Jump to content
Sign in to follow this  
Sami Paakkanen

PK-35

Recommended Posts

No jos tarkkoja ollaan niin alkuperäinen PK on nykyinen Klubi-04.

 

Ihan miten tuon haluaa ajatella. Perjaatteessa joo ja perjaatteessa se alkuperäinen PK aloitti kaiken alusta, kun pohja lähti Jokerien myötä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kunhan saavat ensin sen lisenssin hommattua. Ja todellakin toivon että saavat, sillä näitä kabinettipäätöksiä on nähty Suomifutiksessa jo ihan tarpeeksi. Ja muutenkin mielenkiintoista saada lisää seuroja pääkaupunkiseudulle. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään oli sitä itteensä eli tunnetta isosti. HIFK teki pari maalia ja PK-35 Vantaa ei ainuttakaan eli pataa tuli. Oli mielenkiintoista seurailla pelaamista, kun rikkonaisuuden vuoksi se pelaaminen tehtiin pitkälti pään sisällä. PK:n miehet turhautuivat tuomarin linjasta, kun taitojalkapalloa ei saanut pelata ja keskittyivät ajoittain tuomarin kanssa väittelyyn. Turhautumisen huipentuma oli kun Pikku-Keksi otti suoran punaisen puskettuaan pari HIFK:n ja pelaajaa päällään, näiden heittäytyessä maahan kiemurtelemaan. Neitien touhua. Pikku-Keksi kävi kyllä todella kuumana, mutta oli varmasti hyvin turhautunut, kun ei saanut kentällä mitään aikaiseksi. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ööh... Uudestaan tilanteen katsoessasi tulet huomaamaan kuinka Njazi antaa kädellään melko kovankin iskun HIFK:n pelaajan sukukalleuksille. Toivottavasti tulee ihan kunnolla pelikieltoa.

 

HIFK:n pelaajilta tuli kyllä aika heppoisia kaatuiluja noin muuten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Löikö säkeille? Auts.. Päälläkin puski paria pelaajaa päähän. No, toivottavasti antaa pitkän jäähyn tommosesta sikailusta, ihan spedeä touhua ! Se Pikku-keksi on ihan turisti. Otti viel tilanteen jälkeen niskasta yhtä HIFK:n pelaajaa ja oli olevinaan niin kovaa äijää. Vitun lapsellista uhoomista.

 

Mulle tulee mieleen semmoset gansterit jotka peloissaan uhoaa pyssyjensä kanssa. Voi voi..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä tuo tuomio oli ja olisi voinut olla pidempikin. Ei tuo Kuqi hyökkääjänä ole kovin tehokas ja asenne ihan väärä. Ei ketään pidä mennä tuonne tahallaan telomaan.

 

Aika kovaa menoa on PK:n peleissä, pelaavat mielestäni hyvin viihdyttävää fudista, vaikka ne parit kovat maalintekijät sieltä puuttuvatkin. Jostain vähän lisää tuohon maalintekoon niin liigan kärjessä luuhaisivat helposti ! :)

 

 

-Sami

Share this post


Link to post
Share on other sites

PK-35 ei oikein saa hommaa toimimaan. Tarttis tehdä jotain. Potkut ei ole ratkaisu, se on niin mennyttä osaamista.. Kyl mä sanoisin et jotain ryhmädynamiikan asiantuntijaa kannattais käyttää. Helsingin Sanomat kirjottaa jälleen seurasta. Valmennuksen ja pelaajien ristiriidat kukkivat. Tuo syntipukkisydrooma on hieman huonohko juttu joukkueessa. Jos oikeasti tämä pitää paikkansa, että Valmentaja pitää yhtä pelaajaa syntipukkina niin minulle se kertoo mustavalkoisesta ajattelusta, josta tosin pääsee helposti eroon ryhmätyöskentelyllä. Tehkää jotain PK-35, teidän pelaamsita on mukava katsella !!

 

http://www.hs.fi/urheilu/a1463800299897

 

-Sami

Share this post


Link to post
Share on other sites

hieno mies, kusee PK:n muroihin (jos huhu pitää paikkansa ja pesti toteutuu).. No tietysti pitää miestä ymmärtää, vaikka vellipöksy onkin, jos kesken kauden lähtee. Ehkä vanhat pelaajat palaavat, kun mies vaihtaa maisemaa. Toivottavasti vie veljensä mukanaan :P !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ehkä on. Minusta hänen vahvuutensa on vain niin rajallista, ettei hän ole näkemissäni peleissä ollut kovin hyödyllinen seisoskelija. Itse pelaan erittäin aktiivista karvauspeliä kärjessä ja nautin siitä. Tällä tyylillä saan usein rikottua vastustajan peliä, heidät avaamaan hätäisesti ja joskus jopa riistoja, joista maaleja. Tuo passiivinen odottelu ja boksissa pelaaminen ei ole minun mieleen ja se vaikuttanee asiassa paljon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaa, että oikein voitto tuli eilen HIFK:sta. Olipas hyvä, just ku pääsin manaamasta tota Kuqia ni teki taas maalin. :)

 

-Sami

 

ps. Ei päässyt eilen katsomaan peliä, kun oli oma matsi. Siirryin suvereenisti maalipörssin kärkeen meidän jengissä. Ehkä sen vuoksi PK:n ikämiehet pyysivät minua riveihinsä? Se ei pelaa liigassa, pitää miettiä. Ne taitaa kärsiä aika pahasta pelaajapulasta, kun minulle soittelevat, ei maalipörssin johtoon oikeuttavan kahden maalin vuoksi vielä kukaan perään muuten soittele :P .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Päivän uutiset Helsingin Sanomien kautta kertoivat PK:n yhden omistajan lähdöstä. Kuqi ja Pablo eivät tule toimeen keskenään. Hynä, seuran perustaja ja yksi omistajista oli aika rauhallinen puheissaan, vaikka paketti on ihan romuna ja peli ei kulje. En ole harmissaan niinkään PK:n puolesta, mutta heidän pelitapansa häviäminen Epsanjan miesten myötä on ikävää. Kulttuurierot seuran sisällä kasvoivat ilmeisesti liian suuriksi. Toinen haluaa sitä ja yksi tätä, ja temperamenttiset heput niin leipoo heti kiinni ja sovittelun tai siis riitelyn taito puuttuu eli siis ei ketään "ulkopuolista" olemaan nokkapokan välissä (tod näk näin). Tilanne vaikutti siltä, että seurassa on johtajaluonteen omaavia monta, joka olisi hyvä monella tavalla, mutta sitä ei saatu ammattitaidon puutteesta johtuen toimimaan ja tilanne meni kukkotappeluksi. Tietoa minulla ei asiasta ole, mutta voisin hyvin kuvitella Kuqi luonteen ainakin osuvan tuohon määritelmään. Harmi, kovin suuri harmi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisää löylyä tuli seuralle ja paljon. Nyt asia avataan Helsingin Sanomien tämän päivän numerossa:

 

http://www.hs.fi/urheilu/a1471928205191

 

Paperiversiossa tekstiä oli reilusti, toivottavasti tuo netin juttu on sama.

 

Kuten ajattelin, on Kuqi sellainen persoona, ettei homman pyörittäminen ehkä onnistu, jos mukana muita persoonia.. Reisille meni ja nyt homma on taputtelua vaille ykköseen takas.

 

 

-Sami

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×