sivuun. Voittoja, rumiakin, on tullut ja pisteethän sitä loppujen lopuksi ratkaisevat. Se, mikä minua on tässä ärsyttänyt on se, että näitä tössimisiä on tullut näitä häntäpään joukkueita vastaan. Jotkut ottelut pitäisi hoitaa mahdottoman helposti, eikä pitäisi spekuloida maalilla voitettua ottelua, joka olisi pitänyt voittaa neljällä maalilla. tai useammallakin.

 

Arsenal on kuitenkin aivan liikaa akselin Lehmann-Pires-Vieira-Henry varassa. Heillä kun on usein tuntunut usko loppuvan etenkin kun maalissa on Taylor tai kärjessä Kanu/Wiltord.

Tähän olisin vielä lisännyt Sol Campbellin (joka muuten maksoi Arsenalille 30 miljoonaa puntaa vähemmän kuin tällä hetkellä pelikelvoton Rio meille). Mutta kysymykseni tähän onkin, että miten tuo eroaa meille elintärkeästä akselista Tim-(rio)-Keano-Ruud? Paitsi, että arsenalilla on siinä listassa yksi laitalinkki enemmän, kun meiltä meni pelinrakennuksellinen kuvio uusiksi Becksin lähdön myötä. Ei meillekään niitä maaleja suoranaisesti ole satanut silloin, kun Ruud on ollut poissa, enkä Keanoa vieläkään osaa sanoa Keanoa pelinrakentajaksi, koska hän on puolustava keskikenttäpelaaja. Becksin poistumisen myötä Keanolle on tullut pelinrakennuksellista vastuuta, mutta varsinaista korvaajaa Becksin keskityksille ei ole löytynyt (koska toista sellaista maailmassa ei vain ole). Ronaldo on enemmän Giggsin kaltainen hyökkäävä laitalinkki ja Klebersonin paikka on keskikentän keskellä. Mutta kestäähän toki aikansa, ennen kuin pelaajat löytävät toisensa ja oppivat toistensa tavat. Miksi näin ei ollut ennen? Becks, Nevillet, Butt, Scholes (ja miksei myös Giggskin) olivat pelanneet pienestä asti yhdessä junnujoukkueissa. Siinä ehtii kuvioita miettiä kauan, eikä ostamalla saatu pelaaja ole välttämällä uudessa joukkueessaan pelimies heti.

 

Huonoin skenaario on se, että Unitedin pelaajat uskovat Gunnersin tappiottomaan kauteen. Paras on se, että niin käy Arsenalin leirissä.

Hieno ajatus :D Näinhän sen pitäisi mennä. Siis Arsenalin asenteen. Heille oli etu, että kokivat kauden alun tappiot tilanteessa, josta saattoivat ne vielä korjata. CL jatkuu kohta, toivottavasti poikamme saavat otteensa kohdalleen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mutta kysymykseni tähän onkin, että miten tuo eroaa meille elintärkeästä akselista Tim-(rio)-Keano-Ruud?

Siten että meillä sen akseli takana on Carroll-O'Shea/Phil/Nicky-Saha/Solskjaer. :D

 

Tuo sakki vastaa Arsenalin vastaavaa tukijoukkoa 100-0.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siten että meillä sen akseli takana on Carroll-O'Shea/Phil/Nicky-Saha/Solskjaer. :D

 

Tuo sakki vastaa Arsenalin vastaavaa tukijoukkoa 100-0.

Tää on niin mahtavaa optimismia, ettei tohon voi sanoa mitään enää :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vahva usko omiin oli elinehto ennen Fergusonin aikaa. :D Huomaa kuitenkin etten ole vielä sanonut mitään varmoista pokaaleista, vaan realistisesti pidän niitä kaikkia voitettavissa olevina. En kyllä ala luovuttamaankaan suosiolla, on tullut nähtyä aika paljon huonompiakin asetelmia kuin se, missä nyt ollaan.

 

Montako vaihtoa tekisitte muuten näistä pareista?

 

Carroll/Ricardo-Shaaban/Taylor

O'Shea/Brown-Cygan/Toure

Butt/P. Neville-Edu/Parlour

Saha/Solskjaer-Kanu/Wiltord

 

Aika kaukana olisi kaupanteko meikäläisen valinnoista.

 

Haluatteko nähdä muuten vertailun vuoksi tosi optimistin?

Repikää tästä!

 

http://www.4thegame.com/club/lfc/news/147172/.html

:lol: :lol: :lol:

 

Edit: Tuohon olikin jo viitattu toisaalla. Ei se silti tosin vähennä tuon jutun kulttuuriarvoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivotaan, että eilinen näyttäisi Arsenalin loppukauden suunnan. Hyvä silti, että ne putos, vielä kun Chelsea pudottaa ne FA cupissa, niin Highburyllä alkaa tulla paineita voittaa edes joku pokaali tällä kaudella. Ja sehän tietää totaalista takalukkoa pelillisesti, toivottavasti :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×