Jump to content
tomine

Dino Dini's Kick Off Revival (2016)

Recommended Posts

Ei nyt varsinaisesti tähän tulevaan liity mutta laitetaan nyt vaikkapa tänne topicciin kuitenkin, elikkäs ”vanhus” vielä vetelee vetreänä menemään :D joten siltä osin toivottavasti uusi tulis tuon paikan sitten lunastamaan aikanaan !

 

The Kick Off 2 World Cup: Competitive e-sports with a 25-year-old Amiga game
Since 2001, players have been gathering annually to play the (digital) beautiful game.
http://arstechnica.co.uk/gaming/2015/12/kick-off-2-world-cup-competitive-esports-25-year-old-amiga-game/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kick Off Revival - Developer diary 3 - The Revival

 

 

-----------------------------------

 

The new Kick Off game has been delayed a week.

 

Dino Dini's Kick Off Revival is now due out on 24th June - it had been due out on 17th June.

 

"In the interests of delivering a high quality, polished gaming experience to players, they have decided to release the game a week later than previously announced," reads a note issued today (they being developer Dino Dini and publisher The Digital Lounge).

 

Dino-Dinis-Kick-Off-Revival-PS4-Game-Bra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensinnäkin pitää mainita että suurimmalle osalle pelaajista tämä peli on aivan takuuvarmasti aluksi aivan törkeän vaikea ! ennen kuin kontrollit alkaa sisäistämään ja selkäytimeen luutumaan, niin varmasti todella turhauttavan vaikea ja veikkaampa että pelin kerkiää suurin osa pelaajista manaamaan suht nopeasti alimpaan helvettiin ja täysin p*sk*ksi tekeleeksi suht nopsaan. Jos kuitenkin luontaisesti tai hammasta purren alkaa pelin kontrollit sisäistämään, joka vaatinee aika monelle pelaamista aluksi pirusti ja sillä asenteella  ettei turhaudu totaalisesti..

 

..tod.näk hommasta (jos ei heti lyö hanskoja tiskiin) alkaa saamaan paremmin ja paremmin kiinni pienin edistysaskelin, tässä ei nimittäin ihan heti hirveätä taitopomppausta varmaankaan kovin monelle pelaajalle tule vaan homma vaatii harjoittelua ja tiukkaa sellaista ! Noin muutoinkin pelaaja tipautetaan heti kättelyssä kyllä sinne altaan syvään päähän ja jos ei monenkymmenen vuoden takaiset jutskat ole takataskussa ja hallussa niin uuspelaaja saa kyllä kivasti harmaita hiuksia heti alussa… mainiosti & kivasti homma kuitenkin palkitsee kun hiljalleen huomaa pelissä kehittyvän ja alkaakin pärjäämään, alussa voi nimittäin tulla aika pahasti turpiinkin ja kunnolla. Nautinto kuitenkin lisääntyy mitä paremmaksi pelaajaksi tässä hiljalleen kehittyy.

 

Hieno homma että Dini on itse myöntänyt että tämä jouduttiin ehkä EM-kisojenkin tuoman paineen alla julkaisemana ehkä liian hieman aikaisin, mutta jatkaa pelin kehittämistä kaikilta osin vielä ja kaikki tulevat patchit, DLCt niin pelattavuuden hiomisen, joukkueiden lisäämisen, pelimuotojen lisäämisen jne…  tulevat olemaan ilmaisia ja niitä tulee :) Mies ei itsekään ole siihen tyytyväinen että ei ole läheskään kaikkia haluamiaan juttuja saanut vielä tähän sisällytettyä mutta aikoo ne lisätä ja hyvä niin, ihan kaikkien kannalta !  tällä hetkellä varsinkin maalivahdit tuntuvat olevan aika tolkutonta sakkia ja jotain rotia pitäis heidän touhuihin kyllä saada :D

 

https://www.youtube.com/watch?v=7zZtgVrlemQ

 

Selkeästi kuitenkin Kick Off DNA tästä vahvasti läpi hohkaa, yllättävän "erilainen" edelleenkin, jos siis verrokkina se Sensible Soccer, kuten oli myös muinaisinakin kumpaisekin todellisina kulta-aikoina !

 

Maistuu peli peliltä nautinnollisemmalta :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huh huh ! Aivan täydellisen huikeata settiä toi striimaus pätkä (Twitch) tämän pelin julkkarin kunniaksi ! :)
https://www.twitch.tv/dndn1011

 

Kestoa tuolla pätkällä megalomaanisesti ! kun aloitti Suomen aikaan kello 16.00 ja vielä vuorokauden vaihtumisen jälkeen 01:05 jätkä paahtaa täydellä innolla ja höyryllä menemään ja ties kuinka pitkään vielä ?! :D tuo on itsessään melkoinen saavutus ja suorastaan uroteko ! Toki muutaman pienen levähdystauon luonnollisesti tuossa piti silloin tällöin mutta suurimman osan ajasta vastaili todella kattavasti kysymyksiin ja otteli matsia siinä välillä kans itse pelissä, jos haasteita tuli ! tai homma vielä menossa tällä hetkellä siis…

 

Kommentoi todella paljon kaikkeen miksi tiettyjä asioita on pelissä tehty juuri noin, miksi tiettyjä asioita ei ole laisinkaan, mitä seuraavaksi tulee lisäämään peliin jne… todella mielenkiintoista kuultavaa kaikkinensa tunnista toiseen ja vaikkapa tulikivenkatkuista kommenttia tuli myös tuohon Kick Off World tapaukseen liittyen…

 

..ai niin kommentoi myös mahdolliseen tulevaan Player Managerin ”jatko-osaan” elikkäs Player Manager Revival, vai pitäisikö sanoa herkulliseen uudelleen lämmittelyyn. On kuulemma hänellä itsellään tähtäimessä ja suurena unelmana koko ajan että sellainen todellakin tulee ! Aivan helevetin yeah ! :)

 

..DD myös kertoi että on sen myös velkaa faneillensa, koska sen jatkon lupasi 25-vuotta sitten, joten nyt jos tämä peli menee tarpeeksi hyvin kaupaksi niin pystyy lunastamaan lupauksensa vihdoin ja viimein, miehelle on ilmeisesti jo luvattu että saa sen jälkeen toteuttaa sen lupaamansa unelmaprojektinsa. Digitalounge tais jossain vaiheessa tuota streamia (chätissä) mainita että se maaginen raja ois 30,000 myytyä kappaletta niin jatkot olis tällöin varmasti taatut ! Myös Digitallounge kertoili että tulee olemaan heidän seuraava projekti tuo Player Manager Revival, jos tuulta alleen tarpeeksensa saa tämä.

 

Mitä noihin pelialustoihin tulee niin peli tulee ensi vuoden puolella 2017 myös PC:lle, XBOXOnelle sekä mobiiliversiona ... nyt peli tuli siis PS4:lle ja hitusen ajan päästä myös Vitalle.. ilmeisesti noin puolen vuoden ajan PS pelilaitteille koska Sonyn ansiosta koko projekti näky ylipäätään päivänvalon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei kyllä osaa yhtään sanoa kauanko nämä pätkät tuolla Twitchissä säilyvät !? todella aktiivisesti mies niitä on on käyttänyt ja megamassiivisia pätkiä on tullut melkoisella tahdilla.

 

 

Jos kahtelee noita julkkari ”pippaloita” joko enempi tai vähempi, niin kantsii ehdottomasti katsoa tuossa Theather modessa niin näkyy näppärästi myös toi Chat tuolla oikeassa reunassa mikä aika olennaisena osana menossa ja meiningissä ! :)

 

Julkkari Part 1 (2h34min)
https://www.twitch.tv/dndn1011/v/74236289

 

Julkkari Part 2 (9h38min)
https://www.twitch.tv/dndn1011/v/74253929

 

 

Päivää jälkeen julkaisun (7h 8min).. tässä ihan kivasti mm.  vinkkejä kuinka kontrollit ja peli otetaan haltuun..
https://www.twitch.tv/dndn1011/v/74485284

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peluu alkaa videolla noin 15:36 ->

 

Siinä pari ummikkoa pelailemassa kyseistä peliä hetkisen verran vastakkain, se mikä taidoissa ja ”tiedoissa” menetetään niin tunteessa & fiiliksessä voitetaan :D

 

Siis mikään simulaatiohan tämä ei todellakaan ole, vaan enempi vanhan ajan kunnon taitoon ja pelin opetteluun perustuva peli. Lopulta todella yllättävän syvällinen ja monipuolinen ! jos todelliseksi mestariksi halajaa sekä kaikki niksit oppia taitamaan ja hallisemaan.. vaattii armotonta pureutumista pieniin yksityiskohtiin joita peli todellakin tarjoaa Pelillisesti..

 

..sinänsä yhtikäs mitään realistista jalkapalloa tai simulaatioon suuntaavaa on turha odottaa (vaikka jotain pieniä yksityiskohtia silläkin saralla esiin pompsahtelee), mutta noin pelillisesti täyttä puhdasta timanttia ! ja peruspelillistä nirvanaa ja tosiaan huikeitakin ideoita ilmoilla mitä peliin tullaan lisäämään ja jotka nostattavat tunnelmaa entisestään katon läpi :D

 

..tulee hyvin paljon mieleen vanhan ajan kolikkopelit tietyllä tapaa, tai miksei jopa kaukaisesti ”Rocket League” toki vielä astetta paria jalkapalloilullisempana. Kun peli aikanaan on sitten valmis ja reilusti lisää lihaa luiden ympärille ympätty, elikkäs n jutut mitä halutaan ja on jo luvattukin (sekä bugeja liiskattu), niin tästä on kait ollut jotain juttua senkin kanssa että vois tulla eSport peli sitten.

 

Vähän tai aika paljonkin, kuten vaikkapa Resogun, totaalisen puhdasta pelaaamisen riemukulkua :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elikkäs mm. seuraavanlaisia asioita tulossa patch#2 jonka Dino laittoi eilen Sonylle menemään… muutaman päivän kuluttua pitäis sitten peliin ilmestyä ladattavaksi :)

 

Kivoja lisiä jotka osittain lisäävät astetta jalkapallomaisemmaksi peliä.. ertityisesti vois varmaan mainita  kortit ja tuomarit. Paremmat maalivahdit lisäävät noin muutoin pelimukavuutta jne…

 

Kick Off Revival - patch 2 latest info
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1qkHl_p3j2y_PjxNJlBdixcQVr4fFKJothvsb22H4yjo/pubhtml?gid=0&single=true

 

 

Tänään Mr. DD näyttää hääräävään kovasti äänien kimpussa ja on niitä pistänyt ”uuteen uskoon”.. noita ompi nyt halukkaat sitten päässeet korvat höröllänsä kuuntelemaan niin halutessaan.. onpa siinä porukoilla on ollut mitä humoristisempia heittoja Twitchin chatissä mitä vois tulla.. yksi ehdotti että aprillipäivänä vois olla pelkkää vuvuzelaa äänet ja ties mitä :D niihinkös Dino kommentoi niitä näitä, välillä hyvinkin syvällisesti ja humoristisesti ja ottaa paljon ideoita korvansa taakse mitä vois toteutella... joistain uudistusideoista pitää enempi ideoista ja välillä vähempi.. osa tullaan lisäämään tai muokkaamaan peliin ja osa luonnollisestikin ei..

 

..äänistä puheen ollen niin joku näyttisiellä heittäneen tälläistä kommenttia….
Dino , in Pes game, a 15-year edition ago , programmers had inserted a sample a " Milan Milan vaffanculo!!!" thinking of a choir of Milan , however, was the rival team ... ahahhaha... It's true story!!!! ahahahha

 

 

Dinohan siis tykittää Twitchissä suoraa lähetystä olohuoneestaan melkein yötä päivää ! kun peliä samalla parantelee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eräänä päivänä DD vetäs kuuden tunnin soolosessiot :D Twitch ei jostain syystä pelittänyt, vaikka mies niin luuli…

 

Dino Dini@dndn1011
Hi People, I've been streaming all day, but it seems Twitch thinks I am offline... lol

 

Dino Dini@dndn1011
I was thinking, hey it's a bit quiet today... Well who knows what went wrong there, but it's working now...

 

Dino Dini@dndn1011
So everyone, you now know that I have been talking to myself for 6 hours.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Tähän ”kakkos pätchiin” ei tule lähdeskään niitä kaikkia juttuja joita mies on jo muokkaillut.. vaan tulevat vasta seuraav(a/i)ssa päivityks(e/i)ssä..

 

…mies kun pelailee ja antaa muidenkin pelailla uusinta versiota pelistä.. versiota jos häntä vastaan matsia ottaa ja testailee.. tuo uusin versio on jo paljon uuden ja muokatumpi kuin mitä tuo tuleva patch#2 tulee nyt sitten tarjoamaan..

 

..näyttäis olevan optioneissa vaikeustasoa valittavissa erikseen maalivahdeille ja kenttäpelaajille.. äänen voimakkuuden valintaa niin musalle, ääniefekteille kuin yleisölle.. sai otettua nuo taklauksen jäljet pois päältä niin halutessaan tai voipi pidellä.

 

Kamera taitaa olla hitusen ylempänä kuin aiemmin joten hippusen isomman osan pelialueesta näkee kerralla enempi.

 

..yhtenä päivänä testaili kovasti noita puskuja että miten niitä saataisiin suuntautumaan niin ylös kuin alaspäin järkevällä tavalla.. tiedä sitten mihinkä suunnitelmaan lopulta päättyi.. tuleeko muutoksia vaiko eikö.

 

”Treeneissä” on melkoisia graafisia muutoksia.

 

”Pitch Patch” tulee sitten aikanaan, elikkäs varmaan vähän useampia stadikoitakin.. mut ainakin säätilaa.. vetistä ja mutasta pelialustaa.. kenties tuulta ja tornadoa.

 

Pelaajat ovat tällä hetkellä suht koht samoja kaikki.. joukkeissa hitusen eroja on että ”kovat maat” on jonkusen verran parempia kuin ”ei niin kovat”. Tosin netissä kaikki maat ja pelaajat lähtevät samalta viivalta. Aikoo tulevaisuudessa tehdä pelaajista yksilöllisempiä.. elikkäs toisilla parampi pallonhallinta, toiset nopeampia, toiset väsyvät nopeammin jne… ilmeisesti tulossa aikanaan jo tähän Kick Offiin myöskin että ei välttämättä ja sitten Player Managerin herkuksi vain tuo pelaajien yksilöllistäminen, mikä siinä pelissä onkin sitten pakollista tehdä, jotta siitä pelistä kaikki mahdollinen irti saadaan revittyä ja todellakin olennaisin osa melkeinpä sitä peliä sit se puoli.

 

Välillä vedetään unpluggedina kitaralla melkoisia sooloja ! melkoinen kitaravirtuoosi kyl jätkä.. varsinkin jos hermot Unityyn välillä tuppaa palaamaan :D eilen veteli Yeasterdaytä uusin sanoin, suoraan lennossa päästänsä muutteli siihen sanat, kun kritisoi yleisesti arvostelijoita/ kriitikoita (siis mm. pelien, elokuvien jne…) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Non niin… juuri parhaimmillaan menossa tuolla twitchin chätissä livenä sai miehelle esittää toivomuksia jos haluaa olla pelissä tuomarina !

 

Siis jos kertoi oman nimensä niin ja minkä tyylinen tuomari haluaa olla :D .. toiset on lepsuja, toiset antaa punaisen kaikesta, joku viheltää kaiken mutta ei mistään anna korttia jne... jne… todella monipuolisesti nuo tuomarit tehty, paljon ja todella erityylisä :)

 

..valinta meni pitkälti sillain että tuomarit olivat listattuna sillain että oli suht paljon yksityiskohtaisia tietoja minkä sorttinen on.. kun Dino niiden tiedot siinä kaiken kansan nähden näytti… varmaan jotain kolmekymmentä tuomaria ainakin siinä listassa..

 

..toki aktiivisesti peliä kehittämässä ja menossa mukana olevat fanit etusijalla mutta harvemminkin siellä kommentoivat voivat päästä mukaan talkoisiin niin halutessaan !

 

 

EDIT... homma hoidettu ! :D elikkäs nyt ollaan sit yksi monista tuomareista tässä pelissä, kun aikanaan tämä patch ilmestyy ja nämä tuomareiden nimet sitten aikanaan uusiutuvat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin joku tyyppi joka oli arvostellut sen jopa keskeneräisen version heti alkuunsa ilman sitä ekaa patchiä jne… toki monta muutakin ei todellakaan mairittelevaa arvostelua tullut, mutta eipä hätkäytä meikäläistä pätkän vertaa.. netistä löytyy myös peliä pelanneilta positiivistakin, vaikkapa aikanaan Kick Off 2 pelissä Englannin mestaruuden voittaneen pelaajan arvostelu.

 

Kuten sanottu tämä peli ei ole todellakaan kaikille ! Eikä yksikään arvosteluista ole maksettu, joten mitään ilmaisia pojoja ei ja kehuja ei tule mistään suunnalta tippumaan. Peli vaatii todella pirusti sisäistämistä ja harjoittelemista että tätä oppii ylipäätään yhtään pelaaman..

 

..nuo tulevat patchit parantavat (selkeyttävät) pelillisestikin jo ihan pelkästään tuota ihan peruspelaamista.

 

Itselläni ainakin puhdasta peli-iloa (siis jalkapallopelin puolella), jopa kovinta sellaista sitten...

Konami's Football (MSX)

Microprose Soccer (C64)

Footballer's of the Year II (C64)

Sensible World of Soccer (PC)

ISS Pro Evolution Soccer II (PS1)

Actua Soccer 2 (PC)

Pro Evolution Soccer 2 (PS2)

NewStarSoccer 3 (PC)

FIFA 08 (PS3)

2010 FIFA World Cup South Africa (PS3)

PES 2016 (PS4).

 

EDIT lisäys...

Jos nyt sitten vaikkapa noin muutoin yksi esimerkki otetaan, vaikkapa leffamaailman puolelta..

 

Arvostelut on aina mitä ovat ja hyvin henk.kohtaisia asioita kun ihmiset arvostat viihteessä niin totaalisen erilaisia asioita, joten itse en ainakaan yhtä ainutta arvostelua lue kuin "piru raamaattua"… nykyään meikäläiselle nuo tähdet/pisteet ovat täysin mitäänsanomattomia ja -tekeviä.. en anna niille yhtään mitään painoarvoa.

 

...yksi maaailman arvostetuimmista ja hehkutetuimmista leffoista on  The Shawshank Redemption. Pari kertaa koettanut sitä alkaa katsomaan mutta en ole kertaakaan sitä jaksanut loppuun asti katsoa. Olen useammastakin leffasta jotka ovat yleisesti haukuttu ihan paskaksti nauttinut miljoona kertaa enemmän kuin tuosta leffasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jees, DnDn on itsekin sanonut että haluaa tehdä haastavan mutta reilun pelin. Pelin joka vaatii harjoittelemista jotta siinä kehittyy ja harjoittelua että vire pysyy yllä ! sen jälkeen voi sitten ottaa miehestä mittaa ”kuka on kuka”.. vaatii todellakin täydellistä keskittymistä ja intohimoa jotta pelissä voi pärjätä, mutta myös erittäin palkitsevia fiiliksiä :) jos sen punaisen langan päästä kiinni saa.

 

Vertaa vanhan ajan Arcade peleihin, pelihalleissa kun koetettiin mahdollisimman kovat pisteet tehdä peliin, niin tässä se taitavin todennäköisesti vie potin ja maalit ovat ikään kuin hetken high-scoret. Toki hetkellisia tappioita parhaimmillekin tulee hitusen helpommin sit kuin vaikkapa jossain muun alagenren arcadessa..

 

..pelissähän on myös Leaderboard lista. Halunnut tehdä siitä taas sellaisen että melkeinpä kaikilla on mahdollisuus saada sen oma tähti viisitoistaminuuttisensa ja paistatella hetki siellä auringossa mutta nopeasti joutuu sitten taas ”jahdatusta jahtaajaksi”.

 

Karavaani jatkaa kulkuaan.. luulenpa että osa tällä hetkellä pelin alimpaan helvettiin ja totaaliseen floppiuteen manaava on joutunut vuoden sisään syömään sanansa aika totaalisesti ja joillakin saattaapi takit kahista kun mielipide kääntyy. Toki todella paljon on niitäkin joille tämä ”peligenre” ei vaan uppoa, vaikka pelistä itsestään kehittyisi kuinka hyvä (siinä mitä se haluaa ja yrittää olla) niin eivät välitä pätkän vertaa ja tämä tulee heille olemaan aina totaalisen surkea ja mitäänsanomaton tekele.

 

Gotta say , more devs should live twitch , it's so nice to be able to ask things and get an honest answer ....it's your baby, but this way it feels like "our" game :) good stuff :)

 

Itselläni ei koskaan ollut Amigaa joten siltä osin tämä Kick Off on jäänyt aika pahasti aina paitsioon, kaverin luona sitä jonkin verran tuli niin Amigalla kuin Atari ST:llä pelattua mutta en oikein tuolloin päässyt siihen kiinni, nyt sitten ihan eri tavalla saanut tatsia siitä :) napsastua ja maistunut kyllä ja paranee oleellisesti koko ajan ! …meitsillä oli MSX, C64, erinäisiä PC:tä nyt sitten vaikka kuinka paljon.. konsoleista sit PS2, PS3, PS4, Vita, XBOX360

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×